World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Free mparmpas

+26
imperiumgraecum
mparmpas
JohBolter
37EMA
patatomhden
falakros
dfk_7677
dolofonos
TYRAELL75
RNGD
Convii
gregorakis
Gooakis
antkon
Sanguinius
galanosauros
sisifos
astoxos_x
Dennis20vt
barracudaz7
taramas
perseas
Pligomenos
blsbill
Xi@Le
mementoM0ri
30 απαντήσεις

Σελίδα 7 από 20 Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Free mparmpas - Σελίδα 7 Empty Απ: Free mparmpas

Δημοσίευση από barracudaz7 Πεμ Μάης 05, 2016 6:32 am

@gregorakis έγραψε:... μα είναι τόσο περίεργο πως και στις 3 περιπτώσεις οι "δεύτερες" clan ήθελαν να υποσκελίσουν τις "πρώτες" ... κάτι έχει το νερό στην ελλάδα, δεν εξηγείται αλλιώς ...
Δεν ξέρω για τις αλλες 2 περιπτώσεις, για την περίπτωση της HeatX πάντως δεν ισχύει αυτό που λές άλλωστε το εξήγησα επακριβώς στο 1ο post.
barracudaz7
barracudaz7

Αριθμός μηνυμάτων : 71

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από barracudaz7 Πεμ Μάης 05, 2016 6:39 am

@tyraell75 έγραψε:@taramas 
τι εννοείς "νομιζω"? δεν ισχύει δλδ το οτι ηθελες να μας πεταξεις απο την κοινοτητα της heat? 
ειναι ψέμματα οτι το θεμα της συναντησης που εσυ οργανωσες ηταν οτι δεν γινετε να υπαρχουν 2 ανταγωνιστικες ομάδες υπο το ονομα της heat? 
ειναι ψεμματα πως λερωσες το βρακακι σου στην σκεψη και μονο πως θα γινοταν κατι τετοιο φοβούμενος πως θα αποκαλυφθεί συντομότερα η ανεπάρκειά σας?
τα παιδια του battlefield που ειχαμε στο wot συμφωνουσαν να γινουμε 2η ομαδα στα αρματα,οι διαχείρισή του ts συμφώνησε και μας εδωσε δικα μας κανάλια και τοτε επαιξες το τελευταιο σου χαρτί.
μαζι με.τον σαλονικα κανονισατε την συνάντησή αυτη με τα παιδια της heat που δεν ειχαν καμια σχεση με το wot και δεν μπορουσαν καν να καταλαβουν οι καημένοι τι λέγαμε να αποκλείσεις κάθε αντίθετη φωνή απο τημ συνάντηση διώχνοντας με απο το κανάλι, να αραδιασεις ελευθερος τα ψέματά σου και να πετυχειτον στοχο σου.
οταν μετα απο αυτο εχασες πλήρως την οποια στηριξη σου ειχε απομείνει απο τα παιδιά του battlefield που έπαιζαν και wot και η heat ηταν ενα βημα πριν την διάλυση πλεον αντι να αναλαβεις της ευθηνες σου παραιτηθηκες.

Συμφωνώ 1000% με όσα ανέφερε ο tyraell και επίσης να προσθέσω ότι στις π@π@ριές που έγραφε νωρίτερα ο @taramas ότι και καλά εγώ δασκάλεψα ή του τα πα αλλιώς του "Δημητράκη" να θυμίσω ότι ο "Δημητράκης" ήταν recruiter και μέλος στη Διοίκηση της clan τότε και γνωρίζει πολύ καλά όλα τα θέματα!
barracudaz7
barracudaz7

Δημοσίευση από gregorakis Πεμ Μάης 05, 2016 8:41 am

... χμμ ενορχηστρωμένη η αντίδραση από HARD, PNX & HEAT ... σόρρυ μπόης αλλά κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας ... τι νόημα έχουν οι διαφορετικές ομάδες με το ίδιο όνομα? γιατί αλλάζουμε το όνομα από clan1-2-3 σε clan-x-z κτλ? ποια ήταν η επιτυχία του μοντέλου της HARD? τα έχω δει και ξαναδεί, είναι απίστευτο το πως μπορούμε να μη διδασκόμαστε από τα λάθη μας ...
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από RNGD Πεμ Μάης 05, 2016 9:01 am

gregorakis έγραψε:... χμμ ενορχηστρωμένη η αντίδραση από HARD, PNX & HEAT ... σόρρυ μπόης αλλά κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας ... τι νόημα έχουν οι διαφορετικές ομάδες με το ίδιο όνομα? γιατί αλλάζουμε το όνομα από clan1-2-3 σε clan-x-z κτλ? ποια ήταν η επιτυχία του μοντέλου της HARD? τα έχω δει και ξαναδεί, είναι απίστευτο το πως μπορούμε να μη διδασκόμαστε από τα λάθη μας ...
Φτιάχνοντας "αδερφά" clans μπορείς πάντα να διατηρείς επιπλέον κόσμο κάτω από μια ενιαία μέτρια διοίκηση

RNGD

Αριθμός μηνυμάτων : 392

Δημοσίευση από taramas Πεμ Μάης 05, 2016 9:18 am

antkon έγραψε:
taramas έγραψε:
antkon έγραψε:Ρε Ταραμα στα 53 μου θα πηγαινα για ψαρεμα και θα τρολλαρα  το φορουμ αντιθετα εσυ εχεις καταντησει να εισαι πιο διασκεδαστικος και απο τον Benny Hill , η ζωη προχωραει και αναλωνεσαι σε πραγματα που δεν εχουν σημασια εχεις μπερδεψει την κανονικη ζωη με την εικονικη κλεισε το ρημαδι το ΠΣ  και κανε καμια βολτα εδω και 6 ωρες μιλας για προιστορια το παρον δεν το αναφερεις και στο μελλον μενεις με το ΘΑ  κατι τετοιοι τυποι σαν και εσενα εφεραν την καταστροφη στο τοπο μας για κατι τετιους τυπους σαν και εσενα δουλευω για να πληρωνω τα μνημονια γιατι εγω ειμαι 34  και σιγουρα δεν εφερα την Ελλαδα σε αυτη την καταστροφη .

Οποτε αγορινα μου η παππουλη η πες το οπως θες νυσαφι ποια σε ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ εισαι ενας δεινοσαυρος και τιποτα αλλο αντε κανε μας την χαρη και παιξε κανα ταβλι η αφου λες οτι εισαι και εξυπνος  κανα σκακι αντε γιατι το πολυ το Κυρ Ελεεισον το βαριεται και ο θεος

ΜΦΧ

Τώρα μάλλον μας τα έχεις μπερδέψει, εκτός απο όλα τα άλλα διασκεδαστικά για τα οποία φταίω θα πρέπει να αναλάβω και την ευθύνη για τα μνημόνια, πράγματι το τερμάτισες, πάρτο λίγο αλλιώς, ας πούμε οτι η προσωπική μου ζωή είναι δική μου και δεν σου πέφτει λόγος, απο την άλλη επειδή δεν κατάφερες μάλλον να πετύχεις κάτι στην δική σου ζωή προσπαθείς στην εικονική, μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια αλλά με την ευκαιρία εσύ μας έκανες το κήρυγμα περί εικονικής και πραγματικής.

Πάμε λοιπον, πες μας τι δουλειά κάνεις για να δούμε τι ακριβώς πληρώνεις εσύ για μένα, που ξέρεις μπορεί στο φινάλε να ανακαλύψουμε και τι έχω πληρώσει εγώ για σένα αλλά δεν νομίζω να το πας μέχρι τέλους, μάλλον 7θα λακίσεις με καμια γνωστή ατάκα μαλακίας.

Υ.Σ. Ποιός σου είπε οτι δεν περνάω ευχάριστα την ώρα μου με κάτι τύπους σαν και σένα? το αντίθετο σε βεβαιώ, διασκεδάζω αφάνταστα, απο την άλλη αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις για την εξυπνάδα μου είσαι ευπρόσδεκτος για ενα τεστ, σε 5 λεπτά θα καταλάβουμε ποση εξυπνάδα κουβαλάει μαζί του ο καθένας, δεν είναι δύσκολο.
Παρτε πασατεμπο

Βρε Ταραμα εσυ για εμενα δεν εχεις πληρωσει τιποτα  τωρα το ποιος θα λακισει θα φανει στο τελος και τις μαλακιες εδω και δυο χρονια τις λες εσυ οχι εγω αυτα για να μην νομιζεις οτι μιλας με κανενα που δεν μπορει να σου απαντησει  στα ισα.

Κατα τα αλλα Ταραμα κατσε παιξε κανα ταβλι γιατι μονο για εκει εισαι και τιποτα αλλο  οσο για το αν εισαι εξυπνος η οχι νομιζω οτι ολοι το καταλαβαμε δεν χρειαζεται καν να αναλωθω σε κατι που ειναι πασιφανες.

Υ.Σ.  Γουσταρω που η ζωη σου μονο ειναι να απαντας σε αυτ το φορουμ  μονο και μονο για να λες τις μλκσ σου

Μην απαντησεις  γιατι παλι μλκσ θα λες

Το είπα απο την αρχή, θα λακίσεις όπως οι προηγούμενοι, πετάτε όποια μαλακία σας κατέβει και όταν κάποιος σας ζητήσει να την αιτιολογήσετε το γυρνάτε στις ύβρεις και το τρολάρισμα, μια σοβαρή και τεκμηριωμένη άποψη δεν έχεις πει εδώ μέσα, μήπως να ερχόσουν να τα πούμε απο κοντά? δεν μπορεί να είσαι τόσο στόκος.

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 747

Δημοσίευση από barracudaz7 Πεμ Μάης 05, 2016 9:19 am

@RNGD έγραψε:
gregorakis έγραψε:... χμμ ενορχηστρωμένη η αντίδραση από HARD, PNX & HEAT ... σόρρυ μπόης αλλά κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας ... τι νόημα έχουν οι διαφορετικές ομάδες με το ίδιο όνομα? γιατί αλλάζουμε το όνομα από clan1-2-3 σε clan-x-z κτλ? ποια ήταν η επιτυχία του μοντέλου της HARD? τα έχω δει και ξαναδεί, είναι απίστευτο το πως μπορούμε να μη διδασκόμαστε από τα λάθη μας ...
Φτιάχνοντας "αδερφά" clans μπορείς πάντα να διατηρείς επιπλέον κόσμο κάτω από μια ενιαία μέτρια διοίκηση

Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα σου.... απλά το "μετρια" θα το έκανα "συνεργαζόμενη" ή "αλληλουποστηριζόμενη" και θα συμπληρώσω την πρόταση γράφοντας:...στα πλαίσια του κοινού σκοπού και συμφέροντος του γενικού συνόλου της συμμαχίας!Επειδή φαντάζομαι κάποιοι από την παλιά HardX ή HardS το γνωρίζουν καλύτερα το θέμα ίσως θα μπορούσαν να το εξηγήσουν καλύτερα....στα πρότυπα αυτά κινήθηκαν και αρκετές ξένες clan και επίσης υπήρχαν και αρκετές (βλέπε BIA-3 , Bia-5 , CSA 2-3 κτλ κτλ) οι οποίες δεν είχαν πρόβλημα με τους αριθμούς..και είχαν και πολύ καλά αποτελέσματα..απλά ίσως στο λαό μας επειδή υπάρχει και αρκετός κομπλεξισμός μπορεί να φανεί σε κάποιους το 2 και το 3 και το 4 σαν κατοτερότητα....σαν π.χ. να λέμε α-β-γ-δ Εθνική στο ποδόσφαιρο...και επειδή αυτό έχει ήδη δημιουργήσει κόντρες και διακρίσεις όσον αφορά την αντίληψη και την ικανότητα παικτών προφανώς το να ονοματήσεις διαφορετικά την αρχική ομάδα έχει καλύτερη πέραση στο μυαλό του παίκτη...
barracudaz7
barracudaz7

Δημοσίευση από barracudaz7 Πεμ Μάης 05, 2016 9:26 am

@RNGD έγραψε:
@RNGD έγραψε:

Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα σου.... απλά το "μετρια" θα το έκανα "συνεργαζόμενη" ή "αλληλουποστηριζόμενη" και θα συμπληρώσω την πρόταση γράφοντας:...στα πλαίσια του κοινού σκοπού και συμφέροντος του γενικού συνόλου της συμμαχίας!Επειδή φαντάζομαι κάποιοι από την παλιά HardX ή HardS το γνωρίζουν καλύτερα το θέμα ίσως θα μπορούσαν να το εξηγήσουν καλύτερα....στα πρότυπα αυτά κινήθηκαν και αρκετές ξένες clan και επίσης υπήρχαν και αρκετές (βλέπε BIA-3 , Bia-5 , CSA 2-3 κτλ κτλ) οι οποίες δεν είχαν πρόβλημα με τους αριθμούς..και είχαν και πολύ καλά αποτελέσματα..απλά ίσως στο λαό μας επειδή υπάρχει και αρκετός κομπλεξισμός μπορεί να φανεί σε κάποιους το 2 και το 3 και το 4 σαν κατοτερότητα....σαν π.χ. να λέμε α-β-γ-δ Εθνική στο ποδόσφαιρο...και επειδή αυτό έχει ήδη δημιουργήσει κόντρες και διακρίσεις όσον αφορά την αντίληψη και την ικανότητα παικτών προφανώς το να ονοματήσεις διαφορετικά την αρχική ομάδα έχει καλύτερη πέραση στο μυαλό του παίκτη...

Ξέχασα να προσθέσω και το πιο σημαντικό σε αυτό....το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν πάντα το recruiting...γιατί οι περισσότεροι "ειδικά" Έλληνες παίκτες αν άκουγαν θα πας στη 2η είχαν πολύ αρνητική αντίδραση στο αν θα έμπαιναν σε μία συμμαχία επι το πλείστον!
barracudaz7
barracudaz7

Δημοσίευση από taramas Πεμ Μάης 05, 2016 9:41 am

perseas έγραψε:
gregorakis έγραψε: ... τα ίδια έγιναν και στη HARD, αυτό το μοντέλο διαχείρισης μιας κοινότητας δε δουλεύει (δε δούλεψε και δεν πρόκειται) ...

Στη HARD δούλεψε (HARD1/2/S) χωρίς πολλά προβλήματα γιατί είχαμε το μυαλό μας στα του οίκου μας ως ανεξάρτητες (αλλά με το ίδιο όνομα) Clan. Ποτέ δεν κοιτάξαμε αν η S ήταν πιο δυνατή από την 1 ή το αντίθετο και ποτέ η μία δεν πήρε παίκτη από την άλλη με το έτσι θέλω. Η HARD θα υπήρχε και σήμερα αν υπήρχε έστω και ένας Έλληνας να θέλει να την αναλάβει όταν έφυγα. Ως παρατήρηση που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ότι κανένας συμπατριώτης μας δεν ήθελε να γίνει αρχηγός.

Υ.Γ. Η HARD2 θεωρητικά ήταν η ακαδημία της 1 αλλά αυτό μεταβλήθηκε μέσα στον 1ο χρόνο λειτουργίας της.

Εμένα η εμπειρία μου λέει κάτι διαφορετικό, πολλοί είναι αυτοί που κυνηγάνε την καρέκλα, το τρελό στην ιστορία είναι οτι κανείς δεν θέλει να την πάρει με απλές δημοκρατικές διαδικασίες, έχω σκεφτεί πολλούς λόγους που γίνεται αυτό αλλά είναι για μια άλλη στιγμή.

Το μοντέλο αυτό και οποιοδήποτε άλλο δεν δούλεψε και δεν πρόκειται να δουλέψει σε εμας τους Ελληνες για κάποιους βασικούς λόγους :

α) όλοι έχουν άποψη και όλοι ξέρουν καλύτερα απο τον καθένα τι πρέπει να γίνει σε μια μάχη, αν όμως τους πεις να πάρουν την ευθύνη τότε δεν υπάρχει κανείς.

β) οι περισσότεροι θεωρούν τον εαυτό τους τον ικανότερο ηγέτη, όλοι είμαστε αρχηγοί απέξω, όπως λέει ο perseas ακριβώς και στην δική μου περίπτωση τους έδωσα 2 μήνες περιθώριο να εκλέξουμε τον επόμενο για να παραιτηθώ και δεν ήθελε κανείς να εκλεγεί με μια απλή και σωστή διαδικασία, ο ενας ήθελε απλά να του δώσω τα κλειδιά, ο άλλος έβαζε μούφα ψήφους, ενας άλλος έπεισε κάποιον τρίτο να μπεί μπροστά και να κινεί τα νήματα ο ίδιος.

Αυτή είναι η κατάσταση στις Ελληνικές ομάδες και όποιος ειλικρινά θέλει να προσφέρει και να αλλάξει τα δεδομένα το μόνο που καταφέρνει είναι να τον βρίζουν όλοι, θέλουμε να ζούμε στην μιζέρια μας και στην πραγματική ζωή μας το ίδιο κάνουμε και στο παιχνίδι ακριβώς τα ίδια, δείτε τις επιθέσεις που έφαγα όποια στιγμή μίλησα για σοβαρότητα και ειλικρίνεια στις σχέσης μας, ποιες ήταν οι απαντήσεις? μπερδεύω την εικονική με την πραγματική, είμαι γραφικός, είμαι καραγκιόζης και ότι άλλο γεννά η πλούσια φαντασία του καθενός, τι σας είπα ρε Ελληναράδες? να είμαστε ειλικρινείς και σοβαροί, τόσο τρομερό είναι? μάλλον είναι ακατόρθωτο.

Τώρα μπορείτε να τρολάρετε όσο θέλετε, περνάω την ώρα μου ευχάριστα, εχω όμως μια πρόταση να σας κάνω, όσοι νομίζετε οτι έχετε μεγάλη εμπειρία και γνώση και ξέρετε τι πρέπει να γίνει και τι πρέπει να αλλάξει με χαρά μου να σας φιλοξενήσω στο ts μας για μια ανοιχτή συζήτηση χωρίς δεσμεύσεις, ο καθένας να καταθέσει τις απόψεις του, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, ή θα βγεί κάτι καλό ή θα γυρίσουμε πίσω στη μιζέρια μας όλοι χαρούμενοι.

taramas

Δημοσίευση από antkon Πεμ Μάης 05, 2016 10:06 am

taramas έγραψε:
antkon έγραψε:
taramas έγραψε:
antkon έγραψε:Ρε Ταραμα στα 53 μου θα πηγαινα για ψαρεμα και θα τρολλαρα  το φορουμ αντιθετα εσυ εχεις καταντησει να εισαι πιο διασκεδαστικος και απο τον Benny Hill , η ζωη προχωραει και αναλωνεσαι σε πραγματα που δεν εχουν σημασια εχεις μπερδεψει την κανονικη ζωη με την εικονικη κλεισε το ρημαδι το ΠΣ  και κανε καμια βολτα εδω και 6 ωρες μιλας για προιστορια το παρον δεν το αναφερεις και στο μελλον μενεις με το ΘΑ  κατι τετοιοι τυποι σαν και εσενα εφεραν την καταστροφη στο τοπο μας για κατι τετιους τυπους σαν και εσενα δουλευω για να πληρωνω τα μνημονια γιατι εγω ειμαι 34  και σιγουρα δεν εφερα την Ελλαδα σε αυτη την καταστροφη .

Οποτε αγορινα μου η παππουλη η πες το οπως θες νυσαφι ποια σε ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ εισαι ενας δεινοσαυρος και τιποτα αλλο αντε κανε μας την χαρη και παιξε κανα ταβλι η αφου λες οτι εισαι και εξυπνος  κανα σκακι αντε γιατι το πολυ το Κυρ Ελεεισον το βαριεται και ο θεος

ΜΦΧ

Τώρα μάλλον μας τα έχεις μπερδέψει, εκτός απο όλα τα άλλα διασκεδαστικά για τα οποία φταίω θα πρέπει να αναλάβω και την ευθύνη για τα μνημόνια, πράγματι το τερμάτισες, πάρτο λίγο αλλιώς, ας πούμε οτι η προσωπική μου ζωή είναι δική μου και δεν σου πέφτει λόγος, απο την άλλη επειδή δεν κατάφερες μάλλον να πετύχεις κάτι στην δική σου ζωή προσπαθείς στην εικονική, μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια αλλά με την ευκαιρία εσύ μας έκανες το κήρυγμα περί εικονικής και πραγματικής.

Πάμε λοιπον, πες μας τι δουλειά κάνεις για να δούμε τι ακριβώς πληρώνεις εσύ για μένα, που ξέρεις μπορεί στο φινάλε να ανακαλύψουμε και τι έχω πληρώσει εγώ για σένα αλλά δεν νομίζω να το πας μέχρι τέλους, μάλλον 7θα λακίσεις με καμια γνωστή ατάκα μαλακίας.

Υ.Σ. Ποιός σου είπε οτι δεν περνάω ευχάριστα την ώρα μου με κάτι τύπους σαν και σένα? το αντίθετο σε βεβαιώ, διασκεδάζω αφάνταστα, απο την άλλη αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις για την εξυπνάδα μου είσαι ευπρόσδεκτος για ενα τεστ, σε 5 λεπτά θα καταλάβουμε ποση εξυπνάδα κουβαλάει μαζί του ο καθένας, δεν είναι δύσκολο.
Παρτε πασατεμπο

Βρε Ταραμα εσυ για εμενα δεν εχεις πληρωσει τιποτα  τωρα το ποιος θα λακισει θα φανει στο τελος και τις μαλακιες εδω και δυο χρονια τις λες εσυ οχι εγω αυτα για να μην νομιζεις οτι μιλας με κανενα που δεν μπορει να σου απαντησει  στα ισα.

Κατα τα αλλα Ταραμα κατσε παιξε κανα ταβλι γιατι μονο για εκει εισαι και τιποτα αλλο  οσο για το αν εισαι εξυπνος η οχι νομιζω οτι ολοι το καταλαβαμε δεν χρειαζεται καν να αναλωθω σε κατι που ειναι πασιφανες.

Υ.Σ.  Γουσταρω που η ζωη σου μονο ειναι να απαντας σε αυτ το φορουμ  μονο και μονο για να λες τις μλκσ σου

Μην απαντησεις  γιατι παλι μλκσ θα λες

Το είπα απο την αρχή, θα λακίσεις όπως οι προηγούμενοι, πετάτε όποια μαλακία σας κατέβει και όταν κάποιος σας ζητήσει να την αιτιολογήσετε το γυρνάτε στις ύβρεις και το τρολάρισμα, μια σοβαρή και τεκμηριωμένη άποψη δεν έχεις πει εδώ μέσα, μήπως να ερχόσουν να τα πούμε απο κοντά? δεν μπορεί να είσαι τόσο στόκος.
Τις βρισιες τις εχει ξεκινησει εσυ πρωτος οποτε μην μιλας για σχοινι στο σπιτι του κρεμασμενου

Ο στοκος ειναι χρησιμος καπου εσυ εισαι εντελως αχρηστος

antkon

Αριθμός μηνυμάτων : 68

Δημοσίευση από gregorakis Πεμ Μάης 05, 2016 10:06 am

... δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα ... στην περίπτωση των clan του εξωτερικού (BIA, EFE, CSA κτλ) είχαμε πάντα τη μαμά clan και τις ακαδημίες, δεύτερες, βοηθητικές, όπως θέλετε πείτε το, clans ... έμπαινες πχ στην EFE-X διότι δεν ήσουν έτοιμος για την EFE ή ήθελαν να σε δοκιμάσουν ή απλά δεν υπήρχε χώρος ... τα μέλη της EFE-X ήθελαν μια μέρα να μπουν στην EFE και η clan πάντα ακολουθούσε το πρόσταγμα της EFE ... όταν και η EFE-X γέμισε (στις μεγάλες δόξες των EFE) τότε δημιούργησαν και 3η clan και πάντα όταν ήθελαν μέλη για την EFE έδιναν προτεραιότητα σε παίκτες των -Χ και -V ...

... ας δούμε τώρα κατ' αντιπαραβολή πως λειτούργησε αυτό το μοντέλο στην ελλάδα (δε θα αναφερθώ σε clan και ονόματα) ... η μαμά clan ΦΑΚ αποφασίζει να φτιάξει μια "ακαδημία", μιας κι έτσι έμαθε πως κάνουν στας ευρώπας, και την ονομάζει ΦΑΚ2 ... μετά από λίγο καιρό τα κάποια μέλη της ΦΑΚ2 τσακώνονται με τη διοίκηση ή άλλα μέλη και μαζί με κάποιους φίλους τους από τη ΦΑΚ αποφασίζουν και φτιάχνουν τη ΦΑΚ3 ... το παράδειγμά τους ακολουθούν κι άλλοι κι έτσι έχουμε και τη ΦΑΚ4 ... η κάθε clan λειτουργεί ξεχωριστά και κάνει το δικό της recruiting και το δικό της προγραμματισμό (πράγμα πολύ λογικό αφού ούτε μιλάνε ούτε συνεννοούνται μεταξύ τους) ... ο έλλην παίκτης δε γουστάρει να ενταχθεί στη ΦΑΚ2-3-4 γιατί "ντρέπεται" αλλά ακόμα κι αν ενταχθεί δεν έχει σκοπό να εξελιχθεί και να γίνει άξιος για την ΦΑΚ καθώς θεωρεί πως ήδη είναι παιχτούρα ... τι κάνουμε λοιπόν? αλλάζουμε το ΦΑΚ2-3-4 σε κάτι του τύπου ΦΑΚΧ-Ψ-Ζ ώστε να μη νοιώθουν τα παιδιά κατώτερα και δεν αποδίδουν και φράζουμε εντελώς τα σύνορα, δηλαδή ορίζουμε την clan μας σαν ανεξάρτητη και φυσικό επακόλουθο είναι το: να αποδείξουμε πως είμαστε καλύτεροι από τις άλλες ΦΑΚ ... 

... όλα αυτά έχουν γίνει αλλά το κακό είναι πως μάλλον θα ξαναγίνουν Embarassed ...
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από taramas Πεμ Μάης 05, 2016 10:08 am

TYRAELL75 έγραψε:@taramas 
τι εννοείς "νομιζω"? δεν ισχύει δλδ το οτι ηθελες να μας πεταξεις απο την κοινοτητα της heat? 
ειναι ψέμματα οτι το θεμα της συναντησης που εσυ οργανωσες ηταν οτι δεν γινετε να υπαρχουν 2 ανταγωνιστικες ομάδες υπο το ονομα της heat? 
ειναι ψεμματα πως λερωσες το βρακακι σου στην σκεψη και μονο πως θα γινοταν κατι τετοιο φοβούμενος πως θα αποκαλυφθεί συντομότερα η ανεπάρκειά σας?
τα παιδια του battlefield που ειχαμε στο wot συμφωνουσαν να γινουμε 2η ομαδα στα αρματα,οι διαχείρισή του ts συμφώνησε και μας εδωσε δικα μας κανάλια και τοτε επαιξες το τελευταιο σου χαρτί.
μαζι με.τον σαλονικα κανονισατε την συνάντησή αυτη με τα παιδια της heat που δεν ειχαν καμια σχεση με το wot και δεν μπορουσαν καν να καταλαβουν οι καημένοι τι λέγαμε να αποκλείσεις κάθε αντίθετη φωνή απο τημ συνάντηση διώχνοντας με απο το κανάλι, να αραδιασεις ελευθερος τα ψέματά σου και να πετυχειτον στοχο σου.
οταν μετα απο αυτο εχασες πλήρως την οποια στηριξη σου ειχε απομείνει απο τα παιδιά του battlefield που έπαιζαν και wot και η heat ηταν ενα βημα πριν την διάλυση πλεον αντι να αναλαβεις της ευθηνες σου παραιτηθηκες.

Λυπάμαι που θα το πώ αλλά μεγαλύτερη παπαριά απο αυτά που γράφεις δεν έχω ξανακούσει, 
α) η βασική κατηγορία εναντίον μου ήταν οτι σας έμπλεξα στα cw ενώ δεν είσαστε έτοιμοι σαν ομάδα με αποτέλεσμα να χάσετε και τις 5 περιοχές που σας δώσαμε, αποφασίστε λοιπόν τι ακριβως συνέβη? είσαστε υπερομάδα ή όχι?

β) με το παραμυθάκι οτι μας κερδίσατε 2 φορές στην αρχή γέλασα αλλά φαίνεται οτι το κάνατε σημαία, για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι εδώ μέσα περι τίνος πρόκειται ας το περιγράψουμε, κάναμε training μεταξύ μας και μας κερδίσατε γιατί απλά όπως κάθε φορά γίνεται νομίζουν οι περισσότεροι οτι θα πάνε για βόλτα στο λιβάδι, άκου λοιπον δημητράκη μια και καλή, δεν υπήρχε περίπτωση να μας κερδίσετε σε σοβαρή μάχη ούτε στο εκατομμύριο και σοβαρή μάχη μεταξύ μας δεν έγινε ποτέ, οι αριθμοί δείχνουν οτι χάνατε κάθε μέρα και μια περιοχή και εμείς οι "λίγοι" σας δίναμε την επόμενη αυτή είναι η πραγματικότητα, δεν έχω σκοπό να θίξω κανέναν αλλά η παπαριά πρέπει κάπου να τελειώσει.

γ) ο σαλόνικα δεν ήταν ποτέ φίλος μου ούτε κολλητός μου, το αντίθετο μάλιστα είχαμε πολλές διαφορές, είχαμε κάνει εκλογές και για τους deputy (για φαντάσου) και είχαν ψηφιστεί ο salonica με τον cristos77 που είναι μαζί μου και σήμερα, ως εκ τούτου δεν ηταν επιλογή δική μου, το πιάνεις?

δ) η "διοίκηση" που αναφέρεσαι δεν είχε καμία σχέση με διοίκηση, το παρεάκι του internet cafe δεν είχε καμία σχέση με διοίκηση, το παίζανε σπόνσορες στην ΗΕΑΤ και ήταν κολλητοί του barracudaz7, το μόνο πρόσωπο που ήταν διοίκηση ήταν και είναι μέχρι σήμερα ο Διονύσης, οτι κάνανε αυτά που κάνανε χωρίς να έχουν κανένα δικαίωμα και καμία σχέση είναι θέμα που το εξέτασε ο Διονύσης, αν θέλεις κάτι απευθύνσου σε αυτόν.

ε) παρά το γεγονός οτι ανέφερα λεπτομερώς και τις θέσεις μου και τις απόψεις μου αλλά και τα γεγονότα που είναι τεκμηριωμένα και ηχογραφημένα, παρατηρώ οτι δεν ενδιαφέρθηκες να ρωτήσεις κάτι ή να ακούσεις κάτι αλλά εξακολουθείς να αναμεταδίδεις την κασέτα του Γιωργάκη.

Εγώ τελείωσα με το θέμα, ζητώ συγνώμη που έγινα κουραστικός αλλά το θέμα είναι σοβαρό και ήθελα να είμαι οσο γίνεται ακριβής σε αυτά που λέω, τώρα θα πάρουν θέση τα τρολαρίσματα και οι παπαριές του κάθε άσχετου όπως πάντα γίνεται, για να καεί και αυτό το θέμα όπως όλα τα προηγούμενα, το κομμάτι αυτό δεν έχει ενδιαφέρον οπότε λέω να σας αφήσω προς το παρόν, όποιος έχει κάποια ερώτηση ή απορία είναι ευπρόσδεκτος να με βρεί να τα πούμε.

taramas

Δημοσίευση από taramas Πεμ Μάης 05, 2016 10:22 am

gregorakis έγραψε:... δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα ... στην περίπτωση των clan του εξωτερικού (BIA, EFE, CSA κτλ) είχαμε πάντα τη μαμά clan και τις ακαδημίες, δεύτερες, βοηθητικές, όπως θέλετε πείτε το, clans ... έμπαινες πχ στην EFE-X διότι δεν ήσουν έτοιμος για την EFE ή ήθελαν να σε δοκιμάσουν ή απλά δεν υπήρχε χώρος ... τα μέλη της EFE-X ήθελαν μια μέρα να μπουν στην EFE και η clan πάντα ακολουθούσε το πρόσταγμα της EFE ... όταν και η EFE-X γέμισε (στις μεγάλες δόξες των EFE) τότε δημιούργησαν και 3η clan και πάντα όταν ήθελαν μέλη για την EFE έδιναν προτεραιότητα σε παίκτες των -Χ και -V ...

... ας δούμε τώρα κατ' αντιπαραβολή πως λειτούργησε αυτό το μοντέλο στην ελλάδα (δε θα αναφερθώ σε clan και ονόματα) ... η μαμά clan ΦΑΚ αποφασίζει να φτιάξει μια "ακαδημία", μιας κι έτσι έμαθε πως κάνουν στας ευρώπας, και την ονομάζει ΦΑΚ2 ... μετά από λίγο καιρό τα κάποια μέλη της ΦΑΚ2 τσακώνονται με τη διοίκηση ή άλλα μέλη και μαζί με κάποιους φίλους τους από τη ΦΑΚ αποφασίζουν και φτιάχνουν τη ΦΑΚ3 ... το παράδειγμά τους ακολουθούν κι άλλοι κι έτσι έχουμε και τη ΦΑΚ4 ... η κάθε clan λειτουργεί ξεχωριστά και κάνει το δικό της recruiting και το δικό της προγραμματισμό (πράγμα πολύ λογικό αφού ούτε μιλάνε ούτε συνεννοούνται μεταξύ τους) ... ο έλλην παίκτης δε γουστάρει να ενταχθεί στη ΦΑΚ2-3-4 γιατί "ντρέπεται" αλλά ακόμα κι αν ενταχθεί δεν έχει σκοπό να εξελιχθεί και να γίνει άξιος για την ΦΑΚ καθώς θεωρεί πως ήδη είναι παιχτούρα ... τι κάνουμε λοιπόν? αλλάζουμε το ΦΑΚ2-3-4 σε κάτι του τύπου ΦΑΚΧ-Ψ-Ζ ώστε να μη νοιώθουν τα παιδιά κατώτερα και δεν αποδίδουν και φράζουμε εντελώς τα σύνορα, δηλαδή ορίζουμε την clan μας σαν ανεξάρτητη και φυσικό επακόλουθο είναι το: να αποδείξουμε πως είμαστε καλύτεροι από τις άλλες ΦΑΚ ... 

... όλα αυτά έχουν γίνει αλλά το κακό είναι πως μάλλον θα ξαναγίνουν Embarassed ...

Κάπως έτσι είναι, ξέρεις οτι δεν έχω πρόβλημα να συμφωνήσω με οποιονδήποτε ακόμη και να έχουμε σφαχτεί στο παρελθόν αν πιστεύω οτι έχει δίκιο, στην περίπτωση αυτή συμφωνώ και συμπληρώνω μόνο το σημαντικό σημείο όπου πάντα εμφανίζεται κάποιος που θέλει την καρέκλα και το λεπτό σημείο εδώ είναι οτι δεν του αρκεί η καρέκλα της 2-3 ή x-z, θέλει την μεγάλη καρέκλα, το ερώτημα εδώ είναι πως θα την αποκτήσει? να λάβει μέρος σε εκλογές δεν τον παίρνει, να την πάρει δια της βίας ούτε αυτό του βγαίνει, και τότε παίζει το χαρτί της καλής δεύτερης ομάδας, της κακής πρώτης και του κακού που βρίσκεται στην καρέκλα, το κουφό στην ιστορία είναι οτι το έχει ξανακάνει και στο παρελθόν, το επαναλαμβάνει συνεχώς και όμως βρίσκονται πάντα οι υποστηρικτές των ιδεών, ο ΓΑΠ δηλαδή ποτέ δεν πεθαίνει, μια στιγμή ξαποσταίνει και ξανά προς την δόξα τραβά.

taramas

Δημοσίευση από perseas Πεμ Μάης 05, 2016 10:53 am

Έχεις κάτι να προτείνεις;

Υπάρχει κάποιο επιτυχημένο μοντέλο που θα περιλαμβάνει περισσότερους από 100 παίκτες; Αν υπάρχει ανάλυσέ το.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την perseas στις Πεμ Μάης 05, 2016 11:05 am, 1 φορά
perseas
perseas

Αριθμός μηνυμάτων : 176

Δημοσίευση από TYRAELL75 Πεμ Μάης 05, 2016 10:56 am

μαλον εχεις μπερδευτεί,απαντας και καλα.σε.εμαν σε.πραγματα.ομως που εγω δεν εχω πει ποτε,ουτε.οτι εισαι φιλος με.τον σαλονικα ειπα ουτε αν και ποσες φορες χασατε απο την heatx σε καχη.
απο εκει.και περα γιατι δεν ενδιαφερομαι να.ακουσω την ηχογράφηση,μα τι με ενδιαφερουν εμενα ρε φιλε τα εσωτερικα της heat?

TYRAELL75

Αριθμός μηνυμάτων : 256

Δημοσίευση από TYRAELL75 Πεμ Μάης 05, 2016 11:01 am

να ζητήσω συγνωμη αν αυτα που γραρω ειναι δυσαναγνωστα αλλα.γραφω απο κινητο με καμενη οθονη.
για τον διονυση που λες ετω θυμαμαι σιγουρα 3 ατομα στο ts εκεινη την μερα,παιδια που δεν ειχαν καμια απολύτως σχέση με το wot που μας παρακαλουσαν να μην χρησιμοποιουμε ορους του wot γιατι δεν μπορουσαν να καταλαβουν και να μην μιλαμε για πραγματα που έγιναν μεσα στο παιχνίδι,το οτι εβαζες μαχες στην clan μας εν αγνοία μας ας πουμε.

TYRAELL75

Δημοσίευση από TYRAELL75 Πεμ Μάης 05, 2016 11:05 am

για την πρόταση   σου τωρα να μας φιλοξενησεις στο ts στο οποιο εισαι φιλεξενουμενος συμφωνω, θα παρω τον λασκα και θα ερθουμε να μας δωσεις τα φωτα σου.
μονο σε παρακαλω να μηνεισαι κονος,φερε και τον πολυκακο,τον αρη,τον μαρκο,τον ζηκο και τα υπολοιπα ντοματοειδη που κυβερνουσατε το ελληνικο wot επι χρονια να μας πειτε τις πρωτοποριακες ιδεες σας γυρω απο την διοικηση και την λειτουργια των ομαδων.
τοσο.καλα που τα.έχετε παει ολο και κατι θα μαθουμε και εμείς.

TYRAELL75

Δημοσίευση από gregorakis Πεμ Μάης 05, 2016 11:16 am

perseas έγραψε:
... είχα προτείνει ένα μοντέλο, που θεωρώ κατάλληλο, όταν γίνονταν οι συζητήσεις για τη δημιουργία της pnx ... 2 clans με ίδιο όνομα ή mirrored (πχ pnx & xnp) ... σε κάθε clan θα μπαίνουν παίκτες που να μην είναι τσακωμένοι μεταξύ τους αλλά να είναι και εχθρικοί απέναντι στα μέλη της άλλης ... έτσι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι και θα έχεις τα βασικά προβλήματα λυμένα: 1) θα επιτρέπεται το επιθετικό recruiting αφού και οι δύο θα θέλουν να αποδείξουν πως είναι οι καλύτεροι 2) και οι 2 θα γουστάρουν να κάνουν επιθέσεις η μια στην άλλη 3) δε θα τους απασχολεί το όνομα ή το σήμα ή άλλες αηδίες 4) δεν πρόκειται να τσακωθούν τα μέλη της clan διότι το μίσος θα συγκεντρώνεται στους "απέναντι" 5) δε θα υπάρχουν  διαρροές από τη μία στην άλλη κ.α. ... EZ Cool
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από TYRAELL75 Πεμ Μάης 05, 2016 11:19 am

@gregorakis 
εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που περιγράφεις οπως και σε αυτο που λες για το μοντελο που ακολουθησαν οι ξενες  ομαδες αλλα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που σηζηταμε για.την heat, η συγκεκριμενη περιπτωση ειναι πολύ απλη ουτε καποιος προσπαθησε να κλεπσει.την αρχηγια απο.καποιον αλλο ουτε τπτ.

TYRAELL75

Δημοσίευση από TYRAELL75 Πεμ Μάης 05, 2016 11:24 am

gregorakis έγραψε:
perseas έγραψε:
... είχα προτείνει ένα μοντέλο, που θεωρώ κατάλληλο, όταν γίνονταν οι συζητήσεις για τη δημιουργία της pnx ... 2 clans με ίδιο όνομα ή mirrored (πχ pnx & xnp) ... σε κάθε clan θα μπαίνουν παίκτες που να μην είναι τσακωμένοι μεταξύ τους αλλά να είναι και εχθρικοί απέναντι στα μέλη της άλλης ... έτσι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι και θα έχεις τα βασικά προβλήματα λυμένα: 1) θα επιτρέπεται το επιθετικό recruiting αφού και οι δύο θα θέλουν να αποδείξουν πως είναι οι καλύτεροι 2) και οι 2 θα γουστάρουν να κάνουν επιθέσεις η μια στην άλλη 3) δε θα τους απασχολεί το όνομα ή το σήμα ή άλλες αηδίες 4) δεν πρόκειται να τσακωθούν τα μέλη της clan διότι το μίσος θα συγκεντρώνεται στους "απέναντι" 5) δε θα υπάρχουν  διαρροές από τη μία στην άλλη κ.α. ... EZ Cool
λολ ρε greg,θες να μας πεις δλδ οτι με.τον λασκα εχουμε.πετυχει το.ιδανικο μοντελο?

TYRAELL75

Δημοσίευση από gregorakis Πεμ Μάης 05, 2016 11:31 am

... όχι αλλά έπιασα τον εαυτό μου να τάσσεται υπέρ του taramas και τρόμαξα !!! αυτό που του ζητήσατε και που προσπαθήσατε να κάνετε για μένα είναι παράλογο ... δεν μπορείς να έχεις μια 2η HEAT και να θες να είναι στην ίδια κοινότητα αλλά αυτόνομη και ισάξια ... είναι παράλογο ... αν έχεις πρόβλημα με την HEAT (την όποια HEAT) με την ηγεσία της ή δεν ξέρω τι άλλο, που να είναι αδύνατο να επιλυθεί με κάποιο τρόπο, τότε απλά αποχωρείς και φτιάχνεις μια άλλη clan ... 2 είναι οι λόγοι, για μένα, που δεν ακολουθείς αυτό το δρόμο: 1) θες το ίδιο ts για οικονομικούς λόγους και/ή 2) θες να τους μπεις στο μάτι ...

... τώρα αυτό που λες, ότι η KISS- με την GRBB εντάσσονται στο μοντέλο που περιγράφω, δε μου είχε περάσει από το μυαλό ... αν πάντως ισχύει τότε, με βάση και τα αποτελέσματα των 2 ομάδων, το μοντέλο αποδίδει Very Happy ...
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από barracudaz7 Πεμ Μάης 05, 2016 11:32 am

@tyraell75 έγραψε:@gregorakis 
εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που περιγράφεις οπως και σε αυτο που λες για το μοντελο που ακολουθησαν οι ξενες  ομαδες αλλα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που σηζηταμε για.την heat, η συγκεκριμενη περιπτωση ειναι πολύ απλη ουτε καποιος προσπαθησε να κλεπσει.την αρχηγια απο.καποιον αλλο ουτε τπτ.

Έχω την περιέργεια και γώ να μάθω ποιός πήγε να φάει του ταραμά την καρέκλα μιάς και όταν μας έδιωξε απο την HEAT ήταν ακόμη αρχηγός.....πριν φύγουμε πάντως κάτι θυμάμαι για κάποιον @salonica αν δεν κάνω λάθος που ήθελε να φτιάξει μία ξεχωριστή ομάδα μόνο με τους καλούς στατιστικά παίκτες....
barracudaz7
barracudaz7

Δημοσίευση από barracudaz7 Πεμ Μάης 05, 2016 11:38 am

@gregorakis έγραψε:
Free mparmpas - Σελίδα 7 Empty από gregorakis Σήμερα στις 10:31 pm
... όχι αλλά έπιασα τον εαυτό μου να τάσσεται υπέρ του taramas και τρόμαξα !!! αυτό που του ζητήσατε και που προσπαθήσατε να κάνετε για μένα είναι παράλογο ... δεν μπορείς να έχεις μια 2η HEAT και να θες να είναι στην ίδια κοινότητα αλλά αυτόνομη και ισάξια ... είναι παράλογο ... αν έχεις πρόβλημα με την HEAT (την όποια HEAT) με την ηγεσία της ή δεν ξέρω τι άλλο, που να είναι αδύνατο να επιλυθεί με κάποιο τρόπο, τότε απλά αποχωρείς και φτιάχνεις μια άλλη clan ... 2 είναι οι λόγοι, για μένα, που δεν ακολουθείς αυτό το δρόμο: 1) θες το ίδιο ts για οικονομικούς λόγους και/ή 2) θες να τους μπεις στο μάτι ...

Μάλλον δε διάβασες σε προϋγούμενο post μου που έγραψα πως ξεκίνησε η HEAT-X και με ποιά προοπτική....και γιατί το να ιδρυθεί μία ομάδα ισάξια ή ισοδύναμη είναι κακό όταν φτάσει να  μπορεί να σταθεί στο χάρτη και να υποστηρήζει την αρχική και 1η ομάδα?δεν έχουν όλοι δόλο όπως μπορεί να νομίζεις εσύ
barracudaz7
barracudaz7

Δημοσίευση από barracudaz7 Πεμ Μάης 05, 2016 11:50 am

@gregorakis έγραψε:αν έχεις πρόβλημα με την HEAT (την όποια HEAT) με την ηγεσία της ή δεν ξέρω τι άλλο, που να είναι αδύνατο να επιλυθεί με κάποιο τρόπο, τότε απλά αποχωρείς και φτιάχνεις μια άλλη clan
Αν υπήρχαν απο την αρχή προβλήματα δεν θα το είχαμε επιχειρήσει καν...δυστυχώς τα προβλήματα δημιουργήθηκαν τη στιγμή που άρχισε να δυναμώνει η 2η ομάδα (τότε HEAT-X) και θέλησε απο νωρίς νωρίς να επιβληθεί και να απλώσει το χεράκι του ο τότε ακατανόμαστος commander της HEAT....και φυσικά όταν εκβιάστηκε η κατάσταση και έφτασε στο απροχώρητο μας "έδιωξε με το τρόπο του" αφού πλέον δεν είμασταν του χεριού του...!
barracudaz7
barracudaz7

Δημοσίευση από RNGD Πεμ Μάης 05, 2016 11:50 am

gregorakis έγραψε:... δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα ... στην περίπτωση των clan του εξωτερικού (BIA, EFE, CSA κτλ) είχαμε πάντα τη μαμά clan και τις ακαδημίες, δεύτερες, βοηθητικές, όπως θέλετε πείτε το, clans ... έμπαινες πχ στην EFE-X διότι δεν ήσουν έτοιμος για την EFE ή ήθελαν να σε δοκιμάσουν ή απλά δεν υπήρχε χώρος ... τα μέλη της EFE-X ήθελαν μια μέρα να μπουν στην EFE και η clan πάντα ακολουθούσε το πρόσταγμα της EFE ... όταν και η EFE-X γέμισε (στις μεγάλες δόξες των EFE) τότε δημιούργησαν και 3η clan και πάντα όταν ήθελαν μέλη για την EFE έδιναν προτεραιότητα σε παίκτες των -Χ και -V ...

Υπάρχει αβυσσαλέα διαφορά στο mentality των ξένων και των Ελλήνων, αυτό είναι ξεκάθαρο. Από προσωπική πείρα ας μιλήσω.. Είμαι μέλος στην 67η έκδοση των pirates (και τελευταία) έχουμε τον main FC μας να μας έχει σε skirmish κλπ. Του ζητάω σαν χάρη να δοκιμάσω σε ένα χάρτη κάτι, με καλούς αντίπαλους. Μου λέει και βέβαια. Χάνουμε από λάθος μου. Με εντελώς ήρεμο τόνο μου λέει έκανες 1-2-3 λάθη κλπ κλπ. Μου εξηγεί τι θα έκανε ο ίδιος και για ποιο λόγο. Με το που πατάμε start πάλι μου λέει συνεχίζεις...
Πάμε τώρα στο clan που είμαι τώρα...κάτι Φινλανδοί κυρίως. καταλαβαίνω κάτι λάθος με τα greeklish μου και τα finlish του, κάνω στούκα, χάνουμε landing. Στο επόμενο τουρνουά λέω σιγά μην με πάρει πάλι... με διαλέγει....2,5k dmg με t54lt.
Πάμε σε ελληνικό clan τώρα...Κάνεις FC skirmishes...όλα ήρεμα ωραία, καλά ποσοστά, χαβαλές και κάποιος πρέπει να φύγει, μπαίνει ο main FC μέσα, πατάς start, πας να μιλήσεις και πετιέται και μιλάει...του λες "ξέρεις είμαι ακόμα εδώ"...Στον κόσμο του αυτός. Κάπως έτσι ξέρεις ότι εκεί δεν ανήκεις και δεν σε θέλουν ρε παιδί μου, ότι σκατά και να κάνεις.

Σε άλλη φάση...αργά το βράδι, ο αρχηγός μέσα σε κανάλι με αρκετά άλλα μέλη και συζήτηση για το τι δεν πάει καλά στο clan. Φτάνει και η σειρά σου, μιλάς, λες τη γνώμη σου, διαφωνείς. Ξεκινάει το event, παίζεις για την ομάδα, πας καλά σαν παίχτης, βοηθάς τον όποιον FC σου περιγράφοντας το πλάνο του αντίπαλου που τυχαίνει και ξέρεις, σε άλλο game σώνεις την παρτίδα σε άλλη μάχη μια και που ο FC σου προτιμά να ragάρει γιατί το τανκσάκι του που ψωφάει επειδή δεν διάβασε rotation του αντιπάλου και ας είχε κάνει μπαμ επί 1,5 λεπτό το τι θα γίνει...ξέρεις αναμμένα εχθρικά άρματα αλλάζουν θέση στο χάρτη και τους βλέπεις...τέλος πάντων...κερδίζεις σαν ομάδα στο τσακ..Σε πιάνει κάποιος deputy από το πουθενά και στο ήσυχο και σου λέει ξέρεις κάτι, πρέπει να φτιάξεις τη συμπεριφορά σου...Γιατί ρε συ τι έγινε; Χαλάς το ηθικό λέει. Πότε ρε φίλος; ήθελε λέει το αφεντικό να σε διώξει την πρώτη μέρα του event αλλά σε κράτησα εγώ και ο τάδε...Και τι θές τώρα...δώρο; Χάρη μου έκανες; Ρωτάς τον leader σου.. είναι έτσι ρε φίλος; Χαλάω το κλίμα; Επειδή ρωτάς τη γνώμη μας και στη λέω; Αν είναι έτσι, ευχαριστώ για το invite στο clan σου και σε μισό λεπτό στο λύνω το πρόβλημα...αντίο και εσείς.
Τα ελληνικά clans με πολύ απλά λόγια είναι κομπλεξικά. Για αυτό βλέπεις το ένα να ανεβάζει τη μία μέρα να ανεβάζει νίκη σε skirmish στο youtube έναντι του άλλου, αλλά να ξεχνάει να ανεβάσει το κοκομπλόκο από tryhard set up με Ο-ΗΟ στη fisherman bay την προηγούμενη. Θα με πεις εδώ σε λένε "τύχη" οι δικοί σου commanders και ας κέρδισες 10-5 ξέρω γω.

RNGD

Αριθμός μηνυμάτων : 392

Δημοσίευση από TYRAELL75 Πεμ Μάης 05, 2016 12:15 pm

gregorakis έγραψε:... όχι αλλά έπιασα τον εαυτό μου να τάσσεται υπέρ του taramas και τρόμαξα !!! αυτό που του ζητήσατε και που προσπαθήσατε να κάνετε για μένα είναι παράλογο ... δεν μπορείς να έχεις μια 2η HEAT και να θες να είναι στην ίδια κοινότητα αλλά αυτόνομη και ισάξια ... είναι παράλογο ... αν έχεις πρόβλημα με την HEAT (την όποια HEAT) με την ηγεσία της ή δεν ξέρω τι άλλο, που να είναι αδύνατο να επιλυθεί με κάποιο τρόπο, τότε απλά αποχωρείς και φτιάχνεις μια άλλη clan ... 2 είναι οι λόγοι, για μένα, που δεν ακολουθείς αυτό το δρόμο: 1) θες το ίδιο ts για οικονομικούς λόγους και/ή 2) θες να τους μπεις στο μάτι ...

... τώρα αυτό που λες, ότι η KISS- με την GRBB εντάσσονται στο μοντέλο που περιγράφω, δε μου είχε περάσει από το μυαλό ... αν πάντως ισχύει τότε, με βάση και τα αποτελέσματα των 2 ομάδων, το μοντέλο αποδίδει Very Happy ...
μα αυτο ακριβως καναμε εφοσον ειδαμε οτι δεν συμφωνουμε στο να υπαρχουν 2heat,προτειναμε να αγορασουμε την clan για να μην χρειαζετε να κανουμε ολοι leave και οταν το αρνηθηκε και.αυτο απλα φυγαμε.
το θεμα ειναι αυτος που μιλαει για καρεκλες τι φοβηθηκε και δεν δεχτηκε να υπαρχουν 2 ομαδες στην κοινοτητα της hear στο wot? 
αυτο σηζηταμε

TYRAELL75

Σελίδα 7 από 20 Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης