Και εδώ βλέπουμε την μικρότητα.
+24
dolofonos
Dennis20vt
YPERTEXNITIS
astoxos_x
blsbill
mparmpas
Xi@Le
37EMA
dfk_7677
mementoM0ri
Convii
Sanguinius
imperiumgraecum
gregorakis
taramas
antkon
falakros
LASKAS
fotis12345
gr68
TYRAELL75
kostasfme
Major_D
TakisGoutsis
28 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 8
Σελίδα 1 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Και εδώ βλέπουμε την μικρότητα.
Σας εύχομαι καλή επιτυχία
αν και το ίδιο έργο το έχουμε ξαναδεί και αυτο που δυσκολεύομαι να καταλάβω είναι γιατί ξεκινώντας μια καινούργια κλαν να βαζεις περιορισμούς και προϋποθέσεις για τα μελη που θα πλαισιώσουν την κλαν
οχι βέβαια ότι είναι λάθος αλλά τι περιμένεις οτι θα μαζέψεις τους καλούς αλλά δυσαρεστημενους απο την στρατιωτική τους διοίκηση παίκτες και θα φτιάξεις την καλύτερη ελληνική κλαν
αν και το ίδιο έργο το έχουμε ξαναδεί και αυτο που δυσκολεύομαι να καταλάβω είναι γιατί ξεκινώντας μια καινούργια κλαν να βαζεις περιορισμούς και προϋποθέσεις για τα μελη που θα πλαισιώσουν την κλαν
οχι βέβαια ότι είναι λάθος αλλά τι περιμένεις οτι θα μαζέψεις τους καλούς αλλά δυσαρεστημενους απο την στρατιωτική τους διοίκηση παίκτες και θα φτιάξεις την καλύτερη ελληνική κλαν
gr1gorious- Αριθμός μηνυμάτων : 24
Απ: Και εδώ βλέπουμε την μικρότητα.
Να σαι καλά...
Kαι όμως οι περισσότεροι μου λένε ότι έχω βάλει χαμηλά νούμερα...
Δεν περιμένω κάποιον συγκεκριμένο, έχω αναλύσει τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και σε όποιον του αρέσει έρχεται.Κάθε μέρα μπαινοβγαίνουν δεκάδες παίκτες από τις Ελληνικές ομάδες.Όποιος θέλει να δοκιμάσει είναι ευπρόσδεκτος.Το 1500 είναι ένα minimum πιστοποίησης από τις ικανότητες του κάθε παίκτη.
Kαι όμως οι περισσότεροι μου λένε ότι έχω βάλει χαμηλά νούμερα...
Δεν περιμένω κάποιον συγκεκριμένο, έχω αναλύσει τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και σε όποιον του αρέσει έρχεται.Κάθε μέρα μπαινοβγαίνουν δεκάδες παίκτες από τις Ελληνικές ομάδες.Όποιος θέλει να δοκιμάσει είναι ευπρόσδεκτος.Το 1500 είναι ένα minimum πιστοποίησης από τις ικανότητες του κάθε παίκτη.
LASKAS- Αριθμός μηνυμάτων : 580
ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1) WN8,WN8 last 1000 battles > 1400
2)2 TR 10 ( εκτός TD ) με πάνω από 100 μάχες το κάθε ένα.
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΡΜΑΤΩΝ που ο κάθε παίκτης αποκτάει με την είσοδο του στην ομάδα και γράφεται στο ts δίπλα στο όνομα του:
Ειδικότητα ARTY
Minimum 2 arty 10αρια με minimum av.damage 2000 και πάνω από 300 μάχες το κάθε ένα από αυτά.
Ειδικότητα MEDIUM
Minimum 2 medium 10άρια με minimum av.damage 2100,av. WN8 2000 και πάνω από 300 μάχες το κάθε ένα από αυτά.
Ειδικότητα HEAVY
Minimum 2 heavy 10αρια με minimum av.damage 2100 και πάνω από 300 μάχες το κάθε ένα από αυτά.
Ειδικότητα TD
Δεν υπάρχει.
Όσοι δεν έχουν ειδικότητα συμμετέχουν κανονικά στα C.W.Η ειδικότητα βοηθάει τον fc να διαλέγει τους παίκτες με τα σωστά άρματα.
Αν ενδιαφέρεσαι να συμμετέχεις στείλε στο email : k.laskas@hotmail.com μόνο το όνομα σου στο παιχνίδι.Δεσμεύομαι ότι η δήλωση συμμετοχής θα είναι άκρως απόρρητη μέχρι το άνοιγμα της ομάδας.
GREEK BLACK BERET
TS :177.54.152.229:10047
αυτός είσαι παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....LASKAS έγραψε:" />
TakisGoutsis- Αριθμός μηνυμάτων : 48
Ευχαριστώ τον Punisher, τον Ταραμά, τον imperium, Τον Γρηγοράκη,τον Αντώνη, τον Τάκη, τον Οδυσσέα και όλους όσους πέρασαν από το ts για να βοηθήσουν ή να ευχηθούν για το ξεκίνημα μας.
Το TS και όλα τα δωμάτια είναι ανοιχτά για όλους χωρίς κανέναν περιορισμό και όποιος θέλει μπορεί να έρθει να πει ένα γεια ή να παίξει με τα φιλαράκια του.
Το TS και όλα τα δωμάτια είναι ανοιχτά για όλους χωρίς κανέναν περιορισμό και όποιος θέλει μπορεί να έρθει να πει ένα γεια ή να παίξει με τα φιλαράκια του.
Παλίκαρε με τον μπερέ, δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις αλλά έχω παράπονα από κάποια μέλη της SoGA οτι τους παρενοχλείς με μηνύματα για να έρθουν στην clan σου. Δεν λέω, είναι πολυ δελεαστικό να στέλνεις μήνυμα και να λες "τι κάνεις εκεί με τους φλώρους, έλα σε εμάς" και πιστεύω οτι θα έρθει αρκετός κόσμος σε εσάς που δεν είσαστε φλώροι αλλά μαυροσκουφιδες μάγκες. Καλό θα ήταν όμως να μην προκαλείς με τέτοιες εκφράσεις γιατί πρώτα εσύ μειώνεις την εικόνα σου.
Ευχαριστώ
Co-Leader Clan SoGA
Ευχαριστώ
Co-Leader Clan SoGA
ΠΡΟΣΟΧΗ ------- ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ--------
ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...
ΜΕ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΑΚΗΣ
ΑΔΣΣ
ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...
ΜΕ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΑΚΗΣ
ΑΔΣΣ
TakisGoutsis- Αριθμός μηνυμάτων : 48
δεν ειπα να μην προσκαλει αλλα να μην μας λεει και φλωρους....ελεος. κανεις δεν ειναι κανενος.
Φυσικά και οι παίχτες μιας ομάδας δεν αποτελούν περιουσία...αυτό έλειπε κιόλας.. το νου σας ο Αλέξης είπε θα φορολογήσει τον pluto ! άλλο πράγμα βέβαια να σου λένε τα άτομα της ομάδας πως κυκλοφορεί ένας κύριος και στέλνει pm έλα στην ομάδα που είμαι σήμερα...μετά 2 μήνες έλα στην άλλη.. μετά μεταφερθήκαμε απέναντι!! .καμία σχέση το ένα με το άλλο μην μπερδευόμαστε. Και εν τέλει ανοίγεις forum και βλέπεις πως ο εν λόγω κύριος έχει στείλει pm ...
Sent: 08 May 2015 - 04:05 PM
GREEK BLACK BERET [GRBB]
ΑΝΟΙΞΑΜΕ!!! ....και σας περιμένουμε ???
και για να θυμούνται οι παλαιότεροι ....
Sent: 11 November 2014 - 12:21 PM
Πρέπει να βγεις από την ομάδα που είσαι τώρα και σε 48 ώρες να είσαι σε εμάς.....1 4
Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως ......
Sent: 24 October 2014 - 06:01 AM
Σε θεωρούμε πολύ καλό παίκτη και σε προσκαλούμε στην ...
αλλά σκέφτομαι κιόλα ..(!!) στέλνει σε commander να παρατήσει την ομάδα του για να πάει αλλού για gold ? στέλνει σε όλα τα μέλη της ομάδας με wn8 πάνω απο 1k ελάτε πουλάκια μου δινουμε gold αβέρτα..
με εκτίμηση pada
Κώστας
Soga commander
Sent: 08 May 2015 - 04:05 PM
GREEK BLACK BERET [GRBB]
ΑΝΟΙΞΑΜΕ!!! ....και σας περιμένουμε ???
και για να θυμούνται οι παλαιότεροι ....
Sent: 11 November 2014 - 12:21 PM
Πρέπει να βγεις από την ομάδα που είσαι τώρα και σε 48 ώρες να είσαι σε εμάς.....1 4
Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως ......
Sent: 24 October 2014 - 06:01 AM
Σε θεωρούμε πολύ καλό παίκτη και σε προσκαλούμε στην ...
αλλά σκέφτομαι κιόλα ..(!!) στέλνει σε commander να παρατήσει την ομάδα του για να πάει αλλού για gold ? στέλνει σε όλα τα μέλη της ομάδας με wn8 πάνω απο 1k ελάτε πουλάκια μου δινουμε gold αβέρτα..
με εκτίμηση pada
Κώστας
Soga commander
kostasfme- Αριθμός μηνυμάτων : 1
1)Να παρουσιάσεις στοιχεία ότι έγραψα τη λέξη φλόρους για την ομάδα σου σε παρακαλώ.Παραδέχομαι ότι έκανα ενημέρωση ότι ανοίξαμε αλλά δεν μίλησα υποτιμητικά για την ομάδα σου.ΔΙΑΨΕΥΔΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ την λέξη << φλόρους >>.Πες στον παίκτη σου να σου πει ακριβώς τι του έγραψα.
2)Ότι έστειλα στους παίκτες σου έστειλα και σε εσένα, αν σε πείραξε τόσο γιατί δεν μου άνοιξες chat να τα πούμε ή δεν ήρθες στο ts μας?
3)Κανένας παίκτης δεν δεσμεύεται με καμία ομάδα με επαγγελματικό συμβόλαιο και οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να αλλάξει clan.Ούτε εγώ μπορώ να κρατήσω παίκτη με το ζόρι στην ομάδα μου, ούτε εσύ, ούτε κανείς...Οι παίκτες δεν ανήκουν σε κανέναν.Έχουν στόμα και κρίση για να πουν ναι ή όχι στον οποιοδήποτε.Αυτή η αστεία θεωρία της << παρενόχλησης >> υπάρχει μόνο στην Ελληνική κοινότητα.Πάρα πολλές φορές μου έχει τύχει να ανήκω σε ομάδα και recruiter ξένης να μου κάνει πρόταση να πάω σε εκείνους.
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ
4)Πράγματι στο παρελθόν σου έχω ξαναστείλει ενημερωτικά μηνύματα όταν ήμουν recruiter της pnx-r.Μου είχες απαντήσει τότε ότι ήσουν έτοιμος να παρατήσεις την ομάδα σου και να πας στην PNX-R.Το θυμάμαι σαν να ήταν τώρα...και ψάχνω αυτή τη στιγμή τα μηνύματα μου.Αν το βρω θα το ποστάρω...
με εκτίμηση
Κώστας
GRBB commander
2)Ότι έστειλα στους παίκτες σου έστειλα και σε εσένα, αν σε πείραξε τόσο γιατί δεν μου άνοιξες chat να τα πούμε ή δεν ήρθες στο ts μας?
3)Κανένας παίκτης δεν δεσμεύεται με καμία ομάδα με επαγγελματικό συμβόλαιο και οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να αλλάξει clan.Ούτε εγώ μπορώ να κρατήσω παίκτη με το ζόρι στην ομάδα μου, ούτε εσύ, ούτε κανείς...Οι παίκτες δεν ανήκουν σε κανέναν.Έχουν στόμα και κρίση για να πουν ναι ή όχι στον οποιοδήποτε.Αυτή η αστεία θεωρία της << παρενόχλησης >> υπάρχει μόνο στην Ελληνική κοινότητα.Πάρα πολλές φορές μου έχει τύχει να ανήκω σε ομάδα και recruiter ξένης να μου κάνει πρόταση να πάω σε εκείνους.
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ
4)Πράγματι στο παρελθόν σου έχω ξαναστείλει ενημερωτικά μηνύματα όταν ήμουν recruiter της pnx-r.Μου είχες απαντήσει τότε ότι ήσουν έτοιμος να παρατήσεις την ομάδα σου και να πας στην PNX-R.Το θυμάμαι σαν να ήταν τώρα...και ψάχνω αυτή τη στιγμή τα μηνύματα μου.Αν το βρω θα το ποστάρω...
με εκτίμηση
Κώστας
GRBB commander
Αυτό με τις υπογραφές και τους βαθμούς, σα στρατιωτικά top secret mission impossible έγγραφα, ποτέ δε το κατάλαβα. Περνάν κι από πρωτόκολλο τα ποστς;
btw καλή αρχή Κώστα & καλές επιτυχίες
Gooakis- Αριθμός μηνυμάτων : 120
Λοιπόν, επειδή υπέπεσα σε παράπτωμα καθώς έμεινα στα λόγια και όχι στα γραπτά, δεν υπήρξε πουθενά η λέξη "φλώροι". Ίσως κάποιοι υπαινιγμοί αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν για αυτό. Οπότε ανακαλώ και σου ζητώ συγνώμη.
Ποτέ δεν είπα να μην στείλεις μήνυμα σε παίχτη. Απλά ανέφερα το γεγονός οτι κάποια μέλη έλαβαν μηνύματά απο εσένα και οτι ασκήθηκε μια πίεση για να έρθουν στην clan σου.
Αυτά και πάλι λάθος μου που δεν έκανα λίγη ερεύνα προτού ποστάρω εδώ.
Ποτέ δεν είπα να μην στείλεις μήνυμα σε παίχτη. Απλά ανέφερα το γεγονός οτι κάποια μέλη έλαβαν μηνύματά απο εσένα και οτι ασκήθηκε μια πίεση για να έρθουν στην clan σου.
Αυτά και πάλι λάθος μου που δεν έκανα λίγη ερεύνα προτού ποστάρω εδώ.
Gooakis έγραψε:Αυτό με τις υπογραφές και τους βαθμούς, σα στρατιωτικά top secret mission impossible έγγραφα, ποτέ δε το κατάλαβα. Περνάν κι από πρωτόκολλο τα ποστς;
Ευχαριστούμε Γιώργο!να σαι καλά..
Τις επόμενες μέρες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε σημαντικά πράγματα σε σχέση με το μέλλον της GRBB και άλλων Ελληνικών ομάδων.Η μια είναι αρκετά γνωστή ομάδα και με καλή παρουσία στον χάρτη.
Εχουμε ήδη συμφωνήσει σε επίπεδο αρχηγών...
Εχουμε ήδη συμφωνήσει σε επίπεδο αρχηγών...
το TS μας άλλαξε
85.236.105.44:10667
85.236.105.44:10667
προχωράμε προσεκτικά σε ότι κάνουμε χωρίς να βιαζόμαστε...
Επειδή πολλά άτομα μας ρωτάνε αν θα πάρουμε μέρος στο campaign, η απάντηση είναι αρνητική.
Μόλις κλείσαμε ένα μήνα ζωής σαν ομάδα και δεν είμαστε έτοιμοι.Θέλουμε ότι κάνουμε να το κάνουμε σωστά και οργανωμένα.
Μόλις κλείσαμε ένα μήνα ζωής σαν ομάδα και δεν είμαστε έτοιμοι.Θέλουμε ότι κάνουμε να το κάνουμε σωστά και οργανωμένα.
... σίγουρα θα έχετε τους λόγους σας και θα το έχετε επεξεργαστεί το θέμα, αλλά δεν μπορώ να μη ρωτήσω: για ποιο λόγο δε θα συμμετάσχετε στο campaign? είστε νέα clan είναι λογικό να μην τα πάτε καλά αλλά γιατί να μην προσπαθήσετε καν? στο κάτω κάτω έχετε μέλη αρκετά και έμπειρα ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Δεν υπάρχει λόγος καλοκαιριάτικα να ζοριστούμε αφού ακόμα δεν γνωριζόμαστε καλά καλά...
Άσε που h wargaming ψάχνει για κορόιδα...μόνο 4500 παίκτες το παίρνουν τσάμπα, οι άλλοι πληρώνουν 12.000 gold!
Άσε που h wargaming ψάχνει για κορόιδα...μόνο 4500 παίκτες το παίρνουν τσάμπα, οι άλλοι πληρώνουν 12.000 gold!
... ναι το campaign είναι λίγο gtpk ... καλύτερα να πάτε για το gold στο normal map ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Σελίδα 1 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Σελίδα 1 από 8
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk