ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN
+19
Sanguinius
Founder
DocMustang
HeeroYuy997
Ghostalker
=GR=Tiger
spartakos
billys07
gregorakis
cgakis
taramas
lerovith
ee3509
Midblue
LASKAS
trexas
perseas
dolofonos
Astronautis
23 απαντήσεις
World of Tanks Greece :: OFF TOPIC :: Αρχείο :: Basket
Σελίδα 4 από 5
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN
διαβάζοντας τα παραπάνω είναι σαν πα προσπαθώ να γεμίσω ένα σουρωτίρη με νερό χρησιμοποιώντας την αντλία της πυροσβεστικής και στο τέλος να μου φταίει η αντλία που δεν τα καταφέρνω.. Πραγματικά έχει τόσες τρύπες που θέλω 2 τόμους για να απαντήσω στην κάθε "αληθεια". Έχω την αίσθηση πως θεωρείς τους παίχτες στην κλαν σου παιδάκια του νηπιαγωγίου και ιδιοκτησία σου... Αλλά επειδή είσαι τόσο καλός έχεις καταφέρει να τους κάνεις να κερδίσουν τόσες φορές τη HARD. Σ έχω παρακαλέσει και σε προήγουμενο ποστ να μας σηκώσεις ένα replay να το δούμε και εμείς, αλλά μάλλον θα ήταν απλή καθημερινή ρουτίνα για σένα και δεν το κράτησες..
Μου φαίνεται πολύ χαζό να βγαίνεις και να κατηγορείς τον Dolofono για αυτοπροβολλή ενώ λιγες γραμμες πιο πανω γράφεις πως δεν τον γνωρίζεις.. Μίλας αόριστα, αφήνεις υπονοούμενα, πετάς λάσπη και όταν σε κάλεσε ο panoc να μιλήσεις με στοιχεία και λεπτομέριες δεν είχες τισ 52 χρονών μπάλες να το κάνεις...
Δε σου ζήτησε κανείς να φύγεις, επιλογή σου είναι και υποθέτω γιατί απλά δεν μπορείς να υποστηρίξεις με λογικά επιχειρήματα τα λεγόμενα σου, ούτε με αποδείξεις...
ΥΓ: Πως γίνεται κάποιος που έχει φύγει από κάπου, να δίνει απαντήσεις ενώ δεν είναι εκεί και χωρις να τον έχουν ρωτήσει κιόλας; Θαύμα;;
ΥΓ: Ρε παιδιά ας μου θυμίσει κάποιος όσα δεν φτάνει η αλεπού τι τα κάνει;;;
Μου φαίνεται πολύ χαζό να βγαίνεις και να κατηγορείς τον Dolofono για αυτοπροβολλή ενώ λιγες γραμμες πιο πανω γράφεις πως δεν τον γνωρίζεις.. Μίλας αόριστα, αφήνεις υπονοούμενα, πετάς λάσπη και όταν σε κάλεσε ο panoc να μιλήσεις με στοιχεία και λεπτομέριες δεν είχες τισ 52 χρονών μπάλες να το κάνεις...
Δε σου ζήτησε κανείς να φύγεις, επιλογή σου είναι και υποθέτω γιατί απλά δεν μπορείς να υποστηρίξεις με λογικά επιχειρήματα τα λεγόμενα σου, ούτε με αποδείξεις...
ΥΓ: Πως γίνεται κάποιος που έχει φύγει από κάπου, να δίνει απαντήσεις ενώ δεν είναι εκεί και χωρις να τον έχουν ρωτήσει κιόλας; Θαύμα;;
lerovith- Αριθμός μηνυμάτων : 32
Καταρχάς γιατί να φύγεις? Εκτός και αν δεν μπορείς τον διάλογο. Αυτό το φόρουμ πιστεύω έγινε για να καταθέτουμε απόψεις και βέβαια χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Πάμε παρακάτω. Δηλαδή η HARD είναι ο σατανάς???? Ποιος πετάει χαρταετό και ποιος να προσγειωθεί??? ΑΝ κέρδισες την HARD μπράβο σου και μαγκιά σου, σημαίνει ότι θέλουν και άλλη δουλεία για να γίνουν καλύτεροι αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι διότι το θέμα δεν είναι να φτάσεις κορυφή αλλά να μείνεις εκεί. Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω το κόμπλεξ με εμάς. Το κόμπλεξ επίσης με τα χρώματα που έχουν οι παίκτες ακατανόητο, την στιγμή που εδώ δεν έχουν καμία σχέση. Να βγει ένας από Ελληνική κλαν και να πει ότι μου ζήτησε βοήθεια σε training εξήγηση για το πως λειτουργούν τα CW και οτιδήποτε άλλο και να του αρνήθηκα. Εγώ προσπαθώ να βοηθήσω τις Ελληνικές κλαν με πράξεις και όχι μόνο λόγια. Αν εσύ θες να είσαι αρνητικός σε όλα τότε πάω πάσο. Και η πρόταση μου ήταν είναι και θα είναι να συμμαζέψουμε λίγο τις κλαν σε ότι και να γουστάρουν να κάνουν διότι οι παίκτες θα κρίνουν τι θέλουν. Α και κάτι τελευταίο πως κρίνεις ότι δεν υπάρχουν αρχηγοί στις άλλες κλαν???
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
lerovith έγραψε:διαβάζοντας τα παραπάνω είναι σαν πα προσπαθώ να γεμίσω ένα σουρωτίρη με νερό χρησιμοποιώντας την αντλία της πυροσβεστικής και στο τέλος να μου φταίει η αντλία που δεν τα καταφέρνω.. Πραγματικά έχει τόσες τρύπες που θέλω 2 τόμους για να απαντήσω στην κάθε "αληθεια". Έχω την αίσθηση πως θεωρείς τους παίχτες στην κλαν σου παιδάκια του νηπιαγωγίου και ιδιοκτησία σου... Αλλά επειδή είσαι τόσο καλός έχεις καταφέρει να τους κάνεις να κερδίσουν τόσες φορές τη HARD. Σ έχω παρακαλέσει και σε προήγουμενο ποστ να μας σηκώσεις ένα replay να το δούμε και εμείς, αλλά μάλλον θα ήταν απλή καθημερινή ρουτίνα για σένα και δεν το κράτησες..
Κοίτα μιλάω και γράφω καλά Ελληνικά και πιστεύω οτι μπορεί εύκολα να καταλάβει κάποιος τι γράφω, ο λόγος που ενω δεν θέλω να συνεχίσω να είμαι εδω μέσα αλλά έγραψα ενα ποστ και γράφω και αυτό είναι γιατί φαίνεται οτι κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν αυτά που γράφω, εσκεμμένα ή όχι δεν το ξέρω αλλά εσένα θα σου απαντήσω ακόμα μια φορά, τώρα αν πάλι δεν καταλάβεις τότε λυπάμαι αλλά δεν φταίω εγώ.
Για τις μπάλες δεν θα σου απαντήσω, στα 30 μου χρόνια θα σε ρώταγα που βρίσκεσαι και θα ερχόμουν να σου τις δείξω, στα 50 μου απλά αδιαφορώ.
Τώρα για την μάχη που ανέφερα με την HARD νομίζεις οτι γίνεσαι έξυπνος ζητώντας μου να σου δώσω στοιχεία για κάτι που ούτως ή άλλως δεν είναι κρυφό? παρά το γεγονός οτι απάντησα περιγράφοντας την μάχη στον φίλο grigorakis με κίνδυνο να θεωρηθώ και αυτοπροβαλλόμενος εσυ εξακολουθείς να το παίζεις βλάκας, τράβα και ρώτα εναν απο αυτούς που ητανε στην μάχη ρε μεγάλε με μπαλάκια, 15 ήτανε απο την μια και 15 απο την άλλη, τι ήτανε κανένας μυστικός δείπνος? για το replay υπάρχει τουλάχιστον ενα το δικό μου, το εχω για να το βλέπω και να γελάω με τα μωβ χρώματα, οσο για τον φίλο panoc δεν θυμάμαι αν συμμετείχε στην παλιά νίκη με την HARD αλλά σίγουρα το ξέρει γιατί ήτανε στην clan την περίοδο που έγινε, αφήστε λοιπόν τα παραμύθια για τις αλεπούδες για το θέμα αυτό τουλάχιστον.
Τώρα τι θεωρώ εγώ τους συμπαίχτες μου και παρέα μου στην clan μας το ξέρουν πολύ καλά οι ίδιοι, αυτές τις ιστορίες να τις πεις αλλού αγόρι μου, εκεί που ξέρεις και είμαι σίγουρος οτι κατάλαβες.
Τόσο καλός δεν είμαι φίλε μου και δεν θα γίνω ποτέ, μπορεί και να μπορώ να γίνω αλλά δεν θα γίνω γιατί δεν το βλέπω έτσι, το βλέπω αλλιώς, εγω το παιχνίδι το παίζω για να ξεχνιέμαι απο τα προβλήματα της αληθινής ζωής, να φορτωθώ και άλλα της εικονικής? αυτό να το κάνεις εσύ, εγώ πάντως οχι.
Για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι σας λέω οτι είστε όλοι παιχταράδες, μέχρι χθές απλά σας σεβόμασταν, απο σήμερα σας φοβόμαστε κιόλας και οταν το φέρει η στιγμή να συναντηθούμε θα σας πουμε και μπράβο, εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μας αφήσετε στον χαμηλού επιπέδου απατηλό κόσμο μας και μην ασχοληθείτε ξανά μαζί μας για να μην χρειαστεί να απαντάμε και να γινόμαστε κουραστικοί.
Οσο για τον φιλο dolofonos,
Ειλικρινά βλέπεις κανένα κομπλεξ απο μένα ειδικά για την HARD? που ακριβώς το βλέπεις αυτό? ειλικρινά δεν το βλέπω, αν προσέξεις αυτα που γράφω θα δείς οτι δεν θεωρώ σε καμμία περίπτωση κερδίζοντας μια μάχω με την οποιαδήποτε clan εχει καμμία ιδιαίτερη σημασία και οπωσδήποτε γράφω ξεκάθαρα την άποψή μου για το ποίος είναι αουτσαιντερ που λένε και πριν και τώρα, αυτό είναι καθαρά λογική, οταν κάποιοι είναι πιο οργανωμένοι, γενικά καλύτεροι σαν μονάδες τότε ξέρεις τι λέει η απλή λογική σε μένα? αν ειναι σοβαροί και προσηλωμένοι στην μάχη τους τότε θα χάσεις απλά απο εναν καλύτερο, αν πετάνε αετό και μπούνε μέσα οι γαμάω και δέρνω τους νουμπάδες τότε τους περιμένεις στη στροφή και τους κερνάς τυρόπιτα, οταν λοιπόν γίνει το δεύτερο ποιός έχει το κομπλεξ? εγω ή εσύ? εκεί κολλάει ο χαρταετός, νομίζω οτι ειμαι πολύ σαφής και δεν χωράει παρεξήγηση.
Οσο για τους αρχηγους των clan δεν ισχυρίζομαι οτι ντε και καλά εχω δίκιο αλλά οπως ολοι βλέπουμε γύρω μας και κάνουμε τις εκτιμήσεις μας η δική μου εκτίμηση ειναι αυτή, μπορεί και να κάνω λάθος, μακάρι να κάνω λάθος, αλλά η επαφή μου τουλάχιστον με μερικούς τείνει να με δικαιώσει, και οχι γιατί δεν έιναι καλοί παίχτες ή δεν ξέρουν το παιχνίδι ή κάτι τέτοιο αλλά κυρίως γιατι εχουν την τάση να βλέπουν αυτό τον τίτλο σαν εξουσία την οποία εν τέλει δεν την σέβονται κιόλας, τέλος πάντων μια άποψη είναι και μακάρι να είναι και λάθος.
Πάντως μια φράση να πώ μόνο για αυτό το θέμα που εδώ θα έπρεπε να μιλάμε αντι να λέμε άσχετα πράγματα, εμένα η άποψή μου ήταν και είναι οτι πρέπει να αφήσουμε ή και να προσπαθήσουμε να υπάρχουν αρκετές clan με διαφορετική φιλοσοφία έτσι ώστε ο κάθε παίχτης ανάλογα με το τί θέλει να κάνει (ακρως ανταγωνιστικό επίπεδο, σοβαρό παιχνίδι χωρίς υψηλές προσδοκίες, χαβαλές κλπ) να βρίσκει το κατάλληλο μέρος να μπεί, μην διαλύσουμε ουτε την HARD ούτε την GBOA και αναφέρομαι ενδεικτικά, ειναι εξίσου σημαντικές και οι δύο, αν βάλουμε σαν βάση αυτό τότε πολλά μπορούν να γίνουν, πως να το κάνουμε δεν μπορείς να βάλεις στην ιδια θέση εμένα που μπορεί να θέλω να είμαι καλός αλλά κατα βάση χρησιμοποιώ το παιχνίδι για να ξεχαστώ και κάποιον άλλο που επιθυμεί να γίνει ο καλύτερος και προσπαθεί να το κάνει, απλά δεν γίνεται, αυτός θα βλέπει εμένα άχρηστο και νουμπά και εγώ θα τον βλέπω σαν μαλάκα, και οι δύο θα φταίμε και οι δύο θα έχουμε δίκιο.
Αυτα
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
taramas έγραψε:... σε αντίθεση με κάποιους άλλους εδω μέσα που και συμπαίχτες είμασταν και εχουμε μιλήσει πολλάκις, και platoon εχουμε κάνει πολλάκις και σε κάποιους έτυχε να τους δείχνω πως να στήνουν το άρμα τους στη μάχη...
... προφανώς αναφέρεται σε εμένα το σχόλιο (ή στο thracian) ... νοιώθω την ανάγκη λοιπόν να ευχαριστήσω τον φίλο taramas για όλες τις ωραίες στιγμές που έχουμε ζήσει στο παρελθόν και όλα όσα έμαθα κοντά του ... και καταθέτω δημόσια πως αν ποτέ αξιωθώ να κερδίσω κάποιο WoT βραβείο στην απονομή θα κάνω εκτενή ευχαριστήρια αναφορά ...
taramas έγραψε:... ξέρω πως παίζουν και μάλιστα πολύ καλά, και πρόσθεσα επίσης οτι είναι δικαίωμα του καθενός να παίζει με οποιο τρόπο θέλει και δεν είμαι εγω αυτός που θα το υποδείξει, αλλά μέχρι εκεί, παραμύθια του τύπου εγω ειμαι ο γαμάω να τα λέτε στα νέα παιδιά που μπαίνουν στο παιχνίδι και στα παιδιά που δεν έχουν ακόμα ιδέα τι γίνεται, και ακόμα καλύτερα να τα λέτε μεταξύ σας να παιρνάτε την ώρα σας αυτοπροβαλλόμενοι, αφήστε εμάς που ξέρουμε το παιχνίδι, ξέρουμε τι γίνεται και ξέρουμε και εσάς, αφήστε μας απέξω, δεν θέλουμε άλλα παραμύθια...
... ...
... από τα τόσα κερασμένα γλυκά τα παιδιά της HARD έχουν ζάχαρο ... αφήνω τον εαυτό μου απ' έξω διότι δε συμμετέχω στα CW, μόνο σπάνια, και τα παλιόπαιδα δε δίνουν τίποτα από τα "λάφυρα" της μάχης, οι μοναχοφαγάδες...taramas έγραψε: ... Οσο για το σχόλιο για την HARD παρά τον σεβασμό μου προς την clan αυτή δυστυχώς για σενα φίλε μου το πορτοκαλί κοντέρ το δικό μου δείχνει 4-0 σε ισάριθμες μάχες...
taramas έγραψε:... Ο ρόλος του leader-commander για μένα ειναι αυτός που προσπαθω εγω να καταφέρω, να πάρω οποιον άνθρωπο-παίχτη θέλει να ασχοληθεί χωρίς τα στατιστικά του και απο αυτόν να βγάλω οτι καλύτερο έχει να δώσει και τέλος να τον εντάξω σε μια ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εχοντας εξασφαλίσει ενα καλό και φιλικό περιβάλλον μέσα στο οποίο εχει πιθανότητες να αποδώσει το μέγιστο που μπορεί, αφου πετύχω σαν άνθρωπο να τον κάνω να αισθανθεί καλά τότε ειναι έτοιμος να κάνει την προσπάθειά του...
... αυτό που περιγράφεις δεν είναι αρχηγός σε CLAN είναι αρχηγός σε CULT ...
taramas έγραψε:... τα μόνα δυο στατιστικά νούμερα που εχουν κάποια σημασία για μένα (av damage/hit ratio) ...
... και μόλις η ασχετοσύνη χτύπησε "κόκκινα" ... το Hit Ratio είναι το πιο άσχετο στατιστικό στοιχείο στο παιχνίδι και πραγματικά δε δείχνει απολύτως τίποτα ... μπορείς για παράδειγμα να πάρεις έναν πάνθηρα και να χτυπήσεις τον πύργο του κινέζου 15 φορές στη σειρά ... GJ 100% HIT RATIO...τι κρίμα που δεν έκανες dmg, bad bad Wargamming ...
taramas έγραψε:...Αυτα τα αναφέρω γιατί πιστεύω οτι Ελληνες παίχτες εχουμε πολλούς και καλούς σαν μονάδες και μερικούς εχουμε και εδω μέσα, αρχηγούς δεν έχουμε και ομάδες δεν έχουμε, εγω πιστεύω οτι κάνω την προσπάθειά μου στον σωστό δρόμο και η πράξη φαίνεται να με δικαιώνει...
... χρειάστηκε λοιπόν ένα τόσο μεγάλο κείμενο, δοκιμιακού χαρακτήρα και ύφους, για να φτάσουμε στο συμπέρασμα πως αρκεί η δημιουργία μιας clan ελλήνων παικτών με διοικητή τον taramas και η "μεγάλη ιδέα" θα γίνει πράξη ... έστω και εικονικά Ελευθέριε Βενιζέλε, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Οταν κάποιος έχει πάνω απο 2000 μάχες στο Lowe και έχει 42.5% win rate με 0.57 kills / Μάχη είναι καλό δείγμα δηλαδή ?
Η μήπως ακολουθεί τεχνική ψυχολογικού πολέμου, αγριοκοιτάζει τον εχθρό μέχρι να πέσει απο τον γκρεμό και έτσι χάνει τα kills ?
ee3509 έγραψε:
Η μήπως ακολουθεί τεχνική ψυχολογικού πολέμου, αγριοκοιτάζει τον εχθρό μέχρι να πέσει απο τον γκρεμό και έτσι χάνει τα kills ?
χαχαχαχαχαχαχα
και απο που τον αγριοκοιταζει και πιο μελος του πληρωματος θελω να ξερω να το χρησιμοποιησω και εγω
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 360
taramas έγραψε:lerovith έγραψε:διαβάζοντας τα παραπάνω είναι σαν πα προσπαθώ να γεμίσω ένα σουρωτίρη με νερό χρησιμοποιώντας την αντλία της πυροσβεστικής και στο τέλος να μου φταίει η αντλία που δεν τα καταφέρνω.. Πραγματικά έχει τόσες τρύπες που θέλω 2 τόμους για να απαντήσω στην κάθε "αληθεια". Έχω την αίσθηση πως θεωρείς τους παίχτες στην κλαν σου παιδάκια του νηπιαγωγίου και ιδιοκτησία σου... Αλλά επειδή είσαι τόσο καλός έχεις καταφέρει να τους κάνεις να κερδίσουν τόσες φορές τη HARD. Σ έχω παρακαλέσει και σε προήγουμενο ποστ να μας σηκώσεις ένα replay να το δούμε και εμείς, αλλά μάλλον θα ήταν απλή καθημερινή ρουτίνα για σένα και δεν το κράτησες..
Κοίτα μιλάω και γράφω καλά Ελληνικά και πιστεύω οτι μπορεί εύκολα να καταλάβει κάποιος τι γράφω, ο λόγος που ενω δεν θέλω να συνεχίσω να είμαι εδω μέσα αλλά έγραψα ενα ποστ και γράφω και αυτό είναι γιατί φαίνεται οτι κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν αυτά που γράφω, εσκεμμένα ή όχι δεν το ξέρω αλλά εσένα θα σου απαντήσω ακόμα μια φορά, τώρα αν πάλι δεν καταλάβεις τότε λυπάμαι αλλά δεν φταίω εγώ.
Για τις μπάλες δεν θα σου απαντήσω, στα 30 μου χρόνια θα σε ρώταγα που βρίσκεσαι και θα ερχόμουν να σου τις δείξω, στα 50 μου απλά αδιαφορώ.
Τώρα για την μάχη που ανέφερα με την HARD νομίζεις οτι γίνεσαι έξυπνος ζητώντας μου να σου δώσω στοιχεία για κάτι που ούτως ή άλλως δεν είναι κρυφό? παρά το γεγονός οτι απάντησα περιγράφοντας την μάχη στον φίλο grigorakis με κίνδυνο να θεωρηθώ και αυτοπροβαλλόμενος εσυ εξακολουθείς να το παίζεις βλάκας, τράβα και ρώτα εναν απο αυτούς που ητανε στην μάχη ρε μεγάλε με μπαλάκια, 15 ήτανε απο την μια και 15 απο την άλλη, τι ήτανε κανένας μυστικός δείπνος? για το replay υπάρχει τουλάχιστον ενα το δικό μου, το εχω για να το βλέπω και να γελάω με τα μωβ χρώματα, οσο για τον φίλο panoc δεν θυμάμαι αν συμμετείχε στην παλιά νίκη με την HARD αλλά σίγουρα το ξέρει γιατί ήτανε στην clan την περίοδο που έγινε, αφήστε λοιπόν τα παραμύθια για τις αλεπούδες για το θέμα αυτό τουλάχιστον.
Τώρα τι θεωρώ εγώ τους συμπαίχτες μου και παρέα μου στην clan μας το ξέρουν πολύ καλά οι ίδιοι, αυτές τις ιστορίες να τις πεις αλλού αγόρι μου, εκεί που ξέρεις και είμαι σίγουρος οτι κατάλαβες.
Τόσο καλός δεν είμαι φίλε μου και δεν θα γίνω ποτέ, μπορεί και να μπορώ να γίνω αλλά δεν θα γίνω γιατί δεν το βλέπω έτσι, το βλέπω αλλιώς, εγω το παιχνίδι το παίζω για να ξεχνιέμαι απο τα προβλήματα της αληθινής ζωής, να φορτωθώ και άλλα της εικονικής? αυτό να το κάνεις εσύ, εγώ πάντως οχι.
Για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι σας λέω οτι είστε όλοι παιχταράδες, μέχρι χθές απλά σας σεβόμασταν, απο σήμερα σας φοβόμαστε κιόλας και οταν το φέρει η στιγμή να συναντηθούμε θα σας πουμε και μπράβο, εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μας αφήσετε στον χαμηλού επιπέδου απατηλό κόσμο μας και μην ασχοληθείτε ξανά μαζί μας για να μην χρειαστεί να απαντάμε και να γινόμαστε κουραστικοί.
Οσο για τον φιλο dolofonos,
Ειλικρινά βλέπεις κανένα κομπλεξ απο μένα ειδικά για την HARD? που ακριβώς το βλέπεις αυτό? ειλικρινά δεν το βλέπω, αν προσέξεις αυτα που γράφω θα δείς οτι δεν θεωρώ σε καμμία περίπτωση κερδίζοντας μια μάχω με την οποιαδήποτε clan εχει καμμία ιδιαίτερη σημασία και οπωσδήποτε γράφω ξεκάθαρα την άποψή μου για το ποίος είναι αουτσαιντερ που λένε και πριν και τώρα, αυτό είναι καθαρά λογική, οταν κάποιοι είναι πιο οργανωμένοι, γενικά καλύτεροι σαν μονάδες τότε ξέρεις τι λέει η απλή λογική σε μένα? αν ειναι σοβαροί και προσηλωμένοι στην μάχη τους τότε θα χάσεις απλά απο εναν καλύτερο, αν πετάνε αετό και μπούνε μέσα οι γαμάω και δέρνω τους νουμπάδες τότε τους περιμένεις στη στροφή και τους κερνάς τυρόπιτα, οταν λοιπόν γίνει το δεύτερο ποιός έχει το κομπλεξ? εγω ή εσύ? εκεί κολλάει ο χαρταετός, νομίζω οτι ειμαι πολύ σαφής και δεν χωράει παρεξήγηση.
Οσο για τους αρχηγους των clan δεν ισχυρίζομαι οτι ντε και καλά εχω δίκιο αλλά οπως ολοι βλέπουμε γύρω μας και κάνουμε τις εκτιμήσεις μας η δική μου εκτίμηση ειναι αυτή, μπορεί και να κάνω λάθος, μακάρι να κάνω λάθος, αλλά η επαφή μου τουλάχιστον με μερικούς τείνει να με δικαιώσει, και οχι γιατί δεν έιναι καλοί παίχτες ή δεν ξέρουν το παιχνίδι ή κάτι τέτοιο αλλά κυρίως γιατι εχουν την τάση να βλέπουν αυτό τον τίτλο σαν εξουσία την οποία εν τέλει δεν την σέβονται κιόλας, τέλος πάντων μια άποψη είναι και μακάρι να είναι και λάθος.
Πάντως μια φράση να πώ μόνο για αυτό το θέμα που εδώ θα έπρεπε να μιλάμε αντι να λέμε άσχετα πράγματα, εμένα η άποψή μου ήταν και είναι οτι πρέπει να αφήσουμε ή και να προσπαθήσουμε να υπάρχουν αρκετές clan με διαφορετική φιλοσοφία έτσι ώστε ο κάθε παίχτης ανάλογα με το τί θέλει να κάνει (ακρως ανταγωνιστικό επίπεδο, σοβαρό παιχνίδι χωρίς υψηλές προσδοκίες, χαβαλές κλπ) να βρίσκει το κατάλληλο μέρος να μπεί, μην διαλύσουμε ουτε την HARD ούτε την GBOA και αναφέρομαι ενδεικτικά, ειναι εξίσου σημαντικές και οι δύο, αν βάλουμε σαν βάση αυτό τότε πολλά μπορούν να γίνουν, πως να το κάνουμε δεν μπορείς να βάλεις στην ιδια θέση εμένα που μπορεί να θέλω να είμαι καλός αλλά κατα βάση χρησιμοποιώ το παιχνίδι για να ξεχαστώ και κάποιον άλλο που επιθυμεί να γίνει ο καλύτερος και προσπαθεί να το κάνει, απλά δεν γίνεται, αυτός θα βλέπει εμένα άχρηστο και νουμπά και εγώ θα τον βλέπω σαν μαλάκα, και οι δύο θα φταίμε και οι δύο θα έχουμε δίκιο.
Αυτα
Έχεις σκεφτεί ότι δεν καταλαβαίνουν αυτά που γράφεις γιατί απλά δεν βγάζουν νόημα και ειρμό ; Φάσκεις και αντιφάσκεις όλη την ώρα, το παίζεις υπεράνω και μετά γράφεις ότι αν ήσουν νεότερος θα βιαιοπραγήσεις σε κάποιον για να τεκμηριώσεις τις απόψεις σου. Ότι σένα υπεραπλουστευμένο game που έχουν σχεδιάσει τρίτοι με συγκεκριμένα mechanics και στόχους χρησιμοποιείς τα υποκειμενικά σου κριτήρια για να συγκρίνεις παίχτες και δυναμική ρίχνοντας την στατιστική επιστήμη στην ίδια κατηγορία με την αστρολογία.Μετά προτρέπεις τους έλληνες να μαζευτούν να πάρουν τον χάρτη να σε κάνουν περήφανο ενώ ο ίδιος και εκπροσωπώντας το clan σου γραφεις τα λέμε από οκτώβρη. Κερασάκι, έστω ότι κέρδισες μια μάχη εναντίον τον hard σε μια μάχη που δεν υπήρχε κάποιο ουσιαστικό κίνητρο για την νίκη.Λες ότι αυτό σου επέφερε γέλωτα υπονοώντας ότι "παικτικά" είναι στο ίδιο επίπεδο με σένα και άλλα ειρωνικά σχόλια ενώ απλά είναι στατιστική πιθανότητα.Τέλος βρήκα σημείο στις απόψεις σου που συμφωνούμε.Πραγματικά συμφωνώ μαζί σου ότι δεν πρέπει να ξαναγράψεις σε αυτό το forum γιατί γίνεσαι απίστευτα γραφικός.
Ghostalker- Αριθμός μηνυμάτων : 42
Έχει κουράσει άλλον αυτή η αντιπαράθεση ή είμαι μεμονωμένο δείγμα;
Α ξέχασα.... από κάτι τέτοια σταμάτησα το WoT, συνεχίστε λοιπόν για να νοιώθω δικαιωμένος για την απόφασή μου.
Α ξέχασα.... από κάτι τέτοια σταμάτησα το WoT, συνεχίστε λοιπόν για να νοιώθω δικαιωμένος για την απόφασή μου.
Midblue- Αριθμός μηνυμάτων : 65
Midblue έγραψε:Έχει κουράσει άλλον αυτή η αντιπαράθεση ή είμαι μεμονωμένο δείγμα;
εγώ το διασκεδάζω πάντως
Εντάξει, στην αρχή διασκεδάζεις, έχει ενδιαφέρον αλλά δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικός επιστήμων για να βγάλεις ένα-δυο συμπεράσματα.
Από εκεί και πέρα δεν έχει νόημα η συνέχιση...
Ούτε οι μεν θα πείσουν τους δε,
ούτε δικαστήριο είναι για να βγει απόφαση στο τέλος "συγχαρητήρια εσύ είχες δίκιο και ο άλλος παπαρολογούσε",
ούτε θα αλλάξει κάποιος γνώμη από εδώ μέσα για πρόσωπα και καταστάσεις.
Από εκεί και πέρα δεν έχει νόημα η συνέχιση...
Ούτε οι μεν θα πείσουν τους δε,
ούτε δικαστήριο είναι για να βγει απόφαση στο τέλος "συγχαρητήρια εσύ είχες δίκιο και ο άλλος παπαρολογούσε",
ούτε θα αλλάξει κάποιος γνώμη από εδώ μέσα για πρόσωπα και καταστάσεις.
Midblue- Αριθμός μηνυμάτων : 65
πετάχτηκε ο τάδε με το περίεργο όνομα heeroyuy που ούτε είχα ακούσει το όνομα του ποτέ...όχι τη φωνή του, ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!!Και σχολιάζει άσχημα αυτό που έγραψα!Στην ουσία τι έγραψα?!Ότι οι πολλές ελληνικές clan έχουν σκορπίσει τους έλληνες παίκτες στους 5 ανέμους!!!!Συμπληρώνοντας ότι οι περισσότεροι αρχηγοί αυτών των υποτιθέται clan είναι άσχετοι με το παιχνίδι.Και λέω ένα μικρό παράδειγμα.Ερχεται ο polykakos αρχηγός της ΗSD να μου κανει πρόταση.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ CLAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!Βρε αδερφέ ...έχετε στην clan 30 heavy top tr, (άλλο λίγο και εγώ από μόνος μου θα είχα περισσότερα από όλη την clan που λέει ο λόγος ) και μου λέει θα παίζουμε c.w ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ????ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ???Ο άλλος από την zeys oi παίκτες ΜΟΥ, η clan MOY ....κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβαιτε ότι οι παίκτες δεν υπογράφουν επαγγελματικά συμβόλαια κ όποτε θέλουν πατάνε ένα κουμπί και φεύγουν.Κανένας δεν είναι ιδιοκτησία κανενός.Εσύ πως σε λένε από την GBOA πες σε αυτόν που σε δασκάλεψε τι να γράψεις για εμένα, ότι και ο ΓΙΑΝΝΗΣ 71 κάτι τέτοια έκανε και τώρα από αρχηγός της helas παίζει στην ομάδα hellenic noobs.O Γιαννάκης έπαιρνε αποφάσεις και κανέναν δεν ρωτούσε...ΔΙΩΧΝΩ ΤΟΝ CGAKIS ΤΕΛΟΣ.ΦΕΡΝΩ ΠΙΣΩ ΤΟΝ CGAKIS ΤΕΛΟΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ DEDRIBOY.ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ C.W ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΤΗΝ CLAN ΣΕ ΙΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ( starxidistis αυτό )...μπορώ να αναφέρω και άλλα ή να με συμπληρώσουν τα παιδιά από την greed!Αυτά όλα κολάνε στο ότι δεν μπορεί ο καθένας να κάνει τον αρχηγό...
Kαι τώρα που είπα greed κάποιοι εκεί στην helas να μην ξεχνάνε ότι όταν έφυγαν 40 άτομα κάποιος πήγε και παράκαλεσε όλες τις clan k πέτυχε η συγχώνευση με την HELL.Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN!!!!!!!!!!!!!!!!To πιο σημαντικό κατόρθωμα μου στο παιχνίδι μέχρι τωρα....να ενώσω 2 ελληνκές παρέες και να μπορέσουν να συνενοήθουν οι ελληνάρες μεταξύ τους.Μπορείτε λοιπόν όλοι να εκφράζετε ανέξοδα την γνώμη σας και να έχετε άποψη για όλους και για όλα...ακόμα και εάν έχεις μόνο 1 top tr με μόλις 40 μάχες να μιλάς για c.w!!!ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ Η ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΙ Η ΝΑ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΟΥΝ...
Οι Ιταλοί μου είπαν ότι έχουν 5-6 ομάδες όλες και όλες που παιζουν cw και εμείς κανείς δεν ξέρει...
ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ HARD ΑΠΟ 40 ΑΤΟΜΑ Η ΚΑΘΕΜΙΑ??HARD1,HARD2,HARD3,HARD4 απλά ρωτάω γιατί τώρα μου ήρθε...
Kαι τώρα που είπα greed κάποιοι εκεί στην helas να μην ξεχνάνε ότι όταν έφυγαν 40 άτομα κάποιος πήγε και παράκαλεσε όλες τις clan k πέτυχε η συγχώνευση με την HELL.Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN!!!!!!!!!!!!!!!!To πιο σημαντικό κατόρθωμα μου στο παιχνίδι μέχρι τωρα....να ενώσω 2 ελληνκές παρέες και να μπορέσουν να συνενοήθουν οι ελληνάρες μεταξύ τους.Μπορείτε λοιπόν όλοι να εκφράζετε ανέξοδα την γνώμη σας και να έχετε άποψη για όλους και για όλα...ακόμα και εάν έχεις μόνο 1 top tr με μόλις 40 μάχες να μιλάς για c.w!!!ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ Η ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΙ Η ΝΑ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΟΥΝ...
Οι Ιταλοί μου είπαν ότι έχουν 5-6 ομάδες όλες και όλες που παιζουν cw και εμείς κανείς δεν ξέρει...
ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ HARD ΑΠΟ 40 ΑΤΟΜΑ Η ΚΑΘΕΜΙΑ??HARD1,HARD2,HARD3,HARD4 απλά ρωτάω γιατί τώρα μου ήρθε...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LASKAS στις Τετ Μάης 29, 2013 9:52 am, 1 φορά
LASKAS- Αριθμός μηνυμάτων : 580
Και όσο για τα στατιστικά, όποιος έχει σπουδάσει η στατιστική είναι η επιστήμη που σου δείχνει την πιθανότητα και την συχνότητα ένα φαινόμενο να επαναλαμβάνεται...
έαν ο laskas σε 1000 μάχες με το Ε100 έχει μέσο όρο damage 500 είναι πολύ πιθανό αυτό το φαινόμενο να επαναληφθεί.Αυτά τα γράφω για αυτούς που καταργούν τα πάντα σε ότι έχει σχέση με την στατιστική.
Υπογραμμίζω όμως ότι το πρόβλημα δεν είναι τα στατιστικά που έχει ο καθένας μας αλλά ότι έχουμε σπάσει σε πάρα πολλές clan και πολλές clan ( και λόγο καλοκαιριού ) αντιμετωπίζουν πρόβλημα συμμετοχής...
έαν ο laskas σε 1000 μάχες με το Ε100 έχει μέσο όρο damage 500 είναι πολύ πιθανό αυτό το φαινόμενο να επαναληφθεί.Αυτά τα γράφω για αυτούς που καταργούν τα πάντα σε ότι έχει σχέση με την στατιστική.
Υπογραμμίζω όμως ότι το πρόβλημα δεν είναι τα στατιστικά που έχει ο καθένας μας αλλά ότι έχουμε σπάσει σε πάρα πολλές clan και πολλές clan ( και λόγο καλοκαιριού ) αντιμετωπίζουν πρόβλημα συμμετοχής...
LASKAS έγραψε:κάποιοι εκεί στην helas να μην ξεχνάνε ότι όταν έφυγαν 40 άτομα κάποιος πήγε και παράκαλεσε όλες τις clan k πέτυχε η συγχώνευση με την HELL.Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN!!!!!!!!!!!!!!!!To πιο σημαντικό κατόρθωμα μου στο παιχνίδι μέχρι τωρα....να ενώσω 2 ελληνκές παρέες και να μπορέσουν να συνενοήθουν οι ελληνάρες μεταξύ τους.
μαθε φιλε κωστα οτι πριν κανεις εσυ αυτο για το οποιο υπερηφανευσαι και κορδωνεσαι οτι η HELAS ειχε ιδη συγχωνευσει 2 αλλες clan την C4 και την σημερινη TSSR αλλα μαλλον σου διεφυγε γιατι εκεινη την εποχη δεν γουσταρες ts και cw
Διόρθωσε Χρήστο το ΜΟΝΑΔΙΚΗ τότε...δεν αλλάζει κάτι.Εϊμαι περήφανος και το θεωρώ κατόρθωμα που έπεισα τότε τον mike21 να δεχτεί την συγχώνευση.Νομίζω ότι πρέπει να είναι παράδειγμα και για άλλες clan γιατί μόνο καλά αποτελέματα είχε!
καθε τετοια συχγωνευση μονο καλα αποτελεσματα εχει γιαυτο και εγω συνεχιζω να πρωσπαθω
LASKAS έγραψε: ότι και ο ΓΙΑΝΝΗΣ 71 κάτι τέτοια έκανε και τώρα από αρχηγός της helas παίζει στην ομάδα hellenic noobs.O Γιαννάκης έπαιρνε αποφάσεις και κανέναν δεν ρωτούσε...ΔΙΩΧΝΩ ΤΟΝ CGAKIS ΤΕΛΟΣ.ΦΕΡΝΩ ΠΙΣΩ ΤΟΝ CGAKIS ΤΕΛΟΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ DEDRIBOY.ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ C.W ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΤΗΝ CLAN ΣΕ ΙΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ( starxidistis αυτό )...μπορώ να αναφέρω και άλλα ή να με συμπληρώσουν τα παιδιά από την greed!Αυτά όλα κολάνε στο ότι δεν μπορεί ο καθένας να κάνει τον αρχηγό...
τι πινης και δεν μας δινεις ρε Κωστα για πες μου???επειδη πραταμε αυτα που ζητουσατε εσεις ΙΛΕΣ π.χ και επειδη μια φορα καναμε κατη .ΦΕΡΝΩ ΠΙΣΩ ΤΟΝ CGAKIS (γιατι το ειδαμε ανθρωπινα) σηκωσατε μπαιρακη και τρεχαvε να κανανεε clan και να καναν ανοικτο recruiting μεσα απο την Ηelas..
ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΞΕΝΗ CLAN.ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΩΝΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ (NA KOITANE ΤΙ STATS EXEIS)ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΙΚΝΙΩΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ KAI ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΙΣΟΤΙΜΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ ΡΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ FORUM ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΚΡΟΚΑΤΟΥΡΗΣΗ(ΕΧΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ WIN RATIO) KAI POIOS THN EXEI POIO MAKRIA(EXEI KALHTERO INF KAI WIN8-9 POS TO LENE)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την starhidistis1 στις Τετ Μάης 29, 2013 11:18 am, 1 φορά
????????- Επισκέπτης
LASKAS έγραψε:Και όσο για τα στατιστικά, όποιος έχει σπουδάσει η στατιστική είναι η επιστήμη που σου δείχνει την πιθανότητα και την συχνότητα ένα φαινόμενο να επαναλαμβάνεται...
TA ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ) ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΟ)
????????- Επισκέπτης
Και όμως αν υποθέσουμε ότι οι αγώνες στα διάφορα αθλήματα κερδίζονται από μη μετρήσιμα πράγματα, όπως είναι το πάθος, η ψυχή, η αυταπάρνηση, το φιλότιμο κλπ. θα δεις ότι από τη στιγμή που μία ομάδα αποκτά κάποιο από τα προηγούμενα αμέσως βελτιώνονται και τα στατιστικά σε σχέση με την προηγούμενη κατάσταση. Το μπάσκετ είναι το ποιο καλό παράδειγμα αν και αυτό ισχύει σε όλα τα αθλήματα.
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ!!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ CLAN
ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...
από starhidistis1 στό Δευ Μαϊος 27, 2013 10:31 pmIT'S ONLY ONE FUCKING GAME.
NOTHING ELSE
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ DIRTY GAME
TΩΡΑ
ΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΜΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΞΙΟΜΑΝΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ
ΕΠΙΔΗΚΝΕΙΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΥΘΕΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΩΣ
ΕΚΕΙ....ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΗ (ΚΑΙ
ΕΤΣΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ)ΚΑΙ ΣΤΑ COHONES MOY ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Η ΔΕΝ ΘΑ
ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ Η ΚΑΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ.(ΓΙΑΤΙ ΑΝ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ)
αυτά τα έγραψες αμέσως μετά το δικό μου μήνυμα...τι να υποθέσω???
Αν κάποιος έχει 1/10 ελευθερες βολές στο basket δεν μπορει την επόμενη μέρα ξαφνικά να έχει 10/10
Oι παίκτες του Πάο και του ΟΣΦΠ έχουν καλύτερα στατιστικά από του Πανιωνίου...είναι τυχαίο που τον κερδίζουν?
Οι καλύτερες clan του παιχνιδιού που είναι στην ευρώπη οι παίκτες τους έχουν καλά στατιστικά...τυχαίο?
Εδώ μιλάμε για συγχωνευσείς...τέλος η κουβέντα για στατιστικά.
Ναι καλά έκανες και πήγες σε ξένη όπως και εγώ...αλλά αν νομίζεις ότι όταν ησουν αρχηγός με τον Γιάννη όλα τα κάνατε σώστα και ωραία μάλλον πρέπει να αναλογιστείς πόσος κόσμος πέρασε και έφυγε...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ CLAN
NOTHING ELSE
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ DIRTY GAME
TΩΡΑ
Αν κάποιος έχει 1/10 ελευθερες βολές στο basket δεν μπορει την επόμενη μέρα ξαφνικά να έχει 10/10
Oι παίκτες του Πάο και του ΟΣΦΠ έχουν καλύτερα στατιστικά από του Πανιωνίου...είναι τυχαίο που τον κερδίζουν?
Οι καλύτερες clan του παιχνιδιού που είναι στην ευρώπη οι παίκτες τους έχουν καλά στατιστικά...τυχαίο?
Ναι καλά έκανες και πήγες σε ξένη όπως και εγώ...αλλά αν νομίζεις ότι όταν ησουν αρχηγός με τον Γιάννη όλα τα κάνατε σώστα και ωραία μάλλον πρέπει να αναλογιστείς πόσος κόσμος πέρασε και έφυγε...
... διότι περιμένουν να πας να τις συγχωνεύσεις ...LASKAS έγραψε:... ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ HARD ΑΠΟ 40 ΑΤΟΜΑ Η ΚΑΘΕΜΙΑ??HARD1,HARD2,HARD3,HARD4 απλά ρωτάω γιατί τώρα μου ήρθε...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
είχαμε κάποτε μια καλή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ανταγωνιστική ομάδα την hard που θα μπορούσε να συγκεντρώνει αυτούς που δεν παίζουν για πλάκα...
Τώρα έχουμε ότι έχει απομείνει από μια clan international που μόλις την κοπάνησαν οι ξένοι μισθοφόροι και όσοι έλληνες μείνανε δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι όλοι ενεργοί..
Τώρα έχουμε ότι έχει απομείνει από μια clan international που μόλις την κοπάνησαν οι ξένοι μισθοφόροι και όσοι έλληνες μείνανε δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι όλοι ενεργοί..
τα στατιστικά κερδίζουν αγώνες σε αυτό το παιχνίδι όσο και να το αρνείσαι,γιατί τα στατιστικά υποδεικνύουν τις ικανότητες του παίχτηstarhidistis1 έγραψε:LASKAS έγραψε:Και όσο για τα στατιστικά, όποιος έχει σπουδάσει η στατιστική είναι η επιστήμη που σου δείχνει την πιθανότητα και την συχνότητα ένα φαινόμενο να επαναλαμβάνεται...
TA ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ) ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΟ)
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
ΚΑΝΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΑΛΛΑ PES MOY MIA CLAN ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ(ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΗ) ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....LASKAS έγραψε:ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ!!!
NOTHING ELSE
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ DIRTY GAME
TΩΡΑ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΚΩΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΟΥΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΧΑΡΑΜΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟ ΦΙΛΑΡΕΣΚΙΕΣ ΣΑΣ......ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΜΕΤΑΞΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΑΣΤΑ ΚΩΣΤΑ.
????????- Επισκέπτης
ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΠΗΚΑ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ 1000 EFF...Sanguinius έγραψε:τα στατιστικά κερδίζουν αγώνες σε αυτό το παιχνίδι όσο και να το αρνείσαι,γιατί τα στατιστικά υποδεικνύουν τις ικανότητες του παίχτηstarhidistis1 έγραψε:LASKAS έγραψε:Και όσο για τα στατιστικά, όποιος έχει σπουδάσει η στατιστική είναι η επιστήμη που σου δείχνει την πιθανότητα και την συχνότητα ένα φαινόμενο να επαναλαμβάνεται...
????????- Επισκέπτης
LASKAS έγραψε:[ ότι και ο ΓΙΑΝΝΗΣ 71 κάτι τέτοια έκανε και τώρα από αρχηγός της helas παίζει στην ομάδα hellenic noobs.O Γιαννάκης έπαιρνε αποφάσεις και κανέναν δεν ρωτούσε...ΔΙΩΧΝΩ ΤΟΝ CGAKIS ΤΕΛΟΣ.ΦΕΡΝΩ ΠΙΣΩ ΤΟΝ CGAKIS ΤΕΛΟΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ DEDRIBOY.ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ C.W ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΤΗΝ CLAN ΣΕ ΙΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ( starxidistis αυτό )...μπορώ να αναφέρω και άλλα ή να με συμπληρώσουν τα παιδιά από την greed!Αυτά όλα κολάνε στο ότι δεν μπορεί ο καθένας να κάνει τον αρχηγό... ]
ΡΕ laska πιέζω τον εαυτόν μου τόσες μέρες για να μην σου απαντήσω αλλα τελικά δεν γίνετε.
Το μόνο που κάνεις τόσες μέρες εδώ είναι να κατηγορείς τους αλλους να τους ειρωνεύεσαι και να λες ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
εισαι πολύ μικρός και ασήμαντος για να πιάνεις στο στόμα σου ΚΥΡΙΟΥΣ οπως ο Γιάννης71,Δήμος GBOA,Χρήστο,Κώστα Dedriboy γιατι θα κάτσω να γράψω πολλές σελιδες εδώ για το πως εγινες FC,Πως εφυγες απο FC γιατι ηταν βαριά η ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΗ KAI Αρρώστησες και γιατι σε πετάξαμε με τις κλοτσιές απο την HELAS και θα ξεφτιληστής πιο πολύ . Γ Ε Λ Ο Ι Ε , ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ κατάντησες κατιναριό.Τα παιδιά της greed δεν μπορούν να σε συμπληρώσουν γιατί δεν σε ξέρουν τόσο καλά οσο εμείς της HELAS
amauroΑΝΔΡΕΑΣ
ΡΕ laska πιέζω τον εαυτόν μου τόσες μέρες για να μην σου απαντήσω αλλα τελικά δεν γίνετε.
Το μόνο που κάνεις τόσες μέρες εδώ είναι να κατηγορείς τους αλλους να τους ειρωνεύεσαι και να λες ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
εισαι πολύ μικρός και ασήμαντος για να πιάνεις στο στόμα σου ΚΥΡΙΟΥΣ οπως ο Γιάννης71,Δήμος GBOA,Χρήστο,Κώστα Dedriboy γιατι θα κάτσω να γράψω πολλές σελιδες εδώ για το πως εγινες FC,Πως εφυγες απο FC γιατι ηταν βαριά η ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΗ KAI Αρρώστησες και γιατι σε πετάξαμε με τις κλοτσιές απο την HELAS και θα ξεφτιληστής πιο πολύ . Γ Ε Λ Ο Ι Ε , ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ κατάντησες κατιναριό.Τα παιδιά της greed δεν μπορούν να σε συμπληρώσουν γιατί δεν σε ξέρουν τόσο καλά οσο εμείς της HELAS
amauroΑΝΔΡΕΑΣ
amauro- Αριθμός μηνυμάτων : 20
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Νέα Ελληνικών Clan στα CW
» Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2
» CLAN GAS ----------------
» Συνενωση Ελληνικων clan Σκεψη - Προταση
» clan anGRy
» Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2
» CLAN GAS ----------------
» Συνενωση Ελληνικων clan Σκεψη - Προταση