Αναζητώ video καλά replays για...
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Αναζητώ video καλά replays για...
Ότι λέει ο τίτλος, αναζητώ καλά replays. Solo, platoon, SHs, CWs, ESL ότι θέλει ο καθένας για ανέβασμα στο κανάλι μου στο youtube.
Από παίχτες Έλληνες να είναι παρακαλώ.
Μπορείτε να μου στείλετε pm εδώ στο forum με το link που το έχετε ανεβάσει στο WoT replays και μια μικρή περιγραφή.
Δεν με ενδιαφέρει να κάνω διαφήμιση σε clans. Αν καταφέρατε να κερδίσετε κάποιον σε SH με καμπέρι σε 8 IS3 στην himmersdolf ενώ αυτός είχε 7 CDC...ε δεν είναι και καμιά επιστήμη...
Από παίχτες Έλληνες να είναι παρακαλώ.
Μπορείτε να μου στείλετε pm εδώ στο forum με το link που το έχετε ανεβάσει στο WoT replays και μια μικρή περιγραφή.
Δεν με ενδιαφέρει να κάνω διαφήμιση σε clans. Αν καταφέρατε να κερδίσετε κάποιον σε SH με καμπέρι σε 8 IS3 στην himmersdolf ενώ αυτός είχε 7 CDC...ε δεν είναι και καμιά επιστήμη...
RNGD- Αριθμός μηνυμάτων : 392
Απ: Αναζητώ video καλά replays για...
Αν θες πες μας και το καναλι σου στο youtube να κανουμε εγγραφη.
giorgosaxis- Αριθμός μηνυμάτων : 7
giorgosaxis έγραψε:Αν θες πες μας και το καναλι σου στο youtube να κανουμε εγγραφη.
τούτος εδώ είμαι, πήρα τα replays σου, work in progress...
2 νέα video random μάχες.
Το ένα είναι από τον BigusDikus των EFE-X, με 113 στη malinkova...,9200 damage
http://wotreplays.com/site/2675419#stats ,εδώ τα συνολικά στατιστικά της μάχης
Το βίντεο θα είναι διαθέσιμο σε κανά 45λεπτο από τη στιγμή αυτού του post (το ανεβάζω καθώς γράφω)
Το 2ο είναι από εμένα...master medal με Τ49, 3k damage , 4,5k spotting. Δεν χρειάζεται να είσαι passive για να βγει spot κάποιες φορές.
Όλα τα ατομικά βίντεο θα τα ανεβάζω κυρίως από την οπτική που είχε ο παίχτης καθώς έπαιζε. Προτιμώ έτσι για να βλέπουμε τι ακριβώς κάνει ο παίχτης, πότε είναι σε sniping πότε κοιτάει γύρω του κλπ κλπ.
Απολογούμαι για την ποιότητα των βίντεο, ψάχνομαι ακόμα με codecs για καλύτερο compression
Το ένα είναι από τον BigusDikus των EFE-X, με 113 στη malinkova...,9200 damage
http://wotreplays.com/site/2675419#stats ,εδώ τα συνολικά στατιστικά της μάχης
Το βίντεο θα είναι διαθέσιμο σε κανά 45λεπτο από τη στιγμή αυτού του post (το ανεβάζω καθώς γράφω)
Το 2ο είναι από εμένα...master medal με Τ49, 3k damage , 4,5k spotting. Δεν χρειάζεται να είσαι passive για να βγει spot κάποιες φορές.
Όλα τα ατομικά βίντεο θα τα ανεβάζω κυρίως από την οπτική που είχε ο παίχτης καθώς έπαιζε. Προτιμώ έτσι για να βλέπουμε τι ακριβώς κάνει ο παίχτης, πότε είναι σε sniping πότε κοιτάει γύρω του κλπ κλπ.
Απολογούμαι για την ποιότητα των βίντεο, ψάχνομαι ακόμα με codecs για καλύτερο compression
Ωραιος φιλε μου,εκανα εγγραφη στο καναλι σου.Συνεχισε αυτο που κανεις γιατι δεν υπαρχουν ατομα που κανουν replays.Νομιζω εισαι μονο εσυ και ο Ιωαννης στο YouTube αν δεν κανω λαθος.Φτιαξε και καμια σελιδα στο φβ να μαζεψεις κοσμο,και καλη επιτυχια στο εγχειρημα σου.Θα προσπαθησω να το πω σε μερικα ατομα που ξερω να κανουν εγγραφη και να σου στελνουμε και replay.Καλη συνεχεια.
Δεν γνώριζα ότι υπάρχει άλλος, κάποιο link αν γίνεται;giorgosaxis έγραψε:Ωραιος φιλε μου,εκανα εγγραφη στο καναλι σου.Συνεχισε αυτο που κανεις γιατι δεν υπαρχουν ατομα που κανουν replays.Νομιζω εισαι μονο εσυ και ο Ιωαννης στο YouTube αν δεν κανω λαθος.Φτιαξε και καμια σελιδα στο φβ να μαζεψεις κοσμο,και καλη επιτυχια στο εγχειρημα σου.Θα προσπαθησω να το πω σε μερικα ατομα που ξερω να κανουν εγγραφη και να σου στελνουμε και replay.Καλη συνεχεια.
https://www.youtube.com/user/hoannis αυτο ειναι το καναλι του Ιωαννη.
Ο BigusDikus κατακτά το Erleberg με το tier 9 heavy tank Conquerer.
ο βίντεο ανεβαίνει, θα είναι διαθέσιμο 2 ώρες περίπου μετά από αυτό το μήνυμα...
ο βίντεο ανεβαίνει, θα είναι διαθέσιμο 2 ώρες περίπου μετά από αυτό το μήνυμα...
Παρόμοια θέματα
» Replays απο τις μάχες μας
» Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος
» WOT Replays
» WoT Replays
» Αστείο video με άρματα απο WOT
» Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος
» WOT Replays
» WoT Replays
» Αστείο video με άρματα απο WOT
Σελίδα 1 από 1