WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))
+31
barracudaz7
LASKAS
trollisok
mparmpas
BoTheGreat
gr1gorious
galanosauros
37EMA
Hit_them_HARD
Panzer82
blsbill
Rommelgr1970
astoxos_x
NIAM_NIAM
fc_rex
hoannis
TYRAELL75
Dennis20vt
falakros
gregorakis
perseas
kick1995
Gooakis
fotis12345
dimstam
Convii
imperiumgraecum
RNGD
Sanguinius
Karmar1
babis2015
35 απαντήσεις
Σελίδα 26 από 32
Σελίδα 26 από 32 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32
Απ: WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))
@RNGD έγραψε:Αυτό το ποστ και μόνο σε συνδυασμό με τη διαφαινόμενη τελική κατάταξη μπορεί να είναι αφορμή για σατυρικό βίντεο...το ερώτημα που τίθεται....με Χίτλερ ή με Risitas; Ή και τα 2;
Risitas δαγκωτό...απλά κορυφή ο τύπος
Γιατί άμα ξετρυπώσουν λες να έχουν καλύτερο focus fire απο εσένα χωρίς προπόνηση??αρ*ίδια σου λέω εγώ.....Oμάδα άδετη δε κάνει τίποτα και ας έχει και τους καλύτερους....Κάθονται πίσω και παίζουν με τα skill τους ή με τα κύρια spotting-control points του χάρτη..ή καμπερώνουν στο Α1-Α2 τρενάκι (π.χ. prokorovka) και σου λένε αμα θες έλα.....αν σε σποτάρουν πρώτο, θα σε φάνε ομοβροντία ή όσο περνάει ο χρόνος θα σε ροκανίζουν σιγα σιγά όσο εκτίθεσαι (γιατί θα έχουν και lights με πολλά skill) και μετά θα βγούν να σε σκουπίσουν όταν έχει μείνει η ομάδα σου με ελάχιστα HP...Μα δεν είναι γαμάτο???World of Camps λοιπόν όπως έλεγα και στα RANDOM και στα υπόλοιπα....μόνοι σας αυτο-επιβεβαιώνετε αυτά που γράφω τόσο καιρό@RNGD έγραψε:Αυτό το κωλοcampaign πρέπει να μετονομαστεί σε BIrth of Campers. Έχω σιχαθεί να σπάω τα μούτρα μου σε hard camps απέναντι σε καλύτερους αντίπαλους. Τα πιο πολλά ζώα παίζουν για την ισοπαλία
babis2015- Αριθμός μηνυμάτων : 511
μην εισαι βιαστικος εχουμε μερες ακομαRNGD έγραψε:LASKAS έγραψε:RNGD έγραψε:LASKAS έγραψε:αμφισβητείς ότι μας είπες ρουφιανoκλαν???????ρε φοράς παντελόνια????????????ΤΟ ΕΙΠΕΣ Η ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕΣ????????????????????????????????????????????
Την πιθανότητα να είσαι όντως ρουφιανοclan την έχεις εξετάσει ποτέ;
και εμείς ακόμα γελάμε με τη πάρτη σου που έστελνες is3 να σποτάρει κάνε τον βασιλιά τώρα εκεί στους τυφλούς και είναι οκ
Αυτό το ποστ και μόνο σε συνδυασμό με τη διαφαινόμενη τελική κατάταξη μπορεί να είναι αφορμή για σατυρικό βίντεο...το ερώτημα που τίθεται....με Χίτλερ ή με Risitas; Ή και τα
TYRAELL75- Αριθμός μηνυμάτων : 256
... ουσιαστικά τελείωσε, έχουμε ικανό δείγμα για να ξέρουμε τι θα συμβεί ... 3.5k fp και πάνω θα είναι το άρμα, 4k fp όποιος έχει είναι safe ... έτσι ώστε να κοιμάται ήσυχος τη νύχτα, διότι το θέμα σε ένα campaign που ο στόχος είναι το άρμα (αν για κάποιον είναι μόνο αυτό ο στόχος) σημασία δεν έχει αν θα το πάρεις αλλά πόσο εύκολα θα γίνει αυτό ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Λιγο πιο κατω γυρω στα 3κ φενεται να ειναι εκει που εχει κλειδωσει παρεμπτιντος οντος η προηγουμενη μου κλαν δεν τα εχει παει καλα στο event αυτο αν και δεν εχει αλλαξει ο βασικος κορμος anyway οπως λεω shiit happensgregorakis έγραψε:... ουσιαστικά τελείωσε, έχουμε ικανό δείγμα για να ξέρουμε τι θα συμβεί ... 3.5k fp και πάνω θα είναι το άρμα, 4k fp όποιος έχει είναι safe ... έτσι ώστε να κοιμάται ήσυχος τη νύχτα, διότι το θέμα σε ένα campaign που ο στόχος είναι το άρμα (αν για κάποιον είναι μόνο αυτό ο στόχος) σημασία δεν έχει αν θα το πάρεις αλλά πόσο εύκολα θα γίνει αυτό ...
antkon- Αριθμός μηνυμάτων : 68
Ο αριθμός των μαχών που έχουμε χάσει από την απειρία της νέας και όχι δεμένης ομάδας είναι αφάνταστα μεγάλος. Το highlight ήταν μία ruinberg με το σκορ 7-3 υπέρ μας, ένα IS3 δικό μας δίπλα στο cap μας μπλοκαρισμένο σε wreck και ο παίχτης δεν μιλάει καν και το χάνουμε από cap, μία westfield με εμάς στα +2500 HPs, score στο 4-4... κοινώς δεν χάνεις... αλλά στούκα πάλι..
Και πας mines κόντρα στους fame, τους βρίσκεις στο ψιλοχαλαρό, τους αιφνιδιάζεις και κερδίζεις σχετικά εύκολα..
Ποιος χέστηκε για μία νίκη κόντρα στους FAME; Δεν έχουμε consistency καθόλου. Και εγώ σκατά παίζω, αν και σαν δικαιολογία έχω ότι δίνω στρωτές μάχες στους junior FC μου οι οποίοι πρώτη φορά τρέχουν campaign και πάνε γενικά καλά και αφήνω για μένα τα σε σκατά
Και πας mines κόντρα στους fame, τους βρίσκεις στο ψιλοχαλαρό, τους αιφνιδιάζεις και κερδίζεις σχετικά εύκολα..
Ποιος χέστηκε για μία νίκη κόντρα στους FAME; Δεν έχουμε consistency καθόλου. Και εγώ σκατά παίζω, αν και σαν δικαιολογία έχω ότι δίνω στρωτές μάχες στους junior FC μου οι οποίοι πρώτη φορά τρέχουν campaign και πάνε γενικά καλά και αφήνω για μένα τα σε σκατά
RNGD- Αριθμός μηνυμάτων : 392
... όχι θα είναι πάνω από 3.5k ... μην μετράτε σαν τελευταία τη θέση 8k, μέχρι και τη θέση 7,5k θα δοθούν άρματα ...
Πάνω από 3000 θα είναι σίγουρα το άρμα και λογικά μέχρι την θέση 7600 κάπου. Δλδ 300 πόντοι την μέρα 3 νίκες δλδ στα χ5.
εκτος εαν καποιος το κλειδωσει πιο νωρις και μετα κανει συντηρησηTYRAELL75 έγραψε:Πάνω από 3000 θα είναι σίγουρα το άρμα και λογικά μέχρι την θέση 7600 κάπου. Δλδ 300 πόντοι την μέρα 3 νίκες δλδ στα χ5.
1ον) ακούστε τον παππού
2ον) το "tip" το έδωσα ώστε σε περίπτωση που κάποιος ξεπεράσει τους 4k fp, να μπορεί να παίξει με το λογαριασμό άλλου clan mate του, χωρίς να φοβάται να μείνει εκτός αρμάτων .
2ον) το "tip" το έδωσα ώστε σε περίπτωση που κάποιος ξεπεράσει τους 4k fp, να μπορεί να παίξει με το λογαριασμό άλλου clan mate του, χωρίς να φοβάται να μείνει εκτός αρμάτων .
+1gregorakis έγραψε:1ον) ακούστε τον παππού
@Gregorakis έγραψε:2ον) το "tip" το έδωσα ώστε σε περίπτωση που κάποιος ξεπεράσει τους 4k fp, να μπορεί να παίξει με το λογαριασμό άλλου clan mate του, χωρίς να φοβάται να μείνει εκτός αρμάτων .
Σωστότατο το βρίσκω...σε συ RNGD αγορίνα μου εσύ που έχεις και απεριόριστο χρόνο μόλις κλειδώσεις το άρμα με το λογαριασμό σου, να σου δώσω να κάνεις fc με το δικό μου μπας και πάρω και γώ κάτι τις???
Αφου δεν προλαβαίνω σχολάω 9 και φεύγω 10 κάθε βράδυ βάλε μπάνιο+μαμ+κακά (πάει 11-12) + μετά πάμε για νάνι
Μη ξεχνάς ότι εσύ έχεις επί το πλείστον (95%) ξένους παίκτες στην ομάδα, που έχουν άλλη κουλτούρα, νοοτροπία & συνέπεια + δεν βαριούνται ή απογοητεύονται έτσι εύκολα όπως οι δικοί μας!Δηλαδή δεν είναι τόσο κομπλεξικοί, ψωνισμένοι, τεμπέληδες, γκρινιάριδες και εγωιστές...!!!Όλα αυτά παίζουν τεράστιο ρόλο στο αν θα έχεις την άνεση να πειραματιστείς με την ομάδα και να δοκιμάσεις νέα πράγματα ή νέους ανθρώπους, στο αν βάλεις μάχη απέναντι στη fame έστω και αν ξέρεις ότι κατα 90% θα χάσεις (χωρίς μουρμούρα-κατύφια) ή εάν θα βάλεις landing στις 11 και ο μπούλης στις 00.01 πίνει γάλα και πέφτει τα ανάσκελα, γιατί η γυναίκα του του το κλείνει, άρα θα ψάχνεις άτομα της τελευταίας στιγμής..!@RNGD έγραψε:Ο αριθμός των μαχών που έχουμε χάσει από την απειρία της νέας και όχι δεμένης ομάδας είναι αφάνταστα μεγάλος. Το highlight ήταν μία ruinberg με το σκορ 7-3 υπέρ μας, ένα IS3 δικό μας δίπλα στο cap μας μπλοκαρισμένο σε wreck και ο παίχτης δεν μιλάει καν και το χάνουμε από cap, μία westfield με εμάς στα +2500 HPs, score στο 4-4... κοινώς δεν χάνεις... αλλά στούκα πάλι..
Μπάμπη...ή κουλτούρα της ομάδας είναι να υποστηρίζει τη συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας. Εσύ ρε φίλος έχεις παίξει μαζί μας 1 απόγευμα μόνο... οπότε δεν....
Εμείς noobαδες είμαστε εκεί. Με τους μισούς από αυτούς είμασταν στο 45-50% στα skirmish τον Αύγουστο. Αυτό το 50-55% που έχουμε σε αυτό το event (μετρώντας 4-5 παιχνίδια που κάνουμε insta quit - ήττα κάθε βράδι κατά μέσο όρο, πέφτουμε κάτω από 50% συνολικά) ήρθε μέσα από το learning curve το οποίο έχουμε δεχτεί ότι θα περάσουμε σαν ομάδα μέχρι να έρθει το αποτέλεσμα.
Η ανοχή στη στούκα είναι κάτι που απλά το κακό recruiting δεν αφήνει τον παίχτη να βελτιωθεί. Δώσε μου 9 αποφασισμένους να παίξουν για μία ομάδα Έλληνες 1400αρηδες και σε πάω στοίχημα ότι σε 1-2 μήνες θα landaρουμε σε τελικούς στα CW tier 8. Αν δεχτούν ότι επί 2 μήνες θα τρώμε πολύ φάπα, στο τέλος θα χώνουμε το XVM στον πάτο από πολύ κόσμο με 2000 average.
Εμείς noobαδες είμαστε εκεί. Με τους μισούς από αυτούς είμασταν στο 45-50% στα skirmish τον Αύγουστο. Αυτό το 50-55% που έχουμε σε αυτό το event (μετρώντας 4-5 παιχνίδια που κάνουμε insta quit - ήττα κάθε βράδι κατά μέσο όρο, πέφτουμε κάτω από 50% συνολικά) ήρθε μέσα από το learning curve το οποίο έχουμε δεχτεί ότι θα περάσουμε σαν ομάδα μέχρι να έρθει το αποτέλεσμα.
Η ανοχή στη στούκα είναι κάτι που απλά το κακό recruiting δεν αφήνει τον παίχτη να βελτιωθεί. Δώσε μου 9 αποφασισμένους να παίξουν για μία ομάδα Έλληνες 1400αρηδες και σε πάω στοίχημα ότι σε 1-2 μήνες θα landaρουμε σε τελικούς στα CW tier 8. Αν δεχτούν ότι επί 2 μήνες θα τρώμε πολύ φάπα, στο τέλος θα χώνουμε το XVM στον πάτο από πολύ κόσμο με 2000 average.
@RNGD έγραψε:Μπάμπη...ή κουλτούρα της ομάδας είναι να υποστηρίζει τη συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας. Εσύ ρε φίλος έχεις παίξει μαζί μας 1 απόγευμα μόνο... οπότε δεν....
Έχω παίξει σε ομάδα αντίστοιχου βεληνεκούς με τη δικιά σου (του εξωτερικού) και έχω και αρκετούς φίλους σε παρόμοιες,αλλά και σε καλύτερες, όπως και μπαίνω σε αρκετά ts όπου έχω το αντίστοιχο καφεδάκι μου...οπότε ξέρω πολύ καλά πως βλέπουν και πως έχουν τα πραγματα οι μη Έλληνες παίκτες και πως τα βλέπουμε εμείς απο τη δικιά μας πλευρά...
Μα ποιός κάνει σωστό recruiting?είναι δυνατόν με μόνο γνώμονα (α) το win8 να κάνεις recruit και με το πως παίζει ο καθένας τα αρματά του σε Random μάχη??@RNGD έγραψε:Η ανοχή στη στούκα είναι κάτι που απλά το κακό recruiting δεν αφήνει τον παίχτη να βελτιωθεί. Δώσε μου 9 αποφασισμένους να παίξουν για μία ομάδα Έλληνες 1400αρηδες και σε πάω στοίχημα ότι σε 1-2 μήνες θα landaρουμε σε τελικούς στα CW tier 8. Αν δεχτούν ότι επί 2 μήνες θα τρώμε πολύ φάπα, στο τέλος θα χώνουμε το XVM στον πάτο από πολύ κόσμο με 2000 average.
Με αυτό το δεδομένο έχεις ΜΟΝΟ 1 απο τα 3 βασικά από αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι για να φτάσεις στο μέγιστο δυνατό επίπεδο ομάδας με σωστό recuiting...τα υπόλοιπα 2 είναι β) να δείς πόσο ενεργός είναι για να έχεις τη συμμετοχη που χρειάζεσαι στην ομάδα σου, και τέλος (γ) το πόσο αποδοτικός είναι (με τα σωστά άρματα/πληρώματα) στο παιχνίδι ή και κατα πόσο θέλει να μάθει και μπορεί να παίζει ομαδικά και να προσαρμοστεί σε τέτοιο επίπεδο παιχνιδιού..
άρα για να έχεις το μέγιστο δυνατόν (100%) ενός σωστού recruit-παίκτη για την ομάδα σου, πρέπει να έχει όλα αυτά τα 3 μαζί που προανέφερα......αν δεν τα έχει και τα 3 αυτά..ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ???
καλύτερα να μην κατέβεις καθόλου ή κατέβα με 1 ομάδα 10άτομα που τους ξέρεις καλά και νιώθουν και δεν είναι μ*λ*κες!!!
ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ RECRUIT/TRIAL για όσο χρειαστεί να τα τσεκάρεις αυτά και αν δε πληρεί αυτές τις 3 προϋποθέσεις τον διώχνεις ή αν είναι φιλος/γνωστός και τον θές τον κρατάς ρεζέρβα!!!
Έχασα μια φορά σε ένα clanwar τους περισσότερους πόντους που δίνει σε τελικό landing όπως το x5 σε περιοχή/target σε προηγούμενο campaing γιατί είπε ο commander push στο flank σε ομάδα lights και ψόφησαν τα 2 αποτα 6 lightweight γιατί βγήκαν οι 2 να κάνουν push ενώ οι άλλοι 4 στην πρώτη βολή που έφαγαν κόλωσαν...και ο εχθρός έσβησε τα 2 πιο εκτεθιμένα που έπαιξαν σωστά και στη συνέχεια τους έσπασαν όλους και χάσαμε το flank και στη συνέχεια και το CW....γιατί λοιπόν αυτούς πρέπει να τους ξαναβάλει στην επόμενη μάχη να παίξουν πάλι όταν έκαναν μαλ*κία και δεν την καταλαβαίνουν ή είναι επαναλαμβανόμενη...???έτσι χάνονται οι πόντοι και οι μάχες και μένεις πίσω γιατί έχεις 4 στους 10 ή 6/10 ή και 8/10 λάθος άτομα για αυτό που θές...!!!
Καλύτερα φτιάξε ομάδα και κατέβα σοβαρά και μετά να λέμε για άρματα/θέσεις/στατιστικά/κατατάξεις...με μπαχαλάκιδες κλάιν μάιν που λέμε καλύτερα να παίζω και χωρίς άρμα!!!
Γιατί αν εγώ τα πληρώ αυτές τις προϋποθέσεις που έγραψα παραπάνω θα πρέπει να μου τον βάλεις συμπαίχτη τον αδαή και ξεροκέφαλο αντισυμπαίχτη???και γιατί όταν θα χάσουμε εξαιτίας τέτοιων περιστατικών εγώ να ξαναμπώ να παίξω μαζί σου ή με την ομάδα ή να μην γίνω slacker...?επειδή ο άλλος δε γουστάρει να αλλάξει το τρόπο που έχει μάθει και θέλει και άρμα και θα λεγόμαστε και συμπαίχτες???τα λέω για όλους όχι για σένα.....
Πάμε στο άλλο τώρα...ξεκίνησε κανείς να φτιάξει ομάδα πρώτα και μετά να πάρει μέρος σε διαγωνισμούς κτλ και δεν το θυμάμαι...?δε λέω ότι και να το θες να το κάνεις ότι θα γίνει...αλλά προετοιμασία για campaign π.χ. ή κάτι αντίστοιχο απο ελάχιστους έως καθόλου έχω δει να κάνουν ....Έχω δεί κάποια training για συγκεκριμένες πίστες και κάποια καλοστημένα setup γενικά σε stronghold αλλά ελάχιστοι ήξεραν ο ένας τον άλλο πως παίζει και γνωρίζονταν καλά....το να μαζευτείς 9 το βράδυ για να παίξεις δεν σε κάνει και ομάδα αποκλειστικά....οκ να μου πείς υπάρχει κοινός σκοπός....και κάποιοι καλοί ή ομαδικοί παίκτες...η αποτυχία οφείλεται όμως στους υπολοίπους που δεν έχουν επιλεγεί σωστά ή δεν δίνουν το ίδιο βάρος στην ομάδα ή απλά συμπληρώνουν το roster....
Έτυχε σε κάποιες ομάδες και είδα οργάνωση με excel έτοιμο με τους παίκτες + πρόγραμμα με τις πίστες-landing+δηλώσεις συμμετοχής + δηλώσεις αρμάτων του κάθε παίκτη + χώρισμα σε 5-6 υπο-ομάδες και όλα αυτά σε spreadsheet..αλλά στο ελληνιστάν και στο Worldoftankistan η ανοργανοσιά είναι το φετίχ της πλειονότητας!
to na kaneis training de leei kati.Ektos kai an eise academy clan (xxxx-A). To wn8 einai mia endeiksi.oxi i apolyti endeiksi alla mia kali endeiksi tou ti paikti vlepeis.kai epeidi tygxanei na kanw recruiting stin omada mou mazi me to wn8 koitaw kialla pragmata poli simantika.ti armata exei o pektis,pws pezei ta armata pou xrisimopioume emeis, ti win ratio exei,ti spot vgazei kai fisika an eine empeiros se maxes CW kai se maxes oxyrou.Mono tou to wn8 de leei tpt.alla kai apo tin alli oti kai na mou pei enas pektis me 700wn8 pou de pezei mono light sefte de kanoume
exw pekti tou 1500 stin omada pou eine poly dynato.eixa pekti tou 1300 episis poly dynato.alla exoun dei ta matia mou kai kati 1900arides asta na pane.
By the way ena megalo mpravo gia ta paidia tis EREKT kai tis GBOA gia tin poli kali prospatheia sto campaign kai fisika se osous allous dikous mas kanoun tin prospatheia tous me omades international.
exw pekti tou 1500 stin omada pou eine poly dynato.eixa pekti tou 1300 episis poly dynato.alla exoun dei ta matia mou kai kati 1900arides asta na pane.
By the way ena megalo mpravo gia ta paidia tis EREKT kai tis GBOA gia tin poli kali prospatheia sto campaign kai fisika se osous allous dikous mas kanoun tin prospatheia tous me omades international.
blsbill- Αριθμός μηνυμάτων : 129
Με τόσα skirmishes που μπορεί να παίζει μία ομάδα το training περιορίζεται στο να πάρεις το πολύ 1-2 παίχτες για να τεστάρεις-δείξεις κάτι
-UPDATE-
... είναι πολλές οι πιθανότητες ο τελευταίος να περάσει τα 4000 fp ... έκανα λάθος υπολογισμούς, sry ... δε μπορώ να είμαι πιο ακριβής διότι αφενός δε γνωρίζουμε τον αριθμό των αρμάτων που θα μοιραστούν και αφετέρου υπάρχει μεγάλη ποσοστιαία διαφορά στους κερδισμένους πόντους από μάχη σε μάχη, που δύναται να οδηγήσει σε μεγάλες διαφοροποιήσεις τις τελευταίες μέρες ... πάντως είμαι 99% σίγουρος πως ακόμα κι αν δεν ξεπεράσουμε τα 4000 fp το όριο θα είναι εκεί κοντά (3,8-3,9k) ...
... είναι πολλές οι πιθανότητες ο τελευταίος να περάσει τα 4000 fp ... έκανα λάθος υπολογισμούς, sry ... δε μπορώ να είμαι πιο ακριβής διότι αφενός δε γνωρίζουμε τον αριθμό των αρμάτων που θα μοιραστούν και αφετέρου υπάρχει μεγάλη ποσοστιαία διαφορά στους κερδισμένους πόντους από μάχη σε μάχη, που δύναται να οδηγήσει σε μεγάλες διαφοροποιήσεις τις τελευταίες μέρες ... πάντως είμαι 99% σίγουρος πως ακόμα κι αν δεν ξεπεράσουμε τα 4000 fp το όριο θα είναι εκεί κοντά (3,8-3,9k) ...
-Update Reloaded-gregorakis έγραψε:-UPDATE-
Ας πάρουμε υπόψιν μας 4 rules από το event που μάλλον κάποιοι αγνοούν.
4.1.7. Only one tank can be awarded per player. A player that is awarded with a prize vehicle in a clan license, cannot get another tank for their positions in the personal standings.
4.1.9. The remaining tanks will be distributed by the Wild Card system among the players who received the highest number of personal Fame Points.
4.1.12. The remaining tanks will be awarded according to the personal standings, only after prize tanks are distributed by the Wild Card system and in clan licenses.
4.1.13. A player can get only one tank according to the personal standings. If a player is awarded with a tank by the Wild Card system, they cannot get another tank for scoring the most in the Alley of Fame. The prize tank will be awarded to the next player in the personal standings.
Η παρακάτω ανάλυση είναι εντελώς υποθετική άν οι παρακάτω clans τερματίσουν στην 10άδα, οι active παίχτες τους παίξουν έστω 5 μάχες για να πάρουν το άρμα και δεν boostaroun ή χάσουν και άλλους παίχτες έως την θέση 7000.
Τώρα ας δούμε τις 10 top clans και να υπολογίσουμε περίπου τα άρματα που θα περισσέψουν.
1. SANTI 75 άτομα active (25 licences από τα 100 + 45 που είναι μέσα στις θέσεις έως 7000=70)
2. G2G 97 άτομα active (3 licences από τα 100 + 82 που είναι μέσα στις θέσεις έως 7000=85)
3. S4 97 άτομα active (3 licences από τα 100 + 59 που είναι μέσα στις θέσεις έως 7000=62)
4. WHYOU 90 άτομα active (10 licences από τα 100+58 που είναι μέσα στις θέσεις έως 7000=68)
5. PIGEO 92 άτομα active (8 licences από τα 100 + 53 που είναι μέσα στις θέσεις έως 7000=61)
6. V-TER 73 άτομα active (27 licences από τα 100 + 35 που είναι μέσα στις θέσεις έως 7000=62)
7. -TAF- 96 άτομα active (4 licences από τα 100 + 86 που είναι μέσα στις θέσεις έως 7000=90)
8. FEED 92 άτομα active (8 licences από τα 100 + 53 που είναι μέσα στις θέσεις έως 7000=61)
9. FAME 73 άτομα active (27 licences από τα 100 + 41 που είναι μέσα στις θέσεις έως 7000=68)
10. OMNI 89 άτομα active (11 licences από τα 100 + 62 που είναι μέσα στις θέσεις έως 7000=73)
Αν κάνω σε κάτι λάθος παρακαλώ ενημερώστε με.
Επειδή δεν τα πέτυχες δεν πάει να πει ότι μερικές ελληνικές δεν το κάνανε.babis2015 έγραψε:Έτυχε σε κάποιες ομάδες και είδα οργάνωση με excel έτοιμο με τους παίκτες + πρόγραμμα με τις πίστες-landing+δηλώσεις συμμετοχής + δηλώσεις αρμάτων του κάθε παίκτη + χώρισμα σε 5-6 υπο-ομάδες και όλα αυτά σε spreadsheet..αλλά στο ελληνιστάν και στο Worldoftankistan η ανοργανοσιά είναι το φετίχ της πλειονότητας!
Sniperas- Αριθμός μηνυμάτων : 32
Oi grbb giati den asxolithikan me to event? Snomparoun ta rewards tanks? Dekaria mono mazeytoun?
mparmpas- Αριθμός μηνυμάτων : 28
mparmpas έγραψε:Oi grbb giati den asxolithikan me to event? Snomparoun ta rewards tanks? Dekaria mono mazeytoun?
Στέλνεις την ειρωνεία σε άλλο επίπεδο
@Sniperas έγραψε:Επειδή δεν τα πέτυχες δεν πάει να πει ότι μερικές ελληνικές δεν το κάνανε.
Αν είχαν τέτοια οργάνωση θα ήμουν ήδη μέσα..όχι μόνο στα χαρτιά....για να το κάνεις αυτό θες πολύ active κόσμο...και με τα κριτηρια που προανέφερα...δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια ομάδα ελληνική
babis2015 έγραψε:@Sniperas έγραψε:Επειδή δεν τα πέτυχες δεν πάει να πει ότι μερικές ελληνικές δεν το κάνανε.
Αν είχαν τέτοια οργάνωση θα ήμουν ήδη μέσα..όχι μόνο στα χαρτιά....για να το κάνεις αυτό θες πολύ active κόσμο...και με τα κριτηρια που προανέφερα...δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια ομάδα ελληνική
Όσα excel και να κάνεις...άμα δεν μπαίνεις να παίξεις τι να λέει;
babis2015 έγραψε:Αν είχαν τέτοια οργάνωση θα ήμουν ήδη μέσα
... ελληνική clan ζητά άτομο με πιστοποίηση microsoft, ώστε να φτιάξει τα κατάλληλα excelοφυλλα, δημιουργώντας ευχάριστο κι ανταγωνιστικό περιβάλλον, κατάλληλο να πείσει τον babis2015 να ενταχθεί στις τάξεις της ...
Δεν έχω ιδέα από excel αλλά άμα είναι για τον μπαμπη θα κάτσω να μάθω ρε φίλε.gregorakis έγραψε:babis2015 έγραψε:Αν είχαν τέτοια οργάνωση θα ήμουν ήδη μέσα
... ελληνική clan ζητά άτομο με πιστοποίηση microsoft, ώστε να φτιάξει τα κατάλληλα excelοφυλλα, δημιουργώντας ευχάριστο κι ανταγωνιστικό περιβάλλον, κατάλληλο να πείσει τον babis2015 να ενταχθεί στις τάξεις της ...
Όλα σε excel θα τα περάσω ποιος μπαίνει ποιος βγαίνει τι άρματα έχει τι perks, πρόγραμμα clan wars,προγραμμα skirmish ,ποιος fc κάνει τι και τι ώρα,παρουσιες,απουσιες,wn8 dmg ανά μάχη σε clan war και skirmish,average xp και spoting σε clan war και skirmish και θα δημιουργήσω και έναν αλγόριθμο που να τα βάζει όλα αυτά σε μία εξίσωση που να μας δίνει έναν συντελεστή για το πόσο κατάλληλος είναι κάθε παίχτης για την clan μας.
@gregorakis έγραψε:... ελληνική clan ζητά άτομο με πιστοποίηση microsoft, ώστε να φτιάξει τα κατάλληλα excelοφυλλα, δημιουργώντας ευχάριστο κι ανταγωνιστικό περιβάλλον, κατάλληλο να πείσει τον babis2015 να ενταχθεί στις τάξεις της ...
Πως πάει η 8ball?καλά?πως πάνε τα πεντόβολα εκεί?ακόμα παίζετε με τις μπάλες?αμα χάσεις καμιά μπορώ να σε δανείσω κανα ζευγάρι...Δε πιστεύω να σε πειράζει που είναι λίγο χνουδωτές....
Τι να το κάνεις εσύ το excel και τα υπόλοιπα....Κατεβάζεις 6 δεκάδες κόσμο για το campaign καθημερινά και δεν το ξέραμε?Τράβα δώσε το account σου σε κανένα να σου φαρμάρει κανα πόντο και άσε τις πονηριές....@TYRAELL75 έγραψε:Δεν έχω ιδέα από excel αλλά άμα είναι για τον μπαμπη θα κάτσω να μάθω ρε φίλε.
Όλα σε excel θα τα περάσω ποιος μπαίνει ποιος βγαίνει τι άρματα έχει τι perks, πρόγραμμα clan wars,προγραμμα skirmish ,ποιος fc κάνει τι και τι ώρα,παρουσιες,απουσιες,wn8 dmg ανά μάχη σε clan war και skirmish,average xp και spoting σε clan war και skirmish και θα δημιουργήσω και έναν αλγόριθμο που να τα βάζει όλα αυτά σε μία εξίσωση που να μας δίνει έναν συντελεστή για το πόσο κατάλληλος είναι κάθε παίχτης για την clan μας.
Ωραίοι είστε ρε...κρατήσατε μόνο η μία σειρα που έγραψα στο τέλος απο όλο το κείμενο...Τα άλλα περι οργάνωσης training και το να φτιάξεις 2-3 καλοστημένες ομάδες απο νωρίς που έγραψα, δεν λογίζονται έτσι (το οποίο βασίζεται πάνω σαυτό που είπε ο RNGD για μία ομάδα με καλοπροπονημένους 1400άρηδες....)??!
Είπα εγώ ότι το πρόγραμμα μόνο και τα χαρτιά κάνουν την ομάδα?Επειδή έχετε 100άτομα και δε μπορείτε να οργανώσετε ούτε τους μισούς?εσείς και να το κάνετε αυτό το πρόγραμμα π.χ. οι μισοί και βάλε θα δηλώνουν παρόν και θα λείπουν για πιτόγυρα το βράδυ (είναι και στη φύση του Έλληνα αυτό...)!
Αφού ξέρουμε πολύ καλά πως γίνονται οι επιλογές απο την αρχή του recruiting μέχρι και τώρα...και το αποτέλεσμα φαίνεται....εχεις 30-40 το πολύ που ασχολούνται και 60 που συμπληρώνουν το roster...απλά πράγματα!
Στους 30-40 λοιπόν που έχεις οι 10-15 που μπαίνουν είναι φίλοι και κολλητοί που οπωσδήποτε πρέπει να παίξουν (ακόμα και αν κάνουν βλακείες και χάνεις και μάχες εξαιτίας τους..) και θα το απαιτήσουν γιατί σε υποστηρίζουν τυφλά και είναι παρόντες σε όλα (εδώ πάμε και στις γκλίκες που ελέγα σε άλλο post νωρίτερα..) και απο τους υπόλοιπους όσοι έχουν πολύ όρεξη (κυρίως νέοι στην clan) ή όσοι τύχει και είναι online εκείνη τη μέρα να συμπληρώσουν το ρόστερ.
Είπαμε η κατάσταση είναι στάσιμη μόνιμα και δε πάει παραπέρα...αφού σας εξυπηρετεί όμως γιατί να σκάτε...??μια χαρά είστε για την ελληνική πραγματικότητα... τώρα το αν έξω γελάνε ή σας έχουν του κλώτσου που λέμε..αυτό είναι άλλο θέμα...δε θέλω να σας χαλάσω την ονείρωξη αλλά πραγματικά είστε στο κόσμο σας...τουλάχιστο μη τσακώνεστε για τα έλο και τα ελοχίμ και τις κατατάξεις γιατί είναι γελοίο...!!!
Σελίδα 26 από 32 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32
Παρόμοια θέματα
» MM & RNG ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΤΟΥ GAME!!!
» cant load the game
» Έρχονται νέα game modes
» New Game Naval Action
» in game channel "greek WOT"
» cant load the game
» Έρχονται νέα game modes
» New Game Naval Action
» in game channel "greek WOT"