WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))
+31
barracudaz7
LASKAS
trollisok
mparmpas
BoTheGreat
gr1gorious
galanosauros
37EMA
Hit_them_HARD
Panzer82
blsbill
Rommelgr1970
astoxos_x
NIAM_NIAM
fc_rex
hoannis
TYRAELL75
Dennis20vt
falakros
gregorakis
perseas
kick1995
Gooakis
fotis12345
dimstam
Convii
imperiumgraecum
RNGD
Sanguinius
Karmar1
babis2015
35 απαντήσεις
Σελίδα 32 από 32
Σελίδα 32 από 32 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32
Απ: WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))
babis2015 έγραψε:Δεν πείθεις...ειδικά αν έχεις και άλλα 10 account συμπαικτών να παίξεις σε περίπτωση έλλειψης το κάνει ακόμα πιο σίγουρο...@Dennis20vt έγραψε:Βρε μπαπμη τι δεν καταλαβενεις απ αυτο που σε λεει ο ανθρωπος!Με τον RNGD ειμασταν μαζι στην ιδια ομαδα και ξερει γιατι εκανα 2 acc!Θες να σε απαντησω και εγω?Αντε να το κανω!
Λοιπον εκανα 2 account γιατι τυχαινει να ειμαι fc σε ομαδα που παιζει καθε μερα clan wars στο global map 3-4 και επειδη εισαι απειρος σε αυτα τα θεματα εκει κλειδωνουν τα αρματα οταν χασεις μεσα στην μαχη ασχετα αν νικησεις η οχι και δεν μπορεις να τα παιξεις για καποιο χρονικο διαστημα!
Περα απο αυτα τα 2 acc εχω και πολλα αλλα παιχτων που ειναι μεσα στην ομαδα που τα παιρνω οταν δεν ειναι online και ειναι κλειδωμενα καποια συγκεκριμενα αρματα που διαλεγουμε στα cws!
Και φυσικα θα βαλω στο signature και τα 2 τα acc να φενονται γιατι ειναι δικα μου!Επισης αν ηθελα να ειχα ψηλα stats τα 2475 που εχει το 2 acc δεν ειναι τιποτα!Μπορουσα ανετα να το εχω πανω απο 3000 και να λεω οτι ειμαι παιχτουρα!Εγω και σε παλιοτερα ποστ εχω αναφερει οτι ειμαι παιχτης του 1700 που παιζω ποιο ψηλα!Δεν ασχολουμε με το wn8 στο 2 acc και επισης πλεον δεν εχω ορεξη να παιζω randoms μπαινω κανω χαλια games μονο και μονο για να περνω τα χ2 χ3!
Τωρα γιατι εχουν διαφορετικο βαθμο δεν μας απασχολει θελεις να το βαλω να ειναι deputy commander?Και?Τι θα αλαξει θα ειμαι ο καρατεγκα την ομαδας? lel
Τωρα που απαντησα και εγω καταλαβες babi γιατι εχω 2 acc και τα εχω και τα 2 με το signature εδω?
Δεν νομιζω ομως να σε κοφτει μεχρι εκει παλι καμια μαλακια θα πεταξεις!!
μπορούσες να πεις απλά -ναι γούσταρα να φαίνομαι ότι παίζω πιο ψηλά και το φτιαξα reroll γιατί είχα low win8 στο βασικό μου...
anyway...Dennis20vt έγραψε:χααχαχαχαχαχαχχα!!Κανει ρε griding το παιδι avg tier 6.5 με 1800 recent wn8!!
7,72-8,13 παίζω βρε χαλβάδες recent...και πάνω απο 1900...μην είστε βόδια!και συ απο μικρό...γιαυτό έπιασες αμέσως τα διοικητικά κομπλεξάρα..όταν είσαι σε όλα στη φάπα personel officer σε παιχνίδια καταλήγεις....κρυφοί πόθοι βλέπεις.... παλιογιωτά!!!@blsbill έγραψε:aptin poli karpazia exei themataΒρε καγκουροcommander εσύ πονηρέ πόσταρα και πρωτού λινκάρω το account μου στο forum μη φοβάσαι!@TYRAELL75 έγραψε:Πες τα ρε μπαμπη πεστα τους κομπλεξικους, σε λίγο θα φτάσουν στο σημείο να αγοράζουν τσεχικα account μόνο και μόνο για να ποστάρουν στο φορουμ.
Για ακομα μια φορα δειχνεις το ποσο noobakos εισαι!Ρε παιδια λαθος κανει το site?
Η ο babis απο εδω περα τωρα που πηρε το αγοραστο acc ειπε να ανεβασει λιγο το avg tier του!!
Ρε μπαμπη ενταξει ρε σοβαρα τωρα σταματα να γραφεις εχεις γινει ρεζιλι!!!Σε λυπαμε ειλικρινα δεν προκυτε να σου γραψω αλλο μυνημα γιατι οτι και να εκρινες εδω μεσα εσυ το εκανες x1000!!!
Κοψε λοιπον τα noobistika παιδιαριστικα σου μυνηματα και πανε μαθε να παιζεις!!Και ασε τα φορουμ γιατι οτι και να σου γραψουνε εσυ θα πεταξεις μια παπαρια!Εισαι ανεπιδεκτος μαθησεως!!
Dennis20vt- Αριθμός μηνυμάτων : 155
Λαθος κανει το site.....ειναι ρνα ακομη πανουργο σχεδιο της σελιδας σε συνεργασια με την WG με στοχο τον μπαμπη και τα stats του....Α ρε κακομοιρη μπαμπη μου αρεσει που ελεγες σε εμενα να παιξω απο 6αρι και πανω.....so pathetic.....οπως σου λενε και τα παιδια οσο περισσοτερο γραφεις τοσο πετισσοτερο εκτιθεσαι
kick1995- Αριθμός μηνυμάτων : 49
Ρε συ Μπάμπη...δεν ήθελα να τα πω αλλά επιμένεις κιόλας...
Μιλάς για ομαδικό παιχνίδι κλπ κλπ. Ένα απόγευμα σε είδα να παίζεις και γενικά μέτριος. Αν θυμάμαι καλά 500 average damage με heavy tank σε βραδάκι που μας είχε πάει γενικά καλά, 8/11 wins αν θυμάμαι. Παίξαμε platoon, πήγαινες συνήθως στην άλλη μεριά του χάρτη.
Γενικά ρε συ, παίξε εκεί που είσαι με την ομάδα δώστους μια ευκαιρία να σε βοηθήσουν μια και που εγώ απέτυχα.
Μιλάς για ομαδικό παιχνίδι κλπ κλπ. Ένα απόγευμα σε είδα να παίζεις και γενικά μέτριος. Αν θυμάμαι καλά 500 average damage με heavy tank σε βραδάκι που μας είχε πάει γενικά καλά, 8/11 wins αν θυμάμαι. Παίξαμε platoon, πήγαινες συνήθως στην άλλη μεριά του χάρτη.
Γενικά ρε συ, παίξε εκεί που είσαι με την ομάδα δώστους μια ευκαιρία να σε βοηθήσουν μια και που εγώ απέτυχα.
RNGD- Αριθμός μηνυμάτων : 392
Καταρχάς εγώ ρεζίλι δεν γίνομαι γιατί και 1000 win8 να είχα recent, στα π*π*ρια μου...εσείς έχετε κολλήσει και κυνηγάτε τα stats και κοιτάτε ποιος την έχει πιο μεγάλη μεταξύ σας με κύριο γνώμονα τα site και τις π*π*ριές και μετά βάση αυτών κρίνετε όλους τους υπόλοιπους....μόνο γιαυτό είστε άξιοι....σε ένα ήδη ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΟ GAME (ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ/ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ) ΠΟΥ ΟΛΟΙ οι αξιόλογοι παίκτες εγκαταλείπουν, λόγο ηλιθίων σαν και σας αλλά και λόγο των απαράδεκτων αλλοιώσεων και τροποποιήσεων των χαρακτηριστικών του game που το έκανε τόσο δημοφιλές στο παρελθόν + cheats/mods κτλ...@Dennis20vt έγραψε:
Για ακομα μια φορα δειχνεις το ποσο noobakos εισαι!Ρε παιδια λαθος κανει το site?
Μεγενθύνετε αυτή την εικόνα
Η ο babis απο εδω περα τωρα που πηρε το αγοραστο acc ειπε να ανεβασει λιγο το avg tier του!!
Ρε μπαμπη ενταξει ρε σοβαρα τωρα σταματα να γραφεις εχεις γινει ρεζιλι!!!Σε λυπαμε ειλικρινα δεν προκυτε να σου γραψω αλλο μυνημα γιατι οτι και να εκρινες εδω μεσα εσυ το εκανες x1000!!!
Κοψε λοιπον τα noobistika παιδιαριστικα σου μυνηματα και πανε μαθε να παιζεις!!Και ασε τα φορουμ γιατι οτι και να σου γραψουνε εσυ θα πεταξεις μια παπαρια!Εισαι ανεπιδεκτος μαθησεως!!
αν ήθελες λοιπόν να κολλήσεις και το υπόλοιπο μισό του link φαίνεται ξεκάθαρα το πως παίζω τον τελευταίο μήνα..οπότε πάλι ένα φρύδι έκλασες.......φτιάξε άλλο ένα account τώρα να πιάσεις τα 3k αν και δε σε βλέπω να μπορείς...ας είπα 1 κι 1 σας έχει μαζέψει ο κάγκουρας!
Μαζεψε λίγο τη χολή σου ρε παιδί μου..θα γλιστρίσει κανείς να σκοτωθεί....παίξαμε 5 μάχες και κάτι έγινε..εγώ εσύ και ένα 10χρονο που έβαλες στην clan μαζί μας...όσο για το platoon εγώ παίζω το παιχνίδι μου όπως ξέρω καλύτερα δεν γουστάρω να έχω fc πάνω απο το κεφάλι μου να με πρήζει πηγαινε εδώ και εκεί και κάνε αυτό μέσα στο platoon....όπως κάνεις εσύ...Έχεις μπερδέψει τα platoon με τα stronghold μάλλον...μια χαρά είσαι για ακαδημίες να εκπαιδεύεις αρχάριους@RNGD έγραψε:Ρε συ Μπάμπη...δεν ήθελα να τα πω αλλά επιμένεις κιόλας...
Και εντέλει όπως έκανες και στην αρχή κάνεις και τώρα..ενω δεν ασχολούμαι μαζί σου το συνεχίζεις...μία γλέιφεις άτομα απο την kiss μία τους κατηγορείς ότι σε αδίκησαν...μετα αποφάσισες να γίνεις μποέμης ή έφαγες κλωτσιές και δρόμο και τώρα σε πνίγει η εξορία....μία τά'χεις με τον @laskas και μία το παίζεις άνετος στο εξωτερικό...τι γίνεται με σένα δεν καταλαβαίνω...ένα ξέρω σίγουρα ότι θα φτιάξεις δικιά σου clan κάποια στιγμή σαν καλός ξερόλας και συ και θα χουμε νέο υλικό για σνακ στο forum όταν θα αρχίσουν οι ξιφολόγχες να βγαίνουν πάλι...
@Dennis20vt έγραψε:Δεν θελει και πολυ σκεψη να καταλαβεις οτι ο καθενας θελει να εχει το δικο του set up σε αρματα, στα κουμπια που χρησιμοποιεις στη μαχη, πληρωμα κτλπ......
Δεν θέλει πολύ σκέψη να καταλάβεις ότι έκατσες και έφτιαξες 2ο account γιατί είχες 1600 overall win8 και ήθελες να κάνεις reroll για να δείχνεσαι προς τα έξω και να φτάσεις και εσύ το όνειρο των unicum!έχεις 10 συμπαικτών σου άρματα άμα ήθελες να μπείς με ξεκλείδωτο άρμα....
babis2015- Αριθμός μηνυμάτων : 511
Το 10χρονο(που εσύ λες ότι ήταν) που κοροϊδεύεις τρομάρα σου έπαιζε με 2500+wn8 σε εκείνα τα platoonακια και εσύ πάλευες να βγάλεις 1000-1500 damage με 10αρια. Φαντάζομαι αυτό εννοείς ότι "παίζεις όπως εσύ ξέρεις". Το ότι σου μίλαγα... ξέρεις αυτό κάνει ο κόσμος. Εντύπωση δεν σου έκανε που οι άλλοι 2 βγάζαμε 5000 damage + μαζί.
Θες και greek community τρομάρα σου. Να σε πάρει να σε κάνει τι και ποιός ακριβώς; Άσχετα με XVM και τέτοια, αφού παίζεις με 2 αριστερά χέρια ρε φίλος, εγώ σε φταίω πάλι;
Βέβαια, κάτι ξέρεις πχ παραπάνω από τον βλαχο-commander. Εκείνος πολλά έλεγε, όλοι noobs κλπ, έλεγε για "βασιλιάδες στους τυφλούς" και φυσικά σαν κάλος βλαχο-commander, τώρα που οι τυφλοί του χώσαμε το XVM στον διαδικτυακό του πάτο, έδωσε σε κάποιον που του κόβει την ομάδα και αυτός το βούλωσε και κάθησε σε μία γωνίτσα ήσυχος. Τουλάχιστον ο βλαχο-commander το πάλεψε, εσύ;
Τους KISS πως ακριβώς τους γλύφω; Αάαα, ξέχασα... όποιος διαφωνεί με τον Μπάμπη "γλύφει" τους υπόλοιπους σωστά;
Έλα άντε...καλά ήταν όσο διήρκησε... ρίχνω λευκή πετσέτα. Να ξέρεις πάντως, το καλό troll , θέλει εξυπνάδα και game. Εσύ τι από τα 2 έχεις;
Άσε μην πεις... αντίο
Θες και greek community τρομάρα σου. Να σε πάρει να σε κάνει τι και ποιός ακριβώς; Άσχετα με XVM και τέτοια, αφού παίζεις με 2 αριστερά χέρια ρε φίλος, εγώ σε φταίω πάλι;
Βέβαια, κάτι ξέρεις πχ παραπάνω από τον βλαχο-commander. Εκείνος πολλά έλεγε, όλοι noobs κλπ, έλεγε για "βασιλιάδες στους τυφλούς" και φυσικά σαν κάλος βλαχο-commander, τώρα που οι τυφλοί του χώσαμε το XVM στον διαδικτυακό του πάτο, έδωσε σε κάποιον που του κόβει την ομάδα και αυτός το βούλωσε και κάθησε σε μία γωνίτσα ήσυχος. Τουλάχιστον ο βλαχο-commander το πάλεψε, εσύ;
Τους KISS πως ακριβώς τους γλύφω; Αάαα, ξέχασα... όποιος διαφωνεί με τον Μπάμπη "γλύφει" τους υπόλοιπους σωστά;
Έλα άντε...καλά ήταν όσο διήρκησε... ρίχνω λευκή πετσέτα. Να ξέρεις πάντως, το καλό troll , θέλει εξυπνάδα και game. Εσύ τι από τα 2 έχεις;
Άσε μην πεις... αντίο
RNGD- Αριθμός μηνυμάτων : 392
Βρε μαντρόσκυλο το μόνο δεκάρι που έπαιξα μαζί σου ήταν το 113 που είχα...έχω σύνολο 27 μάχες και μέσω όρο 2100dmg πάλι αρλούμπες πας να βγάλεις...?δεν λέω ότι είναι πολύ αλλά που φαίνεται ότι εγώ παίζω με 1000dmg το δεκάρι μου και τις παπ*αριές που τσαμπουνάς...και πάλι και δίκιο να είχες στα *ρχίδια μου προσωπικά αν έβγαλα 1000 ή 500dmg σε πλατούν μαζί σου....δεν παίζω platoon για να μετράω ποιος έβγαλε πιο πολύ dmg όπως εσύ.....βλέπεις που μόνος σου αυτοκαρφώνεσαι και με αυτοεπιβεβαιώνεις σαυτά που γράφω για το τι αισχροί και ελλεινοί είστε????είσαι μεγάλο όργιο τελικά..καλά έφαγες τις κλοτσιές και απτις 2 clan....@RNGD έγραψε:Το 10χρονο(που εσύ λες ότι ήταν) που κοροϊδεύεις τρομάρα σου έπαιζε με 2500+wn8 σε εκείνα τα platoonακια και εσύ πάλευες να βγάλεις 1000-1500 damage με 10αρια. Φαντάζομαι αυτό εννοείς ότι "παίζεις όπως εσύ ξέρεις". Το ότι σου μίλαγα... ξέρεις αυτό κάνει ο κόσμος. Εντύπωση δεν σου έκανε που οι άλλοι 2 βγάζαμε 5000 damage + μαζί.
...Και φορ δε ρέκορντ α) δε μπήκα σε σενα για να με μάθεις να παίζω αλλά για χαβαλέ...β) μιλάς συνέχεια σε εκνευριστικό βαθμό όταν κάνεις fc, γ) καταντάς κουραστικός απτην υπερανάλυση..μη κοιτάς που δε στο λένε οι σλάβοι εκεί γιατί έχουν υπομονή δ) να σε δει κανας γιατρός ή πάρε κάνα σκύλο να διοχετεύεις την ενέργεια στο πάρκο...ή πάνε πάλι στους kiss να σου πετάνε κόκκαλα να τα πιάνεις...
Εν τέλει κάνε κάτι να σωθείς μήπως και βγάλεις και κανα φράγκο...βρες μιά ενασχόληση στο medrano ας πούμε να μαθαίνεις τα πιθήκια να πηδάνε τα σχοινιά..σου παέι με τη φωνούλα σου
@RNGD έγραψε:Βέβαια, κάτι ξέρεις πχ παραπάνω από τον βλαχο-commander. Εκείνος πολλά έλεγε, όλοι noobs κλπ, έλεγε για "βασιλιάδες στους τυφλούς" και φυσικά σαν κάλος βλαχο-commander, τώρα που οι τυφλοί του χώσαμε το XVM στον διαδικτυακό του πάτο, έδωσε σε κάποιον που του κόβει την ομάδα και αυτός το βούλωσε και κάθησε σε μία γωνίτσα ήσυχος. Τουλάχιστον ο βλαχο-commander το πάλεψε, εσύ;
Δε με αφορά ο βλαχο commander σου και ο καγκουροcommander σου πάλι...μη μας τα ζαλίζεις άλλο...εγώ αν έφευγα στη θέση σου θα τους έγραφα στα παπ*ρια μου και τους 2 και θα έκανα την καριέρα μου έξω...εσένα σε τσούζει το κωλαράκι ακόμα απο τις κλωτσιές που έφαγες (είναι φρέσκια η κοκκινίλα..ΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑ) και κάθε μέρα κλαψουρίζεις σαν αδέσποτο σκυλί και επιδεικνύεσαι στο forum για να δείξεις ότι κάτι αξίζεις σαν fc...πάρτο χαμπάρι ότι είσαι αποτυχημένος απο τις ελληνικές υπερclan και τράβα με τους σλάβους να κάνεις προκοπή
Μην ασχολείσαι με τους κομπλεξικούς με τα στατς Babi.Θέλω να σε ρωτήσω κάτι εσύ σαν πιο ΈΜΠΕΙΡΟΣ θα ξέρεις.Το account μου είναι σαν να βγήκε από εργοστάσιο της pumaro.Σκέφτομαι να αγοράσω ένα άλλο, τι μου προτείνεις Τσέχικο ή Πολωνικό?Μόλις το πάρω θα ποσταρω τα στατς εδώ γιατί ΔΕΝ είμαι κομπλεξικός.Το θέμα είναι ότι θα κατρακυλήσει και αυτό το account στα τάρταρα.Τι να κάνω, να προφασιστώ ότι δεν έχω χρόνο να παίζω και να λιώνω το παλιό μου account?E babi?Αυτά από εμένα που δεν ασχολούμαι με τα στατς όπως και ο babis άλλωστε.I PLEI 4 PHUN
Whaaat- Αριθμός μηνυμάτων : 1
@Whaaat έγραψε:Μην ασχολείσαι με τους κομπλεξικούς με τα στατς Babi.Θέλω να σε ρωτήσω κάτι εσύ σαν πιο ΈΜΠΕΙΡΟΣ θα ξέρεις.Το account μου είναι σαν να βγήκε από εργοστάσιο της pumaro.Σκέφτομαι να αγοράσω ένα άλλο, τι μου προτείνεις Τσέχικο ή Πολωνικό?Μόλις το πάρω θα ποσταρω τα στατς εδώ γιατί ΔΕΝ είμαι κομπλεξικός.Το θέμα είναι ότι θα κατρακυλήσει και αυτό το account στα τάρταρα.Τι να κάνω, να προφασιστώ ότι δεν έχω χρόνο να παίζω και να λιώνω το παλιό μου account?E babi?Αυτά από εμένα που δεν ασχολούμαι με τα στατς όπως και ο babis άλλωστε.
Αν είναι να κατρακυλήσει στα τάρταρα τι να το πάρεις να το κάνεις?κράτα αυτό που έχεις...αν μιλάς για μένα τώρα φαίνεται αν ήμουν ή είμαι ντομάτα απο το πως παίζω.προφανώς και δεν έχω σχέση με το Pummaro όπως μπορείς να δεις στα site που τσεκάρεις τα accounts! Οπότε για τις λοιπές απορίες σου ρώτα τον Dennis20vt που έχει 2 account με διαφορετικά rank μέσα στην ίδια clan με διαφορετικά win8 και απόδοση μπας και σε διαφωτίσει παραπάνω...γιατί εγώ τέτοιες μ*λακίες δεν τις κάνω ΚΟΡΟΪΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Babi εισαι πολλα κιλα βλακας τελικα!Λες οτι δεν ασχολεισε με wn8 και stats και συ μονος σου στο ξερκαφωτο με εκανες την ερωτηση γιατι εχω 2 acc γιατι στο ενα παιζω πιο ψιλα απ το αλλο γιατι στο ενα ειμαι με 2400 και στο αλλο με 1700!!!Δες τα προηγουμενα μυνηματα!!
Πανιβλακα ε πανιβλακα!Ασχολησου με κανεναν αλλον και οχι με μενα!!Βλακακο
Dennis20vt- Αριθμός μηνυμάτων : 155
@Dennis20vt έγραψε:
Οκ ρε man...sry δεν ήξερα ότι θα σου στοιχίσει τόσο...Δεν θα το ξανακάνω.... Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες λέει η παροιμία...
Καλή συνέχεια στην ψηφιακή σου καριέρα..!!!!!!!!
ααα βρε Γιαννη, που εισαι με τα βιντεακια σουhoannis έγραψε:Τά΄λεγες εσύ Μπάμπη μου... αλλά...
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/fair_play_policy/
ναι ξερω, το ειχες πει οτι ο χρονος σου ειναι μειωμενος............
παντος πρεπει να ξεκινησεις και ελληνες μαχητες για τα πλοια, ενεργοποιουνται και οι clans, οποτε σιγουρα θα εχει λαο
ΣΤΟ θεμα WoT
πως το παθανε, και γινανε αυστηροι??
αν και για τα ματια του κοσμου θα γινει αλλα τεσπα
falakros- Αριθμός μηνυμάτων : 108
Θα σας πω εγώ αν θα γίνει τίποτα.
Σήμερα μόλις παρέλαβα warpack με τα όλα του
Σήμερα μόλις παρέλαβα warpack με τα όλα του
Karmar1- Αριθμός μηνυμάτων : 31
Α! λέει ότι έχει αναβαθμισμένο anti ban system(μου ακούγετε σαν, τα σκάω στην wg ώστε να μην τρώνε ban η πελάτες μου)
@Hoannis έγραψε:Τά΄λεγες εσύ Μπάμπη μου... αλλά...
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/fair_play_policy/
@Karmar1 έγραψε:Α! λέει ότι έχει αναβαθμισμένο anti ban system(μου ακούγετε σαν, τα σκάω στην wg ώστε να μην τρώνε ban η πελάτες μου)
Καλησπέρα και πάλι........Λοιπόν ότι παπα*ιά και να βγάλει η WG πρώτα έχει να κάνει με την τσέπη της και μετά με όλα τα άλλα...αν χάνουν λογαριασμούς εξαιτίας του ότι κάνουν τα στραβά μάτια 5 χρόνια τώρα στα cheat και στα mods δεν νομίζω ότι με αυτό το σύστημα που και καλά έβαλαν θα κάνουν κάτι ουσιαστικό...
πιο πολύ κίνηση μεταμέλειας φαίνεται μπας και κερδίσει πίσω τίποτα φρεσκο-θυμωμένους που το παράτησαν απτα νεύρα τους, παρά συνειδητοποιημένους παίκτες....ευτυχώς εμένα με έχει χάσει ακόμα και 10 ρωσίδες δώρο να μου στείλει στο σπίτι prive όπως και πολλούς άλλους που βαρέθηκαν την κοροιδία face2face ή κοινώς: το facepalm των cheater και των μηχανισμών του game....
Για λοβοτομημένους πιθήκους μια χαρά είναι...συνεχίστε λοιπόν να παίζετε...έχει βρεί μπόλικο εύκρατο έδαφος να ταίζει κουτόχορτο....
....Θα ήθελα να προσθέσω και πάλι ότι ο μόνος ίσως αξιόλογος και ενδιαφέρον τομέας του παιχνιδιού που έχει απομείνει να ασχολείται κανείς είναι τα clanwar και τα stronghold...αλλά και εκεί αξίζει το κόπο πλέον??οι μηχανισμοί του game δουλεύουν 100% σωστά?αυτό απαντήστε το μόνοι σας μέσα απο την εμπειρία σας εντός των μαχών...σας παίζει 100% και δίκαια ασχέτως δυναμικότητας αντιπάλου - win8 κτλ?
σας παίζει το mm όπως στις random μάχες?
αν π.χ. σε 3 clanwar/Stronghold battles σερί είναι όλα οκ στο επόμενο stronghold battle ή cw τυχαινει να μην περνάει τίποτα και να μην δουλεύει τίποτα σωστά???
αυτά σε βάθος χρόνου φαίνονται...τα βλέπει κανείς...ή πέρα βρέχει?
Προφανέστατα όσοι κάνουν τους τυφλούς απλά είναι οκ με την όλη κατάσταση...δεν τρέχει κάστανο που λέμε...οι υπόλοιποι απλά περαστικά τους....
ούτως ή άλλως μια ζωή θα κάνουν struggle μπας και γίνουν μια σπιθαμή καλύτεροι στο game....οπότε χαμένος χρόνος για το τίποτα...(και ιδιαιτέρως χαμένος χρόνος διασκέδασης....ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ )
Πρέπει να είσαι πολύ κουτός για να μην καταλαβαίνεις γενικά ότι:
α) Απότι φαίνεται όλα τα έχουν προβλέψει έτσι ώστε να είναι το game ελκυστικό και να σε κάνει να τα χώνεις....τώρα άλλοι τα χώνουν πολύ, άλλοι λίγο και ελάχιστοι καθόλου....το MM και το RNG ρυθμίζονται έτσι ώστε να βοηθούν σε όλο αυτό πάραυτα..!!!!
β) σε άλλες μάχες τρυπάς τα πάντα σε άλλες δεν περνάει τίποτα (σε όλα τα είδη μαχών)....
γ) σε άλλες το mm σε φτιάχνει σε άλλες σε αδικεί (έχει χιλιοαναλυθεί)
Τώρα οι κουτοπόνηροι - κλεφτοβλαχοcommanders και στατιστικογλειφτολάγνοι πως το εξηγούν όλο αυτό?
βέβαια πάμε πάντα και πατάμε στο skill των παικτών (μόνο αυτό φταίει) ή/και στις ρατσιστικές διακρίσεις μέσω win8 κτλ (που πάντα win8 + skill συνδέονται...lol) και απορρίπτουμε τον κύριο λόγο που είναι οι αστάθμητοι παράγοντες του ίδιου του game βλέπε RNG + MM...
Εν κατακλείδι...
Ακόμα και τα cheat μπρος στους φωστήρες της WG (...πρώην ex worker των casino Las Vegas...lol) είναι λίγα.... !!!
Καλη συνέχεια....
σας παίζει το mm όπως στις random μάχες?
αν π.χ. σε 3 clanwar/Stronghold battles σερί είναι όλα οκ στο επόμενο stronghold battle ή cw τυχαινει να μην περνάει τίποτα και να μην δουλεύει τίποτα σωστά???
αυτά σε βάθος χρόνου φαίνονται...τα βλέπει κανείς...ή πέρα βρέχει?
Προφανέστατα όσοι κάνουν τους τυφλούς απλά είναι οκ με την όλη κατάσταση...δεν τρέχει κάστανο που λέμε...οι υπόλοιποι απλά περαστικά τους....
ούτως ή άλλως μια ζωή θα κάνουν struggle μπας και γίνουν μια σπιθαμή καλύτεροι στο game....οπότε χαμένος χρόνος για το τίποτα...(και ιδιαιτέρως χαμένος χρόνος διασκέδασης....ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ )
Πρέπει να είσαι πολύ κουτός για να μην καταλαβαίνεις γενικά ότι:
α) Απότι φαίνεται όλα τα έχουν προβλέψει έτσι ώστε να είναι το game ελκυστικό και να σε κάνει να τα χώνεις....τώρα άλλοι τα χώνουν πολύ, άλλοι λίγο και ελάχιστοι καθόλου....το MM και το RNG ρυθμίζονται έτσι ώστε να βοηθούν σε όλο αυτό πάραυτα..!!!!
β) σε άλλες μάχες τρυπάς τα πάντα σε άλλες δεν περνάει τίποτα (σε όλα τα είδη μαχών)....
γ) σε άλλες το mm σε φτιάχνει σε άλλες σε αδικεί (έχει χιλιοαναλυθεί)
Τώρα οι κουτοπόνηροι - κλεφτοβλαχοcommanders και στατιστικογλειφτολάγνοι πως το εξηγούν όλο αυτό?
βέβαια πάμε πάντα και πατάμε στο skill των παικτών (μόνο αυτό φταίει) ή/και στις ρατσιστικές διακρίσεις μέσω win8 κτλ (που πάντα win8 + skill συνδέονται...lol) και απορρίπτουμε τον κύριο λόγο που είναι οι αστάθμητοι παράγοντες του ίδιου του game βλέπε RNG + MM...
Εν κατακλείδι...
Ακόμα και τα cheat μπρος στους φωστήρες της WG (...πρώην ex worker των casino Las Vegas...lol) είναι λίγα.... !!!
Καλη συνέχεια....
... ο Πάνος Καμμένος παίζει WoT?
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
γατάκια..
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙ BAN
- Επίσης, έχουμε ήδη λάβει μια σειρά μέτρων για την ενίσχυση της ασφάλειας του παιχνιδιού σας και την περίπλοκη διαδικασία για τον προσδιορισμό των mods μας. Για προφανείς λόγους, δεν πάμε σε λεπτομέρειες.
βγαίνει και το τ26ε5 ή αλλιώς το ε5 σε 8άρα premium έκδοση.
babis παίζεις τώρα? χθες πρώτη μέρα είδες πόσοι είχαν το μ4 49? αν όχι θα σου πω εγώ. πάνω από 40 άρματα είδα εγώ αλλά.. αν πούμε ότι είναι 40 οι 38 ήταν μπάζα με δύο βολές per game. άρα λοιπόν και να τα σκάει ο άλλος και cheat να έχει πάλι βλάκας είναι!!!!!!!! τίποτα δεν κάνει.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙ BAN
- Επίσης, έχουμε ήδη λάβει μια σειρά μέτρων για την ενίσχυση της ασφάλειας του παιχνιδιού σας και την περίπλοκη διαδικασία για τον προσδιορισμό των mods μας. Για προφανείς λόγους, δεν πάμε σε λεπτομέρειες.
βγαίνει και το τ26ε5 ή αλλιώς το ε5 σε 8άρα premium έκδοση.
babis παίζεις τώρα? χθες πρώτη μέρα είδες πόσοι είχαν το μ4 49? αν όχι θα σου πω εγώ. πάνω από 40 άρματα είδα εγώ αλλά.. αν πούμε ότι είναι 40 οι 38 ήταν μπάζα με δύο βολές per game. άρα λοιπόν και να τα σκάει ο άλλος και cheat να έχει πάλι βλάκας είναι!!!!!!!! τίποτα δεν κάνει.
Όχι δε παίζω....αν εξαιρέσεις τους collectors( που και αυτοί τσάμπα τα σκάνε...τελοςπάντων ... οι υπόλοιποι είναι όντως βλάκες που εξακολουθούν και αγοράζουν premium tanks.....καθε μήνα αυτοί βγάζουν και απο 2-3 μα*ακίες στο game....έχουν καταντήσει σαν τους παγωτατζήδες και τους κουλουράδες....βγαίνουν στην πλατεία...πουλάνε...και ότι αρπάξουν έξτρα καλό είναι....!!!LoL@Karmar1 έγραψε:babis παίζεις τώρα? χθες πρώτη μέρα είδες πόσοι είχαν το μ4 49? αν όχι θα σου πω εγώ. πάνω από 40 άρματα είδα εγώ αλλά.. αν πούμε ότι είναι 40 οι 38 ήταν μπάζα με δύο βολές per game. άρα λοιπόν και να τα σκάει ο άλλος και cheat να έχει πάλι βλάκας είναι!!!!!!!! τίποτα δεν κάνει.
Υ.Γ.
καμία σχέση το E5 με το superpershing!!!
Αφού παίζει ο greg o βλαμμένος..why not?@Gregorakis έγραψε:... ο Πάνος Καμμένος παίζει WoT?
όλοι οι καλοί χωράνε.....FREE TO PLAY είναι.........BOB....!!!
Υ.Γ. ότι δίνεις παίρνεις...έχεις επιχειρήματα?αν ναι οκ αν όχι...κάτσε με τις μπάλες πάλι...!Χα Χα χα
babis2015 έγραψε:Όχι δε παίζω....αν εξαιρέσεις τους collectors( που και αυτοί τσάμπα τα σκάνε...τελοςπάντων ... οι υπόλοιποι είναι όντως βλάκες που εξακολουθούν και αγοράζουν premium tanks.....καθε μήνα αυτοί βγάζουν και απο 2-3 μα*ακίες στο game....έχουν καταντήσει σαν τους παγωτατζήδες και τους κουλουράδες....βγαίνουν στην πλατεία...πουλάνε...και ότι αρπάξουν έξτρα καλό είναι....!!!LoL@Karmar1 έγραψε:babis παίζεις τώρα? χθες πρώτη μέρα είδες πόσοι είχαν το μ4 49? αν όχι θα σου πω εγώ. πάνω από 40 άρματα είδα εγώ αλλά.. αν πούμε ότι είναι 40 οι 38 ήταν μπάζα με δύο βολές per game. άρα λοιπόν και να τα σκάει ο άλλος και cheat να έχει πάλι βλάκας είναι!!!!!!!! τίποτα δεν κάνει.
Υ.Γ.
καμία σχέση το E5 με το superpershing!!!Αφού παίζει ο greg o βλαμμένος..why not?@Gregorakis έγραψε:... ο Πάνος Καμμένος παίζει WoT?
όλοι οι καλοί χωράνε.....FREE TO PLAY είναι.........BOB....!!!
Υ.Γ. ότι δίνεις παίρνεις...έχεις επιχειρήματα?αν ναι οκ αν όχι...κάτσε με τις μπάλες πάλι...!Χα Χα χα
babi αυτό λέω
To idio MM exoume oloi se vathos xronou.eleos pia me aytin tin pipila.Opos me paei kala merikes meres etsi tha me paei kai kapies meres xalia. To thema eine ti kaneis esy gia na to allakseis ayto pera apo to na grafeis 42 selides me katigories.A kai episis evgala 3 mod pou eixa kai theorountousan cheat. Tora babi pisteyw tha pezw me 1100wn8.
blsbill- Αριθμός μηνυμάτων : 129
...τελικά ο Πάνος ο Καμμένος παίζει WoT ή το έχει παρατήσει?
... κι αν το παράτησε, οι ψεκασμένοι ψάχνουν αρχηγό?
... κι αν το παράτησε, οι ψεκασμένοι ψάχνουν αρχηγό?
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Σελίδα 32 από 32 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32
Παρόμοια θέματα
» MM & RNG ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΤΟΥ GAME!!!
» cant load the game
» Έρχονται νέα game modes
» New Game Naval Action
» in game channel "greek WOT"
» cant load the game
» Έρχονται νέα game modes
» New Game Naval Action
» in game channel "greek WOT"