Ποια ειναι η γνωμη σας για τα Ιαπωνικα heavy tanks?
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ποια ειναι η γνωμη σας για τα Ιαπωνικα heavy tanks?
Αυτο που λεει ο τιτλος βασικα, προσωπικα δεν εχω φτασει ουτε καν στο 5αρι ακομα κι ετσι δεν μπορω να εχω αποψη. Εχω δει αρκετες αναφορες ομως οτι ειναι OP κτλ, ισχυουν αυτα?
DeadlySin- Αριθμός μηνυμάτων : 56
Απ: Ποια ειναι η γνωμη σας για τα Ιαπωνικα heavy tanks?
ΟP δεν είναι σίγουρα η συντριπτική πλειοψηφία. 'Ισως το τ6 να ψιλοξεφεύγει από το μέτρο, αλλά είναι μόνο ένα tier.
Το δε, τ8 είναι απίστευτα σάπιο, ίσως από τα χειρότερα τ8 που έχω παίξει στα 41/2 χρόνια της wot-ικής εμπειρίας μου. Απλά σταμάτησα να το παίζω και έστειλα το crew πίσω στο τ5 μπας και ανεβάσω skills/perks
Το δε, τ8 είναι απίστευτα σάπιο, ίσως από τα χειρότερα τ8 που έχω παίξει στα 41/2 χρόνια της wot-ικής εμπειρίας μου. Απλά σταμάτησα να το παίζω και έστειλα το crew πίσω στο τ5 μπας και ανεβάσω skills/perks
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
... ακόμα και το tier6 είναι op σε μάχες tier6, άντε καλό και σε κάποιες μάχες με λίγα tier7 ... μετά το armor σου είναι άχρηστο, σε βλέπουν από το φεγγάρι και σε πετυχαίνουν από τα 700 μέτρα με snapshot ... εγώ δεν τα έχω ξεκινήσει καν, είναι πολύ αργά για τα γούστα μου αλλά το 6αρι κάποτε θα το πάρω (με free xp και αφού θα έχω πάρει πρώτα το jap tiger για crew griding) ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Για να πω την αληθεια ελεγα να παω μεχρι το τιερ 6 μονο γιατι φανταζομαι οτι ειναι σαν kv2 με καλυτερη θωρακιση και μου ακουγεται καλο αυτο.
Γενικοτερα παντως δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα που η WG προσθεσε στο παιχνιδι αυτα τα τερατουργηματα. Περα απο το οτι ειναι αποτελεσματα φαντασιας της WG ειναι και κακασχημα. Ειναι σαν να μην ταιριαζουν στο παιχνιδι.
Γενικοτερα παντως δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα που η WG προσθεσε στο παιχνιδι αυτα τα τερατουργηματα. Περα απο το οτι ειναι αποτελεσματα φαντασιας της WG ειναι και κακασχημα. Ειναι σαν να μην ταιριαζουν στο παιχνιδι.
DeadlySin- Αριθμός μηνυμάτων : 56
Παρόμοια θέματα
» Ενότητα για τα ιαπωνικά άρματα?
» Πως φτιαχνεις clan? Παρακαλω την γνωμη σας
» Ποια γραμμή να ακολουθήσω?
» Ποια γραμμή να προχωρήσω πρώτη?
» World Of Tanks σε MAC
» Πως φτιαχνεις clan? Παρακαλω την γνωμη σας
» Ποια γραμμή να ακολουθήσω?
» Ποια γραμμή να προχωρήσω πρώτη?
» World Of Tanks σε MAC
Σελίδα 1 από 1