ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ GOLD?
+8
falakros
kick1995
dimstam
dolofonos
BoTheGreat
sisifos
Akis
Sanguinius
12 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ GOLD?
+1kick1995 έγραψε:Προσφατα ανακαλυψα την Revolut ειναι μια εφαρμογη για android....η καρτα αυτη εχει εδρα στην αγγλια και ανηκει στην mastercard, ουσιαστικα λειτουργει σαν πορτοφοφολι...μπορεις να βαζεις μεχρι 1000€ το μηνα και μπορεις να κανεις αγορες εντος και εκτος Ελλαδος.......απ'οτι με ενημερωσαν δινεις τα στοιχεια σου και η καρτα σου ερχεται δωρεαν, η συγκεκριμενη καρτα συνδεεται με λογαριασμο η πιστωτικη
Για ποιο σωστες και σαφεις πληροφοριες πληκτρολογειστε το παραπανω ονομα.
(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ GOLD ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΩ BAN )
την χρησιμοποιω 1 χρονο, απο τα capital controls του "σκιστους Γιαννη" και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος για τον πολυ απλο λογο οτι δεν πληρωνω κανενα ποσοστο επι των χρηματων που θα πληρωσω σε μια αγορα οπως αλλες καρτες..ουσιατικα προκειται για μια εικονικη καρτα πληρωμων
αναλυτικος οδηγος απο το forum του insomnia εδώ
fc_rex- Αριθμός μηνυμάτων : 29
εγω αυτο κανω, προς το παρον, με βολευει γιατι βολευει το συστημα να εχω premium....... τωρα για τα πρακτικα.....gregorakis έγραψε:... εσύ λοιπόν κάνε αυτό, για μένα είναι πιο εύκολο το paypal για να μη χρειάζεται να βρίσκω την κάρτα στο συρτάρι και να πληκτρολογώ ...
Ουτος η αλλος πληκτρολογω την καρτα....
Ειναι ψιλοδιαδικασια να μπαινω paypal, να κανω αιτηση σε εναν να μου στειλει λεφτα(εμενα), να μπω email και να τα στειλω πληκτρολογωντας την καρτα.....
ΚΑΙ ναι θα με βολευε απευθειας την καρτα, για να μην εχω την λεγομενη προμηθεια 5% επι του ποσου μεταφορας, και γι'αυτο τον λογο ισως χρησιμοποιησω την revolut......
Στον @convii μια ερωτηση εγινε, ετσι συζητηση να γινετε
για την viva wallet ουτος η αλλος φιλος, λες πληροφοριες! και νομιζω ειναι πληρης, στο 4ο post
εχω αμφιμβολιες το οτι ειναι το πρωτο ελληνικο ηλεκτρονικο πορτοφολι, και η αμφιβολιες ειναι οτι σε ενα επομενο capital να δω τι θα μπορει να προσφερει............
και κλεινοντας, προς το παρον με βολευει η paypal, και καποια στιγμη θα βγαλω revolut γιατι εκεινη σιγουρα θα με βολευει καλυτερα, στο πληκτρολογιο και οικονομικα
ελα ντε, ειδες τι τραβαμε εμεις τα φτωχαδακιαimperiumgraecum έγραψε:Αχ οι non-(super)unicums άνευ βησμάτων τι περνάνε για λίγο gold και premium accounts
δυστηχως ετσι ειναι το μονοπατι που δεν ειμαι σε clans που μοιραζουν χρυσο
δεν πειραζει, περνω αποστολες απο το warships για premium μου φτανει,
απο Σεπτεμβριο ξανα premium acc οχι οικονομικους, αλλα λογω επειδη παιζω και χωρις premium
falakros- Αριθμός μηνυμάτων : 108
... όχι μάλλον δεν κατάλαβες, εννοώ το paypal με vivawallet ... έχω "συνδέσει" την κάρτα του vivawallet με το paypal και ό,τι αγορές κάνω επιλέγω αν θέλω να χρεωθεί η κάρτα ή το balance ... άρα δε βγάζω την κάρτα από το συρτάρι ...
edit: δυστυχώς το αντίθετο δε γίνεται, δηλαδή να μεταφέρεις χρήματα από το balance στη vivawallet card ...
edit: δυστυχώς το αντίθετο δε γίνεται, δηλαδή να μεταφέρεις χρήματα από το balance στη vivawallet card ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
thx Bro, for infogregorakis έγραψε:... όχι μάλλον δεν κατάλαβες, εννοώ το paypal με vivawallet ... έχω "συνδέσει" την κάρτα του vivawallet με το paypal και ό,τι αγορές κάνω επιλέγω αν θέλω να χρεωθεί η κάρτα ή το balance ... άρα δε βγάζω την κάρτα από το συρτάρι ...
falakros- Αριθμός μηνυμάτων : 108
Δεν έχει να κάνει με την οικονομική άνεση, το να είσαι σε καλή clan και να έχεις απολαβές χρυσού. Χρειάζεται παικτικές ικανότητες και μόνο αυτές.ελα ντε, ειδες τι τραβαμε εμεις τα φτωχαδακιαimperiumgraecum έγραψε:Αχ οι non-(super)unicums άνευ βησμάτων τι περνάνε για λίγο gold και premium accounts
Convii- Αριθμός μηνυμάτων : 92
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Τώρα τι λες σε αυτόν;
» Τελικά Εγώ Είμαι Ο Κουτός ?
» Tier 8 CW.. Αξίζει τώρα πια τον κόπο;
» efficiency και πόσο καλοί είμαστε τελικά?
» Μετάβαση πληρώματος σε νέο άρμα και επανεκπαίδευση στο 100% χωρίς gold. (100% crew with no gold)
» Τελικά Εγώ Είμαι Ο Κουτός ?
» Tier 8 CW.. Αξίζει τώρα πια τον κόπο;
» efficiency και πόσο καλοί είμαστε τελικά?
» Μετάβαση πληρώματος σε νέο άρμα και επανεκπαίδευση στο 100% χωρίς gold. (100% crew with no gold)
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Σαβ Απρ 07, 2018 12:06 am από KronosT