World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

KISS- (Killing IS Sexy)

+19
fotis12345
YPERTEXNITIS
babis2015
RNGD
falakros
Dennis20vt
blsbill
LASKAS
antkon
Convii
Sanguinius
Gooakis
mparmpas
37EMA
galanosauros
TYRAELL75
imperiumgraecum
gregorakis
patatomhden
23 απαντήσεις

Σελίδα 7 από 8 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

KISS- (Killing IS Sexy) - Σελίδα 7 Empty Απ: KISS- (Killing IS Sexy)

Δημοσίευση από babis2015 Δευ Ιαν 23, 2017 7:08 pm

Και για να μην ξεχνιόμαστε....η μεγαλύτερη ΜΠΛΟΦΑ-CHEAT του παιχνιδιού είναι το MM σε συνδυασμό με το RNG...αλλά βέβαια χωρίς αυτό δεν θα υπήρχε καν...οπότε όλο το concept θα το πάρουν στον "τάφο" μαζί με τους developer "όταν" και εφόσον κλείσουν το μαγαζί κάποτε... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Laughing
babis2015
babis2015

Αριθμός μηνυμάτων : 511

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από taramas Δευ Ιαν 30, 2017 10:44 pm

dfk_7677 έγραψε:Ερωτήσεις (ρητορικές ή μη):
1. Τι κερδίζει η GROF gaming community ως αντάλλαγμα για τα 200€+ που ξοδεύει κάθε μήνα για να γίνει η KISS GROF-;
2. Εκτός από τα γνωστά 'έπαθλα' (άρματα και χρυσός) υπάρχουν και άλλα (κοινώς μετρητά σε υψηλά ιστάμενα στελέχη);

Ο συγκεκριμένος "σπόνσορας" ειναι γνωστός απο το παρελθόν, έχει πλησιάσει και κάνει προτάσεις και στο παρελθόν στην ΗΕΑΤ στην GREAT και σε άλλες ομάδες αλλά δεν "έκλεισε" συμφωνία, λεπτομέρειες όποιον ενδιαφέρουν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου να του δώσω.

Για το πρώτο ερώτημα αν το ψάξεις λίγο θα καταλάβεις τι κερδίζει, αν θυμάμαι καλά οι κολλητοί σου απο το internet cafe που το έπαιζαν σπόνσορες στην ΗΕΑΤ είχαν αναφέρει κάτι τέτοιο.

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 747

Δημοσίευση από dfk_7677 Τρι Ιαν 31, 2017 1:56 am

taramas έγραψε:
dfk_7677 έγραψε:Ερωτήσεις (ρητορικές ή μη):
1. Τι κερδίζει η GROF gaming community ως αντάλλαγμα για τα 200€+ που ξοδεύει κάθε μήνα για να γίνει η KISS GROF-;
2. Εκτός από τα γνωστά 'έπαθλα' (άρματα και χρυσός) υπάρχουν και άλλα (κοινώς μετρητά σε υψηλά ιστάμενα στελέχη);

Ο συγκεκριμένος "σπόνσορας" ειναι γνωστός απο το παρελθόν, έχει πλησιάσει και κάνει προτάσεις και στο παρελθόν στην ΗΕΑΤ στην GREAT και σε άλλες ομάδες αλλά δεν "έκλεισε" συμφωνία, λεπτομέρειες όποιον ενδιαφέρουν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου να του δώσω.

Για το πρώτο ερώτημα αν το ψάξεις λίγο θα καταλάβεις τι κερδίζει, αν θυμάμαι καλά οι κολλητοί σου απο το internet cafe που το έπαιζαν σπόνσορες στην ΗΕΑΤ είχαν αναφέρει κάτι τέτοιο.

Γιατί δεν τα γράφεις δημόσια να τα δούνε όλοι;

Δε θέλω να ψάξω κάτι. Τί είχαν αναφέρει οι 'κολλητοί μου από το internet cafe που το έπαιζαν σπονσορες στην ΗΕΑΤ';
dfk_7677
dfk_7677

Αριθμός μηνυμάτων : 65

http://httpσ://www.heat-clan.gr

Δημοσίευση από LASKAS Τετ Φεβ 08, 2017 7:53 am

Καλησπέρα,
Ενδιαφέρομαι να μπω στην ομάδα σας εγώ και κάποιοι άλλοι παίκτες.Καμια 10αριά περίπου...η παρέα από την efe-x. O Δημήτρης ο Disq. ήδη βγήκε. ( ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΙΚΑ απλά κάνουμε παρέα στο game και γνωριζόμαστε. )
Θα θέλαμε να ξέρουμε τους κανινισμούς σας πως μοιράζετε τον χρυσό και αν είναι κάπου γραμμένοι.

Εγώ προσωπικά ανεξάρτητα από το θέμα του χρυσού σε 2 μέρες θα κάνω αίτηση.Αν διευκρινιστεί το θέμα του χρυσού ΓΡΑΠΤΩΣ  θα μπορέσω να πείσω και τους άλλους να έρθουν ή κάποιοι να γυρίσουν.Πιστεύω ότι είναι καθήκον και υποχρέωση σας να απαντήσετε.Ευχαριστώ

ΥΓ. Αν δεν με δεχτείτε θα πάω να βρω τους άλλους στην efe γιατί βαρέθηκα να μην παίζω
LASKAS
LASKAS

Αριθμός μηνυμάτων : 580

Δημοσίευση από LASKAS Τετ Φεβ 08, 2017 9:17 pm

Απογοητευμένος και στεναχωρημένος

Λυπάμαι πολύ για αυτά που θα γράψω και αλλιώς το φανταζόμουνα το πράγμα ....

1)Όταν πήραμε την απόφαση να διαλύσουμε την δικιά μας ομάδα, είπα στους παίκτες ότι δικιά μου επιυθμία είναι να πάνε στην grof.Γιατί μπορεί να υπήρχε μεταξύ μας ανταγωνισμός τόσο καιρό, αλλά πάνω από όλα είμαστε έλληνες και δεν πρέπει να υπάρχει κακία μεταξύ μας.Θέλουμε να έχουμε μια δυνατή ελληνική ομάδα στο παιχνίδι και αναγνωρίσαμε την δουλειά και τις επιτυχίες της kiss και ακόμα και τώρα ελπίζουμε σε ακόμα καλύτερα πράγματα από την grof.Δυστυχώς οι καλές μας προθέσεις έπεσαν πάνω σε αντιδράσεις που μας πλήγωσαν όπως α)<< Κλείσατε την clan γιατί τώρα εμείς θα είμαστε καλύτεροι....>> δεν ισχύει αυτό γιατί πράγματι αποδείχτηκε ότι κανείς μας δεν είχε κ δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί.Είπα πολλές φορές ότι αν διαλυθούμε το όφελος πρέπει να το πάρει η καλύτερη ελληνική ομάδα γιατί αυτό είναι το σωστό ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ TIMING β)Σε εμένα είπαν ότι αν πάω σαν απλός παίκτης θα δημιουργήσω πρόβλημα κ ότι αφού θα φαω πόρτα στη grof θα παω πίσω να ξαναφτιάξω την legn...
Με λίγα λόγια όχι μόνο δεν εκτιμήθηκε η δική μου στάση αλλά μου φερθήκατε σαν να ήμουνα ένα προβληματικό άτομο που δεν μπορεί να συμμετέχει μαζί σας ούτε σαν απλός παίκτης.Σαν να μην υπήρξα ποτέ αρχηγός για 1,5 χρόνο μιας από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες που υπήρξαν ποτέ στο game.ΜΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ CLAN ΕΠΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ???ΘΑ ΠΑΤΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ???????????

2)Αφού διαλύθηκε η Legn και δείξαμε τις καλές μας προθέσεις ...κανένας από την grof δεν ήρθε να μου μιλήσει...κανένας δεν μου άνοιξε chat να ρωτήσει για παίκτες ή οποιαδήποτε πληροφορία ή να πάρετε μια ιδέα από την οργάνωση μας.Αν ο άλλος έχει κάνει κάτι καλό και σου αρέσει παίρνεις ιδέες, μόνο έτσι βελτιώνεσαι.ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ????  ( ενώ εσείς ακόμα δεν έχετε ακόμα αποφασίσει πως θα μοιράζετε τον χρυσό ).Δεν έχεις ούτε την περιέργεια ή την ευγένεια να ρωτήσεις τον άλλον θέματα οργάνωσης για να δείξεις την εκτίμηση σου?!Όλο αυτό το διάστημα η μόνη φορά που κάποιος από μόνος του μου άνοιξε chat, ήταν ο Βασίλης για να φαρμάρετε τα τουβλάκια οχυρού...

3)Απίστευτα κακή δουλειά από τους recruiters σας!!!!!!!!!!!!!!Ολόκληρη clan διαλύθηκε και αντί να πάρετε τους παίκτες μας τους αφήσατε να σκορπίσουν από εδώ και από εκεί.ΕΓΩ ΣΤΗ GROF ΕΣΤΕΙΛΑ ΗΔΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΡΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ RECRUITERS...Αύριο ο Δημήτρης ο Disq θα είναι σε εσάς και αρκετοί άλλοι που έχω κανονίσει γιατί γουστάρω να δω μια μέρα μια πολλή δυνατή ελληνική ομάδα!Όταν διαλύθηκε η legn κανένας recruiter δεν μίλησε με εμένα.Μίλησαν με τον Πάνο εν αγνοία μου και την κατάληξη την ξέρετε ....τα γ***** όλα!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΑΤΕ ΚΑΤΙ ΚΟΥΛΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ότι έλειπα κ γιατί έλειπα ....ΜΕ ΕΨΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ????ΕΠΡΕΠΕ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΨΑΞΩ???ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?????????????????????????????????Σήμερα άνοιξα chat στον μοναδικό recruiter σας με αίτημα φιλίας και ούτε καν μου απάντησε.Με αγνόησε παντελώς!Πρέπει να σε ενημερώσω φίλε Μπάρεκ ότι σε βάλανε σε μια θέση για να εξυπηρετείς την ομάδα σου και όχι όποιους γουστάρεις εσύ.Μην συμπεριφέρεσαι σαν δημόσιος υπάλληλος!

4)Μου λέει ο punisher ...<< θα συνεδριάσουμε ...>>, o denis << κάνε υπομονή ...>> και έχει περάσει ένας μήνας +...!Ευχαριστώ παιδιά αλλά μου γαμάτε την ψυχολογία αν είναι να κάνετε ολόκληρη συνεδρίαση για να με αφήσετε να παίζω κανένα cw μαζί σας.Δεν νιώθω τόσο προβληματικός....αχαχαχαχαχαχ είναι άποψη σας.Θα έπρεπε όμως να ξέρετε πόσοι μου ανοίγουν chat μέσα από την grof και ρωτάνε γιατί δεν έρχομαι,απλά γελάνε όταν τους λέω τις απαντήσεις σας. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΕΠΕΙΣΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.Την δουλειά του Μπάρεκ την έκανα εγώ ... αλλά ο Μπάρεκ δεν μου μιλάει λες και του έχω κάνει κάτι.Και ξέρετε γιατί δεν μου μιλάει????ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΙΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΠΟ και ξέρετε καλά τις δυσκολίες...ΕΚΕΙΝΟΣ ΦΑΡΜΑΡΙΖΕ GOLD ΣΑΝ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ  ΞΕΝΗ ΟΜΑΔΑ και ας μην ήξερε αγγλικά.Καλοσύνη,ευγένια και ωραίο λόγο είχαν και όλοι αυτοί που μας κυβέρνησαν επι 40 χρόνια ( +Τσίπρας ) αχαχαχαχαχαχ δυστυχώς εγώ δεν έχω τον χαρακτήρα του Μπάρεκ να με βαλετε στην ομάδα.... Very Happy

Το πρωί εύκολος μισθός από το δημόσιο το απόγευμα μαύρα κ επιδοτήσεις σαν αγρότης και στο game να σκοτώνουμε τη μάνα μας για 10 gold παραπάνω.Είναι η διαφορά μεταξύ της ικανότητας και της ανικανότητας....του εύκολου και του δύσκολου...του ιδιωτικού τομέα και του δημόσιου τομέα.Αυτό δημιουργεί κόμπλεξ και είναι κατανοητό...ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΡΕ ΜΠΑΡΕΚ!!!!!!

5)Τέλος και με την λιγότερη σημασία, αλλά για κάποιους είναι σημαντικό είναι δυνατόν μετά από τόσο καιρό να ρωτάνε υποψήφιοι παίκτες πως μοιράζετε τον χρυσό και να μην υπάρχει κάτι γραμμένο ούτε και προφορικό?????

Λυπάμαι πολύ αλλά ξενέρωσα πραγματικά...ευχαριστώ πολύ τον Τύραελ, τον Denis τον Punisher ...to 99% των παικτών της grof που θα με δεχόσασταν να παίξω μαζί σας ...αλλά υπάρχει ο kotsis, ο Μπαρεκ και κανένας ακόμη που δεν με συμπαθούν.Προσπάθησα ευγενικά να εκφράσω πόσο άσχημα νιώθω και πόσο απογοητευμένος είμαι.Ζητάω συγνώμη από τον punisher που μου είχε πει να μην γράφω στο forum, αλλά ο γραπτός μου λόγος είναι καλύτερος από τον προφορικό και να μπείτε και λίγο στη θέση μου.Μετά από τόσα χρόνια στο game και ότι έχω καταφέρει να μου φέρονται έτσι.... ε όχι!!!!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Με τιμάει που εχτές είπα στον disqualification κ στους άλλους πηγαίνετε στην grof κ μου είπαν οκ.Αυτό δείχνει εκτίμηση κ εμπιστοσύνη...

Δεν έγινε σήριαλ από την δικιά μου πλευρά το θέμα....σήριαλ το κάνατε εσείς όταν λέτε στον άλλον αφού έχει περάσει ένας μήνας ...<< θα συνεδριάσουμε για να αποφασίσουμε αν θα μπεις >> ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ???ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ???? να παίξω θέλω όχι να παντρευτούμε ή να με προσλάβετε στη δουλεία σας... πλάκα κάνουμε??????????????????????????????

για όλα αυτά που έγραψα μην με ψάξετε δεν ενδιαφέρομαι να συμμετέχω πλέον γιατί είναι ένα παιχνίδι κ μου γαμήσατε την ψυχολογία.Καλές επιτυχίες!
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από TYRAELL75 Πεμ Φεβ 09, 2017 2:06 am

Κώστα αυτή την στιγμή στην GROF όπως πολύ καλά ξέρεις και ο ίδιος,εφόσον είναι εύκολα αντιληπτό οτι έχεις εκ των έσω πληροφόρηση,γίνονται κάποιες διεργασίες με στόχο την συμπλήρωση της διοικητικής ομάδας και την επίλυση όλων αυτών των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν. 
Ξέρεις για παράδειγμα οτι το θέμα του χρυσού έχει πλέον λυθεί. Ξέρεις ότι το δικό σου θέμα έχει μπει σε τροχιά επίλυσης.
Είναι απολύτως λογικό όταν μια νέα και άπειρη διοίκηση καλείτε να διαχειριστεί μια τόσο μεγάλη κατάσταση να υπάρχουν καθυστερησεις και δυσκολίες. 
Δεν μπορώ να καταλάβω  τι ακριβώς εξυπηρετούν αυτά τα δυο ποστ που έκανες. 
Για το θέμα του recruiting και το περιστατικό με τον Πανο δεν είναι ακριβώς ετσι όπως τα περιγράφεις τα πράγματα άλλα δεν είναι εδώ ο τόπος που πρέπει να το συζητήσουμε.

TYRAELL75

Αριθμός μηνυμάτων : 256

Δημοσίευση από blsbill Πεμ Φεβ 09, 2017 2:11 am

ston mparek egw eipa na min asxolithei parapanw giati tou eipa oti milisame mazi kai to exw analavei egw.Kakws loipon kathese dimosia kai milas etsi gia to niko o opoios kata tin apopsi mou exei kanei poli douleia ston tomea tou recruiting opws kai o allos mas nikos kai den tha afisw KANENAN na meiwsei tin prosfora tou stin omada. Xtes kaname mia kouventa.otan mou les entaksei vasili kane ayto pou pisteyeis kai ksanamilame, kai meta apo liges wres vlepw ayta ta pragmata anartimena niwthw oti to ligotero den eise entaksei apenanti mou.Egw eimai edw gia na lynw provlimata oxi gia na apantaw sto forum pragmata ta opoia exoume sizitisei kat idian. An den sou arese ayto pou sou eipa sto teamspeak sas pou me fonakses 2 fores extes mporouses na mou to peis ekeini tin wra kai oxi na kathese kai na grafeis sto forum ayta pou grafeis.Kanena sirial den egine.Xtes stis 8misi to apogema milisame kai eipame kati.An esy den kratiese oute 1 mera mprosta sta tosa xronia pou asxoleise me to game tote ti na sou pw
blsbill
blsbill

Αριθμός μηνυμάτων : 129

Δημοσίευση από LASKAS Πεμ Φεβ 09, 2017 2:14 am

θα σου άρεσε να σου έλεγαν εσένα...<< θα συνεδριάσουμε για το αν θα μπεις >> πως θα ένιωθες εσύ ειδικά που ήσουν και αρχηγός κάποτε????

Θα σου άρεσε να γράφεις στον recruiter και να μην σου λέει ούτε καλημέρα????

ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΙΩΘΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΑΜΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ...ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ απλά μεταφέρω τις ανυσηχίες των άλλων.
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από LASKAS Πεμ Φεβ 09, 2017 2:19 am

ΤΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ????ΡΩΤΑ ΤΟΝ!!!!!!!!!Θέλω να ξέρω ποιός δεν με θέλει και τι του έχω κάνει!!!!!!!!!!!!!Δεν θα μπω σε μια ομάδα αν είναι να δημιουργηθούν προβλήματα!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ....όποιος δε με θέλει να μιλήσω μαζί του και να τα βρούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από LASKAS Πεμ Φεβ 09, 2017 2:36 am

έχει 1 μήνα που κάθομαι και δεν παίζω και κάθε φορά που ενδιαφέρομαι να μπω στην grof ...παίρνω απαντήσεις και συμπεριφορές που το μόνο που κάνουν είναι να μειώνουν την προσωπικότητα μου.Σε έναν άλλο παίκτη θα του έλεγες επί ένα μήνα << ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...>> ε ποιοοοοοοοοοοός , << ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ >> , o recruiter να μην σου λέει ούτε καλημέρα.Στεναχωριέμαι που μου φέρονται έτσι κ πιστεύω οποιοσδήποτε παίκτης έτσι θα ένιωθε.
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από falakros Παρ Φεβ 10, 2017 6:17 am

LASKAS έγραψε:Στεναχωριέμαι που μου φέρονται έτσι κ πιστεύω οποιοσδήποτε παίκτης έτσι θα ένιωθε.
 για αρχη να ζητησω συγγνωμη που ποσταρω εδω,μιας και δεν μου πεφτει λογος, διοτι δεν συνεργαστηκα με της παρουσες clan, απλα θα πω μια μικρουλα απαντηση σαν οποιοσδηποτε παιχτης, δλδ σαν ενας εξωτερικος παιχτης.........

φιλε μου laskas, ναι εχεις δικιο, αλλα φυσικα αυτο ειναι αναλογα με την προσωπικοτητα του καθε ενα, ναι εχω στειλει μηνυμα σε καποιους χωρις απαντηση, ακομα και στην λιστα φιλιας ειχα και ξαφνικα διαγραφη, συνηθως φαινετε με ενα ερωτιματικο, εστειλα μηνυμα, και απαντηση μηδεν, και εκεινη την στιγμη λεω οτι δεν θελει αυτος μια, εγω 10, και να φανταστεις καποιοι απο την λιστα φιλιας ηταν και πραγματικα γνωστοι/συναδελφοι απο δουλεια κτλ κτλ, αν καποιος δεν θελει να μιλησει, μπορει να ειναι για χιλιους λογους, ή μονο δυο, δεν με γουσταρει δεν με συμπαθει, οσο γρηγορα το συνειδητοποιησω τοσο το καλητερο, καυαλαβαινω οτι αλλο εσυ, και αλλο εγω, δλδ απλος παιχτης εγω, παιχτης εσυ +clans και διαφορα αλλα, που ειναι σεβαστω απο την δικια μου μερια, απλα εδωσα μια απαντηση σαν απλος παιχτης, στο κατω κατω μπορει καποιοι να μην σε θελουν/γουσταρουν κτλ κτλ, τι στεναχωριεσε?? η ζωη και το παιχνιδι συνεχιζετε  tongue tongue

και κατι τελευταιο, καλα με δυο μικρα παιδια θα προλαβαινεις και το παχνιδι?? Shocked Shocked   εισαι αρχηγος, να σου ζησουν, μπορει να μην ηρθε ακομα το δευτερο, αλλα οπως και να εχει να σου ζησουν Cool  
falakros
falakros

Αριθμός μηνυμάτων : 108

Δημοσίευση από LASKAS Παρ Φεβ 10, 2017 9:21 am

thnx Smile...θέλω να παίζω που κ που!
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από babis2015 Κυρ Φεβ 12, 2017 12:44 am

Mία αφιέρωση για τον @LASKAS και το δράμα του που έλαβε τέλος...

babis2015
babis2015

Δημοσίευση από LASKAS Πεμ Φεβ 16, 2017 11:52 pm

axaxaxaxax... Very Happy κατάλαβα ποιός είσαι ....ΣΕ ΒΡΗΚΑ!!!!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=BGtCq6FjBrc
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από babis2015 Παρ Φεβ 17, 2017 1:37 am

xaaxxaxaxa....καλό!ακόμα και αυτός μπορεί να έχει περισσότερη αξιοπρέπεια απο σένα...xaaxaxxaaxaxaxxa Laughing Twisted Evil
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από LASKAS Παρ Φεβ 17, 2017 8:36 pm

Δεν με ενδιαφέρει η αξιοπρέπεια μου αν είναι να υπάρχει μια δυνατή ελληνική ομάδα.
Εσύ πως τα πας από αξιοπρέπεια? Very Happyξεχειλίζει η αξιοπρέπεια σου.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από LASKAS Σαβ Φεβ 18, 2017 8:00 pm

Για να μην δημιουργηθούν θέματα... τι σχέση έχει η αξιοπρέπεια μου?Επειδή παρακάλεσα για να μπω στην grof?Είναι τιμή μου να θέλω να παίζω σε ελληνική ομάδα.Έχεις μπερδέψει την λέξη αξιοπρέπεια με την λέξη εγωισμό!
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από babis2015 Σαβ Φεβ 18, 2017 11:44 pm

Kala mas doyleyeis re file?apti mia exeis katevasei 100 2selida post kai toys krazeis kai apthn allh tous glyfeis gia na mpeis...xaxaxa...tetoies geliothtes mono sto Greek Wot.....
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από LASKAS Κυρ Φεβ 19, 2017 12:29 am

1)Από τότε που ξεκίνησα το game ( 2011 ) οι μισοί έχουν μαλώσει με τους άλλους μισούς...με αυτά τα δεδομένα δεν θα φτιαχνότανε ποτέ καλή ελληνική ομάδα!
2)Δεν ορκίστηκα αιώνια έχθρα με κανέναν..πόσο μάλλον για ένα game Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
3)Όποιος παρακολουθεί forum από παλιά ξέρει ότι είναι τόπος τρολλαρίσματος και το τόσο γίνεται άλλο τόσο!Εγώ το χρησιμοποίησα όταν έφτιαχνα ομάδα για να τραβήξω την προσοχή του κόσμου...και η αρνητική διαφήμιση είναι διαφήμιση.
4)Για δείξε μου που κράζω την grof?Ακόμα και την παλιά kiss αν λες δείξε μου αν κάπου τους προσβάλλω ή βριζόμαστε κλπ..κλπ
5)Όταν γίνεται κάτι καλό πας και βοηθάς ...δεν το σαμποτάρεις.Εσύ είσαι στους κομπλεξικούς που παρακαλάς να μην πάει καλά για να έχεισ να γράφεις,

ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από babis2015 Σαβ Φεβ 25, 2017 1:18 pm

πΩς ΝΙΏΘΕΙς που ο Commander soy έχει λιγότερο PR απο σένα και σε κρατάει recruit rank ακόμα λόγο ότι ήσουν αρχηγός clan? Laughing
Πως νιώθεις που είσαι παρεάκι τώρα και συνεργάζεσαι με τον καραγκιόζη και αναξιόπιστο deputy commander και σουβλατζή  (ex-commander) τους που τον έκραζες?
Πόση αξιοπρέπεια έχεις με βαθμό απο το 1 έως το 10? Twisted Evil
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από LASKAS Κυρ Φεβ 26, 2017 2:04 am

αχαχαχαχ...ειλικρινά είμαι μια χαρά Very Happy.Θα ήμουνα ακόμα καλύτερα αν ερχότανε στην παρέα και ο Γρηγόρης με τα παιδιά της EREKT Very Happy.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΙΠΟΛΟ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ GRBB - KISS.
Oπότε αφήστε τους εγωισμούς και ελάτε να φτιαχτεί κάτι καλό.

1)Η θέση recruit μου αρέσει πάρα πολύ Very Happy ...δεν με ενδιαφέρει απολύτως τίποτα.Αρκεί να μπαίνω να παίζω κ τίποτα άλλο.
2)Αν υπάρχουν άτομα από την διοίκηση που είναι ανίκανα ή δημιουργούν προβλήματα αντί να τα λύνουν , οι παίκτες θα το κρίνουν και θα φανεί σε βάθος χρόνου.Δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος πάντως ...και ελπίζω όλα να είναι καλά και στο μέλλον.Λάθη όλοι κάνουμε και χρειάζεται υπομονή και πίστωση χρόνου.Είναι καινούρια ομάδα και είναι πολύ νωρίς για να πατάτε το κουμπί και να φεύγετε πάντως Evil or Very Mad
3)Εσύ πως νιώθεις που είσαι ανύπαρκτος?Εγώ νιώθω ικανοποίηση που έγινα αποδεκτός σε μια ομάδα που ορισμένοι δεν με συμπαθούσαν και έχω την ευκαιρία να τους αποδείξω το αντίθετο...Εσύ πως νιώθεις που το 99,999% αυτών που διαβάζουν τις μαλακίες σου σε θεωρούν μαλάκα? Very Happy Very Happy Very Happy
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από babis2015 Κυρ Φεβ 26, 2017 3:34 pm

@LASKAS έγραψε:έγινα αποδεκτός σε μια ομάδα που ορισμένοι δεν με συμπαθούσαν και έχω την ευκαιρία να τους αποδείξω το αντίθετο...

Ma to pos egines apodektos einai to thema...den einai kako na eisai glyftrakos teleiomenos kai gleiwdhs....einai polloi san kai sena etsi kai epiviwnoun edw kai RL Smile
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από LASKAS Κυρ Φεβ 26, 2017 10:39 pm

O σκοπός είναι να υπάρχει δυνατή ελληνική ομάδα στο game.Από την στιγμή που αποφασίσαμε να κλείσουμε την LEGN, ήταν μονόδρομος να στηρίξουμε την GROF.Αν αυτό το σκεπτικό εσύ χαρακτηρίζεις γλύψιμο τότε τι να πω...ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΣΤΗΝ GROF ΔΕΝ ΕΚΡΑΖΑ ΤΟΥΣ RECRUITERS????ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ??????????????Ακόμα γραμμένα είναι....κάνε πάνω και δες Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil!!!!

Η διαφορά μας δεν είναι μόνο παικτική ή στο βιογραφικό...( που έχεις παίξει εσύ και που έχω παίξει εγώ...?! ) ή στο ότι εγώ έφτιαξα ομάδα που δούλευε ρολόι για 1,5 χρόνο ενώ εσύ απλά γράφεις στο forum ( αέρας κοπανιστός δηλαδή... )ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ...είσαι κλασικός έλληνας που αν εσύ δεν μπορείς να καταφέρεις κάτι τότε παρακαλάς να αποτύχει ο άλλος για να δικαιολογήσεις την ανικανότητα σου.Όταν ήμουνα στην pnx έκραζα για τα στραβά που έβλεπα άσχετα αν είχα δίκιο ή όχι, είχα τα αρχίδια να ανοίξω clan ...δεν έγραφα μόνο στο forum για να περνάει η ώρα όπως κάνεις εσύ! Evil or Very Mad
Με λίγα λόγια αφού κατακρίνεις τους πάντες άνοιξε μια clan να δούμε τις οργανωτικές σου ικανότητες Very Happy ή βούλωσε το γιατί τα λόγια δεν έχουν καμία αξία.Οι πράξεις μετράνε.ΓΙΝΕ ΑΝΤΡΑΣ γιατί η συμπεριφορά σου είναι γυναικεία!

Υγ για να πάρεις λίγο θάρρος εγώ τα κατάφερα και ας με αντιπαθούσανε πολλοι παίκτες.
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από babis2015 Δευ Φεβ 27, 2017 5:15 am

Den parakalaw na apotyxei kaneis kai de me endiaferei...to exw apla provlepsei prin kan ftiaxoun thn GROF oti me ta myala pou kouvalane merikoi efoson ftiaxoun mia synenwsh to apotelesma tha einai katastrofiko...
Katakrinw aytous poy ginontai soyrgela gia ena game (opws esy p.x.) kai oxi toys pantes...
katakrinw thn etaireia poy exw proanaferei gia poious logous to exei katanthsei etsi ena toso wraio game (me no1 stoxo to kerdos fysika kai meta ta ypoloipa)...
katakrinw tous cheater kai ta hlithia mechanics tou paixnidiou mm/RNG (p.x. sto miso metro exwstrakismo ths volhs /critical bounces kai alla koula gia na xalas lefta ktl opws kai oi anisothtes sta Tier stis random battles)
Epikrotw kathe prospatheia apo anthrwpous pou axizoun kai agwnistika kai san anthrwpoi gia dhmiourgia omadas/recruiting me antikeimenika krithria gia olous kai oxi mesw gnwstwn kai gklikadorikwn diadikasiwn.....
episis, apo to na paw na paizw me geleious lamogia kai karagiozides apla gia na yparxw kai na lew oti eimai se mia kalh omada, opws merikoi merikoi.....kalytera na mhn paizw...ayta ke LASKAS!!!
kalh tyxh sth nea sou omada elpizoume na meineis monima ekei mexri telous giati mas kouraze to drama kai h klapsa sou..Razz
Sry gia ta greeklish.
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από LASKAS Δευ Φεβ 27, 2017 9:03 am

Σεβαστές οι απόψεις...μια ερώτηση μόνο.ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ?Εμένα δεν με ενδιαφέρει ούτε ποιός είσαι, ούτε σε ποιά ομάδα παίζεις...γιατί μένεις εκεί ή γιατί δεν φεύγεις από εκει! Οπότε κάνε μου τη χάρη και μην ξαναγράψεις για εμένα Twisted Evil
LASKAS
LASKAS

Σελίδα 7 από 8 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης