World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))

+31
barracudaz7
LASKAS
trollisok
mparmpas
BoTheGreat
gr1gorious
galanosauros
37EMA
Hit_them_HARD
Panzer82
blsbill
Rommelgr1970
astoxos_x
NIAM_NIAM
fc_rex
hoannis
TYRAELL75
Dennis20vt
falakros
gregorakis
perseas
kick1995
Gooakis
fotis12345
dimstam
Convii
imperiumgraecum
RNGD
Sanguinius
Karmar1
babis2015
35 απαντήσεις

Σελίδα 18 από 32 Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 25 ... 32  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 18 Empty Απ: WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))

Δημοσίευση από babis2015 Τρι Αυγ 02, 2016 2:29 am

Τελικά ότι και να γράψεις απο δώ έχει διαφορά από να το συζητάς απευθείας, γιατί αλλα γράφεις και άλλα καταλαβαίνουν οι άλλοι...μακάρι να ήμουν ο εκπρόσωπος της ένωσης της "ντομάτας" όπως λέτε και να ερχόμουν σε ένα ts να τους εκπροσωπήσω....όμως δεν είμαι....ούτε ντομάτα, ουτε εκπρόσωπος κανενός.....θα ήθελα να είμαι μέλος σε μία ομαδα όπου θα υπήρχε διάθεση & προσπάθεια καλυτέρευσης του επιπέδου των Ελλήνων παικτών σαυτό το game, αλλά σε αυτό το κομμάτι δε βλέπω και πολλά κέφια..βάλε και τις γκλίκες και τους κολλημένους στο μυαλό....είναι στενα τα περιθώρια..!

Οσο για τον dennis και τη μάχη του Οκ είπαμε καλά έπαιξε...αλλά δεν είδα κάτι "εντυπωσιακό"...έγραψα ότι έπαιζε προσεκτικά και ήξερε που να κινηθεί στο χάρτη και έβγαλε και πολύ dmg γιατί οι απέναντοι ήταν πανάθλιοι...δεν είπα ότι είναι άσχετος....πολλά click όμως αδερφέ μου...Επίσης είπαμε 9μάχες σερί μετά απο αυτήν να δούμε ντε....

@RNGD έγραψε:Μα υπάρχει ήδη αυτό. Οι KISS- GRBB παίζουν ήδη στην κατηγορία 1800+ και ήδη υπάρχουν ομάδες που παίζουν πιο κάτω.
Ξέρεις όμως τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά; Οι 2 αυτές ομάδες, με όποια λάθη πιθανώς κάνουν, παίζουν για να κερδίζουν, να μπουν στο χάρτη να πάρουν αρματάκια στα event κλπ.

Ας πάρουμε καμιά φορά τα "χειρότερα" greek clans. Ποιος ο στόχος και σκοπός ύπαρξης τους; Παίζουν CW; όχι. Κάνουν SH; όχι.

Τι κάνουν; Κάθονται και κρατάνε κάποιο αριθμό παιχτών "κλειδωμένο" εκεί μέσα και έχουν χαμηλό activity. Την πιθανότητα merge δεν τη σκέφτονται καν γιατί αυτοί έχουν το γαμάτο clan του απόλυτου τίποτα.
Αν το καλοσκεφτείς και έχει μεγάλη πλάκα το θέμα, αν υποτίθεται ότι υπάρχουν κλίκες σε αυτές τις 2 ομάδες, η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη στα "χειρότερα" clans.

Εγώ πάντως σου υπογράφω το εξής: μάζεψε 70-80 παίχτες του 1200-1600 το πολύ. Από αυτούς να παίζουν κάθε μέρα τουλάχιστον οι 40. Να έχεις για πλάκα 3 ομάδες. Να παίξουμε παρέα, skirmishes για κανά μήνα, να κάνει προσπάθεια να ακούει ο κόσμος και μετά βουρ για χάρτη. Σε πάω ότι θες στοίχημα ότι 3-4 περιοχές θα τις έχει άνετα η ομάδα αυτή.

Mα είμαστε σοβαροί? Question Arrow εγώ θα κάτσω να τους μαζέψω Basketball  ή εσείς?Αφού λοιπόν πέρα απο 2 ομάδες όπως λέτε είναι το χάος, τότε καταλαβαίνουμε όλοι πόσο καλό θα ήταν να αλλάξει το όλο σκηνικό με μία ενοποίηση και δημιουργία μιας ομάδας όπως προανέφερα με 2-3 clan + σχολη εκμάθησης....Δλδ πως αλλιώς θα βελτιωθεί το πράγμα....αν σταματήσουν κάποιοι βασικοί "καλοί" παίκτες απο αυτές τις 2 ομάδες ποιοι θα τους αναπληρώσουν μετά?οι "μέτριοι" και οι "900win8" που λέει ο dennis? ή οι "εκ του χάους" (αφού οι υπόλοιποι καλοί παίκτες είναι σε ξένες και θα παραμείνουν εκεί..)?ή θα βαρέσετε αναγκαστική ενοποίηση & μετά διάλυση όπως έχω προβλέψει???

@TYRAELL75 έγραψε:Α ρε babis απλα δεν το καταλαβενεις ετσι? 
Τι εχει να κανει το wn8 με αυτο που συζητάμε?
Το θεμα ειναι να μαθεις να παιζεις, να ανεβασεις το ποσοστο των μαχων που επιζεις πανω απο 30-32%(οσο πιο πολυ μενεις ζωντανος τοσο περισοτερο επιρροή εχεις στην μαχη)
να ανεβασεις τον μεσο ορο decap που κανεις πανω απο την μια μοναδα ανα μαχη και ταυτοχρονα τα cap points σου να παραμενουν χαμηλα(αυτο σημαίνει οτι βλέπεις τι γινετε στην μαχη και εισαι σε θεση να γυρισεις να υπερασπιστεις την σημαία σου και ταυτοχρονα δεν εισαι ο νοοβας που απλα τρεχει στο αντιπαλο cap και μπαίνει μεσα και κάθετε sitting duck αφήνοντας την ομαδα του με εναν παιχτη λιγοτερο.
Να spotareis με τα lights-meds σου πανω απο 1.5 αρματα ανα μαχη(σε σuνδιασμο με το 32% που επιζεις σημαίνει οτι δεν κανεις yolo scout)
Δεν υπαρχει μαθαίνω να κανω wn8 αλλα μονο μαθαίνω να παιζω.
Εαν ξερεις να παιζεις και το ποσοστο νικων σου θα ειναι αρκετα πανω απο τον μεσο ορο και το wn8 σου θα ανεβαίνει σαν συνεπεια  των παραπανω.
Τι σχολη wn8 μας λες τωρα? εδω εσυ αρνείσαι να αποδεχτεις αυτο που σου λενε 10 παιχτες καλυτεροι απο εσενα, πως ακριβως μια ακαδημια θα σε βοηθησει εφοσον νομιζεις οτι τα ξερεις καλυτερα απο ολους μας?
Μα ο φίλος σου είπε ότι είμαστε όλοι οι υπόλοιποι που δεν λέμε το ίδιο μαζί του Ελληνάρες του 900win8...δεν το ξεκίνησα εγώ πάλι με το win8.
Εδώ τώρα μπορούμε να μιλάμε για ώρες...και για το τί θέλει να μάθει και τι να παίζει ο καθένας...μαθαίνω να παίζω ώστε να ανεβάζω τα στατιστικά μου ή μαθαίνω να παίζω για να υποστηρίζω την ομάδα μου...???γιατί εδώ και τα 2 μαζί δεν γίνεται πάντοτε...ειδικά στα random...!
Εμένα π.χ. μαρέσει να υποστηρίζω την ομάδα μου είτε παίζω random είτε clanwar και το προτιμώ απο το να camperώνω πίσω και να περιμένω πότε θα ξεκινήσει η σφαγή για να βγώ μετά και να επωφελειθώ απ'αυτό....
Έστω ότι έχω MAUS/JAGDPANZERe100/E100/IS7 κτλ σε μία ομάδα με άλλα 2-3 heavies και τα υπόλοιπα medium/lights κτλ...που θα πάω σε random στη himmelsdorf να κάτσω με την εκκίνηση της μάχης?στο λόφο?στις γραμμές?η στην μπανάνα να παίξω ξύλο? Εγω π.χ. μπορεί να πάω την μία φορα στην μπανάνα και την άλλη να κάτσω στις γραμμες για snipe απέναντι (ή να περιμένω να περάσω αν δεν έχει πολύ traffic)....τώρα αν τύχει και μου κάτσει καλά και έχω το flank μπροστά μου μπορεί να κόψω 5κ και απορροφήσω με armor 10κ...μπορεί απο το άλλο φλανκ όμως την ίδια ώρα να έχει μέινει 1 κακομοίρης γιατί οι υπόλοιποι ανέβηκαν στο λόφο και πέρασαν οι αντίπαλοι στον κώλο μας και εκεί που έπαιζα καλά και κράταγα ξαφνικά βρίσκομαι σε crossfire και ψοφάω με 1500 dmg μόνο... στο ενεργητικό μου γιατί ίσως πρόλαβα μόνο να πάρω 2 βολές...εκεί φταίω εγώ?ή μήπως μπορώ να αλλάξω flank με το maus όταν έχω arty και td απέναντι που περιμένουν το 1ο λάθος να με σκίσουν...?

@Dennis20vt έγραψε:Μια ομαδα του 1400-1500 wn8 μπορει να παρει περιοχες στον χαρτη με τα 8αρια!Εγω στο ειπα οτι υπαρχουν ελλινικες ομαδες που εχουν καλους παιχτες μεσα και εμπειρους σε ομαδικο παιχνιδι!Ασχετα με το wn8!
Αυτο που θελει ειναι αρκετες ωρες sh!Απλα για να δεθουν οι παιχτες ματαξυ τους!
Αυτό το θέλουν και οι 2000χίλιαροι φίλε..όχι μόνο οι χαμηλότεροι σε stats..Γενικά καλό είναι για όλους!!!Smile
babis2015
babis2015

Αριθμός μηνυμάτων : 511

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 18 Empty Απ: WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))

Δημοσίευση από Hit_them_HARD Τρι Αυγ 02, 2016 5:02 am

Hit_them_HARD

Αριθμός μηνυμάτων : 9

Δημοσίευση από TYRAELL75 Τρι Αυγ 02, 2016 5:50 am

gregorakis έγραψε:
TYRAELL75 έγραψε:Δεν υπαρχει μαθαίνω να κανω wn8 αλλα μονο μαθαίνω να παιζω.
... αυτό είναι εντελώς λάθος ...

TYRAELL75 έγραψε:Αυτη την στιγμη το μαχητικο επιπεδο των 2 ελληνικων ομαδων που παιζουν στον χαρτη ειναι πολυ παραπανω απο αυτο που αξιζει να εχει η ελληνικη κοινότητα.

... αυτό είναι εντελώς σωστό ...

Μιλαω ως προς το θεμα που συζηταμε Νικο οχι οτι δεν μπορεις να "μαθεις" πως να χτυπας υψηλα νουμερακια.

TYRAELL75

Αριθμός μηνυμάτων : 256

Δημοσίευση από TYRAELL75 Τρι Αυγ 02, 2016 6:10 am

babis2015 έγραψε:Μα ο φίλος σου είπε ότι είμαστε όλοι οι υπόλοιποι που δεν λέμε το ίδιο μαζί του Ελληνάρες του 900win8...δεν το ξεκίνησα εγώ πάλι με το win8.
Εδώ τώρα μπορούμε να μιλάμε για ώρες...και για το τί θέλει να μάθει και τι να παίζει ο καθένας...μαθαίνω να παίζω ώστε να ανεβάζω τα στατιστικά μου ή μαθαίνω να παίζω για να υποστηρίζω την ομάδα μου...???γιατί εδώ και τα 2 μαζί δεν γίνεται πάντοτε...ειδικά στα random...!
Εμένα π.χ. μαρέσει να υποστηρίζω την ομάδα μου είτε παίζω random είτε clanwar και το προτιμώ απο το να camperώνω πίσω και να περιμένω πότε θα ξεκινήσει η σφαγή για να βγώ μετά και να επωφελειθώ απ'αυτό....
Έστω ότι έχω MAUS/JAGDPANZERe100/E100/IS7 κτλ σε μία ομάδα με άλλα 2-3 heavies και τα υπόλοιπα medium/lights κτλ...που θα πάω σε random στη himmelsdorf να κάτσω με την εκκίνηση της μάχης?στο λόφο?στις γραμμές?η στην μπανάνα να παίξω ξύλο? Εγω π.χ. μπορεί να πάω την μία φορα στην μπανάνα και την άλλη να κάτσω στις γραμμες για snipe απέναντι (ή να περιμένω να περάσω αν δεν έχει πολύ traffic)....τώρα αν τύχει και μου κάτσει καλά και έχω το flank μπροστά μου μπορεί να κόψω 5κ και απορροφήσω με armor 10κ...μπορεί απο το άλλο φλανκ όμως την ίδια ώρα να έχει μέινει 1 κακομοίρης γιατί οι υπόλοιποι ανέβηκαν στο λόφο και πέρασαν οι αντίπαλοι στον κώλο μας και εκεί που έπαιζα καλά και κράταγα ξαφνικά βρίσκομαι σε crossfire και ψοφάω με 1500 dmg μόνο... στο ενεργητικό μου γιατί ίσως πρόλαβα μόνο να πάρω 2 βολές...εκεί φταίω εγώ?ή μήπως μπορώ να αλλάξω flank με το maus όταν έχω arty και td απέναντι που περιμένουν το 1ο λάθος να με σκίσουν...?

Μπραβο τωρα μιλας και μπορουμε να κουβεντιασουμε.
Η διαφορα ενος καλου παιχτη απο εναν μετριο ειναι ακριβώς αυτο που περιγράφεις,το που πρέπει να πάει με το άρμα του για να είναι χρήσιμος στην ομαδα του χωρις αναγκαστικά να πάει για αυτοκτονια.
Εαν βλεπεις δλδ οτι η ομαδα σου παει ολη λοφο εννοειτε πως δεν θα πας σαν παπαρας στις γραμμες αλλα θα προσπαθησεις να μεινεις σχετικα κοντα ουτως ωστε οταν πανε να σε κανουν overun οι αντιπαλοι να μπορεις να ελπιζεις σε καποιου ειδους βοηθεια.
Εαν πχ η απεναντι ομαδα εχει 2 ε3 δεν πας μπανανα για κανενα λογο με το MAUS.
Βλεπεις το setup της ομαδας σου και της αντιπαλης και σχεδιαζεις την εξελιξη της μαχης στο μυαλο σου.
Που θα πανε ποια αντιπαλα αρματα ,βλεπεις και που πανε οι δικοι σου και παιρνεις τις αποφάσεις σου.

Οσο για το αν οι παιχτες με μεγαλο wn8 βοηθανε την ομαδα τους αυτο ειναι ευκολο να το δεις μεσω του win rate τους, δεν μπορεις να πεις οτι ενας παιχτης με 60% win rate δεν βοηθαει την ομαδα του να κερδισει.
Οσο καλος και να εισαι εαν η ομαδα σου εξαϋλωθεί και μεινεις μονος εχασες.Ποσες φορες θα κερδισεις 1vs5 ?
Αυτο δεν σημαίνει ομως οτι θα παει και να πεθανει για καθε τρολια που εγκλωβίστηκε σε λαθος σημειο.

TYRAELL75

Δημοσίευση από RNGD Τρι Αυγ 02, 2016 4:46 pm

babis2015 έγραψε:Τελικά ότι και να γράψεις απο δώ έχει διαφορά από να το συζητάς απευθείας, γιατί αλλα γράφεις και άλλα καταλαβαίνουν οι άλλοι...μακάρι να ήμουν ο εκπρόσωπος της ένωσης της "ντομάτας" όπως λέτε και να ερχόμουν σε ένα ts να τους εκπροσωπήσω....όμως δεν είμαι....ούτε ντομάτα, ουτε εκπρόσωπος κανενός.....θα ήθελα να είμαι μέλος σε μία ομαδα όπου θα υπήρχε διάθεση & προσπάθεια καλυτέρευσης του επιπέδου των Ελλήνων παικτών σαυτό το game, αλλά σε αυτό το κομμάτι δε βλέπω και πολλά κέφια..βάλε και τις γκλίκες και τους κολλημένους στο μυαλό....είναι στενα τα περιθώρια..!

Mα είμαστε σοβαροί? Question Arrow εγώ θα κάτσω να τους μαζέψω Basketball  ή εσείς?Αφού λοιπόν πέρα απο 2 ομάδες όπως λέτε είναι το χάος, τότε καταλαβαίνουμε όλοι πόσο καλό θα ήταν να αλλάξει το όλο σκηνικό με μία ενοποίηση και δημιουργία μιας ομάδας όπως προανέφερα με 2-3 clan + σχολη εκμάθησης....Δλδ πως αλλιώς θα βελτιωθεί το πράγμα....αν σταματήσουν κάποιοι βασικοί "καλοί" παίκτες απο αυτές τις 2 ομάδες ποιοι θα τους αναπληρώσουν μετά?οι "μέτριοι" και οι "900win8" που λέει ο dennis? ή οι "εκ του χάους" (αφού οι υπόλοιποι καλοί παίκτες είναι σε ξένες και θα παραμείνουν εκεί..)?ή θα βαρέσετε αναγκαστική ενοποίηση & μετά διάλυση όπως έχω προβλέψει???

Κοίταξε να δεις. Και να να σταματήσουν το παιχνίδι, θα έχουν κάνει κάτι έτσι όπως αυτοί το φαντάστηκαν πάνω κάτω. Δεν έχεις καμία ανάγκη να εκπροσωπήσεις κανέναν άλλο εκτός από τον εαυτό σου. Γιατί ακόμα και αν εσύ επιθυμείς να γίνει κάτι τέτοιο, πως ξέρεις ότι οι άλλοι θέλουν;
Αυτές οι ομάδες που φτιάχτηκαν, έγιναν με προσωπικό κόπο κάποιων. Δεν είναι και τόσο βέβαιο ότι θέλουν ή έχουν την υπομονή να βοηθήσουν κόσμο που δεν θέλει να βοηθηθεί ούτως ή άλλως.

Τι ακριβώς πρέπει να κάνει κάποιος για να βοηθήσει κάποιον που δεν θέλει να βοηθηθεί; Κοιτούσα τα στατιστικά 2-3 ελληνικών ομάδων που ξέρω σαν ονόματα. Η μία έχει και academy. Μόνο μία από αυτές κάτι πάει να παίξει, υπό την έννοια ότι κατεβάζει ομάδες για CW και από εκεί και πέρα το χάος. Θα με πεις καλοκαίρι κλπ κλπ. Κι' όμως, έχουν μια χαρά ενεργούς παίχτες για randoms και τα πάντα. Skirmishes δεν κάνουν άρα τι ακριβώς πρέπει να κάνει κάτι για να τους βοηθήσει και πως; Να παίξει το παιχνίδι εκ μέρους τους;

Άρα υπάρχουν λοιπόν....και αφού υπάρχουν κάτι πρέπει να λένε. Καλή η παραμύθα του "εμείς ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι" αλλά εν τέλει τι άλλο θα μπορούσαν να πουν; Να πουν για στόχους; Τσάμπα κρατάνε ένα κάρο παίχτες εκεί με την και καλά λογική ότι "εμείς ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι". Αλλά οι άλλοι όχι...

Κατά συνέπεια Μπάμπη, ασχολήσου με τον εαυτό σου. Μια ομάδα για να έχει πιθανότητες επιτυχίας, πρέπει να βασιστεί σε συγκλίνουσες ατομικές φιλοδοξίες παιχτών, υπό την καθοδήγηση στη συνέχεια κάποιων που θέλουν τα ίδια.

Βλέπεις κάτι τέτοιο; Καλό είναι λοιπόν να κράζεις εκείνα τα clans που είναι "παρεΐστικα" και ασφαλώς ανύπαρκτα παρά αυτούς που έχουν κάνει κάτι..

RNGD

Αριθμός μηνυμάτων : 392

Δημοσίευση από babis2015 Τρι Αυγ 02, 2016 11:01 pm

@TYRAELL75 έγραψε:Μπραβο τωρα μιλας και μπορουμε να κουβεντιασουμε.
Η διαφορα ενος καλου παιχτη απο εναν μετριο ειναι ακριβώς αυτο που περιγράφεις,το που πρέπει να πάει με το άρμα του για να είναι χρήσιμος στην ομαδα του χωρις αναγκαστικά να πάει για αυτοκτονια.
Εαν βλεπεις δλδ οτι η ομαδα σου παει ολη λοφο εννοειτε πως δεν θα πας σαν παπαρας στις γραμμες αλλα θα προσπαθησεις να μεινεις σχετικα κοντα ουτως ωστε οταν πανε να σε κανουν overun οι αντιπαλοι να μπορεις να ελπιζεις σε καποιου ειδους βοηθεια.
Βλεπεις το setup της ομαδας σου και της αντιπαλης και σχεδιαζεις την εξελιξη της μαχης στο μυαλο σου.
Που θα πανε ποια αντιπαλα αρματα ,βλεπεις και που πανε οι δικοι σου και παιρνεις τις αποφάσεις σου.
Η μάχη επηρεάζεται απο άλλους 14 συμπαίκτες και εξελίσσεται βαση το πού κινείται ο εχθρός και που η ομάδα σου....αυτό που λες το ξέρω ήδη...ο μαλ*κας πέθανε πλέον for sure...και γώ με τη φάλαγγα πάω και ότι αρπάξω που λέει....Razz
Tο πρόβλημα είναι κατα 99,9% όταν δεν πάνε αυτοί "εκεί που πρέπει" να πάνε, με τα σωστά άρματα  και μένει η υπόλοιπη ομάδα "εκτεθιμένη" ή "κρεμασμένη" να το πώ έτσι...και βλέπεις τον αργό θάνατο να έρχεται προς το μέρος σου...εκεί είναι που λέω ότι δεν προλαβαίνεις να πάρεις ούτε 2 βολές και σε παίρνουν φαλάγγι που λέμε και τότε πας απευθείας γκαραζ & στην επόμενη μάχη...το θέμα είναι πόσες φορές μπαίνεις εσύ σε τετοια μάχη και πόσες εγώ απο την WG...αλλα και αυτό το έχουμε βγάλει ότι είναι τυχαίο ή το ίδιο για όλους σωστά?? Twisted Evil Evil or Very Mad
@TYRAELL75 έγραψε:Οσο για το αν οι παιχτες με μεγαλο wn8 βοηθανε την ομαδα τους αυτο ειναι ευκολο να το δεις μεσω του win rate τους, δεν μπορεις να πεις οτι ενας παιχτης με 60% win rate δεν βοηθαει την ομαδα του να κερδισει.
Τα ίδια λέμε ξανά και ξανά...να πως βγήκαν και τα rerolls της μόδας...

@TYRAELL75 έγραψε:Οσο καλος και να εισαι εαν η ομαδα σου εξαϋλωθεί και μεινεις μονος εχασες.Ποσες φορες θα κερδισεις 1vs5 ?
Αυτο δεν σημαίνει ομως οτι θα παει και να πεθανει για καθε τρολια που εγκλωβίστηκε σε λαθος σημειο.

Δεν διαφώνησα ποτέ σαυτό...αμα πας μόνος σου για αυτοκτονία δε σου φταίει η ομάδα ο;yτε τα cheat ούτε το RNG!

@RNGD έγραψε:Μια ομάδα για να έχει πιθανότητες επιτυχίας, πρέπει να βασιστεί σε συγκλίνουσες ατομικές φιλοδοξίες παιχτών, υπό την καθοδήγηση στη συνέχεια κάποιων που θέλουν τα ίδια.

Βλέπεις κάτι τέτοιο; Καλό είναι λοιπόν να κράζεις εκείνα τα clans που είναι "παρεΐστικα" και ασφαλώς ανύπαρκτα παρά αυτούς που έχουν κάνει κάτι..

Μα γιαυτό δεν παίζω clanwar με ελληνική ομάδα αν και έχω αρκετούς φίλους που είναι σε μερικές ομάδες για τους προφανείς λόγους...τι ευχαρίστηση να μου δώσει ένα landing το μήνα και 200g το 3μηνο??Μόνο το να ρίξεις ξύλο σε μερικές δυνατές ομάδες ίσως να είναι μια ευχαρίστηση αλλά και αυτό δεν έχει διάρκεια...
Δεν τους κράζω γιατί κάθονται αναγκαστικά στα "παρεϊστικα" αρκετοί μιας και δεν μπορούν να πάνε και κάπου αλλού να παίξουν (αυτοί που τους αρέσουν τα stronghold&clan war εννοώ..δεν εννοούνται οι makers αυτών των clan).Ποιός θα τους πάρει αν δεν έχουν fixαρισμένα στατς και άρματα??ή kiss ή η grbb?γιαυτό λεω δεν υπάρχει μία clan που να υπάρχει εκπαίδευση & εξέλιξη του παίχτη μέσα σαυτή...παρά η κάθε clan λειτουργεί για τον εαυτό της και κάνει αλχημείες...
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από 37EMA Τρι Αυγ 02, 2016 11:16 pm

babis2015 έγραψε:
Η μάχη επηρεάζεται απο άλλους 14 συμπαίκτες και εξελίσσεται βαση το πού κινείται ο εχθρός και που η ομάδα σου....αυτό που λες το ξέρω ήδη...ο μαλ*κας πέθανε πλέον for sure...και γώ με τη φάλαγγα πάω και ότι αρπάξω που λέει....Razz
Tο πρόβλημα είναι κατα 99,9% όταν δεν πάνε αυτοί "εκεί που πρέπει" να πάνε, με τα σωστά άρματα  και μένει η υπόλοιπη ομάδα "εκτεθιμένη" ή "κρεμασμένη" να το πώ έτσι...και βλέπεις τον αργό θάνατο να έρχεται προς το μέρος σου...εκεί είναι που λέω ότι δεν προλαβαίνεις να πάρεις ούτε 2 βολές και σε παίρνουν φαλάγγι που λέμε και τότε πας απευθείας γκαραζ & στην επόμενη μάχη...το θέμα είναι πόσες φορές μπαίνεις εσύ σε τετοια μάχη και πόσες εγώ απο την WG...αλλα και αυτό το έχουμε βγάλει ότι είναι τυχαίο ή το ίδιο για όλους σωστά?? Twisted Evil Evil or Very Mad
@TYRAELL75 έγραψε:Οσο για το αν οι παιχτες με μεγαλο wn8 βοηθανε την ομαδα τους αυτο ειναι ευκολο να το δεις μεσω του win rate τους, δεν μπορεις να πεις οτι ενας παιχτης με 60% win rate δεν βοηθαει την ομαδα του να κερδισει.

@TYRAELL75 έγραψε:Οσο καλος και να εισαι εαν η ομαδα σου εξαϋλωθεί και μεινεις μονος εχασες.Ποσες φορες θα κερδισεις 1vs5 ?

Δεν διαφώνησα ποτέ σαυτό...αμα πας μόνος σου για αυτοκτονία δε σου φταίει η ομάδα ο;yτε τα cheat ούτε το RNG!

@RNGD έγραψε:Μια ομάδα για να έχει πιθανότητες επιτυχίας, πρέπει να βασιστεί σε συγκλίνουσες ατομικές φιλοδοξίες παιχτών, υπό την καθοδήγηση στη συνέχεια κάποιων που θέλουν τα ίδια.

Μα γιαυτό δεν παίζω clanwar με ελληνική ομάδα αν και έχω αρκετούς φίλους που είναι σε μερικές ομάδες για τους προφανείς λόγους...τι ευχαρίστηση να μου δώσει ένα landing το μήνα και 200g το 3μηνο??Μόνο το να ρίξεις ξύλο σε μερικές δυνατές ομάδες ίσως να είναι μια ευχαρίστηση αλλά και αυτό δεν έχει διάρκεια...
Δεν τους κράζω γιατί κάθονται αναγκαστικά στα "παρεϊστικα" αρκετοί μιας και δεν μπορούν να πάνε και κάπου αλλού να παίξουν (αυτοί που τους αρέσουν τα stronghold&clan war εννοώ..δεν εννοούνται οι makers αυτών των clan).Ποιός θα τους πάρει αν δεν έχουν fixαρισμένα στατς και άρματα??ή kiss ή η grbb?γιαυτό λεω δεν υπάρχει μία clan που να υπάρχει εκπαίδευση & εξέλιξη του παίχτη μέσα σαυτή...παρά η κάθε clan λειτουργεί για τον εαυτό της και κάνει αλχημείες...
KALIMERA
37EMA
37EMA

Αριθμός μηνυμάτων : 250

Δημοσίευση από babis2015 Τρι Αυγ 02, 2016 11:22 pm

@37ΕΜΑ έγραψε:KALIMERA

καλημέρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες Smile cheers
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από TYRAELL75 Τετ Αυγ 03, 2016 12:58 am

babis2015 έγραψε:

Εαν βλεπεις τον αργο θανατο να ερχεται φευγεις και πας καπου που εχεις υποστήριξη,εαν ειναι τοσο αργος δεν θα παρεις 2 βολές θα παρεις 10,εαν εισαι σε μερος που δεν προλαβενεις να παρεις πανω απο 2 βολες εισαι σε λαθος μερος.Απλα πραγματα.

Τωρα για αυτη την βλακεια που επαναλαμβανεις για διαφορετικο rng/mm.
Aς παρουμε σαν μετρο το win chance του xvm.
Εαν παρουμε 27 παιχτες και κανουμε 2 ισαξιες ομαδες μια 15δα και στην αλλη 12 και μπω εγω platoon με 2 unicum στην 12δα και στην επομενη μαχη μπεις εσυ με platoon 1300wn8 θεωρεις οτι εχουμε διαφορετικο mm? ο παραγοντας που αλλαζει ειμαστε εμεις παρολα αυτα στην μια περιπτωση το xvm θα δινει 60% και στην αλλη 45%.
Εαν παρω το account σου και παιξω ας πουμε 1000 μαχες θα εχω διαφορετικο win ratio και wn8 απο οτι εχω με το δικο μου? Η μηπως η wg βλεπει και ποιος ειναι πισω απο την οθονη?
Αυτο που κανει την διαφορά ειναι ο εκαστοτε παιχτης.Εαν παιξουμε platoon 1000 μαχες δεν θα εχεις το ιδιο win rate με εμενα?το mm δεν θα ειναι το ιδιο και για τους 2 μας?
Εαν υποθεσουμε οτι στις 100 μαχες η wg σου δινει 33 μαχες με 60% 33 με 50% και 33με 40% (1% ειναι draw)
η διαφορα μας ειναι οτι εσυ(οχι εσυ προσωπικα,ενας κακος παιχτης)θα χασεις τις 5 με 60% τις 16 με 50% και τις 30 με 40% και θα βγαλεις 50% win rate, ενας καλος παιχτης θα χασει τις 5 με 60% τις 10 με 50% και τις 25 με 40% και θα τελειωσει το session με 59%.

Tι σχεσυ εχουν τα reroll με αυτο που λεμε παραπανω?Η λογικη του reroll ειναι φτιαχνω ενα καινουργιο λογαριασμο ούτως ωστε το συνολικο wn8 μου να ειναι οσο το recent μου στον παλιο λογαριασμο και να περασω τα κριτήρια μιας καλης ομαδας να ενταχθω.Τι σχεσυ εχει αυτο με το αν βοηθαει την ομαδα του στα random? που σιγουρα ειναι πιο χρησιμος απο τον 800 που παει και βουταει μεσα στο νερο γιατι το mm τον γαμησε βαζοντας τον σε μαχη με δεκαρια με 8ρι light.ί

TYRAELL75

Δημοσίευση από RNGD Τετ Αυγ 03, 2016 12:59 am

Το τι ευχαρίστηση μπορεί να σου δώσει το ομαδικό παιχνίδι είναι κάτι που ορίζεις εσύ ο ίδιος. Το WoT αν το σκεφτείς, δεν τερματίζεται, δεν έχει τέλος. Άρα;
Είναι για σένα κίνητρο το gold; Δεν το κρίνω, θέλει τη δουλειά του για να έρθει. Είναι το να "στήνεις" μία ομάδα; Είναι το να "δέρνεις" πιο καλά stats από εσένα; Όπως τη βρίσκει κανείς. Το μόνο που λέω είναι ότι ανάλογα με τους στόχους σου ψάχνεις και ομάδα. Δεν περιμένεις τους άλλους να σε βρουν...

RNGD

Δημοσίευση από babis2015 Τετ Αυγ 03, 2016 1:27 am

@TYRAELL75 έγραψε:Τωρα για αυτη την βλακεια που επαναλαμβανεις για διαφορετικο rng/mm.
Aς παρουμε σαν μετρο το win chance του xvm.
Εαν παρουμε 27 παιχτες και κανουμε 2 ισαξιες ομαδες μια 15δα και στην αλλη 12 και μπω εγω platoon με 2 unicum στην 12δα και στην επομενη μαχη μπεις εσυ με platoon 1300wn8 θεωρεις οτι εχουμε διαφορετικο mm? ο παραγοντας που αλλαζει ειμαστε εμεις παρολα αυτα στην μια περιπτωση το xvm θα δινει 60% και στην αλλη 45%.
Εαν παρω το account σου και παιξω ας πουμε 1000 μαχες θα εχω διαφορετικο win ratio και wn8 απο οτι εχω με το δικο μου? Η μηπως η wg βλεπει και ποιος ειναι πισω απο την οθονη?
Αυτο που κανει την διαφορά ειναι ο εκαστοτε παιχτης.Εαν παιξουμε platoon 1000 μαχες δεν θα εχεις το ιδιο win rate με εμενα?το mm δεν θα ειναι το ιδιο και για τους 2 μας?
Εαν υποθεσουμε οτι στις 100 μαχες η wg σου δινει 33 μαχες με 60% 33 με 50% και 33με 40% (1% ειναι draw)
η διαφορα μας ειναι οτι εσυ(οχι εσυ προσωπικα,ενας κακος παιχτης)θα χασεις τις 5 με 60% τις 16 με 50% και τις 30 με 40% και θα βγαλεις 50% win rate, ενας καλος παιχτης θα χασει τις 5 με 60% τις 10 με 50% και τις 25 με 40% και θα τελειωσει το session με 59%.
Πιστεύω ότι αν ξεκινήσεις και παίζεις πολύ καλά και συνεχίζεις να ανεβαίνεις σταδιακά το mm σε βάζει σε καλύτερη "επιλογή" ομάδας...όχι συνέχεια αλλά 6/10 φορές και πάνω..ενώ αν πάρεις π.χ. ένα ντοματολογαριασμό και παίξεις θα σε βάζει 6/10 και πάνω συνέχεια με σκατοομάδες με πάικτες κάτω απο 3-4κ μάχες , με χαμηλά στατς κτλ....γιαυτό εκτός από αυτό που ανεφερες στο κίνητρο για να ξεκινήσεις ένα account είναι να πιάσεις το recent που είχες (εσύ το κοιτάς έτσι λόγο clan) αλλά και πολλοί πιστεύω ξεκινάνε reroll για να ανεβάσουν γρήγορα ένα νέο λογαριασμό όπου παίζοντας καλά θα τους πηγαίνει & καλύτερα το mm ανεβάζοντας το απο την αρχή και πιο προσεκτικά....δλδ νέο acc παίζοντας καλά με πολλά kill+dmg= καλύτερο mm =πιο πολλές νίκες=ανεβάζεις πιο γρήγορα το account και τα στατς σου...ενώ μία ντομάτα με 30κ μάχες αλλά με καλό recent π.χ. = 1 ποσοστιαία μονάδα άνοδος % (win) στις 200-300μάχες περίπου=τσάμπα κόπος για το τίποτα!!!

@RNGD έγραψε:Το τι ευχαρίστηση μπορεί να σου δώσει το ομαδικό παιχνίδι είναι κάτι που ορίζεις εσύ ο ίδιος. Το WoT αν το σκεφτείς, δεν τερματίζεται, δεν έχει τέλος. Άρα;
Είναι για σένα κίνητρο το gold; Δεν το κρίνω, θέλει τη δουλειά του για να έρθει. Είναι το να "στήνεις" μία ομάδα; Είναι το να "δέρνεις" πιο καλά stats από εσένα; Όπως τη βρίσκει κανείς. Το μόνο που λέω είναι ότι ανάλογα με τους στόχους σου ψάχνεις και ομάδα. Δεν περιμένεις τους άλλους να σε βρουν...
H μόνη ευχαριστηση είναι η διασκέδαση τις ώρες που κάθεσαι στο game..πολύ περισσότερο άμα έχεις και παρέα σαυτό...όταν στο μαμάει η WG και οι Cheater όμως τι κάνεις?delete?για αρχή μένει η παρέα..αν δεν κάνει τπτ και η παρέα μετά το κλείνεις τελείως και πας για καφεδάκι έξωWink
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από babis2015 Τετ Αυγ 03, 2016 1:59 am

@RNGD & @TYRAELL75....αμα θέλετε να αναλύσουμε τι είναι ευχαρίστηση εντός του game κανένα πρόβλημα...για τον καθένα δε μπορώ να σας πώ όμως πιστεύω ότι όλοι έχουν τρόπο να ευχαριστιούνται...απο τον χειρότερο μέχρι τον καλύτερο παίκτη...αρκεί να μην του το μαμάνε το game οι cheater ή 3οι παράγοντες του παιχνιδιού όπως το RNG...
Γιατί π.χ. ο φίλος ντομάτας θα πάρει το KV2 ή το OBJ704 και θα πάρει 1 βολη σε όλο το παιχνίδι και αυτή η βολή που μπορεί να στείλει με την μία τον άλλο στο γκαράζ μπορεί να τον ικανοποιεί για όλη την ώρα που έκατσε στο game και ας μή βγάλει 5κ dmg που θα βγάλεις εσύ που τον φαρμάρεις κάθε μέρα π.χ...αυτό είναι ευχαρίστηση γιαυτόν γιατί όπως είπε ο dennis π.χ. εκεί μπορεί να φτάνει το μυαλό του..!!!Όταν όμως αυτός ο παίκτης θα κεντράρει, θα κλείσει ο κύκλος σε ένα low pen άρμα ή σε weakspot και θάρθει το game και θα του πεί critical η bounce ή δε ξέρω και γώ τι άλλο θα βγάλει η ρουλέτα εκείνη την ώρα...θα φρικάρει και αν δε το κλείσει θα αρχίσει τα μπινελίκια σίγουρα...εκεί μετά μπορεί να του φταίνε τα πάντα...από εσένα που τον βάρεσες μέχρι φαντάσματα που τον κυνηγούν τα βράδια...για φαντάσου να βλέπει και 100modάκια και botάκια και κάτι obj140 να του κόβουν 400άρες απο τα 500μέτρα σε κίνηση μαζί με αυτό το γ*μημένο το rng?τελοςπάντων έχει πολύ ανάλυση το θέμα..λέω να το κλείσω εδώ να πάω για κάνα μπάνιο.....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από Hit_them_HARD Τετ Αυγ 03, 2016 5:24 am

a kala.tha mas peis sto telos esy oti to MM leitourgei vasi tou wn8 ton pektwn.18 selides analysi re magkes gia ena typo pou de kserei kan pos ftiaxnei omades to MM?

Hit_them_HARD

Δημοσίευση από TYRAELL75 Τετ Αυγ 03, 2016 5:30 am

Ακριβώς και μετά αναρωτιούνται γιατί κανείς δεν θέλει να ασχοληθεί να τους μάθει το παιχνίδι όταν αρνούνται να αποδεχτούν τα αυτονόητα.

TYRAELL75

Δημοσίευση από babis2015 Τετ Αυγ 03, 2016 8:50 am

@hit_them_hard έγραψε:a kala.tha mas peis sto telos esy oti to MM leitourgei vasi tou wn8 ton pektwn.18 selides analysi re magkes gia ena typo pou de kserei kan pos ftiaxnei omades to MM?

Ωραία εγώ πες οτι είμαι ασχετος ή βλάκας...για πες μας εσύ πως δουλεύει που τα χεις μελετήσει...
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από Hit_them_HARD Τετ Αυγ 03, 2016 9:05 am

To MM DEN pernei xaraktiristika ton paikton ipospsi tou.mono xaraktiristika armatwn. Den koitaei poios pektis exei polles i liges maxes i an einai kalos i oxi.koitaei to varos ton armaton sto synolo,koitaei ton arithmo ton light kai ton arty.kai fisika ta tier. Eine kathara thema tyxis an tha peseis se kali omada i oxi. Kati pou simvenei TO IDIO se olous.den eynoeitai oute o kalos oute o kakos pektis

Hit_them_HARD

Δημοσίευση από babis2015 Τετ Αυγ 03, 2016 12:25 pm

@Hit_them_HARD έγραψε:To MM DEN pernei xaraktiristika ton paikton ipospsi tou.mono xaraktiristika armatwn. Den koitaei poios pektis exei polles i liges maxes i an einai kalos i oxi.koitaei to varos ton armaton sto synolo,koitaei ton arithmo ton light kai ton arty.kai fisika ta tier. Eine kathara thema tyxis an tha peseis se kali omada i oxi. Kati pou simvenei TO IDIO se olous.den eynoeitai oute o kalos oute o kakos pektis
Έχεις κανα link επίσημο να το αποδεικνύει αυτο?
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από TYRAELL75 Τετ Αυγ 03, 2016 12:28 pm

Α ρε μπαμπη δεν παίζεσαι εννοείται πως υπάρχει επίσημο λινκ και είναι ήδη αναρτημένο σε ποστ στο σάιτ αυτό.

TYRAELL75

Δημοσίευση από TYRAELL75 Τετ Αυγ 03, 2016 12:40 pm

http://wiki.wargaming.net/en/Battle_Mechanics
Γράφω από κινητό και δεν ξέρω αν είμαι ενεργό αλλα αυτό είναι το λινκ αν θες να το διαβάσεις

TYRAELL75

Δημοσίευση από babis2015 Τετ Αυγ 03, 2016 1:04 pm

@TYRAELL75 έγραψε:http://wiki.wargaming.net/en/Battle_Mechanics
Γράφω από κινητό και δεν ξέρω αν είμαι ενεργό αλλα αυτό είναι το λινκ αν θες να το διαβάσεις
Δουλεύει το link αλλα θέλει μελέτη..πολύ πιθανόν να έχουν γίνει αλλαγές απο το παρελθόν (παλαιότερα patch) ή να υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που δεν αναφέρονται ίσως......για δες αυτό και πές μου: https://www.google.com/patents/US8425330
και πήγαινε κάτω απο το DETAILED DESCRIPTION...και πάρε και ένα σακούλι πατατάκια αμα κάτσεις να το διαβάσεις όλο...νομίζω αναφέρει κάποια πράγματα εκτός αρμάτων και tier (ειδικά μετά το fig.1-4η παραγραφος)
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από TYRAELL75 Τετ Αυγ 03, 2016 2:13 pm

την εχω διαβασει την πατεντα πριν μερικα χρονια η παραγραφος που αναφερεσαι μιλαει στην ουσια για αριθμο μαχων,
οχι για ικανοτητα και για exttreme διαφορες αναμεσα στις ομαδες οχι αναμεσα στους παιχτες.
δλδ να μην ειναι στην μια ομαδα 15 παιχτες με 20χιλιαδες μαχες και απο την αλλη 15 παιχτες με 2-3 χιλιαδες μαχες.
Το mm ειναι για το πουτσο συμφωνουμε αλλα οτι επιλεγει account να boostarei ειναι απιθανο.

TYRAELL75

Δημοσίευση από babis2015 Τετ Αυγ 03, 2016 10:11 pm

@TYRAELL75 έγραψε:Το mm ειναι για το πουτσο συμφωνουμε αλλα οτι επιλεγει account να boostarei ειναι απιθανο.
Μπορεί να μην μπουστάρει accounts κτλ όμως έχει παραμέτρους, κόφτες και άλλους παράγοντες που λαμβάνει υπ' όψιν πέρα απο "μόνο τα αρματα & τα tier" (light/artys κτλ) που προανέφερε ο φωστήρας @hit_them_HARD.Δες μία ανάλυση παρακάτω:
http://lightquick.co.uk/world-of-tanks-is-the-matchmaker-rigged.html
(και δες και το link μέσα στο παραπάνω site:http://www.bsbnetwork.com/mobile/forum/viewthread/m/1291049/id/22895405-world-tanks-rigged)
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από babis2015 Τετ Αυγ 03, 2016 10:54 pm

Στην παρακάτω επιστολή ερωτήθηκε η εταιρεία για το πως δουλέυει το mm σύμφωνα με την παράγραφο που προανέφερα και η απάντηση ήταν η εξής:

Miguel Adaephon Del... 26 December 2013 08:31

Hello Tonkaboy,

Thank you for coming back to us with this question.

The point you are referring to is simply applied because whereas the overall statistics can be misleading as everyone can have a good or bad day, so we use the player's statistics in the last 30 mins to get an idea of how they are playing at this particular moment.

We therefore use this information to try and make the teams more balanced, but unfortunately not all players have been playing in the last half an hour, so this may not be the best way of measuring and therefore is not given the most importance, but just taken into account with the rest of the pieces of information.

I hope this explains the sentence appropriately and wish you the best of luck on the battlefield.

Kind regards,

Miguel Adaephon Delat
EU Customer Service Team

Τι εννοεί ο ποιητής της WG με την παραπάνω απάντηση στην επιστολή??
Φυσικά υπάρχει η εξήγηση στο 2ο link που έδωσα...
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από TYRAELL75 Πεμ Αυγ 04, 2016 12:46 am

Λοιπον ενα ενα γιατι απλα διαβαζεις πολλα πραγματα και εχεις μπερδευτει.
Η wg εχει κατατεθημενες 5 πατεντες για το παιχνιδι.
Στο section για το mm εκτος τον αλλων αναφερονται
α)οτι ενα stock αρμα πρεπει να μπει σε low tier battle για να ειναι δικαιο.
β)οτι οι ομαδες πρεπει να ειναι balanced στο ποσο εμπειρους παιχτες εχει η καθε μια και 
γ) αυτο που αναφερεις πιο πανω που στην ουσια λεει πως το mm αναλογος με το ποσο καλα επαιξες την τελευταια μιση ωρα σε βαζει σε μαχες προσπαθωντας να σε κρατησει κοντα στο 50% win rate.
εαν εχεις κανει 3 νικες δλδ σερι σε ανεβαζει battle tier και αν εχεις κανει μονο ηττες σε βαζει σε χαμηλο battle tier.
(στην πρωτη περιπτωση το 8ρι σου θα παει με δεκαρια και στην δευτερη θα πας top tier για να καταλαβενομαστε)

Η war gaming αρνειτε πως εχει περασει αυτα τα στοιχεια στο παιχνιδι και λεει πως απλα εχει καταθεσει τις πατεντες αλλα δεν χρησιμοποιεί ολους αυτους τους μηχανισμους.

Και να δουλευε ετσι το mm που ειναι το προβλημα ακριβώς? Εφοσον ειναι δικαιο και ισχυει για ολους???
Εαν πιστουμε πως το mm εχει αυτον τον μηχανισμο που προσπαθει να σε κρατησει στο 50% πως γινετε παιχτες να εχουν 60% win rate? πως κλεινουν μερες με 70-80%?

Τωρα προσπαθουμε εμεις οι ασχετοι να εξηγησουμε και να βρουμε κρυφους μηχανισμους μεσα στις πατεντες της wg??????
Ας μαθουμε πρωτα να τρυπαμε το is3 λεω εγω.

TYRAELL75

Δημοσίευση από RNGD Πεμ Αυγ 04, 2016 1:03 am

Ωραία λοιπόν... μετά από όλα αυτά, γίνεται κατανοητό ότι ή εταιρεία, αφού δεν μπορεί να επέμβει στο παιχτικό επίπεδο, κάνει μία προσπάθεια να κρατήσει ΟΛΟΥΣ τους παίχτες κοντά στο 50%. Άρα αν εσύ σαν παίχτης, όταν είσαι σε φάση που το mm σε πετάει σε δύσκολα παιχνίδια, κάνεις 0-2 βολές και πεθαίνεις, κοινώς παίζεις άσχημα, θα συνεχίσεις σταθερά να έχεις ας το πούμε καλό mm. 
Και πάμε λοιπόν στο μέρος του παίχτη. Ας πάρουμε παράδειγμα εμένα που grindaρω το tortoise. Όσο το είχα με το stock gun, έβγαζα κανά 1700άρι average damage. 45% wr λοιπόν. Φοράω μετά από κόπο το 120άρι gun και ξαφνικά έχω άλλο άρμα πλέον. Αυτές τις ημέρες το έχω 3/4 παιχνίδια με πάνω από 3-3,5 k dmg. Τις 2 τελευταίες μέρες είχα αν μέτρησα σωστά 19/24 νίκες με αυτό. Πριν από αυτό το πολύ καλό για τα δεδομένα μου σερί, είχα κάποιο κακό σερί. Παρόλαυτά, το κακό σερί μου, δεν ήταν 5/24 νίκες, αλλά κάπου στο 47-49%. Ο λόγος κατά τη γνώμη μου απλός. Η ζημιά που έβγαζα ήταν average 2500-3000 τουλάχιστον. Με το 9αρι άρμα λοιπόν κατά μέσο όρο έτρωγα είτε 1 Maus solo, είτε 2 8άρια solo. 
Και εδώ γεννάται το ερώτημα: αν ήμουν παιχτούρα με μέσο όρο ζημιάς 4-4,5 k , μήπως θα είχα καλύτερο %wr όταν η WG με έριχνε σε ομάδες του τρόμου; Αν ήμουν εντελώς τρόλιας και είχα average damage 1000-1200 HP/ game, θα είχα πάλι 19/24 νίκες; Μήπως θα ήταν 14/24 ας πούμε; Εννοώ, ότι όταν παίζεις με 3k+ average, στις 19 νίκες, σε 4-5 παιχνίδια που θα έβγαλα 4,5k damage+, δεν ήμουν ας πούμε ο MVP του παιχνιδιού;
Άρα, αν και σπαστικά τα σερί ηττών, εφόσον παίζεις σταθερά σε καλά επίπεδα, θα έχεις συνολικά θετικό πρόσημο.
Έπειτα, αυτό το άρθρο δεν εξηγεί τη σχέση ατομικής απόδοσης-wr. Τι εννοώ; Γιατί ο παίχτης που αυξάνει την απόδοση του, αυξάνει και το wr σε βάθος χρόνου;(άσχετα με τα σκαμπανεβάσματα 1-2 ημερώνWink

RNGD

Σελίδα 18 από 32 Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 25 ... 32  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης