World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))

+31
barracudaz7
LASKAS
trollisok
mparmpas
BoTheGreat
gr1gorious
galanosauros
37EMA
Hit_them_HARD
Panzer82
blsbill
Rommelgr1970
astoxos_x
NIAM_NIAM
fc_rex
hoannis
TYRAELL75
Dennis20vt
falakros
gregorakis
perseas
kick1995
Gooakis
fotis12345
dimstam
Convii
imperiumgraecum
RNGD
Sanguinius
Karmar1
babis2015
35 απαντήσεις

Σελίδα 31 από 32 Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Empty Απ: WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))

Δημοσίευση από perseas Τετ Σεπ 14, 2016 10:23 am

Φεύγετε από το θέμα.
WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))
perseas
perseas

Αριθμός μηνυμάτων : 176

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Empty Απ: WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))

Δημοσίευση από babis2015 Τετ Σεπ 14, 2016 11:24 am

Δε πειράζει μωρέ σιγά....τόση λάσπη και σκατό....το θέμα μας πείραξε?ολα μέσα μπλουμ!!!
babis2015
babis2015

Αριθμός μηνυμάτων : 511

Δημοσίευση από babis2015 Πεμ Σεπ 15, 2016 2:32 am

@karmar1 έγραψε:
Γιατί έχετε πρόβλημα με τα aim bots; εγώ είχα βάλει μια στιγμή το orge που ήταν free και έχανα βολές αντί να κερδίζω. Δεν λέω στα εν κινήση βάραγε bc με 60 κμ για πλάκα αλλά σε όλα τα άλλα το βρήκα ότι δεν άξιζε. Το να κλέγεται κάποιος που δεν έχει μοντς οκ το γμτ είναι που ακούς τον άλλο γμ τα aimbots σας όταν χάνει και έχει και ο ίδιος WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Icon_smile
Έχει ο άλλος aimbot; βγαίνεις και στην περνάει στα μάτια με την μια; μην ξανά βγεις άστον να πουσάρει αυτός και ρίχτου την εσύ.

Εγώ θα πω μπράβο στην WG γιατί είμαι gamer από εποχές ατάρι και πλέον στα 30 μου με έχει κάψει το παιχνίδι. Δεν ξέρω πως αλλά σου προκαλεί εθισμό η παπαριά.
@karmar1 έγραψε:KV1 + Pz.Kpfw. IV Ausf. H + M4 Sherman + t67 να συνεχίσω WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Icon_question

Μην το γμτ άλλο, ωραίο παιχνιδάκι είναι όποιος θέλει παίζει.
Εγώ πάντως μετά από δύο μέρες στον sandbox βλέπω μια προσπάθεια να φτιάξουν τα πράγματα αλλά τα ίδια χαμένα μυαλά να παίζουν.

Λιώστε ρε!!! βάλτε και 151651201mods και πάμε να γελάσουμε.
@karmar1 έγραψε:

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Empty Πώληση Account

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Empty από Karmar1 Σήμερα στις 9:58 am
22320 μάχες   /  1843wn8   /   52.80win    /   game name KarmaR1
Πραγματικά stats με τις πιο πολλές μάχες στα 10αρια και όχι σε 4-6 αρια για να φτιάχνεις wn8,  και τα lights είναι full spot όχι μόνο sniper
....................................
140€

Ευχαριστώ!

Όταν λέω εγώ ότι είμαστε για τα μπάζα δεν έχω άδικο......

ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ ΤΟΝ *ΟΥΤΣΟ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GAME ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ TOPIC ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ....ΣΑΣ  ΤΟ ΕΙΠΑ OTI ΑΥΤΟΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ!!!ΚΑΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ!!!!ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!!!!ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ.... Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil Laughing
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από babis2015 Παρ Σεπ 16, 2016 6:25 am

ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΤΑ ΚΑΛΑ MODAKIA!!!!ΕΛΑ ΚΥΡΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Όποιος θέλει νέο aslain εδω...
http://eu25.gamersplatoon.com/Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.9.15.2_02.exe
με preview και selection των mods...όλο το πακέτο..
εχει και duke_nukem voice που τα σπαει!!!

Τα υπόλοιπα στο γνωστό site...ξέρετε εσεις Smile
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από kick1995 Παρ Σεπ 16, 2016 8:11 am

kick1995
kick1995

Αριθμός μηνυμάτων : 49

Δημοσίευση από kick1995 Παρ Σεπ 16, 2016 8:23 am

Μολις βγει η καινουρια εκδοση δοκιμασε το........αν και για την περιπτωση σου θα σου προτεινα να κανεις ενα uninstall και να αφησεις ησυχο τον κοσμο
kick1995
kick1995

Δημοσίευση από kick1995 Παρ Σεπ 16, 2016 8:26 am

babis2015 έγραψε:
@karmar1 έγραψε:
Γιατί έχετε πρόβλημα με τα aim bots; εγώ είχα βάλει μια στιγμή το orge που ήταν free και έχανα βολές αντί να κερδίζω. Δεν λέω στα εν κινήση βάραγε bc με 60 κμ για πλάκα αλλά σε όλα τα άλλα το βρήκα ότι δεν άξιζε. Το να κλέγεται κάποιος που δεν έχει μοντς οκ το γμτ είναι που ακούς τον άλλο γμ τα aimbots σας όταν χάνει και έχει και ο ίδιος WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Icon_smile
Έχει ο άλλος aimbot; βγαίνεις και στην περνάει στα μάτια με την μια; μην ξανά βγεις άστον να πουσάρει αυτός και ρίχτου την εσύ.

Εγώ θα πω μπράβο στην WG γιατί είμαι gamer από εποχές ατάρι και πλέον στα 30 μου με έχει κάψει το παιχνίδι. Δεν ξέρω πως αλλά σου προκαλεί εθισμό η παπαριά.
@karmar1 έγραψε:KV1 + Pz.Kpfw. IV Ausf. H + M4 Sherman + t67 να συνεχίσω WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Icon_question

Μην το γμτ άλλο, ωραίο παιχνιδάκι είναι όποιος θέλει παίζει.
Εγώ πάντως μετά από δύο μέρες στον sandbox βλέπω μια προσπάθεια να φτιάξουν τα πράγματα αλλά τα ίδια χαμένα μυαλά να παίζουν.

Λιώστε ρε!!! βάλτε και 151651201mods και πάμε να γελάσουμε.
@karmar1 έγραψε:

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Empty Πώληση Account

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Empty από Karmar1 Σήμερα στις 9:58 am
22320 μάχες   /  1843wn8   /   52.80win    /   game name KarmaR1
Πραγματικά stats με τις πιο πολλές μάχες στα 10αρια και όχι σε 4-6 αρια για να φτιάχνεις wn8,  και τα lights είναι full spot όχι μόνο sniper
....................................
140€

Ευχαριστώ!

Όταν λέω εγώ ότι είμαστε για τα μπάζα δεν έχω άδικο......

ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ ΤΟΝ *ΟΥΤΣΟ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GAME ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ TOPIC ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ....ΣΑΣ  ΤΟ ΕΙΠΑ OTI ΑΥΤΟΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ!!!ΚΑΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ!!!!ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!!!!ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ.... Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil Laughing

Toν *ουτσο μας τον εχεις πρηξει εσυ 2 μηνες εδω μεσα

Υ.Γ http://prntscr.com/circ1x ησουν τυχερος που αστοχησε η τελευταια βολη Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
kick1995
kick1995

Δημοσίευση από blsbill Παρ Σεπ 16, 2016 8:37 am

pali fapes etrwges babi?
blsbill
blsbill

Αριθμός μηνυμάτων : 129

Δημοσίευση από babis2015 Παρ Σεπ 16, 2016 11:53 am

@kick1995 έγραψε:Toν *ουτσο μας τον εχεις πρηξει εσυ 2 μηνες εδω μεσα

Υ.Γ http://prntscr.com/circ1x ησουν τυχερος που αστοχησε η τελευταια βολη WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Icon_twisted WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Icon_twisted WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Icon_twisted WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Icon_twisted WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Icon_twisted WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Icon_twisted WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Icon_twisted WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Icon_twisted WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Icon_twisted WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Icon_twisted WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Icon_twisted WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Icon_biggrin WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Icon_biggrin WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Icon_biggrin WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Icon_biggrin WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Icon_biggrin WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Icon_biggrin
Τι έγινε νευράκια νευράκια?λοβοτομημένο πιθηκάκι κι εσύ??φοβερό το screenshot ρε σύ ανέβασέ το στο official forum μήπως κερδίσεις κανα βραβείο....Smile
Καλά που τό στειλες για να ξέρω την επόμενη που θα χω μαζέψει πολλά και παχύρευστα που θα αδειάσω....Smile

@bisbill έγραψε:pali fapes etrwges babi?
Εγώ όσες και να φάω στα παπ*ρια μου φίλος...δε με χαλάει καθόλου και δεν έχω τίποτα να χάσω...δεν με εκθέτει το αποτέλεσμα/outcome της μάχης όσο εσένα....Smile

Καλό το χουμουρ....αλλά λίγο......για το ΠΙΚΠΑ καλοί είστε και οι 2.... Laughing
WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Dumb_and_dumber_to_jim_carrey_jeff_daniels_cover_athensbars
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από kick1995 Παρ Σεπ 16, 2016 12:58 pm

2 μηνες ασχολεισαι με το ιδιο θεμα μεχρι και η τελευταια ντοματα σε εχει ξεφτιλησει και μετα εμεις ειμαστε για το πικπα?lol.....για σκεψου λιγο
Και μιας και το account ειναι δικο σου τα τσεχικα πως πανε?
kick1995
kick1995

Δημοσίευση από babis2015 Παρ Σεπ 16, 2016 1:17 pm

Καλά πάνε απο το 6άρι και πάνω...Smile
WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Trololo-problem_104172422_orig_

Γιατί δε βάζεις αυτή να είναι λίγο πιο όμορφο το avatar σου?
WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 878187406638598289
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από kick1995 Παρ Σεπ 16, 2016 1:31 pm

Tην εχεις πιασει εσυ γι'αυτο
kick1995
kick1995

Δημοσίευση από babis2015 Σαβ Σεπ 17, 2016 10:12 am

@blsbill έγραψε:WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Signature
WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 31 Signature
Μπορείς να μου πεις ένα καλό λόγο που βάζεις και τα 2 account signature και γιατί τα έχεις στην ίδια clan με 2 διαφορετικά rank???... και γιατί στο ένα παίζεις 2100 και στο άλλο 2500...? confused
στο 1ο είσαι πιο noobas ας πούμε και στο 2ο παικταράς και θες να φαίνεται αυτό στον κόσμο? confused
Επίσης το έχω απορία....έχεις έλλειψη αυτοπεποίθησης και έφτιαξες 2ο account reroll???ή το χες απωθημένο απο τη φάπα των unicum που έτρωγες και ήθελες και συ κάποτε να γίνεις λόγο κατωτερότητας??δε σου έφταναν τα 2.100win8 δλδ?
Μήπως σαρέσει η φιγούρα σε σημείο βλακείας και δε το ξέρεις?? η το μικρόβιο των στατς σε έχει φέρει σε επίπεδο μη αναστρέψιμο?LoL
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από RNGD Σαβ Σεπ 17, 2016 10:08 pm

Μπάμπη πάλι μαλακία λες και μάλιστα αυταπόδεικτη: αν έχει όντως βίτσιο με τα stats, δεν θα έβαζε το "χαμηλό" account, αλλά μόνο το "καλό".
Έχει και πιο απλή εξήγηση το πράγμα πάντως. Όταν κάνεις FC συνέχεια σε CW, ο αντίπαλος είναι δύσκολος πολύ, ένα από τα θέματα που έχεις είναι το κλείδωμα των αρμάτων. Ακόμα και να κερδίζεις, αν έχεις θέμα με τη διαχείριση του άρματος σου ατομικά( εγώ πχ έχω μεγάλο θέμα και ψοφάω συνέχεια) θες πολλά άρματα. Μία λύση είναι το να έχεις πολλά άρματα ώστε να αλλάζει, άλλη λύση είναι το 2ο account....

RNGD

Αριθμός μηνυμάτων : 392

Δημοσίευση από Dennis20vt Κυρ Σεπ 18, 2016 2:19 am

RNGD έγραψε:Μπάμπη πάλι μαλακία λες και μάλιστα αυταπόδεικτη: αν έχει όντως βίτσιο με τα stats, δεν θα έβαζε το "χαμηλό" account, αλλά μόνο το "καλό".
Έχει και πιο απλή εξήγηση το πράγμα πάντως. Όταν κάνεις FC συνέχεια σε CW, ο αντίπαλος είναι δύσκολος πολύ, ένα από τα θέματα που έχεις είναι το κλείδωμα των αρμάτων. Ακόμα και να κερδίζεις, αν έχεις θέμα με τη διαχείριση του άρματος σου ατομικά( εγώ πχ έχω μεγάλο θέμα και ψοφάω συνέχεια) θες πολλά άρματα. Μία λύση είναι το να έχεις πολλά άρματα ώστε να αλλάζει, άλλη λύση είναι το 2ο account....

Δεν χρειαζοταν να απαντησει κανεις!Δεν γινεται να καθομαστε να δινουμε συνεχεια εξηγησεις στον nooba τον babi!Φτανει ποια 31 σελιδες γραφτηκαν!
Dennis20vt
Dennis20vt

Αριθμός μηνυμάτων : 155

Δημοσίευση από babis2015 Κυρ Σεπ 18, 2016 3:59 am

@RNGD έγραψε:Έχει και πιο απλή εξήγηση το πράγμα πάντως. Όταν κάνεις FC συνέχεια σε CW, ο αντίπαλος είναι δύσκολος πολύ, ένα από τα θέματα που έχεις είναι το κλείδωμα των αρμάτων. Ακόμα και να κερδίζεις, αν έχεις θέμα με τη διαχείριση του άρματος σου ατομικά( εγώ πχ έχω μεγάλο θέμα και ψοφάω συνέχεια) θες πολλά άρματα. Μία λύση είναι το να έχεις πολλά άρματα ώστε να αλλάζει, άλλη λύση είναι το 2ο account....

@Dennis20vt έγραψε:Δεν χρειαζοταν να απαντησει κανεις!Δεν γινεται να καθομαστε να δινουμε συνεχεια εξηγησεις στον nooba τον babi!Φτανει ποια 31 σελιδες γραφτηκαν!

Τώρα περιμένεις να το πάρουμε στα σοβαρά ότι έφτιαξε 2ο account reroll για να έχει ένα παραπάνω is3 στα clanwar???Ρε νούμερα είστε σοβαροι?

Το μικρόβιο σας έχει κάψει τον εγκέφαλο...ήθελε ο μπλε να γίνει μωβ απλά πράγματα...να φαίνεται δλδ προς τα έξω ότι είναι καλύτερος τον περιστάσεων απότι ήδη είναι...έχουμε χορτάσει στο ellada απο ψώνια, φιγουρατζήδες τκαγκούρια και κομπλεξάρες...Βέβαια με όποιο δάσκαλο καθήσεις τέτοια πράγματα θα μάθεις λένε...σας έχει μαζέψει όλους εκει μέσα τους πυροβολημένους...ακόμα και ο RNGD που έφυγε το πήρε μαζί το κουσούρι Smile
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από TYRAELL75 Κυρ Σεπ 18, 2016 5:13 am

Πες τα ρε μπαμπη πεστα τους κομπλεξικους, σε λίγο θα φτάσουν στο σημείο να αγοράζουν τσεχικα account μόνο και μόνο για να ποστάρουν στο φορουμ.

TYRAELL75

Αριθμός μηνυμάτων : 256

Δημοσίευση από Dennis20vt Κυρ Σεπ 18, 2016 5:13 am

Βρε μπαπμη τι δεν καταλαβενεις απ αυτο που σε λεει ο ανθρωπος!Με τον RNGD ειμασταν μαζι στην ιδια ομαδα και ξερει γιατι εκανα 2 acc!Θες να σε απαντησω και εγω?Αντε να το κανω!

Λοιπον εκανα 2 account γιατι τυχαινει να ειμαι fc σε ομαδα που παιζει καθε μερα clan wars στο global map 3-4 και επειδη εισαι απειρος σε αυτα τα θεματα εκει κλειδωνουν τα αρματα οταν χασεις μεσα στην μαχη ασχετα αν νικησεις η οχι και δεν μπορεις να τα παιξεις για καποιο χρονικο διαστημα!

Περα απο αυτα τα 2 acc εχω και πολλα αλλα παιχτων που ειναι μεσα στην ομαδα που τα παιρνω οταν δεν ειναι online και ειναι κλειδωμενα καποια συγκεκριμενα αρματα που διαλεγουμε στα cws!

Και φυσικα θα βαλω στο signature και τα 2 τα acc να φενονται γιατι ειναι δικα μου!Επισης αν ηθελα να ειχα ψηλα stats τα 2475 που εχει το 2 acc δεν ειναι τιποτα!Μπορουσα ανετα να το εχω πανω απο 3000 και να λεω οτι ειμαι παιχτουρα!Εγω και σε παλιοτερα ποστ εχω αναφερει οτι ειμαι παιχτης του 1700 που παιζω ποιο ψηλα!Δεν ασχολουμε με το wn8 στο 2 acc και επισης πλεον δεν εχω ορεξη να παιζω randoms μπαινω κανω χαλια games μονο και μονο για να περνω τα χ2 χ3!

Τωρα γιατι εχουν διαφορετικο βαθμο δεν μας απασχολει θελεις να το βαλω να ειναι deputy commander?Και?Τι θα αλαξει θα ειμαι ο καρατεγκα την ομαδας? lel

Τωρα που απαντησα και εγω καταλαβες babi γιατι εχω 2 acc και τα εχω και τα 2 με το signature εδω?

Δεν νομιζω ομως να σε κοφτει μεχρι εκει παλι καμια μαλακια θα πεταξεις!!
Dennis20vt
Dennis20vt

Δημοσίευση από Dennis20vt Κυρ Σεπ 18, 2016 5:18 am

TYRAELL75 έγραψε:Πες τα ρε μπαμπη πεστα τους κομπλεξικους, σε λίγο θα φτάσουν στο σημείο να αγοράζουν τσεχικα account μόνο και μόνο για να ποστάρουν στο φορουμ.

χααχαχαχαχαχαχχα!!Κανει ρε griding το παιδι avg tier 6.5 με 1800 recent wn8!!
Dennis20vt
Dennis20vt

Δημοσίευση από blsbill Κυρ Σεπ 18, 2016 5:20 am

re tsompani oute ksereis ti eine to reroll pali milas xwris na ksereis?
blsbill
blsbill

Δημοσίευση από RNGD Κυρ Σεπ 18, 2016 8:24 am

babis2015 έγραψε:
@RNGD έγραψε:Έχει και πιο απλή εξήγηση το πράγμα πάντως. Όταν κάνεις FC συνέχεια σε CW, ο αντίπαλος είναι δύσκολος πολύ, ένα από τα θέματα που έχεις είναι το κλείδωμα των αρμάτων. Ακόμα και να κερδίζεις, αν έχεις θέμα με τη διαχείριση του άρματος σου ατομικά( εγώ πχ έχω μεγάλο θέμα και ψοφάω συνέχεια) θες πολλά άρματα. Μία λύση είναι το να έχεις πολλά άρματα ώστε να αλλάζει, άλλη λύση είναι το 2ο account....

@Dennis20vt έγραψε:Δεν χρειαζοταν να απαντησει κανεις!Δεν γινεται να καθομαστε να δινουμε συνεχεια εξηγησεις στον nooba τον babi!Φτανει ποια 31 σελιδες γραφτηκαν!

Τώρα περιμένεις να το πάρουμε στα σοβαρά ότι έφτιαξε 2ο account reroll για να έχει ένα παραπάνω is3 στα clanwar???Ρε νούμερα είστε σοβαροι?

Το μικρόβιο σας έχει κάψει τον εγκέφαλο...ήθελε ο μπλε να γίνει μωβ απλά πράγματα...να φαίνεται δλδ προς τα έξω ότι είναι καλύτερος τον περιστάσεων απότι ήδη είναι...έχουμε χορτάσει στο ellada απο ψώνια, φιγουρατζήδες τκαγκούρια και κομπλεξάρες...Βέβαια με όποιο δάσκαλο καθήσεις τέτοια πράγματα θα μάθεις λένε...σας έχει μαζέψει όλους εκει μέσα τους πυροβολημένους...ακόμα και ο RNGD που έφυγε το πήρε μαζί το κουσούρι Smile

Μπάμπης δεν παίζεσαι ρε μαν.

RNGD

Αριθμός μηνυμάτων : 392

Δημοσίευση από blsbill Κυρ Σεπ 18, 2016 8:44 am

aptin poli karpazia exei themata
blsbill
blsbill

Δημοσίευση από babis2015 Κυρ Σεπ 18, 2016 12:57 pm

@Dennis20vt έγραψε:Βρε μπαπμη τι δεν καταλαβενεις απ αυτο που σε λεει ο ανθρωπος!Με τον RNGD ειμασταν μαζι στην ιδια ομαδα και ξερει γιατι εκανα 2 acc!Θες να σε απαντησω και εγω?Αντε να το κανω!

Λοιπον εκανα 2 account γιατι τυχαινει να ειμαι fc σε ομαδα που παιζει καθε μερα clan wars στο global map 3-4 και επειδη εισαι απειρος σε αυτα τα θεματα εκει κλειδωνουν τα αρματα οταν χασεις μεσα στην μαχη ασχετα αν νικησεις η οχι και δεν μπορεις να τα παιξεις για καποιο χρονικο διαστημα!

Περα απο αυτα τα 2 acc εχω και πολλα αλλα παιχτων που ειναι μεσα στην ομαδα που τα παιρνω οταν δεν ειναι online και ειναι κλειδωμενα καποια συγκεκριμενα αρματα που διαλεγουμε στα cws!

Και φυσικα θα βαλω στο signature και τα 2 τα acc να φενονται γιατι ειναι δικα μου!Επισης αν ηθελα να ειχα ψηλα stats τα 2475 που εχει το 2 acc δεν ειναι τιποτα!Μπορουσα ανετα να το εχω πανω απο 3000 και να λεω οτι ειμαι παιχτουρα!Εγω και σε παλιοτερα ποστ εχω αναφερει οτι ειμαι παιχτης του 1700 που παιζω ποιο ψηλα!Δεν ασχολουμε με το wn8 στο 2 acc και επισης πλεον δεν εχω ορεξη να παιζω randoms μπαινω κανω χαλια games μονο και μονο για να περνω τα χ2 χ3!

Τωρα γιατι εχουν διαφορετικο βαθμο δεν μας απασχολει θελεις να το βαλω να ειναι deputy commander?Και?Τι θα αλαξει θα ειμαι ο καρατεγκα την ομαδας? lel

Τωρα που απαντησα και εγω καταλαβες babi γιατι εχω 2 acc και τα εχω και τα 2 με το signature εδω?

Δεν πείθεις...ειδικά αν έχεις και άλλα 10 account συμπαικτών να παίξεις σε περίπτωση έλλειψης το κάνει ακόμα πιο σίγουρο...
μπορούσες να πεις απλά -ναι γούσταρα να φαίνομαι ότι παίζω πιο ψηλά και το φτιαξα reroll γιατί είχα low win8 στο βασικό μου...
anyway...

Dennis20vt έγραψε:χααχαχαχαχαχαχχα!!Κανει ρε griding το παιδι avg tier 6.5 με 1800 recent wn8!!

7,72-8,13 παίζω βρε χαλβάδες recent...και πάνω απο 1900...μην είστε βόδια!

@blsbill έγραψε:aptin poli karpazia exei themata
και συ απο μικρό...γιαυτό έπιασες αμέσως τα διοικητικά κομπλεξάρα..όταν είσαι σε όλα στη φάπα personel officer σε παιχνίδια καταλήγεις....κρυφοί πόθοι βλέπεις....Smile παλιογιωτά!!!

@TYRAELL75 έγραψε:Πες τα ρε μπαμπη πεστα τους κομπλεξικους, σε λίγο θα φτάσουν στο σημείο να αγοράζουν τσεχικα account μόνο και μόνο για να ποστάρουν στο φορουμ.
Βρε καγκουροcommander εσύ πονηρέ πόσταρα και πρωτού λινκάρω το account μου στο forum μη φοβάσαι!
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από kick1995 Κυρ Σεπ 18, 2016 1:41 pm

[size=49]Jsi lhář s účet kupujícího
Για δωσε μια μεταφραση 2 χρονια σε τσεχικη clan κατι θα εμαθες[/size]
kick1995
kick1995

Δημοσίευση από kick1995 Κυρ Σεπ 18, 2016 1:54 pm

babis2015 έγραψε:
@Dennis20vt έγραψε:Βρε μπαπμη τι δεν καταλαβενεις απ αυτο που σε λεει ο ανθρωπος!Με τον RNGD ειμασταν μαζι στην ιδια ομαδα και ξερει γιατι εκανα 2 acc!Θες να σε απαντησω και εγω?Αντε να το κανω!

Δεν πείθεις...ειδικά αν έχεις και άλλα 10 account συμπαικτών να παίξεις σε περίπτωση έλλειψης το κάνει ακόμα πιο σίγουρο...
μπορούσες να πεις απλά -ναι γούσταρα να φαίνομαι ότι παίζω πιο ψηλά και το φτιαξα reroll
Δεν θελει και πολυ σκεψη να καταλαβεις οτι ο καθενας θελει να εχει το δικο του set up σε αρματα, στα κουμπια που χρησιμοποιεις στη μαχη, πληρωμα κτλπ......
PS οσο περισσοτερο γραφεις για θεματα που δεν γνωριζεις τοσο περισσοτερες παπαριες πετας και θα σου προτεινα να το κοψεις το βιολι γιατι 31 σελιδες εκτιθεσαι και αυτοαναιρεισαι συνεχως.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kick1995 στις Κυρ Σεπ 18, 2016 1:57 pm, 1 φορά
kick1995
kick1995

Σελίδα 31 από 32 Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης