World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))

+31
barracudaz7
LASKAS
trollisok
mparmpas
BoTheGreat
gr1gorious
galanosauros
37EMA
Hit_them_HARD
Panzer82
blsbill
Rommelgr1970
astoxos_x
NIAM_NIAM
fc_rex
hoannis
TYRAELL75
Dennis20vt
falakros
gregorakis
perseas
kick1995
Gooakis
fotis12345
dimstam
Convii
imperiumgraecum
RNGD
Sanguinius
Karmar1
babis2015
35 απαντήσεις

Σελίδα 17 από 32 Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 24 ... 32  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 17 Empty Απ: WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))

Δημοσίευση από fc_rex Δευ Αυγ 01, 2016 12:17 am

Dennis20vt έγραψε:Και μην με πεις οτι τα damage αυτα η τα μεταλεια τα παιρνουν με cheats γιατι απο χτες δεν υπαρχουν mods θα σε στειλω replay με 82000 damage!!
κοψε κανα μηδενικο ψηλε..χαχχα γελασα παντως Laughing Laughing

fc_rex

Αριθμός μηνυμάτων : 29

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 17 Empty Απ: WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))

Δημοσίευση από Dennis20vt Δευ Αυγ 01, 2016 12:30 am

babis2015 έγραψε:
@dennis20vt έγραψε:Παντως αποψη για ολα εχεις χωρις να ξερεις φυσικα!!

Είδες ε?τυχαίνει καμιά φορά να γνωρίζουν πράγματα και μερικοί που δεν είναι στη γκλίκα σου...τώρα το οτι δεν ασχολούνται είναι άλλο θέμα!όσοι διαφωνείτε με αυτά που λέω ανεβάστε εδω πέρα 10 μάχες σερί (όχι επιλεγμένες)  με high tier (8+) με light-medium-heavy χωρίς mod να δούμε τι κάνετε ρε αδερφέ και το skill σας...και να μάθουμε πως παίζετε και βγάζετε τα 82000dmg που λες και σύ...γιατί απο λόγια του αέρα χορτάσαμε...αντε περιμένω...θέλω gameplay απο tyraell-dennis-bsbill και λοιπούς...Smile
Μπας και γίνω και γω καλύτερος...

Την τυφλα σου ξερεις!Ντοματουλα εισαι μιας και δεν βαζεις το signature σου η να μας πεις ingame το nickname σου οποτε τσαμπα μηλαμε!

eustoxos_x στειλε οποτε θες invite  ingame για πλατοον για να δεις και να μαθεις!!
Dennis20vt
Dennis20vt

Αριθμός μηνυμάτων : 155

Δημοσίευση από babis2015 Δευ Αυγ 01, 2016 2:28 am

@fc_rex έγραψε:@Dennis20vt έγραψε:Και μην με πεις οτι τα damage αυτα η τα μεταλεια τα παιρνουν με cheats γιατι απο χτες δεν υπαρχουν mods θα σε στειλω replay με 82000 damage!!

κοψε κανα μηδενικο ψηλε..χαχχα γελασα παντως WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 17 Icon_lol WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 17 Icon_lol
Μα όλοι με τα "μεγάλα νούμερα" εκεί εχουν μαζευτεί...οι υπόλοιποι απλά κλαίμε...!!!
babis2015
babis2015

Αριθμός μηνυμάτων : 511

Δημοσίευση από fc_rex Δευ Αυγ 01, 2016 2:55 am

babis2015 έγραψε:
@fc_rex έγραψε:@Dennis20vt έγραψε:Και μην με πεις οτι τα damage αυτα η τα μεταλεια τα παιρνουν με cheats γιατι απο χτες δεν υπαρχουν mods θα σε στειλω replay με 82000 damage!!

κοψε κανα μηδενικο ψηλε..χαχχα γελασα παντως WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 17 Icon_lol WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 17 Icon_lol
Μα όλοι με τα "μεγάλα νούμερα" εκεί εχουν μαζευτεί...οι υπόλοιποι απλά κλαίμε...!!!
ελα ρε και συ, μην αρπαζεσαι αμεσως...τυπογραφικο εκανε ο ανθρωπος και του ξεφυγε ενα μηδενικο Neutral
παντως περα απο την πλακα, βρες μια clan που ασχολειται με τον χαρτη και μπες να παιξεις ομαδικα..πιστευω θα σου αρεσει..οπως ειπε ο φιλος πιο πανω το wot ειναι ομαδικο παιγνιο και αν δεν ασχοληθεις ομαδικα/παρεϊστικα/οχι randomies εχεις χασει ενα μεγαλο μερος του παιχνιδιου..ασε τα μοντακια αφου ουτε ή αλλιως καποιος στην 15αδα σου θα εχει και μαθε να παιζεις ομαδικα με ts

fc_rex

Δημοσίευση από TYRAELL75 Δευ Αυγ 01, 2016 4:26 am

το να βρεις  replay ειναι πολυ απλο,μπαινεις youtube και βλεπεις η ακομα καλυτερα wotreplays διαλεγεις τι αρμα θελεις να δεις και σε ποιο χαρτη να κατεβάσεις μια καλη μαχη και βλεπεις το gameplay.
αυτο κατα την αποψη μου δεν βοηθαει και πολυ, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να δεις τα δικα σου replay και να καταλάβεις τι εκανες λαθος για να διορθωθείς.

TYRAELL75

Αριθμός μηνυμάτων : 256

Δημοσίευση από falakros Δευ Αυγ 01, 2016 4:42 am

babis2015 έγραψε:Ωραίο είναι, το δοκίμασα, αλλά WG είναι αυτή...δεν της έχω και πολύ εμπιστοσύνη ότι δεν θα το χαλάσει κι αυτό μπρος στα λεφτά/την κλάψα κτλ κτλ...στα μεγάλα tier πολύ focus fire πέφτει ρε παιδί μου....μα πως το καταφέρνουν...Warpack μια ζωή παιδιά και τα μυαλά στα κάγκελα!!!Razz

Καλό μήνα και καλα μακροβούτια in&out of game!!!χαρ χαρ χαρ
καλα το οτι θα το χαλασει ειναι θεμα χρονου, αν και το κοβω οταν θα ενεργοποιηθουν οι clans, (φημες μεσα στο φθινόπωρο What a Face ) θα αρχιζει την κατηφορα No No
βρε τρελε αλλο εννουσα με το focus fire  lol!
εγω φταιω δεν το ειπα καλα Wink  εννουσα συγκεντρομενα πυρα, δλδ κανεις λαθος και μπεις μονος στην γραμμη πυρος Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil  οτι και pack - hack και σκ@τ@ να εχει καποιος, πας πατο.....    αυτα......................................

καλο μηνα, καλο τελος καλοκαιριου και γρηγορα δυναμικα η ομαδες ξανα στην θεση τους στον χαρτη Very Happy Very Happy Very Happy
με mod η χωρις mod, ελληνικη διάκριση να υπαρχει..........
falakros
falakros

Αριθμός μηνυμάτων : 108

Δημοσίευση από babis2015 Δευ Αυγ 01, 2016 6:44 am

@fc_rex έγραψε:ελα ρε και συ, μην αρπαζεσαι αμεσως...τυπογραφικο εκανε ο ανθρωπος και του ξεφυγε ενα μηδενικο WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 17 Icon_neutral
παντως περα απο την πλακα, βρες μια clan που ασχολειται με τον χαρτη και μπες να παιξεις ομαδικα..πιστευω θα σου αρεσει..οπως ειπε ο φιλος πιο πανω το wot ειναι ομαδικο παιγνιο και αν δεν ασχοληθεις ομαδικα/παρεϊστικα/οχι randomies εχεις χασει ενα μεγαλο μερος του παιχνιδιου..ασε τα μοντακια αφου ουτε ή αλλιως καποιος στην 15αδα σου θα εχει και μαθε να παιζεις ομαδικα με ts
Φίλε rex ξέρεις τι γίνεται?Όποτε έχω μπει σε ομάδες ελληνικές που πάνε να ξεκινήσουν κάτι, μετά από λίγο χρονικό διάστημα το πάνε για διάλυση ή αρχίζουν τις γκρίνιες και ξενερώνω...
Μετά άλλοι δεν μπαίνουν τακτικα και δε μαζεύουν ομάδα..μετά μπαίνεις απο τις 8 και περιμένεις μεχρι τις 10 να δεις αν θα μαζευτείς και αν θα παίξεις κτλ κτλ...τα γνωστά προβλήματα που λίγο πολύ ξέρουμε όλοι...

Και να σου πώ και την αλήθεια δεν μαρέσει να παίζω σε ομάδες ότιναναι, να χάνω απο βλακείες ή ασχετοσύνη..προτιμώ να χάνω απο καλύτερη ομάδα και όχι γιατί με έχει βάλει σε λάθος στησιμο ο fc, ή γιατί ο καθένας παίζει όπως έχει μάθει και βγαίνει σαν noobas και σε κλείνει και δεν παίρνει και dmg ή π.χ. γιατί έβαλε για σποτερ το maus π.χ. αντί για light...τα χω δει κι αυτά...γιαυτό πιστεύω δεν αξίζει και πολύ τον κόπο...είναι χάσιμο χρόνου χωρίς αποτελέσματα...και χαλάς και λεφτά χωρίς να βγάζεις τπτ..άρα που η διασκέδαση και εκει??

Γιαυτό έλεγα αφού είμαστε λίγοι στο σύνολο, φτιάξτε ένα clan πολύ δυνατό με όνομα π.χ.HELCO (Hellenic Community) ή GRECO...ή ότι άλλο θες....με 2-3 κύριες και δυνατές clan στην ίδια σκέπη να παίζουν μόνο ενεργοί παίκτες καμια 300άτομα και σε 2-3 δυναμικότητες...αλλα αυτό δεν παίζει να γίνει ποτέ...γιατί αρχίζουν τα περι αποτυχίας στο παρελθον κτλ...τι να πεις..και ο καθένας εδώ κοκορεύεται για την clan του..
Άμα όμως είχε φτιαχτεί κάτι τέτοιο ίσως να φτιαχνόταν και ένα 4ο ή 5ο τμήμα με τη μορφή ακαδημίας σε όλο αυτό το εγχείρημα & να λειτουργούσε ως κέντρο εκπαίδευσης Ελλήνων παικτών όπου αποφοιτώντας θα έμπαιναν σε μία από τις 2-3 ομάδες του community απευθείας & άρτια εκπαιδευμένοι...

Οπως και να έχει και να είχα χρόνο τώρα (που δεν έχω πολύ) δεν θα το προτιμούσα να μπώ σε κάποια ομάδα πέρα απο το ένα frapεδάκι στο ts για κανα platoonακι ή καμια αποστολη΄ή έστω team battle...μπορεί και στην ανοικτή πρόσκληση του @RNGD να απευθυνθώ αν θα ισχύει ακόμα...Razz
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από babis2015 Δευ Αυγ 01, 2016 6:46 am

@falakros έγραψε:καλο μηνα, καλο τελος καλοκαιριου και γρηγορα δυναμικα η ομαδες ξανα στην θεση τους στον χαρτη WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 17 Icon_biggrin WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 17 Icon_biggrin WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 17 Icon_biggrin
με mod η χωρις mod, ελληνικη διάκριση να υπαρχει..........

Και να προσθέσω....και με όλα τα άπλυτα στη φόρα....για να χουμε ποικιλίαSmile
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από Dennis20vt Δευ Αυγ 01, 2016 8:27 am

fc_rex έγραψε:
Dennis20vt έγραψε:Και μην με πεις οτι τα damage αυτα η τα μεταλεια τα παιρνουν με cheats γιατι απο χτες δεν υπαρχουν mods θα σε στειλω replay με 82000 damage!!

T54 9αρι med russia Cliff!!Συγνωμη εκανα λαθος δεν ηταν 8200 ηταν 8228

29-7-2016 Την μερα που εγινε το update και δεν ειχε mods!Ειχα μονο damage panel και μεσα στην μαχη να βλεπω ποσο damage κανω και ποσο wn8 εχω!!Σχεδον ειχα αυτα που ηθελα!

Δειτε τις εικονες ποιο κατω που η ομαδα μου βγηκε με μεσο ορο ολοι 300 damage και πως εκανα carry το παιχνιδι!

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 17 T6s2ky

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 17 2q17uwi

Επισης επειδη σιγουρα θα πεταξετε καμια παπαρια να σας πω οτι το replay τρεχει x2 ταχυτητα για να μην γινει μεγαλο και ειναι σε free camera για να δειτε ποσο απλα επεξα και το κανα πιανωντας ενα καλο σημειο με το T54 και εχωντας φυσικα απεναντι μου 15 ντοματακια γιατι κανεις (εκτος απο το τελος) δεν ασχοληθηκε μαζι μου!!Ουτε καν το αρτυ δεν ασχοληθηκε που εκτεθηκα στην αρχη για να παρω βολες στο περασμα των αντιπαλων στην αρχη!Γι αυτο τον λογο επεσα και κατω μετα γιατι σιγουρα θα ειχε κλεισει το αρτυ πανω μου μιας και ημουν πολυ ωρα εκει (ειναι σημειο που κοιταν τα αρτυ απο το Α2)!

Το βιντεο δεν θα σας στο δειχνα αλλα βλεπω οτι ο φιλος μας ο ντοματας babis εχει και παρεα τωρα fc_rex ντοματας!Επισης δεν θα κοροιδευα αν καταλαβενατε τοσο καιρο που καλοπροερετα σας λεμε να μαθετε το παιχνιδι και να σταματησετε τις γκρινιες για τα aimbot και τις χαζομαρες και να σταματησετε τις ζηλειες οταν βλεπετε εναν παιχτη καλυτερο απο σας!Παντα θα υπαρχει και καλυτερος!Αποτι φενεται ομως δεν αλλαζετε με την καμια!Καλλες μαχες να εχετε και δειτε ποιο κατω το βιντεο να δειτε οτι αν μαθετε μπορειτε να κανετε και σεις τα ιδια!ΑΑ για να μην λετε οτι ηταν μια μονο μαχη μπορω καθε βδομαδα να σας ανεβαζω κι αλλες!!

Dennis20vt
Dennis20vt

Δημοσίευση από fc_rex Δευ Αυγ 01, 2016 9:01 am

Dennis20vt έγραψε:
fc_rex έγραψε:

T54 9αρι med russia Cliff!!Συγνωμη εκανα λαθος δεν ηταν 8200 ηταν 8228

ρε συ δεν αμφεβαλα οτι ηταν 8200 dmg αλλα 82000dmg..το κοψε κανα μηδενικο ηταν κυριολεκτικο γιατι στο αρχικο ποστ γραφεις 82000 ητοι 82 ΧΙΛΙΑΔΕΣ και οχι 8 χιλιαδες διακοσια affraid

το χεις στο αιμα σου να προσβαλεις ανθρωπους που δεν γνωριζεις αλλα εσυ εισαι αυτος που σε καθε ποστ και ευκαιρια γαμαει την ελληνικη γλωσσα..ποτε δεν γρινιαξα, ποτε δεν ζηλεψα και ποτε δεν προσεβαλα ανθρωπο εδω μεσα. καλη συνεχεια ανθρωπακι

fc_rex

Δημοσίευση από Dennis20vt Δευ Αυγ 01, 2016 10:18 am

σορρυ ανθρωπακι δεν το προσεξα! Razz Razz

Σε σενα αναφερομουν μονο για την λαθος ειρωνια οσο αναφορα το damage!Ολα τα αλλα πηγεναν στον babi που κανουμε 600 ποστ για να τον δωσουμε να καταλαβει καποια πραγματα και αυτος τα δικα του λεει παλι!Προσβαλω κοσμο μονο οταν ειρωνευοντε και λενε πραγματα που δεν ισχυουν για μενα!Χωρις να ξερουν φυσικα!Επισης οπως εχω πει και σε αλλο ποστ δεν γινεται να ειναι ολοι ιδιοι υπαρχουν κακοι μετριοι καλοι και παρα πολυ καλοι παιχτες!Αλλα οταν ακους απο εναν κακο παιχτη χιλιες δυο μ@λ@κιες αυτην θα ειναι η αντιδραση!
Dennis20vt
Dennis20vt

Δημοσίευση από babis2015 Δευ Αυγ 01, 2016 11:12 am

@Dennis20vt έγραψε:Επισης επειδη σιγουρα θα πεταξετε καμια παπαρια να σας πω οτι το replay τρεχει x2 ταχυτητα για να μην γινει μεγαλο και ειναι σε free camera για να δειτε ποσο απλα επεξα και το κανα πιανωντας ενα καλο σημειο με το T54 και εχωντας φυσικα απεναντι μου 15 ντοματακια γιατι κανεις (εκτος απο το τελος) δεν ασχοληθηκε μαζι μου!!Ουτε καν το αρτυ δεν ασχοληθηκε που εκτεθηκα στην αρχη για να παρω βολες στο περασμα των αντιπαλων στην αρχη!Γι αυτο τον λογο επεσα και κατω μετα γιατι σιγουρα θα ειχε κλεισει το αρτυ πανω μου μιας και ημουν πολυ ωρα εκει (ειναι σημειο που κοιταν τα αρτυ απο το Α2)!

Το βιντεο δεν θα σας στο δειχνα αλλα βλεπω οτι ο φιλος μας ο ντοματας babis εχει και παρεα τωρα fc_rex ντοματας!Επισης δεν θα κοροιδευα αν καταλαβενατε τοσο καιρο που καλοπροερετα σας λεμε να μαθετε το παιχνιδι και να σταματησετε τις γκρινιες για τα aimbot και τις χαζομαρες και να σταματησετε τις ζηλειες οταν βλεπετε εναν παιχτη καλυτερο απο σας!Παντα θα υπαρχει και καλυτερος!Αποτι φενεται ομως δεν αλλαζετε με την καμια!Καλλες μαχες να εχετε και δειτε ποιο κατω το βιντεο να δειτε οτι αν μαθετε μπορειτε να κανετε και σεις τα ιδια!ΑΑ για να μην λετε οτι ηταν μια μονο μαχη μπορω καθε βδομαδα να σας ανεβαζω κι αλλες!!

Σε σενα αναφερομουν μονο για την λαθος ειρωνια οσο αναφορα το damage!Ολα τα αλλα πηγεναν στον babi που κανουμε 600 ποστ για να τον δωσουμε να καταλαβει καποια πραγματα και αυτος τα δικα του λεει παλι!Προσβαλω κοσμο μονο οταν ειρωνευοντε και λενε πραγματα που δεν ισχυουν για μενα!Χωρις να ξερουν φυσικα!Επισης οπως εχω πει και σε αλλο ποστ δεν γινεται να ειναι ολοι ιδιοι υπαρχουν κακοι μετριοι καλοι και παρα πολυ καλοι παιχτες!Αλλα οταν ακους απο εναν κακο παιχτη χιλιες δυο μ@λ@κιες αυτην θα ειναι η αντιδραση!
Αχου παιδιά ο διονυσάκης θύχτικε..του αμφισβήτησαν τα στατιστικά του και το παίξιμό του.. Sad Sad κλαψ...
Να σου πάρω Διονυσάκο μια σοκοφρέτα πάψεις στεναχωριέσαι για τα κακά λογάκια? lol! Laughing Laughing

Είχα μία ζήλεια τεράστια με τα στατιστικά και τους καλύτερους παίκτες τόσο πολύ ρε παιδί μου που εκτός ότι έχασα τον ύπνο μου για ένα μήνα...Ταυτόχρονα πρήστηκα και απο κάτω "ΤΟΣΟ πολύ σου ΛΕΩ"που πήγα στο γιατρό...!!!Και ξέρεις τι μου είπε???Να βλέπω λέει υποχρεωτικά 1 μήνα ξάπλα στο κρεβάτι βιντεάκια του dennis & της kiss- με παγάκια πάνω στα κακαλα για να μου περάσει, μαζί με μία παστίλια τη μέρα...:
 WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 17 3fda4b6663157911ac5d-1428189817
...απο τότε έχω γίνει περδίκι λέμε...τα είδα και μου ξεπρήστηκαν φίλε... νά 'στε καλά εσύ και η παρέα σου Smile

Λοιπόν ωραίο το τραγουδάκι στο βιντεάκι κρύβει και τα sounds...φαίνεται ότι έπαιζες με ντομάτες...όταν έχεις t32 στα 2 μέτρα με gun depression και δε σε παίρνει μια βολή καταλαβαίνεις... το gameplay σου δεν είναι κάτι ιδιαίτερο απο την αρχη ούτε κανα φοβερό skill είδα, γιατί παίζεις καθαρά σαν καλός clicker και με OP medium άρμα...μπρος-πίσω-lock target -fire -repeat- μπρος-πίσω-lock target -fire!!!Καλός clicker είσαι λοιπόν....εγώ προσωπικά δεν είδα κάτι ιδιαίτερο εκτός απο το ότι έπαιξες προσεκτικά και ήξερες που να κινηθείς πάνω στο χάρτη...τώρα μην περιμένεις πέρα απο το dmg που έβγαλες να σε πουμε και superman...
Σου είπα να ανεβάσεις 10μάχες σερί χωρίς τραγουδάκια και μλκιες και οχι επιλεγμένες μάχες να δούμε και να διδαχθούμε...αμάν πιά..όλο μου τα χαλάς profesor!
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από Dennis20vt Δευ Αυγ 01, 2016 11:59 am

χααχχαα εισαι απλα γελειος!!
Dennis20vt
Dennis20vt

Δημοσίευση από RNGD Δευ Αυγ 01, 2016 4:14 pm

babis2015 έγραψε:
Λοιπόν ωραίο το τραγουδάκι στο βιντεάκι κρύβει και τα sounds...φαίνεται ότι έπαιζες με ντομάτες...όταν έχεις t32 στα 2 μέτρα με gun depression και δε σε παίρνει μια βολή καταλαβαίνεις... το gameplay σου δεν είναι κάτι ιδιαίτερο απο την αρχη ούτε κανα φοβερό skill είδα, γιατί παίζεις καθαρά σαν καλός clicker και με OP medium άρμα...μπρος-πίσω-lock target -fire -repeat- μπρος-πίσω-lock target -fire!!!Καλός clicker είσαι λοιπόν....εγώ προσωπικά δεν είδα κάτι ιδιαίτερο εκτός απο το ότι έπαιξες προσεκτικά και ήξερες που να κινηθείς πάνω στο χάρτη...τώρα μην περιμένεις πέρα απο το dmg που έβγαλες να σε πουμε και superman...

Είδα από περιέργεια το βίντεο και ειδικά στο κομμάτι που λες για το Τ32. Εσύ δηλαδή αν επιλέξεις να επιτεθείς σε εκείνο το σημείο και έχεις 1 Τ26 στο 12% που θα σε βαράει από τα πλάγια, θα πας να παίξεις με το hull down Τ54 που είναι και γεμάτο;
Πέρα από αυτό, τι ακριβώς νομίζεις ότι είναι τα καλά παιχνίδια; Χειρόφρενο ,άλμα στον αέρα και βολή μαζί στα 300 μέτρα;
Μήπως είναι η επανάληψη από απλά plays με σωστό τρόπο;
Μου τα χαλάς Μπάμπης...
Όσον αφορά αυτά που λες περί Maus και γενικά βαριά άρματα να κάνουν τον ανιχνευτή, αντιλαμβάνεσαι ότι ανάλογα με τη στιγμή, το χάρτη και την εν γένει τακτική, μπορεί μέχρι και το πυροβολικό σου να κάνει τον ανιχνευτή;
Στην Ruinberg πχ χρησιμοποιώ σταθερά ένα βαρύ άρμα να μου ανιχνεύει όταν πάνε να πιέσουν από το χωριό. Καταλήγει πάντα να έχει 3Κ+ assisted damage και βγάζει και κανά 2 βολές. Έλα να με πείσεις ότι δεν μπορώ να βάλω ένα IS6 ή ακόμα και WZ111 που χρησιμποποιώ εκεί πάνω σαν throw away άρματα όταν πάντα και σταθερά κάνει την δουλειά καλύτερα από οποιοδήποτε ελαφρύ άρμα και να βάλεις εκεί

RNGD

Αριθμός μηνυμάτων : 392

Δημοσίευση από babis2015 Δευ Αυγ 01, 2016 10:11 pm

@RNGD έγραψε:Είδα από περιέργεια το βίντεο και ειδικά στο κομμάτι που λες για το Τ32. Εσύ δηλαδή αν επιλέξεις να επιτεθείς σε εκείνο το σημείο και έχεις 1 Τ26 στο 12% που θα σε βαράει από τα πλάγια, θα πας να παίξεις με το hull down Τ54 που είναι και γεμάτο;
Πέρα από αυτό, τι ακριβώς νομίζεις ότι είναι τα καλά παιχνίδια; Χειρόφρενο ,άλμα στον αέρα και βολή μαζί στα 300 μέτρα;
Μου τα χαλάς Μπάμπης...
Οκ έχεις δίκιο δεν έπρεπε να κατέβει να τις παίξει με το t54 όμως γενικά είχε προωθηθεί μόνος του και τις έπαιζε...ο dennis είχε πολύ εύκολο έργο σαυτη τη μάχη μιας και μεχρι το τέλος της μάχης δεν ζορίστηκε και πολύ να παίρνει τις βολές του...ήταν μία καλή μάχη που του έκατσε και πήρε "εύκολα πολύ dmg"μπορεί ένας noobas να μην έβγαζε 8κ αλλά με τέτοια ομάδα απέναντι 3κ τα έβγαζε και ντομάτα....
Τώρα για άλματα κτλ που αναφέρεις....το t54 είναι καθαρά brawler αρμα οπότε θα προτιμούσα να το δω σε μάχη με καμιά μανούβρα..με κανα πλάγιασμα σε κάνα βαρύ άρμα να παίζει ξύλο η να αναχαιτήσει π.χ. τίποτα επιθετικά light, παρά να το βλέπω να παίζει π.χ. σαν το E50...
Μην ξεχνάς ότι ανέφερα νωρίτερα για εξέλιξη του game σε damagefest και για "αλλαγή ρόλων" του παιξίματος των αρμάτων απότι θα έπρεπε να είναι κανονικά....αν π,χ, ο dennis με τέτοιο άρμα δεν παει να βοηθήσει ένα φλανκ θα αναγκαστούν να πάνε άλλοι που δεν έβγαλαν 8κ αλλά έσπασαν τον απέναντι spotter π.χ. για να μπορέσει η ομάδα να πάρει κεφάλι στην επίθεση....αυτοί λοιπόν τι επιβράβευση θα πάρουν???τπτ...σε αντίθεση με τον παίζοντας "εκ του ασφαλούς"-sniper-παίχτη-με-brawler-άρμα που απλά έκατσε πίσω και βαρούσε με lock target. Οπότε ο ένας θα εξακολουθεί να ανεβαίνει αφού η επιβράβευση του θα είναι μπόλικο win8 αυξάνοντας και τα stats του ενώ ο άλλος που "θυσιάστηκε" π.χ. αλλα του την έπεσαν και τον έσπασαν μετά, θα μείνει στα ίδια και ίσως χειρότερα....

@RNGD έγραψε:Όσον αφορά αυτά που λες περί Maus και γενικά βαριά άρματα να κάνουν τον ανιχνευτή, αντιλαμβάνεσαι ότι ανάλογα με τη στιγμή, το χάρτη και την εν γένει τακτική, μπορεί μέχρι και το πυροβολικό σου να κάνει τον ανιχνευτή;
Στην Ruinberg πχ χρησιμοποιώ σταθερά ένα βαρύ άρμα να μου ανιχνεύει όταν πάνε να πιέσουν από το χωριό. Καταλήγει πάντα να έχει 3Κ+ assisted damage και βγάζει και κανά 2 βολές. Έλα να με πείσεις ότι δεν μπορώ να βάλω ένα IS6 ή ακόμα και WZ111 που χρησιμποποιώ εκεί πάνω σαν throw away άρματα όταν πάντα και σταθερά κάνει την δουλειά καλύτερα από οποιοδήποτε ελαφρύ άρμα και να βάλεις εκεί
Δεν είπα να παίζεις άμυνα στη himelsdorf π.χ. και να έχεις is7, MAUS ή Ε100 στη μπανάνα για παθητικό spoting ή για proximity spoting....μιλάμε να βλέπεις fc να κατεβάζει 10 is3 και να στέλνει για σποτ is3 με optics σε ανοικτή πίστα επειδή έχει optics..!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την babis2015 στις Δευ Αυγ 01, 2016 10:20 pm, 1 φορά
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από Dennis20vt Δευ Αυγ 01, 2016 10:18 pm

T32 επαιζε με hull down οπως επαιζα και εγω!Το οτι αλλαξα 2 φορες σημεια για να τους παρω damage και το οτι ειχαν μεινει 3 με εναν και κανα και οι 3 ντου απλος απο διαφορετικα σημεια και τους εβγαλα εκτος δεν το ειδε!Το οτι επαιζα στο τελος με το 1390 μπορουσα να το φαω αλλα επελεξα να κατεβω κατω γιατι υποψιαζομουν οτι ερχοταν το Τ30 οπως και ηρθε δεν χρειαζοταν skill!Το οτι με ειδε το T30 και πλαγιασα λιγο το αρμα για να παρω το bounce δεν χρειαζεται skill!Στο τελος που ηταν 2 με εναν και χασαν και οι 2 (Ε75,1390) δεν χρειαζεται skill!!Το οτι επαιζα στο F2 για αρκετη ωρα και ειδα στο minimap οτι σιγουρα θα φαμε flank και ειδα να ερχονται δεν χρειαζεται skill!Το οτι ειχα κανει το 90% των συνολικων hitpoints των αντιπαλων και τελειωσα με 1611 base xp δεν χρεαιζεται skill!

Εδειξα μια πολυ καλλη μαχη τετοια damage δεν γινονται καθε μερα σιγουρα!Αλλα 5-6 χιλιαρικα γινονται το 8200 ειναι υπερβολικο και σιγουρα μπορει να γινει απο καποιον που εχει skill!Μπορει αν ηταν ενας καλυτερος παιχτης απο μενα να εβγαζε περισσοτερο!Δεν ειμαι ο καλυτερος παιχτης του wot ειπα υπαρχουν και καλυτεροι υπαρχουν και παρα πολυ καλυτεροι παιχτες απο μενα!To greek community ομως φιλε RNGD ο Ελληναρας με το μεσο ορο 900 wn8 ειναι καλυτερος απ ολους!

Ειναι πεχταρας δεν ειναι camperi ασχετα αν εχει το 80% των μαχων του με TD ασχετο ειναι αυτο δεν αναγνωριζει οτι υπαρχουν και Ελληνες παρα πολυ καλοι παιχτες (δεν μιλαω για μενα)!!
Μετα ειναι κακος ο Dennis που συνεχεια κοροιδευει και βριζει!!Τεσπα ειπα οτι το Ελληνικο comunity ειναι τελειως χαλια γι αυτο υπαρχουν μονο 2 καλλες ομαδες και επισης γι αυτον τον λογο παρα πολοι καλοι παιχτες παιζουν σε ξενες ομαδες!!
Dennis20vt
Dennis20vt

Δημοσίευση από babis2015 Δευ Αυγ 01, 2016 10:32 pm

@Dennis20vt έγραψε:
Εδειξα μια πολυ καλλη μαχη τετοια damage δεν γινονται καθε μερα σιγουρα!Αλλα 5-6 χιλιαρικα γινονται το 8200 ειναι υπερβολικο και σιγουρα μπορει να γινει απο καποιον που εχει skill!Μπορει αν ηταν ενας καλυτερος παιχτης απο μενα να εβγαζε περισσοτερο!Δεν ειμαι ο καλυτερος παιχτης του wot ειπα υπαρχουν και καλυτεροι υπαρχουν και παρα πολυ καλυτεροι παιχτες απο μενα!To greek community ομως φιλε RNGD ο Ελληναρας με το μεσο ορο 900 wn8 ειναι καλυτερος απ ολους!

Ειναι πεχταρας δεν ειναι camperi ασχετα αν εχει το 80% των μαχων του με TD ασχετο ειναι αυτο δεν αναγνωριζει οτι υπαρχουν και Ελληνες παρα πολυ καλοι παιχτες (δεν μιλαω για μενα)!!
Μετα ειναι κακος ο Dennis που συνεχεια κοροιδευει και βριζει!!Τεσπα ειπα οτι το Ελληνικο comunity ειναι τελειως χαλια γι αυτο υπαρχουν μονο 2 καλλες ομαδες και επισης γι αυτον τον λογο παρα πολοι καλοι παιχτες παιζουν σε ξενες ομαδες!!
Ωραία γιατί δεν κάνετε αυτό που έλεγα τότε να μάθουν και οι υπόλοιποι τον τρόπο το σωστό μπας και ανέβουν οι 900win8 και γίνουν καλοί και οι του εξωτερικού επαναπατριστουν ??
Βασικά να φτιαχτεί και μία σχολή win8...με βραβεία όπως στο καράτε...κίτρινη ζώνη 900-1200 win8, πράσινη ζώνη 1250-1850, μπλε ζώνη 1900-2400 και ούτω καθεξής....
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από Dennis20vt Δευ Αυγ 01, 2016 11:29 pm

babis την ιδια ωρα γραφαμε το μυνημα!Λοιπον να σου εξηγησω οτι τα meds πρωτον εχουν καλυτερο view range απο τα ht η απο τα tds!Γι αυτο τον λογο επαιζα απο μακρια για να εχω το πλεονεκτημα!

6 αρματα πηγαν στην μεση για να παιξουν στον λοφο πηραν το σποτ και αναψαν οι αντιπαλοι!Τι ενοεις να πλαγιαζα ενα ht δεν θα πηγενα εκει που ηταν εξαρχης ολη η ομαδα τους πηγα εκει αντιθετως με την μιση την δικια μας που καναν rush στην γραμμη 1 σαν τους noobades και χασαν απο τα στημενα τα δικα τους που ηταν απενταντι!

brawler ειναι το αρμα αλλα αναλογα με την μαχη πρεπει να παιζεις αναλογα και εσυ!Δεν μου δοθηκε η ευκαιρια να παιξω ποιο κοντα σε αυτην την μαχη γιατι οι δικοι μου ηταν τελειως αχρηστοι!Προσεχε εφαγα rush απο 5 αρμτα!Τ32 και  1390 στην αρχη που πηγαν να με κανουν flank και στο τελος Τ30 (op td),Ε75 (op ht) και amx 1390!To μισο damage το πηρα απ αυτους που που με καναν rush!

Το οτι εκανα carry το παιχνιδι το εκανα!Το οτι με ευνοησε η μαχη ναι με ευνοησε!Το οτι δεν ειδες εσυ καποιο skill σε αυτην την μαχη κανεις λαθος μεγαλε δεν ξερεις να διαβαζεις σωστα μια μαχη!
Dennis20vt
Dennis20vt

Δημοσίευση από Dennis20vt Δευ Αυγ 01, 2016 11:39 pm

babis2015 έγραψε:
@Dennis20vt έγραψε:

Ωραία γιατί δεν κάνετε αυτό που έλεγα τότε να μάθουν και οι υπόλοιποι τον τρόπο το σωστό μπας και ανέβουν οι 900win8 και γίνουν καλοί και οι του εξωτερικού επαναπατριστουν ??
Βασικά να φτιαχτεί και μία σχολή win8...με βραβεία όπως στο καράτε...κίτρινη ζώνη 900-1200 win8, πράσινη ζώνη 1250-1850, μπλε ζώνη 1900-2400 και ούτω καθεξής....

Το wn8 και το wn9 ειναι ενας αριθμος που δειχνει ποσο καλος παιχτης ειναι ο αλλος!Κανεις δεν το αμφισβητει και ολες οι ομαδες και οι παιχτες βλεπουν αυτο τον αριθμο για να παρουν ατομα στην ομαδα τους!Ακομα και η WG το εγκρινει!Καπιοι ειναι panders καπιοι εχουν αγορασει νεα acc αλλα ολα φενονται και μπορεις να ξεχωρισεις εναν παιχτη!
Ολα τα games εχουν εναν αριθμο για να ξεχωριζει ενας παιχτης απο εναν αλλον!Ο καλλος απο τον κακο!Η θα λεγεται wn8 η θα λεγεται lvl  κ.α

Οπως σε ειπα και θα στο ξαναπω!Εσυ φυσικα απο τα λεγομενα σου (ειρωνια,κοροιδεια) εισαι ενας κακος παιχτης που εχεις ομως (λαθος) αποψη για ολα και δεν ακους κανεναν!Εχεις μιλησει με 20 ατομα εδω μεσα και με ολους ειχες αντιθετη αποψη!Ολοι σε λεγαν πανω κατω τα ιδια και εσυ το δικο σου!

Δεν διαφερεις απο τους αλλους Ελληνες παιχτες 900αριδες που εχουν τις ιδιες σκεψεις με σενα (cheat,panding,hack,mods) και εχουν επισης αποψη λανθασμενη για ολα!

Εγω σε προκαλω ειλικρινα να μπεις ts και να κανουμε 10 μαχες μαζι!
Dennis20vt
Dennis20vt

Δημοσίευση από RNGD Δευ Αυγ 01, 2016 11:59 pm

babis2015 έγραψε:
@RNGD έγραψε:Είδα από περιέργεια το βίντεο και ειδικά στο κομμάτι που λες για το Τ32. Εσύ δηλαδή αν επιλέξεις να επιτεθείς σε εκείνο το σημείο και έχεις 1 Τ26 στο 12% που θα σε βαράει από τα πλάγια, θα πας να παίξεις με το hull down Τ54 που είναι και γεμάτο;
Μου τα χαλάς Μπάμπης...
Οκ έχεις δίκιο δεν έπρεπε να κατέβει να τις παίξει με το t54 όμως γενικά είχε προωθηθεί μόνος του και τις έπαιζε...ο dennis είχε πολύ εύκολο έργο σαυτη τη μάχη μιας και μεχρι το τέλος της μάχης δεν ζορίστηκε και πολύ να παίρνει τις βολές του...ήταν μία καλή μάχη που του έκατσε και πήρε "εύκολα πολύ dmg"μπορεί ένας noobas να μην έβγαζε 8κ αλλά με τέτοια ομάδα απέναντι 3κ τα έβγαζε και ντομάτα....
Τώρα για άλματα κτλ που αναφέρεις....το t54 είναι καθαρά brawler αρμα οπότε θα προτιμούσα να το δω σε μάχη με καμιά μανούβρα..με κανα πλάγιασμα σε κάνα βαρύ άρμα να παίζει ξύλο η να αναχαιτήσει π.χ. τίποτα επιθετικά light, παρά να το βλέπω να παίζει π.χ. σαν το E50...
Μην ξεχνάς ότι ανέφερα νωρίτερα για εξέλιξη του game σε damagefest και για "αλλαγή ρόλων" του παιξίματος των αρμάτων απότι θα έπρεπε να είναι κανονικά....αν π,χ, ο dennis με τέτοιο άρμα δεν παει να βοηθήσει ένα φλανκ θα αναγκαστούν να πάνε άλλοι που δεν έβγαλαν 8κ αλλά έσπασαν τον απέναντι spotter π.χ. για να μπορέσει η ομάδα να πάρει κεφάλι στην επίθεση....αυτοί λοιπόν τι επιβράβευση θα πάρουν???τπτ...σε αντίθεση με τον παίζοντας "εκ του ασφαλούς"-sniper-παίχτη-με-brawler-άρμα που απλά έκατσε πίσω και βαρούσε με lock target. Οπότε ο ένας θα εξακολουθεί να ανεβαίνει αφού η επιβράβευση του θα είναι μπόλικο win8 αυξάνοντας και τα stats του ενώ ο άλλος που "θυσιάστηκε" π.χ. αλλα του την έπεσαν και τον έσπασαν μετά, θα μείνει στα ίδια και ίσως χειρότερα....

@RNGD έγραψε:Όσον αφορά αυτά που λες περί Maus και γενικά βαριά άρματα να κάνουν τον ανιχνευτή, αντιλαμβάνεσαι ότι ανάλογα με τη στιγμή, το χάρτη και την εν γένει τακτική, μπορεί μέχρι και το πυροβολικό σου να κάνει τον ανιχνευτή;
Δεν είπα να παίζεις άμυνα στη himelsdorf π.χ. και να έχεις is7, MAUS ή Ε100 στη μπανάνα για παθητικό spoting ή για proximity spoting....μιλάμε να βλέπεις fc να κατεβάζει 10 is3 και να στέλνει για σποτ is3 με optics σε ανοικτή πίστα επειδή έχει optics..!

Όχι ρε φίλε Μπάμπη, το Τ32 στο βίντεο πέθανε όπως του άξιζε σαν τρόλιας. Παρασύρθηκε από το σκορ που ήταν θετικό για την ομάδα του και σου λέει "πάω να τους καθαρίσω γιατί έτσι". Τι κάνει λοιπόν; Πηγαίνει από τη λάθος μεριά, αφήνει τον εαυτό του εκτεθιμένο σε 1-2 πυροβολικά, αφήνει τον κώλο του εκτεθειμένο σε τυχόν TDs από την δεξιά μεριά του χάρτη στη γραμμή 0 και γενικώς τα κάνει όλα λάθος. Τώρα όσον αφορά τη θέση του Τ54, ποιο ακριβώς flank να κάνει; Πηγαίνει στη μέση του χάρτη και εκμεταλλεύεται τα δυνατά σημεία του άρματος του. Που είναι το κακό σε αυτό; Αν το αντιλαμβάνεσαι σαν "camping" εσύ εγώ το βλέπω σαν μια χαρά παιχνίδι.

Θα επιμείνω ότι ανάλογα με το χάρτη, μπορείς να κάνεις διάφορα. Προσωπικά στέλνω αρκετές φορές 1-2 IS3 στη Malinkova εκεί που πηγαίνουν οι ανιχνευτές συνήθως. Ο αντίπαλος τρώει το τυράκι και σταματάνε 10 άρματα να χτυπήσουν 2 IS3 σε hull down θέση (καλή τύχη με αυτό). Βάζεις και ένα ανιχνευτή στο λοφάκι από πάνω από τα IS3 και τους ανάβει όλους σταματημένους. Την ίδια στιγμή, τα ελαφριά σου φτάνουν στο λόφο και είναι 9/10 φορές μόνα τους και έτσι απλά και όμορφα τους έχεις κλείσει σε 2-3 κουτάκια τους αντίπαλους.

Πολλά μπορείς να κάνεις, όταν παίζεις ομαδικά και ζητάς από άρμα να κάνει συγκεκριμένη δουλειά έχοντας την ομάδα να τον υποστηρίζει.

Όσον αφορά το set up με τα 10 IS3 . Το σκέφτομαι... είναι τόσο βλακό-Op tank που παίζει να μπορεί να γίνει

RNGD

Δημοσίευση από RNGD Τρι Αυγ 02, 2016 12:13 am

babis2015 έγραψε:
@Dennis20vt έγραψε:

Μα υπάρχει ήδη αυτό. Οι KISS- GRBB παίζουν ήδη στην κατηγορία 1800+ και ήδη υπάρχουν ομάδες που παίζουν πιο κάτω.
Ξέρεις όμως τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά; Οι 2 αυτές ομάδες, με όποια λάθη πιθανώς κάνουν, παίζουν για να κερδίζουν, να μπουν στο χάρτη να πάρουν αρματάκια στα event κλπ.

Ας πάρουμε καμιά φορά τα "χειρότερα" greek clans. Ποιος ο στόχος και σκοπός ύπαρξης τους; Παίζουν CW; όχι. Κάνουν SH; όχι.

Τι κάνουν; Κάθονται και κρατάνε κάποιο αριθμό παιχτών "κλειδωμένο" εκεί μέσα και έχουν χαμηλό activity. Την πιθανότητα merge δεν τη σκέφτονται καν γιατί αυτοί έχουν το γαμάτο clan του απόλυτου τίποτα.
Αν το καλοσκεφτείς και έχει μεγάλη πλάκα το θέμα, αν υποτίθεται ότι υπάρχουν κλίκες σε αυτές τις 2 ομάδες, η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη στα "χειρότερα" clans.

Εγώ πάντως σου υπογράφω το εξής: μάζεψε 70-80 παίχτες του 1200-1600 το πολύ. Από αυτούς να παίζουν κάθε μέρα τουλάχιστον οι 40. Να έχεις για πλάκα 3 ομάδες. Να παίξουμε παρέα, skirmishes για κανά μήνα, να κάνει προσπάθεια να ακούει ο κόσμος και μετά βουρ για χάρτη. Σε πάω ότι θες στοίχημα ότι 3-4 περιοχές θα τις έχει άνετα η ομάδα αυτή.

RNGD

Δημοσίευση από TYRAELL75 Τρι Αυγ 02, 2016 12:29 am

babis2015 έγραψε:
@Dennis20vt έγραψε:

Α ρε babis απλα δεν το καταλαβενεις ετσι? 
Τι εχει να κανει το wn8 με αυτο που συζητάμε?
Το θεμα ειναι να μαθεις να παιζεις, να ανεβασεις το ποσοστο των μαχων που επιζεις πανω απο 30-32%(οσο πιο πολυ μενεις ζωντανος τοσο περισοτερο επιρροή εχεις στην μαχη)
να ανεβασεις τον μεσο ορο decap που κανεις πανω απο την μια μοναδα ανα μαχη και ταυτοχρονα τα cap points σου να παραμενουν χαμηλα(αυτο σημαίνει οτι βλέπεις τι γινετε στην μαχη και εισαι σε θεση να γυρισεις να υπερασπιστεις την σημαία σου και ταυτοχρονα δεν εισαι ο νοοβας που απλα τρεχει στο αντιπαλο cap και μπαίνει μεσα και κάθετε sitting duck αφήνοντας την ομαδα του με εναν παιχτη λιγοτερο.
Να spotareis με τα lights-meds σου πανω απο 1.5 αρματα ανα μαχη(σε σuνδιασμο με το 32% που επιζεις σημαίνει οτι δεν κανεις yolo scout)

Δεν υπαρχει μαθαίνω να κανω wn8 αλλα μονο μαθαίνω να παιζω.
Εαν ξερεις να παιζεις και το ποσοστο νικων σου θα ειναι αρκετα πανω απο τον μεσο ορο και το wn8 σου θα ανεβαίνει σαν συνεπεια  των παραπανω.
Τι σχολη wn8 μας λες τωρα? εδω εσυ αρνείσαι να αποδεχτεις αυτο που σου λενε 10 παιχτες καλυτεροι απο εσενα, πως ακριβως μια ακαδημια θα σε βοηθησει εφοσον νομιζεις οτι τα ξερεις καλυτερα απο ολους μας?

και αυτο ειναι και το μεγαλυτερο προβλήμα στην ελληνικη κοινοτητα του wot.
λιγοι καλοι παιχτες(τραγικα μικρο ποσοστο εν συγκριση με αλλες εθνικοτητες) οι περισοτεροι απο αυτους σωστα εχουν φυγει σε ξενες clan και δεν ασχολουνται,
εκατονταδες κακων παιχτων οι οποιοι δεν θελουν να πιστεψουν οτι ειναι κακοι παιχτες αλλα οτι απλα τους πηδαει το mm και τα cheats των αντιπαλων , οι οποιοι φυσικα δεν καθονται να μαθουν το παιχνιδι γιατι ειναι καλυτεροι απο ολους απλα δεν φαίνεται στα στατιστικα τους.
και 15-20 καλοι παιχτες που εχουν μεινει να συμαζεψουν την κατασταση αντιμέτωποι με τον χλευασμο και την αρνητικότητα προς αυτους απο ατομα σαν εσας.

μιλατε σε διαφορα post για το τι κανουν οι ελληνικες clan αν ειναι μεσα στον χαρτη, απο ποιους τρωνε ξυλο,ποσο gold μαζευουν κτλπ.
εχετε δει καθολου ποσο διαφορα εχουν οι ελληνικες clan σε επιπεδο ικανοτητας παιχτων με της ξενες ομαδες που τις παιζουν?
εχετε δει καθολου ξενες ομαδες αντιστοιχης δυναμικοτητας τι κανουν στον χαρτη?

Αυτη την στιγμη το μαχητικο επιπεδο των 2 ελληνικων ομαδων που παιζουν στον χαρτη ειναι πολυ παραπανω απο αυτο που αξιζει να εχει η ελληνικη κοινότητα.

TYRAELL75

Δημοσίευση από TYRAELL75 Τρι Αυγ 02, 2016 12:37 am

RNGD έγραψε:
babis2015 έγραψε:
@Dennis20vt έγραψε:

Μα υπάρχει ήδη αυτό. Οι KISS- GRBB παίζουν ήδη στην κατηγορία 1800+ και ήδη υπάρχουν ομάδες που παίζουν πιο κάτω.
Ξέρεις όμως τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά; Οι 2 αυτές ομάδες, με όποια λάθη πιθανώς κάνουν, παίζουν για να κερδίζουν, να μπουν στο χάρτη να πάρουν αρματάκια στα event κλπ.

Ας πάρουμε καμιά φορά τα "χειρότερα" greek clans. Ποιος ο στόχος και σκοπός ύπαρξης τους; Παίζουν CW; όχι. Κάνουν SH; όχι.

Τι κάνουν; Κάθονται και κρατάνε κάποιο αριθμό παιχτών "κλειδωμένο" εκεί μέσα και έχουν χαμηλό activity. Την πιθανότητα merge δεν τη σκέφτονται καν γιατί αυτοί έχουν το γαμάτο clan του απόλυτου τίποτα.
Αν το καλοσκεφτείς και έχει μεγάλη πλάκα το θέμα, αν υποτίθεται ότι υπάρχουν κλίκες σε αυτές τις 2 ομάδες, η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη στα "χειρότερα" clans.

Εγώ πάντως σου υπογράφω το εξής: μάζεψε 70-80 παίχτες του 1200-1600 το πολύ. Από αυτούς να παίζουν κάθε μέρα τουλάχιστον οι 40. Να έχεις για πλάκα 3 ομάδες. Να παίξουμε παρέα, skirmishes για κανά μήνα, να κάνει προσπάθεια να ακούει ο κόσμος και μετά βουρ για χάρτη. Σε πάω ότι θες στοίχημα ότι 3-4 περιοχές θα τις έχει άνετα η ομάδα αυτή.
συμφωνω σε αυτα που αναφερεις μια μικρη διόρθωση θα κανω μονο ως προς το 1800+ που εχουν οι ελληνικες ομαδες γιατι ξερεις και εσυ πως αυτο ειναι πλασματικο.
το πραγματικο average wn8των ομαδων (των παιχτων δλδ που ειναι μεσα στο εκαστοτε training room για να γινουν οι ομαδες των clan war ) ειναι τουλαχιστον 200 ποντακια κατω.

TYRAELL75

Δημοσίευση από Dennis20vt Τρι Αυγ 02, 2016 1:08 am

RNGD έγραψε:

Μια ομαδα του 1400-1500 wn8 μπορει να παρει περιοχες στον χαρτη με τα 8αρια!Εγω στο ειπα οτι υπαρχουν ελλινικες ομαδες που εχουν καλους παιχτες μεσα και εμπειρους σε ομαδικο παιχνιδι!Ασχετα με το wn8!
Αυτο που θελει ειναι αρκετες ωρες sh!Απλα για να δεθουν οι παιχτες ματαξυ τους!
Dennis20vt
Dennis20vt

Δημοσίευση από gregorakis Τρι Αυγ 02, 2016 1:27 am

TYRAELL75 έγραψε:Δεν υπαρχει μαθαίνω να κανω wn8 αλλα μονο μαθαίνω να παιζω.
... αυτό είναι εντελώς λάθος ...

TYRAELL75 έγραψε:Αυτη την στιγμη το μαχητικο επιπεδο των 2 ελληνικων ομαδων που παιζουν στον χαρτη ειναι πολυ παραπανω απο αυτο που αξιζει να εχει η ελληνικη κοινότητα.

... αυτό είναι εντελώς σωστό ...
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Σελίδα 17 από 32 Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 24 ... 32  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης