Και εδώ βλέπουμε την μικρότητα.
+24
dolofonos
Dennis20vt
YPERTEXNITIS
astoxos_x
blsbill
mparmpas
Xi@Le
37EMA
dfk_7677
mementoM0ri
Convii
Sanguinius
imperiumgraecum
gregorakis
taramas
antkon
falakros
LASKAS
fotis12345
gr68
TYRAELL75
kostasfme
Major_D
TakisGoutsis
28 απαντήσεις
Σελίδα 8 από 8
Σελίδα 8 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Απ: Και εδώ βλέπουμε την μικρότητα.
Give this guy a fucking cookieGooakis έγραψε:Ε ναι. Ενώ - *αν θυμάμαι καλά* - το forum σου εμφανίζει τυχόντα ποστς που έχουν γίνει όσο γραφεις και σε βάζει να ξαναπατήσεις αποστολή για να γίνει published... λογικά ο έταιρος φίλος είπε κάτι του στυλ: "Τι; Ο κομμάντερ μου λέει να κλείσει η συζήτηση εδώ; Και τι δηλαδή; Δε θα ποστάρω ΕΓΩ την ΔΙΚΗ μου την ΑΠΟΨΑΡΑ στο ίντερνετς; Φακ ιτ, αποστολή! Θα δούνε αυτοί."
Κάπως έτσι.
(Επίσης για τα επόμενα κάμποσα λεπτά μπορείς να κάνεις έντιτ ή να το σβήσεις.)
Αλλά οκ, το thread έχει γίνει ο σουρεαλιζμός ο ίδιος εδώ και καιρό. Ας το θεωρήσουμε εμπλουτισμό, ένα πικάντικο τατς, βρε αδερφέ, στη συζήτηση.
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Αφήστε το γκοσμακι να εκφραστεί ελευθερα. Δις ις γκριςςςςςς ναουμ. Γουιθαουτ δε ίντριγκες γουι αρ ναθιγκ.
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
LASKAS έγραψε:
Ξεκίνα μαλάκα admin να εφαρμόζεις τους γελοίους κανονισμούς σου και να κλειδώνεις τα post ή να τα διαγράφεις...Ο άστοχος μπήκε στη παρουσιάση μας και έγραξε τη μαλακία του...ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ???
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΣΟΥ????Απλά είσαι και εσύ γελοίος ...
Ρε Laska, πραγματικά είχα μια υποψία ότι έχεις προβλήματα συμπεριφοράς και ελέγχου θυμού, αλλά τώρα βεβαιώθηκα 100%
Και για πες, ειλικρινά τώρα....είσαι σίγουρος πως θέλεις ο αντμίν να εφαρμόσει τους "γελοίους" κανονισμούς του φόρουμ μετά από αυτά που γράφεις?
LASKAS έγραψε:είμαι κάθετα αντίθετος στην διαγραφή και στο κλείδωμα των POST.Απλά ο admin είναι μαλάκας και νομίζει ότι κάποιος είναι.
* δεν αναφέρομαι στον imperium
Άρα δεν θες να επέμβει ο αντμίν, αλλά είναι μαλάκας που δεν επεμβαίνει. Και αυτά τα γράφεις γιατί απλά είναι μαλάκας ο αντμίν....HELLO??? Come again???
Και για να ξεκαθαρίσουν εντελώς τα πράγματα μας τονίζεις πως δεν αναφέρεσαι στον imperium. Γιατί ο imperium είναι καλό παιδί και τον συμπαθούμε. Και ας είναι moderator και αυτός θα έπρεπε να επιβληθεί του θέματος. Όμως ο admin είναι μαλάκας...μην ξεχνιόμαστε!
@laska
μαλάκα να πεις τον πατέρα και την μάνα σου και όχι κάποιον που δεν ξέρεις. Επειδή εσύ είσαι όλοι μέρα μέσα δεν είναι όλοι. Πόσο μάλλον να είμαι μέσα όλοι μέρα για να σταματάω όλων τον κόσμο από το να σε βρίζει επειδή είσαι κολοχαρακτήρας και το έχεις αποδείξει με τα χρόνια. BTW εσύ δεν θα πήγαινες στο νέο forum χωρίς κανόνες επειδή είμαι φασίστας.. Όλοι μέρα εδώ είσαι..... αλλά το άλλο forum δεν έχει κόσμο να καφιεσαι.
BTW ενεργός admin είναι o imperium αλλά δεν το θέλεις αυτόν εεε ? θες εμένα ? γιατί τώρα που τσουξαν τα κολαράκια θες ένα φασίστα να ρίξει ban. λογικό και βολικό μου ακούγεται.
Λοιπόν μετά από τόσα χρόνια θα βγάλω και εγώ χωλή ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ laska και κάθε laska... Και κατεβάστε του και ότι μπινελίκια θέλετε και όποιος υπερασπιστεί τον λάσκα ή τους μπερέδες ban.
ciao belles
μαλάκα να πεις τον πατέρα και την μάνα σου και όχι κάποιον που δεν ξέρεις. Επειδή εσύ είσαι όλοι μέρα μέσα δεν είναι όλοι. Πόσο μάλλον να είμαι μέσα όλοι μέρα για να σταματάω όλων τον κόσμο από το να σε βρίζει επειδή είσαι κολοχαρακτήρας και το έχεις αποδείξει με τα χρόνια. BTW εσύ δεν θα πήγαινες στο νέο forum χωρίς κανόνες επειδή είμαι φασίστας.. Όλοι μέρα εδώ είσαι..... αλλά το άλλο forum δεν έχει κόσμο να καφιεσαι.
BTW ενεργός admin είναι o imperium αλλά δεν το θέλεις αυτόν εεε ? θες εμένα ? γιατί τώρα που τσουξαν τα κολαράκια θες ένα φασίστα να ρίξει ban. λογικό και βολικό μου ακούγεται.
Λοιπόν μετά από τόσα χρόνια θα βγάλω και εγώ χωλή ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ laska και κάθε laska... Και κατεβάστε του και ότι μπινελίκια θέλετε και όποιος υπερασπιστεί τον λάσκα ή τους μπερέδες ban.
ciao belles
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Μπαααααα,η ιδέα σου,καλέsisifos έγραψε:
Ρε Laska, πραγματικά είχα μια υποψία ότι έχεις προβλήματα συμπεριφοράς και ελέγχου θυμού, αλλά τώρα βεβαιώθηκα 100%
Παιδιά,μην μπερδεύετε τον φασισμό με τον αυταρχισμό.Επίσης,ξέρεις πως δεν έπρεπε να το γράψεις αυτό,το κρίμα στο λαιμό σου,για το ban που θα αρπάξω.GRBB 'Η ΘΑΝΑΤΟΣFounder έγραψε:@laska
ciao belles
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Sanguinius έγραψε:.Επίσης,ξέρεις πως δεν έπρεπε να το γράψεις αυτό,το κρίμα στο λαιμό σου,για το ban που θα αρπάξω.GRBB 'Η ΘΑΝΑΤΟΣ
Αχαχαχαχα....έγραψες!!!!
Founder έγραψε:Λοιπόν μετά από τόσα χρόνια θα βγάλω και εγώ χωλή ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ laska και κάθε laska... Και κατεβάστε του και ότι μπινελίκια θέλετε και όποιος υπερασπιστεί τον λάσκα ή τους μπερέδες ban.
ciao belles
Gooakis- Αριθμός μηνυμάτων : 120
Gooakis έγραψε:Founder έγραψε:Λοιπόν μετά από τόσα χρόνια θα βγάλω και εγώ χωλή ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ laska και κάθε laska... Και κατεβάστε του και ότι μπινελίκια θέλετε και όποιος υπερασπιστεί τον λάσκα ή τους μπερέδες ban.
ciao belles
Founder- Admin
Επισης να εντοπισθούν αυτοι που αποκαλουσαν τον Λασκα παλαβο και να banαριστουν αμεσα
gr1gorious- Αριθμός μηνυμάτων : 24
μπλα μπλα μπλα....φίλε μου έρχεσαι στην παρουσίαση της grbb και γράφεις τις παπαριές σου και λες ότι δεν πήγαμε καλά. 11η θέση στον server και περισσότερα έσοδα σε χρυσό και καλύτερο wr και 100 cw παραπάνω.ΑΡΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΡΙΨΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dennis20vt έγραψε:Λασκα?Οταν παρεις στον χαρτη απο μονος σου 9 περιοχες στα 8αρια και φτασεις το elo rating 1348 που για να το κανεις πρεπει να κερδιζεις παρα πολλυ δυνατες ομαδες ελα μετα να μιλησουμε!Το οτι εφτασες στην 11 θεση το εκανες πεζωντας σε 3 landing που ηταν τριγυρω σου και κερδιζες victory points δεν μπορουσες να παρεις της περιοχες και σε πετουσε εξω η καθε fail ομαδα που ηταν στο landing!Αυτα μην τα γραφεις εδω δεν ειμαστε παιδακια βλεπουμε και ξερουμε τι εκανες στον χαρτη!Απλα δεν εκανες τιποτα βγηκε η 3XR απο τον χαρτη εμεινες με 1 περιοχη γιατι εχασες 4 απο της 5 περιοχες σου απο καθε fail ομαδα που μπεικε στον χαρτη και πηγενες και παρακαλουσες μετα ολες αυτες να μην σε κανουν επιθεση και χασεις και την τελευταια σου!Πες μου οτι εχω αδικο!Οσο αναφορα τα 5 μυρια gold που πηρε overall η ομαδα σου πρεπει να εισαι οντως παιδακι που το εγραψες!
Επισης εισαι commander και ειδες ενα post δικο μου που το εβαλε ο astoxos εδω!Ειλικρινα κριμα που δεν καταλαβες μαλλον τι εδειχνε το μυνημα κριμα!Εισαι και commander!
ΤΑ VICTORY POINTS ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΑΠΟ ΤΑ LANDING ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!
Κάναμε 400 μάχες cw με σχεδόν 60% wr , κερδίζαμε μόνο νουμπάδες????
Αφού είσαι τόσο προκλητικός, πρέπει να πάρεις απάντηση.Κλείνουμε έναν χρόνο σαν clan, πες μας μια φορά σε ένα campaign ή κάπου αλλού που η kiss- ήταν πάνω από την grbb στην τελική κατάταξη....ΑΦΟΥ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΙΔΡΥΣΗ ΜΑΣ.Στο τελευταίο campaign είχαμε διπλάσια victory points και μας χώριζαν 130 θέσεις στην κατάταξη.
Άλλο λίγο και θα έχουμε ίδιο ELO πάλι και τότε τι θα λες και για αυτό??? χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Είσαι ένας παίκτης του 1600 wn8 που δεν έχει παίξει ποτέ σε καλή ξένη ομάδα με βιογραφικό μηδέν και μέτρια stats και έρχεσαι στην παρουσίαση της ομάδας μου να με προκαλέσεις?!ΠΟΙΟΝ... ?ΕΜΕΝΑ????ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ GAME ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ???
Πες μου μια καλή ξένη ομάδα που θα σε δεχότανε με 1600 wn8...παρακάλα να τα έχεις καλά εκεί με τον Tyrael γιατί αλλιώς σε βλέπω πάλι στους
[GR33K] ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ TEAM
LASKAS- Αριθμός μηνυμάτων : 580
μάθε να γράφεις ελληνικά φίλε δεν πρέπει να έχεις βγάλει ούτε το δημοτικό...
Τα ορθογραφικά σου λάθη είναι απαράδεκτα!
Τα ορθογραφικά σου λάθη είναι απαράδεκτα!
και επειδή το παιχνίδι δεν ξεκίνησε τότε που η kiss- συμμάχισε με την efe-( πριν το πολύ 1 μήνα )...κοίτα τι γράφτηκε όταν τελείωσε το προηγούμενο campaign...
Με βάση τα τελευταία 2 campaign είμαστε η πρώτη ελληνική ομάδα με μόνο έλληνες παίκτες στην κατάταξη και σε fame points με τεράστια διαφορά θα έλεγα χαοτική διαφορά...
από τις άλλες ελληνικές και φυσικά η clan που πήρε τα περισσότερα αρματάκια.Δεύτερο συνοχόμενο campaign που το 1 / 4 των παικτών μας κερδίζει το άρμα...Είμαστε και η νεότερη clan αφού φτιάχτηκε μόλις τον Μάιο...
ANTE ΓΕΙΑ ΒΛΑΚΑ!
Απ: ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ
από LASKAS την / το Πεμ Δεκ 24, 2015 6:42 amΜε βάση τα τελευταία 2 campaign είμαστε η πρώτη ελληνική ομάδα με μόνο έλληνες παίκτες στην κατάταξη και σε fame points με τεράστια διαφορά θα έλεγα χαοτική διαφορά...
140 | [GRBB] GREEK BLACK BERET | 33,444 |
234 | [PNX-R] PhoeNiX-Rebels | 18,989 |
283 | [KISS-] Kiss | 16,054 |
ANTE ΓΕΙΑ ΒΛΑΚΑ!
Προς την διοίκηση της kiss:
Κρίμα που οι παίκτες σας μπαίνουν στην παρουσίαση της ομάδας μας και μας προκαλούν.Θα θέλαμε να υπάρχουν καλές σχέσεις αλλά πως????????
Αν το κάνανε αυτό παίκτες της GRBB στην δική σας παρουσίαση θα ήταν ωραίο?
κρίμα...
Κρίμα που οι παίκτες σας μπαίνουν στην παρουσίαση της ομάδας μας και μας προκαλούν.Θα θέλαμε να υπάρχουν καλές σχέσεις αλλά πως????????
Αν το κάνανε αυτό παίκτες της GRBB στην δική σας παρουσίαση θα ήταν ωραίο?
κρίμα...
μουαχχαχααχαχ.....μουαχαχααχαχχαχααχ κατέβηκες στο επίπεδο μου και άρχισες να βρίζεις και εσύ? loooolsisifos έγραψε:LASKAS έγραψε:
Ξεκίνα μαλάκα admin να εφαρμόζεις τους γελοίους κανονισμούς σου και να κλειδώνεις τα post ή να τα διαγράφεις...Ο άστοχος μπήκε στη παρουσιάση μας και έγραξε τη μαλακία του...ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ???
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΣΟΥ????Απλά είσαι και εσύ γελοίος ...
Και για πες, ειλικρινά τώρα....είσαι σίγουρος πως θέλεις ο αντμίν να εφαρμόσει τους "γελοίους" κανονισμούς του φόρουμ μετά από αυτά που γράφεις?LASKAS έγραψε:είμαι κάθετα αντίθετος στην διαγραφή και στο κλείδωμα των POST.Απλά ο admin είναι μαλάκας και νομίζει ότι κάποιος είναι.
* δεν αναφέρομαι στον imperium
Άρα δεν θες να επέμβει ο αντμίν, αλλά είναι μαλάκας που δεν επεμβαίνει. Και αυτά τα γράφεις γιατί απλά είναι μαλάκας ο αντμίν....HELLO??? Come again???
Και για να ξεκαθαρίσουν εντελώς τα πράγματα μας τονίζεις πως δεν αναφέρεσαι στον imperium. Γιατί ο imperium είναι καλό παιδί και τον συμπαθούμε. Και ας είναι moderator και αυτός θα έπρεπε να επιβληθεί του θέματος. Όμως ο admin είναι μαλάκας...μην ξεχνιόμαστε!
Εχεις αμνησία ?!Οταν μου διαγράφατε τα post ή τα κλειδώνατε ήταν καλά!!!!Τώρα όμως που γράφουν στην δική μας παρουσίαση δεν το κάνετε...
Και είμαι σίγουρος 1000% αν πάω να γράψω τώρα στην παρουσίαση άλλης ομάδας πάλι θα το κάνεις!ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Για αυτό λέω είμαι κάθετα αντίθετος στην διαγραφή και στο κλείδωμα των POST!
και 20 μέρες ban στον laska γιατί το παίζει τρέλα και δεν απάντησε γιατί να μην έκανε moderate o imperium και είμαι εγώ μλκας.....
ΛΑΣΚΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕΕΕ
εδώ είμαστε αυταρχικοί.
ΛΑΣΚΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕΕΕ
εδώ είμαστε αυταρχικοί.
Founder- Admin
Σελίδα 8 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Σελίδα 8 από 8
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ