ποιο πληρωμα ειναι προτιμοτερο?
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ποιο πληρωμα ειναι προτιμοτερο?
τι ειναι καλυτερα να βαλω σε ενα αρτυ 7αρι? α)ενα πληρωμα με 90% και 3περκ η β)ενα πληρωμα 100% εμπειρια χωριs περκ.Δεν ρωταω για βαθοs χρονου,αλλα απο τον πρωτο αγωνα ποιο θα ειναι αποτελεσματικοτερο
gr68- Αριθμός μηνυμάτων : 170
Απ: ποιο πληρωμα ειναι προτιμοτερο?
Λογικά το πλήρωμα με 100%,γιατί τα extra skills/perks λειτουργούν μόνο εάν το πλήρωμα έχει 100% το βασικό skill του
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
... τα skills λειτουργούν και χωρίς το πλήρωμα να είναι 100% ... τώρα όσον αφορά την ερώτηση, εξαρτάται από τα skills ... αν για παράδειγμα έχεις BIA τότε έχεις έστω ένα 5% κέρδος για το 10% που χάνεις από το βασικό skill ... προσωπικά θα επέλεγα το πλήρωμα με τα skills αν και σε arty δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία ... αν είχαμε άρμα τότε δε θα το κουβέντιαζα καν ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Sanguinius έγραψε:Λογικά το πλήρωμα με 100%,γιατί τα extra skills/perks λειτουργούν μόνο εάν το πλήρωμα έχει 100% το βασικό skill του
Είσαι σίγουρος γι αυτό? Γιατί σα να θυμάμαι πως η "λάμπα" πχ δουλεύει αν την έχεις τερματήσει ακόμα και αν τα βασικά skills πέσουν στο 90% (μεταφορά πληρώματος σε άλλο άρμα). Οπότε μήπως συνεχίζουν να δουλευουν τα skills απλά πέφτει η απόδοση τους λόγω του μειωμένου βασικού?
Δεν παίρνω όρκο καθώς έχω καιρό να ασχοληθώ, αλλά κάτι τέτοιο θυμάμαι.
EDIT: Με πρόλαβε ο Gregorakis
τελικα εβαλα αυτο με τα περκs,ειχα καιΒΙΑ,οποτε ειναι σιγουρα καλυτερα.Οσο για το αν πρεπει να ειναι στο 100% το πληρωμα για να λειτουργουν ειναι λαθοs.._ Εχωπροσεξει οτι οσο χαμηλοτερα το πληρωμα μου,τοσο πιο μαπα συμπαικτεs μου βγαζει.Μπορει να ειναι συμπτωση η λαθοs εκτιμηση δικια μου(δεν εχω μοντ,Χvm για να βλεπω εκτιμηση νικηs,μιλαω καθαρα εμπειρικα.)
Τότε αυτό λειτουργεί μόνο όταν κάνεις drop ένα skill/perk ή το έχουν αλλάξειgregorakis έγραψε:... τα skills λειτουργούν και χωρίς το πλήρωμα να είναι 100% ... τώρα όσον αφορά την ερώτηση, εξαρτάται από τα skills ... αν για παράδειγμα έχεις BIA τότε έχεις έστω ένα 5% κέρδος για το 10% που χάνεις από το βασικό skill ... προσωπικά θα επέλεγα το πλήρωμα με τα skills αν και σε arty δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία ... αν είχαμε άρμα τότε δε θα το κουβέντιαζα καν ...
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
gr68 έγραψε:Εχω προσεξει οτι οσο χαμηλοτερα το πληρωμα μου, τοσο πιο μαπα συμπαικτεs μου βγαζει.
Kαι οι Ελλάνιοι απ' τον Σείριο είναι υπ' ατμόν για να χώσουν τους Νεφελίμ πίσω στα Τάρταρα
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
για να το λεσ εσυ,ετσι θαναι σιγουρα.Τωρα βεβαιωθηκα.ΣΩΡΑΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Παρόμοια θέματα
» Που είναι ο κόσμος???
» Ποιο θεωρείτε το καλύτερο Tier 8 medium άρμα ?
» Renault FT(ή ποιο γνωστό ως FT-17).Αφιέρωμα στον πρωτοπόρο.
» Είναι Bug ή όχι ?
» τι είναι τούτο ?
» Ποιο θεωρείτε το καλύτερο Tier 8 medium άρμα ?
» Renault FT(ή ποιο γνωστό ως FT-17).Αφιέρωμα στον πρωτοπόρο.
» Είναι Bug ή όχι ?
» τι είναι τούτο ?
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk