World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Έκτακτη ανακοίνωση πρός τά μέλη της KISS-

+18
galanosauros
dimstam
Dennis20vt
Gooakis
sisifos
falakros
babis2015
gr1gorious
antkon
YPERTEXNITIS
Sanguinius
Pligomenos
kick1995
gregorakis
37EMA
imperiumgraecum
Convii
TYRAELL75
22 απαντήσεις

Σελίδα 3 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3

Πήγαινε κάτω

Έκτακτη ανακοίνωση πρός τά μέλη της KISS- - Σελίδα 3 Empty Απ: Έκτακτη ανακοίνωση πρός τά μέλη της KISS-

Δημοσίευση από Dennis20vt Δευ Μάης 16, 2016 11:43 pm

Δεν θα αναφερθω στις απειλες του Λασκα διαβαζωντας πολλες μερες τι γραφει απο εδω και απο εκει απλα θα του πω φιλικα να πατησει φρενο και να σταματησει τις εξυπναδες του και τις μαγγιες του γραφωντας πισω απο ενα pc!Λασκα δεν εχω κατι μαζι σου και σου ειχα πει σε παλιοτερο ποστ σταματα την κοντρα αλλα δεν το κανες!Τεσπα σου ξαναλεω οτι μαζι σου προβλημα δεν εχω και σου ειχα πει και παλιοτερα οτι πρεπει αυτες οι 2 ομαδες να ηταν συμμαχοι και οχι εχθροι!Εγραψες καποια πραγματα στην δικια σου ομαδα και βλεπεις δεν απαντω στα κοροιδευτικα μυνηματα σου!Το ιδιο κοροιδευτικο ποστ το εκανες copy paste εδω!Δεν θα κανω το ιδιο να σε απειλησω μεσω ενος φορουμ η μεσω ενος teamspeak γιατι πολυ απλα δεν θελω να υπαρχου διαμαχες μεταξυ Ελληνικων clan και ειδικα τωρα που υπαρχουν 2 δυνατες  που επρεπε να ειναι μαζι!

Οσο αναφορα τα παιδια που ειναι σε ξενες ομαδες SANTI,EFE κ.α τελειως φιλικα παλι θα σας πω να σταματησετε να κρινετε εμας που προσπαθουμε με τις Ελληνικες ομαδες οπου εχουμε να κανουμε κατι στον global map η στα event!Τα παμε πολυ καλα και οι 2 ομαδες και πιστευω θα τα παμε καλυτερα στα επομενα events και στις επομενες seasons!
Dennis20vt
Dennis20vt

Αριθμός μηνυμάτων : 155

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Έκτακτη ανακοίνωση πρός τά μέλη της KISS- - Σελίδα 3 Empty Απ: Έκτακτη ανακοίνωση πρός τά μέλη της KISS-

Δημοσίευση από LASKAS Τρι Μάης 17, 2016 1:13 am

αμνησία έχες?Όταν έμπαινες στην δικιά μας παρουσίαση και έλεγες ότι δεν τα πήγαμε καλά στο season....ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ 8Η CLAN στον server!Τα ξέχασες???
Όταν γράφεις η καλύτερη ελληνική ομάδα στο campaign...και υπάρχει άλλη που πήρε περισσότερα άρματα από εσένα?!

Το forum είναι αυτό που είναι εδώ και πολλά χρόνια...όταν εσύ πήγαινες εγώ ερχόμουνα.

Το κόμπλεξ ξεχυλίζει εδώ μέσα....αν κάτι πάει να γίνει καλό, μια καλή κουβέντα δεν θα γραφτεί.Ίσα ίσα θα βρεθεί κάποιος λόγος να υποτιμήσουν την επιτυχία σου.Έστω και αν ο σχολιαστής αγνοεί παντελώς τι σημαίνει ελληνική πραγματικότητα και δεν έχει μπει σε ελληνική ομάδα εδώ και πολλά χρόνια.Απλά του αρέσει να σχολιάζει και να λέει ανέξοδα τις απόψεις του χωρίς να έχει ίχνος εκτίμησης της προσπάθειας που γίνεται.Δεν θυμάμαι σε campaign ελληνικές ομάδες να κερδίζουν 33-34 άρματα...κ όμως κάτι βρέθηκε κάποιος να πει...ΕΔΩ ΡΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ 8η clan στο season σε όλο τον server και πέρασε έστι.... Very Happy Very Happy Very Happy σαν να μην έγινε τίποτα!looool

Εγώ προσωπικά το έχω πει...δεν υπάρχει κανένας λόγος να σεβαστώ τον οποιοδήποτε εδώ μέσα.Μου έχουν σβήσει τα post αμέτρητες φορές και με έχουν μπανάρει αρκετές!

Υγ. όταν θα μας κάνουν επίθεση στο οχυρό ξαφνικά μια καλή ξένη ομάδα θα αναλύσουμε καλύτερα για το ελληνικό κόμπλεξ.
LASKAS
LASKAS

Αριθμός μηνυμάτων : 580

Δημοσίευση από dimstam Τρι Μάης 17, 2016 1:36 am

Εγώ σε ένα θα συμφωνήσω.
Στο κόμπλεξ του Ελληνα - Ελληναρα. 
Επίσης στην μανία του για τον εαυτό του και όχι για το κοινό συμφέρον.
Το αν κάνει καλά ή όχι δεν θα το αναλύσουμε, γιατί ο καθένας έχει διαφορετική άποψη και θα γίνει της εκδιδωμένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα.
Εν κατακλείδι δεν σας κάνει εντύπωση, πως ενώ υπήρχαν και υπάρχουν όχι απλά καλοί, αλλά άριστοι παίχτες σε πολλά παιχνίδια, όπως το WOW, LOL, DOTA, WOT, EVE , αντιθέτως σε συλλογικό επίπεδο είμαστε πιο κάτω και από τους κάτω? 
Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, γιατι όσες προσπάθειες και να γίνουν ο Ελλην δεν αλλάζει. Τελεία και παύλα.
dimstam
dimstam

Αριθμός μηνυμάτων : 99

Δημοσίευση από Dennis20vt Τρι Μάης 17, 2016 5:40 am

Laska?Το θεμα ειναι οτι σε μιλησα λιγοοο ποιο πανω χωρις να κανω συγκρισεις και χωρις να σε προσβαλω οπως εκανες εσυ για ακομα μια φορα!Και αν θυμαμαι καλα εσυ δεν ησουν ο πρωτος που εγραψε σε thread αλλης clan και ξεκινησαν τα πανηγυρια?Μηπως ηταν στο thread της kiss-?Μηπως μετα απ αυτο που ειχες κανει οι συνεπειες ηταν να κανουμε και εμεις το ιδιο?Τεσπα δεν χρειαζεται για εσενα πρωσοπικα να αφιερωσω περισσοτερο χρονο απο αυτο το μυνημα που γραφω τωρα!Κοιτα σαν commander  να εχεις φιλικες σχεσεις με ολους!!Σου γραφει ατομο που εχει ασχοληθει πολυ με πολλα forums,online radios,trackers,sites σαν διαχειριστης και ως κωδικάς!

dimstam   
Ξερεις γιατι γινεται αυτο?Δες το Ελληνικο community στο wot!Το ποιο αθλοιο που εχω δει ποτε στην ζωη μου!Ξερεις γιατι?Γιατι ο μεσος ορος ηλικιας ειναι 30-35 χρονων!
Σε ενα παιχνιδι που επαιζα  ειχα στην ομαδα μου παιδακια 18-25 δεν υπηρχε αυτο που υπαρχει εδω!4 Ελληνικες δυνατες ομαδες και οι 4 ειχαν τελειως φιλικες σχεσεις!Απο τις 4 η μια εκανε οργια παγκωσμιος ποτε ομως απο τις αλλες ελληνικες clan που και αυτες πηγεναν καλα δεν ειχαν διαμαχες μεταξυ τους!Παιζαν ατομα εκει απο 17-40 χρονων οι παιχταραδες 20αρηδες ποτε δεν υποτιμησαν κανεναν!Οπως και οι χαλια παιχτες ποτε δεν γκρινιαζαν για τους ποιο καλους!Μεσος ορος ηλικιας εκει 25!Με ποιο πολυ μυαλο εκεινοι!
Εδω? Ο 1000αρης παιχτης την λεει στον 2500αρη παιχτη οτι κανει panding και τοτε ο γαμαω ταω παιχτης ο 2500αρης λεει στον 1000αρη παιχτη οτι δεν δικαιουτε να μιλαει με αυτα τα stats!Για γελια πραγματικα!Αθλιοι τελειως
Dennis20vt
Dennis20vt

Δημοσίευση από dimstam Τρι Μάης 17, 2016 7:19 am

@Dennis20vt
Αρα φίλε μου καταλήγω με αυτά που λες αλλά και σε όσα post διαβάζω εδώ μέσα πως τα stats-xvm χάλασαν το παιχνίδι.
Θα το πω και αλλιώς για να πιάσω και τους stats whores, τους οποίους βέβαια δεν κρίνω, πως τα stats-xvm δεν χρησημοποιούντε(από την majority της Ελληνικής κοινότητας) σωστά και για τον λόγο που υπάρχουν, απλα για την λέει ο ένας στον άλλο, ΟΧΙ όμως για να βοηθήσει τον πιο χαμηλό σε stats να διορθωθεί, αλλά για τον πικάρει.
Αυτο το κάνει πολύ μεγάλο ποσοστό εδώ μέσα και το είχα νιώσει και εγώ από κάποιον, που όταν είπα την γνώμη μου, απάντησε με stats και βλακείες.
Δεν παίζω πια το παιχνίδι, εδώ και 2 χρόνια, όμως παρακολουθώ το forum για να δω μήπως αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.
dimstam
dimstam

Αριθμός μηνυμάτων : 99

Δημοσίευση από galanosauros Τρι Μάης 17, 2016 7:32 am

@ imperiumgraecum

είπες: Eγώ δεν έκανα ποτέ καμιά αναφορά σε SANTI, FAME, στο wn8 και στο skill των παικτών, ούτε σύγκριση των ελληνικών clans με άλλες ξένες, και προσπάθησα να λάβω υπ' όψιν τα ελληνικά δεδομένα κατά τη συγγραφή των σχολίων μου, οπότε βάσει αυτών των δεδομένων βγάζω τα συμπεράσματά μου.

όντως δεν έκανες ονομαστική αναφορά. Και όντως τουλάχιστον όσον αφορά την KISS- (το είπε άλλωστε και ο Tyraell) δεν πετύχαμε το στόχο που είχαμε θέσει στο campaign αυτό (φαντάζομε ότι και ο Κώστας θα ήθελε και εκείνος περισσότερα άρματα).

Όμως, όπως είπε και ο Tyraell, δεν θα έπρεπε να δούμε τι έκαναν και αντίστοιχης δυναμηκότητας clans για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα?? πχ οι Dandy έβγαλαν 11 άρματα (μια ομάδα του 1850win8), oi -win- νομίζω 35 (μια ομάδα του 1770), οι Vt3ps έβγαλαν 11 (μια ομάδα του 1800win8), οι PSQD έβγαλαν 35 (μια ομάδα του 2100win8) και πολλές άλλες.
Εμείς θέλουμε να κοιτάμε πιο ψηλά και να τα καταφέρνουμε εξίσου καλά με clans που έχουμε διαφορά τουλάχιστον 200 πόντους στο win8, γιατί θεωρούμε ότι μπορούμε και αυτό δεν είναι ουτοπικό. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να βλέπουμε αντικειμενικά τα πράγματα (για το campaign μιλάω πάντα).

Στον χάρτη κοιτούσαμε στα ίσια ομάδες με πολύ μεγαλύτερο win8 και τα πήγαμε πολύ καλά απέναντί τους, οπότε θα θέλαμε αυτό να βγει και στο event. Δεν βγήκε όπως θέλαμε....θα θέλαμε πχ να έχουμε αντίστοιχη επίδοση με τους WTP. Το κυνηγάμε και θα προσπαθήσουμε την επόμενη φορά να τα καταφέρουμε όσο καλά θέλουμε.

Επίσης, αν και πολύ νεότερος στο game από εσένα, δεν νομίζω ότι άλλη Ελληνική clan στο παρελθόν είχε καταφέρει κάτι αντίστοιχο με εμάς ή τους μπιμπίδες. 

Όσον αφορά τους πάικτες που είπες, όντως είναι άσχημη η θέση κάποιου που έχει πάρει μέρος στο event και τελικά δεν μπήκε στα άρματα. Όπως όμως σου είπα και πριν, προσπαθούμε να φτάσουμε και σε αυτό το σημείο (και θέλει πολύ προσπάθεια όταν το παικτικό έυρος των μελών μιας clan είναι από 1500 μέχρι 3500)

@Dennis, Laskas. Η αντιπαράθεση σας δεν έχει κανένα νόημα!!!
Η θέση μιας clan στον Server είναι θέμα γοήτρου και μόνο όσον αφορά το Campaign με το άρμα και τίποτε περισσότερο (συμφωνώ με τον imperiumgraecum), και όντως τα άρματα στους παίκτες έιναι η ουσία.

Ας ασχοληθεί ο καθένας με την clan του και ας σταματήσει τις ανούσιες συγκρίσεις. Όποιος έχει μάτια βλέπει και κρίνει μόνος του και δεν χρειάζεται κανείς να του πει πόσο μεγάλη την έχει ο Α ή ο Β.

galanosauros
galanosauros

Αριθμός μηνυμάτων : 50

Δημοσίευση από blsbill Τρι Μάης 17, 2016 8:00 am

galanos for president  lol!
blsbill
blsbill

Αριθμός μηνυμάτων : 129

Δημοσίευση από imperiumgraecum Τρι Μάης 17, 2016 8:11 am

blsbill έγραψε:galanos for president  lol!

Ωπ τι, πραξικόπημα; Καλά......

Tyrael, έχω κάτι ωραιότατα ξερονήσια προς ενοικίαση.....
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Αριθμός μηνυμάτων : 444

Δημοσίευση από Dennis20vt Τρι Μάης 17, 2016 8:51 am

dimstam έγραψε:@Dennis20vt
Αρα φίλε μου καταλήγω με αυτά που λες αλλά και σε όσα post διαβάζω εδώ μέσα πως τα stats-xvm χάλασαν το παιχνίδι.
Θα το πω και αλλιώς για να πιάσω και τους stats whores, τους οποίους βέβαια δεν κρίνω, πως τα stats-xvm δεν χρησημοποιούντε(από την majority της Ελληνικής κοινότητας) σωστά και για τον λόγο που υπάρχουν, απλα για την λέει ο ένας στον άλλο, ΟΧΙ όμως για να βοηθήσει τον πιο χαμηλό σε stats να διορθωθεί, αλλά για τον πικάρει.
Αυτο το κάνει πολύ μεγάλο ποσοστό εδώ μέσα και το είχα νιώσει και εγώ από κάποιον, που όταν είπα την γνώμη μου, απάντησε με stats και βλακείες.
Δεν παίζω πια το παιχνίδι, εδώ και 2 χρόνια, όμως παρακολουθώ το forum για να δω μήπως αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.
Φυσικα γινεται αυτο!!Δυστηχως!Τα stats παιζουν ρολο ομως αλλα πολλοι παιχτες δεν ξερουν που να τρυπησουν ενα αρμα πως να το στησουν που πρεπει να στηθουν μεσα στην μαχη αναλογως τι αρμα παιζουν ποτε να βγουν να παρουν βολη και ποτε οχι τι skills πρεπει να βαλουν στα crew τους!Υπαρχουν παρα πολλοι παιχτες που σιγουρα δεν τα ξερουν αυτα!Το θεμα ειναι οτι  υπαρχουν πολλοι παιχτες που θελουν να μαθουν και ειναι αρκετοι που δεν θελουν!Καπιοι μπορουν να μαθουν και καπιοι οχι!Τα εχω δει σαν fc εδω και 3 χρονια εχω δει πανω απο 500-600 παιχτες σαν fc!Η αληθεια ειναι οτι λιγοι απ αυτους γιναν  καλοι παιχτες!
Dennis20vt
Dennis20vt

Δημοσίευση από dolofonos Τρι Μάης 17, 2016 9:04 am

Ta noumera pos bgainoun? san fc poses maxes exeis sta 3 xronia gia na deis 500-600 paiktes?
dolofonos
dolofonos

Αριθμός μηνυμάτων : 428

Δημοσίευση από Dennis20vt Τρι Μάης 17, 2016 9:08 am

Παρα πολλες αλλα τι σχεση εχει?Ενας καλος παιχτης φενεται μεσα σε 1-2 βδομαδες!Τοτε δεν υπηρχε το stronghold (οταν ειχα την δικια μου clan)μπορουσα να δοκιμασω τους παιχτες στο team battle που παιζαμε και πολυ!Τωρα υπαρχει το stronghold τους βλεπουμε εκει!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Dennis20vt στις Τρι Μάης 17, 2016 9:12 am, 2 φορές συνολικά
Dennis20vt
Dennis20vt

Δημοσίευση από Dennis20vt Τρι Μάης 17, 2016 9:10 am

Και φυσικα σαν fc εχω καποια κριτιρια για να κρινω ενας παιχτης αν ειναι καλος και αν οχι!Παντα φυσικα μιλαω για το ομαδικο παιχνιδι και οχι για τα randoms!
Dennis20vt
Dennis20vt

Δημοσίευση από dolofonos Τρι Μάης 17, 2016 2:29 pm

rotao giati an dei kaneis ta 2 account sou blepei kapou stis 190 maxes CW kai TC. kai pali prepei na mpenobgainoun paiktes gia na deis 500-600
dolofonos
dolofonos

Αριθμός μηνυμάτων : 428

Δημοσίευση από blsbill Τρι Μάης 17, 2016 4:17 pm

kalo eine na min apaksionoume kapoia pragmata.kai ti ennow me ayto.safws kai protos stoxos eine ta armatakia se ena campaign.To thema tis katataksis omws eine kai mia endeiksi tou pws epekse i clan swsta?Stin KISS- protereotita mas eine na grafoume maxes me toumpano antipalous.De kserw ti lete oloi alla gia mena exei aksia to na kerdizoume omades opws oi RED_S / RSOP/KAZNA/S-4/G2G/9TD ktlp.To epathlo eine to armataki,alla gia mena eine simantiko na mporeis na deis to pou vriskese se sxesi me alles clan sto ranking.Kai proxeira mporw na dw kai na pw oti kataliksame panw apo CARBO/S4-A/VTEPS/5TARS/USSR/ARCANI/GR/N1NJA/BIA/STRNK/WIN/CYA/QSF. Mporei kapoies apo aytes tis clan na piran parapanw armata -ok paso.alla epanalamvanw oti einai kai kapiou eidous ithiki ikanopiisi/diafimisi gia tin clan ayto.
Kai @laskas kaneis de meiwse tin prospatheia tis omadas sou.Kai fisika sta proigoumena campaign ta pigate kalitera.Eine krima na meiwnoume oxi to apotelesma alla tin PROSPATHEIA twn paidiwn.
Kai epeidi ezisa ligaki apo konta tin agwnia tou campaign kai tis prospathies tou na petixoume to kalitero gia olous,me ligo tyxi kai pio psixraimi diaxeirisi den tha eixame 33 alla 40+ armata. Einai omws mathima gia tin epomeni fora.Matheneis kai ginesai pio empeiros se ola ayta.
Anoigontas loipon to neo global map anipomonoyme kai pali gia na grapsoume dynates maxes kai nikes pou tha mas katastisoun ipologisimo antipalo gia OLOUS.Thewrw oti oi epoxes tou styl pioi eine aytoi oi kiss- pame na tous perasoume ena xeraki- pleon exoun perasei anepistrepti.
Kali dynami se olous kai kales epityxies
blsbill
blsbill

Δημοσίευση από LASKAS Τρι Μάης 17, 2016 7:24 pm

Απαξιώνουμε την κατάταξη?Τολμήσαμε να μιλήσουμε για κατάταξη στο season που ήταν 3,5 μήνες παιχνιδιού με ίδια victory points σε κάθε περιοχή που βγήκαμε 8οι και ο μπάρμας, ο συμπαίκτης σου και κάποιοι άλλοι γράφανε μαλ... στην παρουσίαση μας.Δεν θυμάσαι??????????????
Λίγες μέρες μετά γίνεται ένα campaign που η κάθε περιοχή έχει διαφορετικά fame points και κρατάει μόνο 2 εβδομάδες.

Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του πως λειτουργεί το μυαλό του καθενός και τις κατατάξεις.

Άλλο λίγο και θα ξεχάσουμε ότι το έπαθλο ήταν το αρματάκι...
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από blsbill Τετ Μάης 18, 2016 12:27 am

den exw kamia diathesi na sinexisw kapoia antiparathesi giati an to katalaves DEN ekana kati tetoio.Gia mena to an kathe mparmpas leei kapoia pragmata den eine aparaitito oti me ekfrazei san KISS- oute einai simpektis mou.kai mia kai se exw edw sto post kwsta,kapote eipes oti tha ertheis apo to ts mas(oxi me ton tropo pou to eipes proxtes) gia na sxediasoume apo koinou 5 pragmata gia na pame se sinenoisi ston xarti.Kalo tha tan aytin tin fora na to doume na ginetai kai praksi
blsbill
blsbill

Δημοσίευση από RNGD Τετ Μάης 18, 2016 2:08 am

blsbill έγραψε:den exw kamia diathesi na sinexisw kapoia antiparathesi giati an to katalaves DEN ekana kati tetoio.Gia mena to an kathe mparmpas leei kapoia pragmata den eine aparaitito oti me ekfrazei san KISS- oute einai simpektis mou.kai mia kai se exw edw sto post kwsta,kapote eipes oti tha ertheis apo to ts mas(oxi me ton tropo pou to eipes proxtes) gia na sxediasoume apo koinou 5 pragmata gia na pame se sinenoisi ston xarti.Kalo tha tan aytin tin fora na to doume na ginetai kai praksi
Συνεργασία; lol,

RNGD

Αριθμός μηνυμάτων : 392

Δημοσίευση από LASKAS Τετ Μάης 18, 2016 3:10 am

Το τρολλάρισμα στο forum δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.Την ώρα που έγραφα ότι θα έρθω απειλητικά στο ts σας γελούσα...έχω και μάρτυρες. Very Happy

Λοιπόν αυτή τη φορά θα έχουμε σχέδιο ...έχουμε μέρες ακόμη, θα τα πούμε σύντομα!
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από RNGD Τετ Μάης 18, 2016 4:24 am

Μπα; Θα αφήσουν άραγε τις φιλίες με τους ξένους τα ελληνικά clan για να διαλέξουν σαν συμμαχία αυτόνομη περιοχή επίθεσης;

RNGD

Αριθμός μηνυμάτων : 392

Δημοσίευση από Dennis20vt Τετ Μάης 18, 2016 5:20 am

RNGD έγραψε:Μπα; Θα αφήσουν άραγε τις φιλίες με τους ξένους τα ελληνικά clan για να διαλέξουν σαν συμμαχία αυτόνομη περιοχή επίθεσης;
Γιατι νομιζεις ειναι δυσκολο να γινει?Σκεψου ομως να γινει 2 δυνατες ομαδες να μπουνε με συννεοηση στο χαρτη τι μπορουν να κανουν!
Σαν χαζη ιδεα να ελεγες τους 3xr στην προηγουμενη season οτι ειμαστε 2 ομαδες και κατεβαζουμε 10 δεκαδες κανε πισω και μην ασχολησε μαζι μας!Τι νομιζεις θα σου εκαναν επιθεσηι?Εχωντας 30 περιοχες και ξερωντας οτι αν καναν μαλακια θα ειχαν την αλλη μερα τουλαχιστον 10 επιθεσεις?
Το θεμα ειναι να κανεις συμμαχια και ξερωντας οτι εχεις δυνατη συμμαχια να μην κανεις πισω σε κανεναν αντιπαλο!
Και φυσικα να μην κανεις αλλον συμμαχο γιατι στους δυο τριτος δεν χωρει!
Dennis20vt
Dennis20vt

Δημοσίευση από imperiumgraecum Τετ Μάης 18, 2016 9:42 am

Dennis20vt έγραψε:Σαν χαζη ιδεα να ελεγες τους 3xr στην προηγουμενη season οτι ειμαστε 2 ομαδες και κατεβαζουμε 10 δεκαδες κανε πισω και μην ασχολησε μαζι μας!Τι νομιζεις θα σου εκαναν επιθεσηι?Εχωντας 30 περιοχες και ξερωντας οτι αν καναν μαλακια θα ειχαν την αλλη μερα τουλαχιστον 10 επιθεσεις?

Το θεμα ειναι να κανεις συμμαχια και ξερωντας οτι εχεις δυνατη συμμαχια να μην κανεις πισω σε κανεναν αντιπαλο!

Αυτό με τη 3xR που δεν τους έκανε κανείς επίθεση πραγματικά με ξεπέρασε, παντού clans γύρω, και κανένας νουμπάς δεν σκέφτηκε "ρε μλκες, γιατί δεν βάζουμε 2 επιθέσεις ο καθένας να φαρμάρουμε τους πολάκους; Με 4 warning χάνουν οποιαδήποτε πιθανότητα να βάλουν divisions στο map"......ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Αριθμός μηνυμάτων : 444

Δημοσίευση από Dennis20vt Τετ Μάης 18, 2016 10:03 am

imperiumgraecum έγραψε:
Dennis20vt έγραψε:Σαν χαζη ιδεα να ελεγες τους 3xr στην προηγουμενη season οτι ειμαστε 2 ομαδες και κατεβαζουμε 10 δεκαδες κανε πισω και μην ασχολησε μαζι μας!Τι νομιζεις θα σου εκαναν επιθεσηι?Εχωντας 30 περιοχες και ξερωντας οτι αν καναν μαλακια θα ειχαν την αλλη μερα τουλαχιστον 10 επιθεσεις?

Αυτό με τη 3xR που δεν τους έκανε κανείς επίθεση πραγματικά με ξεπέρασε, παντού clans γύρω, και κανένας νουμπάς δεν σκέφτηκε "ρε μλκες, γιατί δεν βάζουμε 2 επιθέσεις ο καθένας να φαρμάρουμε τους πολάκους; Με 4 warning χάνουν οποιαδήποτε πιθανότητα να βάλουν divisions στο map"......ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ
Αν δεν κανω λαθος με 4 warning δεν μπορουσαν να βαλουν επιθεση σε landing!Το θεμα δεν ειναι αυτο!Το θεμα ειναι οτι οταν πηγαμε και τους πηραμε περιοχη εμεις γυρισαν και μας ειπαν απο μονοι τους οτι θα μας δωσουν 3-4 ακομα περιοχες για να μην τις παιζουμε!Ασχετα αν εμεις φυγαμε απο εκεινο το σημειο του χαρτη!Το ιδιο καναν με ολες τις τριγυρω clan και σιγουρα παντα προς οφελος τους γιατι δινανε περιοχες με διπλωματια αλλα και περναν περιοχες με την διπλωματια τους!Επρεπε να γινει ομως αυτο που λες! 3-4 ομαδες επιθεσεις στο ιδιο timezone 3-4 ομαδες επιθεσεις σε αλλο timezone και παπαλα οι περιοχες απο 33 θα γινοταν αυτοματος 20-23!Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το εκανε κανεις και ολοι καναν πισω!Και δεν μιλαω για τις ελληνικες clan μιλαω και για παρα πολλες ξενες που ηταν τριγυρω τους!
Dennis20vt
Dennis20vt

Σελίδα 3 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης