ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN
+19
Sanguinius
Founder
DocMustang
HeeroYuy997
Ghostalker
=GR=Tiger
spartakos
billys07
gregorakis
cgakis
taramas
lerovith
ee3509
Midblue
LASKAS
trexas
perseas
dolofonos
Astronautis
23 απαντήσεις
World of Tanks Greece :: OFF TOPIC :: Αρχείο :: Basket
Σελίδα 2 από 5
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN
taramas έγραψε:cgakis έγραψε:γιωργο ξεφευγεις απο τα επιτρεπτα ανακαλεσε τα περι HELAS σε παρακαλω και σταματα να δημιουργεις εσυ τουλαχιστον καταστασεις γιατι οταν ημουν εγω στην HEAT και εκανα αγωνα για την ελληνικη συμμαχια και αλλα, σαν διπλωματης της HEAT εσεις τα μελη της ψηφησατε κατα οκ ισως να μην σας ειπε ο τοτε αρχηγος σας τι συνεβαινε αναζητησε τον για να μαθεις
την HELAS δεν την ακουμπαει η λασπη οτι θελει να χαλασει ελληνκες clan για να φτιαξει την δικια της εχω 94 μελη στην clan και 2 ακαδημιες
Φίλε Χρήστο,
εγω προσωπικά δεν εχω ψηφίσει ποτέ για κάτι τέτοιο, ισως εγινε πριν να ερθω στην ΗΕΑΤ ή και να ήμουν εκεί λιγές μέρες ή κάτι τέτοιο παντως δεν γνωρίζω τίποτα απο αυτά οποτε δεν εχω άποψη, αυτο νομίζω οτι το ξεκαθαρίσαμε, πάμε τωρα στο επόμενο, δεν νομίζω οτι εκφραστεί με άσχημο τρόπο για την HELAS γιατι δεν ειναι στην νοοτροπία μου και δεν θα το έκανα για καμία Ελληνική clan για οποιοδήποτε λόγο, αντιθέτως σέβομαι ολες ανεξαιρέτως μικρές και μεγάλες σε εισαγωγικά, το όνομα της HELAS το ανέφερα γιατι εσεις που το σκεπτικό-επιθυμία σας ή οπως άλλιώς θέλετε να το χαρακτηρίσετε ανήκετε στην HELAS, αν ανήκατε στην TYXAIA clan θα ανέφερα αυτό, οπότε ειλικρινά δεν κατανοώ την επίθεσή σου, άλλωστε την άποψή μου κατέθεσα και είναι δικαίωμα του καθένα απο εσας να συμφωνήσει ή να διαφωνίσει οπότε θα ήταν χρήσιμο να απαντήσεις σε τι διαφωνείς, σε τι μπορεί να συμφωνείς και επίσης να καταθέσεις και την δική σου άποψη που μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική, μπορεί να μην συμφωνώ πάντως θα γίνει σεβαστή να είσαι σίγουρος γιαυτό.
Τέλος φίλε Χρήστο δεν ΕΧΕΙΣ 94 μέλη και 2 ακαδημίες, ΕΧΕΤΕ 94 μέλη και 2 ακαδημίες, ακριβώς όπως ΕΧΟΥΜΕ και εμείς και οι υπόλοιποι αυτούς που έχουμε, και αυτή δική μου άποψη είναι, αν θέλεις συμφωνείς αν θέλεις διαφωνείς, πάντως εγω είμαι commander στην clan που έχουμε ολοι μαζί.
Νά είστε καλά και ειλικρινείς μου ευχές για ολο και μεγαλύτερες επιτυχίες, οσο για λάσπη ψάχτην αλλου φιλε Χρήστο, οχι σε εμένα χάνεις τον χρόνο σου.
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ CLAN.
TO ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN ΠΡΩΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΙΣ BOHH,ΣΤΟ ΤS ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩ CLAN ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η HARD(O VONK ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΘΟΔΩΡΕ)ΗΤΑΝ Η GR_AF GRAG K.A ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ.OTAN ΦΤΙΑΞΑΜΕ THN ΗΕLΑS KAI ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΑ)ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ,ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΓΩ ΘΕΩΡΟ ΟΤΙ ΚΙΝΟΥΝΤΟ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ(ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ)ΑΚΟΥΓΑΝ ΗARD KAI OXI OI ETΣΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΙΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕΤΑ ΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΩΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 3 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN HELAS,GBOA,HEAT,BOHH ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΟΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΝ ΠΡΟΣΕΓΚΙΣΕΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ(Η HELAS EIXE LANDING ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η GBOA ΒΟΗΘΟΥΣΕ Η ΗΕΑΤ ΚΑΙ Η ΒΟΗΗ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΑΦΡΙΚΗ )ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΞΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ CLAN ΚΑΙ ΕΠΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΗ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΑΝ Η HELAS & H GBOA ENTAΣΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΝ _SBS_(ΣΕΡΒΙΚΗ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗ CLAN)OΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΕΦΕΡΕ ΤΟ LANDING ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ KAI MIA ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΧΟΝΕΥΣΕΩΝ ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ.ΕΠΙΣΙΜΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΡΗΣΗ ΤΙΣ ΗΕLL STIN HELAS ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΙΜΑΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ CLAN ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΠΥΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΗ ΠΛΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΕ...
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ COMMANDER ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ CLAN ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΠΛΕΩΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ WΟΤ....
ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ.ΦΙΛΙΚΑ TASOS O STARHIDISTIS
Y/S:ΠΑΡΑΚΛΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΗΡΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΤΗREANT'S ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΗ ΩΣ ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΩΣ ΤΙΣ HELAS. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΩΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΩΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ CLAN ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
????????- Επισκέπτης
[quote="starhidistis1"]
ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΧΟΝΕΥΣΕΩΝ ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ.ΕΠΙΣΙΜΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΡΗΣΗ ΤΙΣ ΗΕLL STIN HELAS ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΙΜΑΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ CLAN ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΠΥΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΗ ΠΛΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΕ...
τασο ξεχασες την c4 που τα παιδια ηρθαν περσι το καλοκαιρι
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 360
[quote="cgakis"]
ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ. ΣΟΡΡΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ...
starhidistis1 έγραψε:
ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ. ΣΟΡΡΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ...
????????- Επισκέπτης
starhidistis1 έγραψε:Y/S:ΠΑΡΑΚΛΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΗΡΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΤΗREANT'S ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΗ ΩΣ ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΩΣ ΤΙΣ HELAS. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΩΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΩΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ CLAN ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
Συγνώμη εννοείς σε αυτό το φόρουμ; η της πρώην Clan σου;
billys07- Αριθμός μηνυμάτων : 259
billys07 έγραψε:Συγνώμη εννοείς σε αυτό το φόρουμ; η της πρώην Clan σου;
Εδω Ενοω φιλε μου εδω.Ευχαρηστω και παλι.
????????- Επισκέπτης
taramas έγραψε: ..........Γρηγοράκη, φιλε και παλιέ συμπολεμιστή που λένε, εμείς η μικρή και λίγη HEAT μας αρκεί που σας κεράσαμε γλυκο τις προάλλες με τα φτωχα στατιστικά μας, καλά να είστε και να φτιάχνετε στατιστικά να μας εκπροσωπείτε στον πίνακα, keep walking
... πες το μου πως βρήκατε τη HARD απέναντι σε CW και τους νικήσατε !!! εγώ ρε πούστη μου δεν παίζω CW και τα κωλόπαιδα δε μου λένε τίποτα την άλλη μέρα, με αφήνουν στο σκοτάδι ... αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο στείλε μου σε παρακαλώ screenshot να μπορώ να τους το τρίψω στη μούρη και να απαιτήσω αποζημίωση (σε gold φυσικά) από την ηγεσία για ψυχική οδύνη ... είναι και ικανό επιχείρημα να "σπάσω" το συμβόλαιό μου ... βρε λες να είναι αυτός ο λόγος που η "αλλοδαπή" ηγεσία την έκανε για άλλες πολιτείες ???
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Κάτι άκουσα ότι βρίσκονται στη γη του πυρός και σκάβουν υπόγειο τούνελ μέχρι το Πεκίνο γιατί δεν αντέχουν πλέον τ' ανθρώπινα βλέμματα! Κοίτα ζημιά που πάθανε στα καλά καθούμενα! Κι εγώ που νόμιζα ότι φύγαν για άλλους λόγους..
Πολύ θέλω να δω αυτό replay, είχε και μπουφέ ή μόνο γλυκό ????
lerovith- Αριθμός μηνυμάτων : 32
Ανακοίνωση
Μετά από απαίτηση το παρών άρθρο Κλειδώνεται και Διαγράφεται.
Αφου ελαβα αρκετα μηνυματα που πολλα μελη επιθυμουν να συνεχισουν την συζητηση περι του θεματος το τοπικ ξεκλειδωνετε.
Η διαχειριστικη ομάδα.
Υ.Γ. Συγνωμη για την αναστατωση.
Αφου ελαβα αρκετα μηνυματα που πολλα μελη επιθυμουν να συνεχισουν την συζητηση περι του θεματος το τοπικ ξεκλειδωνετε.
Η διαχειριστικη ομάδα.
Υ.Γ. Συγνωμη για την αναστατωση.
billys07- Αριθμός μηνυμάτων : 259
lerovith έγραψε:Κάτι άκουσα ότι βρίσκονται στη γη του πυρός και σκάβουν υπόγειο τούνελ μέχρι το Πεκίνο γιατί δεν αντέχουν πλέον τ' ανθρώπινα βλέμματα! Κοίτα ζημιά που πάθανε στα καλά καθούμενα! Κι εγώ που νόμιζα ότι φύγαν για άλλους λόγους..
... και μας έλεγε σου λέω ο Tb4 κάτι ακαταλαβίστικα, κάτι για την "ιστορία", κάτι για "ηθικό" και "συμμετοχή" ... που να φανταστώ εγώ ο φουκαράς πως απλώς του είχε ανέβει το ζάχαρο και έλεγε ασυναρτησίες ... μα καλά πως μπορεί να εκτιμήσει το περγαμόντο ο ιρλαδός ... αν είχε λίγο ρούμι μαζί ίσως αλλά ξεροσφύρι δεν ... οι γερμαναράδες όμως για να είναι multiculti τύποι έμειναν βράχοι ...
Αντε για σενα ρε γρηγοράκη (θα κοιτάξω αν βρω το replay να στο στείλω)
Lakeville
HARD vs HEAT
πριν την μάχη λέω στα παιδιά, "για να εχουμε ελπίδα να κερδίσουμε τέτοιες ομάδες πρέπει να κάνουμε κάτι που δεν θα το περιμένουν, πλάνα και τέτοια δεν πιάνουν εδω"
μπαίνουμε μέσα, στέλνω 4 batchat στην πάνω πόλη και ολα τα heavy σε παράταξη και αυτά προς την πάνω πόλη, μόλις ανάβει το λαμπάκι κάποιων απο τα heavy φευγει ενας δικός μας απο την μέση και σπρώχνει τον spoter τους πίσω, σβήνουν τα heavy και στρίβουν ολοι μαζί και κολλημένοι στην άκρη πάνω απο τον βάλτο, τα 4 batchat προχωράνε στην πάνω πόλη και ανάβουν ολη την ομάδα τους σε αμυντική διάταξη μιλάμε έτοιμοι να μας στείλουν αδιάβαστους, οπισθοχωρούν σιγα σιγα τα batchat και τους τραβάνε μπροστά, αποτέλεσμα στο 5ο λεπτό της μάχης ενώ χάνουμε 5-2 ειμαστε 9 άρματα μέσα στο cap τους και φυσικά δεν προλαβαίνουν να το κόψουνε.
Αυτή είναι η ιστορία και κάτι παρόμοιο κάναμε σε άλλες πίστες και στους
OM-X, ASEET, 1SBP κλπ, ομάδες που ειναι πολύ καλά οργανωμένες και δυνατές και με αφορμή αυτές τις μάχες αρχίσαμε και μια επικοινωνία μαζί τους γιατί ουτε το παίξαμε μάγκες ουτε οι γαμάω, (αναφέρομαι σε ολες τις υπόλοιπες εκτός απο την HARD, αυτοι σπάσανε τα τραπέζια που λένε μολις χάσανε εκτός απο ενα παίχτη τους Ελληνα, το παλλικάρι αυτό ενω ηταν στην ομάδα τους που έχασε μας εγραψε το εξής "μπράβο ρε μάγκες, μην τους λυπάστε, δεν βλέπουμε την ώρα να τους ξεφορτωθούμε" αυτα φιλε
ΥΣ : αν έστω ενα λιθαρακι βάλαμε για να γίνει η HARD Ελληνική οπως νομίζουμε οτι αξίζει τότε ειναι μεγαλύτερη ικανοποίηση και απο την νίκη
Lakeville
HARD vs HEAT
πριν την μάχη λέω στα παιδιά, "για να εχουμε ελπίδα να κερδίσουμε τέτοιες ομάδες πρέπει να κάνουμε κάτι που δεν θα το περιμένουν, πλάνα και τέτοια δεν πιάνουν εδω"
μπαίνουμε μέσα, στέλνω 4 batchat στην πάνω πόλη και ολα τα heavy σε παράταξη και αυτά προς την πάνω πόλη, μόλις ανάβει το λαμπάκι κάποιων απο τα heavy φευγει ενας δικός μας απο την μέση και σπρώχνει τον spoter τους πίσω, σβήνουν τα heavy και στρίβουν ολοι μαζί και κολλημένοι στην άκρη πάνω απο τον βάλτο, τα 4 batchat προχωράνε στην πάνω πόλη και ανάβουν ολη την ομάδα τους σε αμυντική διάταξη μιλάμε έτοιμοι να μας στείλουν αδιάβαστους, οπισθοχωρούν σιγα σιγα τα batchat και τους τραβάνε μπροστά, αποτέλεσμα στο 5ο λεπτό της μάχης ενώ χάνουμε 5-2 ειμαστε 9 άρματα μέσα στο cap τους και φυσικά δεν προλαβαίνουν να το κόψουνε.
Αυτή είναι η ιστορία και κάτι παρόμοιο κάναμε σε άλλες πίστες και στους
OM-X, ASEET, 1SBP κλπ, ομάδες που ειναι πολύ καλά οργανωμένες και δυνατές και με αφορμή αυτές τις μάχες αρχίσαμε και μια επικοινωνία μαζί τους γιατί ουτε το παίξαμε μάγκες ουτε οι γαμάω, (αναφέρομαι σε ολες τις υπόλοιπες εκτός απο την HARD, αυτοι σπάσανε τα τραπέζια που λένε μολις χάσανε εκτός απο ενα παίχτη τους Ελληνα, το παλλικάρι αυτό ενω ηταν στην ομάδα τους που έχασε μας εγραψε το εξής "μπράβο ρε μάγκες, μην τους λυπάστε, δεν βλέπουμε την ώρα να τους ξεφορτωθούμε" αυτα φιλε
ΥΣ : αν έστω ενα λιθαρακι βάλαμε για να γίνει η HARD Ελληνική οπως νομίζουμε οτι αξίζει τότε ειναι μεγαλύτερη ικανοποίηση και απο την νίκη
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
taramas έγραψε:
Θα ταν πολύ καλό για να ναι αληθινό.. Δυστυχώς άλλο ήταν το θέμα ... "τα εν οίκο μη εν δήμο".
Πάντως, μπράβο για τη νίκη σας, άλλα στείλε μας και το replay μπας και μάθουμε κι εμείς κάτι παραπάνω.
Τρέχουν και τα σάλια του grigoraki !!!
lerovith- Αριθμός μηνυμάτων : 32
lerovith έγραψε:taramas έγραψε:
Θα ταν πολύ καλό για να ναι αληθινό.. Δυστυχώς άλλο ήταν το θέμα ... "τα εν οίκο μη εν δήμο".
Πάντως, μπράβο για τη νίκη σας, άλλα στείλε μας και το replay μπας και μάθουμε κι εμείς κάτι παραπάνω.
Τρέχουν και τα σάλια του grigoraki !!!
Ξέρει ο γρηγοράκης, να του φρεσκάρω την μνήμη αν δεν θυμάται, και στην graf οταν είμασταν ειχαμε πάλι κάνει κάτι οχι το ίδιο αλλά το ιδιο κουφό πάλι στην lakeville και πάλι με την HARD, θα το θυμηθεί μόλις του πείς οτι μας μοίρασε και gold ο Μάκης για την νίκη αυτή, τωρα δεν ξέρω αν τα σάλια του τρέχουν για άλλο λόγο, χαχαχα, τωρα εσένα φίλε μου λυπάμαι δεν σε ξέρω για να έχω άποψη ο γρηγοράκης ομως δεν χρειάζεται μαθήματα, ξέρει αυτός, εχει πείρα απο τότε που ητανε καμπερομάνες μαζί με τον δημητράκη τον thracian, δεν έχω άλλο τίποτα να πώ, τότε ήτανε καλά παιδιά, τωρα που τους συνάντησα μετά απο τόσο και ρό τους βλέπω αγριεμένους, χαχαχα
Σίγουρα ο gregorakis δεν χρειάζεται μαθήματα. Τώρα για το αν αγρίεψα δεν ξέρω τι εννοείς. Ίσως να είναι λάθος που απαντάω σε κάτι τέτοιο βλακώδες. Αλλά σίγουρα χρωστάω πολλά σε κάποια παιδιά που τότε παίζανε στους graf(gregorakis,dimis1987,maik και πολλοί άλλοι αξιόλογοι ακόμα και συ Γιώργο) και ήτανε ήδη καλοί παίχτες κι όμως με πήρανε στο platoon και βοηθήσανε να φτάσω κι εγώ κάποιο επίπεδο. Τώρα αν ερμηνεύεις την εξέλιξη αγρίεμα τότε ναι. Παρ' το κι έτσι. Πάντως πιστεύω πως είναι για κάλο.
spartakos- Αριθμός μηνυμάτων : 41
... δε νομίζω ο taramas να έχει κάποιο θέμα με την "εξέλιξη", άλλωστε έχει φτάσει να είναι commander σε clan ... από την άλλη εγώ ήμουν και παραμένω άγριος, γι αυτό και μου αρέσουν αυτές οι ιστορίες ...
αρκετό drama, χωρίς ιδιαίτερο λόγο,
typical Greeks και γω μαζί
Εγω πάλι δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα έχουμε το όνομα, ελάτε όλοι εδώ (κουτσοί στραβοί που λέει ο λόγος - χωρίς κριτήρια) που είναι ωραία.
Επίσης δεν ξέρω γιατί πρέπει να στοχεύουμε σε αμιγώς Ελληνικές clan, απ οτι έχω καταλάβει σε ελάχιστες περιπτώσεις αμιγώς Ελληνική clan κράτησε χάρτη για μεγάλο διάστημα, δεν ξέρω καν αν έχει κρατήσει critical. Εξαιρώ φυσικά την HARDS που τουλάχιστον οι άνθρωποι έχουν κριτήρια - δεν λένε Ελληνας να ναι και οτι να ναι. Δηλαδή ο noob Ελληνας είναι για κάποιον λόγο καλύτερος απο έναν καλό ή κακό ξένο ?
Καλοί Ελληνες υπάρχουν αλλά είναι λίγοι - όπως σε όλες τις εθνικότητες - Γενικότερα καλοί παίκτες υπάρχουν αλλα είναι σχετικά λίγοι.
Ανοίξτε τα μυαλά σας και παίξτε με όλον τον κόσμο, πατριδόμετρο ούτε στο wot ούτε πουθενά.
Και για τους νεότερους, κάντε εξάσκηση στα αγγλικά γιατι δουλειά στην Ελλάδα δύσκολα...
typical Greeks και γω μαζί
Εγω πάλι δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα έχουμε το όνομα, ελάτε όλοι εδώ (κουτσοί στραβοί που λέει ο λόγος - χωρίς κριτήρια) που είναι ωραία.
Επίσης δεν ξέρω γιατί πρέπει να στοχεύουμε σε αμιγώς Ελληνικές clan, απ οτι έχω καταλάβει σε ελάχιστες περιπτώσεις αμιγώς Ελληνική clan κράτησε χάρτη για μεγάλο διάστημα, δεν ξέρω καν αν έχει κρατήσει critical. Εξαιρώ φυσικά την HARDS που τουλάχιστον οι άνθρωποι έχουν κριτήρια - δεν λένε Ελληνας να ναι και οτι να ναι. Δηλαδή ο noob Ελληνας είναι για κάποιον λόγο καλύτερος απο έναν καλό ή κακό ξένο ?
Καλοί Ελληνες υπάρχουν αλλά είναι λίγοι - όπως σε όλες τις εθνικότητες - Γενικότερα καλοί παίκτες υπάρχουν αλλα είναι σχετικά λίγοι.
Ανοίξτε τα μυαλά σας και παίξτε με όλον τον κόσμο, πατριδόμετρο ούτε στο wot ούτε πουθενά.
Και για τους νεότερους, κάντε εξάσκηση στα αγγλικά γιατι δουλειά στην Ελλάδα δύσκολα...
spartakos έγραψε:Σίγουρα ο gregorakis δεν χρειάζεται μαθήματα. Τώρα για το αν αγρίεψα δεν ξέρω τι εννοείς. Ίσως να είναι λάθος που απαντάω σε κάτι τέτοιο βλακώδες. Αλλά σίγουρα χρωστάω πολλά σε κάποια παιδιά που τότε παίζανε στους graf(gregorakis,dimis1987,maik και πολλοί άλλοι αξιόλογοι ακόμα και συ Γιώργο) και ήτανε ήδη καλοί παίχτες κι όμως με πήρανε στο platoon και βοηθήσανε να φτάσω κι εγώ κάποιο επίπεδο. Τώρα αν ερμηνεύεις την εξέλιξη αγρίεμα τότε ναι. Παρ' το κι έτσι. Πάντως πιστεύω πως είναι για κάλο.
Μιά χαρά είστε και οι δύο, αν και πιστεύω οτι ο γρηγοράκης "χάθηκε" σαν παίχτης εκεί που πήγε αλλά τέλος πάντων επιλογή του καθενός είναι, μην αρπάζεστε γιατι περίπου πλάκα σας κάνω, αν υπάρχει τίποτα σοβαρό σε όλα αυτα ίσως είναι οτι μπορει να περίμενα να σας δω πιο ηρεμους-ψύχραιμους να το πώ, κατι σαν αυτό που φέρνει η εμπειρία και ο χρόνος, ειδικά σε σένα Δημήτρη μου φαίνεται οτι έμεινες το ίδιο παρορμητικός και βιαστικός οπως ήσουνα, δεν ειναι απαραίτητα κακό αυτό αλλά πολλές φορές οδηγεί σε λάθος αποφάσεις και εν τέλει σε λάθος δρόμο.
Οσο για την "εξέλιξη" που είπατε, οσο αφορά εμένα εγινα "commander" που λέτε ξαφνικά και περίπου χωρίς να το γνωρίζω, μετά απο αυτό παραιτήθηκα και κάναμε εκλογές για νέο commander αλλά τα παιδιά με ψήφισαν και ξανα μανά που λένε, αλλά δεν εχει και μεγάλη σημασία αυτό, έμεινα ο ίδιος που ήμουνα πάντα (η γριά δεν αλλαζει) χαχαχα, ηρεμος, απλός με τις ιδιες ριζοσπαστικές για μερικούς ιδέες που το δικαίωμά μου να τις λέω δεν θα το παραχωρήσω σε κανέναν, αρέσουν δεν αρέσουν.
Μπορώ να ακούσω τα πάντα και να συζητήσω τα πάντα, το μόνο που δεν μπορώ να αντέξω είναι το σήμερα λέω αυτά και αύριο κάνω τα άλλα, τι να κάνουμε εχω αυτό το κουσούρι, δεν το καταπίνω αυτό με τίποτα.
Γιατί υπάρχουν τόσο πολλές ελληνικές clan???Γιατί οι περισσότερες δεν έχουν
μπει ποτέ στον χάρτη???... ούτε και πρόκειται!
Γιατί οι αρχηγοί των περισσότερων ελληνικών clan είναι
άσχετοι με το παιχνίδι???
Γελοία στατιστικά, χωρίς να έχουν παίξει τα περισσότερα top tr... και φυσικά καμία ιδέα
από κινήσεις μέσα στον χάρτη του παιχνιδιού...
Εχούν παραμυθιάσει τους παίχτες τους οτί και καλά εδω είναι
χαλαρά, κάνουμε ότι θέλουμε, τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό και είμαστε μια καλή παρέα...ΕΙΝΑΙ
ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!
Ολες οι ελληνικές clan είναι μια καλή παρέα και δεν υπάρχει
πουθενα αυστηρότητα πλέον ( ακόμα και στην hard2 ). ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ!!!Αν θέλετε να παίζετε c.w και που κ που
να παίρνετε λίγο χρυσό πρέπει να πάτε σε σοβαρές ελληνικές clan που έχουν
παρουσία μέσα στον χάρτη.Να στηρίξετε την προσπάθεια τους και να τις δυναμώσετε!Για
τα παιδιά που δεν έχουν μέσα στην κρίση ούτε 10 χρυσό για να αλλάξουν equipments...
Μετά από 2 χρόνια στο παιχνίδι παρακολουθόντας και τον χάρτη
του παιχνιδιού αυτές οι clan δεν έχουν καμία επιτυχια στον χάρτη ...( ή μπήκαν στην νότια
Αφρική για 1 μέρα κ αυτό ήταν...)
GAF
GGS03
22DGR
300GR
ARGO
BBGR08
COGR
CY
CYP
EHP
ESF
ETE
GAMAW
GBOA
GF1
GR
GR-AF
GR-EL
GR-RE
GR-TF
GR_AF
GR300
GRAC
GRC
GRC
GRE
GREAT
GREEK
GRF
GRIS
GRIS
GROF
GRPAM
GRPAM
GRRHO
GRS
GRTG
GSA
GWD
HESC
HEVC
HEVC
HN00B
H0RDE
HSD
IONES
IROC
KS_GR
LTGR
LTSQ
MAD
MIRMI
N-GR
GR
NARKO
NATG
HLNS
PRVTS
PRVTS
SOGA
TALOS
U-DIE
UTS
UTS
XAOS
W_E_B
ZEYS
ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ!!!ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ CLAN....και όχι σε αυτούς που θέλουν απλά να το παίζουν αρχηγοί!!!
Γελοία στατιστικά, χωρίς να έχουν παίξει τα περισσότερα top tr... και φυσικά καμία ιδέα
χαλαρά, κάνουμε ότι θέλουμε, τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό και είμαστε μια καλή παρέα...ΕΙΝΑΙ
ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!
πουθενα αυστηρότητα πλέον ( ακόμα και στην hard2 ). ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ!!!Αν θέλετε να παίζετε c.w και που κ που
παρουσία μέσα στον χάρτη.Να στηρίξετε την προσπάθεια τους και να τις δυναμώσετε!Για
τα παιδιά που δεν έχουν μέσα στην κρίση ούτε 10 χρυσό για να αλλάξουν equipments...
του παιχνιδιού αυτές οι clan δεν έχουν καμία επιτυχια στον χάρτη ...( ή μπήκαν στην νότια
GAF
GGS03
22DGR
300GR
ARGO
BBGR08
COGR
CY
CYP
EHP
ESF
ETE
GAMAW
GBOA
GF1
GR
GR-AF
GR-EL
GR-RE
GR-TF
GR_AF
GR300
GRAC
GRC
GRC
GRE
GREAT
GREEK
GRF
GRIS
GRIS
GROF
GRPAM
GRPAM
GRRHO
GRS
GRTG
GSA
GWD
HESC
HEVC
HEVC
HN00B
H0RDE
HSD
IONES
IROC
KS_GR
LTGR
LTSQ
MAD
MIRMI
N-GR
GR
NARKO
NATG
HLNS
PRVTS
PRVTS
SOGA
TALOS
U-DIE
UTS
UTS
XAOS
W_E_B
ZEYS
ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ!!!ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ CLAN....και όχι σε αυτούς που θέλουν απλά να το παίζουν αρχηγοί!!!
LASKAS- Αριθμός μηνυμάτων : 580
Εγώ ξέρω ότι στην ταβέρνα σου δεν βάζεις γύφτους, στο wot όχι μόνο δεν τους βάζεις αλλά κάνεις και το μαγαζί σου τσαντίρι.Όσο δεν υπάρχουν στάνταρτ δεν θα υπάρχει λόγος οι Έλληνες παίχτες να βελτιωθούν για να τα φτάσουν.
Ghostalker- Αριθμός μηνυμάτων : 42
LASKAS έγραψε:Γιατί υπάρχουν τόσο πολλές ελληνικές clan???Γιατί οι περισσότερες δεν έχουν
ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!
Ερώτηση ....
Αυτοι που θέλουν απλα να διασκεδάσουν εκτελούνται ???
Αυτοί που δεν θέλουν clan war κάθε μέρα απαγορεύεται να είναι σε ομάδα ???
Αυτοί που δεν θέλουν να πέζουν με όλες αυτές τις υποχρεώσεις του CW να σταματήσουν να παίζουν WOT ??
Γράφει πουθενά όταν κάνεις ομάδα clan war only?
BTW επειδή έχω παίξει σε πραγματική στρατιωτική ομάδα ξένη σαφώς, δεν νομίζω οτι ξέρεις τι πραγματικά σημαίνει ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ομάδα!
BY heeroyuy (σαν παίχτης και μόνο)
Με αγάπη πρως τα παιδιά που αλλάζουν ομάδες για τα owned provinces, για stat (EFF) και βάζουν παίχτες μέσα στα CW ανάλογα το EFF.
HeeroYuy997- Αριθμός μηνυμάτων : 96
HeeroYuy997 έγραψε:LASKAS έγραψε:Γιατί υπάρχουν τόσο πολλές ελληνικές clan???Γιατί οι περισσότερες δεν έχουν
ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!
Ερώτηση ....
Αυτοι που θέλουν απλα να διασκεδάσουν εκτελούνται ???
Αυτοί που δεν θέλουν clan war κάθε μέρα απαγορεύεται να είναι σε ομάδα ???
Αυτοί που δεν θέλουν να πέζουν με όλες αυτές τις υποχρεώσεις του CW να σταματήσουν να παίζουν WOT ??
Γράφει πουθενά όταν κάνεις ομάδα clan war only?
BTW επειδή έχω παίξει σε πραγματική στρατιωτική ομάδα ξένη σαφώς, δεν νομίζω οτι ξέρεις τι πραγματικά σημαίνει ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ομάδα!
BY heeroyuy (σαν παίχτης και μόνο)
Με αγάπη πρως τα παιδιά που αλλάζουν ομάδες για τα owned provinces, για stat (EFF) και βάζουν παίχτες μέσα στα CW ανάλογα το EFF.
Δηλαδή εσύ στην αλάνα θέλεις πάντα να είσαι το παιδάκι που διαλέγουν τελευταίο και δεν αποσκοπείς από την στιγμή που αφιερώνεις χρόνο στο wot να βελτιωθείς;Οτιδήποτε έχει καταφέρει το ανθρώπινο είδος ήταν βάσει του θεμιτού και αθέμιτου ανταγωνισμού και η νοοτροπία εδώ μέσα είναι αντί να πάω μια βόλτα η ένα καφενέ θα κάτσω σένα pc θα χαλάσω χρόνο ενέργεια χρήμα και δεν θέλω να έχω κανένα σκοπό.Συγγνώμη κιόλας αλλά είναι άκρως ανθυγιεινή αυτή η συμπεριφορά.
Ghostalker- Αριθμός μηνυμάτων : 42
Αναφέρομαι ΜΟΝΟ στα παιδιά που παίζουν cw...Οι clans που δεν ασχολούνται είναι άλλη φάση κ το σέβομαι.
Το γράφω καθαρά: ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ
Η
GBOA εμπνέει σεβασμό και ο αρχηγός ακόμα μεγαλύτερο ...Οι αριθμοί όμως
δεν βγαίνουν κ τα αποτέλεσματα δεν έρχονται.Επειδή ξέρω ότι βάζετε μάχες...
χαιρετίσματα στον Δήμο και ας με συγχωρέσει αν όλα αυτά που γράφω δεν του αρέσουν.
Το γράφω καθαρά: ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ
Η
GBOA εμπνέει σεβασμό και ο αρχηγός ακόμα μεγαλύτερο ...Οι αριθμοί όμως
δεν βγαίνουν κ τα αποτέλεσματα δεν έρχονται.Επειδή ξέρω ότι βάζετε μάχες...
χαιρετίσματα στον Δήμο και ας με συγχωρέσει αν όλα αυτά που γράφω δεν του αρέσουν.
LASKAS- Αριθμός μηνυμάτων : 580
SRY κιόλας αλλά δεν είναι ανάγκη να σκοτώνομαι στα CW ! ! ! και προπάντον όχι να μιλάω έτσι σε ένα δημόσιο forum ούτε και να κακολογώ κόσμο χωρίς να έχω απτές αποδείξεις.
Ούτε και κρίνω κόσμο από το EFF.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------
είδαμε τις επιτυχιες του κυρίου laska σαν F.C.
----------------------------------------------------------------------------
ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!
--------------------------------------------------------------------------------
έχουν παραμυθιασει κόσμο ? πήγαινε σε καμια απο αυτές να δούμε τι θασου πουν οι παίχτες ?
κ.α
heeoyuy
τελευταία φορά που ασχολουμαι κιολας με ατομα σαν τον κύριο αφου δεν αξίζει!
Ούτε και κρίνω κόσμο από το EFF.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------
είδαμε τις επιτυχιες του κυρίου laska σαν F.C.
----------------------------------------------------------------------------
ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!
--------------------------------------------------------------------------------
έχουν παραμυθιασει κόσμο ? πήγαινε σε καμια απο αυτές να δούμε τι θασου πουν οι παίχτες ?
κ.α
heeoyuy
τελευταία φορά που ασχολουμαι κιολας με ατομα σαν τον κύριο αφου δεν αξίζει!
HeeroYuy997- Αριθμός μηνυμάτων : 96
Στο τέλος θα παρατήσω και εγώ το game. Ποιος λέει ότι παίζοντας CW TCs κτλ δεν διασκεδάζεις?????? Έλεος πια με αυτή την καραμέλα. Εκεί είναι η διασκέδαση και όχι στις random. Το να παίξω με κάποιον καλύτερο από εμένα και ίσως τον κερδίσω σαν ΟΜΑΔΑ. Mπαίνουμε σε μία CLAN και το αποκορύφωμα του παιχνιδιού πως λέγεται οεο???? Κανείς δεν παίζει για τα νούμερα απλά τα νούμερα έρχονται μαζί με την διασκέδαση. Καλό είναι πρώτα να ασχοληθούμε και μετά να σχολιάσουμε τι γίνεται πραγματικά στα CW.
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Νέα Ελληνικών Clan στα CW
» Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2
» CLAN GAS ----------------
» Συνενωση Ελληνικων clan Σκεψη - Προταση
» clan anGRy
» Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2
» CLAN GAS ----------------
» Συνενωση Ελληνικων clan Σκεψη - Προταση
» clan anGRy