WOT Replays
+2
Astronautis
panos13
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
WOT Replays
Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Καταρχάς,από λάθος,΄΄αλλαξα το πρόγραμμα εμφάνισης των replay.με αποτέλεσμα το προεπιλεγμένο πρόγραμμα να γινει το Αdobe Flash Player,και δεν μπο΄ρω όπως καταλαβαίνετε να ανοίξω τα replay.Πως μπορώ να το φτιάξω?
Καταρχάς,από λάθος,΄΄αλλαξα το πρόγραμμα εμφάνισης των replay.με αποτέλεσμα το προεπιλεγμένο πρόγραμμα να γινει το Αdobe Flash Player,και δεν μπο΄ρω όπως καταλαβαίνετε να ανοίξω τα replay.Πως μπορώ να το φτιάξω?
Απ: WOT Replays
Πάτας δεξί κλίκ πάνω σε ένα αρχείο replay και επιλέγεις "ιδιότητες".
Στο παραθυράκι που θα ανοίξει έχει μια επιλογή "Ανοίγει με:" και δεξιά έχει ένα κουμπάκι που λέει "Αλλαγή..."
Θα πατήσεις αυτό το κουμπάκι που λέει "Αλλαγή" και εκεί θα επιλέξεις το εικονίδιο του game ώστε να ανοίγει με αυτό κάθε φορά.
Λογικά είσαι έτοιμος.
*Τα παραπάνω είναι για windows 7.Αν έχεις άλλη έκδοση, και δε το βρίσκεις αυτά που έγραψα, πές μου να ξέρω.
Στο παραθυράκι που θα ανοίξει έχει μια επιλογή "Ανοίγει με:" και δεξιά έχει ένα κουμπάκι που λέει "Αλλαγή..."
Θα πατήσεις αυτό το κουμπάκι που λέει "Αλλαγή" και εκεί θα επιλέξεις το εικονίδιο του game ώστε να ανοίγει με αυτό κάθε φορά.
Λογικά είσαι έτοιμος.
*Τα παραπάνω είναι για windows 7.Αν έχεις άλλη έκδοση, και δε το βρίσκεις αυτά που έγραψα, πές μου να ξέρω.
Astronautis- Αριθμός μηνυμάτων : 433
ευχαριστώ πολύ.χάρης εσένα δουλεύει.μόνο που δεν παίζει σωστά μία παλιότερη μάχη...μήπως φταίει που την κατέβασα από το ίντερνετ από το mwreplays.com?αρχικά την είχα βάελι εκεί και στο Η/Υ έπιαζε..αλλά τώρα όχι...ανοίγει και λέει ότι δεν υποστηρίζεται...και με΄τα σε βγ΄λαζει να επιλέξεις αν θέλεις να συνεχίσει ή όχι..(windows 7 πάντα)
Astronautis έγραψε:Πάτας δεξί κλίκ πάνω σε ένα αρχείο replay και επιλέγεις "ιδιότητες".
Λογικά είσαι έτοιμος.
Έτσι είναι.Τα replay απο παλαιότερες εκδόσεις δε τα παίζει δυστηχώς!
Δε φταίνε ούτε ο υπολογιστής,αλλά ούτε και τα windows σε αυτό.
Και δε μπορείς να κάνεις και κάτι απο όσο γνωρίζω για να αλλάξει.
Δε φταίνε ούτε ο υπολογιστής,αλλά ούτε και τα windows σε αυτό.
Και δε μπορείς να κάνεις και κάτι απο όσο γνωρίζω για να αλλάξει.
μα, εσύ ο ίδιος έγραψες παραπάνω πως είναι replay απο παλιότερη μάχη...
Αυτό φαντάστικα εννοούσες.Παλιότερη έκδοση του παιχνιδιού...
Κατα τα άλλα δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει και δε σου παίζει, αν δε γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος στο τι ακριβώς εννοείς όταν λες "παλιότερη μάχη"...
Αυτό φαντάστικα εννοούσες.Παλιότερη έκδοση του παιχνιδιού...
Κατα τα άλλα δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει και δε σου παίζει, αν δε γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος στο τι ακριβώς εννοείς όταν λες "παλιότερη μάχη"...
.....δες στο όνομα του αρχείου πια έκδοση είναι ,μπορεί να φταίει και,ότι,ήταν πολύ μικρή η μάχη και να μην μεταγραφικε σωστά ,κανε άλλο replay να δεις αν,παίζει !
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
εννοούσα μάχη η οποία ήταν σχετικά ''παλιά'' αλλά όχι προηγούμενης έκδοσης(8.2).άλλες μάχες παίζουν...αυτή όχι...βγάζει πως δεν θα παίξει σωστά και αν θέλω να την αναπαράγει.μόνο αυτή δεν παίζει...μήπως φταίει που την είχα στο ίντερνετ,και την κατέβασα μετά από εκεί ?(γιατί το αυθεντικό αρχείο το διέγραψα)
Τι να σου πω... δε ξέρω κάτι παραπάνω.
Δε μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο και δε μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να φταίει. :/
Δε μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο και δε μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να φταίει. :/
Από παλιές εκδόσεις δεν παίζουν τα replay.
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Αν είναι μόνο μία η μάχη που δεν παίζει μπορεί να έχει πρόβλημα το αρχείο η να μην σώθηκε σωστά.
Σε άλλο PC παίζει, δοκίμασες με κάποιο φίλο σου ?
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Kostis_Larsson έγραψε:Αν είναι μόνο μία η μάχη που δεν παίζει μπορεί να έχει πρόβλημα το αρχείο η να μην σώθηκε σωστά.
Δηστυχώς,μόνο εγώ παίζω από τους φίλους μου.
dolofonos έγραψε:Από παλιές εκδόσεις δεν παίζουν τα replay.
Αν κατέβαζα την έκοδση που να το υποστηρίζει?θεωρητικά,θα δούλευε...
Παλιά replay απ όσο γνωρίζω δεν παίζουνε με τίποτα.
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Νομίζω πως αν βγεις από μάχη πριν αυτή τελειώσει, το replay της δεν σώζεται σωστά. Μήπως συνέβηκε κάτι τέτοιο στην περίπτωσή σου?
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Το εχω κάνει αυτό αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση , τέλος πάντων ένα βίντεο είναι δεν χάλασε ο κόσμος ....
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
Παρόμοια θέματα
» WoT Replays
» Πως βλέπουμε τα replays
» Replays απο τις μάχες μας
» WoT Replays Manager
» Αναζητώ video καλά replays για...
» Πως βλέπουμε τα replays
» Replays απο τις μάχες μας
» WoT Replays Manager
» Αναζητώ video καλά replays για...
Σελίδα 1 από 1