World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))

+31
barracudaz7
LASKAS
trollisok
mparmpas
BoTheGreat
gr1gorious
galanosauros
37EMA
Hit_them_HARD
Panzer82
blsbill
Rommelgr1970
astoxos_x
NIAM_NIAM
fc_rex
hoannis
TYRAELL75
Dennis20vt
falakros
gregorakis
perseas
kick1995
Gooakis
fotis12345
dimstam
Convii
imperiumgraecum
RNGD
Sanguinius
Karmar1
babis2015
35 απαντήσεις

Σελίδα 12 από 32 Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 32  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 12 Empty Απ: WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))

Δημοσίευση από TYRAELL75 Σαβ Ιουλ 16, 2016 1:19 am

Επειδή εχουμε ξεφυγει απο το θεμα και συζητάμε τεχνικες λεπτομέρειες που δεν είναι το θέμα μας,
κανενας δεν ειπε οτι το aimbot δεν βοηθαει καποιους παιχτες η διαφωνια μας ειναι εαν το κανει σε τετοιο βαθμο που να μην μπορεις εσυ που δεν το δουλευεις να παιξεις.
εσυ βαζεις σε συγκριση το τι θα εκανες εσυ με aimbot η χωρις και ποσο θα σε βοηθουσε ενω εγω εξεταζω το ποσο επηρεαζει το δικο μου παιχνιδι εαν το εχει ο απεναντι.
οταν λοιπον παω εγω απο το σημειο Α στο σημειο Β υπολογιζω οτι θα φαω μια βολη απο το αρμα που υπαρχει απεναντι τι σημασια εχει εαν ο αλλος μου την ριξει με aimbot η χωρις?
Θα μου πεις εαν δεν ειχε aimbot δεν θα σε πετύχαινε, ισως αλλα δεν το ξερεις,στο μυαλο σου οταν κανεις τo relocate εχεις πως τα αρματρα που εχεις απεναντι θα φας μια βολη.
Οποτε ναι να παραδεχτουμε οτι το aimbot σιγουρα βοηθαει καποιους παιχτες να βγαλουν περισοτερο dmg αλλα μεχρι να πουμε οτι το game εχει γινει unplayable λογο του αριθμου των παιχτων με aimbot υπαρχει μεγαλη αποσταση.
Και μεγαλυτερη αποδειξη γιαυτο ειναι η υπαρξη και σε αυτο το foroum παιχτων χωρις  aimbot που τα πανε μια χαρα στο game(2500 recent wn8)

TYRAELL75

Αριθμός μηνυμάτων : 256

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 12 Empty Απ: WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))

Δημοσίευση από Gooakis Σαβ Ιουλ 16, 2016 2:40 am

Εντάξει, ο Panzer δε μπορεί να διαβάσει το παιδί, υπάρχει πρόβλημα, απευθύνομαι στον hoannis:

Στο κατεβατό είπα τα εξής:

Gooakis έγραψε:Ναι, το aimbot βοηθάει πολύ να κάνεις σωστό πίου πίου κι ας είσαι ντουβάρι και να γλυτώνεις χρόνο κι όλα αυτά που είπατε. Δεν έχω διαφωνήσει κάπου σ'αυτά.

...

Ταυτόχρονα είναι αυτό που κάνει τα οποιοδήποτε aimbot από λίγο έως πολύ άχρηστα (πέραν αυτών που συμφωνήσαμε, ότι γλυτώνεις εκείνα τα milisecond που θα στόχευες ή θα γύριζες το turret lol). Άχρηστα όσον αφορά την καταστροφή modules/crew κι αν πετυχαίνει ή όχι το weakspot που στοχεύει, αυτά παραμένουν το ίδιο τυχαία είτε έχεις aimbot είτε όχι. Αυτό εξηγώ.

Δε διαφωνούμε κάπου αλλού. Το aimbot θα ωφελήσει κι έναν παίχτη που δε μπορεί να σημαδέψει κι έναν παιχταρά, τον έναν αρκετά τον άλλον λίγο, αλλά όπως και να'χει το παιχνίδι είναι τόσο τυχαίο (that's my point) που στο τέλος το όφελος ανα βολή είναι ελάχιστο για τον παιχταρά, (αρκετά) λιγότερο απ'όσο νομίζουμε/νομίζετε για τον μέτριο.

Αυτό όμως που διαφωνούμε είναι το εξής:

hoannis έγραψε:το aimbot που παίρνει τα δεδομένα από τον σέρβερ ...

Αυτό όχι, το aimbot ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ δεδομένα απ'τον server. Έχει τα ίδια δεδομένα που σε έχει αφήσει η WG να έχεις. ΔΕΝ έχει hackάρει κανείς τον server της WG.

Το αν θα ρίξεις blind shot κάπου που νομίζεις ότι είναι ο αντίπαλος είναι το ίδιο που μπορεί να κάνει και το mod, δεν lockάρει ξέροντας κάτι παραπάνω από σένα, κι αυτό λοιπόν ρίχνει στην τύχη. Αν ρίχνει όντως, δε ξέρω, δεν το'χω. Ξαναλέω ότι στο video, ο τύπος ρίχνει τις βολές όχι το mod, το λέει κιόλας ο ίδιος. 

Και ναι ρίχνω blind shots, πολλά, σε κάθε μάχη σχεδόν. 
(και φυσικά όταν πετυχαίνεις σου λένε ότι είσαι hacker κι έχεις aimbot lol)

Ο Tyraell τα λέει περίφημα.
Gooakis
Gooakis

Αριθμός μηνυμάτων : 120

Δημοσίευση από TYRAELL75 Σαβ Ιουλ 16, 2016 4:21 am

Έχω κάνει 1400 dmg με τυφλες βολές στην malinovka από τον λόφο σε wtf που καθόταν πίσω από τον βράχο μπροστά στο cap.
Έχει σποταριστει δίπλα του ένα isu ριχνω μία βολή ή οποία εξαφανίζεται και σκέφτομαι ή ghost shell ή είναι και άλλο άρμα δίπλα καιι τις τρωει. Σβήνει το isu και εγώ απλά σπαμαρω βολές συριζα στον βράχο,μετα τις 2 πρώτες τυφλες ξεκινάει το wtf να κλαίει για hackers συνεχίσω να ρίχνω μέχρι που ο καημενος αναγκάζεται να κουνηθεί και σποταρεται ετοιμοθάνατος. Εννοείται πως με έκανε report για cheater γιατί απλά δεν μπορεί να κατανοήσει πως του εριξα 4 βολές χωρίς να ανάψει.
Σε clan war,skirmish πολλές φορές έχουμε βγάλει άρματα εκτός μάχης με συντονισμένες βολές σε κλασικούς spoting θάμνους. Εννοείται πως οι περισσότεροι δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι όταν με σποταρεις εσύ ξέρεις που είμαι μεν αλλά και εγώ ξέρω πάνω κάτω που είσαι εσύ που με σποταρεις.
Να μην μιλήσω για τυφλες βολές με αρτυ η για βολές πίσω από διπλό θάμνο .
Θα το ξαναπω λοιπόν ακόμα μία φορά. 
Κατανόησε το παιχνίδι που παιζεις μάθε τους μηχανισμούς του και μετά θα καταλάβεις και το πώς δουλεύουν τα cheats και πόσο επηρεάζουν την απόδοση σου στην μάχη.

TYRAELL75

Δημοσίευση από hoannis Σαβ Ιουλ 16, 2016 5:18 am

Gooakis έγραψε:

hoannis έγραψε:το aimbot που παίρνει τα δεδομένα από τον σέρβερ ...

Αυτό όχι, το aimbot ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ δεδομένα απ'τον server. Έχει τα ίδια δεδομένα που σε έχει αφήσει η WG να έχεις. ΔΕΝ έχει hackάρει κανείς τον server της WG.

Το αν θα ρίξεις blind shot κάπου που νομίζεις ότι είναι ο αντίπαλος είναι το ίδιο που μπορεί να κάνει και το mod, δεν lockάρει ξέροντας κάτι παραπάνω από σένα, κι αυτό λοιπόν ρίχνει στην τύχη. Αν ρίχνει όντως, δε ξέρω, δεν το'χω. Ξαναλέω ότι στο video, ο τύπος ρίχνει τις βολές όχι το mod, το λέει κιόλας ο ίδιος. 

Και ναι ρίχνω blind shots, πολλά, σε κάθε μάχη σχεδόν. 
(και φυσικά όταν πετυχαίνεις σου λένε ότι είσαι hacker κι έχεις aimbot lol)

Ο Tyraell τα λέει περίφημα.
To aimbot ΠΑΙΡΝΕΙ δεδομένα από τον server.
Μην μπερδεύεσαι , δεν λέω ότι παίρνει δεδομένα επειδή χάκαραν τον server.
Παίρνει τα ίδια δεδομένα που παίρνει o client για να μπορεί να κάνει render το παιχνίδι.
Μην μου πεις τώρα ότι δεν στέλνει ο server στο pc σου την θέση των αντιπάλων (των σποταρισμένων) , με τι ταχύτητα κινούνται, την κατεύθυνση τους , που ''βλέπει΄΄ το τουρετ τους , που έχουν σπάσει breakable αντικείμενα. 
Αυτά τα δεδομένα εννοώ , ότι τίποτε κρυφά.
Αυτά τα δεδομένα τώρα τα αξιοποιεί καλύτερα από εμένα τον ΚΑΚΟ παίκτη γιατί κάνει τον υπολογισμό ο ίδιος ο Η/Υ και όχι ο δικός μου γερασμένος εγκέφαλος.
Αυτή η διαφορά πιστεύεις ότι είναι μικρή?

Blind shot
https://youtu.be/0v7mjGXnzVM?t=229
hoannis
hoannis

Αριθμός μηνυμάτων : 27

https://www.youtube.com\hoannis

Δημοσίευση από TYRAELL75 Σαβ Ιουλ 16, 2016 5:38 am

Το βιντεακι το έχουμε δει όλοι εδώ και καιρό , το blindshot που είναι? Καταλαβενετε αγγλικά ? Μεταφράζεται τι λένε αυτοί που παρουσιάζουν όλα αυτά τα βιντεακια?

TYRAELL75

Δημοσίευση από babis2015 Σαβ Ιουλ 16, 2016 5:39 am

@TYRAELL75 έγραψε:Κατανόησε το παιχνίδι που παιζεις μάθε τους μηχανισμούς του και μετά θα καταλάβεις και το πώς δουλεύουν τα cheats και πόσο επηρεάζουν την απόδοση σου στην μάχη.
@Gooakis έγραψε:Το aimbot θα ωφελήσει κι έναν παίχτη που δε μπορεί να σημαδέψει κι έναν παιχταρά, τον έναν αρκετά τον άλλον λίγο, αλλά όπως και να'χει το παιχνίδι είναι τόσο τυχαίο (that's my point) που στο τέλος το όφελος ανα βολή είναι ελάχιστο για τον παιχταρά, (αρκετά) λιγότερο απ'όσο νομίζουμε/νομίζετε για τον μέτριο.

Έχετε κολλήσει μου φαίνεται με το ποιον ωφελεί και ποιός έχει μεγαλύτερο κίνητρο να τα έχει τα τσιτ.....δλδ αν εγώ π.χ. έχω 800dmg και με αυτά φορτωμένος θα πάω πχ.1200 θα είμαι ωφελιμένος περισσότερο...??και θα αλλάξει κάτι στα ήδη χάλια στατς μου...???ή αυτός που καίγεται να ανέβει 100 μονάδες απο τα 2400 να παει π.χ. στα 2500 να γίνει unicum μήπως τον πάρει στην ομάδα της η Fame π.χ...???ρε ποιόν δουλεύετε...?
ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται και τι πόρωση έχετε πάθει με αυτή την αρρώστεια...
γιαυτό βλέπεις τα καμπέρια με τα πολύ καλά τα στατς μόλις αρχίζει η ομάδα σου και περνάει μπροστά στο σκόρ και τρέχουν σαν τα τσακάλια  για να προλάβουν τη βολή & να πάρουν το dmg και το kill σαν λυσσασμένοι...άλλες φορες σε κλείνουν...μια φορά ένας πήγε να με πετάξει στο γκρεμό για να πάρει   το kill σε ένα αρτυ που είχε μείνει τελευταίο...και άλλα πολλά που δικαιολογούν 1000% να παίζετε φορτωμένοι καλοί παίκτες και μη....όσο και να προσπαθείτε να αποδείξετε το αντίθετο αυτή είναι η αλήθεια...όταν παίζεις ένα παιχνίδι γεμάτο με πουστιές..πρέπει να γίνεις και σύ λαμόγιο για να γίνεις ανταγωνιστικός (και φυσικά να είσαι πιο γρήγορος απο τους άλλους και να βγάζεις και πιο πολύ σκορ/ζημιά/kill κτλ)....ΛΑΜΟΓΙΑ..!!!

Λοιπόν αυτό που θέλετε είναι να ανεβάζομε replays με gameplay μέσω cheat όπως κάνει ο @RNGD με τα skirmish...αλλιώς με τα λόγια εδω πέρα άκρη δε βγάζουμε...θα φτιάξω κανάλι λοιπόν προσεχώς..να τα ανεβάζω ένα ένα για να δούμε τι μπορείς να κάνεις και τι όχι και βλέπουμε... Smile
babis2015
babis2015

Αριθμός μηνυμάτων : 511

Δημοσίευση από TYRAELL75 Σαβ Ιουλ 16, 2016 5:48 am

Δλδ ημαρτον ρε παιδιά. Βλέπετε ένα βίντεο δεν καταλαβενετε τι βλέπετε,δεν ακούτε καν τον σχολιασμό που κάνει ο τύπος που το ανεβάζει, βγαζετε λάθος εικόνα μα την λέτε εδώ.
Σας εξηγούμε πως είναι δεν το δεχεστε βλέπετε πάλι το βίντεο και μας το παρουσιάζεται πάλι σαν απόδειξη αυτού που υποστηριζατε την πρώτη φορά.
Στο βιντεακι αυτό λοιπόν να το ξαναπουμε ή βολή είναι εκτός draw distance όχι blindshot  το άρμα είναι ακόμα σποταρισμενος.
Και σε αυτό το βίντεο και στο βίντεο που ανέβασε ο quicky οι και στα 2 δυσκολεύονται να καταλάβουν το aimbot γιατί όλες οι βολές είναι βολές που θα έπαιρνε ο κάθε παίχτης και το καταλαβαινουν όταν το bot κάνει lead σε κινούμενο στόχο.
Στο τέλος του κάθε βίντεο και οι 2 παραδέχονται πως το aimbot δεν πρόσφερε στον παίχτη καμία βολή την οποία ένας παίχτης άνω του μετρίου δεν θα έπαιρνε.

TYRAELL75

Δημοσίευση από hoannis Σαβ Ιουλ 16, 2016 6:10 am

Δεν είναι σποταρισμένος, δεν υπάρχει άρμα που να τον κάνει σποτ, ΄΄σβήνει΄΄ το άρμα και λέει ΄΄βλέπετε ότι μένει λοκαρισμένος για a couple of seconds''.
Το 1390 που ήταν κοντά τον έχει χάσει.
Όλες οι βολές είναι βολές που θα έπαιρνε ο κάθε παίκτης?
Δεν μεταδίδω άλλο.
hoannis
hoannis

Αριθμός μηνυμάτων : 27

https://www.youtube.com\hoannis

Δημοσίευση από TYRAELL75 Σαβ Ιουλ 16, 2016 6:32 am

hoannis έγραψε:Δεν είναι σποταρισμένος, δεν υπάρχει άρμα που να τον κάνει σποτ, ΄΄σβήνει΄΄ το άρμα και λέει ΄΄βλέπετε ότι μένει λοκαρισμένος για a couple of seconds''.
Το 1390 που ήταν κοντά τον έχει χάσει.
Όλες οι βολές είναι βολές που θα έπαιρνε ο κάθε παίκτης?
Δεν μεταδίδω άλλο.
μιλας για τις βολες κοντα στο 3ο λεπτο που σβηνουν τα αρματα πανω στα λοφακια.
δεν εμεινε lockarismenos στο αρμα αλλα στο σημειο,το αντιπαλο αρμα δεν κουνηθηκε γιαυτο και εφαγε την βολη.
εμεις μιλουσαμε για κινουμενους στοχους και εγω μιλαω για την βολη στο 4:46.
εκτος απο τις 2 blind shots που εγω θα τις εριχνα και χωρις aimbot(σταθερος στοχος σβηνει 1 sec πριν το reload μου ενω ειμαι zoom in πανω του)
ποιες βολες θεωρεις απιθανες και οτι βγαινουν μονο λογο aimbot?

TYRAELL75

Δημοσίευση από Panzer82 Σαβ Ιουλ 16, 2016 7:47 am

TYRAELL75 έγραψε:
Θα το ξαναπω λοιπόν ακόμα μία φορά. 
Κατανόησε το παιχνίδι που παιζεις μάθε τους μηχανισμούς του και μετά θα καταλάβεις και το πώς δουλεύουν τα cheats και πόσο επηρεάζουν την απόδοση σου στην μάχη.
Και εγώ θα στο πω μία φορά.
Κανένα mods δεν επηρεάζει την απόδοση μου.
Γιατί πολύ απλά ποτέ δεν εξαρτήθηκα από αυτά.

Όταν όμως ένας παίκτης χρησιμοποιεί τα γνωστά, πλέον, mods,
ξέρει ακριβώς πόσα βλήμματα σου έμειναν με το auto-loader κανόνι,
ξέρει που βρίσκεσαι επειδή έσπασες αναγκαστηκά ένα φράχτη,
και μπορεί να σου σπάσει την ερπύστρια το πολύ σε 200 ms
την ίδια στιγμή που η μέση ανθρώπινη αντίδραση είναι από 500-1000 ms.

Εγώ πολύ απλά θα σου πω ότι δεν με απασχολεί πλεόν.
Ξέρω πλέον από έξω το reload του κάθε άρματος,
το camo του κάθε άρματος, το spot range,
αλλά ακόμα και πως θα κινηθεί ο αντίπαλος μέσα στην μάχη.
Ένας μέτριος παίκτης όμως που δεν έχει αυτά τα cheat mods
βρίσκεται υπό μειονεκτική θέση μέσα στην μάχη.

Αν επιμένεις, λοιπόν, ότι όλα αυτά δεν δίνουν πλεονέκτημα στην μάχη
δεν θα προσπαθήσω να σου αλλάξω, μάταια, την γνώμη σου.
Θα σου πω καλή συνέχεια στις μάχες και χάρηκα που τα είπαμε.
Panzer82
Panzer82

Αριθμός μηνυμάτων : 40

Δημοσίευση από TYRAELL75 Σαβ Ιουλ 16, 2016 9:25 am

Ρε συ panzer βλέπω παίζεις τον τελευταίο μήνα με 3000 wn8 εισουν παίχτης του 4000 πριν και τώρα που γέμισε ο τόπος cheaters έπεσε ή απόδοση σου στην μάχη?

TYRAELL75

Δημοσίευση από 37EMA Σαβ Ιουλ 16, 2016 10:24 am

meta apo 2 mines ekana 4is maxes pos katandise etsi to paixnidi ?
kapote eblepes paixti me stats kai ton akolouthouses gia na mathis kati gia na ton boithisis.
oi misi kai parapano me kala stats ta kanoun me kanena 5araki OP kai molis boun se maxi apo 8 kai pano tier klapsta xaralabe.
tha ekana doro ston proto tixonda to logariasmo mou ala pezo akoma ta karabia ( prin to pidiksoun kai afto ) molis ekana uninnstal.
to armord warfare ti lei ixa kani kapies maxes kai mou arese i kai eki aimbots kai paparies. se mia maxi pou ixa simera sto wot dio porokali paixtes platoon me KV2 8 kills kai gamato damage psofisa noris kai piga pano tous tou aimbot to kagelo 5 stis 7 boles snapshot bullseye apo 300 metra, AIONIA H MNIMI WOT EFXARISTO GIA TIS POLES KALES STIGMES POU MOU XARISES KAI TO XABALE STO TS pame giala lemeeeee
37EMA
37EMA

Αριθμός μηνυμάτων : 250

Δημοσίευση από Panzer82 Σαβ Ιουλ 16, 2016 10:46 am

TYRAELL75 έγραψε:Ρε συ panzer βλέπω παίζεις τον τελευταίο μήνα με 3000 wn8 εισουν παίχτης του 4000 πριν και τώρα που γέμισε ο τόπος cheaters έπεσε ή απόδοση σου στην μάχη?
Καλά ρε Tyraell...!
Αν δεν έχεις σκοπό να διαβάσεις τα όσα σου γράφω γιατί μου μιλάς?

Σου γράφω πιο πάνω ξεκάθαρα ότι στο επίπεδο που έφτασα, cheater δεν μπορεί να με κερδίσει εύκολα μέσα στην μάχη.
Αλλά ένας μέτριος παίκτης, που είναι και η πλειοψηφία,  ο οποίος δεν χρησιμοποιεί cheat mod έχει μεγάλο μειονέκτημα στην μάχη.

Δεν σου αναφέρω πουθενά ότι νιώθω αδικημένος.
Αναφέρω απλά ένα γεγονός.
Και το γεγονός είναι ότι τα mods δίνουν πλεονέκτημα.

Σου βελτιώνουν τα stats γιατί η πλειοψηφεία είναι μέτριοι παίκτες.
Αλλά σου μειώνουν την διορατικότητα απέναντι στους (λίγους) καλούς παίκτες.
Panzer82
Panzer82

Δημοσίευση από Dennis20vt Σαβ Ιουλ 16, 2016 10:59 am

Ας γραψω και εγω μετα απο πολυ καιρο εδω στο forum αν και  βλεπω οτι δεν αλλαξε τιποτα!

Καταρχην εγω προσωπικα δε με νιαζει και σαν παιχτης και σαν fc ποσα mods θα εχει ο αντιπαλος!Ειλικρινα δεν παιζει κανενα ρολο και ειμαι σε clan που επι 1,5 χρονο καθε μερα εχουμε 2,3 cw την μερα με σοβαρες ομαδες και ποτε καμια απ αυτες αλλα ουτε και εμεις δεν γκρινιαξαμε για τα mods!Οσοι γκρινιαζετε προφανως ειστε τελειως απειροι στα cws!Που στα cws θα κατσεις απειρες ωρες σαν fc,commander,παιχτης για να δεις σχεδια,που αναβεις που τους αναβεις εσυ,που εχεις καλλη θεση για το αρμα σου και γενικα θα μαθεις απ εξω την πιστα και στο πως πρεπει να στηνεις το αρμα σου και στο τι πρεπει να κανεις!Προφανως ολοι εσεις που γκρινιαζετε δεν εχετε την πειρα αυτην και ποτε δεν προκυτε να την αποκτησετε!Οσο να σας φενεται παραξενο ειναι η αληθεια!!

Τα mods παντα ηταν στο game και παντα θα ναι!!
Οι πληροφοριες που σας δινει ο σερβερ ειναι λιγες την ωρα που παιζουν οι παιχτες!!Χαρτης,εμφανιση αντιπαλων,κινηση αρματων,κινηση σφαιρας ειναι καποια απ αυτα!Υπαρχει τροπος να δεις ποια ειναι οπως επισης μπορει και ο καθενας να φτιαξει δικα του mods αν εχει βεβαια την απαρετητη γνωση!
Καποια mods απ αυτα ειναι απαγορευμενα οπως το aimbot κ.α και καποια οχι!

Σαν παιχτης μετα απο αυτην την πειρα που απεκτησα και σαν fc και σαν παιχτης στην clan που ειμαι τωρα μπορω να πω οτι τα mods ειναι μια μικρη βοηθεια στους καλους παιχτες και μια μεγαλη βοηθεια στους noobades που δεν ξερουν την τυφλα τους για το game!Το γελιο ειναι οτι στατιστικα οι noobades ποιο πολυ γκρινιαζουν για τα mods και οχι οι καλοι παιχτες!!Εδω ειναι το αστειο!Και μιλαμε οτι το 90% των παιχτων εχει mods!!

Τεσπα για να κλεισω και να πω σε αυτους που γκρινιαζουν οτι υπαρχουν χαλια παιχτες,μετριοι,καλοι, και πολυ καλοι παιχτες!Πως να το κανουμε!Ξερω αρκετους χαλια παιχτες ξερω αρκετους καλους παιχτες και ξερω αρκετους παιχτες που απλα κανουν οργια μεσα στην μαχη!
Dennis20vt
Dennis20vt

Αριθμός μηνυμάτων : 155

Δημοσίευση από babis2015 Σαβ Ιουλ 16, 2016 11:41 am

@Dennis20vt έγραψε:Ας γραψω και εγω μετα απο πολυ καιρο εδω στο forum αν και  βλεπω οτι δεν αλλαξε τιποτα!

Τεσπα για να κλεισω και να πω σε αυτους που γκρινιαζουν οτι υπαρχουν χαλια παιχτες,μετριοι,καλοι, και πολυ καλοι παιχτες!Πως να το κανουμε!Ξερω αρκετους χαλια παιχτες ξερω αρκετους καλους παιχτες και ξερω αρκετους παιχτες που απλα κανουν οργια μεσα στην μαχη!
Όπως το άνοιξες έτσι το έκλεισες...αερολογίες κάργα και ουσία μηδέν (0)...αυτά που λες τα ξέρουμε ήδη..Μιας και έθιξες τα των clans και clanwars...έχει καμία σχεση το ένα με το άλλο (τα random δλδ???)....?

και τι θές να πείς ότι πρέπει να είναι ο άλλος αποίκο κάθε βράδυ 3-5 ώρες για να ανεβάσει μια γραμμή ή να μάθει και να ευχαριστηθεί το παιχνίδι και θέλοντας και μή να τρώει και στη μάπα την προσωπική γνώση-λόξα του κάθε κομάντερ??? 
και στην τελική ποιό το νόημα....δλδ ή παίζεις με καλή κλάν για να μαζέψεις κανα gold-XP και να ανεβάσεις άρματα (apo skirmish) ή κόβεις τις φλέβες σου με το cheatfest του παιχνιδιού στις random και σε τρώει το σκοτάδι....??
Είπα απο την αρχή μιλάμε για ράντομ και μη ξεφεύγουμε απο το θέμα...αμα σταματήσει ο καθένας να παίζει ράντομ έτσι που κατάντησε, εσύ που θα βρείς παίκτες για την ομάδα σου μετά???το σκέφτηκες καθόλου???αν δεν είναι το παιχνίδι δελεαστικό και είναι απωθητικό ποιός θα κάτσει να σου βγάλει 10αρια να παίζεις εσύ μετα με αντίπαλο την fame π.χ...??
Κλάφτα χαράλαμπε...έγραψα σε πιο παλιό πόστ ότι στο τέλος θα μείνετε όλοι σε μία ομάδα και θα ευλογάτε μόνοι σας τα γένια σας....Razz
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από TYRAELL75 Σαβ Ιουλ 16, 2016 11:46 am

Panzer82 έγραψε:
TYRAELL75 έγραψε:Ρε συ panzer βλέπω παίζεις τον τελευταίο μήνα με 3000 wn8 εισουν παίχτης του 4000 πριν και τώρα που γέμισε ο τόπος cheaters έπεσε ή απόδοση σου στην μάχη?
Καλά ρε Tyraell...!
Αν δεν έχεις σκοπό να διαβάσεις τα όσα σου γράφω γιατί μου μιλάς?

Σου γράφω πιο πάνω ξεκάθαρα ότι στο επίπεδο που έφτασα, cheater δεν μπορεί να με κερδίσει εύκολα μέσα στην μάχη.
Αλλά ένας μέτριος παίκτης, που είναι και η πλειοψηφία,  ο οποίος δεν χρησιμοποιεί cheat mod έχει μεγάλο μειονέκτημα στην μάχη.

Δεν σου αναφέρω πουθενά ότι νιώθω αδικημένος.
Αναφέρω απλά ένα γεγονός.
Και το γεγονός είναι ότι τα mods δίνουν πλεονέκτημα.

Σου βελτιώνουν τα stats γιατί η πλειοψηφεία είναι μέτριοι παίκτες.
Αλλά σου μειώνουν την διορατικότητα απέναντι στους (λίγους) καλούς παίκτες.
Αγαπητέ φυσικά διαβαζω προσεκτικά αυτά που γράφεις απλά ήθελα να προκαλεσω αυτή σου την απάντηση για να καταληξουμε.
Μέσα από της απαντήσεις που μου δίνετε λοιπόν το συμπέρασμα είναι ( εσεις τα λέτε αυτά όχι εγώ ) ότι το aimbot είναι βοήθεια για έναν xxxwn8 παιχτη(τριψήφιο) για παίχτες που έχουν παρκισον και για παίχτες που κάνουν 3 δευτερόλεπτα να δουν τι άρμα άναψε στο minimap.
Μου λέτε επίσης ότι εφόσον φτάσαμε σε ένα υψηλό επίπεδο δεν μας επηρεάζει ή χρήση aimbot από τους αντιπάλους παίχτες .
Περάσαμε λοιπόν 10 σελίδες ποστς για να καταλήξουμε σε αυτό που λέω από την αρχή.

TYRAELL75

Δημοσίευση από Hit_them_HARD Σαβ Ιουλ 16, 2016 11:51 am

mpampi eise kserolas?

Hit_them_HARD

Αριθμός μηνυμάτων : 9

Δημοσίευση από babis2015 Σαβ Ιουλ 16, 2016 12:01 pm

@Hit_them_HARD έγραψε:mpampi eise kserolas?
Όχι είμαι μέντιουμ(όχι medium:P)!
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από TYRAELL75 Σαβ Ιουλ 16, 2016 12:15 pm

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δημιουργείται καινούργια account για να ποσταρετε και δεν το.κανετε με το in game name σας.

TYRAELL75

Δημοσίευση από Panzer82 Σαβ Ιουλ 16, 2016 1:04 pm

TYRAELL75 έγραψε:

Μέσα από της απαντήσεις που μου δίνετε λοιπόν το συμπέρασμα είναι ( εσεις τα λέτε αυτά όχι εγώ ) ότι το aimbot είναι βοήθεια για έναν xxxwn8 παιχτη(τριψήφιο) για παίχτες που έχουν παρκισον και για παίχτες που κάνουν 3 δευτερόλεπτα να δουν τι άρμα άναψε στο minimap.
Συγνώμη, αλλά προφανώς και δεν διαβάζεις τα όσα γράφω.
Panzer82
Panzer82

Δημοσίευση από TYRAELL75 Σαβ Ιουλ 16, 2016 1:16 pm

Panzer82 έγραψε:
TYRAELL75 έγραψε:

Συγνώμη, αλλά προφανώς και δεν διαβάζεις τα όσα γράφω.
δινετε =πληθυντικός δεν το είπες εσύ αυτο.

TYRAELL75

Δημοσίευση από Panzer82 Σαβ Ιουλ 16, 2016 10:35 pm

Από όλη την συζήτηση, παντως, θα θυμάμαι την ατάκα του Gooakis:
"Δεν θέλει πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι για να λειτουργήσει το aimbot πρέπει να μην έχεις lag"
Panzer82
Panzer82

Δημοσίευση από Gooakis Κυρ Ιουλ 17, 2016 2:41 am

Panzer82 έγραψε:Από όλη την συζήτηση, παντως, θα θυμάμαι την ατάκα του Gooakis:
"Δεν θέλει πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι για να λειτουργήσει το aimbot πρέπει να μην έχεις lag"

Μάθε να διαβάζεις. Να, θα σου βάλω και χρωματάκια:

Δεν θέλει πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι για να λειτουργήσει το aimbot όπως νομίζεις ότι λειτουργεί πρέπει να παίζεις και super accurate άρμα, και να'σαι κοντά στους στόχους, και να μην έχεις lag, και να απενεργοποιήσεις με κάποιο μαγικό τρόπο το 50% rng (+- 25% that is).
Gooakis
Gooakis

Δημοσίευση από dimstam Κυρ Ιουλ 17, 2016 2:47 am

Το θέμα ξεκίνησε με τα cheats που είναι γεμάτο το παιχνίδι και το έχετε φτάσει όπου τον βολεύει τον καθένα σας. 
Είναι δύσκολο δλδ να καταλήξετε και να παραδεχτείτε κάποιοι πως τα γαμημένα cheats , xvm , my ego και λοιπές δυνάμεις, έχουν γαμήσει το παιχνίδι και έδιωξαν αλλά και διώχνουν παίχτες, όλων των χρωμάτων και ικανότητας?
Ο καθένας τα λέει με τον τρόπο του, αλλά είπαμε το ρεζουμέ είναι η διασκέδαση και η wargaming που στον βωμό του warpack κλπ κλπ καταστρέφει ένα ομολογουμένως ωραίο παιχνίδι. 
Πως λοιπόν ένας παίχτης να θελήσει να μάθει το παιχνίδι καλύτερα 'οταν συμβαίνουν όλα τα παραπάνω?
dimstam
dimstam

Αριθμός μηνυμάτων : 99

Δημοσίευση από Gooakis Κυρ Ιουλ 17, 2016 2:58 am

Εγώ λέω εξ'αρχής ότι τα προβλήματα του παιχνιδιού είναι άλλα και πολύ πιο σημαντικά. Κάποιοι κολλάνε στην υποτιθέμενη παντοδυναμία των aimbots (που παραμένουν πρόβλημα κι αυτά) και όπως προέκυψε κάποιοι απ'αυτούς δεν έχουν ιδέα για τα mechanics του παιχνιδιού ή πως λειτουργεί το ίντερνετς, οπότε η συζήτηση γυροφέρνει και δεν είναι κακό. Όπως δεν είναι καθόλου κακό να μαθαίνεις σε ένα forum, εκτός αν είσαι έλληνας παίχτης του wot που ξέρει τα πάντα με το που κάνει το 1ο install και γαμάει και δέρνει ναούμε Razz
Gooakis
Gooakis

Σελίδα 12 από 32 Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 32  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης