Ποιος χάρτης ΔΕΝ σας αρέσει ?
+14
JDeviant
DImis1987
DeadlySin
Marita89
kostislarsson2
4rtur
gregorakis
dolofonos
Sanguinius
cgakis
power4
ee3509
Astronautis
Kostis_Larsson
18 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Ποιος χάρτης ΔΕΝ σας αρέσει ?
Και ο καινούριος Komarin δε μου φαίνεται και τόσο καλός...
kostislarsson2- Αριθμός μηνυμάτων : 2
... έχω την εντύπωση πως η ανανεωμένη κομαρίν είναι χειρότερη ... όταν οι παίκτες προσαρμοστούν θα είναι πιο καμπερίν από πριν ... όλοι μα όλοι οι χάρτες, νέοι και "αναδιαμορφωμένοι" αποκτούν χαρακτήρα "φουστανέλα, τσαρούχι, φούντα, φέσ' " ... μικρές διαδρομές προστατευμένες από πυροβολικό και snipers και μάχες σε μικρή απόσταση σώμα με σώμα ... τα lights είναι σχεδόν άχρηστα και άρματα με χαμηλή θωράκιση obsolete ... του noobα το πανηγύρι ... τι λοζάνη τι κοζάνη, τι WoT τι CS ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Banned και ο Λαρσον??gg again heeroy.Η καινουρια komarin μου αρεσει αλλα μου αρεσε και η παλια,δεν παιζω tds και heavies οποτε για μενα εχει δραση το map.Η αληθεια ειναι οτι οταν μεινουν λιγα tanks και στις δυο μεριες(και συνηθως μενουν τα tds)τοτε παω garage και παιζω το επομενο γιατι ξερω οτι θα αργησει να τελειωσει η μαχη.
Marita89- Αριθμός μηνυμάτων : 230
Hidden village. Απιστευτα βαρετος χαρτης που ουσιαστικα εχει διαδρομους για να βαραει το ενα heavy το αλλο. Αυτη ειναι μια νοοτροπια που βλεπω οτι γενικα επικρατει και στους ανανεωμενους χαρτες. Διαδρομοι που πανε και βαρανε ο ενας τον αλλον και οποιος νικησει. Αυτο κανει το παιχνιδι πιο ευκολο για τους ασχετους μιας και δεν εχουν αναγκη να μαθουν spotting mechanics κτλ.
Τα lights tanks/scouts σε πολλες πιστες δεν εχουν λογο υπαρξης και τα td αναγκαστικα πανε πισω απο τα heavy σαν support (με μερικα td αυτο ειναι καλη τακτικη αλλά με μερικα αλλα δεν πιανει).
Τα lights tanks/scouts σε πολλες πιστες δεν εχουν λογο υπαρξης και τα td αναγκαστικα πανε πισω απο τα heavy σαν support (με μερικα td αυτο ειναι καλη τακτικη αλλά με μερικα αλλα δεν πιανει).
DeadlySin- Αριθμός μηνυμάτων : 56
Συμφωνώ και σε όλο αυτό προστίθεται και το gold ammo που πλέον αχρηστεύει την θωράκιση στα heavy και πλέον μετράει το alpha dmg
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Όλοι οι καινούριοι χάρτες και όλες οι αλλαγές στους παλιούς.
Το βασίλειο των νουμπάδων είναι οι χάρτες.
Κάθε δέκα μέτρα λόφος οπότε να σποτάρεις και με τυφλό κομμάντερ. Δε θέλουμε ο Average Joe να στεναχωριέται με spotting και camo system, ό,τι βλέπει να το τουφεκίζει. Πλέον οι χάρτες που μπορείς να σποτάρεις και να ρίξεις σε εχθρικό άρμα σε απόσταση 400+ μέτρα είναι ελάχιστοι.
Παρ' όλα αυτά θα διαλέξω τους τοπ χειρότερους χαρτες:
1. Severogorsk. Ο υπεύθυνος επανασχεδιασμού αυτού του χάρτη να σταλεί σε γκούλακ στο Severogorsk. Γυμνός!
2. Windstorm. Στη δεύτερη θέση μόνο και μόνο επειδή υπάρχει η Severogorsk.
3. Tundra. θετικό το ότι βγάλανε τους λοφίσκους με τα καμπεροζομπι αλλά αρνητικό το ότι δημιουργησαν 2 νέους διαδρόμους που μπουκώνει heavies.
4. Northwest. 2-3 διάδρομοι συμπλοκών. Όταν έχει άρτι κάποια σημεία είναι death zones. Σε γενικές γραμμές απλώς booooooring!
5. Hidden Village. Αυτός ο χάρτης ενώ είναι η επιτομή της λογικής των Corridor Maps τον ξεχωρίζω από τους υπόλοιπους μάλλον λόγω αισθητικής και κλίματος. Γιαπωνία κι έτσι. Κατά τ'άλλα τα ίδια μπουκώματα. Α! και.. ευχαριστούμε WG που μας έφτιαξες και choke point ανατολικά στο χωριό. Και σκεφτόμουν τι έλειπε από αυτό το χάρτη.
Το βασίλειο των νουμπάδων είναι οι χάρτες.
Κάθε δέκα μέτρα λόφος οπότε να σποτάρεις και με τυφλό κομμάντερ. Δε θέλουμε ο Average Joe να στεναχωριέται με spotting και camo system, ό,τι βλέπει να το τουφεκίζει. Πλέον οι χάρτες που μπορείς να σποτάρεις και να ρίξεις σε εχθρικό άρμα σε απόσταση 400+ μέτρα είναι ελάχιστοι.
Παρ' όλα αυτά θα διαλέξω τους τοπ χειρότερους χαρτες:
1. Severogorsk. Ο υπεύθυνος επανασχεδιασμού αυτού του χάρτη να σταλεί σε γκούλακ στο Severogorsk. Γυμνός!
2. Windstorm. Στη δεύτερη θέση μόνο και μόνο επειδή υπάρχει η Severogorsk.
3. Tundra. θετικό το ότι βγάλανε τους λοφίσκους με τα καμπεροζομπι αλλά αρνητικό το ότι δημιουργησαν 2 νέους διαδρόμους που μπουκώνει heavies.
4. Northwest. 2-3 διάδρομοι συμπλοκών. Όταν έχει άρτι κάποια σημεία είναι death zones. Σε γενικές γραμμές απλώς booooooring!
5. Hidden Village. Αυτός ο χάρτης ενώ είναι η επιτομή της λογικής των Corridor Maps τον ξεχωρίζω από τους υπόλοιπους μάλλον λόγω αισθητικής και κλίματος. Γιαπωνία κι έτσι. Κατά τ'άλλα τα ίδια μπουκώματα. Α! και.. ευχαριστούμε WG που μας έφτιαξες και choke point ανατολικά στο χωριό. Και σκεφτόμουν τι έλειπε από αυτό το χάρτη.
DImis1987- Αριθμός μηνυμάτων : 23
Συμφωνώ,αλλά σαν κολλημένος με τα heavy θα έπρεπε να χαίρομαι,έχω το μειονέκτημα να λατρεύω τα γαλλικά heavies και οι καινούριοι χάρτες τα θάβουν
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Στο official forum του παιχνιδιού οι WGαίοι έφτιαξαν poll για να ψηφίσουμε έως και 5 maps που δε μας αρέσουν. Φαντάζομαι για να το κάνουν, θα ετοιμάζονται αλλαγές.
Τσεκιράου: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/549295-map-poll-22012016-29012016/
Δαγκωτό Kharkov ε, κανονίστε.
Τσεκιράου: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/549295-map-poll-22012016-29012016/
Gooakis- Αριθμός μηνυμάτων : 120
+1Gooakis έγραψε:Στο official forum του παιχνιδιού οι WGαίοι έφτιαξαν poll για να ψηφίσουμε έως και 5 maps που δε μας αρέσουν. Φαντάζομαι για να το κάνουν, θα ετοιμάζονται αλλαγές.
37EMA- Αριθμός μηνυμάτων : 250
και δευτερο θα εβαζα και την Ensk
γιατι ναι σιγουρα η Kharkov δεν ειναι καλη
αλλα βλεπω την πρωτια θα την παρει η Stalingrad,αν και εχει καιρο να με βαλει για μαχη εκει, μου αρεσει ο ηχος.................
αλλα οπως και να εχει, στην ψηφοφορια δεν εχει τον αγαπημενο μου χαρτη
mountain pass
γιατι ναι σιγουρα η Kharkov δεν ειναι καλη
αλλα βλεπω την πρωτια θα την παρει η Stalingrad,αν και εχει καιρο να με βαλει για μαχη εκει, μου αρεσει ο ηχος.................
αλλα οπως και να εχει, στην ψηφοφορια δεν εχει τον αγαπημενο μου χαρτη
mountain pass
falakros- Αριθμός μηνυμάτων : 108
Εγώ το'ριξα Kharkov, Stalingrad, Ensk. Έλεος με τα noobfriendly maps.
Είχα άλλες 2 επιλογές αλλά δε με χαλάει τόσο κανένα άλλο map της λίστας.
Είχα άλλες 2 επιλογές αλλά δε με χαλάει τόσο κανένα άλλο map της λίστας.
Gooakis- Αριθμός μηνυμάτων : 120
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk