Free mparmpas
+26
imperiumgraecum
mparmpas
JohBolter
37EMA
patatomhden
falakros
dfk_7677
dolofonos
TYRAELL75
RNGD
Convii
gregorakis
Gooakis
antkon
Sanguinius
galanosauros
sisifos
astoxos_x
Dennis20vt
barracudaz7
taramas
perseas
Pligomenos
blsbill
Xi@Le
mementoM0ri
30 απαντήσεις
Σελίδα 10 από 20
Σελίδα 10 από 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Απ: Free mparmpas
Για το τελευταίο συμφωνώ 100%.Όσον αφορά τα υπόλοιπα,αυτό που λείπει από τις 2 καλές clans,είναι η πληθώρα καλών FCs.Βέβαια,από όσα μαθαίνω και οι 2 ομάδες το δουλεύουν αυτό το κομμάτι και είναι κάτι που θα ωφελήσει τόσο τις ίδιες,όσο και το ελληνικό WoT σαν σύνολοDennis20vt έγραψε:Ηρθε η ωρα να μιλησω μετα απο παρα πολυ διαβασμα απο τα post που εχετε κανει!Παρτε pop corn ξεκιναω!!
Απο τοτε που εκανα λογαριασμο στο παιχνιδι ημουν commander σε δικια μου clan επι 2 χρονια!Απο εκει περασαν πανω απο 300 ατομα τα οποια τα εδιωχνα απο την ομαδα λογο συμπεριφορας!Κουραστηκα καποια στιγμη βλεπωντας τετοιες συμπεριφορες και παιχτες που δεν ξερουν καν τι κανουν μεσα στην μαχη που δεν εχουν διαβασει για το παιχνιδι που παιζουν και γενικα δεν εχουν ιδεα!
Ειπα να δω τις ποιο δυνατες Ελληνικες ομαδες και να προσπαθησω να μπω σε μια απα αυτες!Φυσικα τοτε υπηρχαν 3!
KISS-
GRBB
PNX-R
Για να μην τα πολυ λεω αποφασησα μετα απο συζητιση με τον tyraell να παω στους kiss- (δεν το μετανιωσα ουτε 1 δευτερολεπτο)!
Το ιδιο κλιμα επικρατει και εδω στον ενα χρονο που ειμαι!Τι δηλαδη?Μια καλλη παρεα που παιζει ενα παιχνιδι και προσπαθει για το καλυτερο!Το καλο ειναι οτι δεν γινονται πηγαδακια μεσα στην ομαδα δεν υπαρχουν μαλωματα και γενικα επικρατει ενα καλο κλιμα!
Απο την δευτερη μερα στους kiss- με κανουν FC!Για αρκετο καιρο δεν εκανα καλλες μαχες σαν fc (εχανα περιοχες που ειχε παρει αλλος fc δεν μπορουσα να παρω ενα landing) αλλα παντα οι Commanders μου λεγανε μην σταματας προσπαθησε!
Το αποτελεσμα?Πλεον σαν fc δεν με νιαζει ποια unicom ομαδα θα ειναι απεναντι μας ο αγωνας θα ειναι 50-50 και οχι ητα οπως πριν!Αυτα οσο αναφορα τον ρολο του FC!Φυσικα για να γινει αυτο πρεπει να πεσει διαβασμα πανω στους χαρτες να δεις πολλα replays απο ητες που γιναν απο τα δικα σου λαθη,και πολλα αλλα!
Τον καιρο που ειχα φυγει απο την δικια μου ομαδα ημουν παιχτης με 24k μαχες και 1500 WN8 και βρηκα μια ομαδα που φυσικα ειχε πολλους παιχτες καλυτερους απο μενα και λογικο ειναι δεν γινεται να ειναι ολοι οι παιχτες ιδιοι!Διπλα σε καλυτερους παιχτες γινεσε και συ καλυτερος!Εγω εγινα!Υπαρχουν ομως και οι παιχτες που δεν γινοντε ποτε καλυτεροι παρα μενουν στασιμοι!Συνηθως ειναι αυτοι που παντα θα κανουν σκηνικα σε forums,site,facebook!
Ειληκρινα ποτε δεν εχω μαλωσει με Ελληνα παιχτη ανω του 1600-1700 wn8 με οσους εχω μαλωσει ειναι κατω του 1600 wn8!Τωρα θα μου πειτε γιατι το βλεπεις ετσι!Δεν το βλεπω ετσι νομιζω οτι ισχυει σε ολους αυτο!Θα μου πεις το wn8 σου λεει τι χαρακτηρας ειναι ο αλλος?ΟΧΙ αλλα κατι θα παιχτει οταν εισαι ingame εχεις 2000+ wn8 καποιος τοματας θα σου πει καποια μαλακια η θα τον πεις εσυ κατι σωστο και αυτος θα αρχιζει να βριζει!Πειτε μου οτι δεν γινετε ετσι!
Οποτε οτι γινεται ingame σε 15 λεπτα το ιδιο γινεται και εδω στο forum σε 9 σελιδες posts!
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Αν κάτσεις να το σκεφτείς λίγο, από τότε που ασχολήθηκα με ελληνικά clans, "ετοιμάζονται FC".Sanguinius έγραψε:Για το τελευταίο συμφωνώ 100%.Όσον αφορά τα υπόλοιπα,αυτό που λείπει από τις 2 καλές clans,είναι η πληθώρα καλών FCs.Βέβαια,από όσα μαθαίνω και οι 2 ομάδες το δουλεύουν αυτό το κομμάτι και είναι κάτι που θα ωφελήσει τόσο τις ίδιες,όσο και το ελληνικό WoT σαν σύνολο
Κατί δεν πολυπάει καλά...
RNGD- Αριθμός μηνυμάτων : 392
@Dennis20vt για το πρωτο αφορα εσενα......
για το δευτερο σιγουρα εχεις δικιο, εκεινο που θα προσθεσω ειναι: οτι στα 2,5+ χρονια παιχνιδι, ειτε προσωπικα ειτε σε μαχες εχω δει οτι, Tο wn8 δεν σου δειχνει ποιος εισαι, ΤΟ wn8 δεν σου λεει αποκλειστικα ποσο καλος παιχτης εισαι, wn8 γινετε με λιγες μαχες ή και με πολλες, μπορει να εχει καποιος 40Κ+ μαχες και να εχει 2200 wn8 και καποιος να εχει 5 ή 10Κ μαχες και επισης να εχει wn8 2200, το ποιος ειναι καλος η οχι θα φανει μεσα στο παιχνιδι, το ποιος μπορει να εχει φταχτο wn8 αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο, επισης καλο θα ηταν να δινονται και ευκαιριες αν καποιος εχει 1400-1300, μπορει εξισου να ειναι καλος ομαδικος κτλ κτλ κτλ
και συνεχιζω και τελειωνοντας παρακατω.........
@Sanguinius πολλα μπορει να λειπουν.....
οι FCs να τους κρατανε δεμενους, οχι μαλωμενους, και να διωχνουν τους ψωναρες που αμα εχουν μεγαλο wn8 να μην νομιζουν οτι ειναι και θεοι, ζωη να εχουν εχει πολλους.... αν τουλαχιστον ειναι εξαφανισμενα αυτα, πιστευω και με αυτα που ειπες, στους χαρτες θα υπαρχει καλη εικονα, οπως και στο raiting της καθε clan.....
για το δευτερο σιγουρα εχεις δικιο, εκεινο που θα προσθεσω ειναι: οτι στα 2,5+ χρονια παιχνιδι, ειτε προσωπικα ειτε σε μαχες εχω δει οτι, Tο wn8 δεν σου δειχνει ποιος εισαι, ΤΟ wn8 δεν σου λεει αποκλειστικα ποσο καλος παιχτης εισαι, wn8 γινετε με λιγες μαχες ή και με πολλες, μπορει να εχει καποιος 40Κ+ μαχες και να εχει 2200 wn8 και καποιος να εχει 5 ή 10Κ μαχες και επισης να εχει wn8 2200, το ποιος ειναι καλος η οχι θα φανει μεσα στο παιχνιδι, το ποιος μπορει να εχει φταχτο wn8 αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο, επισης καλο θα ηταν να δινονται και ευκαιριες αν καποιος εχει 1400-1300, μπορει εξισου να ειναι καλος ομαδικος κτλ κτλ κτλ
οι FCs να τους κρατανε δεμενους, οχι μαλωμενους, και να διωχνουν τους ψωναρες που αμα εχουν μεγαλο wn8 να μην νομιζουν οτι ειναι και θεοι, ζωη να εχουν εχει πολλους.... αν τουλαχιστον ειναι εξαφανισμενα αυτα, πιστευω και με αυτα που ειπες, στους χαρτες θα υπαρχει καλη εικονα, οπως και στο raiting της καθε clan.....
falakros- Αριθμός μηνυμάτων : 108
Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω για το screenshot πίστεψέ με...Εγώ το βρήκα αναρτημένο στο forum από το ακόλουθο link των πειρατων (PTS): http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/384887-pirates-pts-recruiting-stronk-players/ ...Μήπως είναι fake ή κάτι άλλο....???Επίσης δεν ξέρω αν έχει γίνει ποτέ ειλικρινής και λεπτομερή ανάλυση του τί έγινε με την τρανή Hard και το όλο story... γιατι πολλά έχουμε ακούσει από τον καθένα γύρω γύρω από τότε που μπήκα σε μία απο τις θυγατρικές clan της Hard και έως σήμερα δεν έχω διαβάσει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τους υπεύθυνους της τότε ομάδας....άν έχουν αναλυθεί εδώ σε παλαιότερα post τότε θα πώ sry αλλά έστω ένα link θα ήταν ενδιαφέρον!@gregorakis έγραψε:
@barracudaz7 αναφέρομαι στο συγκεκριμένο screenshot και όχι στη HARD γενικότερα ... όσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν, για τους υπόλοιπους είναι αδιάφορο ...
barracudaz7- Αριθμός μηνυμάτων : 71
Είναι όπως τα λες..."δεν σου λέει αποκλειστικά" το WN8 αλλά είναι μια σοβαρότατη ένδειξη, ειδικά αν βλέπεις πέρα από το ψυχρό WN8, αλλά κοιτάς ποσοστά ευστοχίας, spotted enemies, dmg από spot κλπ κλπ.falakros έγραψε:@Dennis20vt για το πρωτο αφορα εσενα......
Η ομορφιά όμως του ομαδικού παιχνιδιού είναι ότι όταν είσαι αποφασισμένος να προσπαθήσεις και να κοπιάσεις σαν ομάδα, θα χτυπήσεις κάποια στιγμή πολύ πάνω από το βάρος σου σαν WN8. Το έβλεπα με τους KISS αυτό vs WTP. . 1 μήνας με ποσοστά 50% περίπου αν θυμάμαι καλά, 30-40 παίχτες τότε απέναντι σε 70-80, + κάτι άσχετους τρόλιες να σου κλειδώνουν άρματα...φτάσαμε να παίζουμε και με type 59 ή IS6 σε landings. Το είδα και με τους GRBB από κάτι ξένους με πολύ χειρότερα stats οι οποίοι όμως στην ουσία μας σκουπίσανε από το χάρτη.
Πάρε μια ομάδα με κίτρινους. Μέχρι 1500-1600 WN8. Βάλτους κάθε μέρα να παίζουν τουλάχιστον 2-3 ώρες μαζί SH 8άρια για κανά δίμηνο. Να μην καμπερώνουν ποτέ και να παίζουν επιθετικά πάντα. Να κούνε αυτόν που πάει να κάνει FC και το αντίστροφο. Αν μετά από ένα μήνα δεν παίζουν σε τελικούς για περιοχή έλα να μου τρυπήσεις τη μύτη χεχ.
Το θέμα είναι, αντέχουμε σαν Έλληνες να τρώμε ξύλο για κανά μήνα;Πως αναλύεις τη νίκη ή την ήττα; Έφταιγε το πλάνο; Έφταιγε η εκτέλεση; Καθόμαστε σαν Έλληνες να ακούσουμε επιχειρήματα;
γιατί όποιος νομίζει ότι θα φτιάξει ομάδα με μέλη και FC με μικρή εμπειρία σε CW και δεν θα περάσει περίοδος με τη μία ήττα πίσω από την άλλη είναι γελασμένος. Το θέμα είναι τι κάνεις για αυτό; μαλώνεις και δεν ακούς τίποτα και καμία γνώμη; Δεν αλλάζεις τίποτα; Ενώ χάνεις;
Ή τα παρατάς και πας στα random fights και κλαίγεσαι για το matchmaking όταν το XVM σε δίνει 30%; Γιατί αυτό το 30% σε μεγάλο βαθμό έχει να κάνει με εμάς τους ίδιους.
I second thatfalakros έγραψε:@Sanguinius πολλα μπορει να λειπουν.....
taramas έγραψε:
Αφού έφτιαξε το κλίμα όπως ήθελε ήρθε κάποια στιγμή μαζί με την γραμματέα του (νομίζω Βάσω την λέγανε τη κοπέλα) και χωρίς κανένα πρόλογο μου είπε κατα λέξη το εξής : "ή μου δίνεις την ομάδα ή παίρνω όλους τους παίχτες και φεύγω", του απάντησα χωρίς δεύτερη σκέψη οτι εκβιασμούς δεν δέχομαι απο κανέναν και δεν πρόκειται να κάνω εξαίρεση ούτε και τώρα, αμέσως τη ίδια μέρα έβγαλε όλους τους παίχτες και μάλιστα νου ζήτησε να αφήσει ενα δεύτερο λογαριασμό δικό του μέσα έτσι ώστε να έχει επαφή και με όσους δεν είχε προλάβει να ενημερώσει, και αυτό το δέχτηκα.
Κύριε Γιώργο, θα απαντήσω μόνο σε αυτό σας το απόσπασμα, μιας και είμαι το άτομο που αναφέρετε.
Όντως το όνομα μου είναι Βάσω ,δεν θυμάμαι αν η ιδιότητα μου εκείνη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ήταν γραμματέας,παρότι είχα φτιάξει ένα excel για την clan ,μικρής σημασίας όμως αυτή η λεπτομέρεια. Επιβεβαιώνω ότι ήμουν παρούσα σε μια τέτοια συζήτηση,κυρίως ως ακροατής, αυτός ήταν και ο σκοπός μου άλλωστε,κάτι σαν μάρτυρας, δεν είχατε πρόβλημα να παρευρίσκομαι.
Ο λόγος λοιπόν της συζήτησης ήταν όντως να για να σας ζητήσει η heat-x να παραχωρήσετε την θέση του commander,όπου είχατε μέσο του acount του γιου σας, στον baracuda ( αποδεκτό leader από τα ενεργά μέλη της clan) με το αντίτιμο φυσικά.
Για προσωπικούς και συναισθηματικούς σας λόγου όπως είχατε πει αρνηθήκατε. Απόλυτα σεβαστό αν με ρωτάτε, ασχέτως αν δεν μου άρεσε η απόφαση σας.
Αυτή η συζήτηση δεν τελείωσε όμως με την απόφαση να φύγουν τα μέλη και να μην ανήκουν πια στη ευρύτερη ομάδα της HEAT. Από την πλευρά της HEAT-X εκφράστηκε η επιθυμία να συνεχίσουν να είναι κάτω από το όνομα της HEAT και ήταν αποδεκτό και από την δική σας πλευρά, με ευχές για μελλοντική εξέλιξη και συνεργασία. Πρακτικά τώρα, αυτό που έγινε ήταν να δημιουργηθεί μια τρίτη clan, 2,5k gold για την wg (gg wg) , με το όνομα HEAT-S,με νέα ξεχωριστά κανάλια στο teamspeak ,και τα μέλη να μεταφερθούν εκεί. με αυτόν τον τρόπο λυνόντουσαν τα όσα προβλήματα είχαν προκύψει,για την μια πλευρά λυνόταν το θέμα του ότι δεν θέλαμε ως commander λογαριασμό δικό σας, και από την άλλη η clan που είχατε φτιάξει παρέμενε σε εσάς.
""μάλιστα νου ζήτησε να αφήσει ενα δεύτερο λογαριασμό δικό του μέσα έτσι ώστε να έχει επαφή και με όσους δεν είχε προλάβει να ενημερώσει, και αυτό το δέχτηκα.""
Το επιβεβαιώνω.
patatomhden- Αριθμός μηνυμάτων : 86
Θα συμφωνήσω και γώ με αυτά που λές @patatomhden και θα αναφέρω και επιπρόσθετα ορισμένα πράγματα οπότε εφιστώ την προσοχή σε αυτά που έχω υπογραμμίσει στο ποστ σου.Γιατί το ερώτημα που έθεσα ακόμη δεν έχει απαντηθεί...μάλιστα ο "ακατανόμαστος" είπε: -τα παιδιά της HEAT δεν ήθελαν να μείνει 2η clan με το ίδιο όνομα αλλά ο ίδιος δεν είχε πρόβλημα.....@patatomhden έγραψε:Αυτή η συζήτηση δεν τελείωσε όμως με την απόφαση να φύγουν τα μέλη και να μην ανήκουν πια στη ευρύτερη ομάδα της HEAT. Από την πλευρά της HEAT-X εκφράστηκε η επιθυμία να συνεχίσουν να είναι κάτω από το όνομα της HEAT και ήταν αποδεκτό και από την δική σας πλευρά, με ευχές για μελλοντική εξέλιξη και συνεργασία. Πρακτικά τώρα, αυτό που έγινε ήταν να δημιουργηθεί μια τρίτη clan, 2,5k gold για την wg (gg wg) , με το όνομα HEAT-S,με νέα ξεχωριστά κανάλια στο teamspeak ,και τα μέλη να μεταφερθούν εκεί. με αυτόν τον τρόπο λυνόντουσαν τα όσα προβλήματα είχαν προκύψει,για την μια πλευρά λυνόταν το θέμα του ότι δεν θέλαμε ως commander λογαριασμό δικό σας, και από την άλλη η clan που είχατε φτιάξει παρέμενε σε εσάς.
""μάλιστα νου ζήτησε να αφήσει ενα δεύτερο λογαριασμό δικό του μέσα έτσι ώστε να έχει επαφή και με όσους δεν είχε προλάβει να ενημερώσει, και αυτό το δέχτηκα.""
Τώρα αν διαβάσεις προϋγούμενο post μου που επιβεβαιώνει & ο dfk..γεννιούνται κάποια ερωτήματα ως εξής:....γιατί του τάχε πρήξει ο ακατανόμαστος 1 βδομάδα του dfk να γίνει η συγκέντρωση και να πάρει αποφάσεις?για ποιο πράγμα είχε αγχωθεί (για να μην πω αφηνιάσει) και καιγόταν τόσο πολύ? γιατί αφού είμασταν τόσο καιρό όλοι μαζί στην ίδια σκέπη δεν συγκάλεσε συνέλευση όλης της clan με κοινή ψηφοφορία?γιατί δεν ανακοινώθηκε ποιοι και πόσοι ήταν αυτοί που δεν ήθελαν να μείνει η 2η clan στο ts???γιατί όταν φτιάχναμε τα πρόχειρα κανάλια της HEAT-S (μιας και ακόμα ούτε άλλο ts δεν είχαμε βρει ακόμα γιατί δε ξέραμε τι θα γίνει τελικά και δεν είχε παρθει η οριστική απόφαση...)είχε κατεβάσει το salonika (αν θυμάμαι καλά) και κανα 2 άλλους να αναλάβουν αυτοί εκ νέου την HEAT-X με νέα διοίκηση πρωτού καν λήξει το θέμα και μάλιστα την έλεγαν σε όσους κατα λάθος έμπαιναν στα κανάλια απο συνήθεια οτι και καλά τι κάνετε στα κανάλια της HEAT-X....???!!!
Είναι ή δεν είναι φως φανάρι οι προθέσεις του???απλά ο γεροκάβουρας μπροστά σου σαγαπάει και απο πίσω πέφτει ο εκσκαφέας...ασε παλιά δουλειά....το ανέφερα και πριν...ακόμα και το όλο θέμα της ηχογράφησης ήταν ένα δικό του καλοστημένο θέατρο για να κάτσει μετά στα μέλη της heat να παίζει την κασέτα και να λέει...να εγώ ο δίκαιος όλα τους τα έδινα....μέχρι και κ*λο έστηνα και αυτοί ήθελαν να μου την κάνουν...........ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ?????
Αν θυμάμαι καλά υπήρχε ένα μέλος με σήμα "Learn how to destroy teams with taramas"......θα ήθελα να τον παρακαλέσω αν μπορεί και γνωρίζει να γράψει τα ονόματα των επόμενων θυμάτων του ακατανόμαστου στη συνέχεια μετά HEAT εποχής μπας και τους ειδοποιήσουμε έγκαιρα έναν έναν να έχουν το νού τους να αντιμετωπίσουν το θάψιμο και το μένος του ακατανόμαστου εδω μέσα μετά απο 5 χρόνια που μπορει να έχουν παρατήσει το game...Γιατί που ξέρεις οι γέροι καμιά φορά πριν τα "κλείσουν" τρώνε κάτι φλασιές βλέπουν κάτι λάμψεις ,κάτι παραισθήσεις και αρχίζουν να διηγούνται ή να παραληρούν...!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την barracudaz7 στις Παρ Μάης 06, 2016 9:44 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : προσθήκη)
perseas έγραψε:Πάντως λύθηκε μια απορία που είχα και με μπέρδευε, όταν έλεγε ο Ταραμάς ότι ήταν σε μεγάλη συμμαχία στο παρελθόν με πολλές περιοχές αισθανόμουνα ότι τα έχω χαμένα και ότι είχα διαλύψεις προσπαθούσα να θυμιθώ πότε είδα τη ΗΕΑΤ στον 1ο χάρτη να βρίσκεται σε συμμαχία με άλλες clan και να έχει περιοχές.
Ήσουν διευκρινιστικότατος barracuda ήταν στον 2ο χάρτη όταν εγώ κοίταζα τον 1ο. Ομολογώ ήταν παράληψη.
Χαχαχα, καλά ο καραγκιόζης εβαλε μια φωτό απο μια συγκεκριμένη μέρα και πέρασε το μήνυμα, εσύ όμως άσχετε πως την πάτησες έτσι? η φωτό αυτή είναι περίπου 3-4 μέρες πριν βγούμε απο τον χάρτη και συγκεκριμένα όταν ήδη είχε μπεί στην συμμαχία η GREEK, αν θέλει ο καραγκιόζης ας μας βάλει μια φωτό λίγες μέρες πριν απο αυτό και θα δούμε όλοι τις 4 περιοχές ακριβώς απο πάνω να τις έχει η ΗΕΑΤ και ακριβώς απο κάτω να βρίσκονται αλλες δύο ομάδες τις συμμαχίας που στην συγκεκριμένη φωτό έχουν ήδη βγεί απο τον χάρτη.
Οσο για την ιστορία η δηλωμένη επίσημα στο site της WG συμμαχία με το όνομα PURPLE ALLIANCE στην οποία συμμετείχαν αρχικά HEAT / UVC / FPC / R-F-N / 2 άλλες ξένες ομάδες που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το όνομά τους, μετέπειτα η συμμαχία συνεχίστηκε με την NOS και έβαλα και την GREED, αυτή η συμμαχία είχε το ανατολικό κομμάτι της αφρικής σχεδόν ολόκληρο και η διαμάχη μας ήταν με την GREY ALLIANCE που είχε τις περισσότερες περιοχές του δυτικού μέρους της αφρικής, η συμμαχία μας είχε ενα κοινό διπλωμάτη με το nickname UMRLEC, επειδή εγώ είμαι κάποιας ηλικίας και μπορεί να ξεχνάω μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον SPODIC που είναι σήμερα fc στην 9-TD, τον DONILATIN που είναι ο ιδρυτής και commander της NOS, τον SIRZACHY που ήταν τότε commander και μάλιστα τον έφερα και στην GREAT και έφυγε για να συμμετάσχει στο ESL ή όποιον άλλο θέλετε, ακόμα και με τον φίλο μου τον Λάσκα μπορείτε να επικοινωνήσετε και ρωτήστε τον όταν ήρθε σαν παίχτης στην ΗΕΑΤ (ναι έχει συμβεί και αυτό αν δεν το ξέρετε) τι έκανε η ΗΕΑΤ εκείνη την εποχή, αν θέλετε μπορείτε να συγκρίνετε και το gold που είχε πάρει η ΗΕΑΤ σε 5 μήνες με το αντίστοιχο της PNX-R το ίδιο χρονικό διάστημα.
Επίσης να σας θυμίσω οτι στην περιβόητη συνάντηση για την δημιουργία της PNX τα δικά σας λόγια ήταν ακριβώς αυτά : "δεν μπορεί να πετύχει αυτή η προσπάθεια αν η πρώτη αυτή τη στιγμή ελληνική ομάδα δεν συμμετέχει", διαφήμιση δεν έχω κάνει ποτέ και για τίποτα αλλά η μαλακία σας δεν έχει όρια, την αχαριστία την είχα και την έχω δεδομένη αλλά η μαλακία είναι αξεπέραστη.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
Λοιπόν καλά περάσαμε, πολλά είπαμε αλλά όπως τότε έτσι και τώρα ο γελοίος αυτός τύπος θα λέει ότι του κατέβει, δεν θα ασχοληθώ μαζί του, είναι σίγουρο οτι η μαλακία δεν έχει όρια και μάλιστα έχει και υποστηρικτές, το κλείνω το θέμα με μια πρόκληση, όποιος νομίζει οτι είναι μάγκας ας επικοινωνήσει με όποιον απο αυτούς έχω αναφέρει, ας επικοινωνήσει μαζί μου να ακούσει ακριβώς τι έχει πεί ο καραγκιοζάκος, είμαι σίγουρος οτι δεν θα το κάνει κανείς γιατί έχετε συνηθίσει να φοράτε φουστανάκια, το πρόβλημά σας είναι γνωστό μην αγχώνεστε, αν είχα 2500 wn8 θα μιλάγαμε διαφορετικά, θα ήμουν αποδεκτός και σεβαστός στον μικρόκοσμό σας, σας υπόσχομαι όταν τελειώσει η σεζόν και σταματήσω απο τη δουλειά θα μπώ με τον δεύτερο λογαριασμό μου και θα κάνουμε μια καλή παρέα.
Μέχρι τότε αντε γεια και εύχομαι τα καλύτερα.
Μέχρι τότε αντε γεια και εύχομαι τα καλύτερα.
Αν είχα ένα euro κάθε φορά που έγραφες αυτόtaramas έγραψε:Λοιπόν καλά περάσαμε, πολλά είπαμε αλλά όπως τότε έτσι και τώρα ο γελοίος αυτός τύπος θα λέει ότι του κατέβει, δεν θα ασχοληθώ μαζί του
@sanguinius έγραψε:Αν είχα ένα euro κάθε φορά που έγραφες αυτόtaramas έγραψε:Λοιπόν καλά περάσαμε, πολλά είπαμε αλλά όπως τότε έτσι και τώρα ο γελοίος αυτός τύπος θα λέει ότι του κατέβει, δεν θα ασχοληθώ μαζί του
LoL +1
Μόνος σου το ξεκίνησες το φτυάρι...και κούρασες πια...εγώ ποτέ δεν ασχολήθηκα μαζί σου γιατι όλα αυτά τα είχα αφήσει στο παρελθόν...μπορούσες απλά να μιλήσεις με όποιον γούσταρες απο δώ και να του πεις τα δικά σου τα σώψυχα "prive" σε κάνα ts σε κάνα skype...ξέρεις εσύ....αλλά το κ*λαράκι, τα χεράκια και η βρωμόγλωσσά σου πήραν φωτιά και δε κρατιόσουν..ήθελες να παραμυθιάσεις και να βγάλεις τη χολή σου εδω πέρα......για να δείς τι ξεφτύλας είσαι...άντε στο καλό τώρα και κλείσε και την πόρτα γιατί μπάζει!!!άντε γειά!@taramas έγραψε:Λοιπόν καλά περάσαμε, πολλά είπαμε αλλά όπως τότε έτσι και τώρα ο γελοίος αυτός τύπος θα λέει ότι του κατέβει, δεν θα ασχοληθώ μαζί του
Με βάση αυτά που διαβάζω πάντως, θα έλεγε κανείς ότι η όποια επιτυχία της HEAT βασιζόταν στον tarama. Και οι υπόλοιποι που φύγανε ήταν οι fails της υπόθεσης. Κατά συνέπεια, η τωρινή ομάδα του tarama πρέπει να είναι πολύ καλή, ενώ όσοι κατέληξαν σε KISS και GRBB από ότι βλέπω, δεν θα μπορούν καν να μπουν στον χάρτη.
Πόσες περιοχές είχε η ομάδα του tarama, πόσα άρματα πήρε στο event;
Με ενδιαφέρει, γιατί θα ήθελα να πάω κάπου που έχει άριστη διοίκηση.
Υ.Γ: πουτάνα λογική, ξεγυμνώνεις τους πάντες
taramas έγραψε:Επίσης να σας θυμίσω οτι στην περιβόητη συνάντηση για την δημιουργία της PNX τα δικά σας λόγια ήταν ακριβώς αυτά : "δεν μπορεί να πετύχει αυτή η προσπάθεια αν η πρώτη αυτή τη στιγμή ελληνική ομάδα δεν συμμετέχει", διαφήμιση δεν έχω κάνει ποτέ και για τίποτα αλλά η μαλακία σας δεν έχει όρια, την αχαριστία την είχα και την έχω δεδομένη αλλά η μαλακία είναι αξεπέραστη.
Αυτό ποιος ακριβώς το είπε και αναφερόταν στην HEAT τότε?
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Επειδή δε γουστάρω να ξανανοίξω διάλογο μαζι του πλέον...πέρα απο τρολλαρισμα.... θα θέσω το εξής ερώτημα στο community και δε γράφω τπτ άλλο γιαυτό το θέμα....και αν μπορεί κάποιος ας το εξηγήσει.....
Πως γίνεται ένας "τόσο" μεγάλου βεληνεκούς, τρανός και υπερμέγιστος commander μιας clan που έχει φτιάξει τις "υπερτατες" συμμαχίες στο χάρτη, έχει την "καλύτερη" ελληνική ομάδα...έχει βγάλει χρυσό στο επίπεδο της PNX-R....έχει τον θρόνο του σταθερά & μόνιμα γιατί τον ψηφίζουν παμψηφή στις εκλογές.....έχει το τσάμπα ts του...έχει 100 super παίχτες.............
Πώς μπορεί λοιπόν ένας τέτοιος επιτυχημένος commander να έχει κρατήσει τόσο μένος και να τα βάζει με τέτοια λύσσα ακόμα και μετά από 2 χρόνια με άτομα (όποιοι/ος και να ναι) με μία 2η υπό-ομάδα με μέσο όρο παικτών το πολύ 900-1000win8 με μέσο όρο αρμάτων 1-2 10αρια άρματα το πολύ "τότε" την οποία άνετα ξεφτιλίζει παικτικά....& χωρίς ποτέ να του έχουν πάρει/κλέψει δόξα/παίκτες/χρυσό??????αν μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει γιατί εγώ έχω παραδώσει πνεύμα πλέον....εγώ πάντως θα τον/τους είχα σβήσει απο τη μνήμη μου αβλεπή αν είχα τέτοια πορεία.....!
Πως γίνεται ένας "τόσο" μεγάλου βεληνεκούς, τρανός και υπερμέγιστος commander μιας clan που έχει φτιάξει τις "υπερτατες" συμμαχίες στο χάρτη, έχει την "καλύτερη" ελληνική ομάδα...έχει βγάλει χρυσό στο επίπεδο της PNX-R....έχει τον θρόνο του σταθερά & μόνιμα γιατί τον ψηφίζουν παμψηφή στις εκλογές.....έχει το τσάμπα ts του...έχει 100 super παίχτες.............
Πώς μπορεί λοιπόν ένας τέτοιος επιτυχημένος commander να έχει κρατήσει τόσο μένος και να τα βάζει με τέτοια λύσσα ακόμα και μετά από 2 χρόνια με άτομα (όποιοι/ος και να ναι) με μία 2η υπό-ομάδα με μέσο όρο παικτών το πολύ 900-1000win8 με μέσο όρο αρμάτων 1-2 10αρια άρματα το πολύ "τότε" την οποία άνετα ξεφτιλίζει παικτικά....& χωρίς ποτέ να του έχουν πάρει/κλέψει δόξα/παίκτες/χρυσό??????αν μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει γιατί εγώ έχω παραδώσει πνεύμα πλέον....εγώ πάντως θα τον/τους είχα σβήσει απο τη μνήμη μου αβλεπή αν είχα τέτοια πορεία.....!
@RNGD, falakros, Sanguinus.
Συμφωνώ μαζί σας...είναι λίγοι οι καλοί Έλληνες FC! Και όντως τα "ψώνια" πρέπει να μένουν μακρυά. Από την άλλη όμως θα πω ότι υπάρχουν και καλοί παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τους FCs να γίνουν καλύτεροι, όπως και commanders, συζητώντας μαζί τους. Αλλά και σε αυτό δυστυχώς η Ελληνική ιστορία έχει αποδείξει περίτρανα ότι από παντογνώστες, αδικημένους απο το game παικταράδες του 1000 win8, διοικηταράδες κλπ υπάρχουν πάρα πολλοί, γι αυτό και ποτέ πάνω απο 1 άντε 2 το πολύ Ελληνικές ομάδες δεν βλέπαν "άσπρη μέρα" και εν πολλοίς γι αυτό και αρκετοί Έλληνες καλοί παίκτες ούτε που θέλουν να ακούν για τέτοιες ομάδες (οποιος έχει καεί με το χυλό, φυσά και το γιαούρτι όπως λέει η ρήση).
Το Win8 είναι ένα στατιστικό και συμφωνώ απόλυτα με τον RNGD στην θέση του. Ως στατιστικό βεβαια είναι και μια ένδειξη του τι μπορείς να περιμένεις από έναν παίκτη σε μια μάχη. Δεν είναι τυχαίο δλδ ότι 9 στις 10 φορές που θα στείλει κάπου ο FC κάποια άρματα πχ, οι καλοί παίκτες δεν θα βγουν σαν "ντρόλιες" γιατί θα έχουν διαβάσει το χάρτη σωστά και οι όχι τόσο καλοί παίκτες θα βγουν πχ μπροστά σε 5 κανόνια επειδή απλά το είπε ο FC και δεν θα ασχοληθούν με τίποτε άλλο (και όχι δεν μιλάω για την περίπτωση που έχει δοθεί εντολή για rush!!).
@taramas. Ειλικρινά γιατί αν είχατε 2500 win8 θα μιλούσαμε διαφορετικά??
O Baracudaz7, η Patatomhden, ο Sanguinus, ο falakros και άλλοι που δεν έχουν το win8 που αναφέρετε, θεωρείτε ότι συνομιλούν "διαφορετικά"?
Συμφωνώ μαζί σας...είναι λίγοι οι καλοί Έλληνες FC! Και όντως τα "ψώνια" πρέπει να μένουν μακρυά. Από την άλλη όμως θα πω ότι υπάρχουν και καλοί παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τους FCs να γίνουν καλύτεροι, όπως και commanders, συζητώντας μαζί τους. Αλλά και σε αυτό δυστυχώς η Ελληνική ιστορία έχει αποδείξει περίτρανα ότι από παντογνώστες, αδικημένους απο το game παικταράδες του 1000 win8, διοικηταράδες κλπ υπάρχουν πάρα πολλοί, γι αυτό και ποτέ πάνω απο 1 άντε 2 το πολύ Ελληνικές ομάδες δεν βλέπαν "άσπρη μέρα" και εν πολλοίς γι αυτό και αρκετοί Έλληνες καλοί παίκτες ούτε που θέλουν να ακούν για τέτοιες ομάδες (οποιος έχει καεί με το χυλό, φυσά και το γιαούρτι όπως λέει η ρήση).
Το Win8 είναι ένα στατιστικό και συμφωνώ απόλυτα με τον RNGD στην θέση του. Ως στατιστικό βεβαια είναι και μια ένδειξη του τι μπορείς να περιμένεις από έναν παίκτη σε μια μάχη. Δεν είναι τυχαίο δλδ ότι 9 στις 10 φορές που θα στείλει κάπου ο FC κάποια άρματα πχ, οι καλοί παίκτες δεν θα βγουν σαν "ντρόλιες" γιατί θα έχουν διαβάσει το χάρτη σωστά και οι όχι τόσο καλοί παίκτες θα βγουν πχ μπροστά σε 5 κανόνια επειδή απλά το είπε ο FC και δεν θα ασχοληθούν με τίποτε άλλο (και όχι δεν μιλάω για την περίπτωση που έχει δοθεί εντολή για rush!!).
O Baracudaz7, η Patatomhden, ο Sanguinus, ο falakros και άλλοι που δεν έχουν το win8 που αναφέρετε, θεωρείτε ότι συνομιλούν "διαφορετικά"?
galanosauros- Αριθμός μηνυμάτων : 50
Το recent wn8 Μου,ήταν 2,6k.Οπότε άσε με εμένα,η αρρώστια του unicum,η οποία έχει εξαπλωθεί μέσα μου σαν πανούκλα και είμαι πλέον πειθήνιο ζόμπι,που εκτελεί υποτακτικά τις εντολές του Μωβ!Για αυτό άλλωστε,όταν έπαιζα,είχα πάντα καλό rng και καλούς συμπαίχτες.Φυσικά,όλα τα στατιστικά δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα,καθώς μου τα προσφέρει απλόχερα η WG,για να μην αναφέρω το γεγονός πως έδινα 500ρικα κάθε μήνα,για να με ευνοεί η WG.Σε αντίθεση με τους γνήσους καλού παίχτες,όπως ο ταραμάς και η παρέα του,οι οποίοι διώκονται συστηματικά από τον Μωβ και την WG και έχουν πάντα κακό rng και κακούς σμπαίχτες,είτε παίζουν randoms,είτε premade μάχες.galanosauros έγραψε:@RNGD, falakros, Sanguinus.
Πάντως,ισχύει αυτό που έγραψες,ακόμα και οι παίχτες μπορούν να βοηθήσουν στην βελτίωση ενός FC,άλλωστε συμμετέχοντας σε μια clan,η οποία συμμετέχει στα ομαδικά της WG,είναι χρέος σου να βελτιώνεις με κάθε τρόπο την αποδοτικότητα της clan σου,οποιονδήποτε ρόλο κι αν έχεις
falakros έγραψε:@Dennis20vt για το πρωτο αφορα εσενα......
Δεν ειπα οτι ο 1400 η ο 1300 δεν μπορει να ειναι καλος παιχτης στο ομαδικο (cws,sh).Οπως λεω οτι υπαρχουν και παιχτες ανω των 2000+ που δεν κανουν για το ομαδικο (δεν ακουν τον FC και γενικα ειναι ασχετοι μεσα στην 7αδα,10αδα,15αδα)Απλος εδωσα ενα παραδειγμα στο τι γινεται στα randoms!Το wn8 ειναι ενας αριθμος (Οχι ασχετος) αλλα στο ομαδικο ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα!!
Dennis20vt- Αριθμός μηνυμάτων : 155
Sanguinius έγραψε:
Πάντως,ισχύει αυτό που έγραψες,ακόμα και οι παίχτες μπορούν να βοηθήσουν στην βελτίωση ενός FC,άλλωστε συμμετέχοντας σε μια clan,η οποία συμμετέχει στα ομαδικά της WG,είναι χρέος σου να βελτιώνεις με κάθε τρόπο την αποδοτικότητα της clan σου,οποιονδήποτε ρόλο κι αν έχεις
Ενοειται πως για να παρεις μια μαχη με δυνατο αντιπαλο πρεπει να εχεις καλους παιχτες μεσα που να καταλαβουν το σχεδιο και να γνωριζουν καλα τον FC!Οταν λεω να γνωριζουν καλα τον FC οχι σαν ανθρωπο αλλα στο τι θελει να κανει μεσα στην μαχη αν δεν του βγει το σχεδιο και θελει να κανει ενα καλο rotation!
RNGD έγραψε:Με βάση αυτά που διαβάζω πάντως, θα έλεγε κανείς ότι η όποια επιτυχία της HEAT βασιζόταν στον tarama. Και οι υπόλοιποι που φύγανε ήταν οι fails της υπόθεσης. Κατά συνέπεια, η τωρινή ομάδα του tarama πρέπει να είναι πολύ καλή, ενώ όσοι κατέληξαν σε KISS και GRBB από ότι βλέπω, δεν θα μπορούν καν να μπουν στον χάρτη.
Ακόμα περιμένω απάντηση με αρκετή περιέργεια και ενδιαφέρον για το θέμα μπορώ να πώ...μπορεί κάποιος άλλος να το εξηγήσει??ή είναι επτασφράγιστο μυστικό???@gregorakis έγραψε έγραψε:Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω για το screenshot πίστεψέ με...Εγώ το βρήκα αναρτημένο στο forum από το ακόλουθο link των πειρατων (PTS): http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/384887-pirates-pts-recruiting-stronk-players/ ...Μήπως είναι fake ή κάτι άλλο....???@barracudaz7 αναφέρομαι στο συγκεκριμένο screenshot και όχι στη HARD γενικότερα ... όσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν, για τους υπόλοιπους είναι αδιάφορο ...
Σόρρυ κίολας δε θέλω να γίνω πρήξας απλά μου φαίνεται περίεργη η απάντήσή σου για το screenshot....εφόσον υπάρχει ανερτημένο στο recruiting forum των PTS να λές ότι είναι αδιάφορο για όσους δε γνωρίζουν....??!!Τι είναι αυτό που κρίβεται πίσω από το screenshot λοιπόν????xDbarracudaz7 έγραψε:Ακόμα περιμένω απάντηση με αρκετή περιέργεια και ενδιαφέρον για το θέμα μπορώ να πώ...μπορεί κάποιος άλλος να το εξηγήσει??ή είναι επτασφράγιστο μυστικό???@gregorakis έγραψε έγραψε:Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω για το screenshot πίστεψέ με...Εγώ το βρήκα αναρτημένο στο forum από το ακόλουθο link των πειρατων (PTS): http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/384887-pirates-pts-recruiting-stronk-players/ ...Μήπως είναι fake ή κάτι άλλο....???@barracudaz7 αναφέρομαι στο συγκεκριμένο screenshot και όχι στη HARD γενικότερα ... όσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν, για τους υπόλοιπους είναι αδιάφορο ...
patatomhden έγραψε:taramas έγραψε:
Αφού έφτιαξε το κλίμα όπως ήθελε ήρθε κάποια στιγμή μαζί με την γραμματέα του (νομίζω Βάσω την λέγανε τη κοπέλα) και χωρίς κανένα πρόλογο μου είπε κατα λέξη το εξής : "ή μου δίνεις την ομάδα ή παίρνω όλους τους παίχτες και φεύγω", του απάντησα χωρίς δεύτερη σκέψη οτι εκβιασμούς δεν δέχομαι απο κανέναν και δεν πρόκειται να κάνω εξαίρεση ούτε και τώρα, αμέσως τη ίδια μέρα έβγαλε όλους τους παίχτες και μάλιστα νου ζήτησε να αφήσει ενα δεύτερο λογαριασμό δικό του μέσα έτσι ώστε να έχει επαφή και με όσους δεν είχε προλάβει να ενημερώσει, και αυτό το δέχτηκα.
Κύριε Γιώργο, θα απαντήσω μόνο σε αυτό σας το απόσπασμα, μιας και είμαι το άτομο που αναφέρετε.
Όντως το όνομα μου είναι Βάσω ,δεν θυμάμαι αν η ιδιότητα μου εκείνη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ήταν γραμματέας,παρότι είχα φτιάξει ένα excel για την clan ,μικρής σημασίας όμως αυτή η λεπτομέρεια. Επιβεβαιώνω ότι ήμουν παρούσα σε μια τέτοια συζήτηση,κυρίως ως ακροατής, αυτός ήταν και ο σκοπός μου άλλωστε,κάτι σαν μάρτυρας, δεν είχατε πρόβλημα να παρευρίσκομαι.
Ο λόγος λοιπόν της συζήτησης ήταν όντως να για να σας ζητήσει η heat-x να παραχωρήσετε την θέση του commander,όπου είχατε μέσο του acount του γιου σας, στον baracuda ( αποδεκτό leader από τα ενεργά μέλη της clan) με το αντίτιμο φυσικά.
Για προσωπικούς και συναισθηματικούς σας λόγου όπως είχατε πει αρνηθήκατε. Απόλυτα σεβαστό αν με ρωτάτε, ασχέτως αν δεν μου άρεσε η απόφαση σας.
Αυτή η συζήτηση δεν τελείωσε όμως με την απόφαση να φύγουν τα μέλη και να μην ανήκουν πια στη ευρύτερη ομάδα της HEAT. Από την πλευρά της HEAT-X εκφράστηκε η επιθυμία να συνεχίσουν να είναι κάτω από το όνομα της HEAT και ήταν αποδεκτό και από την δική σας πλευρά, με ευχές για μελλοντική εξέλιξη και συνεργασία. Πρακτικά τώρα, αυτό που έγινε ήταν να δημιουργηθεί μια τρίτη clan, 2,5k gold για την wg (gg wg) , με το όνομα HEAT-S,με νέα ξεχωριστά κανάλια στο teamspeak ,και τα μέλη να μεταφερθούν εκεί. με αυτόν τον τρόπο λυνόντουσαν τα όσα προβλήματα είχαν προκύψει,για την μια πλευρά λυνόταν το θέμα του ότι δεν θέλαμε ως commander λογαριασμό δικό σας, και από την άλλη η clan που είχατε φτιάξει παρέμενε σε εσάς.
Το επιβεβαιώνω.
Για αρχή ζητώ συγγνώμη για την έκφραση "γραμματέας" αλλά έτσι μου μεταφέρθηκε και δεν είχα κανένα λόγο να το μην το πιστέψω, άλλωστε και εγώ είχα μια γυναίκα που με βοηθούσε τότε την αγαπητή φίλη Ιωάννα που σήμερα βρίσκεται στην GRBB, μου φάνηκε φυσιολογικό να υπάρχει μια κοπέλα να βοηθάει σε αυτά τα πράγματα.
Σε αυτά που αναφέρεσαι να προσθέσω οτι δεν μου έγινε ακριβώς πρόταση αλλά εκβιασμός, επίσης είμαι υποχρεωμένος απο την σοβαρότητα με την οποία μου απευθύνεσαι να απαντήσω με το ίδιο τρόπο, θα σου πώ λοιπόν οτι εγώ προσωπικά ήμουν θετικός στην δημιουργία της τρίτης ομάδας και για ενα ακόμη λόγο, είχα ήδη αποφασίσει να παραιτηθώ και το είχα ήδη κοινοποιήσει στα μέλη της διοίκησης για προσωπικούς λόγους πολύ απλούς, λόγω εργασίας δεν μπορούσα να ασχοληθώ με την ομάδα και αυτό το γνώριζαν όλοι, απο την άλλη δεν ήθελα να επανέλθουν στην ομάδα ο εν λόγω κύριος να τον πώ με τους άλλους τρείς άσχετους, αρα λοιπόν η επιθυμια του να φτιάξει μια δική του ομάδα εμένα μου έλυνε το πρόβλημα.
Τώρα δυστυχώς δεν κατάφερα να πείσω κανέναν απο την ομάδα γιατί όλοι είχαν απωθημένα με τον εν λόγω κύριο, οι περισσότεροι ήταν συμπαίκτες του και ξεκίνησαν μαζί την ΗΕΑΤ, οταν τους πούλησε και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια είναι φυσικό να μην τον θέλουν ούτε ζωγραφιστό, εμένα το θέμα μου με τον κύριο αυτό είναι μόνο ενα, δεν έχω γνωρίσει μεγαλύτερο παραμυθατζή και με τα ψέμματα έχω ενα θέμα.
Νομίζω οτι όποιος έχει νού μπορεί να καταλάβει.
dolofonos έγραψε:taramas έγραψε:Επίσης να σας θυμίσω οτι στην περιβόητη συνάντηση για την δημιουργία της PNX τα δικά σας λόγια ήταν ακριβώς αυτά : "δεν μπορεί να πετύχει αυτή η προσπάθεια αν η πρώτη αυτή τη στιγμή ελληνική ομάδα δεν συμμετέχει", διαφήμιση δεν έχω κάνει ποτέ και για τίποτα αλλά η μαλακία σας δεν έχει όρια, την αχαριστία την είχα και την έχω δεδομένη αλλά η μαλακία είναι αξεπέραστη.
Αυτό ποιος ακριβώς το είπε και αναφερόταν στην HEAT τότε?
Δεν πειράζει που δεν θυμάσαι, να βοηθήσω ευχαρίστως, 3 άτομα με πήραν σε ενα κανάλι και προσπαθούσαν να με πείσουν, αν έχεις αντίρρηση πήγαινε στα παλιότερα ποστ στο θέμα που έχει μπεί στο αρχείο με την συζήτηση γαι την PNX και θα βρείς και τους άλλους δύο και θα διαβάσεις και την περιγραφή, θα βρείς συμπαίκτες σου και φιλαράκια.
Επίσης υπάρχει και ενα κείμενο που συντάχτηκε απο τους διοργανωτές της συνάντησης με την λίστα τω νομάδων μα βάσει την δυναμικότητα την οποία λίστα μοίρασαν σε όλους και σε μένα, πες σε κάποιον να στην δώσει αν την έχει να δείς ποια ομάδα είναι στην κορυφή.
Σελίδα 10 από 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Παρόμοια θέματα
» Arma 2 Free
» 350 Gold - 7 Days Premium - Pz.Kpfw. S35 739 (F) - Free Garage Slot
» Free Laskas...
» Άλλα free-to-play arcade/sim MMO's
» teamspeak www.gamers-alliance.gr free ts server
» 350 Gold - 7 Days Premium - Pz.Kpfw. S35 739 (F) - Free Garage Slot
» Free Laskas...
» Άλλα free-to-play arcade/sim MMO's
» teamspeak www.gamers-alliance.gr free ts server