KISS- (Killing IS Sexy)
+19
fotis12345
YPERTEXNITIS
babis2015
RNGD
falakros
Dennis20vt
blsbill
LASKAS
antkon
Convii
Sanguinius
Gooakis
mparmpas
37EMA
galanosauros
TYRAELL75
imperiumgraecum
gregorakis
patatomhden
23 απαντήσεις
Σελίδα 8 από 8
Σελίδα 8 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Απ: KISS- (Killing IS Sexy)
Mporeis na deis apo to istoriko oti den asxoloumai proswpika mazi sou...efoson ektithesai sto forum kai grafeis ta xilia myria "ektithesai" apo monos sou opote kai dineis to dikaiwma se olous na sxoliasoyn, efoson anoigeis themata dhmosiws...de se xerw de me xereis grafeis kapoia pragmata proswpika sou/ths clan sou/allhs clan se ena forum...ti perimeneis dld?
babis2015- Αριθμός μηνυμάτων : 511
Καλησπέρα , τίποτα δεν κρατά για πάντα !!! δεν έκανες καμία σημαντική πρόβλεψη φίλε μου ώστε σε κάποιο χρονικό διάστημα από τώρα να το παίζεις προφήτης !! και μάντης !! τον πάντων , πχ σας τα έλεγα εγώ μήνες ποίο μπροστά , το βλέπεται διαλύθηκαν οι GROF- τα έλεγα εγώ και άλλα τέτοια .
Από την στιγμή της δημιουργίας της ομάδας έχει οριστεί !! και το τέλος !! της (βλέπε PNX κοινότητα , GREAT που κάποια στιγμή είχαν μια καλή ομάδα , GRBB που έκανε για τους δικούς της λόγους τον κύκλο της , ποίο μπροστά αν και σε βρεφική μορφή το WOT HARD , κτλ κτλ) όλα έχουν μια αρχή και ένα τέλος για διάφορους λόγους.
Εδώ είμαστε όμως τώρα με τα παιδιά που ειναι στην ομάδα και προσπαθούν καθημερινά για το καλύτερο , με την διοίκηση της ομάδας , τα οργανωτικά και διοικητικά θέματα που τρέχουν καθημερινά , και πάνω από όλα τα αποτελέσματα της ομάδας (βλέπε 26 καλύτερη clan στον server , 16 καλύτερη clan στην season μέχρι τώρα , σε κάθε εβδομαδιαία αποστολή του map πάντα κοντά στην δεκάδα δεκαπεντάδα τον καλύτερον clan) με το αρκετά φιλικό και κλίμα παρέας που υπάρχει στην ομάδα (micro προβληματάκια υπάρχουν και παντά θα υπάρχουν όπως σε κάθε ομάδα)
Αλλά εδώ είμαστε με την προσπάθεια όλων να πάμε αυτήν την όμαδα όσο ποίο ψηλά μπορούμε και όσο ποίο μακριά φτάσει στον χρόνο.
ΥΓ (ξέχασα να αναφέρω και την χορηγία !! εκτός από ολο το φαρμαρισμά GOLD σε map και εβδομαδιαίες αποστολές υπάρχει πάντα και ο χορηγός)
YPERTEXNITIS- Αριθμός μηνυμάτων : 10
Το ότι έβαλες 20-30 παίχτες με κάποια στατιστικά και επιτευγματα δε σημαίνει ότι την 26 θέση την κέρδισες και σαν ομάδα πουθενά....θα ήταν ωραίο να υπήρχε ένα τουρνουά σε στυλ knockout να δουμε τι θα έκανε ο καθένας αλλα εδώ βλέπεις οι θέσεις βαφτίζονται απο το game γιατι πιάνει τα personal stats των μελών κάθε clan....δλδ ντάξει ρε φίλε...αυτό δεν είναι και η καλύτερη διαφήμιση που βάζεις για την ομάδα σου...έλεος....@YPERTEXNITHS έγραψε:και πάνω από όλα τα αποτελέσματα της ομάδας (βλέπε 26 καλύτερη clan στον server
Φυσικά και έκανα προβλεψη και έπεσα 1000% μέσα.......όταν ήσασταν στην κόντρα για τα έλο και τα άρματα στο προηγούμενο campaign (το καλοκαίρι και μετά) και σας έλεγα την αναγκαστική κατάληξη που θα έχετε....!!!Ypertexniths έγραψε:δεν έκανες καμία σημαντική πρόβλεψη φίλε μου ώστε σε κάποιο χρονικό διάστημα από τώρα να το παίζεις προφήτης !! και μάντης !! τον πάντων , πχ σας τα έλεγα εγώ μήνες ποίο μπροστά , το βλέπεται διαλύθηκαν οι GROF- τα έλεγα εγώ και άλλα τέτοια .
Τώρα το αν θα διαλυθούν οι grof γενικά σαν communityδε το ξέρω...απο αυτά που είδα στα tanks όμως σίγουρα δεν υπάρχει ακόμα το υλικό που χρειάζεται για το μέγιστο επίπεδο επιτυχίας....δηλαδή τόσο καλοί σαν παίκτες και τόσο σωστοί ώστε να κρατήσουν επίπεδο και ανταγωνισμό σε υψηλό επίπεδο και με διάρκεια στο χρόνο και με διακρίσεις στο game.... λυπάμαι αλλά έχετε φτιάξει μια ομάδα που θέλει να φτάσει ουρανοξύστη με υποδομές μηδέν και κλήση σαν το πύργο της πίζας...μόλις φύγουν 10-20 "καλά" άτομα θα γυρίσετε στο μάυρο σκοτάδι...
Ti ta kanei twra to Tio pou feygoun oloi oi filoi tou pali?
Pou einai to megalh omada pou sarwnei to Global map??
9K gold eisodhma to mhna ftanei gia na plirwnei premium logariasmous se tosa asteria???
pote tha gyrisei sta 8aria pali?
Pou einai to megalh omada pou sarwnei to Global map??
9K gold eisodhma to mhna ftanei gia na plirwnei premium logariasmous se tosa asteria???
pote tha gyrisei sta 8aria pali?
Pare ta kouvadakia sou kai pane pekse allou eidimona.To poso mayra mesanyxta exeis gia to game molis fanike.Ayto eine to katharo eisodima apo tis perioxes.Xwris tasks ta opoia dinoun kai ton perissotero xryso i tin katataksi tis evdomadas.Egw pantws moirasa to flevari panw apo 120000.Kai oxi den eimaste eyxaristimenoi me ayto to noumero tha mporousame na moirasoume akoma parapanw.Oson afora ta paidia pou efygan na eyxithw kali synexeia se opou epileksoun na sinexisoun. Kai fisika ena dimosio megalo eyharistw ston Ypertexniti gia tin prosfora tou stin omada mas ola ayta ta xronia.
blsbill- Αριθμός μηνυμάτων : 129
Αυτό το κάνω ήδη@blsbill έγραψε:Pare ta kouvadakia sou kai pane pekse allou eidimona.
Δεν μας είπες γιατί έφυγαν τελικά απο την grof 20+ άτομα μέσα σε τόσες λίγες μέρες....?μήπως τους πείραξε η "νηστεία" στην ομάδα σας μετά την σαρακοστή?μήπως σας πήρανε χαμπάρι ότι είστε μυρωδιές?ΜΟΥαΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧαχ
Το τίο πάλι μόνο σαν μονόκερος μέσα στους πρασινομπλεδες θα είναι πάλι....κλαψ!!!
Ayto eine sigoura kati to opoio mono tin periergia sou tha ikanopioisei.Oloi kseroume ektos apo sena.Ekthesou loipon kiallo kai pes oti katevasei o portokali egkefalos sou.Akougese. Diaskedase mas gia alli mia fora.mas exeis kanei tous koiliakous fetes apo ta gelia edw kai mines.Seyxaristoume.
Oraia gia pes mas kai mas loipon afou to xeroun oloi kai den einai kryfo...giati efygan 20+++atoma apo thn super omada poy ftiaxate?mhpws eisai fail kai sy kai oi ypoloipoi?
Μπάμπη πάντως μου θυμίζεις τον Στέφανο Χίο χωρίς τα καντηλοπανάγια όμως
RNGD- Αριθμός μηνυμάτων : 392
Κούλα πονάς?Πως είσαι κούλα με 60 άτομα έμεινες Κούλα?ο σουβλατζής κερνάει και καφεδάκι πικρο?
Πάντε πάλι πίσω στούρνοι και ελάτε να δείτε αν έρχομαι....προγνώσεις ο ΜΠΑΜΠΗΣ!!!!!
Πάντε πάλι πίσω στούρνοι και ελάτε να δείτε αν έρχομαι....προγνώσεις ο ΜΠΑΜΠΗΣ!!!!!
Mpampi apo tin 15 thesi sto season pigame 10. apo 1240 elo rating pigame 1340.Mesa se 20 meres.Ti akrivws thes na peis oti meiname 60 atoma?Kai pou mporei px na mas exei epireasei ayto?Na min pw poso gold tha pernei o pektis pou pezei stin clan pleon...
blsbill έγραψε:Mpampi apo tin 15 thesi sto season pigame 10. apo 1240 elo rating pigame 1340.Mesa se 20 meres.Ti akrivws thes na peis oti meiname 60 atoma?Kai pou mporei px na mas exei epireasei ayto?Na min pw poso gold tha pernei o pektis pou pezei stin clan pleon...
Καλή αρπαχτή
Mas petixenei i PXA alla esy giati den eise pote mesa?
blsbill έγραψε:Mas petixenei i PXA alla esy giati den eise pote mesa?
δεν είμαι αρκετά καλός για αυτό βρε
RNGD έγραψε:blsbill έγραψε:Mas petixenei i PXA alla esy giati den eise pote mesa?
δεν είμαι αρκετά καλός για αυτό βρε. Σε άλλα νέα παίζω μόνο με 65% στα 10άρια όταν κάνω FC
Den apantises akoma omws giati efygan tosa atoma...olo to kinezo mou kaneis....ti egine i super omada..varese dialysh?pou einai to tio kai oi ypoloipoi?pnx-r?wtf...@Blsbill έγραψε:Mpampi apo tin 15 thesi sto season pigame 10. apo 1240 elo rating pigame 1340.Mesa se 20 meres.Ti akrivws thes na peis oti meiname 60 atoma?Kai pou mporei px na mas exei epireasei ayto?Na min pw poso gold tha pernei o pektis pou pezei stin clan pleon...
Me pas pali sta ELO ti me noiazei emena to ELO..?ayta ta lete poly oraia sta gallika me to Tio...alla to Tio to xasame mazi kai tin klapsa...
Πλέον θεωρείται skill το να spamάρεις παιχνίδια στο global map και να παρακαλάς να σε βγάλει με ομάδες του -500 average WN8 μπας και βγει κανά task. Γιατί όταν παίζεις με κάτι καλύτερο από αυτό είσαι σταθερά στη φάπα ξανά και ξανά.
Ο αριθμός των χειρότερων clan από τον οποίο τρώτε καθημερινά σταθερά ξύλο είναι απίστευτος...
Αλλά πάτε και κατακρίνετε και το παίζετε μάγκες σε άλλες ελληνικές ομάδες με -1000 average WN8.
Ξεκαβαλήστε το καλάμι γιατί κάποιοι από εμάς ξέρουν να διαβάζουν logs...
Σοβαρά; 25-30% από clans τύπου VIHAR και G_S;;; Με μόνο +300-400 average WN8 σε 10 παιχνίδια;
Ο αριθμός των χειρότερων clan από τον οποίο τρώτε καθημερινά σταθερά ξύλο είναι απίστευτος...
Αλλά πάτε και κατακρίνετε και το παίζετε μάγκες σε άλλες ελληνικές ομάδες με -1000 average WN8.
Ξεκαβαλήστε το καλάμι γιατί κάποιοι από εμάς ξέρουν να διαβάζουν logs...
Σοβαρά; 25-30% από clans τύπου VIHAR και G_S;;; Με μόνο +300-400 average WN8 σε 10 παιχνίδια;
Dimitraki ksespathoses kai sy ksafnika? Ti egine apo kei pou eixame kales sxeseis piges stous PXA kai allakses myala? Ksereis poli kala oti me 1300 elo opou kai na mpeis tha pekseis proti maxi me kali omada.sxedon panta.Giati kathese kai vlepeis tous VIHAR kai de vlepeis alles omades?Oso exoume peksei me VIHAR exoume peksei kai me poli dynatoterous antipalous kai me poli parapanw apo to 25% pou les esy.
Δεν έχω την ανάγκη να ξεσπαθώσω πουθενά και για τίποτα. Ούτε μυαλά άλλαξα, πάντα ο ίδιος είμαι.
Αντιλαμβάνομαι ότι είναι φυσιολογικό το να χάνεις σταθερά από τις πραγματικά κορυφαίες ομάδες. Δες λίγο τα logs σας όμως, χάνετε σταθερά και από πολύ χειρότερες θεωρητικά ομάδες. Δεν αναφέρομαι σε ομάδες 1-2 games που είναι και θέμα τύχης, αλλά με μεγαλύτερο αριθμό παιχνιδιών.
Θα χαρώ πολύ όταν φτάσετε να δέρνετε εμφατικά ομάδες που είναι στα ίδια WN8 ή και καλύτερες ακόμα. Εκεί φαίνεται για εμένα μία ομάδα και πόσο καλή είναι πραγματικά όταν παίζει ομαδικά. Παρατηρώ μέλη σας να γράφουν στα FB και να κατακρίνουν τις "μικρές" ελληνικές ομάδες. Ναι οκ...οι GVA πχ είναι noobάδες αλλά παίζουν με 40% win ratio τα μισά και πάνω παιχνίδια επειδή είναι πολύ χαμηλά σε stats ατομικά και τους βγάζει με 20-40% chance to win. Λίγη ταπεινότητα ίσως να είναι το πρώτο μάθημα που πρέπει να τους κάνεις.
Τέλος lol αυτά που λες για τους PXA, clan του κώλου είναι, παίχτες πολύ καλοί για randoms , εξαιρετικά απείθαρχοι και τα 3/4 από αυτούς είναι απλά κακοί μέσα σε μία ομάδα. Δεν το παίζεις μάγκας αν πας στους PXA, σιγά τα λάχανα
Αντιλαμβάνομαι ότι είναι φυσιολογικό το να χάνεις σταθερά από τις πραγματικά κορυφαίες ομάδες. Δες λίγο τα logs σας όμως, χάνετε σταθερά και από πολύ χειρότερες θεωρητικά ομάδες. Δεν αναφέρομαι σε ομάδες 1-2 games που είναι και θέμα τύχης, αλλά με μεγαλύτερο αριθμό παιχνιδιών.
Θα χαρώ πολύ όταν φτάσετε να δέρνετε εμφατικά ομάδες που είναι στα ίδια WN8 ή και καλύτερες ακόμα. Εκεί φαίνεται για εμένα μία ομάδα και πόσο καλή είναι πραγματικά όταν παίζει ομαδικά. Παρατηρώ μέλη σας να γράφουν στα FB και να κατακρίνουν τις "μικρές" ελληνικές ομάδες. Ναι οκ...οι GVA πχ είναι noobάδες αλλά παίζουν με 40% win ratio τα μισά και πάνω παιχνίδια επειδή είναι πολύ χαμηλά σε stats ατομικά και τους βγάζει με 20-40% chance to win. Λίγη ταπεινότητα ίσως να είναι το πρώτο μάθημα που πρέπει να τους κάνεις.
Τέλος lol αυτά που λες για τους PXA, clan του κώλου είναι, παίχτες πολύ καλοί για randoms , εξαιρετικά απείθαρχοι και τα 3/4 από αυτούς είναι απλά κακοί μέσα σε μία ομάδα. Δεν το παίζεις μάγκας αν πας στους PXA, σιγά τα λάχανα
TYRAELL75 έγραψε:Min asxolise me ton vlaka re billy
Θα είχα ήδη ανεβάσει το βίντεο με τη πούτσα που σου έριξα με τους μπεκρήδες Σέρβους στο advance αλλά είναι γεγονός ότι δεν μου αρέσει να κλωτσάω πτώματα.
Χάσατε ακριβώς με τον τρόπο που σας περιέγραψα, με 65-75% chance to win είχατε
Αλλά αντί να πάρεις κανά μάθημα ταπεινότητας, είσαι εδώ και βρίζεις.
Εγώ είμαι οκ, εσύ θα βρίζεις, εγώ θα σε γαμάω στο παιχνίδι όπου σε βρίσκω. Τίμια σχέση ηλίθια...
Σελίδα 8 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Σελίδα 8 από 8
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk