World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ GOLD?

+8
falakros
kick1995
dimstam
dolofonos
BoTheGreat
sisifos
Akis
Sanguinius
12 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Πήγαινε κάτω

ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ GOLD? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ GOLD?

Δημοσίευση από fc_rex Τετ Μάης 11, 2016 9:56 pm

kick1995 έγραψε:Προσφατα ανακαλυψα την Revolut ειναι μια εφαρμογη για android....η καρτα αυτη εχει εδρα στην αγγλια και ανηκει στην mastercard, ουσιαστικα λειτουργει σαν πορτοφοφολι...μπορεις να βαζεις μεχρι 1000€ το μηνα και μπορεις να κανεις αγορες εντος και εκτος Ελλαδος.......απ'οτι με ενημερωσαν δινεις τα στοιχεια σου και η καρτα σου ερχεται δωρεαν, η συγκεκριμενη καρτα συνδεεται με λογαριασμο η πιστωτικη
Για ποιο σωστες και σαφεις πληροφοριες πληκτρολογειστε το παραπανω ονομα.
(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ GOLD ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΩ BAN Very Happy)
+1
την χρησιμοποιω 1 χρονο, απο τα capital controls του "σκιστους Γιαννη" και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος για τον πολυ απλο λογο οτι δεν πληρωνω κανενα ποσοστο επι των χρηματων που θα πληρωσω σε μια αγορα οπως αλλες καρτες..ουσιατικα προκειται για μια εικονικη καρτα πληρωμων

αναλυτικος οδηγος απο το forum του insomnia εδώ

fc_rex

Αριθμός μηνυμάτων : 29

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ GOLD? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ GOLD?

Δημοσίευση από falakros Τετ Μάης 11, 2016 11:26 pm

gregorakis έγραψε:... εσύ λοιπόν κάνε αυτό, για μένα είναι πιο εύκολο το paypal για να μη χρειάζεται να βρίσκω την κάρτα στο συρτάρι και να πληκτρολογώ ...
εγω αυτο κανω, προς το παρον, με βολευει γιατι βολευει το συστημα να εχω premium....... τωρα για τα πρακτικα.....
Ουτος η αλλος πληκτρολογω την καρτα....
Ειναι ψιλοδιαδικασια να μπαινω paypal, να κανω αιτηση σε εναν να μου στειλει λεφτα(εμενα), να μπω email και να τα στειλω πληκτρολογωντας την καρτα.....
ΚΑΙ ναι θα με βολευε απευθειας την καρτα, για να μην εχω την λεγομενη προμηθεια 5% επι του ποσου μεταφορας, και γι'αυτο τον λογο ισως χρησιμοποιησω την revolut......
Στον @convii μια ερωτηση εγινε, ετσι συζητηση να γινετε Very Happy Very Happy
για την viva wallet ουτος η αλλος φιλος, λες πληροφοριες! και νομιζω ειναι πληρης, στο 4ο post Cool Cool
εχω αμφιμβολιες το οτι ειναι το πρωτο ελληνικο ηλεκτρονικο πορτοφολι, Laughing και η αμφιβολιες ειναι οτι σε ενα επομενο capital να δω τι θα μπορει να προσφερει............
και κλεινοντας, προς το παρον με βολευει η paypal, και καποια στιγμη θα βγαλω revolut γιατι εκεινη σιγουρα θα με βολευει καλυτερα, στο πληκτρολογιο και οικονομικα Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

imperiumgraecum έγραψε:Αχ οι non-(super)unicums άνευ βησμάτων τι περνάνε για λίγο gold και premium accounts  Razz Razz
ελα ντε, ειδες τι τραβαμε εμεις τα φτωχαδακια Razz tongue Razz
δυστηχως ετσι ειναι το μονοπατι που δεν ειμαι σε clans που μοιραζουν χρυσο No
δεν πειραζει, περνω αποστολες απο το warships για premium Twisted Evil Twisted Evil  μου φτανει,
απο Σεπτεμβριο ξανα premium acc pirat pirat οχι οικονομικους, αλλα λογω επειδη παιζω και χωρις premium What a Face
falakros
falakros

Αριθμός μηνυμάτων : 108

Δημοσίευση από gregorakis Πεμ Μάης 12, 2016 12:07 am

... όχι μάλλον δεν κατάλαβες, εννοώ το paypal με vivawallet ... έχω "συνδέσει" την κάρτα του vivawallet με το paypal και ό,τι αγορές κάνω επιλέγω αν θέλω να χρεωθεί η κάρτα ή το balance ... άρα δε βγάζω την κάρτα από το συρτάρι Razz ...

edit: δυστυχώς το αντίθετο δε γίνεται, δηλαδή να μεταφέρεις χρήματα από το balance στη vivawallet card ...
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από falakros Πεμ Μάης 12, 2016 1:04 am

gregorakis έγραψε:... όχι μάλλον δεν κατάλαβες, εννοώ το paypal με vivawallet ... έχω "συνδέσει" την κάρτα του vivawallet με το paypal και ό,τι αγορές κάνω επιλέγω αν θέλω να χρεωθεί η κάρτα ή το balance ... άρα δε βγάζω την κάρτα από το συρτάρι Razz ...

edit: δυστυχώς το αντίθετο δε γίνεται, δηλαδή να μεταφέρεις χρήματα από το balance στη vivawallet card ...
thx Bro, for info Very Happy Cool Very Happy
falakros
falakros

Αριθμός μηνυμάτων : 108

Δημοσίευση από Convii Πεμ Μάης 12, 2016 3:39 am

imperiumgraecum έγραψε:Αχ οι non-(super)unicums άνευ βησμάτων τι περνάνε για λίγο gold και premium accounts  Razz Razz
ελα ντε, ειδες τι τραβαμε εμεις τα φτωχαδακια Razz tongue Razz
Δεν έχει να κάνει με την οικονομική άνεση, το να είσαι σε καλή clan και να έχεις απολαβές χρυσού. Χρειάζεται παικτικές ικανότητες και μόνο αυτές.

Convii

Αριθμός μηνυμάτων : 92

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης