Ποιος είναι ο founder?
4 απαντήσεις
World of Tanks Greece :: OFF TOPIC :: Αρχείο :: Basket
Σελίδα 1 από 1
Ποιος είναι ο founder?
Τα πράγματα έχουν ως εξής.
1. Δεν πρόκειται να πω ποιος είμαι και να τραβήξω αυτά που τράβηξε ο sisifos .
2. Δεν με ενδιαφέρει το forum. Απλά είπα να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία αφού ο sisifos το είχε κλειστό.
3.Όποιος ακολουθεί τους κανόνες από εμένα δεν έχει να φοβάται τίποτα ούτε και πρόκειται να τον λογοκρίνω.
4.Όποιος δεν τους ακολουθεί απλά θα φεύγει και δεν με ενδιαφέρει αν θα μείνω 1 άτομο.
5.Εκτιμήστε ότι κάποιος δέχτηκε να ξανανοίξει το forum.
6. Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε αλλά την τελευταία κουβέντα την έχουν οι admin άμα δεν σας αρέσει στο φιλελεύθερο.
7.επειδή η φασαρία γίνεται πάντα για τις ομάδες σε αυτό το forum απλά να σας ενημερώσω ότι όσο κάποιος δεν πατάει τους κανόνες ή δεν προσπαθεί να trolari το Admin team(το οποίο είναι -1 άτομο ) μπορεί να κάνει ότι θέλει.
ΚΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
P.S όποιος ενδιαφέρεται να γίνει mod να με ενημερώσει με ένα pm ή από κάτω ώστε να του παραχωρηθούν δικαιώματα(υπόψιν ότι ο mod θα πρέπει να είναι αντικειμενικός ).
1. Δεν πρόκειται να πω ποιος είμαι και να τραβήξω αυτά που τράβηξε ο sisifos .
2. Δεν με ενδιαφέρει το forum. Απλά είπα να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία αφού ο sisifos το είχε κλειστό.
3.Όποιος ακολουθεί τους κανόνες από εμένα δεν έχει να φοβάται τίποτα ούτε και πρόκειται να τον λογοκρίνω.
4.Όποιος δεν τους ακολουθεί απλά θα φεύγει και δεν με ενδιαφέρει αν θα μείνω 1 άτομο.
5.Εκτιμήστε ότι κάποιος δέχτηκε να ξανανοίξει το forum.
6. Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε αλλά την τελευταία κουβέντα την έχουν οι admin άμα δεν σας αρέσει στο φιλελεύθερο.
7.επειδή η φασαρία γίνεται πάντα για τις ομάδες σε αυτό το forum απλά να σας ενημερώσω ότι όσο κάποιος δεν πατάει τους κανόνες ή δεν προσπαθεί να trolari το Admin team(το οποίο είναι -1 άτομο ) μπορεί να κάνει ότι θέλει.
ΚΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
P.S όποιος ενδιαφέρεται να γίνει mod να με ενημερώσει με ένα pm ή από κάτω ώστε να του παραχωρηθούν δικαιώματα(υπόψιν ότι ο mod θα πρέπει να είναι αντικειμενικός ).
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Απ: Ποιος είναι ο founder?
Τον π****(edited by admin).Founder έγραψε:
2. Δεν με ενδιαφέρει το forum.
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Kostis_Larsson έγραψε:Τον π****(edited by admin).Founder έγραψε:
2. Δεν με ενδιαφέρει το forum.
Copy. BYE BYE
Founder- Admin
Αυτή δεν ήταν η αιτία ? μήπως μπερδεύτηκα ? μισό να δω..... μμμμμ όχι αυτή ήταν.
Founder- Admin
είδες ακόμα Admin δεν έγινα και με πειράζουν.
Edit:
μπορείτε να ασχοληθείτε με τον κακό νέο admin που δεν σας λέει ποιος είναι ή απλά να με βοηθήσετε να ξ ανοίξουμε το forum που τόσα άτομα ήθελαν να ξανανοίξει.
Και όπως είπα περιμένω να δω ποιος από εσάς τους τρανούς θα μπει στο ίδιο χαράκωμα με εμένα και τον BILL(ευελπιστώ γιατί δεν έχω μιλήσει μαζί του ακόμα) και θα βοηθήσει να κρατήσουμε το forum καθαρό και ουδέτερο.
Edit:
μπορείτε να ασχοληθείτε με τον κακό νέο admin που δεν σας λέει ποιος είναι ή απλά να με βοηθήσετε να ξ ανοίξουμε το forum που τόσα άτομα ήθελαν να ξανανοίξει.
Και όπως είπα περιμένω να δω ποιος από εσάς τους τρανούς θα μπει στο ίδιο χαράκωμα με εμένα και τον BILL(ευελπιστώ γιατί δεν έχω μιλήσει μαζί του ακόμα) και θα βοηθήσει να κρατήσουμε το forum καθαρό και ουδέτερο.
Founder- Admin
Παρόμοια θέματα
» Και εδω βλέπετε το πόσο αντικειμενικός είναι ο founder
» Ποιος χάρτης ΔΕΝ σας αρέσει ?
» Είναι Bug ή όχι ?
» τι είναι τούτο ?
» Που είναι ο κόσμος???
» Ποιος χάρτης ΔΕΝ σας αρέσει ?
» Είναι Bug ή όχι ?
» τι είναι τούτο ?
» Που είναι ο κόσμος???