ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
+11
LASKAS
chritank
imperiumgraecum
Sanguinius
perseas
antkon
gregorakis
falakros
Viper79
Convii
PuN1Sh3R
15 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 4
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
Σε ένα μήνα δεν θα θυμάται το περιστατικό κανένας.
perseas- Αριθμός μηνυμάτων : 176
chritank έγραψε:Εσύ imperiumgraecum, αν σου βρίζουν την μάνα και σε σου εύχονται να πάθεις καρκίνο να μείνεις ατάραχος και να το διασκεδάσεις το λες άποψη και αυτό υπό μια έννοια
Αν κάνουν το ανωτέρω, απλά θα τους ευχηθώ ολόκαρδα τρίδιπλο καρκίνο με kinder έκπληξη μετάσταση σε ό,τι αγαπούν και θα τους κάνω add στο blacklist, η ζωή άλλως τε είναι πολύ μικρή για να καταπιάνομαι με τον κάθε βλάκα στα randoms.
Οπως προείπα, it's just a game
ΕDIT: βασικά ψιλοξεφεύγουμε από την forumιακή τάξη και ηθική που έχω φτύσει αίμα για να επιβάλω εδώ και τόσο καιρό με σιδηρά πυγμή και one-way ταξιδάκια αναψυχής στη Μακρόνησο
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
Κάπου εδώ γελάμε.....χαχαχαχα αν εσύ θεωρείς ψυχολογικό πλεονέκτημα την βρισιά και το καντύλι τότε καλώς σου είπα και πριν ότι σταμάτησε το troll γιατί σε χαλάει..... φοβερή στρατηγική...... να την χαίρεσαι αλλά δεν θα πάρω, εγώ προτιμώ στο χαλαρό και ήρεμο με το μυαλό.... επίσης να σε πληροφορήσω ότι μάλλον από τα λεγόμενά σου και το ύφος γραφής σου εκτιμώ ότι σου ρίχνω άνετα καμμια δεκαετία μια που μίλησες και για ηλικίες....και ξέρεις λόγο μεγαλύτερης εμπειρίας επίτρεψέ μου να σου να σου συστήσω να είσαι πιο προσεκτικός και να ξαναδιβάσεις τι γράφεις γιατί αυτό το νόημα έδωσες αν γυρίσεις λιγάκι πιο πάνω. Γιαυτό λοιπόν καλύτερα να βουτάμε την γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσουμε......αυτά τα ολίγα.Sanguinius έγραψε:@chritank Αν νομιζεις πως βρίζω για να εκτονωνομαι,τοτε δεν σκαμπασες τίποτα.But it is k,αν δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ψυχολογία για να πετύχεις τον στόχο σου,κακό του κεφαλιού σου.Οταν μεγαλώσεις και σταματήσεις να τσιμπάς σαν το ψάρι από τις εικονικές βρισιές,ενώ τύπου που δεν ξέρεις ούτε το όνομα του,τα λέμε
Με εκτίμηση,
DIPLOMAT 1821
Έχει επεξεργασθεί από τον/την chritank στις Παρ Φεβ 05, 2016 4:37 pm, 1 φορά
chritank- Αριθμός μηνυμάτων : 40
Σεβαστή η άποψή σου διαφορετική όμως από την δική μου, για τον λόγο αυτό εσύ μπορεί να δίνεις ανοχή σε τέτοια πράγματα εγώ όχι όμως. Το ότι είναι παιχνίδι δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να προσβάλουμε ανθρώπους η να τους βρίζουμε με χυδαίο τρόπο γιατί παίζουν.....ενοείται ότι αν η βρισία ήταν στα πλαίσια της καθημερινής διαλέκτου δεν θα το συζητούσαμε τώρα....και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.....επιπλεον δεν πιάστηκε κανένας απλά ένας το άρχισε ένας το συνέχισε....imperiumgraecum έγραψε:chritank έγραψε:Εσύ imperiumgraecum, αν σου βρίζουν την μάνα και σε σου εύχονται να πάθεις καρκίνο να μείνεις ατάραχος και να το διασκεδάσεις το λες άποψη και αυτό υπό μια έννοια
Αν κάνουν το ανωτέρω, απλά θα τους ευχηθώ ολόκαρδα τρίδιπλο καρκίνο με kinder έκπληξη μετάσταση σε ό,τι αγαπούν και θα τους κάνω add στο blacklist, η ζωή άλλως τε είναι πολύ μικρή για να καταπιάνομαι με τον κάθε βλάκα στα randoms.
Οπως προείπα, it's just a game
ΕDIT: βασικά ψιλοξεφεύγουμε από την forumιακή τάξη και ηθική που έχω φτύσει αίμα για να επιβάλω εδώ και τόσο καιρό με σιδηρά πυγμή και one-way ταξιδάκια αναψυχής στη Μακρόνησο
Με εκτίμηση,
DIPLOMAT 1821
Αγαπητέ antkon, χαιρετίζω την στάση σου απο εκεί και πέρα να σε ενημερώσω πως η GRGB έχει ήδη παραλάβει από προχθές τις σχετικές φωτογραφίες και συνομηλίες, επομένως έχει στοιχεία για να κρίνει τι και πως. Ας σου τα διαθέσουν να τα δείς και εσύ αν το θέλεις. Εμείς είπαμε την επίσημη θέση μας και στην διοίκηση της GRGB και επισήμως εδώ στο forum.antkon έγραψε:Λοιπον Κυριοι
Καταδικαστεα καθε τετοια πραξη αλλα εγω θα ζητησω να δω και το replay απο περιεργεια α και για να μην μπλεχτουμε εκφραζω προσωπικη αποψη και αποροια
Με εκτίμηση,
DIPLOMAT 1821
μαλακίες...κάθε λίγο μαλώνουν οι έλληνες παίκτες στα random.Τι φταίει η Clan ?Τι πρέπει δηλαδή?!Να κάνουμε τους παιδαγωγούς?Από ότι είδα βγήκε ο παίκτης από την grgb δεν είδα να γίνεται το ίδιο από άλλες ομάδες σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Κακώς και ασχολούμαι και γράφω σε αυτό το post
LASKAS- Αριθμός μηνυμάτων : 580
Αγαπητε chritank παρουσιαζεται ενα γεγονος μεσα εδω και σε ολα τα μελη αλλα ακουμε μονο την μια μερια και να ξερεις αυτο δεν ειναι καλο ας πουμε για εμενα που ειμαι σε αλλη κλαν αυτη η αρνηση να καταθεσετε το replay μου ακουγεται καπως κατα τα αλλα θα συμφωνησω με το Λασκα εχω δει πολλα χειροτερα και δεν εσπασε μυητ που λεμεchritank έγραψε:Αγαπητέ antkon, χαιρετίζω την στάση σου απο εκεί και πέρα να σε ενημερώσω πως η GRGB έχει ήδη παραλάβει από προχθές τις σχετικές φωτογραφίες και συνομηλίες, επομένως έχει στοιχεία για να κρίνει τι και πως. Ας σου τα διαθέσουν να τα δείς και εσύ αν το θέλεις. Εμείς είπαμε την επίσημη θέση μας και στην διοίκηση της GRGB και επισήμως εδώ στο forum.antkon έγραψε:Λοιπον Κυριοι
Καταδικαστεα καθε τετοια πραξη αλλα εγω θα ζητησω να δω και το replay απο περιεργεια α και για να μην μπλεχτουμε εκφραζω προσωπικη αποψη και αποροια
Με εκτίμηση,
DIPLOMAT 1821
Την Καλημερα μου
antkon- Αριθμός μηνυμάτων : 68
@ξchritank Μαλλον εσύ θα πρέπει να δουλέψεις την κατανόηση κειμένου.Φυσικά και τα καντήλια και τα βρισίδια,είναι ψυχολογικά παιχνίδια,από την στιγμή,που θα τσιμπήσεις σαν ψάρι,μου ανοίγεις μια πόρτα για να σε χειραγωγήσω.Επίσης,οταν εγραψα για ηλικία,δεν εννοούσα την σωματική,αλλα την διανοητική,στην οποία είσαι πολύ πίσω.Η εμπειρία,χωρίς την σωστή διαχείριση,είναι άχρηστη
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Όσοι λένε περί ηρεμίας, αγνόησης του troll, καλά τα λένε. Αν θέλεις να έχεις την ησυχία σου, καλύτερα να μην εκνευρίζεσαι κάθε φορά που κάθε 'ανώριμος τύπος' νομίζει ότι μπορεί να γράφει ότι θέλει.
Από την άλλη, αυτό δεν απενεχοποιεί τον 'ανώριμο'. Και καλό είναι να γράφονται αυτά, ώστε να γίνονται κατακριτέες αυτές οι συμπεριφορές. Αλλιώς δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουν.
Από την άλλη, αυτό δεν απενεχοποιεί τον 'ανώριμο'. Και καλό είναι να γράφονται αυτά, ώστε να γίνονται κατακριτέες αυτές οι συμπεριφορές. Αλλιώς δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουν.
True that.Έτσι κι αλλιώς,στο internet,ο καθένας ισχυρίζεται ο,τι θέλει.Όμως το να κατακρίνεις τέτοιες συμπεριφορές,είναι αντιφατικό,γιατί τότε ασχολείσαι.Ακόμα και αν ο ΑΠΟΕΛαρας,εκδιωχθεί από την clan του,ακόμα κι αν δεν τον ξαναπάρει καμία άλλη clan,ακόμα κι αν φάει perma ban,θα σταματήσει;Ούτε καν,θα φτιάξει άλλο account και θα συνεχίζει να βρίζει.Οπότε πέρα από την αυτοϊκανοποίηση που προσφέρει το report και η εικονική σκαταδικη,δεν έχει απολύτως κανένα άλλο νόημα,από το να πετάς 5-10 λεπτά από τον χρόνο σου
3)Φυσικά και δρω,εντελώς ατομικά και δεν με ενδιαφέρουν οι αρχές της ομάδας μου.Όπως επίσης η ομάδα μου,δεν φέρει καμία ευθύνη για τις πράξεις μου.Ω μα φυσικά και το διασκεδάζω να βρίζω στο Internet,ειδικά όταν παίζω LoL και ο αντίπαλος είναι tilted,για α η β λόγο,τον νευριάζω ακόμα περισσότερο,κάνει περισσότερα λάθη ή ακόμα καλύτερα ragequit και αυξάνει τις πιθανότητες να κερδίσω,που είναι το μόνο που με ενδιαφέρει..................( με τις υγείες σου και σου ξαναείπα να βουτάς την γλώσσα στο μυαλό πριν γράψεις γιατί προσπαθείς να αναιρέσεις ότι έγραφες πιο πάνω.....) Όσο για την διανοητική ηλικία αν διαβάσει κανείς τι γράφω και τι γράφεις τότε η σύγκριση και αυτής της ηλικίας είναι οφθαλμοφανής.....Sanguinius έγραψε:True that.Έτσι κι αλλιώς,στο internet,ο καθένας ισχυρίζεται ο,τι θέλει.Όμως το να κατακρίνεις τέτοιες συμπεριφορές,είναι αντιφατικό,γιατί τότε ασχολείσαι.Ακόμα και αν ο ΑΠΟΕΛαρας,εκδιωχθεί από την clan του,ακόμα κι αν δεν τον ξαναπάρει καμία άλλη clan,ακόμα κι αν φάει perma ban,θα σταματήσει;Ούτε καν,θα φτιάξει άλλο account και θα συνεχίζει να βρίζει.Οπότε πέρα από την αυτοϊκανοποίηση που προσφέρει το report και η εικονική σκαταδικη,δεν έχει απολύτως κανένα άλλο νόημα,από το να πετάς 5-10 λεπτά από τον χρόνο σου
Με εκτίμηση,
DIPLOMAT 1821
Λάσκα, κοίταξε καλά κάνεις και θέλεις να υποστηρίξεις την υστεροφημία της ομάδας σου, αλλά έχεις καταλάβει λάθος καθώς δεν είναι αυτό το θέμα μας!! Κανείς δεν είπε ότι φταίει η clan. Όμως αν η οποιδήποτε clan το επιτρέπει καθώς ο συγκεκριμένος άνηκε σε ομάδα τότε αν η ομάδα δεν είναι ξέφραγκο αμπέλι και ξέρω ότι και η δική σου δεν είναι τότε οφείλει να μην επιτρέπει τέτοια φαινόμενα πρωτίστως αν σέβεται τον ίδιο της τον ευατό. Ήδη ο παίκτης αποχώρησε οπότε η clan λειτούργησε κατά την γνώμη μου σωστά.LASKAS έγραψε:μαλακίες...κάθε λίγο μαλώνουν οι έλληνες παίκτες στα random.Τι φταίει η Clan ?Τι πρέπει δηλαδή?!Να κάνουμε τους παιδαγωγούς?Από ότι είδα βγήκε ο παίκτης από την grgb δεν είδα να γίνεται το ίδιο από άλλες ομάδες σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Με εκτίμηση,
DIPLOMAT 1821
Καλημέρα antkon, το γεγονός αναφέρθηκε στην διοίκηση των GRGB, παρουσία και παικτών της GRBB στο δικό σας ts καθώς όπως είπα διαθέτω αρκετούς φίλους στην ομάδα σου και για το λόγο αυτό είπαμε ότι τρέφουμε σεβασμό για την ομάδα αυτή, τους δόθηκαν τα πιστήρια οπότε δεν υπήρξε καμμία άρνηση όπως θέλεις να το παρουσιάσεις.....σου μετέφερε κάποιος ότι η ομάδα μου αρνήθηκε κάτι??? Από εκεί και πέρα αν υπήρχε και video θα δινόταν και αυτό. Εν κατακλείδι θα σε παρακαλούσα να μην προσπαθείς να δημιουργήσεις κλίμα η υποψίες ότι υπάρχει κάτι μεμπτό στην υπόθεση αυτή. Το πράγμα ήταν ξεκάθαρο και δεν χωράει κανενός είδους αμφισβήτηση.antkon έγραψε:Αγαπητε chritank παρουσιαζεται ενα γεγονος μεσα εδω και σε ολα τα μελη αλλα ακουμε μονο την μια μερια και να ξερεις αυτο δεν ειναι καλο ας πουμε για εμενα που ειμαι σε αλλη κλαν αυτη η αρνηση να καταθεσετε το replay μου ακουγεται καπως κατα τα αλλα θα συμφωνησω με το Λασκα εχω δει πολλα χειροτερα και δεν εσπασε μυητ που λεμεchritank έγραψε:Αγαπητέ antkon, χαιρετίζω την στάση σου απο εκεί και πέρα να σε ενημερώσω πως η GRGB έχει ήδη παραλάβει από προχθές τις σχετικές φωτογραφίες και συνομηλίες, επομένως έχει στοιχεία για να κρίνει τι και πως. Ας σου τα διαθέσουν να τα δείς και εσύ αν το θέλεις. Εμείς είπαμε την επίσημη θέση μας και στην διοίκηση της GRGB και επισήμως εδώ στο forum.antkon έγραψε:Λοιπον Κυριοι
Με εκτίμηση,
DIPLOMAT 1821
Την Καλημερα μου
Με εκτίμηση,
DIPLOMAT 1821
@chritank Αναιρώ αυτά που έγραψα;Δεν νομίζω,οταν προτείνω,να μην ασχολείσαι με αυτούς που σε βρίζουν,το κάνω για τους λόγους που έχω γράψει.Αka,αντί να πετύχεις την τιμωρία του υβριστή,πετυχαίνεις ακριβώς το αντίθετο,γίνεσαι υποχείριο του και αν έχεις ήδη νεύρα,που αφορουν το game,νευριάζεις ακομα περισσότερο και χειροτερεύει ακόμα περισσότερο η απόδοση σου στο game,με αποτέλεσμα να κάνεις throw το game.Αν δεν μπορείς να καταλάβεις,αυτό το απλό πράγμα,τοτε είναι ειρωνικό να μου προτείνεις,να βουτάω την γλώσσα στο μυαλό μου και πολύ απλά επιβεβαιώνεις,ποσό πίσω διανοητικά είσαι.Επίσης,θα σου κάνω μια καίρια ερώτηση,ας υποθέσουμε πως η clan καλά και τον έδιωξε.Πιστεύεις πως θα σταματήσει ο άλλος να βρίζει;Επίσης,πιστεύεις πως αν θέλει,δεν μπορεί να ξαναμπεί,με άλλο nick στην clan και ούτε γάτα ούτε ζημία;
Σαφώς και ανερείς τα γραφόμενά σου, σου έβαλα και το σχετικό κομμάτι όπου το διασκεδάζεις να βρίζεις και το θεωρείς και στατηγική......, από εκεί και πέρα ο τύπος αυτός όπως και ο κάθε ένας μπορεί να φτιάξει όσους λογαρισμούς θέλει και να τον ξαναπάρει όποιος θέλει.....το θέμα που αδυνατείς να καταλάβεις είναι αν θέλουμε στις ομάδες μας να έχουμε τέτοιους......όποιος θέλει να τους έχει ας τους χαίρεται όμως εμείς αν μας προσβάλουν θα το καταδικνείουμε και θα το δημοσιοποιούμε. Για το διανοητικό κομμάτι σου έχω ξαναπεί να κάνεις βόλτα και να δεις πολύ απλά τι γράφεις και τι γράφω,τον δείκτη διανοητικής ικανότητας εσύ τον μετράς με τα μπρος και πίσω??? lol καινούργια στρατηγική σου και αυτό.....αρχίζω και νιώθω ότι βρήκαμε τον νέο τρόπο μέτρησης διανοητικής ικανότητας.....σε pm θα σου προτείνω ένα συνέδριο για να μας δημοσιεύσεις την στρατηγική σου....τέτοια μυαλά δεν πρέπει να εγκλωβίζονται σε ένα απλό forum παιχνιδιού.....Sanguinius έγραψε:@chritank Αναιρώ αυτά που έγραψα;Δεν νομίζω,οταν προτείνω,να μην ασχολείσαι με αυτούς που σε βρίζουν,το κάνω για τους λόγους που έχω γράψει.Αka,αντί να πετύχεις την τιμωρία του υβριστή,πετυχαίνεις ακριβώς το αντίθετο,γίνεσαι υποχείριο του και αν έχεις ήδη νεύρα,που αφορουν το game,νευριάζεις ακομα περισσότερο και χειροτερεύει ακόμα περισσότερο η απόδοση σου στο game,με αποτέλεσμα να κάνεις throw το game.Αν δεν μπορείς να καταλάβεις,αυτό το απλό πράγμα,τοτε είναι ειρωνικό να μου προτείνεις,να βουτάω την γλώσσα στο μυαλό μου και πολύ απλά επιβεβαιώνεις,ποσό πίσω διανοητικά είσαι.Επίσης,θα σου κάνω μια καίρια ερώτηση,ας υποθέσουμε πως η clan καλά και τον έδιωξε.Πιστεύεις πως θα σταματήσει ο άλλος να βρίζει;Επίσης,πιστεύεις πως αν θέλει,δεν μπορεί να ξαναμπεί,με άλλο nick στην clan και ούτε γάτα ούτε ζημία;
Με εκτίμηση,
DIPLOMAT 1821
Ας κλείσει εδώ το θέμα,όσο για τον Αντώνη, ας ζητήσει το replay απ τον φίλο του APOEL_74 αφού το θέλει τόσο και αν δει κάτι διαφορετικό απ τα screenshots, να τα βάλει να τα δούμε κι εμείς !!!
Καλή συνεχεία σε ολους.
Καλή συνεχεία σε ολους.
Viper79- Αριθμός μηνυμάτων : 9
αγαπητε οταν εκθετετε καποιον να παρουσιαζεται ολα τα αποδεικτικα στοιχεια οχι μονο μερος τουςchritank έγραψε:Καλημέρα antkon, το γεγονός αναφέρθηκε στην διοίκηση των GRGB, παρουσία και παικτών της GRBB στο δικό σας ts καθώς όπως είπα διαθέτω αρκετούς φίλους στην ομάδα σου και για το λόγο αυτό είπαμε ότι τρέφουμε σεβασμό για την ομάδα αυτή, τους δόθηκαν τα πιστήρια οπότε δεν υπήρξε καμμία άρνηση όπως θέλεις να το παρουσιάσεις.....σου μετέφερε κάποιος ότι η ομάδα μου αρνήθηκε κάτι??? Από εκεί και πέρα αν υπήρχε και video θα δινόταν και αυτό. Εν κατακλείδι θα σε παρακαλούσα να μην προσπαθείς να δημιουργήσεις κλίμα η υποψίες ότι υπάρχει κάτι μεμπτό στην υπόθεση αυτή. Το πράγμα ήταν ξεκάθαρο και δεν χωράει κανενός είδους αμφισβήτηση.antkon έγραψε:Αγαπητε chritank παρουσιαζεται ενα γεγονος μεσα εδω και σε ολα τα μελη αλλα ακουμε μονο την μια μερια και να ξερεις αυτο δεν ειναι καλο ας πουμε για εμενα που ειμαι σε αλλη κλαν αυτη η αρνηση να καταθεσετε το replay μου ακουγεται καπως κατα τα αλλα θα συμφωνησω με το Λασκα εχω δει πολλα χειροτερα και δεν εσπασε μυητ που λεμεchritank έγραψε:Αγαπητέ antkon, χαιρετίζω την στάση σου απο εκεί και πέρα να σε ενημερώσω πως η GRGB έχει ήδη παραλάβει από προχθές τις σχετικές φωτογραφίες και συνομηλίες, επομένως έχει στοιχεία για να κρίνει τι και πως. Ας σου τα διαθέσουν να τα δείς και εσύ αν το θέλεις. Εμείς είπαμε την επίσημη θέση μας και στην διοίκηση της GRGB και επισήμως εδώ στο forum.antkon έγραψε:Λοιπον Κυριοι
Με εκτίμηση,
DIPLOMAT 1821
Την Καλημερα μου
Με εκτίμηση,
DIPLOMAT 1821
το ζηταω απο εσας αλλα δεν το βλεπω πουθενα και μην ανησυχεις μολις τον πετυχω θα τον ζητησω και απο αυτονViper79 έγραψε:Ας κλείσει εδώ το θέμα,όσο για τον Αντώνη, ας ζητήσει το replay απ τον φίλο του APOEL_74 αφού το θέλει τόσο και αν δει κάτι διαφορετικό απ τα screenshots, να τα βάλει να τα δούμε κι εμείς !!!
Καλή συνεχεία σε ολους.
@chritank Και πάλι δεν καταλαβαίνεις,ενώ σου εξήγησα.Όταν συμφώνησα,στο να αγνοείς,αυτόν που βρίζει,δεν ΑΝΑΙΡΩ τα γραπτά μου.Απλά,είναι η καλύτερη για μην σε ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ.Αναιρώ τα γραπτά μου;Όχι,γιατί σε τόσα posts,αυτό γράφω,δεν υπάρχει λόγος,να γίνεται ντόρος,ούτε να καταδικάζονται οι εικονικές βρίσιες.Επίσης,δεν είναι καινούριος τρόπος μέτρησης,απλά είσαι πολύ πίσω,σε σύγκριση με τους υπόλοιπους σε αυτό το post,που δεν θίγονται.Ωραία,καταδίκασε και δημοσιοποίησε,πιστεύεις πως ο τύπος θα σταματήσει;Πιστεύεις πως θα ενδιαφερθεί για το post αυτό;Πιστεύεις πως πραγματικά θα αλλάξει κάτι;
Αγαπητέ, μάλλον δεν έγινα αντιληπτός.....ότι στοιχείο υπήρχε από πλευράς μας δόθηκε αρχικά στην αρμόδια clan και εν συνεχεία δημοσιοποιήθηκε.....νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρος.......και δεν τον εκθέσαμε, εκτέθηκε μόνος του από τα λεγόμενα και την συμπεριφορά του. Αυτή θα έπρεπε να σε προβληματίζει και όχι το αν ο παίκτης έχει ανοιχτή την καταγραφή video μαχης....όπως σου απάντησα αυτό ζήτησέ το από τον παίκτη των GRGB. Aν έχει συμβεί κάτι διαφορετικό από τα στοιχεία που υπάρχουν θα τοποθετηθούμε σχετικώς.antkon έγραψε:αγαπητε οταν εκθετετε καποιον να παρουσιαζεται ολα τα αποδεικτικα στοιχεια οχι μονο μερος τουςchritank έγραψε:Καλημέρα antkon, το γεγονός αναφέρθηκε στην διοίκηση των GRGB, παρουσία και παικτών της GRBB στο δικό σας ts καθώς όπως είπα διαθέτω αρκετούς φίλους στην ομάδα σου και για το λόγο αυτό είπαμε ότι τρέφουμε σεβασμό για την ομάδα αυτή, τους δόθηκαν τα πιστήρια οπότε δεν υπήρξε καμμία άρνηση όπως θέλεις να το παρουσιάσεις.....σου μετέφερε κάποιος ότι η ομάδα μου αρνήθηκε κάτι??? Από εκεί και πέρα αν υπήρχε και video θα δινόταν και αυτό. Εν κατακλείδι θα σε παρακαλούσα να μην προσπαθείς να δημιουργήσεις κλίμα η υποψίες ότι υπάρχει κάτι μεμπτό στην υπόθεση αυτή. Το πράγμα ήταν ξεκάθαρο και δεν χωράει κανενός είδους αμφισβήτηση.antkon έγραψε:Αγαπητε chritank παρουσιαζεται ενα γεγονος μεσα εδω και σε ολα τα μελη αλλα ακουμε μονο την μια μερια και να ξερεις αυτο δεν ειναι καλο ας πουμε για εμενα που ειμαι σε αλλη κλαν αυτη η αρνηση να καταθεσετε το replay μου ακουγεται καπως κατα τα αλλα θα συμφωνησω με το Λασκα εχω δει πολλα χειροτερα και δεν εσπασε μυητ που λεμεchritank έγραψε:Αγαπητέ antkon, χαιρετίζω την στάση σου απο εκεί και πέρα να σε ενημερώσω πως η GRGB έχει ήδη παραλάβει από προχθές τις σχετικές φωτογραφίες και συνομηλίες, επομένως έχει στοιχεία για να κρίνει τι και πως. Ας σου τα διαθέσουν να τα δείς και εσύ αν το θέλεις. Εμείς είπαμε την επίσημη θέση μας και στην διοίκηση της GRGB και επισήμως εδώ στο forum.antkon έγραψε:Λοιπον Κυριοι
Με εκτίμηση,
DIPLOMAT 1821
Την Καλημερα μου
Με εκτίμηση,
DIPLOMAT 1821
Από την στιγμή που η ομάδα του απέπεμψε τον παίκτη και τουλάχιστον οι περισσότεροι καταδικάσαμε αντίστοιχες συμπεριφορές δεν βρίσκω τον λόγο συνέχισης του θέματος αυτού. Αποτελεί μια κακή παρένθενση και την κλείνουμε εδω.
Με εκτίμηση,
DIPLOMAT 1821
ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ???
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ?????
ΒΡΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ......
Viper79- Αριθμός μηνυμάτων : 9
re viper kane mou tin xari zitao ena replay an den to exete i den thele na to dosete min mas lete peri ItihkiS kai istoriesViper79 έγραψε:ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ???
ANTE ARKETA POU GINETA OLOI IPERMAXOI TI ITIHKIS OTAN VRIZETE ESEIS EINAI KALA
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ REPLAY ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΠΙΚΡΙΝΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙchritank έγραψε:Αγαπητέ, μάλλον δεν έγινα αντιληπτός.....ότι στοιχείο υπήρχε από πλευράς μας δόθηκε αρχικά στην αρμόδια clan και εν συνεχεία δημοσιοποιήθηκε.....νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρος.......και δεν τον εκθέσαμε, εκτέθηκε μόνος του από τα λεγόμενα και την συμπεριφορά του. Αυτή θα έπρεπε να σε προβληματίζει και όχι το αν ο παίκτης έχει ανοιχτή την καταγραφή video μαχης....όπως σου απάντησα αυτό ζήτησέ το από τον παίκτη των GRGB. Aν έχει συμβεί κάτι διαφορετικό από τα στοιχεία που υπάρχουν θα τοποθετηθούμε σχετικώς.antkon έγραψε:αγαπητε οταν εκθετετε καποιον να παρουσιαζεται ολα τα αποδεικτικα στοιχεια οχι μονο μερος τουςchritank έγραψε:Καλημέρα antkon, το γεγονός αναφέρθηκε στην διοίκηση των GRGB, παρουσία και παικτών της GRBB στο δικό σας ts καθώς όπως είπα διαθέτω αρκετούς φίλους στην ομάδα σου και για το λόγο αυτό είπαμε ότι τρέφουμε σεβασμό για την ομάδα αυτή, τους δόθηκαν τα πιστήρια οπότε δεν υπήρξε καμμία άρνηση όπως θέλεις να το παρουσιάσεις.....σου μετέφερε κάποιος ότι η ομάδα μου αρνήθηκε κάτι??? Από εκεί και πέρα αν υπήρχε και video θα δινόταν και αυτό. Εν κατακλείδι θα σε παρακαλούσα να μην προσπαθείς να δημιουργήσεις κλίμα η υποψίες ότι υπάρχει κάτι μεμπτό στην υπόθεση αυτή. Το πράγμα ήταν ξεκάθαρο και δεν χωράει κανενός είδους αμφισβήτηση.antkon έγραψε:Αγαπητε chritank παρουσιαζεται ενα γεγονος μεσα εδω και σε ολα τα μελη αλλα ακουμε μονο την μια μερια και να ξερεις αυτο δεν ειναι καλο ας πουμε για εμενα που ειμαι σε αλλη κλαν αυτη η αρνηση να καταθεσετε το replay μου ακουγεται καπως κατα τα αλλα θα συμφωνησω με το Λασκα εχω δει πολλα χειροτερα και δεν εσπασε μυητ που λεμεchritank έγραψε:Αγαπητέ antkon, χαιρετίζω την στάση σου απο εκεί και πέρα να σε ενημερώσω πως η GRGB έχει ήδη παραλάβει από προχθές τις σχετικές φωτογραφίες και συνομηλίες, επομένως έχει στοιχεία για να κρίνει τι και πως. Ας σου τα διαθέσουν να τα δείς και εσύ αν το θέλεις. Εμείς είπαμε την επίσημη θέση μας και στην διοίκηση της GRGB και επισήμως εδώ στο forum.antkon έγραψε:Λοιπον Κυριοι
Με εκτίμηση,
DIPLOMAT 1821
Την Καλημερα μου
Με εκτίμηση,
DIPLOMAT 1821
Από την στιγμή που η ομάδα του απέπεμψε τον παίκτη και τουλάχιστον οι περισσότεροι καταδικάσαμε αντίστοιχες συμπεριφορές δεν βρίσκω τον λόγο συνέχισης του θέματος αυτού. Αποτελεί μια κακή παρένθενση και την κλείνουμε εδω.
Με εκτίμηση,
DIPLOMAT 1821
ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΕΚΦΥΓΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Convii- Αριθμός μηνυμάτων : 92
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» WoTgr Ιστοσελίδα - Blog
» Χριστος ανεστη σε ολους
» γεια σε ολους
» ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ