ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
+11
LASKAS
chritank
imperiumgraecum
Sanguinius
perseas
antkon
gregorakis
falakros
Viper79
Convii
PuN1Sh3R
15 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 4
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
Μα δεν βλεπεις ενα πραγμα ζηταω αλλα δενConvii έγραψε:Το κέρατο μου !!!!!!! χαχαχαχαχαχ έχετε πλάκα πάντως.
antkon- Αριθμός μηνυμάτων : 68
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ , ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΒΑΛΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ !!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΔΩΣΕ ΜΟΥ SCREENSHOTS, ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΚΙΟΛΑΣ !!!!!!
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ !!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΔΩΣΕ ΜΟΥ SCREENSHOTS, ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ !!!!
Viper79- Αριθμός μηνυμάτων : 9
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΕΓΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕViper79 έγραψε:ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ , ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΒΑΛΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ !!!!
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΧΩ ΕΙΔΗ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΚΦΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΜΙΑ ΚΛΑΝ
ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΕΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ?
Η αρχικες φωτογραφιες σιγουρα δεχνουν μετα την καταστροφη απο το arty....
το replay μπορει και να εδειχνε αν προηγηθηκε ποιο πριν κατι αλλο
οπως και να εχει, δεν υπαρχει, αν υπηρχε σιγουρα θα το βαζανε......
ας πω και ενα ανεκδωτακι να γελασουμε, που το εχω 3 μηνες να το βλεπω και να γελαω.
sorry για τους Λαρισαιους, αλλα δεν το εβγαλα εγω........
Λαρισαίος θύμα τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο.
- Τρομοκράτες :ISIS , καθίστε όλοι κάτω !!!
- Λαρισαίος :Ιμίς;
- Τρομοκράτες :Όχι ΙΜIS, ISIS!
- Λαρισαίος :Κατσίτε ντε, ιμίς ή ισίς;
- Τρομοκράτες :ISIS είμαστε εμείς, εσείς κάτω!
- Λαρισαίος :ισίς ίστι ιμίς, κ'ιμις ποιοι ίμαστι; με δλέβς α;
- Τρομοκράτες :Απελευθερώστε λίγο αυτόν, να τελειώνουμε!
ας πω και ενα ανεκδωτακι να γελασουμε, που το εχω 3 μηνες να το βλεπω και να γελαω.
falakros- Αριθμός μηνυμάτων : 108
μπορουν το πουν αμα ειναι ετσι πολυ απλαfalakros έγραψε:Η αρχικες φωτογραφιες σιγουρα δεχνουν μετα την καταστροφη απο το arty....
Replay δεν υπάρχει, ο παίκτης μου δεν κρατάει replay. Ξέρω όμως το τι έγινε...
Βρες το λοιπόν εσύ απ το φιλαρακι σου, και βάλτο να το δούμε και να του δώσουμε συγχαρητήρια !!!
Εγω σου έδωσα φωτό που δείχνουν τα πάντα.
Έχεις δίκιο όμως, έπρεπε να είχα το replay, τότε όχι απλώς δε θα εγραφες, θα σφυριζες αδιάφορα....
Περιμένω λοιπόν να ανεβασεις εσύ το replay απ το φιλαρακι σου, και μετά να μας πεις....
Βρες το λοιπόν εσύ απ το φιλαρακι σου, και βάλτο να το δούμε και να του δώσουμε συγχαρητήρια !!!
Έχεις δίκιο όμως, έπρεπε να είχα το replay, τότε όχι απλώς δε θα εγραφες, θα σφυριζες αδιάφορα....
Περιμένω λοιπόν να ανεβασεις εσύ το replay απ το φιλαρακι σου, και μετά να μας πεις....
Viper79- Αριθμός μηνυμάτων : 9
Οποτε κακως κανουμε ολη αυτη την συζητηση και πολυ απλα θα μπορουσες να απαντησεις 2 σελιδες πιο πριν οκ μα καλυψες α και για να στο ξαναπω ειμαι απο του πρωτους που επικρινα τον ΑΠΟΕΛ απο κει και περα αν ειναι φιλαρακι μοθ η οχι δεν το ξερεις και καλο θα ειναι να μη γραφεις ανακριβιες ως προς το ατομο μου μονο για να πετυχεις κλιμα και εντυπωσιασμο αντε και καλη συνεχειαViper79 έγραψε:Replay δεν υπάρχει, ο παίκτης μου δεν κρατάει replay. Ξέρω όμως το τι έγινε...
Στο εξηγήσαμε τουλάχιστον 20 φορές ότι αν το είχαμε και αυτό θα το είχες στα χέρια σου, γιαυτό λοιπόν σταμάτησε να θέλεις να καλύψεις με δήθεν και αν πρακτικές..... πολύ ατεχνως το "καμάρι - φίλο" σου και δες την πραγματικότητα....εμεις αν παίκτης δικός μας είχε κάνει κάτι ανάλογο και μας ενημερώνατε όπως κάναμε και εμείς επισήμως με στοιχεία, θα είχαμε βγει δημοσίως θα ζητούσαμε συγνώμη και ο παίκτης αυτός θα ήταν παρελθόν για εμάς.....εσύ κάτσε να κάνεις ότι εικασία θέλεις προκειμένου να δημιουργήσεις χαζο - υποψίες για το οτιδήποτε.....αααα και που σαι να είσαι σίγουρος ότι δεν κοιμόμασταν και βλέπαμε το σενάριο για να κάνουμε κακό στην ομάδα σου και τον συγκεκριμένο παίκτη....το κακό για να μην πω τίποτα άλλο το είχατε μεσα στην clan και το είπαμε το όνομά του και τα κατορθώματα του, μαθαίνω ότι τον είχες και φίλο.....οπότε ψαχτείτε μεταξύ σας.....antkon έγραψε:Οποτε κακως κανουμε ολη αυτη την συζητηση και πολυ απλα θα μπορουσες να απαντησεις 2 σελιδες πιο πριν οκ μα καλυψες α και για να στο ξαναπω ειμαι απο του πρωτους που επικρινα τον ΑΠΟΕΛ απο κει και περα αν ειναι φιλαρακι μοθ η οχι δεν το ξερεις και καλο θα ειναι να μη γραφεις ανακριβιες ως προς το ατομο μου μονο για να πετυχεις κλιμα και εντυπωσιασμο αντε και καλη συνεχειαViper79 έγραψε:Replay δεν υπάρχει, ο παίκτης μου δεν κρατάει replay. Ξέρω όμως το τι έγινε...
Με εκτίμηση,
DIPLOMAT 1821
Έχει επεξεργασθεί από τον/την chritank στις Σαβ Φεβ 06, 2016 8:18 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : συντακτικη διορθωση)
chritank- Αριθμός μηνυμάτων : 40
αλλα λογια να αγαπιομαστε κανατε ολοκληρο θεμα για την συμεριφορα ενος παιχτη και καλ το κανατε αλαλ πο την ζηταω/με να δουμε τι στο διαολο εγινε στο παιχνιδι αυτο και εσεις μας λετε εχουμε δωσει φωτο κτλπ αμα ειμουν λκοιπον σε αλλη κλαν η χωρις κλαν θα μου απαντουσες το ιδιο? η επειδη ειμαι στην συγκεκριμενη βλεπεται εχθρους παντου τεσπα συνεχιστε αυτο το θεαμ μονοι σας ετσι και αλλιως δεν ενδιαφερει κανεναchritank έγραψε:Στο εξηγήσαμε τουλάχιστον 20 φορές ότι αν το είχαμε και αυτό θα το είχες στα χέρια σου, γιαυτό λοιπόν σταμάτησε να θέλεις να καλύψεις με δήθεν και αν πρακτικές..... πολύ ατεχνως το "καμάρι - φίλο" σου και δες την πραγματικότητα....εμεις αν παίκτης δικός μας είχε κάνει κάτι ανάλογο και μας ενημερώνατε όπως κάναμε και εμείς επισήμως με στοιχεία, θα είχαμε βγει δημοσίως θα ζητούσαμε συγνώμη και ο παίκτης αυτός θα ήταν παρελθόν για εμάς.....εσύ κάτσε να κάνεις ότι εικασία θέλεις προκειμένου να δημιουργήσεις χαζο - υποψίες για το οτιδήποτε.....αααα και που σαι να είσαι σίγουρος ότι δεν κοιμόμασταν και βλέπαμε το σενάριο για να κάνουμε κακό στην ομάδα σου και τον συγκεκριμένο παίκτη....το κακό για να μην πω τίποτα άλλο το είχατε μεσα στην clan και το είπαμε το όνομά του και τα κατορθώματα του, μαθαίνω ότι τον είχες και φίλο.....οπότε ψαχτείτε μεταξύ σας.....antkon έγραψε:Οποτε κακως κανουμε ολη αυτη την συζητηση και πολυ απλα θα μπορουσες να απαντησεις 2 σελιδες πιο πριν οκ μα καλυψες α και για να στο ξαναπω ειμαι απο του πρωτους που επικρινα τον ΑΠΟΕΛ απο κει και περα αν ειναι φιλαρακι μοθ η οχι δεν το ξερεις και καλο θα ειναι να μη γραφεις ανακριβιες ως προς το ατομο μου μονο για να πετυχεις κλιμα και εντυπωσιασμο αντε και καλη συνεχειαViper79 έγραψε:Replay δεν υπάρχει, ο παίκτης μου δεν κρατάει replay. Ξέρω όμως το τι έγινε...
Με εκτίμηση,
DIPLOMAT 1821
SOS SOS SOS, Ζητείτε άνθρωπος που να ξέρει να διαβάζει και να έχει την δυνατότητα συνενόησης.....antkon έγραψε:αλλα λογια να αγαπιομαστε κανατε ολοκληρο θεμα για την συμεριφορα ενος παιχτη και καλ το κανατε αλαλ πο την ζηταω/με να δουμε τι στο διαολο εγινε στο παιχνιδι αυτο και εσεις μας λετε εχουμε δωσει φωτο κτλπ αμα ειμουν λκοιπον σε αλλη κλαν η χωρις κλαν θα μου απαντουσες το ιδιο? η επειδη ειμαι στην συγκεκριμενη βλεπεται εχθρους παντου τεσπα συνεχιστε αυτο το θεαμ μονοι σας ετσι και αλλιως δεν ενδιαφερει κανεναchritank έγραψε:Στο εξηγήσαμε τουλάχιστον 20 φορές ότι αν το είχαμε και αυτό θα το είχες στα χέρια σου, γιαυτό λοιπόν σταμάτησε να θέλεις να καλύψεις με δήθεν και αν πρακτικές..... πολύ ατεχνως το "καμάρι - φίλο" σου και δες την πραγματικότητα....εμεις αν παίκτης δικός μας είχε κάνει κάτι ανάλογο και μας ενημερώνατε όπως κάναμε και εμείς επισήμως με στοιχεία, θα είχαμε βγει δημοσίως θα ζητούσαμε συγνώμη και ο παίκτης αυτός θα ήταν παρελθόν για εμάς.....εσύ κάτσε να κάνεις ότι εικασία θέλεις προκειμένου να δημιουργήσεις χαζο - υποψίες για το οτιδήποτε.....αααα και που σαι να είσαι σίγουρος ότι δεν κοιμόμασταν και βλέπαμε το σενάριο για να κάνουμε κακό στην ομάδα σου και τον συγκεκριμένο παίκτη....το κακό για να μην πω τίποτα άλλο το είχατε μεσα στην clan και το είπαμε το όνομά του και τα κατορθώματα του, μαθαίνω ότι τον είχες και φίλο.....οπότε ψαχτείτε μεταξύ σας.....antkon έγραψε:Οποτε κακως κανουμε ολη αυτη την συζητηση και πολυ απλα θα μπορουσες να απαντησεις 2 σελιδες πιο πριν οκ μα καλυψες α και για να στο ξαναπω ειμαι απο του πρωτους που επικρινα τον ΑΠΟΕΛ απο κει και περα αν ειναι φιλαρακι μοθ η οχι δεν το ξερεις και καλο θα ειναι να μη γραφεις ανακριβιες ως προς το ατομο μου μονο για να πετυχεις κλιμα και εντυπωσιασμο αντε και καλη συνεχειαViper79 έγραψε:Replay δεν υπάρχει, ο παίκτης μου δεν κρατάει replay. Ξέρω όμως το τι έγινε...
Με εκτίμηση,
DIPLOMAT 1821
1. Δεν κάναμε ολόκληρο θέμα απλά δημοσιοποιήσαμε την αχαρακτήριστη συμπεριφορά παίκτη των GRGB ενατίον παίκτη μας και αφού πρωτίστος είχε ενημερωθεί η ομάδα του. (Δόθηκαν ότι αποδείξεις υπήρχαν)
2. Δεν βλέπουμε κανένα εχθρό πουθενά και αυτή είναι η διαφορά μας, εμείς εξακολουθούμε να εκτιμούμε την clan σας και τους ανθρώπους της, την συμπεριφορά κρίνουμε και καταδικάζουμε και όποιον την υποστηρίζει και αδυνατεί να καταλάβει πως η ανθρώπινη προσωπικότητα είναι πολύ πάνω από μια ήττα η νίκη σε ένα παιχνίδι καθώς πίσω από τα πληκτρολόγια βρίσκονται άνθρωποι......
3. Το θέμα αυτό ενδιαφέρει πολλούς ακόμη και εσένα που εμφανίστηκες με μετριοπαθή στάση να προσπαθήσεις να μας κάνεις με χαζο υποψίες το άσπρο μαύρο.....αν δεν ενδίεφερε δεν θα είχες εμφανιστεί να γράψεις ότι θέλεις και video για να βγάλεις συμπέρασμα.....
Υ.Γ. 1. Στα έκανα και bolt για να τα διαβάσεις καλά μην μας λες πάλι για video - κ.α.
2. "Ο στρατηλάτης" που δεν χάνει ποτέ και δεν πρέπει να τον βαράς με πυρά σε μάχη γιατί θα σε στολίσει με ότι κοσμητικό επίθετο υπάρχει έφυγε οπότε εμάς αυτό μας καλύπτει, ευχή προσωπική να μην βρεθεί ελληνική ομάδα να τον πάρει....
Με εκτίμηση,
DIPLOMAT 1821
chritank- Αριθμός μηνυμάτων : 40
ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ 1821 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑchritank έγραψε:SOS SOS SOS, Ζητείτε άνθρωπος που να ξέρει να διαβάζει και να έχει την δυνατότητα συνενόησης.....antkon έγραψε:αλλα λογια να αγαπιομαστε κανατε ολοκληρο θεμα για την συμεριφορα ενος παιχτη και καλ το κανατε αλαλ πο την ζηταω/με να δουμε τι στο διαολο εγινε στο παιχνιδι αυτο και εσεις μας λετε εχουμε δωσει φωτο κτλπ αμα ειμουν λκοιπον σε αλλη κλαν η χωρις κλαν θα μου απαντουσες το ιδιο? η επειδη ειμαι στην συγκεκριμενη βλεπεται εχθρους παντου τεσπα συνεχιστε αυτο το θεαμ μονοι σας ετσι και αλλιως δεν ενδιαφερει κανεναchritank έγραψε:Στο εξηγήσαμε τουλάχιστον 20 φορές ότι αν το είχαμε και αυτό θα το είχες στα χέρια σου, γιαυτό λοιπόν σταμάτησε να θέλεις να καλύψεις με δήθεν και αν πρακτικές..... πολύ ατεχνως το "καμάρι - φίλο" σου και δες την πραγματικότητα....εμεις αν παίκτης δικός μας είχε κάνει κάτι ανάλογο και μας ενημερώνατε όπως κάναμε και εμείς επισήμως με στοιχεία, θα είχαμε βγει δημοσίως θα ζητούσαμε συγνώμη και ο παίκτης αυτός θα ήταν παρελθόν για εμάς.....εσύ κάτσε να κάνεις ότι εικασία θέλεις προκειμένου να δημιουργήσεις χαζο - υποψίες για το οτιδήποτε.....αααα και που σαι να είσαι σίγουρος ότι δεν κοιμόμασταν και βλέπαμε το σενάριο για να κάνουμε κακό στην ομάδα σου και τον συγκεκριμένο παίκτη....το κακό για να μην πω τίποτα άλλο το είχατε μεσα στην clan και το είπαμε το όνομά του και τα κατορθώματα του, μαθαίνω ότι τον είχες και φίλο.....οπότε ψαχτείτε μεταξύ σας.....antkon έγραψε:Οποτε κακως κανουμε ολη αυτη την συζητηση και πολυ απλα θα μπορουσες να απαντησεις 2 σελιδες πιο πριν οκ μα καλυψες α και για να στο ξαναπω ειμαι απο του πρωτους που επικρινα τον ΑΠΟΕΛ απο κει και περα αν ειναι φιλαρακι μοθ η οχι δεν το ξερεις και καλο θα ειναι να μη γραφεις ανακριβιες ως προς το ατομο μου μονο για να πετυχεις κλιμα και εντυπωσιασμο αντε και καλη συνεχειαViper79 έγραψε:Replay δεν υπάρχει, ο παίκτης μου δεν κρατάει replay. Ξέρω όμως το τι έγινε...
Με εκτίμηση,
DIPLOMAT 1821
1. Δεν κάναμε ολόκληρο θέμα απλά δημοσιοποιήσαμε την αχαρακτήριστη συμπεριφορά παίκτη των GRGB ενατίον παίκτη μας και αφού πρωτίστος είχε ενημερωθεί η ομάδα του. (Δόθηκαν ότι αποδείξεις υπήρχαν)
2. Δεν βλέπουμε κανένα εχθρό πουθενά και αυτή είναι η διαφορά μας, εμείς εξακολουθούμε να εκτιμούμε την clan σας και τους ανθρώπους της, την συμπεριφορά κρίνουμε και καταδικάζουμε και όποιον την υποστηρίζει και αδυνατεί να καταλάβει πως η ανθρώπινη προσωπικότητα είναι πολύ πάνω από μια ήττα η νίκη σε ένα παιχνίδι καθώς πίσω από τα πληκτρολόγια βρίσκονται άνθρωποι......
3. Το θέμα αυτό ενδιαφέρει πολλούς ακόμη και εσένα που εμφανίστηκες με μετριοπαθή στάση να προσπαθήσεις να μας κάνεις με χαζο υποψίες το άσπρο μαύρο.....αν δεν ενδίεφερε δεν θα είχες εμφανιστεί να γράψεις ότι θέλεις και video για να βγάλεις συμπέρασμα.....
Υ.Γ. 1. Στα έκανα και bolt για να τα διαβάσεις καλά μην μας λες πάλι για video - κ.α.
2. "Ο στρατηλάτης" που δεν χάνει ποτέ και δεν πρέπει να τον βαράς με πυρά σε μάχη γιατί θα σε στολίσει με ότι κοσμητικό επίθετο υπάρχει έφυγε οπότε εμάς αυτό μας καλύπτει, ευχή προσωπική να μην βρεθεί ελληνική ομάδα να τον πάρει....
Με εκτίμηση,
DIPLOMAT 1821
Παρακαλώ σταματήστε τις απανωτές εμφωλεύσεις posts γιατί κάνει τα κείμενά σας δυσανάγνωστα
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
Awwww,τι μου θύμησες τώρα με την εμφώλευσηimperiumgraecum έγραψε:Παρακαλώ σταματήστε τις απανωτές εμφωλεύσεις posts γιατί κάνει τα κείμενά σας δυσανάγνωστα
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Δεν λέω ενδιαφέρον το θέμα, αλλά εγω θα σου πώ δύο πράγματα φίλε viper79,
α) τον συγκεκριμένο παίκτη δεν τον θυμάμαι, μάλλον δεν θα συμμετείχε την περίοδο που είμασταν μαζί, τους άλλους δύο απο το platoon τους γνωρίζω και έχω παίξει μαζί τους πολλές φορές, γνωρίζω οτι βρίζουν και μάλιστα ο ενας βρίζει ακατάπαυστα, προσωπικά δεν μου αρέσει αυτό αλλά τους γνωρίζω όμως και ξέρω οτι είναι καλά παιδιά και το σίγουρο είναι οτι δεν εννοούν στο παραμικρό αυτά που γράφουν, τι να πώ, είναι μόδα? είναι κάτι άλλο? το γεγονός είναι οτι πολλοί βρίσκουν τόπο σε ενα παιχνίδι να βγάλουν την καταπίεσή τους, όπως στο γήπεδο.
β) φέρνεις ενα τέτοιο θέμα μέσα σε αυτό το φόρουμ όπου οι περισσότεροι είναι της ίδιας φιλοσοφίας ή και χειρότερης με τον apoel, περιμένεις κάτι διαφορετικό? έχεις καταλάβει σε ποιους απευθύνεσαι? άστο ρε αγόρι μου, δεν θα πετύχεις τίποτα απολύτως, είναι ελάχιστοι αυτοί που θα δώσουν προσοχή, για κάποιο λόγο οι περισσότεροι θεωρούν οτι το internet είναι φτιαγμένο για να μπορούμε να βγάζουμε τα σώψυχά μας και τον καταπιεσμένο ρατσισμό που κουβαλάμε.
Υ.Σ. σου προτείνω να πετάξεις όλους αυτούς στην ωραιότατη ignore list να τελειώνεις, αυτό έκανα κι εγώ και έχω βρεί την ησυχία μου.
α) τον συγκεκριμένο παίκτη δεν τον θυμάμαι, μάλλον δεν θα συμμετείχε την περίοδο που είμασταν μαζί, τους άλλους δύο απο το platoon τους γνωρίζω και έχω παίξει μαζί τους πολλές φορές, γνωρίζω οτι βρίζουν και μάλιστα ο ενας βρίζει ακατάπαυστα, προσωπικά δεν μου αρέσει αυτό αλλά τους γνωρίζω όμως και ξέρω οτι είναι καλά παιδιά και το σίγουρο είναι οτι δεν εννοούν στο παραμικρό αυτά που γράφουν, τι να πώ, είναι μόδα? είναι κάτι άλλο? το γεγονός είναι οτι πολλοί βρίσκουν τόπο σε ενα παιχνίδι να βγάλουν την καταπίεσή τους, όπως στο γήπεδο.
β) φέρνεις ενα τέτοιο θέμα μέσα σε αυτό το φόρουμ όπου οι περισσότεροι είναι της ίδιας φιλοσοφίας ή και χειρότερης με τον apoel, περιμένεις κάτι διαφορετικό? έχεις καταλάβει σε ποιους απευθύνεσαι? άστο ρε αγόρι μου, δεν θα πετύχεις τίποτα απολύτως, είναι ελάχιστοι αυτοί που θα δώσουν προσοχή, για κάποιο λόγο οι περισσότεροι θεωρούν οτι το internet είναι φτιαγμένο για να μπορούμε να βγάζουμε τα σώψυχά μας και τον καταπιεσμένο ρατσισμό που κουβαλάμε.
Υ.Σ. σου προτείνω να πετάξεις όλους αυτούς στην ωραιότατη ignore list να τελειώνεις, αυτό έκανα κι εγώ και έχω βρεί την ησυχία μου.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
Κλασσικές καταστάσεις.
Ακόμα αδυνατώ να καταλάβω πως συνδέονται οι clans με την συμπεριφορά του κάθε τέτοιου καραγκιοζάκου και τι ευθύνη έχουν αυτές. Οι clans δεν είναι μαμάδες/μπαμπάδες του παίχτη, ούτε αυτοί αντιπροσωπεύουν την clan στα randoms. Δηλαδή έλεος, σταματήστε πια συνδέετε τα randoms με τις clans.
Αν ο Viper79 είναι στην αντίπαλη ομάδα στο random, αυτός είναι ο αντίπαλός μου για 15', όχι η 1821, η clan του. Αντίπαλος σε ένα γαμ***νο παιχνίδι στο ίντερνετς για 15 γαμ***να λεπτά. Η κάθε clan δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ λόγο να ασχολείται με τα random παιχνίδια του κάθε παίχτη της.
Παρένθεση: αν μια clan έχει μαζέψει καραγκιόζηδες, πρόβλημά της που δεν έχει τέτοια κριτήρια στην επιλογή των παιχτών. Και το πρόβλημα που εννοώ δεν είναι για τη συμπεριφορά του στα randoms, αλλά στο ότι αργά ή γρήγορα θα δημιουργήσει πρόβλημα στα εσωτερικά της clan και σ'αυτά που την αφορούν κι έχουν σημασία (ομαδικότητα πχ). Αλλά σίγουρα δεν έχουν λόγο να ασχολούνται οι εκτός με αυτά τα εσωτερικά θέματα. Τέλος παρένθεσης.
Βρίσιμο. ΟΚ, υπάρχουν αυτοί που βρίζουν κι είναι πάρα πολλοί και δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Έτσι είναι το ίντερνετς, κάθε πιτσιρίκι και κάθε καραγκιόζης εκμεταλλεύονται την ελευθερία του με τον πιο ηλίθιο τρόπο, συνηθίστε το επιτέλους. Δηλαδή πραγματικά αυτή η "ΩΩΩ ΤΙ ΣΟΥ ΠΕΕΕΕ" ευαισθησία - ας την πούμε έτσι - που ο άλλος σου βρίζει τη μάνα κι νιώθεις ότι όντως το κανε αυτό που λέει... τι να πω. Όταν βρίζει ο άλλος έχει χάσει τη ψυχραιμία του, εκμεταλλεύσου το με τρόπο που θα ωφεληθείς. Σ'ένα γαμ***μένο παιχνίδι στο ίντερνετς, όσο και να σου βρίζει ιερά κι όσια, εσύ μπορείς ωστόσο να τον σκίζεις και να νικάς. Ή αν έχεις χιούμορ να τον τρολλάρεις περισσότερο και γελάς/γελάτε/γελάει το ίντερνετ μαζί του και να νικάς πάλι.
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τον Sanguinius δηλαδή, μόνο που δεν βρίζω. Συνηθίζω να τρολλάρω τον αντίπαλο για gold spamming ή ό,τι άλλο σκεφτώ. Όταν πεθαίνω τους πιάνω κουβέντα κι αν τσιμπήσουν επωφελείται η ομάδα μου. Δεν είναι κάτι περίεργο, αν είναι χαζός ο άλλος του αξίζει. Πάρτε μαθήματα απ'τον (νέο fav μου youtuber) Super_Noodle:
Ακόμα αδυνατώ να καταλάβω πως συνδέονται οι clans με την συμπεριφορά του κάθε τέτοιου καραγκιοζάκου και τι ευθύνη έχουν αυτές. Οι clans δεν είναι μαμάδες/μπαμπάδες του παίχτη, ούτε αυτοί αντιπροσωπεύουν την clan στα randoms. Δηλαδή έλεος, σταματήστε πια συνδέετε τα randoms με τις clans.
Αν ο Viper79 είναι στην αντίπαλη ομάδα στο random, αυτός είναι ο αντίπαλός μου για 15', όχι η 1821, η clan του. Αντίπαλος σε ένα γαμ***νο παιχνίδι στο ίντερνετς για 15 γαμ***να λεπτά. Η κάθε clan δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ λόγο να ασχολείται με τα random παιχνίδια του κάθε παίχτη της.
Παρένθεση: αν μια clan έχει μαζέψει καραγκιόζηδες, πρόβλημά της που δεν έχει τέτοια κριτήρια στην επιλογή των παιχτών. Και το πρόβλημα που εννοώ δεν είναι για τη συμπεριφορά του στα randoms, αλλά στο ότι αργά ή γρήγορα θα δημιουργήσει πρόβλημα στα εσωτερικά της clan και σ'αυτά που την αφορούν κι έχουν σημασία (ομαδικότητα πχ). Αλλά σίγουρα δεν έχουν λόγο να ασχολούνται οι εκτός με αυτά τα εσωτερικά θέματα. Τέλος παρένθεσης.
Βρίσιμο. ΟΚ, υπάρχουν αυτοί που βρίζουν κι είναι πάρα πολλοί και δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Έτσι είναι το ίντερνετς, κάθε πιτσιρίκι και κάθε καραγκιόζης εκμεταλλεύονται την ελευθερία του με τον πιο ηλίθιο τρόπο, συνηθίστε το επιτέλους. Δηλαδή πραγματικά αυτή η "ΩΩΩ ΤΙ ΣΟΥ ΠΕΕΕΕ" ευαισθησία - ας την πούμε έτσι - που ο άλλος σου βρίζει τη μάνα κι νιώθεις ότι όντως το κανε αυτό που λέει... τι να πω. Όταν βρίζει ο άλλος έχει χάσει τη ψυχραιμία του, εκμεταλλεύσου το με τρόπο που θα ωφεληθείς. Σ'ένα γαμ***μένο παιχνίδι στο ίντερνετς, όσο και να σου βρίζει ιερά κι όσια, εσύ μπορείς ωστόσο να τον σκίζεις και να νικάς. Ή αν έχεις χιούμορ να τον τρολλάρεις περισσότερο και γελάς/γελάτε/γελάει το ίντερνετ μαζί του και να νικάς πάλι.
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τον Sanguinius δηλαδή, μόνο που δεν βρίζω. Συνηθίζω να τρολλάρω τον αντίπαλο για gold spamming ή ό,τι άλλο σκεφτώ. Όταν πεθαίνω τους πιάνω κουβέντα κι αν τσιμπήσουν επωφελείται η ομάδα μου. Δεν είναι κάτι περίεργο, αν είναι χαζός ο άλλος του αξίζει. Πάρτε μαθήματα απ'τον (νέο fav μου youtuber) Super_Noodle:
Gooakis- Αριθμός μηνυμάτων : 120
@Goakis:
Όσο υπάρχει ανοχή από την πλειοψηφία, τόσο θα συνεχίσουν τέτοιου είδους φαινόμενα.
Και θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω στο θέμα της clan. Όταν παίζουμε, φοράμε tag, άρα εκπροσωπούμε την ομάδα μας. Η συμπεριφορά μας στο game, έχει, και πρέπει να έχει αντίκτυπο, στην εικόνα της ομάδας.
Σίγουρα η clan δεν είναι, όπως λες, μαμά και μπαμπάς του παίκτη, άλλωστε είμαστε ενήλικοι οι περισσότεροι. Από την άλλη, το ποιους έχει ο καθένας στο clan του είναι επιλογή του
Όσο υπάρχει ανοχή από την πλειοψηφία, τόσο θα συνεχίσουν τέτοιου είδους φαινόμενα.
Και θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω στο θέμα της clan. Όταν παίζουμε, φοράμε tag, άρα εκπροσωπούμε την ομάδα μας. Η συμπεριφορά μας στο game, έχει, και πρέπει να έχει αντίκτυπο, στην εικόνα της ομάδας.
Σίγουρα η clan δεν είναι, όπως λες, μαμά και μπαμπάς του παίκτη, άλλωστε είμαστε ενήλικοι οι περισσότεροι. Από την άλλη, το ποιους έχει ο καθένας στο clan του είναι επιλογή του
Αυτή η μαλακία με το χρονικό περιορισμό του edit, είναι απαράδεκτη. Τόσο σύντομη τουλάχιστον.
Έγραφα λοιπόν στον tarama (και το'χασα):
Όχι, το ίντερνετς δεν έχει φτιαχτεί για να βγάζει ο καθένας τα σώψυχά του. Συμβαίνει όμως, όπως βλέπεις, σε μεγάλη κλίμακα. Κλείνεις το WoT και διαπιστώνεις ότι κανένας δε σου'χει γα**σει τη μάνα πραγματικά, ούτε έχει συμβάλλει κάπως ώστε να αποκτήσεις καρκίνο, όλα είναι κομπλέ στην πραγματική σου ζωή. Οπότε το θέμα είναι, εσύ διασκέδασες τις ώρες που έπαιξες; Έπαιξες καλά; Είχες πολλές νίκες (κατ'επέκταση του προηγούμενου); Γέλασες με τον κάθε ευέξαπτο βλάκα; Ή κάποιος κατάφερε τελικά να σε βλάψει χαλόντας τελικά τη διάθεσή σου;
Όχι, το ίντερνετς δεν έχει φτιαχτεί για να βγάζει ο καθένας τα σώψυχά του. Συμβαίνει όμως, όπως βλέπεις, σε μεγάλη κλίμακα. Κλείνεις το WoT και διαπιστώνεις ότι κανένας δε σου'χει γα**σει τη μάνα πραγματικά, ούτε έχει συμβάλλει κάπως ώστε να αποκτήσεις καρκίνο, όλα είναι κομπλέ στην πραγματική σου ζωή. Οπότε το θέμα είναι, εσύ διασκέδασες τις ώρες που έπαιξες; Έπαιξες καλά; Είχες πολλές νίκες (κατ'επέκταση του προηγούμενου); Γέλασες με τον κάθε ευέξαπτο βλάκα; Ή κάποιος κατάφερε τελικά να σε βλάψει χαλόντας τελικά τη διάθεσή σου;
@Gooakis Τρολλαρεις όταν παίζεις ή όταν έχεις <<πεθάνει >>.Αν ισχύει η 1η περίπτωση,senpai pls teach me.Πάντως,μν παραβλέπεις το βρίσιμο.Οχι καρκίνους και μανάδες,δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά,αλλά να στοχεύουν προσωπικά τις ικανότητες του αντιπάλου και ειδικά όταν αυτός τσακώνεται στο all chat με έναν άλλο συμπαιχτη του,υπερασπίζεσαι το θύμα κράζεις τον θύτη και 100% success
dfk_7677 έγραψε:@Goakis:
Ναι, είναι δική της επιλογή οι παίχτες. Αν ο παίχτης στα randoms βρίζει κι είναι μαλάκας αλλά εντός της clan είναι ήρεμος και είναι χρήσιμος στα CW, SH κτλ, δεν έχει κάνει καμία λάθος επιλογή. Οι clans είναι γι'αυτά τα game modes και τα κριτήρια επιλογής έχουν να κάνουν με αυτά.
Το ότι υπάρχει το tag της clan στο random δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Πίστευα κιόλας ότι θα συμφωνούσες με αυτά, μιας που γενικά έχεις πει πως βλέπεις ανταγωνιστικά το παιχνίδι/esl/κτλ οπότε με αυτή τη λογική (λέω εγώ τώρα): randoms = grinding. Προσωπική υπόθεση δηλαδή, όχι της clan.
Οι clans δεν είναι κράτη/έθνη/στρατοί/μειονότητες/θρησκείες/fan clubs ποδοσφαιρικών ομάδων ή οτιδήποτε άλλο ομαδοποιεί πραγματικά το εκάστοτε άτομο. Είναι μια ομάδα σε ένα ιντερνετικό παιχνίδι για συγκεκριμένα game modes. Αν ο καθένας έχει κάνει φιλίες ή έχει γενικά real life συνδέσεις εντός clan, πέραν της ψυχρής λογικής που προείπα... είναι άλλο θέμα, δε αναιρεί το ότι η clan δεν είναι τίποτα περισσότερο από μέσο να παίξεις κάποια ομαδικά game modes.
Sanguinius έγραψε:@Gooakis Τρολλαρεις όταν παίζεις ή όταν έχεις <<πεθάνει >>.Αν ισχύει η 1η περίπτωση,senpai pls teach me.Πάντως,μν παραβλέπεις το βρίσιμο.Οχι καρκίνους και μανάδες,δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά,αλλά να στοχεύουν προσωπικά τις ικανότητες του αντιπάλου και ειδικά όταν αυτός τσακώνεται στο all chat με έναν άλλο συμπαιχτη του,υπερασπίζεσαι το θύμα κράζεις τον θύτη και 100% success
Και τα δύο ρε, για την πρώτη περίπτωση το βίνδεο ήταν καλό παράδειγμα. Ο αντίπαλος (εκτός του ότι ήταν προφανώς βλάκας goldspammer) έχασε τη ψυχραιμία του, έκανε focus στο troll κι έγινε εντελώς προβλέψιμος. γκρέατ σακσέςς.
@Gooakis Ty senpai.Επίσης,συμφωνώ ή clan ή έστω η ομάδα στην οποία παίζεις,δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη για την συμπεριφορά των μελών της στα random,εκτός φυσικά αν έχουν θεσπιστεί συγκεκριμένοι κανόνες που διέπουν την συμπεριφορά των μελών στα randoms ή αν παίζεις επαγγελματικά και τρως πρόστιμα για unsportsmanlike.Πάντως το να διαχειρίζεσαι την ψυχολογία των αντιπάλων κατά την διάρκεια tilting,μπορεί να σου κερδίσει games τα οποία απλά θα ηταν αδύνατον να τα κερδίσεις με κάποιον άλλον τρόπο και κανείς και τν πλάκα σου διασκεδάζοντας.Win win situation
Τα βρισίδια στο Παιχνιδι δεν αποφερουν τιποτα εκτος από Ban στο Chat αρχικα (5 μερες,7 μερες,20μερες, μηνας).Και στην συνεχεια ξεκιναει με ένα μηνυμα τελευταιας προειδοποίησης για Insults-provocations αρχιζουν μετα 1-7 μερες Βan από το παιχνιδι (Μεγαλυτερο επιπεδο δεν εχει ξεκλειιδωθει ) για κάθε φορα που μαζεύονται πολλα reports.Από προσωπικη μου εμπειρια δεν αξιζει αυτή η τακτικη γιατι ουσιαστικα σταματας να παιζεις πλεον και να τσακωνεσαι με το παραμικρο στο Chat με αποτέλεσμα να μην ευχαριστιεσαι το παιχνιδι και να παιζεις 5 λεπτα και να βριζεις τα υπολοιπα 10 και να κατηγορεις ολους τους αλλους και την ομαδα μαζεύοντας περισσοτερα Reports από τους παικτες. Δεν λεω ότι εχω κοψει τα Βρισιδια αλλα όταν μου γραψουν κατι στο Chat Θα απαντησω αναλογα .Αν δεν με βρισουν δεν θα τους βρισω απλως θα αφήσω μια ακρως λακωνικη απαντηση και θα το κοψω εκει για να παιξω και να μην μπορουν να πουν τιποτα ,αν βρισουν θα τους βρισω και θα τους τρολλαρω και στη συνεχεια θα τους βαλω Blacklist και report στα καπακια ωστε να μην με ενοχλησουν για την υπολοιπη μαχη και στο γκαραζ και εκει είναι το σημειο που τρελαινονται. Αρχικα στην μαχη γτ δεν τους απαντας και στο γκαραζ γιατι δεν μπορουν να σου γραψουν. .Κατά την γνωμη μου το να βριζεις αλλους παικτες επειδή σε καταστεψανε σε random είναι ασκοπο...και δεν κερδίζεις κατι περα από Reports.
kick1995- Αριθμός μηνυμάτων : 49
Gooakis έγραψε:Αυτή η μαλακία με το χρονικό περιορισμό του edit, είναι απαράδεκτη. Τόσο σύντομη τουλάχιστον.
Συμφωνώ απόλυτα, προσωπικά δεν με ενοχλεί ούτε όταν βρίσκω μερικούς απο εσάς σε random και με κυνηγάνε σαν λυσσασμένοι, διασκεδάζω αφάνταστα με την αγωνία τους να αποδείξουν οτι είναι super players οταν καταφέρουν να σκοτώσουν το άρμα μου, το τονίζω μπας και το καταλάβουν : το άρμα μου σκοτώνουν και μάλιστα το ίδιο άρμα είναι και έτοιμο για την επόμενη μάχη.
Η συμπεριφορά στις επαφές μεταξύ μας έχει νόημα, και εκεί τοποθετώ την προσωπικότητα του καθενός και συμφωνώ με τον dfk, στην ομάδα μου θέλω να συμπεριφέρονται όλοι με κάποια στοιχειώδη ευπρέπεια.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
Gooakis έγραψε:
Ναι, είναι δική της επιλογή οι παίχτες. Αν ο παίχτης στα randoms βρίζει κι είναι μαλάκας αλλά εντός της clan είναι ήρεμος και είναι χρήσιμος στα CW, SH κτλ, δεν έχει κάνει καμία λάθος επιλογή. Οι clans είναι γι'αυτά τα game modes και τα κριτήρια επιλογής έχουν να κάνουν με αυτά.
Ο καθένας βάζει στο clan του ότι κριτήρια επιλογής θέλει
Gooakis έγραψε:Το ότι υπάρχει το tag της clan στο random δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Πίστευα κιόλας ότι θα συμφωνούσες με αυτά, μιας που γενικά έχεις πει πως βλέπεις ανταγωνιστικά το παιχνίδι/esl/κτλ οπότε με αυτή τη λογική (λέω εγώ τώρα): randoms = grinding. Προσωπική υπόθεση δηλαδή, όχι της clan.
Οι clans δεν είναι κράτη/έθνη/στρατοί/μειονότητες/θρησκείες/fan clubs ποδοσφαιρικών ομάδων ή οτιδήποτε άλλο ομαδοποιεί πραγματικά το εκάστοτε άτομο. Είναι μια ομάδα σε ένα ιντερνετικό παιχνίδι για συγκεκριμένα game modes. Αν ο καθένας έχει κάνει φιλίες ή έχει γενικά real life συνδέσεις εντός clan, πέραν της ψυχρής λογικής που προείπα... είναι άλλο θέμα, δε αναιρεί το ότι η clan δεν είναι τίποτα περισσότερο από μέσο να παίξεις κάποια ομαδικά game modes.
Σαφώς ξεχνάω το πόσο μεγάλη διαφορά έχουν τα clan στο WoT από το τι σημαίνει clan γενικότερα στον κόσμο του gaming.
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» WoTgr Ιστοσελίδα - Blog
» Χριστος ανεστη σε ολους
» γεια σε ολους
» ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
» Γεια χαρα σε ολους
» Χριστος ανεστη σε ολους
» γεια σε ολους
» ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
» Γεια χαρα σε ολους
Σελίδα 3 από 4