GRBB αλλαγη δομης?
+3
babis2015
TYRAELL75
antkon
7 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: GRBB αλλαγη δομης?
Τς τς..δες πάλι τι έκανα, σε σύγχυση και βρίζεις..babis2015 έγραψε:@RNGD έγραψε:
Είμαι απλά ανώτερος
Όχι δεν είσαι απλά ανώτερος....είσαι ο υπέρτατος ...Ο Μ*Λ*ΚΑΣ ΔΕΝ ΗΤΤΑΤΑΙ ΠΟΤΕ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Κόψτη λίγο γιατί έτσι θα καταντήσεις...
Α που σαι Μπάμπη, τρέχα χώσε φράγκα στον Serb βρε. Τσίμπα το καινούριο Borsig, stronk tank..
Έλα μετά κορόιδεψε τον antkon γιατί κερδίζει Παίζοντας όπως γουστάρει premium tank.
Το πιάνεις το λογικό clusterfuck εδώ; Που να το πιάσεις;
Είπαμε ε; "Τους δείχνεις όλους εσύ" σωστά;
Θα συνεχίσουμε καιρό τα 2 μας. Εσύ θα αφρίζεις και θα βρίζεις γιατί Μπαμπίνο μου είμαι όπως σου είπα καλύτερος.
RNGD- Αριθμός μηνυμάτων : 392
Που την είδες τη σύγχυση..lol....σε απολαμβάνω να σκουπίζεις τα πατώματα με την πετσέτα...hulk έγινες απο το πολύ κοπάνημα....χαχαχχααχχα...κάνε λίγο κράτει βρε παιδι μου....ή άλλαξε χέρι έστω να πρηστείς και απτην άλλη μεριά@RNGD έγραψε:Τς τς..δες πάλι τι έκανα, σε σύγχυση και βρίζεις..
and btw....άλλο KV4/IS5/chieftain και άλλο bulldog σε 8άρι...κορόιδοοοοοοοοοοοο
babis2015- Αριθμός μηνυμάτων : 511
Μα εγώ ποτέ δεν τον έδωσα αξία. Από την αρχή πλάκα σπάω με την πάρτη του.Dennis20vt έγραψε:RNGD απλα αρκετη αξια τον δωσαμε τον noobako!Φτανει τοσο ας κανει οτι πιπα θελει!Καταλαβαν ολοι οτι ειναι noobakos και βλακας στο μυαλο οποτε οκ!
Μπαμπη συνεχισε ετσι μεγαλε ενταξει σε δινω ελαφρυντικα λογο βλακειας!!
Η κακοποίηση ηλιθίων είναι κακό πράγμα;
Αφού είπαμε, στο μυαλό του κερδίζει!
Είμαστε όλοι χαρούμενοι
Τι σημασία έχει το άρμα που παίζεις, όταν παίζεις εσύ;babis2015 έγραψε:Που την είδες τη σύγχυση..lol....σε απολαμβάνω να σκουπίζεις τα πατώματα με την πετσέτα...hulk έγινες απο το πολύ κοπάνημα....χαχαχχααχχα...κάνε λίγο κράτει βρε παιδι μου....ή άλλαξε χέρι έστω να πρηστείς και απτην άλλη μεριά@RNGD έγραψε:Τς τς..δες πάλι τι έκανα, σε σύγχυση και βρίζεις..
and btw....άλλο KV4/IS5/chieftain και άλλο bulldog σε 8άρι...κορόιδοοοοοοοοοοοο
Είσαι noob αφού
Ότι έγραψα στο άλλο ΘΕΜΑ με τον κλάψα ισχύει και για δω....κάτσε σε 1 topic πια τον κώ*ο σου να σε περιλάβω μη μου αλλάζεις σελίδες...αφού θα τον φάς στο τέλος@RNGD έγραψε:Τι σημασία έχει το άρμα που παίζεις, όταν παίζεις εσύ;
Είσαι noob αφού
Όσο για τα περι bait και τις παπ*ριες που λες επειδή το ξέχασα, να επισημάνω ότι είχα μπει για χαβαλέ σοτυς τζόκερ και να δω τι παίζει και όχι για σένα "Τζουτζουκο μου"...
και εκεί πολύ καλά είδα και κατάλαβα τι προβληματικός και πολυλογάς είσαι σε σημείο εξάντλησης και ευτυχώς που είναι ξένοι και μιλάς σε άλλη γλώσσα, γιατί στα Ελληνικά σε φαντάζομαι ακόμα χειρότερο που έχουμε και πιο πλούσιο λεξιλόγιο...αλλά θα ξέρουν καλύτερα οι εδώ κοτζαμπάσηδες που σε έφαγαν στη μάπα
Όσο για το άρμα...ξαναλέω το πήρα γιατί το γούσταρα...άμα γούσταρα να πάρω is5 και τα άλλα 2 χρέπια της Wg μπορεί να καθόμουν εκεί και να συμμετείχα με τους joker π.χ.
Προφανως και δε με ενδιέφερε...
αλλά επειδή είσαι μπετόβλακας και δεν εχεις κάτι άλλο να μου πείς κόλλησε το μυαλό σου εκεί...
ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΜΠΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
και εκεί πολύ καλά είδα και κατάλαβα τι προβληματικός και πολυλογάς είσαι σε σημείο εξάντλησης και ευτυχώς που είναι ξένοι και μιλάς σε άλλη γλώσσα, γιατί στα Ελληνικά σε φαντάζομαι ακόμα χειρότερο που έχουμε και πιο πλούσιο λεξιλόγιο...αλλά θα ξέρουν καλύτερα οι εδώ κοτζαμπάσηδες που σε έφαγαν στη μάπα
Όσο για το άρμα...ξαναλέω το πήρα γιατί το γούσταρα...άμα γούσταρα να πάρω is5 και τα άλλα 2 χρέπια της Wg μπορεί να καθόμουν εκεί και να συμμετείχα με τους joker π.χ.
αλλά επειδή είσαι μπετόβλακας και δεν εχεις κάτι άλλο να μου πείς κόλλησε το μυαλό σου εκεί...
babis2015 έγραψε:Όσο για τα περι bait και τις παπ*ριες που λες επειδή το ξέχασα, να επισημάνω ότι είχα μπει για χαβαλέ σοτυς τζόκερ και να δω τι παίζει και όχι για σένα "Τζουτζουκο μου"...
Μπαμπη εισαι βλακας
Dennis20vt- Αριθμός μηνυμάτων : 155
Βασικα απλα δεν εχει να παιξει τιποτα αλλο και παιζει με το πλητρολογιο
antkon- Αριθμός μηνυμάτων : 68
babis2015 έγραψε:Όσο για τα περι bait και τις παπ*ριες που λες επειδή το ξέχασα, να επισημάνω ότι είχα μπει για χαβαλέ σοτυς τζόκερ και να δω τι παίζει και όχι για σένα "Τζουτζουκο μου"...
Μπάμπη, έκραζες τον κόσμο ότι χώνει λεφτά στη WG και τους έλεγες κορόιδα, και αγόρασες premium άρμα.
Μπάμπη, έκραζες τον κόσμο που πάει και παίζει σε clan και σε πήρα πουτανάκι μου για το χαβαλέ.
Μπάμπη λες για μένα σαν FC όταν έχω 7 περιοχές στο χάρτη και εσύ έχεις παίξει --->2<--- CW και δεν ξέρεις που πάνε τα 4.
Μπάμπη λες για μένα και το πως κάνω FC όταν έχεις παίξει με 500 average damage και όταν εν γένει δεν έχεις παίξει SH με αυτό το account.
Μπάμπη το IS5 δεν μπορείς να το αγοράσεις.
Μπάμπη και να σε ενδιέφερε το άρμα δεν θα το έπαιρνες γιατί είσαι βλάκας.
Μπάμπη είσαι βλάκας
@RNGD έγραψε:Μπάμπη, έκραζες τον κόσμο ότι χώνει λεφτά στη WG και τους έλεγες κορόιδα, και αγόρασες premium άρμα.
Μπάμπη, έκραζες τον κόσμο που πάει και παίζει σε clan και σε πήρα πουτανάκι μου για το χαβαλέ.
Μπάμπη λες για μένα σαν FC όταν έχω 7 περιοχές στο χάρτη και εσύ έχεις παίξει --->2<--- CW και δεν ξέρεις που πάνε τα 4.
Μπάμπη λες για μένα και το πως κάνω FC όταν έχεις παίξει με 500 average damage και όταν εν γένει δεν έχεις παίξει SH με αυτό το account.
Μπάμπη το IS5 δεν μπορείς να το αγοράσεις.
Μπάμπη και να σε ενδιέφερε το άρμα δεν θα το έπαιρνες γιατί είσαι βλάκας.
Μπάμπη είσαι βλάκας
Πες μου κι άλλα πες πες....είχα κι άλλα γκομενάκια που έφτυσα αλλά τέτοιο κόλλημα καμια....γραμματόσημο έχεις γίνει....θα με βλέπεις στον ύπνο σου μετα την Westfield...έτσι είναι αυτά...κολλάς στο φτύσιμο όπως και οι υπόλοιπες
@antkon έγραψε:Βασικα απλα δεν εχει να παιξει τιποτα αλλο και παιζει με το πλητρολογιο
το πλητρολόγκιο?πιο πλητρολόγκιο βρε γκάου μπίου?
@RNGD
ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΣ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ..........
Το πλητρολογκιο σχολιαζεις ενώ το γκλικα που σπαμαρεις δεν σε ενοχλεί ρε γιδι?
TYRAELL75- Αριθμός μηνυμάτων : 256
Μονο γιδι................ αχαχαχαχαχα ρε κανε μας αερα ξερεις που
antkon- Αριθμός μηνυμάτων : 68
babis2015 έγραψε:Πες μου κι άλλα πες πες....είχα κι άλλα γκομενάκια που έφτυσα αλλά τέτοιο κόλλημα καμια....γραμματόσημο έχεις γίνει....θα με βλέπεις στον ύπνο σου μετα την Westfield...έτσι είναι αυτά...κολλάς στο φτύσιμο όπως και οι υπόλοιπες
Αν θυμάμαι καλά....σε είπα να έρθεις και έτρεξες αμέσως. Σου είπα skirmishes γιατί kick και έτρεξες αμέσως... Τα πήγες εκεί...σαν Μπάμπης κλασσικά και την έκανες μόνος σου.
Σου λένε συχνά ότι είσαι βλάκας έτσι;
@RNGD έγραψε:Μεγενθύνετε αυτή την εικόνα
LoL δεν ισχύει..πρώτα βλέπεις ή την παθαίνεις που λέμε και μετά κρίνεις....έτσι έκανα εγώ τουλάχιστο...και σιγά..πήρα ένα premium και κάτι έγινε...άλλοι δίνουν τα 50άρικα και τα 100άρικα και βάλε το μήνα....αυτοί στην ουσία που εξακολουθούν και τα σκάνε και θα τα σκάνε σε ένα παιχνίδι μούφα...mr στοκμαν!!
εννοείται ότι όσοι παίζουν τσαμπέ πλήρως και δεν δίνουν δεκάρα είναι οι καλύτεροι του χωριού...αν και πιστεύω ότι όλοι στο τέλος μπαίνουν στο τρυπάκι να βάλουν το δεκάρικο ++++ μόλις φτάσουν στα 8άρια-9άρια και πάνω και είναι φρέσκοι...είναι ειδικά διαμορφωμένο να σου τα τρώει το game...σαν το κουλοχέρη και τα φρουτάκια ένα πράμα...!!!!
Το γκλίκα πάει για κάτι βλάχους σαν και σένα που τον ΠΑΟΚ τον λένε ΜΠΑΟΚ!@TYRAELL75 έγραψε:Το πλητρολογκιο σχολιαζεις ενώ το γκλικα που σπαμαρεις δεν σε ενοχλεί ρε γιδι?
@RNGD έγραψε:Αν θυμάμαι καλά....σε είπα να έρθεις και έτρεξες αμέσως. Σου είπα skirmishes γιατί kick και έτρεξες αμέσως... Τα πήγες εκεί...σαν Μπάμπης κλασσικά και την έκανες μόνος σου.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑ πέθανα με αυτό.....ειδικά ο φόβος του kick ήταν που με έκανε και μπήκα απτην αρχή ...βρε κουλοχέρη.......βρε FC του λεπτού...αν έτρεχες 100άρι στις αυτοκτονίες θα είχες περάσει και τον Bolton....να είναι καλά τα παιδιά εκεί που κάνουν υπομονή με σένα και παίζουν ακόμα....να μου πείς τόσο καιρό θα έχουν συνηθίσει να παίζουν με 9 παίκτες σε κάθε μάχη skirmish....
σοβαρά τώρα ρε χαλβά...έχεις ζήσει σε μάχη πάνω απο 2 λεπτά?????εγώ στη θέση τους θα απαιτούσα να σε βάζουν με άρτυ για να μπω να παίξω...αλλα και με άρτυ πάλι θα πήγαινες να κάνεις το μεζέ...χΑΑΧΑΧΑΧχααχχα
Μπάμπη, δεν έχει σημασία αν δίνεις 1000 euro ή 0,01 cent. Η ανακολουθία λόγου και πράξης ειδικά όταν κράζεις και κλαψουρίζεις για την WG και πώς τρώει τα χρήματα από τους χαζούς είναι απόδειξη ηλιθιότητας. Μπορεί και να πίστευες ότι δεν μπορεί να το δει κανείς.babis2015 έγραψε:@RNGD έγραψε:Μεγενθύνετε αυτή την εικόνα
LoL δεν ισχύει..πρώτα βλέπεις ή την παθαίνεις που λέμε και μετά κρίνεις....έτσι έκανα εγώ τουλάχιστο...και σιγά..πήρα ένα premium και κάτι έγινε...άλλοι δίνουν τα 50άρικα και τα 100άρικα και βάλε το μήνα....αυτοί στην ουσία που εξακολουθούν και τα σκάνε και θα τα σκάνε σε ένα παιχνίδι μούφα...mr στοκμαν!!
εννοείται ότι όσοι παίζουν τσαμπέ πλήρως και δεν δίνουν δεκάρα είναι οι καλύτεροι του χωριού...αν και πιστεύω ότι όλοι στο τέλος μπαίνουν στο τρυπάκι να βάλουν το δεκάρικο ++++ μόλις φτάσουν στα 8άρια-9άρια και πάνω και είναι φρέσκοι...είναι ειδικά διαμορφωμένο να σου τα τρώει το game...σαν το κουλοχέρη και τα φρουτάκια ένα πράμα...!!!!Το γκλίκα πάει για κάτι βλάχους σαν και σένα που τον ΠΑΟΚ τον λένε ΜΠΑΟΚ!@TYRAELL75 έγραψε:Το πλητρολογκιο σχολιαζεις ενώ το γκλικα που σπαμαρεις δεν σε ενοχλεί ρε γιδι?
Αλλά σου είπα, είμαι απλά καλύτερος.. και εσύ βλάκας
Μπάμπη, τα 2 λεπτά που λες πολλά είναι αλλά....babis2015 έγραψε:@RNGD έγραψε:Αν θυμάμαι καλά....σε είπα να έρθεις και έτρεξες αμέσως. Σου είπα skirmishes γιατί kick και έτρεξες αμέσως... Τα πήγες εκεί...σαν Μπάμπης κλασσικά και την έκανες μόνος σου.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑ πέθανα με αυτό.....ειδικά ο φόβος του kick ήταν που με έκανε και μπήκα απτην αρχή ...βρε κουλοχέρη.......βρε FC του λεπτού...αν έτρεχες 100άρι στις αυτοκτονίες θα είχες περάσει και τον Bolton....να είναι καλά τα παιδιά εκεί που κάνουν υπομονή με σένα και παίζουν ακόμα....να μου πείς τόσο καιρό θα έχουν συνηθίσει να παίζουν με 9 παίκτες σε κάθε μάχη skirmish....
σοβαρά τώρα ρε χαλβά...έχεις ζήσει σε μάχη πάνω απο 2 λεπτά?????εγώ στη θέση τους θα απαιτούσα να σε βάζουν με άρτυ για να μπω να παίξω...αλλα και με άρτυ πάλι θα πήγαινες να κάνεις το μεζέ...χΑΑΧΑΧΑΧχααχχα
Το average damage σου --->500<--- με βαρύ άρμα
Το average damage μου που είναι χ2,5 φορές το δικό σου σχεδόν, γιατί είμαι απλά καλύτερος.
Οι 8 περιοχές στο χάρτη.
Το 80% wr που έχω προς το παρόν σαν FC σε αυτό το season,
Το γεγονός δεν ξέρεις που πάνε τα 4.
Σου ουρλιάζουν ότι είσαι βλάκας. Και εσύ χαμπάρι δεν παίρνεις.
Μπάμπη, να την "φάω" από εσένα λίγο δύσκολο.babis2015 έγραψε:Ότι έγραψα στο άλλο ΘΕΜΑ με τον κλάψα ισχύει και για δω....κάτσε σε 1 topic πια τον κώ*ο σου να σε περιλάβω μη μου αλλάζεις σελίδες...αφού θα τον φάς στο τέλος@RNGD έγραψε:Τι σημασία έχει το άρμα που παίζεις, όταν παίζεις εσύ;
Είσαι noob αφού
Γιατί είμαι καλύτερος.
Και εσύ Μπάμπη είσαι βλάκας
babis2015 έγραψε:@RNGD έγραψε:Αν θυμάμαι καλά....σε είπα να έρθεις και έτρεξες αμέσως. Σου είπα skirmishes γιατί kick και έτρεξες αμέσως... Τα πήγες εκεί...σαν Μπάμπης κλασσικά και την έκανες μόνος σου.
Μπαμπη εισαι βλακας
Dennis20vt- Αριθμός μηνυμάτων : 155
Πάει άρπαξε στρόφαλο το καημένο...κόλλησε πάλι...!!!
Η ζημια προηλθε απο το ρουλεμαν του στροφαλου (!?!) το οποιο δεν εσπασε αλλα αρπαξε με αποτελεσμα να ανεβασει γρεζια στη μπιελα
και στο πιστονι με αποτελεσμα να εχουμε χτυπημενη μπιελα , πιστονι , κυλινδρο . . .
πάει το παιδί το χάνουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Νά τι φταίει.....
Έτσι ήταν πριν αρπάξει στην kiss με την παρέα.....
Τελικά το κουσούρι έμεινε μόνιμο μετά τα πολλά πεσίματα αυτοκτονίας απο λόφους/χαντάκια - λίμνες που έπεφτε πρίν και μετά την kiss- και την GRBB και οι γιατροί εδώ πλέον μην έχοντας άλλες λύσεις, τον έστειλαν στο εξωτερικό...όπου και παραμένει αβοήθητος έως και σήμερα...
Η ζημια προηλθε απο το ρουλεμαν του στροφαλου (!?!) το οποιο δεν εσπασε αλλα αρπαξε με αποτελεσμα να ανεβασει γρεζια στη μπιελα
και στο πιστονι με αποτελεσμα να εχουμε χτυπημενη μπιελα , πιστονι , κυλινδρο . . .
Νά τι φταίει.....
Τελικά το κουσούρι έμεινε μόνιμο μετά τα πολλά πεσίματα αυτοκτονίας απο λόφους/χαντάκια - λίμνες που έπεφτε πρίν και μετά την kiss- και την GRBB και οι γιατροί εδώ πλέον μην έχοντας άλλες λύσεις, τον έστειλαν στο εξωτερικό...όπου και παραμένει αβοήθητος έως και σήμερα...
Καλή φωτό αυτή, αλλά δεν απεικονίζει την αποτελεσματικότητα. Φυσιολογικό βέβαια, γιατί μοιραία θα έπρεπε να μας συγκρίνεις. Το οποίο δεν τολμάς καν να κάνεις.babis2015 έγραψε:Πάει άρπαξε στρόφαλο το καημένο...κόλλησε πάλι...!!!
Νά τι φταίει.....
Γιατί είμαι απλά καλύτερος.
Θα προτιμούσα μία φώτο με εμένα domina-mistress , μαστίγια κλπ και εσύ να προσκυνάς στα 4. Δεν το κάνεις βέβαια, γιατί νομίζεις ότι θα ξεχαστεί με κάποιο τρόπο το ότι σε έχω πάρει pet.
Γιατί είσαι βλάκας.
Θα διαπιστώσεις ότι δεν μπορείς να τρολλάρεις εμένα.
Γιατί είμαι καλύτερος
Και εσύ βλάκας.
Τρέχα πάρε τo Borsig βρε, stronk premium tank. Κάνε και κανά post για το πόσο χαζοί είναι αυτοί που δίνουν λεφτά στη WG. Που να με πάρει, είμαι τόσο καλύτερος που έβαλα σε 1 ποστ χαρ τρικ
Γιατί είσαι για τρίτη φορά βλάκας.
Αν αρπάξει το ρουλεμάν του στροφάλου...και γρέζια να βγάλει, δεν θα πάνε επάνω, είναι θέμα βαρύτητας ξέρεις. Πως το ξέρω;babis2015 έγραψε:Πάει άρπαξε στρόφαλο το καημένο...κόλλησε πάλι...!!!
Νά τι φταίει.....
Είμαι απλά καλύτερος.
Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση, ο μηχανικός που σε πούλησε την παραμύθα σε δούλεψε.
Γιατί είσαι βλάκας.
Εκτός αν είπες να γράψεις μία παπαριά πάλι.
Γιατί είσαι βλάκας
Και παντογνώστης και Fc και μηχανικός και αήττητος και ο καλύτερος όλων...
Το κυριότερο όμως είναι ότι δεν τρολλάρεται ποτέ....είναι ο υπερτατος συμπαντικός και διαγαλαξιακός Άρχων!!!
Η κοινωνία και ο κόσμος όλος σηκώνουν τα χέρια ψηλά λοιπόν....αφού ούτε ο υπερτιτανομέγιστος Τσακ μπόρεσε να τον αντιμετωπίσει και να τον νικήσει.....ΜΕγάλη ήττα για το παγκόσμιο στερέωμα
Ποιός να το περίμενε...ποιος να το ' ξερε...?Μας ήρθε ξαφνικά....ουρανοκατέβατος για να μας γονατίσει και να κυριαρχήσει...
κλαψ
Το κυριότερο όμως είναι ότι δεν τρολλάρεται ποτέ....είναι ο υπερτατος συμπαντικός και διαγαλαξιακός Άρχων!!!
Η κοινωνία και ο κόσμος όλος σηκώνουν τα χέρια ψηλά λοιπόν....αφού ούτε ο υπερτιτανομέγιστος Τσακ μπόρεσε να τον αντιμετωπίσει και να τον νικήσει.....ΜΕγάλη ήττα για το παγκόσμιο στερέωμα
Ποιός να το περίμενε...ποιος να το ' ξερε...?Μας ήρθε ξαφνικά....ουρανοκατέβατος για να μας γονατίσει και να κυριαρχήσει...
κλαψ
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT