World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ + ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

+2
LASKAS
babis2015
6 απαντήσεις

Σελίδα 1 από 2 1, 2  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ + ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ Empty ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ + ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Δημοσίευση από babis2015 Πεμ Νοε 24, 2016 9:27 am

Βλέπω μεγάλη αποχή απο το forum τελευταία απο όλα τα αστέρια της πίστας του ελληνικού wot και ανησύχησα μήπως έπεσε καμιά επιδημία... scratch confused Suspect No

ή καμια γρίπη βρε παιδί μου...  monkey alien pale
σαν των πουλερικών ή κάτι άλλο.....  affraid

και τελικά άνοιξα το site με τα τεφτέρια και ΤΣΟΥΠ cyclops !!! Αμέσως  κατάλαβα τι φταίει.... Twisted Evil Twisted Evil Laughing   cheers

οι Ξαφνικές κλιματικές αλλαγές της ευρώπης σε συνδυασμό με τις καταπληκτικές επιδόσεις + τον αυξημένο ζήλο των ελλήνων παικτών + οι πανάξιες αγωνιστικές επιδόσεις όλων των ελληνικών ομάδων συντέλεσαν σε αυτή τη μουγκαμάρα!!!!! 

ιδού τα πρόσφατα αποτελέσματα της αγωνιστικής περιόδου & προόδου λοιπόν όπου τα gold ρεουν με αφθονία και τα "κεράσματα πόνου στους ισχυρούς" δίνουν και παίρνουν:

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ + ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ 2gsj0b8

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ + ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ 2dh8ilt

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ + ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ Snib74

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ + ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ 2z6i39f

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ + ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ 2hhhd1e
και ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΒΑΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ + ΑΠΟΔΟΣΗΣ...!!!Well Done!!! Basketball cheers bounce cyclops Laughing Twisted Evil
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ + ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ 5pec1x

Μπορούσα να βάλω και άλλες ομάδες αλλά βαριόμουν τα copy paste οπότε...εδώ θα είμαστε παιδιά...να μην ξεχνιόμαστε...!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ 10ΑΡΙΑ!!!EINAI ΤΕΡΑΣΤΙΑ Smile

Υ.Γ.
Τι γίνεται με το νέο event??Την πάπια κάνουμε όλοι???? afro Twisted Evil Laughing  βλεπω τη LEGN μπροστά αλλά για πόσο ακόμα?Razz

Είναι πολλά τα gold L A S K A S ! Y E A H
babis2015
babis2015

Αριθμός μηνυμάτων : 511

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ + ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ Empty Απ: ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ + ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Δημοσίευση από LASKAS Πεμ Νοε 24, 2016 2:20 pm

για δώσε μας ρε μεγάλε τον λογαριασμό σου να δούμε το δικό σου wn8 ανεβαίνει? ή μονο να κρίνεις ξέρεις?!

για τις άλλες ομάδες δεν ξέρω τι κάνουν και δεν έχω χρόνο και όρεξη να ασχοληθώ.Για εμάς όμως η 7η θέση στα 10άρια σε ένα ολόκληρο season είναι ότι καλύτερο έχει να δείξει ελληνική ομάδα εδώ και πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο TR.
Ο χρυσός ήταν υπερβολκός γιατί εκτός ότι φαρμάραμε από 10αρες περιοχές και task κάθε μέρα, στο τέλος πήραμε και άλλα 135000 gold Smile τα οποία μοιράστηκαν αναλογα με τις παρουσίες.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ + ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ 23itjqp

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ + ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ 1em0yp

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ + ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ 2nm3mvs

με καφέ χρώμα όσοι έχουν πάνω από 2 χιλιάρικα και δεν μπορούσα να τους τα δώσω σε μια μέρα λόγω κανονισμών wargaming.

Αυτή τη στιγμή, μέχρι τώρα που μιλάμε στο σημαντικότερο campaign της χρονιάς είμαστε σε μια θέση που το παίρνουν όλοι!Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι αλλά είναι υπερβολικά δύσκολο.
Η ομάδα είναι Ελληνική ακόμα αφού στη διοίκηση είναι μόνο Έλληνες και στο ts μιλάμε ελληνικά.Μόνο μέσα στις μάχες ( αν υπάρχει ξένος ) γίνεται μετάφραση.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την LASKAS στις Πεμ Νοε 24, 2016 2:28 pm, 1 φορά
LASKAS
LASKAS

Αριθμός μηνυμάτων : 580

Δημοσίευση από LASKAS Πεμ Νοε 24, 2016 2:26 pm

αυτά τα νούμερα σε χρυσό είναι εξωπραγματικά και πολύ δύσκολα τα παίρνεις και σε μεγάλες clan!Κάθε μέρα μοιράζαμε από task και περιοχές + ta 135.000....

είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι και τα σχόλια του οποιουδήποτε μας αφήνουν αδιάφορους.
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από LASKAS Πεμ Νοε 24, 2016 2:42 pm

Επίσης η αλλαγή του commander ήταν αποκλειστηκά δική μου ιδέα, όπως και το συγκεκριμένο άτομο ήταν δική μου επιλογή και όλοι συμφώνησαν.Να αλλάξει το σήμα και το όνομα ήταν αναγκαίο και συμφωνήσαμε όλοι για να γίνει μια ανανέωση στην ομάδα η οποία χρειαζότανε.Όχι απλώς συμφώνησα αλλά επέμενα για να γίνουν αυτές οι κινήσεις.
Όσο για τους ξένους ..δεν γινότανε αλλιώς είχαμε φτάσει να παίζουμε το campaign του Σεπτ. με 20 άτομα!
Δεν υπάρχουν πολλοί καλοί Έλληνες παίκτες και αυτοί που υπάρχουν θέλουν να παίζουν σε ξένες.Στα παπάρια μας και στο καλό!Οι ξένοι δεν είναι παρεξηγιάριδες και εκτιμούν καλύτερα τη δουλεία που κάνουμε σε επίπεδο οργάνωσης η οποία φέρνει και τα αποτελέσματα που βλέπετε.
Πάτε στις ξένες να σας κλέβουν το χρυσό και να μην μπορείτε να βγάλετε κιχ, γιατί στις ελληνικές ομάδες βγάζετε γλώσσα για πλάκα....τα παρακαλετά τελειώσανε πάντως!Δεχόμαστε ap. καθημερινά από καλούς παίκτες.

ΥΓ και αν κάποιος θεωρεί ότι δεν είμαστε ελληνική ομάδα στα παπάρια μας...μεγαλύτερη σημασία έχει να μην πληρώνεις την wargaming και ας μας λένε και μολδαβούς Very Happy
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από babis2015 Πεμ Νοε 24, 2016 6:36 pm

@LASKAS έγραψε:...μεγαλύτερη σημασία έχει να μην πληρώνεις την wargaming και ας μας λένε και μολδαβούς ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ + ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ Icon_biggrin

Μεγαλύτερη σημασία έχει να διασκεδάζεις....αν το κάνεις αυτό και ταυτόχρονα και αυτό που λες τότε είσαι πρώτος....Smile

@LASKAS έγραψε:Επίσης η αλλαγή του commander ήταν αποκλειστηκά δική μου ιδέα, όπως και το συγκεκριμένο άτομο ήταν δική μου επιλογή και όλοι συμφώνησαν.Να αλλάξει το σήμα και το όνομα ήταν αναγκαίο και συμφωνήσαμε όλοι για να γίνει μια ανανέωση στην ομάδα η οποία χρειαζότανε.Όχι απλώς συμφώνησα αλλά επέμενα για να γίνουν αυτές οι κινήσεις.
Όσο για τους ξένους ..δεν γινότανε αλλιώς είχαμε φτάσει να παίζουμε το campaign του Σεπτ. με 20 άτομα!

Καλά έκανες.. δε σου είπε κανείς τίποτα γι'αυτό...άλλωστε εν τέλει έφτιαξες μία international clan αμοιγώς αποτελούμενη απο Έλληνες παίκτες...its ok for me...lol  Smile

@LASKAS έγραψε:για δώσε μας ρε μεγάλε τον λογαριασμό σου να δούμε το δικό σου wn8 ανεβαίνει? ή μονο να κρίνεις ξέρεις?!
Και άμα δεν ανεβαίνει αλλά κατεβαίνει...τι αλλάζει?lol

Και τι σχέση έχει με όλα αυτά??ΒοΒ?

Έλα τώρα....μην κοροιδευόμαστε άλλο...Wink Suspect όπως ανέφερα παραπάνω...πές μας πλιζ.....!!!!!! Smile Με τα στατιστικά και τις μάχες που έχεις πως το κάνεις αυτό και συνάμα διασκεδάζεις???? cheers Laughing cherry Twisted Evil
...με 56μάχες ΜΟΝΟ σε ένα μήνα στα Τ10 και 48% νίκες θες να μας πείς ότι κάνεις κάτι σπουδαίο με τα τωρινά δεδομένα?η μήπως οι άλλοι ανταγωνιστές σου με 200 battles και 30% μόνο θεωρούνται καλοί??? Twisted Evil Laughing

ΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΛΕΜΕ!!!!

Για τα gold δεν το αναλύω παρακάτω..φαντάζομαι ότι έχεις εξασφαλίσει το premium λογαριασμό στους παίκτες σου...ΧΑΡ ΧΑΡ....δεν λέω ότι δε βγάζεις κάτι τις, αλλά τι να το κάνω το gold όταν έχω γλείψει 10 π*π*ρια και δεν κάνω τίποτα 1 μήνα μόνο και μόνο για να αρμέγω χρυσό με 10 συμμαχίες κτλ.....??

Και πώς αυτό και μόνο σε κάνει δυνατή ομάδα???στα χαρτιά και στο χάρτη μόνο???Πάρτο χαμπάρι για 8άρια ΜΟΝΟ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ....και εκεί για τα skirmish αμφιβάλλω....πάλι με cw και 10 συμμαχίες κάνεις προκοπή....και συ και οι άλλοι.. Wink

Τουλάχιστον οι άλλοι παίζουν και 100μάχες παραπάνω κι ας χάνουν...εσύ το πας σαν το σκάκι...μία κίνηση το 24ωρο και κάνεις λες και κινείς τα νύματα του παιχνιδιού.....LoL

καληνύχτα φίλος.........Άστο......

άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τη σκούφια του αλλιώς λέει η παροιμία...

Είναι ευρέως γνωστό ότι ομάδα δυνατή και αξιέπαινη φτιάχνεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο...όχι με συμμαχίες και πολλά λόγια...γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...

αλλά είπαμε εσύ την σπας τη φτώχεια γιατί μοιράζεις G O L D!!!!Y E A H

Υ.Γ.
ακόμα και τριτοκοσμικές clan κάνουν πιο πολλά skirmish 10αρια απο σένα!
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από babis2015 Πεμ Νοε 24, 2016 7:05 pm

ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΣΤΑ 10ΑΡΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ + ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ Maxresdefault
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από LASKAS Πεμ Νοε 24, 2016 11:15 pm

είσαι άσχετος!

1)Τα νούμερα που κοιτάς είναι μάχες sh...χαχχαχααχαχ ότι να ναι

2)Στα cw tr 10 βγήκαμε 7η clan στο παιχνίδι... και extra 135.000 gold.Δε σε χάλασε?! Very Happy

3)Για ποιές συμμαχίες μιλάς???????ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ??????????χααχαχαχαχ για πες μου για να ξέρω κ εγώ!

Κοίτα τώρα στο campaign που δεν υπάρχουν συμμαχίες και task και θα δεις την πραγματικότητα.

Αυτά πες τα αλλού..σε κανέναν Τυραέλ που μας έλεγε ότι δεν κάνει συμμαχίες για να παίζει ξύλο και δεν υπήρχε ομάδα διπλανή που να μην ήταν μιλημένη.Ας δούμε τώρα στο campaign που δεν υπάρχουν τέτοια κόλπα την πραγματικότητα...
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από gregorakis Παρ Νοε 25, 2016 1:18 am

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ + ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ 2ynl4k8
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από Dennis20vt Παρ Νοε 25, 2016 1:22 am

LASKAS έγραψε:είσαι άσχετος!

1)Τα νούμερα που κοιτάς είναι μάχες sh...χαχχαχααχαχ ότι να ναι

2)Στα cw tr 10 βγήκαμε 7η clan στο παιχνίδι... και extra 135.000 gold.Δε σε χάλασε?! Very Happy

3)Για ποιές συμμαχίες μιλάς???????ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ??????????χααχαχαχαχ για πες μου για να ξέρω κ εγώ!

Κοίτα τώρα στο campaign που δεν υπάρχουν συμμαχίες και task και θα δεις την πραγματικότητα.

Αυτά πες τα αλλού..σε κανέναν Τυραέλ που μας έλεγε ότι δεν κάνει συμμαχίες για να παίζει ξύλο και δεν υπήρχε ομάδα διπλανή που να μην ήταν μιλημένη.Ας δούμε τώρα στο campaign που δεν υπάρχουν τέτοια κόλπα την πραγματικότητα...

Αν και δεν νομιζω ο Τυραελ να ασχοληθει με σενα γιατι σταματησε το παιχνιδι αλλα μιας και μιλας για τους Kiss- θα απαντησω εγω!
Καταρχην απο εδω και περα δεν θα ξανασχοληθεις με μας οπως το ιδιο κανουμε και εμεις!
Μην πουλας παπα στον κοσμο γιατι στα 10αρια η συμαχοια που ειχες με τους RGT βγαζωντας καθε μερα task σε εφερε εκει που ησουν στα 10αρια!
Δεν εισαι Ελληνικη ομαδα απο την στιγμη που εχεις ξενο recruiter και στελνει σε ατομα που βγαινουν απο την clan μας για να μπουν σε σενα!Ο recruiter δεν ειναι στην διοικηση?lel
Οσο αναφορα το campaign μπραβο για την πολυ καλλη πορεια που εχετε κανει!Ξανα ομως δεν θελω καμια ειρωνια για κανενα μελος απο τους kiss-!Κανε δουλεια σου και μην ασχολησε μαζι μας!!
Dennis20vt
Dennis20vt

Αριθμός μηνυμάτων : 155

Δημοσίευση από LASKAS Παρ Νοε 25, 2016 1:52 am

1)o recruiter δεν έχει καμία σχέση με τις αποφάσεις και την διοίκηση....

2)Ποιόν παίκτη πήραμε από την kiss και σε ποιόν στείλαμε invite?????χααχαχαχαχαχ KARMAR, KANADOS, ALAMZIDIS, ARMAKEDONAS THSENSE κλπ κλπ  μήπως ήταν σε εμάς λίγες μέρες πριν έρθουν σε εσάς???βλέπεις ότι με επιχειρήματα και αποδείξεις φαίνεται ότι λες πράγματα που δεν ισχύουν...

3)Συμμαχία με την RGT ??? Για πήγαινε ρώτα τους....συμμαχία δεν είχαμε με κανέναν!!!!!!!συνενόηση σε οριμένες περιστάσεις ίσως...

4)Δεν αναφέρθηκα στην kiss ... ( βλέπεις πουθενά την λέξη kiss ??? ).Αναφέρθηκα στον Τυραέλ σε προσωπικό επίπεδο, το έχω πει και άλλη φορά, ότι τον θεωρώ μαλάκα σαν χαρακτήρα, αναξιόπιστο, κακόβουλο και ψεύτη.

Ο καθένας του έχει την πορεία του στο game, για παράδειγμα εγώ δεν σηκώθηκα ποτέ να φύγω από μια ομάδα και να πάρω μαζί μου και καμιά 30αριά παίκτες... ( pnx-a ).
Όσο και αν είμαι ιδιόρυθμος ότι έχω να σου πω θα στο πω στα μούτρα...δεν θα σου λέω μπαρούφες και την άλλη μέρα θα κάνω άλλα.Βλέπε το χρώμα που σας είχαμε προσφέρει και το αρνηθήκατε με διάφορες δικαιολογίες και την άλλη μέρα πήρατε άλλο.ΘΥΜΑΣΑΙ????
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από LASKAS Παρ Νοε 25, 2016 2:06 am

έχω άδικο ότι τώρα που δεν υπάρχουν συμμαχίες και task και μετριούνται οι πραγματικές δυνάμεις του καθενός?????????????

ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟ 10ΑΡΙ CAMPAIGN???Επειδή παίζουν όλα τα tr, το έπαθλο είναι μεγάλο και κρατάει περισσότερο από όλα τα άλλα campaign..
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από LASKAS Παρ Νοε 25, 2016 2:26 am

και στη τελική επειδή πάντα ήσουν προκλητικός, σε έχω σταμπάρει ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΜΕΝΑ???ένας παίκτης του 1700 wn8 ( σου ρίχνω και ένα χιλιάρικο σε wn8 ) που δεν έχει παίξει ποτέ σε καμία καλή ξένη ομάδα...σε καμία ξένη γενικότερα.Δηλαδή βιογραφικό μηδέν.ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ Η ΜΥΓΑ ΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ Very Happy

ο άλλος ο Μπάμπης γράφει ένα κάρο μαλακίες και δεν ξέρουμε αν είναι ένας παίκτης του 500wn8 ή του 3000???
Ο καθένας γράφει τη παπαριά του και δεν κοιτάει τα χάλια του!
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από Dennis20vt Παρ Νοε 25, 2016 5:26 am

LASKAS έγραψε:και στη τελική επειδή πάντα ήσουν προκλητικός, σε έχω σταμπάρει ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΜΕΝΑ???ένας παίκτης του 1700 wn8 ( σου ρίχνω και ένα χιλιάρικο σε wn8 ) που δεν έχει παίξει ποτέ σε καμία καλή ξένη ομάδα...σε καμία ξένη γενικότερα.Δηλαδή βιογραφικό μηδέν.ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ Η ΜΥΓΑ ΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ Very Happy

Κρινεις τα ατομα που σε μιλανε αναλογως με το wn8 που εχουν?Το οτι εχεις 70κ μαχες για να φτασεις σε αυτο το πολυποθητο 2700wn8 και να σε πει μπραβο το χωριο σου  καιγωντας εγκεφαλικα κυταρρα δεν το βλεπεις?Τι βιογραφικο καμια δουλεια θα πιασουμε?Σε μιλησα ως commander προς commander και σου ειπα μην ασχολησε μαζι μας οπως κανουμε εμεις!!Αναφερθεικες στον Tyrael και τον ειπες και μαλακα και παλι χωρις να γνωριζεις ποιος ειναι!Ξερεις ρε πιος ειναι?Για σενα ειναι ενας αριθμος ενα ονομα που γραφει σε ενα foroum αλλα για μενα ειναι φιλος!

Τωρα δεν θα σχολιασω παλι για τις μαγκιες σου και τις εξυπναδες σου γιατι  σε εχω καταλαβει!!ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΑΜΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ!!
Dennis20vt
Dennis20vt

Αριθμός μηνυμάτων : 155

Δημοσίευση από babis2015 Παρ Νοε 25, 2016 11:41 am

To Tio Laska xerei.....
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ + ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ 2uegnb8
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από blsbill Σαβ Νοε 26, 2016 6:45 am

Kosta epetrepse mou alla an thes na ta les ola na mas peis kai ti egine sto proigoumeno campaign.Kai to simmaxia apo sinnenoisi den diaferei kai poly.pistepse me.To iksera kai pleon to vlepw idi.Typika exei diafora alla ousiastika eine to idio pragma.
blsbill
blsbill

Αριθμός μηνυμάτων : 129

Δημοσίευση από blsbill Σαβ Νοε 26, 2016 6:48 am

oxi opote tin exoume megaliteri na to diatimpanizoume kai otan tin exoume mikroteri i anyparkti na to pnigoume.
blsbill
blsbill

Δημοσίευση από gregorakis Σαβ Νοε 26, 2016 8:29 am

blsbill έγραψε:oxi opote tin exoume megaliteri na to diatimpanizoume kai otan tin exoume mikroteri i anyparkti na to pnigoume.
... αυτό που περιγράφεις είναι απλά μια ανθρώπινη αδυναμία, συμβαίνει πάντα ... για παράδειγμα η kiss- στο ομαδικό παιχνίδι (skirmishes, CW, stronghold) τι ποσοστό επιτυχίας έχει? για να μην το ψάχνουμε ας δεχτούμε πως έχει 50% (ελπίζω να μην μου κακιώσετε αν έχετε περισσότερο) ... στο κανάλι σας στο youtube πόσα από τα βιντεάκια που έχετε ανεβάσει είναι ήττες? ακόμα κι αν υπάρχουν κάποιες, δε νομίζω να προσεγγίζουν το 50%, έτσι?  Wink
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από blsbill Σαβ Νοε 26, 2016 10:15 am

Profanws kai oxi.an kai ta kala game eine to zitoumeno kai as einai k ittes.episis sto kanali DEN tha deis pos kerdisame sto campaign pou trexei perioxi ton santi oute nikes me 9td odem mortis kai posous allous giati gia emas san clan ta 6aria eine sixamera kai trisathlia.an to format ginei 15 vs 15 sta eksaria nai.etsi opws eine as to xaroun alloi .mpravo stous LEGN gia tin poreia tous sta 6aria kai kali synexeia ston kosta k tin omada tou.oson afora to proigoumeno season apodixtike lathos na katevoume sta 8aria kai sinepese kai me allagi dioikisis kai pirame tin 5h thesi sta 8aria pou to thewrw apotyxia kai xameno season gia tin omada mou.tora oson afora to topic sou mpampi ti na apantisw egw se enan pexti me dipsifio arithmo omadikwn maxwn?keep on random...
blsbill
blsbill

Δημοσίευση από LASKAS Σαβ Νοε 26, 2016 12:34 pm

Mου αρέσει η τοποθέτηση του αρχηγού της kiss- ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΒΓΗΚΑΜΕ 7η CLAN ΣΤΑ 10ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ παρα μόνο πριν 3 μέρες όταν ο Μπάμπης μας προκάλεσε ( όπως όλες τις ελληνικές ομάδες ).Τι account έχει αυτός ο τύπος ρε παιδιά και μιλάει???
Στο προηγούμενο campaign σκίσατε και εμείς δεν τα πήγαμε καλά, αν αυτό θέλατε να ακούσετε Smile.Το αμφισβητεί κανείς? δεν νομίζω...
Αυτό το campaign είναι 10άρι, γίνεται 1 φορά το χρόνο, παίζουν όλα τα tr και το έπαθλο είναι μεγάλο!Δεν αναφέρεται κ δεν συδέεται από τα λεγομένα μου, η πορεία της kiss σε αυτό το campaign...ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ Η ΑΣΧΗΜΑ και στο κάτω κάτω ούτε στα μισά του campaign δεν είμαστε.Όποτε δεν τις έβγαλα να τις μετρήσουμε όπως λέτε.
Είμαι σίγουρος ότι με τον καινούριο αρχηγό σας θα έχουμε καλύτερες σχέσεις από ότι με τον προηγούμενο γιατί χειρότερα δεν γίνεται!

ΥΓ. Δεν μπορούμε να αποδείξουμε ποιός έχει τις λιγότερες συμμαχίες, για να βγει το συμπέρασμα ποιός είναι μάχιμος κ ποιός όχι.ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΟ CAMPAIGN ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΠΑ!
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από babis2015 Σαβ Νοε 26, 2016 10:30 pm

Ρε σεις έχετε πολύ πλάκα λέμε...απο τις ξιφολόγχες στη σπάτουλα το πάτε ο ένας για τον άλλο...... Twisted Evil Laughing

Χειρότερο και απο σαπουνόπερα....ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧ!!!

Ποιος έχει περισσότερο τι... και ποιος έχει λιγότερο τι......

Απο την πρώτη μέρα αυτο το game αντί να ενώνει, διχάζει.......δείτε το μόνοι σας.....βαρέθηκα να τα επαναλαμβάνω........

έχετε καταντήσει χειρότεροι και απο τη ΛΑμψη σε ένα game που αγγίζει την απόλυτη παρακμή πλέον σε ένα καραTOXIC community......

Στο τέλος θα γίνετε ένα όσοι ασχολείστε ακόμα με αυτό και θα δικαιωθώ....!!!!!....ήδη πάνω απο 500άτομα μοιρασμένα σε clans δεν βγαίνουν active players....anyway....

Το game για μένα και για πολλούς άλλους gamers είναι μία μεγάλη απάτη...και θα εξακολουθεί να είναι έτσι...όσοι δεν τους ενδιαφέρει ή το supportaρουν αυτό είναι απλά άσχετοι, αδαής ξεροκέφαλοι και βλάκες....και λυπάμαι για λογαριασμό τους εν έτει 2016 να είναι τόσο κουτοί......για να μην καταλαβαίνουν πόσο fail είναι η εταιρεία και το προϊόν της...

Όσο για τις clan χαβαλέ κάνουμε πάντα.....απο σημάδι σκίζετε όλοι....παιχταράδες μου.....χαχαχαχαχααχχααχα ο σουβλατζής και ο ταξιτζής gamer.....χααχαχαχαχαχαχαχαχ

GTP ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

Υ.Γ. ξεχασα να προσθέσω....
και ο άεργος πτυχιούχος/επιστήμων έχει ψυχή βρε παιδια...αμαν!!!
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από RNGD Δευ Νοε 28, 2016 7:21 pm

Μπάμπη και γαμώ τα trolls gg.
Αλλά έχεις ξεχάσει το πιο βασικό:

ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΒΛΑΚΑΣ

RNGD

Αριθμός μηνυμάτων : 392

Δημοσίευση από RNGD Τρι Νοε 29, 2016 4:03 am

Α, πάντως Μπάμπη να ξέρεις, αυτό το 45% που βλέπεις εκεί δεν ξέρω που το βρήκες, αλλά δεν είναι τόσο. Περίπου στο 30-35% παίζαμε την πρώτη εβδομάδα στα skirmishes, 20% στα clan wars 8άρια.

RNGD

Δημοσίευση από babis2015 Τρι Νοε 29, 2016 7:36 am

@RNGD έγραψε:Α, πάντως Μπάμπη να ξέρεις, αυτό το 45% που βλέπεις εκεί δεν ξέρω που το βρήκες, αλλά δεν είναι τόσο. Περίπου στο 30-35% παίζαμε την πρώτη εβδομάδα στα skirmishes, 20% στα clan wars 8άρια.

Καλωστην κι ας άργησε....το site κάνει λάθος??LOL

Όσο και να παιζες έπρεπε να έχεις κάνει και μια πρόοδο πια...40χρόνια τα ίδια....Razz

Υ.Γ.
ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ Basketball !!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΑΧΟΥΛΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΣ cheers !!!ΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!! cyclops Wink
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από RNGD Τρι Νοε 29, 2016 10:03 am

babis2015 έγραψε:
@RNGD έγραψε:Α, πάντως Μπάμπη να ξέρεις, αυτό το 45% που βλέπεις εκεί δεν ξέρω που το βρήκες, αλλά δεν είναι τόσο. Περίπου στο 30-35% παίζαμε την πρώτη εβδομάδα στα skirmishes, 20% στα clan wars 8άρια.

Καλωστην κι ας άργησε....το site κάνει λάθος??LOL

Όσο και να παιζες έπρεπε να έχεις κάνει και μια πρόοδο πια...40χρόνια τα ίδια....Razz

Υ.Γ.
ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ Basketball !!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΑΧΟΥΛΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΣ cheers !!!ΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!! cyclops Wink

To site δείχνει ποσοστά για τις τελευταίες 30 ημέρες, εγώ δεν έχω κλείσει ακόμα 30 ημέρες, άρα όταν σου λέω ότι τα ποσοστά είναι ακόμα πιο κάτω, ξέρω τι σου λέω. Πετάς κάτι LoL εκει, προσπαθώντας να το παίξεις έξυπνος σε εμένα, αλλά αφού και τα 2 μας το ξέρουμε.
ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.
Πόση "πρόοδος" είναι για εσένα ικανοποιητική; Εδώ τη λες στους EREKT γιατί είναι "στάσιμοι", με "μόνο" 69% στα skirmishes στα 8άρια.
ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.
Θα μπορούσα να σου εξηγήσω τον τρόπο που παίζουμε στους FICU, αλλά που να πάρεις και χαμπάρι. Μια και που προσέχεις τα sites πάντως, δες λίγο στο campaign. Πριν 3 ημέρες είμασταν στο 46,5% WR, κάποιος βλάκας άσχετος προέβλεψε ότι στα 8άρια δεν θα παίρνουμε νίκη. Βέβαια, σε 1-2 μέρες ανεβήκαμε στο 50% που για ομάδα καινούρια, του 1450 WN8, με παίχτες που ξεκινήσανε να κάνουν FC για πρώτη φορά απευθείας σε campaign, είναι οκ για τώρα πιστεύω. Και αυτά τα νούμερα, μένουν εκεί, γιατί σταματάω να κάνω FC την 3 μέρα σε κάθε tier για να πάρουν παιχνίδια οι νέοι FC που φτιάχνουμε, άρα το προσωπικό μου 60% στα 6άρια και 65% στα 8άρια δεν επηρρεάζει τόσο πολύ αυτό της ομάδας
Άρα, από το 30% στο 50% μέσα σε 3 εβδομάδες. Με εμένα "που δεν κάνω" όπως εσύ και κάτι βλαχοcommanders λένε. Όπως τα λες τα sites και οι αριθμοί, δεν λένε ψέματα. Το μόνο που λένε Μπάμπη είναι ότι
ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ

Πάλι χαρ τρικ σου έριξα. Και ξέρω πόσο σου είχε λείψει

Υ.Γ: έφαγες ban για τις aimbotάρες σου ή όχι ακόμα;

RNGD

Δημοσίευση από babis2015 Τετ Νοε 30, 2016 2:28 pm

@RNGD έγραψε:To site δείχνει ποσοστά για τις τελευταίες 30 ημέρες, εγώ δεν έχω κλείσει ακόμα 30 ημέρες, άρα όταν σου λέω ότι τα ποσοστά είναι ακόμα πιο κάτω, ξέρω τι σου λέω. Πετάς κάτι LoL εκει, προσπαθώντας να το παίξεις έξυπνος σε εμένα, αλλά αφού και τα 2 μας το ξέρουμε.
ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.
Πόση "πρόοδος" είναι για εσένα ικανοποιητική; Εδώ τη λες στους EREKT γιατί είναι "στάσιμοι", με "μόνο" 69% στα skirmishes στα 8άρια.
ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.
Θα μπορούσα να σου εξηγήσω τον τρόπο που παίζουμε στους FICU, αλλά που να πάρεις και χαμπάρι. Μια και που προσέχεις τα sites πάντως, δες λίγο στο campaign. Πριν 3 ημέρες είμασταν στο 46,5% WR, κάποιος βλάκας άσχετος προέβλεψε ότι στα 8άρια δεν θα παίρνουμε νίκη. Βέβαια, σε 1-2 μέρες ανεβήκαμε στο 50% που για ομάδα καινούρια, του 1450 WN8, με παίχτες που ξεκινήσανε να κάνουν FC για πρώτη φορά απευθείας σε campaign, είναι οκ για τώρα πιστεύω. Και αυτά τα νούμερα, μένουν εκεί, γιατί σταματάω να κάνω FC την 3 μέρα σε κάθε tier για να πάρουν παιχνίδια οι νέοι FC που φτιάχνουμε, άρα το προσωπικό μου 60% στα 6άρια και 65% στα 8άρια δεν επηρρεάζει τόσο πολύ αυτό της ομάδας
Άρα, από το 30% στο 50% μέσα σε 3 εβδομάδες. Με εμένα "που δεν κάνω" όπως εσύ και κάτι βλαχοcommanders λένε. Όπως τα λες τα sites και οι αριθμοί, δεν λένε ψέματα. Το μόνο που λένε Μπάμπη είναι ότι
ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ

Πάλι χαρ τρικ σου έριξα. Και ξέρω πόσο σου είχε λείψει

Υ.Γ: έφαγες ban για τις aimbotάρες σου ή όχι ακόμα;

Γιατί όχι Χαρ ΚΡιτ...? ή ΧΑΡ ΧΑΡ Τρικ?? ή μάλλον Ραχ Ριτκ?Απο γεννησιμιού το χες ή μετα το πέσιμο ??

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ + ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ Goonies_sloth
ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΑΛΛΟ ΜΠΟΜΠΟ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ!!!
ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ .... Sad Laughing
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ + ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ Retard_27551753_140625054
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%B1%CF%84_%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA
babis2015
babis2015

Σελίδα 1 από 2 1, 2  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης