World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Free mparmpas

+26
imperiumgraecum
mparmpas
JohBolter
37EMA
patatomhden
falakros
dfk_7677
dolofonos
TYRAELL75
RNGD
Convii
gregorakis
Gooakis
antkon
Sanguinius
galanosauros
sisifos
astoxos_x
Dennis20vt
barracudaz7
taramas
perseas
Pligomenos
blsbill
Xi@Le
mementoM0ri
30 απαντήσεις

Σελίδα 11 από 20 Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Free mparmpas - Σελίδα 11 Empty Απ: Free mparmpas

Δημοσίευση από taramas Παρ Μάης 06, 2016 9:52 pm

RNGD έγραψε:Με βάση αυτά που διαβάζω πάντως, θα έλεγε κανείς ότι η όποια επιτυχία της HEAT βασιζόταν στον tarama. Και οι υπόλοιποι που φύγανε ήταν οι fails της υπόθεσης. Κατά συνέπεια, η τωρινή ομάδα του tarama πρέπει να είναι πολύ καλή, ενώ όσοι κατέληξαν σε KISS και GRBB από ότι βλέπω, δεν θα μπορούν καν να μπουν στον χάρτη.
Πόσες περιοχές είχε η ομάδα του tarama, πόσα άρματα πήρε στο event;
Με ενδιαφέρει, γιατί θα ήθελα να πάω κάπου που έχει άριστη διοίκηση.

Υ.Γ: πουτάνα λογική, ξεγυμνώνεις τους πάντες

Πουτάνα λογική όντως ξεγυμνώνεις τους πάντες αν την έχεις βέβαια και εδώ υπάρχει ενα θέμα,

α) δεν είπα ποτέ οτι οποια επιτυχία είναι έργο αποκλειστικά δικό μου, αυτό είναι γελοιότητα να το αναφέρει κανείς, αν μου δείξεις ενα σημείο που να λέω κάτι τέτοιο ευχαρίστως να δεχθώ την λογική σου, το μόνο το οποίο ήταν αποκλειστικά δικό μου έργο ήταν η διπλωματία και τίποτα άλλο, νομίζω οτι στοιχειώδης λογική μπορεί να το πιάσει αυτό.

β) απο την ημέρα που έφυγα απο την ΗΕΑΤ δεν έχω υπάρξει commander σε καμία ομάδα, μέλος της διοίκησης μπορεί να ήμουν αλλά ενεργή διοίκηση δεν έκανα πουθενά, τωρα για αρματάκια να σου πώ ευχαρίστως, στο τελευταίο πήρα θέση 9700 κάτι και δεν πήρα το άρμα, στο προηγούμενο πήρα το άρμα, τα στατιστικά μου μπορείς να τα βρείς σε όποια ιστοσελίδα θέλεις οπότε να δεν χρειάζεται να πώ κάτι, έχω περίπου 1400 cw tier X όπου το 80% περίπου των μαχών ήμουν fc, είμαι noob με πατέντα και την δεύτερη φορά που έκανα FC κέρδισα την μεγάλη HARD τότε και ο χάρτης ήταν Lakeville, επίσης σαν fc εχω μπεί στην ευρώπη τουλάχιστον 10 φορές και οι τελευταίες δύο φορές ήταν με την GREAT το 2015, όποιο άλλο στοιχείο θέλεις ευχαρίστως να στο δώσω.

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 747

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από taramas Παρ Μάης 06, 2016 9:57 pm

barracudaz7 έγραψε:Επειδή δε γουστάρω να ξανανοίξω διάλογο μαζι του πλέον...πέρα απο τρολλαρισμα.... θα θέσω το εξής ερώτημα στο community και δε γράφω τπτ άλλο γιαυτό το θέμα....και αν μπορεί κάποιος ας το εξηγήσει.....
Πως γίνεται ένας "τόσο" μεγάλου βεληνεκούς, τρανός και υπερμέγιστος commander μιας clan που έχει φτιάξει τις "υπερτατες" συμμαχίες στο χάρτη, έχει την "καλύτερη" ελληνική ομάδα...έχει βγάλει χρυσό στο επίπεδο της PNX-R....έχει τον θρόνο του σταθερά & μόνιμα γιατί τον ψηφίζουν παμψηφή στις εκλογές.....έχει το τσάμπα ts του...έχει 100 super παίχτες.............
Πώς μπορεί λοιπόν ένας τέτοιος επιτυχημένος commander να έχει κρατήσει τόσο μένος και να τα βάζει με τέτοια λύσσα ακόμα και μετά από 2 χρόνια με άτομα (όποιοι/ος και να ναι) με μία 2η υπό-ομάδα με μέσο όρο παικτών το πολύ 900-1000win8 με μέσο όρο αρμάτων 1-2 10αρια άρματα το πολύ "τότε"  την οποία άνετα ξεφτιλίζει παικτικά....& χωρίς ποτέ να του έχουν πάρει/κλέψει δόξα/παίκτες/χρυσό??????αν μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει γιατί εγώ έχω παραδώσει πνεύμα πλέον....εγώ πάντως θα τον/τους είχα σβήσει απο τη μνήμη μου αβλεπή αν είχα τέτοια πορεία.....!

Την απάντηση την είπες μόνος σου, γραμμένο στα παπάρια μου σε είχα και τότε και τώρα, σε άλλον απάντησα καραγκιόζη, μην το παίρνεις πάνω σου χωρίς λόγο έλεος πια.

taramas

Δημοσίευση από taramas Παρ Μάης 06, 2016 10:10 pm

galanosauros έγραψε:@RNGD, falakros, Sanguinus.

Συμφωνώ μαζί σας...είναι λίγοι οι καλοί Έλληνες FC! Και όντως τα "ψώνια" πρέπει να μένουν μακρυά. Από την άλλη όμως θα πω ότι υπάρχουν και καλοί παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τους FCs να γίνουν καλύτεροι, όπως και commanders, συζητώντας μαζί τους. Αλλά και σε αυτό δυστυχώς η Ελληνική ιστορία έχει αποδείξει περίτρανα ότι από παντογνώστες, αδικημένους απο το game παικταράδες του 1000 win8, διοικηταράδες κλπ υπάρχουν πάρα πολλοί, γι αυτό και ποτέ πάνω απο 1 άντε 2 το πολύ Ελληνικές ομάδες δεν βλέπαν "άσπρη μέρα" και εν πολλοίς γι αυτό και αρκετοί Έλληνες καλοί παίκτες ούτε που θέλουν να ακούν για τέτοιες ομάδες (οποιος έχει καεί με το χυλό, φυσά και το γιαούρτι όπως λέει η ρήση).

Το Win8 είναι ένα στατιστικό και συμφωνώ απόλυτα με τον RNGD στην θέση του. Ως στατιστικό βεβαια είναι και μια ένδειξη του τι μπορείς να περιμένεις από έναν παίκτη σε μια μάχη. Δεν είναι τυχαίο δλδ ότι 9 στις 10 φορές που θα στείλει κάπου ο FC κάποια άρματα πχ, οι καλοί παίκτες δεν θα βγουν σαν "ντρόλιες" γιατί θα έχουν διαβάσει το χάρτη σωστά και οι όχι τόσο καλοί παίκτες θα βγουν πχ μπροστά σε 5 κανόνια επειδή απλά το είπε ο FC και δεν θα ασχοληθούν με τίποτε άλλο (και όχι δεν μιλάω για την περίπτωση που έχει δοθεί εντολή για rush!!).

@taramas. Ειλικρινά γιατί αν είχατε 2500 win8 θα μιλούσαμε διαφορετικά??
O Baracudaz7, η Patatomhden, ο Sanguinus, ο falakros και άλλοι που δεν έχουν το win8 που αναφέρετε, θεωρείτε ότι συνομιλούν "διαφορετικά"?

Είναι πολύ απλό και το έχουν ψελλίσει όλοι ο καθένας με τον τρόπο του, για να είσαι αποδεκτός σαν ισότιμος συνομιλητής στην Ελληνική ομήγυρη πρέπει είτε να έχεις στατιστικά είτε να γλείφεις αυτούς που έχουν, μια γρήγορη ματιά εδώ μέσα θα στο δείξει αμέσως, μπορείς εύκολα να αναγνωρίσεις ποιοι ακολουθούν με τη γλώσσα έξω απο τα σχόλια τους, π.χ. "συμφωνώ, και εμένα η άποψή μου είναι η ίδια", "lol έγραψες μεγάλε", αν δεν μπορείς να βρείς τίποτα τέτοιο με την πρώτη ματιά τότε σίγουρα θα βρείς όλους αυτούς που κρίνουν γεγονότα και πράγματα χωρίς να έχουν ούτε σχέση ούτε γνώση, το μόνο κοινό που έχουν είναι οτι ακολουθούν τον ενα παιχταρά που είπε κάτι χωρίς να γνωρίζει αλλά αφού το είπε ο παιχταράς είναι θέσβατο.
Ενα παράδειγμα : μόλις πριν 4 μέρες συνάντησα απέναντί μου κάποιον σε μια random μάχη, του γράφω "χριστός ανέστη" και μου απαντά "ταραμά είσαι για τα μπάζα", το ωραίο της ιστορίας έιναι οτι τον ίδιο παίχτη είχα συναντήσει πριν 2 μήνες πάλι σε random μάχη με τον άλλο λογαριασμό μου που έχει βέβαια λίγες μάχες αλλά 2700 wn8, με χαιρέτησε πρώτος και με τα καλυτερα λόγια, νομίζω οτι είμαι σαφής.

taramas

Δημοσίευση από gregorakis Παρ Μάης 06, 2016 11:45 pm

taramas έγραψε:Για αρχή ζητώ συγγνώμη για την έκφραση "γραμματέας" αλλά έτσι μου μεταφέρθηκε και δεν είχα κανένα λόγο να το μην το πιστέψω, άλλωστε και εγώ είχα μια γυναίκα που με βοηθούσε τότε την αγαπητή φίλη Ιωάννα που σήμερα βρίσκεται στην GRBB, μου φάνηκε φυσιολογικό να υπάρχει μια κοπέλα να βοηθάει σε αυτά τα πράγματα.

... ό,τι πιο σεξιστικό έχει γραφτεί σε αυτό το forum ... χα χα χα τέλειο !!! 

... βέβαια στο WoT οι κοπέλες μπορούν να βοηθούν και σε άλλα πράγματα: να μας βγάζουν τις μπότες και να μας κάνουν ένα ζεστό ποδόλουτρο όταν γυρνάμε αποκαμωμένοι από το cw στη σκηνή μας το βράδυ, να μας σκουπίζουν τον ιδρώτα από το μέτωπο και να μας παρηγορούν μετά την ήττα, να βάζουν ηλεκτρική, να αερίζουν το τανκ, να πλένουν τα ασπρόρουχα κτλ ...

@barracudaz7 το sceenshot είναι πραγματικό ... είναι η απεικόνιση του cw χάρτη όπως ήταν αυτός με τη λήξη του 1ου campaign ... θα σου στείλω ένα pm κάποια στιγμή αφού σε ενδιαφέρει το τι έγινε τόσο πολύ ...
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από galanosauros Σαβ Μάης 07, 2016 12:19 am

@taramas.
Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω μαζί σας.
Όταν κάποιος συμφωνεί με κάποιον άλλον, δεν σημαίνει κατά ανάγκη ότι τον γλύφει. Μπορεί όντως να συμφωνεί με την θέση του και αντίς να επαναλαμβάνει τα ίδια λόγια να λέει απλά "συμφωνώ, και εμένα η άποψή μου είναι η ίδια". Αλλά και όταν συμφωνεί κάποιος με κάποιον άλλο δεν σημαίνει ότι αυτό γίνεται λόγω win8.

Επιπλέον, ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης, ή και της κριτικής ακομα, για τα posts που βλέπει εδώ ή αλλού, ακόμα και αν αυτά αφορούν γεγονότα ή καταστάσεις που δεν ήταν παρόν. Από την στιγμή που γράφονται σε ένα forum, αυτόματα δίνουν το δικαίωμα σε οποιονδήποτε να σχολιάσει (σωστά ή λάθος δεν έχει σημασία).

Επίσης, "θέσφατο" όπως είπατε δεν είναι η γνώμη κανενός, ότι win8 και να έχει. Αν κάποιος θεωρεί ότι η γνώμη του unicum είναι θέσφατο επειδή το λέει ο unicum, τότε το πρόβλημα είναι σε αυτόν που το θεωρεί θέσφατο και όχι στον unicum που λέει την γνώμη του(με όποιον τρόπο και να την λέει).

Όσον αφορά το παράδειγμά σας, θεωρώ ότι στην πρώτη περίπτωση το σχόλιο "ταραμά είσαι για τα μπάζα" ήταν καθαρά προσωπικό και άσχετο με το win8 σας, ενώ στην δεύτερη που το account ήταν άγνωστο δεν έγινε το ίδιο.
Επίσης respect για την μνήμη σας, μιας και θυμάστε ένα όνομα που συναντήσατε σε ένα random πριν από 2 μήνες.

Τέλος, θα ήθελα να σας πω ότι η πρότασή σας, "απο την ημέρα που έφυγα απο την ΗΕΑΤ δεν έχω υπάρξει commander σε καμία ομάδα, μέλος της διοίκησης μπορεί να ήμουν αλλά ενεργή διοίκηση δεν έκανα πουθενά" είναι εν πολλοίς αυτοαναιρούμενη. Πως είναι δυνατόν να είστε μέλος της Διοίκησης και να μην κάνετε commanding?? φαντάζομε ότι δεν κάνατε την "γλάστρα" ή απλά φέρατε τον τίτλο, αλλά είχατε ενεργό ρόλο. Σε μια ομάδα όλα τα μέλη της διοίκησης με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κάνουν commanding και όχι μόνο ο commander.
galanosauros
galanosauros

Αριθμός μηνυμάτων : 50

Δημοσίευση από patatomhden Σαβ Μάης 07, 2016 1:14 am

taramas έγραψε:
patatomhden έγραψε:
taramas έγραψε:
Αφού έφτιαξε το κλίμα όπως ήθελε ήρθε κάποια στιγμή μαζί με την γραμματέα του (νομίζω Βάσω την λέγανε τη κοπέλα) και χωρίς κανένα πρόλογο μου είπε κατα λέξη το εξής : "ή μου δίνεις την ομάδα ή παίρνω όλους τους παίχτες και φεύγω", του απάντησα χωρίς δεύτερη σκέψη οτι εκβιασμούς δεν δέχομαι απο κανέναν και δεν πρόκειται να κάνω εξαίρεση ούτε και τώρα, αμέσως τη ίδια μέρα έβγαλε όλους τους παίχτες και μάλιστα νου ζήτησε να αφήσει ενα δεύτερο λογαριασμό δικό του μέσα έτσι ώστε να έχει επαφή και με όσους δεν είχε προλάβει να ενημερώσει, και αυτό το δέχτηκα. 

Κύριε Γιώργο, θα απαντήσω μόνο σε αυτό σας το απόσπασμα, μιας και είμαι το άτομο που αναφέρετε.

Όντως το όνομα μου είναι Βάσω ,δεν θυμάμαι αν η ιδιότητα μου εκείνη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ήταν γραμματέας,παρότι είχα φτιάξει ένα excel για την clan Razz  ,μικρής σημασίας όμως αυτή η λεπτομέρεια. Επιβεβαιώνω ότι ήμουν παρούσα σε μια τέτοια συζήτηση,κυρίως ως ακροατής, αυτός ήταν και ο σκοπός μου άλλωστε,κάτι σαν μάρτυρας, δεν είχατε πρόβλημα να παρευρίσκομαι. 

Ο λόγος λοιπόν της συζήτησης ήταν όντως να για να σας ζητήσει η heat-x να παραχωρήσετε την θέση του commander,όπου είχατε μέσο του acount του γιου σας, στον baracuda (  αποδεκτό leader από τα ενεργά μέλη της clan) με το αντίτιμο φυσικά. 
Για προσωπικούς και συναισθηματικούς σας λόγου όπως είχατε πει αρνηθήκατε. Απόλυτα σεβαστό αν με ρωτάτε, ασχέτως αν δεν μου άρεσε η απόφαση σας.

Αυτή η συζήτηση δεν τελείωσε όμως με την απόφαση να φύγουν τα μέλη και να μην ανήκουν πια στη ευρύτερη ομάδα της HEAT. Από την πλευρά της HEAT-X εκφράστηκε η επιθυμία να συνεχίσουν να είναι κάτω από το όνομα της HEAT και ήταν αποδεκτό και από την δική σας πλευρά, με ευχές για μελλοντική εξέλιξη και συνεργασία. Πρακτικά τώρα, αυτό που έγινε ήταν να δημιουργηθεί μια τρίτη clan, 2,5k gold για την wg (gg wg) , με το όνομα HEAT-S,με νέα ξεχωριστά κανάλια στο teamspeak ,και τα μέλη να μεταφερθούν εκεί. με αυτόν τον τρόπο λυνόντουσαν τα όσα προβλήματα είχαν προκύψει,για την μια πλευρά λυνόταν το θέμα του ότι δεν θέλαμε ως commander λογαριασμό δικό σας, και από την άλλη η clan που είχατε φτιάξει παρέμενε σε εσάς.

""μάλιστα νου ζήτησε να αφήσει ενα δεύτερο λογαριασμό δικό του μέσα έτσι ώστε να έχει επαφή και με όσους δεν είχε προλάβει να ενημερώσει, και αυτό το δέχτηκα.""

Το επιβεβαιώνω.

Για αρχή ζητώ συγγνώμη για την έκφραση "γραμματέας" αλλά έτσι μου μεταφέρθηκε και δεν είχα κανένα λόγο να το μην το πιστέψω, άλλωστε και εγώ είχα μια γυναίκα που με βοηθούσε τότε την αγαπητή φίλη Ιωάννα που σήμερα βρίσκεται στην GRBB, μου φάνηκε φυσιολογικό να υπάρχει μια κοπέλα να βοηθάει σε αυτά τα πράγματα.

Σε αυτά που αναφέρεσαι να προσθέσω οτι δεν μου έγινε ακριβώς πρόταση αλλά εκβιασμός, επίσης είμαι υποχρεωμένος απο την σοβαρότητα με την οποία μου απευθύνεσαι να απαντήσω με το ίδιο τρόπο, θα σου πώ λοιπόν οτι εγώ προσωπικά ήμουν θετικός στην δημιουργία της τρίτης ομάδας και για ενα ακόμη λόγο, είχα ήδη αποφασίσει να παραιτηθώ και το είχα ήδη κοινοποιήσει στα μέλη της διοίκησης για προσωπικούς λόγους πολύ απλούς, λόγω εργασίας δεν μπορούσα να ασχοληθώ με την ομάδα και αυτό το γνώριζαν όλοι, απο την άλλη δεν ήθελα να επανέλθουν στην ομάδα ο εν λόγω κύριος να τον πώ με τους άλλους τρείς άσχετους, αρα λοιπόν η επιθυμια του να φτιάξει μια δική του ομάδα εμένα μου έλυνε το πρόβλημα.
Τώρα δυστυχώς δεν κατάφερα να πείσω κανέναν απο την ομάδα γιατί όλοι είχαν απωθημένα με τον εν λόγω κύριο, οι περισσότεροι ήταν συμπαίκτες του και ξεκίνησαν μαζί την ΗΕΑΤ, οταν τους πούλησε και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια είναι φυσικό να μην τον θέλουν ούτε ζωγραφιστό, εμένα το θέμα μου με τον κύριο αυτό είναι μόνο ενα, δεν έχω γνωρίσει μεγαλύτερο παραμυθατζή και με τα ψέμματα έχω ενα θέμα.
Νομίζω οτι όποιος έχει νού μπορεί να καταλάβει.
Μπορώ να δεχτώ το γεγονός ότι δεν σας έγινε " ακριβώς  πρόταση αλλά εκβιασμός ",το κλίμα ήταν πολύ τεταμένο , και ο λόγος που χρησιμοποιήθηκε μετά τα καλησπέρα μπορεί να ήταν επιθετικός. Φυσικά μπορεί να επιβεβαιωθεί αυτό με την ηχογράφηση που έχετε. Δεν σας ζητάω να μου τη στείλετε, προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να το κάνω.Μου είναι λίγο creepy να ακούω εμένα στο παρελθόν.

Στη συνέχεια του story μια φορά ακόμα είχαμε μιλήσει. Μου ζητήσατε να γίνει η μετάβαση των παικτών με προσοχή χωρίς να δημιουργηθεί κάποια ένταση και παρεξήγηση.Και να μην δημιουργηθεί σύγχυση μιας και εκείνη τη χρονική στιγμή πέρα από τους παίκτες οι οποίοι επέλεγαν να συνεχίσουν στην HEAT-S η όχι, γινόταν και recruiting και από την HEAT και από την δεύτερη ομάδα η οποία συνέχιζε να σας ανήκει  και από εμάς. 
Το αίτημα σας το βρήκα λογικό και συμφώνησα , και στη διάρκεια των ημερών αυτών σεβάστηκα το teamspeak που με φιλοξενούσε.

Λίγες μέρες αργότερα και ενώ ακόμα τίποτα δεν ήταν σταθερό, μαθαίνουμε ότι δεν είμαστε αποδεκτοί στο teamspeak και ότι πρέπει να αλλάξει το όνομα της clan όπου ήμουν μέλος.
Η HEAT-S γίνετε HPS και συνεχίζει σε νέο ts με το ίδιο δυναμικό ατόμων.

τότε λοιπόν δυο ήταν τα ενδεχόμενα ( τουλάχιστο στο δικό μου νου):
1. Ξύπνησε μια μέρα ο Διονύσης, είδε ένα σκασμό κόσμο στο ts, δεν ήταν κάτι που του άρεσε και πήρε τις αποφάσεις του.
2. Με παρακίνηση δική σας να μην σταματήσει το θέμα στην ύπαρξη τριών clan,και να παρθεί από το Διονύση μια απόφαση.

Ναι όντως σας το είχα "χρεώσει" ότι έφυγα από την HEAT αν και ήταν δική μου επιλογή  να την αφήσω .Μου άρεσε η HEAT και σαν όνομα για clan του WOT και το σήμα της( φαίνεται τέλειο πάνω στα άρματα), και ακόμα μου αρέσουν.

Πλέον δεν σας καταλογίζω ευθύνες. Όλο αυτό το τότε σκηνικό ήταν μια βαβούρα , και σε μια βαβούρα την ευθύνη την έχουμε όλοι οι συμμετέχοντες.
patatomhden
patatomhden

Αριθμός μηνυμάτων : 86

Δημοσίευση από patatomhden Σαβ Μάης 07, 2016 1:14 am

gregorakis έγραψε:
taramas έγραψε:Για αρχή ζητώ συγγνώμη για την έκφραση "γραμματέας" αλλά έτσι μου μεταφέρθηκε και δεν είχα κανένα λόγο να το μην το πιστέψω, άλλωστε και εγώ είχα μια γυναίκα που με βοηθούσε τότε την αγαπητή φίλη Ιωάννα που σήμερα βρίσκεται στην GRBB, μου φάνηκε φυσιολογικό να υπάρχει μια κοπέλα να βοηθάει σε αυτά τα πράγματα.

... ό,τι πιο σεξιστικό έχει γραφτεί σε αυτό το forum ... χα χα χα τέλειο !!! 

... βέβαια στο WoT οι κοπέλες μπορούν να βοηθούν και σε άλλα πράγματα: να μας βγάζουν τις μπότες και να μας κάνουν ένα ζεστό ποδόλουτρο όταν γυρνάμε αποκαμωμένοι από το cw στη σκηνή μας το βράδυ, να μας σκουπίζουν τον ιδρώτα από το μέτωπο και να μας παρηγορούν μετά την ήττα, να βάζουν ηλεκτρική, να αερίζουν το τανκ, να πλένουν τα ασπρόρουχα κτλ ...

@barracudaz7 το sceenshot είναι πραγματικό ... είναι η απεικόνιση του cw χάρτη όπως ήταν αυτός με τη λήξη του 1ου campaign ... θα σου στείλω ένα pm κάποια στιγμή αφού σε ενδιαφέρει το τι έγινε τόσο πολύ ...
@taramas
Καμία παρεξήγηση. Εκείνο το διάστημα στου ρόλους ιεραρχίας σε clan(πχ commander,deputy )από την wg υπήρχε και το γραμματέας, σε αυτό αναφερόμουν ,ότι δεν θυμάμαι αν είχα αυτό το ρόλο.

@gregorakis
Νίκο, δηλαδή όταν αρχίσω να ξαναπαίζω, και μπω στο ts, στη είσοδο θα βρω και μια σκούπα? Razz
patatomhden
patatomhden

Αριθμός μηνυμάτων : 86

Δημοσίευση από gregorakis Σαβ Μάης 07, 2016 1:33 am

... ναι καλά νομίζεις, η clan προοδεύει ... τώρα έχουμε και cosplay οπότε στην είσοδο θα βρεις (πλην της σκούπας) και french maid dress 

Free mparmpas - Σελίδα 11 888527

... όταν κάνουμε κάτι το κάνουμε σωστά Twisted Evil ...
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από RNGD Σαβ Μάης 07, 2016 2:52 am

taramas έγραψε:
RNGD έγραψε:Με βάση αυτά που διαβάζω πάντως, θα έλεγε κανείς ότι η όποια επιτυχία της HEAT βασιζόταν στον tarama. Και οι υπόλοιποι που φύγανε ήταν οι fails της υπόθεσης. Κατά συνέπεια, η τωρινή ομάδα του tarama πρέπει να είναι πολύ καλή, ενώ όσοι κατέληξαν σε KISS και GRBB από ότι βλέπω, δεν θα μπορούν καν να μπουν στον χάρτη.
Πόσες περιοχές είχε η ομάδα του tarama, πόσα άρματα πήρε στο event;
Με ενδιαφέρει, γιατί θα ήθελα να πάω κάπου που έχει άριστη διοίκηση.

Υ.Γ: πουτάνα λογική, ξεγυμνώνεις τους πάντες

Πουτάνα λογική όντως ξεγυμνώνεις τους πάντες αν την έχεις βέβαια και εδώ υπάρχει ενα θέμα,

α) δεν είπα ποτέ οτι οποια επιτυχία είναι έργο αποκλειστικά δικό μου, αυτό είναι γελοιότητα να το αναφέρει κανείς, αν μου δείξεις ενα σημείο που να λέω κάτι τέτοιο ευχαρίστως να δεχθώ την λογική σου, το μόνο το οποίο ήταν αποκλειστικά δικό μου έργο ήταν η διπλωματία και τίποτα άλλο, νομίζω οτι στοιχειώδης λογική μπορεί να το πιάσει αυτό.

β) απο την ημέρα που έφυγα απο την ΗΕΑΤ δεν έχω υπάρξει commander σε καμία ομάδα, μέλος της διοίκησης μπορεί να ήμουν αλλά ενεργή διοίκηση δεν έκανα πουθενά, τωρα για αρματάκια να σου πώ ευχαρίστως, στο τελευταίο πήρα θέση 9700 κάτι και δεν πήρα το άρμα, στο προηγούμενο πήρα το άρμα, τα στατιστικά μου μπορείς να τα βρείς σε όποια ιστοσελίδα θέλεις οπότε να δεν χρειάζεται να πώ κάτι, έχω περίπου 1400 cw tier X όπου το 80% περίπου των μαχών ήμουν fc, είμαι noob με πατέντα και την δεύτερη φορά που έκανα FC κέρδισα την μεγάλη HARD τότε και ο χάρτης ήταν Lakeville, επίσης σαν fc εχω μπεί στην ευρώπη τουλάχιστον 10 φορές και οι τελευταίες δύο φορές ήταν με την GREAT το 2015, όποιο άλλο στοιχείο θέλεις ευχαρίστως να στο δώσω.

Και μόνο που μου λες για diplomacy στα παιχνίδια ζαλίζομαι. Η καλύτερη διπλωματία είναι το ξύλο. Τελεία και παύλα.
Επίσης, περιαυτολογείς για το τι έκανες κάπου κάποτε σαν FC. Σίγουρα λοιπόν, μπορεί να μην χτυπάς τους ΟΜΝΙ, FAME και SANTI σήμερα πχ αλλά άνετα landάρεις στα 8αρια φαντάζομαι, τώρα που ο χάρτης είναι πιο μεγάλος κλπ.
Με πιο απλά λόγια, ειδού η Ρόδος, ειδού και το πήδημα..

RNGD

Αριθμός μηνυμάτων : 392

Δημοσίευση από Sanguinius Σαβ Μάης 07, 2016 6:15 am

Κατ' αρχάς,παρακαλώ,μην φέρνετε τον σεξισμό και οτιδήποτε έχει σχέση με τον φεμιναζισμό,θα μας ανεβάσουν στον ναι,είσαι μισογύνης κι έχω βαρεθεί να τους κράζω.Δεύτερον,ταραμά,μην επικαλείσαι την λογική,όταν σε ένα κάρο σχόλια διαπράττεις argoumentum ad hominem και straw man,τουλάχιστον σεβάσου αυτό.Επίσης,όταν κάποιος συμφωνεί με τους μωβ,δεν το κάνει για να γλύψει,αλλά γιατί κατανοεί την υπεροχή τους και τις άριστες γνώσεις τους πάνω στο game,οπότε είναι ιδιαίτερα πιθανό ο μωβ να έχει δίκιο.Ξέρω πως σου είναι πολύ δύσκολο,να το αντιληθφείς,αλλά δοκίμασέ το,θα σε βοηθήσει!
Sanguinius
Sanguinius

Αριθμός μηνυμάτων : 968

Δημοσίευση από dolofonos Σαβ Μάης 07, 2016 8:17 am

good old taramas. Ρωτάς ποιος το είπε και σου λεει "κάποιος".
dolofonos
dolofonos

Αριθμός μηνυμάτων : 428

Δημοσίευση από Sanguinius Σαβ Μάης 07, 2016 8:27 am

dolofonos έγραψε:good old taramas. Ρωτάς ποιος το είπε και σου λεει "κάποιος".
Έχει και αποδείξεις,αλλά ποτέ δεν τις παραθέτει
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από barracudaz7 Σαβ Μάης 07, 2016 8:35 am

@taramas έγραψε:Λοιπόν καλά περάσαμε, πολλά είπαμε αλλά όπως τότε έτσι και τώρα ο γελοίος αυτός τύπος θα λέει ότι του κατέβει, δεν θα ασχοληθώ μαζί του, είναι σίγουρο οτι η μαλακία δεν έχει όρια και μάλιστα έχει και υποστηρικτές, το κλείνω το θέμα με μια πρόκληση, όποιος νομίζει οτι είναι μάγκας ας επικοινωνήσει με όποιον απο αυτούς έχω αναφέρει, ας επικοινωνήσει μαζί μου να ακούσει ακριβώς τι έχει πεί ο καραγκιοζάκος, είμαι σίγουρος οτι δεν θα το κάνει κανείς γιατί έχετε συνηθίσει να φοράτε φουστανάκια, το πρόβλημά σας είναι γνωστό μην αγχώνεστε, αν είχα 2500 wn8 θα μιλάγαμε διαφορετικά, θα ήμουν αποδεκτός και σεβαστός στον μικρόκοσμό σας, σας υπόσχομαι όταν τελειώσει η σεζόν και σταματήσω απο τη δουλειά θα μπώ με τον δεύτερο λογαριασμό μου και θα κάνουμε μια καλή παρέα.

Μέχρι τότε αντε γεια και εύχομαι τα καλύτερα.
Καλά δε παίζεσαι μιλάμε...είσαι η προσωποποίηση της φράσης...ο Μ*λ*κ*ς είναι ΑΝΙΚΗΤΟΣ τελικά.....!!!!Το καλύτερο με σένα..το ατού σου που λέμε είναι ότι κρατάς το λόγο σου σε όλα....(λολ)!!!Που την βρήκες τέτοια δουλειά να πάμε να δουλέψουμε και μείς?έβγαλες όλη τη σεζόν σε μια μέρα?......Αν πάντως κάποια στιγμή μείνεις χωρίς δουλειά υπάρχουν κάτι site με gold sellers απο το wow..η δουλειά είναι 24/7 live support στο site/forum....θα σου βάλουν και τη φωτό μιάς γκομενίτσας μπροστά όπως στη φωτό.....κουτί θα σού 'ρθει Smile
Free mparmpas - Σελίδα 11 22kxus
barracudaz7
barracudaz7

Αριθμός μηνυμάτων : 71

Δημοσίευση από dolofonos Σαβ Μάης 07, 2016 8:38 am

Sanguinius έγραψε:

Αυτό το ξέχασα και θα έλεγα έχεις δίκιο αλλά δεν είσαι μωβ για να σε γλύψω όπως λέει και ο ταραμάς Very Happy Very Happy
dolofonos
dolofonos

Αριθμός μηνυμάτων : 428

Δημοσίευση από Sanguinius Σαβ Μάης 07, 2016 8:49 am

dolofonos έγραψε:
Sanguinius έγραψε:

Αυτό το ξέχασα και θα έλεγα έχεις δίκιο αλλά δεν είσαι μωβ για να σε γλύψω όπως λέει και ο ταραμάς Very Happy Very Happy
AXUUXA0U0XAXU0AXA0UXAU0
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από barracudaz7 Σαβ Μάης 07, 2016 9:21 am

@taramas έγραψε:γιατί όλοι είχαν απωθημένα με τον εν λόγω κύριο, οι περισσότεροι ήταν συμπαίκτες του και ξεκίνησαν μαζί την ΗΕΑΤ, οταν τους πούλησε και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια είναι φυσικό να μην τον θέλουν ούτε ζωγραφιστό
Συνεχίζεις τις παπαριές και την παραπληροφόρηση....εγώ μαζί με 2-3 παιδιά από την παλιά διοίκηση της Heat σταμάτησα μετά την πρωτοχρονιά τότε και εκτός από κανα 2 φορές που με φώναξε η ¨αυτού ακατανόμαστη μεγαλειότης" να του βάλω κάτι τσιπάκια στο χάρτη γιατί δεν ήξερε στην αρχή....δεν ξανασχολήθηκα με τα της clan...α επίσης αν θυμάμαι καλά είχαμε  έρθει 2-3 φορές τα άτομα (cataphracts,chris82,banlout ktl) που παίζαμε wow κάποιες φορές να βοηθήσουμε σε μία μάχη όταν το ζητήσατε για να συμπληρώσετε μάχη και φυσικά είχαμε το καναλάκι μας στο ts λίγο παρακάτω αν θυμάσαι που ερχόσασταν να μας φωνάξετε όταν υπήρχε ανάγκη όπως άλλωστε έτυχε & φυσικά υπήρχαν και οι καλές σχέσεις....σαυτό το διάστημα απο τον Γενάρη μέχρι τον Μάιο -Ιούνιο που ξαναξεκίνησα να παίζω WoT μαζί σας αρκετοί παλιοί παίκτες της Heat ερχόντουσαν και λέγαμε μια καλησπέρα στα κανάλια του ts..όπως και από το Battlefield τα παιδιά όπου ως τότε είχαμε άριστες σχέσεις και σεβόμασταν το ts που μας φιλοξενούσε χωρίς να δημιουργούμε προβλήματαSmile.
Αν θυμάται ο dfk νομίζω μπορεί να επιβεβαιώσει αυτά που γράφω...Στη τελική αν θυμάμαι καλά και σύ πρέπει να έχεις έρθει κάποιες φορές όταν μας έλεγες το πόνο σου....ειδικά με το Μιχάλη....τα ξεχασες ω υπερτιτανομέγιστε????
Επίσης επειδή μονίμως όπως επανειλλημμένα σου έχουν τονίσει ότι υποτιμάς την νοημοσύνη του φόρουμ και έχουν δίκιο, να θυμίσω ότι όταν πουλάς μία ομάδα και την κάνεις..πάς σε άλλη ομάδα ή τους την κάνεις πισώπλατα κτλ....εγώ ποτέ δεν έφυγα να πάω σε άλλη ομάδα και φυσικά το account είχε παραμείνει στην clan σε περίπτωση που χρειαστείτε κάποια βοήθεια στο μέλλον όπως και έγινε...μέχρι και όλο το καλοκαίρι που έπαιζα μαζί σας και που έλειπαν πολλοί παίκτες αν θυμάσαι καλάSmile
barracudaz7
barracudaz7

Δημοσίευση από barracudaz7 Σαβ Μάης 07, 2016 9:33 am

@gregorakis έγραψε:@barracudaz7 το sceenshot είναι πραγματικό ... είναι η απεικόνιση του cw χάρτη όπως ήταν αυτός με τη λήξη του 1ου campaign ... θα σου στείλω ένα pm κάποια στιγμή αφού σε ενδιαφέρει το τι έγινε τόσο πολύ ...

Ναί greg όποτε μπορέσεις στείλε!thx
barracudaz7
barracudaz7

Δημοσίευση από barracudaz7 Σαβ Μάης 07, 2016 10:32 am

@barracudaz7 έγραψε:
@taramas έγραψε:γιατί όλοι είχαν απωθημένα με τον εν λόγω κύριο, οι περισσότεροι ήταν συμπαίκτες του και ξεκίνησαν μαζί την ΗΕΑΤ, οταν τους πούλησε και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια είναι φυσικό να μην τον θέλουν ούτε ζωγραφιστό
Συνεχίζεις τις παπαριές και την παραπληροφόρηση....εγώ μαζί με 2-3 παιδιά από την παλιά διοίκηση της Heat σταμάτησα μετά την πρωτοχρονιά τότε και εκτός από κανα 2 φορές που με φώναξε η ¨αυτού ακατανόμαστη μεγαλειότης" να του βάλω κάτι τσιπάκια στο χάρτη γιατί δεν ήξερε στην αρχή....δεν ξανασχολήθηκα με τα της clan...α επίσης αν θυμάμαι καλά είχαμε  έρθει 2-3 φορές τα άτομα (cataphracts,chris82,banlout ktl) που παίζαμε wow κάποιες φορές να βοηθήσουμε σε μία μάχη όταν το ζητήσατε για να συμπληρώσετε μάχη και φυσικά είχαμε το καναλάκι μας στο ts λίγο παρακάτω αν θυμάσαι που ερχόσασταν να μας φωνάξετε όταν υπήρχε ανάγκη όπως άλλωστε έτυχε & φυσικά υπήρχαν και οι καλές σχέσεις....σαυτό το διάστημα απο τον Γενάρη μέχρι τον Μάιο -Ιούνιο που ξαναξεκίνησα να παίζω WoT μαζί σας αρκετοί παλιοί παίκτες της Heat ερχόντουσαν και λέγαμε μια καλησπέρα στα κανάλια του ts..όπως και από το Battlefield τα παιδιά όπου ως τότε είχαμε άριστες σχέσεις και σεβόμασταν το ts που μας φιλοξενούσε χωρίς να δημιουργούμε προβλήματαFree mparmpas - Σελίδα 11 Icon_smile.
Αν θυμάται ο dfk νομίζω μπορεί να επιβεβαιώσει αυτά που γράφω...Στη τελική αν θυμάμαι καλά και σύ πρέπει να έχεις έρθει κάποιες φορές όταν μας έλεγες το πόνο σου....ειδικά με το Μιχάλη....τα ξεχασες ω υπερτιτανομέγιστε????
Επίσης επειδή μονίμως όπως επανειλλημμένα σου έχουν τονίσει ότι υποτιμάς την νοημοσύνη του φόρουμ και έχουν δίκιο, να θυμίσω ότι όταν πουλάς μία ομάδα και την κάνεις..πάς σε άλλη ομάδα ή τους την κάνεις πισώπλατα κτλ....εγώ ποτέ δεν έφυγα να πάω σε άλλη ομάδα και φυσικά το account είχε παραμείνει στην clan σε περίπτωση που χρειαστείτε κάποια βοήθεια στο μέλλον όπως και έγινε...μέχρι και όλο το καλοκαίρι που έπαιζα μαζί σας και που έλειπαν πολλοί παίκτες αν θυμάσαι καλάFree mparmpas - Σελίδα 11 Icon_smile

Εδώ λοιπόν σου παραθέτω για του λόγου το αληθές και ορισμένα screenshot χρονικά μέσα τα πλαίσια που ανέφερα(....ενώ κατά τα λεγόμενά σου ήμουν πουλημένος και είχα πάρει το πο*λο):
19-02-13:
Free mparmpas - Σελίδα 11 Bein9y

Free mparmpas - Σελίδα 11 2uom87t

20-08-13:
Free mparmpas - Σελίδα 11 34ipba9

21-09 & 24-09-13:
Free mparmpas - Σελίδα 11 Fawwh0

Free mparmpas - Σελίδα 11 549cmw

Και για να τελειώνουμε το τελευταίο στο κάνω δώρο να δείς όταν σε είχαμε αγκαλιάσει στην παρέα μας εσένα και τον παλιό καλό παλιό σου φίλο τον cgakis...τον θυμάσαι???είσασταν μονιασμένοι τότε....αυτή είναι αναμνηστική να την βάλεις πάνω απτο τζάκι....γεροκάβουρα....χαχχααχα:
06-12-12
Free mparmpas - Σελίδα 11 Fan7l
barracudaz7
barracudaz7

Δημοσίευση από gregorakis Σαβ Μάης 07, 2016 10:44 am

... καλά η τελευταία είναι συλλεκτική μόνο και μόνο που ο Κλεισθένης (Kenseis aka "ζαμπέτας") έχει 4 Kills με το αρτυ ...
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από taramas Σαβ Μάης 07, 2016 10:51 am

galanosauros έγραψε:@taramas.
Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω μαζί σας.
Όταν κάποιος συμφωνεί με κάποιον άλλον, δεν σημαίνει κατά ανάγκη ότι τον γλύφει. Μπορεί όντως να συμφωνεί με την θέση του και αντίς να επαναλαμβάνει τα ίδια λόγια να λέει απλά "συμφωνώ, και εμένα η άποψή μου είναι η ίδια". Αλλά και όταν συμφωνεί κάποιος με κάποιον άλλο δεν σημαίνει ότι αυτό γίνεται λόγω win8.

Επιπλέον, ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης, ή και της κριτικής ακομα, για τα posts που βλέπει εδώ ή αλλού, ακόμα και αν αυτά αφορούν γεγονότα ή καταστάσεις που δεν ήταν παρόν. Από την στιγμή που γράφονται σε ένα forum, αυτόματα δίνουν το δικαίωμα σε οποιονδήποτε να σχολιάσει (σωστά ή λάθος δεν έχει σημασία).

Επίσης, "θέσφατο" όπως είπατε δεν είναι η γνώμη κανενός, ότι win8 και να έχει. Αν κάποιος θεωρεί ότι η γνώμη του unicum είναι θέσφατο επειδή το λέει ο unicum, τότε το πρόβλημα είναι σε αυτόν που το θεωρεί θέσφατο και όχι στον unicum που λέει την γνώμη του(με όποιον τρόπο και να την λέει).

Όσον αφορά το παράδειγμά σας, θεωρώ ότι στην πρώτη περίπτωση το σχόλιο "ταραμά είσαι για τα μπάζα" ήταν καθαρά προσωπικό και άσχετο με το win8 σας, ενώ στην δεύτερη που το account ήταν άγνωστο δεν έγινε το ίδιο.
Επίσης respect για την μνήμη σας, μιας και θυμάστε ένα όνομα που συναντήσατε σε ένα random πριν από 2 μήνες.

Τέλος, θα ήθελα να σας πω ότι η πρότασή σας, "απο την ημέρα που έφυγα απο την ΗΕΑΤ δεν έχω υπάρξει commander σε καμία ομάδα, μέλος της διοίκησης μπορεί να ήμουν αλλά ενεργή διοίκηση δεν έκανα πουθενά" είναι εν πολλοίς αυτοαναιρούμενη. Πως είναι δυνατόν να είστε μέλος της Διοίκησης και να μην κάνετε commanding?? φαντάζομε ότι δεν κάνατε την "γλάστρα" ή απλά φέρατε τον τίτλο, αλλά είχατε ενεργό ρόλο. Σε μια ομάδα όλα τα μέλη της διοίκησης με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κάνουν commanding και όχι μόνο ο commander.

Στα βασικά σημεία δεν διαφωνώ, υπάρχουν όμως κάποιες παράμετροι που δεν τις υπολόγισες, 
α) το να έχει κάποιος σύμφωνη γνώμη με κάποιον άλλο δεν είναι καθόλου κακό, το αντίθετο θα έλεγα, αλλά εγω δεν μιλάω για γνώμη, μιλώ για αυτούς που ουσιαστικά δεν έχουν γνώμη ή άποψη και απλά αναμεταδίδουν τα λόγια του προηγούμενου με ολίγη σάλτσα για καλύτερο γλέιψιμο.
β) συμφωνώ απόλυτα, κάθε σφουγγοκωλάριος φέρει την ευθύνη των πράξεών του και των λόγων του.
γ) δεν είναι θέμα μνήμης, τον συγκεκριμένο παίχτη τον γνωρίζω και απο την ομάδα που βρίσκεται αλλά και απο εδώ μέσα στο φόρουμ που έχει γράψει κατα καιρούς, είναι λογικό να έχω στη μνήμη μου κάποιους δε νομίζεις?
δ) μάλλον δεν το εξήγησα εγώ καλά αν και υπάρχου προηγούμενες αναφορές, πάμε λοιπον απο την αρχή, όταν παραιτήθηκα απο commander της ΗΕΑΤ και ενώ ήμουν μέλος της ομάδας είχα ενα περιστατικό που αφορούσε την υγεία μου, λόγω αυτού του γεγονότος εξαφανίστηκα για αρκετές μέρες (δεν θα περίμενε κανείς να παίζω WOT απο την ΜΕΘ του νοσοκομείου έτσι?) απο την ημέρα που επανήλθα μέχρι και σήμερα ακολουθώ τους φίλους μου όπου πάνε και γνωρίζουν πολύ καλά οτι εχω αποφασίσει για να προστατέψω τον εαυτό μου να μην ασχοληθώ ξανά με commanding, βοηθώ όσο μπορώ και οι όποιες θέσεις μου έχουν δώσει είναι απο δική τους επιθυμία, συνήθως κάνω fc και κυρίως διπλωματία, επίσης όσες φορές μου έχουν προτείνει να αναλάβω περισσότερες ευθύνες έχω αρνηθεί, πιστεύω να το κατάλαβες τώρα.

taramas

Δημοσίευση από taramas Σαβ Μάης 07, 2016 10:58 am

gregorakis έγραψε:... καλά η τελευταία είναι συλλεκτική μόνο και μόνο που ο Κλεισθένης (Kenseis aka "ζαμπέτας") έχει 4 Kills με το αρτυ ...

χαχαχα, ευτυχώς που το κατάλαβες ρε γρηγοράκη, κοίτα να δείς τι έχει κάνει ο καραγκιόζης, θα μας τρελλάνει, αυτές οι φωτό είναι αρχαίες, να τις τοποθετήσω χρονικά είναι απ οτις πρώτες μέρες μου στην ΗΕΑΤ σαν παίχτης, χαχαχα η παρουσία του cgakis είναι όλα τα λεφτά.

Λέω να αφήσω να απαντούν άλλοι στον ανεκδιήγητο τύπο, όταν κάποιος βγάλει νόημα να μου το στείλει σε mail να γελάσουμε.

Υ.Σ. εχω την εντύπωση οτι θα συνεχίσει να αποδεικνύει το γεγονός που δεν αμφισβήτησε βέβαια και είναι ποιό? ακόμα κι όταν τον πέταξαν απο την ομάδα εγώ τον επανέφερα και ας μην έπαιζε, και τέλος τον καλούσα να παίξει και όταν είχαμε 3 ή 4 μάχες ταυτόχρονα, κατα τα άλλα τον κυνηγούσα μονίμως και ήθελα να τον διώξω ως ο διακαής πόθος μου, δεν υπάρχει έλεος.

taramas

Δημοσίευση από barracudaz7 Σαβ Μάης 07, 2016 11:17 am

@gregorakis έγραψε:... καλά η τελευταία είναι συλλεκτική μόνο και μόνο που ο Κλεισθένης (Kenseis aka "ζαμπέτας") έχει 4 Kills με το αρτυ ...

Χαχαχά όντως..ο "Κλί το κουκλί" έσπερνε τοτε XD(lol)

Άντε και κανα 2 ακόμα pro-tarama εποχής τότε που η HEAT ήταν στα μπετά:

Heat vs Helas
Free mparmpas - Σελίδα 11 33wwop2

Heat vs CRY Havoc
Free mparmpas - Σελίδα 11 Jhzriv
barracudaz7
barracudaz7

Δημοσίευση από barracudaz7 Σαβ Μάης 07, 2016 11:43 am

@taramas έγραψε:δ) μάλλον δεν το εξήγησα εγώ καλά αν και υπάρχου προηγούμενες αναφορές, πάμε λοιπον απο την αρχή, όταν παραιτήθηκα απο commander της ΗΕΑΤ και ενώ ήμουν μέλος της ομάδας είχα ενα περιστατικό που αφορούσε την υγεία μου, λόγω αυτού του γεγονότος εξαφανίστηκα για αρκετές μέρες (δεν θα περίμενε κανείς να παίζω WOT απο την ΜΕΘ του νοσοκομείου έτσι?)

Το οτι πήγες εκεί μέσα το χεις πει 100 φορές...Το πότε βγήκες δεν μας είπες....μήπως ακόμα απο τη ΜΕΘ γράφεις...??χΑοΧΑΧχοΧΑ
barracudaz7
barracudaz7

Δημοσίευση από galanosauros Σαβ Μάης 07, 2016 2:03 pm

@taramas

α) και πως ακριβώς ορίζεται ποιος έχει πραγματικά γνώμη και ποιος είναι φερέφονο??
β) χαίρωμε που συμφωνούμε και ελπίζω να μην ξαναδώ σχόλιο για τον οποιονδήποτε εκφέρει γνώμη για ένα θέμα που έχει ανοίξει εδω μέσα.
γ) αρά ουσιαστικά επιβεβαιώνεται αυτό που σας είπα ότι πρόκειται για καθαρά προσωπική επίθεση σε εσάς στην 1η περίπτωση, άσχετη του win8, ενώ στην 2η περίπτωση ο άνθρωπος χαιρέτισε ένα αγνωστο account.
δ) και πάλι θα σας πω ότι ως executive officer που είστε ακόμα και σήμερα που μιλάμε, κάνετε commanding. Και φυσικά δεν αναφέρομε στην περίοδο που απουσιάζατε απο το game λόγω ασθένειας, η οποία όπως είπατε ήταν κάποιες μέρες. Τα γεγονότα που λέτε είναι τουλάχιστον ετών και άρα υπερκαλύπτουν εκείνες τις λίγες μέρες (εκτός και αν αλλάξατε σε κάτι άλλο πλην executive officer), οπότε, κάνατε commanding (το πως και με ποιον τρόπο είναι αδιάφορο νομίζω), αλλά και σήμερα στην GVA commanding κάνετε (εκτός και αν φέυγοντας από την GFA δεν είχατε καμία σχέση με την δημιουργία της GVA και σας ανάγκασαν με κάποιον τρόπο να μπείτε στην ομάδα ως executive officer).
galanosauros
galanosauros

Αριθμός μηνυμάτων : 50

Δημοσίευση από RNGD Σαβ Μάης 07, 2016 2:11 pm

Είναι μεγάλο λάθος να κρατάτε μανιάτικα. Εκτός από το ότι είναι ένα παιχνίδι, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι μπορεί να έρθει στο μέλλον....Αδικημένοι ή όχι ποτέ δεν ξέρεις αν πρέπει να βρεθείς ποτέ στην ίδια ομάδα πάλι με κάποιον που τα έσπασες. Και αν αυτό το πράγμα το κουβαλάς, χαλάς το κλίμα στην ομάδα που πας..

RNGD

Αριθμός μηνυμάτων : 392

Σελίδα 11 από 20 Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης