Πως βλέπουμε τα replays
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Απ: Πως βλέπουμε τα replays
Καλό είναι όταν ρωτάμε ή αναφερόμαστε σε κάτι που δεν έχει σχέση με το θέμα των ήδη υπαρχόντων threads, να δημιουργούμε ένα νέο ώστε να μπορεί να βρεθεί πιο εύκολα και από άλλους και να μην χάνεται μέσα στον κυκεώνα των απαντήσεων.
Και μετα την επίπληξη προχωράω στην απάντηση
Κλείνεις το παιχνίδι. Πηγαίνεις στον φάκελο του WoT\Replays\. Βρίσκεις το replay που θες και κάνεις διπλό κλικ. Θα εκκινήσει το WoT και θα σου παιξει το replay αυτόματα.
Και μετα την επίπληξη προχωράω στην απάντηση
Κλείνεις το παιχνίδι. Πηγαίνεις στον φάκελο του WoT\Replays\. Βρίσκεις το replay που θες και κάνεις διπλό κλικ. Θα εκκινήσει το WoT και θα σου παιξει το replay αυτόματα.
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Αν δεν κάνω λάθος, κάπου είχα διαβάσει(απο επίσημες πληροφορίες) πως τα replays απο την έκδοση 7.1 ΔΕΝ θα παίζουν με την έκδοση 7.2
Δυστυχώς δε γνωριζώ περισσότερα και δεν είμαι και 100% σίγουρος αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο θα πρέπει όσοι έχουν replays και θέλουν να τα κρατήσουν, είτε να τα κάνουν record με κάποιο πρόγραμμα καταγραφής την ώρα της αναπαραγωγής τους, είτε να κρατήσουν τις παλιές εκδόσεις του παιχνιδιού για την αναπαραγωγή των παλαιότερων replay τους.
Αν κάποιος γνωρίζει να μας πει περισσότερα ή κάτι σίγουρο, καλό θα ήταν να μας διαφωτίσει.
Δυστυχώς δε γνωριζώ περισσότερα και δεν είμαι και 100% σίγουρος αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο θα πρέπει όσοι έχουν replays και θέλουν να τα κρατήσουν, είτε να τα κάνουν record με κάποιο πρόγραμμα καταγραφής την ώρα της αναπαραγωγής τους, είτε να κρατήσουν τις παλιές εκδόσεις του παιχνιδιού για την αναπαραγωγή των παλαιότερων replay τους.
Αν κάποιος γνωρίζει να μας πει περισσότερα ή κάτι σίγουρο, καλό θα ήταν να μας διαφωτίσει.
Astronautis- Αριθμός μηνυμάτων : 433
Δεν θα δουλεύουν επιβεβαιωμένα
Από την επίσημη ανακοίνωση:
"Changed format of replay recording. Replays from version 7.1 update won’t be reproduced in version 7.2."
Ολόκληρη η ανακοίνωση εδώ http://worldoftanks.eu/news/1543-preliminary-list-changes-72-implementation/
Από την επίσημη ανακοίνωση:
"Changed format of replay recording. Replays from version 7.1 update won’t be reproduced in version 7.2."
Ολόκληρη η ανακοίνωση εδώ http://worldoftanks.eu/news/1543-preliminary-list-changes-72-implementation/
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Εμένα δεν το ανοίγει ούτε το media player ούτε το YouTube το αναγνωρίζει
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
Σου απάντησε πριν ο Αντώνης σε αυτό,power4 έγραψε:Εμένα δεν το ανοίγει ούτε το media player ούτε το YouTube το αναγνωρίζει
"Κλείνεις το παιχνίδι. Πηγαίνεις στον φάκελο του WoT\Replays\. Βρίσκεις το replay που θες και κάνεις διπλό κλικ. Θα εκκινήσει το WoT και θα σου παιξει το replay αυτόματα."
Αμα όμως εχω βάλει προεπιλογή το media player και μου λέει ότι είναι άγνωστο αρχείο;
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
Κάνε δεξι κλίκ στο αρχείο του replay και στις ιδιότητες έχει μια επιλογή που λέει "Ανοίγει με" και έχει ενα κουμπάκι στα δεξιά με όνομα "Αλλαγή".power4 έγραψε:Αμα όμως εχω βάλει προεπιλογή το media player και μου λέει ότι είναι άγνωστο αρχείο;
Πατάς αυτό το κουμπάκι και επιλέγεις ξανά το πρόγραμμα του WoT.
Αν δε τα καταφέρεις απο εκεί, άλλη μια λύση είναι να σύρεις το αρχείο του replay πάνω στο εικονίδιο του παιχνιδιού και λογικά θα το ανοίξει έτσι.
Παρόμοια θέματα
» Και εδώ βλέπουμε την μικρότητα.
» πως βλεπουμε τα ριπλει μας κ εχουν σπασει τα νευρα μου
» WOT Replays
» WoT Replays
» Replays απο τις μάχες μας
» πως βλεπουμε τα ριπλει μας κ εχουν σπασει τα νευρα μου
» WOT Replays
» WoT Replays
» Replays απο τις μάχες μας
Σελίδα 1 από 1