Που είναι ο κόσμος???
+2
Founder
dolofonos
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Που είναι ο κόσμος???
Έχουμε αυτό το φόρουμ υποτίθεται διότι η WG δεν μας έχει βάλει στο επίσημο φόρουμ. Και ρωτάω εγώ έχουμε λέμε απαιτήσεις να βάλουν την
Ελληνική γλώσσα και διάφορα άλλα πραγματάκια αλλά ο κόσμος συμμετοχή 0 άσε που βλέπεις σχεδόν μόνο commander από τις clan να γράφουν εδώ μέσα. Τι γίνεται τι φταίει?
Ελληνική γλώσσα και διάφορα άλλα πραγματάκια αλλά ο κόσμος συμμετοχή 0 άσε που βλέπεις σχεδόν μόνο commander από τις clan να γράφουν εδώ μέσα. Τι γίνεται τι φταίει?
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Απ: Που είναι ο κόσμος???
Αμα την βρεις την απάντηση να μου την πεις και μένα γιατί την ψάχνω ένα χρόνο τώρα...
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Δεν πρόκειται να αποκτήσουμε ελληνικό φόρουμ εκτός αν αρχίσουμε να χώνουμε πολλά φράγκα στο παίχνιδι η ελληνική αγορά είναι μηδαμινή για την WGdolofonos έγραψε:Έχουμε αυτό το φόρουμ υποτίθεται διότι η WG δεν μας έχει βάλει στο επίσημο φόρουμ. Και ρωτάω εγώ έχουμε λέμε απαιτήσεις να βάλουν την
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Εγω θα έλεγα οτι δεν το πολυ ξέρουν το forum εδώ,
Επίσης το περιεχόμενο είναι σχετικά περιορισμένο (χωρίς να φταίει κάποιος γι' αυτό) - π.χ. μερικά guides για νέους παίκτες, τίποτα συλλογές με addons ίσως έδιναν λίγο περισσότερο κίνηση
Και το βασικό, τα θέματα που μπορεί να θέλει ο κόσμος να συζητήσει είναι μάλλον λίγα και οι στόχοι του average έλληνα παίκτη μάλλον casual
Εκτός απο αυτό όσοι είναι σε clan παρακολουθούν και το forum της clan, και ίσως δεν θέλουν να ασχοληθούν με δεύτερο
Επίσης το περιεχόμενο είναι σχετικά περιορισμένο (χωρίς να φταίει κάποιος γι' αυτό) - π.χ. μερικά guides για νέους παίκτες, τίποτα συλλογές με addons ίσως έδιναν λίγο περισσότερο κίνηση
Και το βασικό, τα θέματα που μπορεί να θέλει ο κόσμος να συζητήσει είναι μάλλον λίγα και οι στόχοι του average έλληνα παίκτη μάλλον casual
Εκτός απο αυτό όσοι είναι σε clan παρακολουθούν και το forum της clan, και ίσως δεν θέλουν να ασχοληθούν με δεύτερο
Να σου πω, εγώ έχω απογοητευτεί από την έλλειψη συμμετοχής-ενδιαφέροντος στα θέματα σχετικά με το παιχνίδι (παρουσιάσεις αρμάτων, τακτικές, κλπ).ee3509 έγραψε: Επίσης το περιεχόμενο είναι σχετικά περιορισμένο (χωρίς να φταίει κάποιος γι' αυτό) - π.χ. μερικά guides για νέους παίκτες, τίποτα συλλογές με addons ίσως έδιναν λίγο περισσότερο κίνηση
Για παράδειγμα στα θέματα σχετικά με συγκεκριμένους χάρτες ζήτημα είναι να υπήρξαν 2 απαντήσεις.
Είμαι σίγουρος όμως ότι αν βγάλω τα άπλυτα μιας clan στη φόρα... το topic θα κάνει τρελό σουξέ.
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Τώρα που είπες για χάρτες είδες τον καινούριο Fjords;Kostis_Larsson έγραψε:Να σου πω, εγώ έχω απογοητευτεί από την έλλειψη συμμετοχής-ενδιαφέροντος στα θέματα σχετικά με το παιχνίδι (παρουσιάσεις αρμάτων, τακτικές, κλπ).ee3509 έγραψε: Επίσης το περιεχόμενο είναι σχετικά περιορισμένο (χωρίς να φταίει κάποιος γι' αυτό) - π.χ. μερικά guides για νέους παίκτες, τίποτα συλλογές με addons ίσως έδιναν λίγο περισσότερο κίνηση
Για παράδειγμα στα θέματα σχετικά με συγκεκριμένους χάρτες ζήτημα είναι να υπήρξαν 2 απαντήσεις.
Είμαι σίγουρος όμως ότι αν βγάλω τα άπλυτα μιας clan στη φόρα... το topic θα κάνει τρελό σουξέ.
Kostis_Larsson έγραψε:Να σου πω, εγώ έχω απογοητευτεί από την έλλειψη συμμετοχής-ενδιαφέροντος στα θέματα σχετικά με το παιχνίδι (παρουσιάσεις αρμάτων, τακτικές, κλπ).ee3509 έγραψε: Επίσης το περιεχόμενο είναι σχετικά περιορισμένο (χωρίς να φταίει κάποιος γι' αυτό) - π.χ. μερικά guides για νέους παίκτες, τίποτα συλλογές με addons ίσως έδιναν λίγο περισσότερο κίνηση
Πες τα ρε Κωστή!!! Δυστυχώς αυτή είναι η μαύρη αλήθεια
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα το φόρουμ έχει απήχηση το απόγευμα που ήμουν με τον Κωστή στο τσανελ Ελλάς πήκαν 2-3 καινούριοι παίχτες με 2-3 μάχες στ ενεργητικό τους,είναι καλό σημάδι
Προσωπικά βλέπω κίνηση να υπάρχει από νέους παίκτες κυρίως....
Οι καινούριοι που ενδιαφέρονται να μάθουν μόλις βρουν το "Hellas_Greece" μετά έρχονται εδώ. Όσοι δεν κουραστούν με το μέγεθος των πληροφοριών κ το ξεκατίνιασμα που πέφτει συνεχίζουν.
Οι παλιότεροι είναι που δεν μπαίνουν γιατί τα γνωρίζουν ήδη (φωτεινοί παντογνώστες Έλληνες).
Άρα δεν φταίει κάτι στην όλη υπόθεση.
Η WG δεν πρόκειται να φτιάξει φόρουμ για εμάς κ εμείς θα συνεχίζουμε να γκρινιάζουμε σαν τις Κατίνες....
Οι καινούριοι που ενδιαφέρονται να μάθουν μόλις βρουν το "Hellas_Greece" μετά έρχονται εδώ. Όσοι δεν κουραστούν με το μέγεθος των πληροφοριών κ το ξεκατίνιασμα που πέφτει συνεχίζουν.
Οι παλιότεροι είναι που δεν μπαίνουν γιατί τα γνωρίζουν ήδη (φωτεινοί παντογνώστες Έλληνες).
Άρα δεν φταίει κάτι στην όλη υπόθεση.
Η WG δεν πρόκειται να φτιάξει φόρουμ για εμάς κ εμείς θα συνεχίζουμε να γκρινιάζουμε σαν τις Κατίνες....
trexas- Αριθμός μηνυμάτων : 337
Παρόμοια θέματα
» Είναι Bug ή όχι ?
» τι είναι τούτο ?
» Ποιος είναι ο founder?
» Και εδω βλέπετε το πόσο αντικειμενικός είναι ο founder
» ποιο πληρωμα ειναι προτιμοτερο?
» τι είναι τούτο ?
» Ποιος είναι ο founder?
» Και εδω βλέπετε το πόσο αντικειμενικός είναι ο founder
» ποιο πληρωμα ειναι προτιμοτερο?
Σελίδα 1 από 1