World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Free mparmpas

+26
imperiumgraecum
mparmpas
JohBolter
37EMA
patatomhden
falakros
dfk_7677
dolofonos
TYRAELL75
RNGD
Convii
gregorakis
Gooakis
antkon
Sanguinius
galanosauros
sisifos
astoxos_x
Dennis20vt
barracudaz7
taramas
perseas
Pligomenos
blsbill
Xi@Le
mementoM0ri
30 απαντήσεις

Σελίδα 19 από 20 Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Free mparmpas - Σελίδα 19 Empty Απ: Free mparmpas

Δημοσίευση από TYRAELL75 Τετ Μάης 11, 2016 11:36 am

Sanguinius έγραψε:
dolofonos έγραψε:Ο Έλληνας παίκτης δεν ξέρει τι πραγματικά θελει.
Παίζω με τ ανιψακι μου αυτές τις μερες(όχι δεν είναι μικρός αλλά ανιψακι παραμενει) και άρχισα να σκέφτομαι μήπως ανοίξω την hards για Έλληνες με χαμηλά στατς που έχουν θεμα με κρεντιτς κτλ και να παίζουμε sh μπας και ανεβάσουν αρματα στατς κτλ και μπορέσουν να μάθουν σωστά το παιχνίδι. Το ερώτημα είναι πόσοι θα μπουν και θα μαθουν? Και μόνο για εκπαίδευση μετά ας πάνε σε όποια κλαν θέλουν.
Αυτή είναι μια καλή σκέψη
πολύ δυσκολη δουλειά αυτό,απαιτεί και πολύ χρόνο και αρκετα άτομα που πρεπει να ασχολούνται σαν εκπαιδευτές.
δεν ειναι κακη ιδέα όμως

TYRAELL75

Αριθμός μηνυμάτων : 256

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από taramas Τετ Μάης 11, 2016 1:18 pm

RNGD έγραψε:
TYRAELL75 έγραψε:
fc_rex έγραψε:
TYRAELL75 έγραψε:πολύ σωστα τα λες αλλα δεν ειναι λιγο παραδοξο τα λογια αυτα να βγαίνουν απο το στομα ενος παιχτη που βρίσκετε σε μια clan της οποίας ο commander εχει 800wn8 και ο ιδιος εχει 1000wn8 μετα απο 25 χιλιαδες μαχες?
γιατι λοιπον εσυ ο ιδιος δεν ακολουθησες τον δρομο που προτείνεις?
και εφοσον το ξερεις οτι ακολούθησες λαθος πορεια γιατι δεν κανεις κατι για να το αλλαξεις?
δυστυχως το καταλαβα αργα, μετα απο 15Κ μαχες.
TYRAELL75 έγραψε:ενταχθηκες στην clan που βρισκεσε τωρα πριν απο 5 μηνες γιατι δεν επελεξες την grgb παραδειγμα ούτως ώστε να βρεθεις σε ενα περιβαλον με καλύτερους παιχτες και να γινεις και εσυ καλύτερος μεσα σε αυτο?
Εχω υπαρξει μελος της GREEK,GBOA προ 2-3ετιας και αλλων clan με λιγοτερη δυναμικη..στις "μεγαλες" clan ειδα ολα αυτα που γραφετε εδω στο forum ιδίοις όμμασι και επειδη δεν ειμαι επαγγελματιας WoTer να κυνηγαω το χρυσο καθώς και αρκετα μεγαλος ηλικιακα για διαπλοκες, διαλεξα την παρεα και την ουσιαστικη διασκεδαση. Ηταν δικη μου επιλογη να καταληξω εδω που βρισκομαι και ξερω οτι εδω δεν θα φτιαξω ποτε τα στατιστικα μου. Τουλαχιστον ομως, εδω μετα την δουλεια θα περασω ομορφα τον χρονο μου Smile
αυτο το οποιο περιγραφεις ειναι το χειροτερο πραγμα που εχουν καταφερει ολοι αυτοι οι ντοματοκομμαντερς που κυβερνουσαν της ελληνικες clan ολα αυτα τα χρονια.
να σε πεισουν οτι ειτε θα γινεις "επαγγελματιας" παιχτης και θα κυνηγάς μανιασμένα τα στατιστικα ειτε θα επιλεξεις να διασκεδασεις το παιχνιδι βρισκομενος στην clan τους απλα για να εχουν αυτοι καποιον να διαταζουν.
ουτε επαγγελματιας πρεπει να εισαι για να παρεις gold/clan war rewards ουτε να χαθει η διασκεδαση απο το παιχνιδι.
Πλάκα δεν έχει αυτό Tyrael?
"εμείς εδώ βρε, είμαστε για τη διασκέδαση". Οι άλλοι ρε που είναι καλοί στο παιχνίδι, δεν διασκεδάζουν καθόλου όταν μας φαρμάρουν όπου μας βρουν".
'Η το κλασσικό: αυτοί δεν έχουν casual ζωή, εμείς εδώ όμως έχουμε...

Σκέψου το όμως και από την άλλη. Αν δεν την πουν αυτή την παπαριά, με πιο ακριβώς τρόπο θα μαζέψουν κόσμο;
Πχ αυτή τη στιγμή, με βάση τα αποτελέσματα, GRBB-KISS είναι το μέρος που θα ήθελες να είσαι σαν παίχτης, ή αν είσαι commander να κάθεσαι και να λες εγώ θέλω πχ να γίνω καλύτερος στα αποτελέσματα από αυτούς.
Δεν είναι κακό πράγμα ο συναγωνισμός.
Αλλά όχι..είναι πιο τεμπέλικο αν λες ότι ξέρεις τι; Εμείς άμα θέλαμε, θα γινόμασταν πχ ΟΜΝΙ, αλλά εμείς βρε...είμαστε εδώ γιατί διασκεδάζουμε να χάνουμε συνέχεια

Τελικά έχει πολύ περισσότερη πλάκα το θέμα απο ότι νόμιζα, 
α) τα καλά στατιστικά γίνονται με συγκεκριμένους τρόπους και συγκεκριμένο τρόπο παιξίματος (για τα random battles μιλώ), οι περισσότεροι το γνωρίζουν αλλά μερικοί δεν θέλουν να το ψελλίσουν καν, γνωρίζω προσωπικά Ελληνα παίχτη με overall wn8 2800 σε 40κ battles που πριν ξεκινήσει να παίζει κάνει yoga για 20 λεπτά και χρησιμοποιεί 4 συγκεκριμένα άρματα, επίσης όλοι γνωρίζουν οτι αυτοί οι συγκεκριμένοι τρόποι για να φτιάξεις wn8 απαιτούν εκτός απο γνώσεις και διάφορα καλούδια που προσφέρονται απο άλλες πηγές και υπομονή και προσοχή, εν ολίγοις πρέπει να πάρεις την υπόθεση στα σοβαρά και να αφιερώσεις την σκέψη σου και τον χρόνο σου, για άλλους αυτό είναι διασκεδαστικό και για άλλους όχι.
β) είναι γνωστό το γεγονός οτι κάθε παιχνίδι έχει τα λεγόμενα tricks, να το πώ λιανά το απλούστερο ας το πούμε trick του wot είναι να αποφύγεις να χρησιμοποιείς αρμα που δεν είναι πλήρες αναβαθμισμένο και χωρίς πλήρωμα με skills, μετα μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο άρμα για τον σκοπό που θέλεις και πάει λέγοντας, η βαλίτσα πάει μακριά και φτάνει στη κατανόηση των game mechanics και στην λεπτομερειακή ανάλυση των δυνατοτήτων που παρέχει το κάθε άρμα με το κάθε αντίστοιχο βοήθημα πάνω του, αυτός είναι ενας λόγος που εγώ προσωπικά σέβομαι την προσπάθεια όποιου έχει αφιερώσει τον χρόνο του για να μάθει και να αξιοποιήσει όλα αυτά.
γ) οι παίχτες για μένα χωρίζονται στις εξής κατηγορίες (αν και είναι λίγο υποκειμενική κάθε κατηγοριοποίηση ανθρώπων), ας θεωρήσουμε όμως οτι μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιες κατηγορίες, 1) αυτοί που δεν έχουν ούτε την θέληση ούτε την διάθεση να μάθουν οτιδήποτε, 2) αυτοί που έχουν την θέληση, έχουν μάθει πολλά, είναι κατα κανόνα καλοί παίχτες αλλά "βλέπουν" την νίκη και πολύ περισσότερο το υπέρτατο dmg που θα τους δώσει το wn8 σαν κάτι κουραστικό που απαιτεί την απόλυτη προσοχή τους, το κατανοώ απολύτως γιατί συνήθως εγώ όταν θέλω να ξεφύγω απο τα προβλήματα τις δουλειάς φτιάχνω το καφεδάκι και στήνομαι στο pc και παίζω, μετά απο 5-6 μάχες νυστάζω και πάω για ύπνο, είναι λογικό να μην έχω απαιτήσεις, αν όμως πρόκειται για μάχη της ομάδας (cw - sh) τότε όλα αλλάζουν, 3) υπάρχουν και αυτοί που έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν πραγματικά και να αφιερώσουν χρόνο και κόπο για να μπουν σε μια προσπάθεια καταξίωσης μέσα σε ενα εικονικό παιχνίδι, οι λόγοι που το κάνου αυτό μπορεί να είναι απο αγαθοί έως καταστροφικοί, 4) τέλος υπάρχουν και αυτοί που απλά τους αρέσει, θέλουν να κάνουν πολλά, έχουν τον χρόνο και αφοσιώνονται σε αυτό ψυχή και σώματι.

Αρα λοιπόν η οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια για κατηγοριοποίηση των ανθρώπων είναι το ολιγότερο ανεπαρκής και τα στατιστικά είναι εντελώς υποκειμενικά, ο commander δεν είναι απαραίτητο να είναι unicum και ο μόνος λόγος που συμβαίνει (στα Ελληνικά δεδομένα) είναι γιατί πιστεύουμε οτι αν δεν έχει καλά στατιστικά δεν θα τον σέβονται οι υπόλοιποι, και αυτό υποκειμενικό γιατί μπορεί κάλλιστα κάποιος να διαθέτει stats και να μην είναι ικανός για να ηγηθεί όπως και το αντίστροφο, ο fc μπορεί να είναι κάτοχος έξοχων στατιστικών αλλά να μην διαθέτει τα προσόντα να οδηγήσει μια ομάδα 15 ατόμων στα επιθυμητά αποτελέσματα, παραδείγματα για όλα αυτά υπάρχουν αμέτρητα.

Τώρα το που θα ενταχθεί ο καθένας εξαρτάται καθοριστικά απο το τι ακριβώς θέλει να κάνει, αρα λοιπόν αν ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε μέσα στο παιχνίδι θα μας δώσει και την απάντηση στο ερώτημα : σε ποιά ομάδα να πάω?, δόξα το θεό υπάρχουν απο ανταγωνιστικές μέχρι στρατικοποιημένες και απο χαβαλέδες μέχρι πορωμένες ομάδες στο Ελληνικό ρεπερτόριο.

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 747

Δημοσίευση από Sanguinius Τετ Μάης 11, 2016 1:32 pm

taramas έγραψε:Τελικά έχει πολύ περισσότερη πλάκα το θέμα απο ότι νόμιζα, 
α) τα καλά στατιστικά γίνονται με συγκεκριμένους τρόπους και συγκεκριμένο τρόπο παιξίματος (για τα random battles μιλώ), οι περισσότεροι το γνωρίζουν αλλά μερικοί δεν θέλουν να το ψελλίσουν καν, γνωρίζω προσωπικά Ελληνα παίχτη με overall wn8 2800 σε 40κ battles που πριν ξεκινήσει να παίζει κάνει yoga για 20 λεπτά και χρησιμοποιεί 4 συγκεκριμένα άρματα, επίσης όλοι γνωρίζουν οτι αυτοί οι συγκεκριμένοι τρόποι για να φτιάξεις wn8 απαιτούν εκτός απο γνώσεις και διάφορα καλούδια που προσφέρονται απο άλλες πηγές και υπομονή και προσοχή, εν ολίγοις πρέπει να πάρεις την υπόθεση στα σοβαρά και να αφιερώσεις την σκέψη σου και τον χρόνο σου, για άλλους αυτό είναι διασκεδαστικό και για άλλους όχι.
β) είναι γνωστό το γεγονός οτι κάθε παιχνίδι έχει τα λεγόμενα tricks, να το πώ λιανά το απλούστερο ας το πούμε trick του wot είναι να αποφύγεις να χρησιμοποιείς αρμα που δεν είναι πλήρες αναβαθμισμένο και χωρίς πλήρωμα με skills, μετα μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο άρμα για τον σκοπό που θέλεις και πάει λέγοντας, η βαλίτσα πάει μακριά και φτάνει στη κατανόηση των game mechanics και στην λεπτομερειακή ανάλυση των δυνατοτήτων που παρέχει το κάθε άρμα με το κάθε αντίστοιχο βοήθημα πάνω του, αυτός είναι ενας λόγος που εγώ προσωπικά σέβομαι την προσπάθεια όποιου έχει αφιερώσει τον χρόνο του για να μάθει και να αξιοποιήσει όλα αυτά.
γ) οι παίχτες για μένα χωρίζονται στις εξής κατηγορίες (αν και είναι λίγο υποκειμενική κάθε κατηγοριοποίηση ανθρώπων), ας θεωρήσουμε όμως οτι μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιες κατηγορίες, 1) αυτοί που δεν έχουν ούτε την θέληση ούτε την διάθεση να μάθουν οτιδήποτε, 2) αυτοί που έχουν την θέληση, έχουν μάθει πολλά, είναι κατα κανόνα καλοί παίχτες αλλά "βλέπουν" την νίκη και πολύ περισσότερο το υπέρτατο dmg που θα τους δώσει το wn8 σαν κάτι κουραστικό που απαιτεί την απόλυτη προσοχή τους, το κατανοώ απολύτως γιατί συνήθως εγώ όταν θέλω να ξεφύγω απο τα προβλήματα τις δουλειάς φτιάχνω το καφεδάκι και στήνομαι στο pc και παίζω, μετά απο 5-6 μάχες νυστάζω και πάω για ύπνο, είναι λογικό να μην έχω απαιτήσεις, αν όμως πρόκειται για μάχη της ομάδας (cw - sh) τότε όλα αλλάζουν, 3) υπάρχουν και αυτοί που έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν πραγματικά και να αφιερώσουν χρόνο και κόπο για να μπουν σε μια προσπάθεια καταξίωσης μέσα σε ενα εικονικό παιχνίδι, οι λόγοι που το κάνου αυτό μπορεί να είναι απο αγαθοί έως καταστροφικοί, 4) τέλος υπάρχουν και αυτοί που απλά τους αρέσει, θέλουν να κάνουν πολλά, έχουν τον χρόνο και αφοσιώνονται σε αυτό ψυχή και σώματι.

Αρα λοιπόν η οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια για κατηγοριοποίηση των ανθρώπων είναι το ολιγότερο ανεπαρκής και τα στατιστικά είναι εντελώς υποκειμενικά, ο commander δεν είναι απαραίτητο να είναι unicum και ο μόνος λόγος που συμβαίνει (στα Ελληνικά δεδομένα) είναι γιατί πιστεύουμε οτι αν δεν έχει καλά στατιστικά δεν θα τον σέβονται οι υπόλοιποι, και αυτό υποκειμενικό γιατί μπορεί κάλλιστα κάποιος να διαθέτει stats και να μην είναι ικανός για να ηγηθεί όπως και το αντίστροφο, ο fc μπορεί να είναι κάτοχος έξοχων στατιστικών αλλά να μην διαθέτει τα προσόντα να οδηγήσει μια ομάδα 15 ατόμων στα επιθυμητά αποτελέσματα, παραδείγματα για όλα αυτά υπάρχουν αμέτρητα.

Τώρα το που θα ενταχθεί ο καθένας εξαρτάται καθοριστικά απο το τι ακριβώς θέλει να κάνει, αρα λοιπόν αν ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε μέσα στο παιχνίδι θα μας δώσει και την απάντηση στο ερώτημα : σε ποιά ομάδα να πάω?, δόξα το θεό υπάρχουν απο ανταγωνιστικές μέχρι στρατικοποιημένες και απο χαβαλέδες μέχρι πορωμένες ομάδες στο Ελληνικό ρεπερτόριο.
Κι αυτός ο άνθρωπος,διοικούσε clan....
Sanguinius
Sanguinius

Αριθμός μηνυμάτων : 968

Δημοσίευση από Sanguinius Τετ Μάης 11, 2016 1:33 pm

TYRAELL75 έγραψε:
Sanguinius έγραψε:
dolofonos έγραψε:Ο Έλληνας παίκτης δεν ξέρει τι πραγματικά θελει.
Παίζω με τ ανιψακι μου αυτές τις μερες(όχι δεν είναι μικρός αλλά ανιψακι παραμενει) και άρχισα να σκέφτομαι μήπως ανοίξω την hards για Έλληνες με χαμηλά στατς που έχουν θεμα με κρεντιτς κτλ και να παίζουμε sh μπας και ανεβάσουν αρματα στατς κτλ και μπορέσουν να μάθουν σωστά το παιχνίδι. Το ερώτημα είναι πόσοι θα μπουν και θα μαθουν? Και μόνο για εκπαίδευση μετά ας πάνε σε όποια κλαν θέλουν.
Αυτή είναι μια καλή σκέψη
πολύ δυσκολη δουλειά αυτό,απαιτεί και πολύ χρόνο και αρκετα άτομα που πρεπει να ασχολούνται σαν εκπαιδευτές.
δεν ειναι κακη ιδέα όμως
Και πάρα πολύ καλή οργάνωση
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από taramas Τετ Μάης 11, 2016 1:34 pm

galanosauros έγραψε:
taramas έγραψε:@ galanosauros

Μάλλον δεν με κατάλαβες, εξηγούμαι :
α) ο καθένας που παίρνει μια θέση αλλά και χωρίς θέση και μόνο που ανήκει σε μια ομάδα ανθρώπων αυτομάτως κρίνεται, το ζητούμενο είναι απο ποιους και σε τί κρίνεται, οταν λέω οτι δεν έχεις εσύ ή κάποιος άλλος τις γνώσεις στοχεύω ακριβώς σε γεγονότα ή περιστάσεις που δεν γνωρίζεις καθόλου και αποτελούν το μεγαλύτερο κομμάτι αυτού του θέματος εδώ.

β) Το αντίθετο ακριβώς, τις δημοκρατικές διαδικασίες τις πίστευα και εξακολουθώ να τις πιστεύω και τις εφάρμοσα στην μοναδική περίπτωση που ήμουν commander και είναι αυταπόδεικτο γιατί κατηγορήθηκα γιαυτό το γεγονός, έκτοτε μπορεί να είμαι μέλος της διοίκησης αλλα οι αποφάσεις είναι συλλογικές και πέρα απο τον συμβουλευτικό χαρακτήρα που μπορεί να έχουν οι όποιες παρεμβάσεις μου δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Επίσης είναι αλήθεια οτι και εγώ προσωπικά έχω πειστεί οτι σαν Ελληνες δεν είμαστε ούτε κατα διάνοιαν έτοιμοι να δεχθούμε τέτοιες ανοιχτές διαδικασίες, η δημοκρατία θέλει και κόπο και μεγάλη προσπάθεια και εμείς δεν είμαστε διαθέσιμοι να προσπαθήσουμε.

α) σε ότι και αν έγραψα προς εσάς, ποτέ δεν σχολίασα τα γεγονότα ή τις καταστάσεις της heat κλπ.

β) καλά κάνετε και τις πιστέυετε, αλλά δεν σημαίνει ότι και εγώ είμαι υποχρεωμένος (ή οποιοσδήποτε άλλος εδω μέσα) να πιστέυω ότι έχουν εφαρμοστεί από εσάς ή ομολόγους σας στο game.

Δεν μιλάμε για κάτι φανταστικό ή κάποιες απόψεις, μιλάμε για γεγονότα που μάλιστα έχουν κριθεί απο πολλούς άλλοτε αρνητικά και άλλοτε θετικά, σαφώς και δεν είσαι υποχρεωμένος να πιστέψεις τίποτα αν δεν το έχεις δεί, απο την άλλη όμως δεν είσαι και σε θέση να το αρνηθείς, στη συγκεκριμένη δε περίπτωση θα έλεγα οτι απο την στιγμή που έχεις δεί τις διαφωνίες και την αντιπαράθεση ενα πράγμα είναι σίγουρο, δεν διαφωνούμε για κάτι που δεν έγινε, διαφωνούμε για κάτι που έγινε, επ' αυτού που έγινε λοιπόν μπορείς να δώσεις την άποψή σου αν έχεις την οποία άλλωστε ζήτησα απο όλους βάζοντας το θέμα προς συζήτηση.
Βλέπεις όμως οτι το θέμα αυτό δεν ενδιαφέρει και μετά παο 1-2 ποστ ξεχάστηκε και πάμε παρακάτω για να ξανα μανά συζητήσουμε ποιός την έχει μεγαλύτερη στο παιχνίδι, προς το παρόν το παίρνουμε σε ενα επίπεδο, κάνε υπομονή και σε λίγο θα τις έχουμε βγάλει έξω να τις μετράμε, τότε θα καταλάβεις ίσως ποιο τελικά είναι το πρόβλημά μας : ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα και ολίγης σημασίας.

taramas

Δημοσίευση από taramas Τετ Μάης 11, 2016 1:37 pm

Χαχαχα, άρχισαν τα παρατράγουδα, πριν καλά καλα το γράψω, και το έναυσμα για να την βγάλουμε έξω ποιος το έδωσε? ο συνήθης ύποπτος, ρε μπας και τελικά είσαι γυναίκα ή κάτι τέτοιο τελος πάντων? τι ναπω, αρέσκεσε να την βγάζουμε έξω συχνά, κατι παίζει εδώ?

taramas

Δημοσίευση από Sanguinius Τετ Μάης 11, 2016 1:51 pm

taramas έγραψε:Χαχαχα, άρχισαν τα παρατράγουδα, πριν καλά καλα το γράψω, και το έναυσμα για να την βγάλουμε έξω ποιος το έδωσε? ο συνήθης ύποπτος, ρε μπας και τελικά είσαι γυναίκα ή κάτι τέτοιο τελος πάντων? τι ναπω, αρέσκεσε να την βγάζουμε έξω συχνά, κατι παίζει εδώ?
Ναι,παίζει πως δεν έχεις ιδέα για το game,τα ίδια ακριβώς γράφουν και οι bronzάδες στο LoL,τα ίδια ακριβώς
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από imperiumgraecum Τετ Μάης 11, 2016 3:44 pm

taramas έγραψε:α) τα καλά στατιστικά γίνονται με συγκεκριμένους τρόπους και συγκεκριμένο τρόπο παιξίματος (για τα random battles μιλώ), οι περισσότεροι το γνωρίζουν αλλά μερικοί δεν θέλουν να το ψελλίσουν καν, γνωρίζω προσωπικά Ελληνα παίχτη με overall wn8 2800 σε 40κ battles που πριν ξεκινήσει να παίζει κάνει yoga για 20 λεπτά και χρησιμοποιεί 4 συγκεκριμένα άρματα, επίσης όλοι γνωρίζουν οτι αυτοί οι συγκεκριμένοι τρόποι για να φτιάξεις wn8 απαιτούν εκτός απο γνώσεις και διάφορα καλούδια που προσφέρονται απο άλλες πηγές και υπομονή και προσοχή, εν ολίγοις πρέπει να πάρεις την υπόθεση στα σοβαρά και να αφιερώσεις την σκέψη σου και τον χρόνο σου, για άλλους αυτό είναι διασκεδαστικό και για άλλους όχι.

Δώσε όνομα να δω το account του και να τον ρωτήσω προσωπικά, διότι καλές οι πομφόλυγες, αλλά καλύτερα να τις απαγγέλλεις σε κοινό ανόων.

taramas έγραψε:β) είναι γνωστό το γεγονός οτι κάθε παιχνίδι έχει τα λεγόμενα tricks, να το πώ λιανά το απλούστερο ας το πούμε trick του wot είναι να αποφύγεις να χρησιμοποιείς αρμα που δεν είναι πλήρες αναβαθμισμένο και χωρίς πλήρωμα με skills, μετα μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο άρμα για τον σκοπό που θέλεις και πάει λέγοντας, η βαλίτσα πάει μακριά και φτάνει στη κατανόηση των game mechanics και στην λεπτομερειακή ανάλυση των δυνατοτήτων που παρέχει το κάθε άρμα με το κάθε αντίστοιχο βοήθημα πάνω του, αυτός είναι ενας λόγος που εγώ προσωπικά σέβομαι την προσπάθεια όποιου έχει αφιερώσει τον χρόνο του για να μάθει και να αξιοποιήσει όλα αυτά.

Λέγεται free exp και σου έχω νέα, δεν χρειάζεται να το αγοράσεις μέσω convert του combat exp σε free exp, μπορείς να το βγάλεις και μέσω μαχών. Σου έχω και άλλα νέα, υπάρχει μια επιλογή που λέγεται barracks, όπου μπορεί να πάει το crew σου να παίζει ταβλάκι μέχρι να τους αναθέσεις σε κάποιο άλλο άρμα. Η δε κατανόηση στο δεύτερο μέρος λέγεται μάθηση μέσω επανάληψης, και ένας τυπάς ονόματι Παβλώφ το κατάφερε στα σκυλιά του προ 100ετίας.

taramas έγραψε:γ) οι παίχτες για μένα χωρίζονται στις εξής κατηγορίες 1) αυτοί που δεν έχουν ούτε την θέληση ούτε την διάθεση να μάθουν οτιδήποτε, 2) αυτοί που έχουν την θέληση, έχουν μάθει πολλά, είναι κατα κανόνα καλοί παίχτες αλλά "βλέπουν" την νίκη και πολύ περισσότερο το υπέρτατο dmg που θα τους δώσει το wn8 σαν κάτι κουραστικό που απαιτεί την απόλυτη προσοχή τους, το κατανοώ απολύτως, 3) υπάρχουν και αυτοί που έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν πραγματικά και να αφιερώσουν χρόνο και κόπο για να μπουν σε μια προσπάθεια καταξίωσης μέσα σε ενα εικονικό παιχνίδι, οι λόγοι που το κάνου αυτό μπορεί να είναι απο αγαθοί έως καταστροφικοί, 4) τέλος υπάρχουν και αυτοί που απλά τους αρέσει, θέλουν να κάνουν πολλά, έχουν τον χρόνο και αφοσιώνονται σε αυτό ψυχή και σώματι.

1) αυτοί είναι απλά για τον Καιάδα, γιατί καταστρέφουν το παιχνίδι για τα υπόλοιπα 14 άτομα του team τους
2) αυτοί είναι σαν τους χαζοχαρούμενους πασοκόπληκτους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, που περίμεναν τα λεφτά να έρθουν βροχή, ομοίως στο WOT πιστεύουν ότι για τα ~1200wn8 τους θα πρέπει η WG να τους κάνει τεμενάδες και να τους αμοίβει με βουνά από gold και prem. account(χα, δεν σφάξανε!), επίσης για τον Καιάδα
3) αυτοί λέγονται παίκτες και μπορεί να εκπλαγείς αλλά δεν έχουν σκοπό της ζωής τους να γίνονται fodder για τα κανόνια των αντιπάλων(ω ναι!)
4) αυτοί λέγονται παίκτες ESL και, πρακτικά, είναι το (προσοδοφόρο) επάγγελμά τους

taramas έγραψε:η οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια για κατηγοριοποίηση των ανθρώπων είναι το ολιγότερο ανεπαρκής και τα στατιστικά είναι εντελώς υποκειμενικά

Αυτά, να φανταστώ, τα λέει η Διεθνής Μαθηματική Εταιρεία της οποίας μέλος πολλάκις έχεις δηλώσει ότι είσαι ;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την imperiumgraecum στις Πεμ Μάης 12, 2016 4:37 am, 1 φορά
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Αριθμός μηνυμάτων : 444

Δημοσίευση από RNGD Τετ Μάης 11, 2016 3:53 pm

Κοίτα taramas. Νομίζω ότι κατά βάση συμφωνούμε.
Ειδικά στο θέμα του ποιος μπορεί να είναι clan leader ή όχι (επιτυχημένος).
Ρωτήσανε κάποτε τον Τραπατόνι ειρωνικά...πως αυτός μπορεί να είναι καλός προπονητής όταν σαν παίχτης ήταν μέτριος. Η απάντηση σου αφοπλιστική: με αυτή τη λογική, ένας αναβάτης σε αγωνιστικά άλογα, αν δεν ήταν ποτέ στο παρελθόν άλογο, δεν θα μπορεί να κάνει σωστά τον αναβάτη.
Η προσωπική ευχαρίστηση του καθενός, είναι θέμα ...προσωπικό. Δεν είναι προς παρεξήγηση ούτε το να θες να είσαι unicum ούτε άμα κάνεις ραλάκι με τα άρματα. Το να κατακρίνει η μια μεριά την άλλη είναι περίεργο..
Τέλος πάντων, είμαι στους 1821 πλέον οπότε δεν θα ξανατρολάρω...γκουχ γκουχ

RNGD

Αριθμός μηνυμάτων : 392

Δημοσίευση από dfk_7677 Πεμ Μάης 12, 2016 12:20 am

imperiumgraecum έγραψε:
1) αυτοί είναι απλά για τον Καιάδα, γιατί καταστρέφουν το παιχνίδι για τα υπόλοιπα 14 άτομα του team τους

Αν ήταν στο χέρι σου θα τους banαρες από το WoT;
dfk_7677
dfk_7677

Αριθμός μηνυμάτων : 65

http://httpσ://www.heat-clan.gr

Δημοσίευση από gregorakis Πεμ Μάης 12, 2016 12:39 am

... δε θες να μάθεις τι θα έκανε αν ήταν στο χέρι του Embarassed ... ευτυχώς, για την ανθρωπότητα, δεν είναι ...
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από dolofonos Πεμ Μάης 12, 2016 1:38 am

Τώρα γιατί ρε ιμπρεριουμ έχεις στατς? Θα συμφωνήσω με αυτά που γράφεις και θα λέει ο ταραμά ότι επειδή είσαι σουπερουνικουμ το κάνουμε. Όχι ότι αυτά που γράφεις είναι σωστα......
dolofonos
dolofonos

Αριθμός μηνυμάτων : 428

Δημοσίευση από dolofonos Πεμ Μάης 12, 2016 1:43 am

Α και βασικά αυτό που λέει ο ταραμά είναι όταν παίζεις ένα παιχνίδι πρέπει να μετακινείς απλά τον χαρακτήρα σου μονο γιατί οτιδήποτε άλλο απαιτεί πράματα που είναι δύσκολα. Παίζω εγώ πχ το 7d2d με τρώνε τα ζομπι. Ε είναι βαρετό να μάθω πως τα σκοτώνω ρε παιδί μου χρειάζεται να κάνω και κλικ. Ε πάει πολύ τι ποιο ωραίο απλά να με τρώνε αυτό είναι το νόημα ντε. Εντζοι δε ντεθ ιν γκειμς γουατς μορ φαν δεν δις?
dolofonos
dolofonos

Αριθμός μηνυμάτων : 428

Δημοσίευση από Sanguinius Πεμ Μάης 12, 2016 2:32 am

dolofonos έγραψε:Α και βασικά αυτό  που λέει ο ταραμά είναι όταν παίζεις ένα παιχνίδι πρέπει να μετακινείς απλά τον χαρακτήρα σου μονο γιατί οτιδήποτε άλλο απαιτεί πράματα που είναι δύσκολα. Παίζω εγώ πχ το 7d2d με τρώνε τα ζομπι. Ε είναι βαρετό να μάθω πως τα σκοτώνω ρε παιδί μου χρειάζεται να κάνω και κλικ. Ε πάει πολύ τι ποιο ωραίο απλά να με τρώνε αυτό είναι το νόημα ντε. Εντζοι δε ντεθ ιν γκειμς γουατς μορ φαν δεν δις?
Δεν ξ'ερετε ρε να διασκεδάζετε,ούτε να παίζετε!Μόνο ο ταραμάς και οι όμοιοί του γνωρίζουν
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από gregorakis Πεμ Μάης 12, 2016 3:59 am

... νοιώθω πολύ έντονα την ανάγκη να υπερασπιστώ τον taramas, περνάει με αντιβίωση?
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από imperiumgraecum Πεμ Μάης 12, 2016 4:34 am

dfk_7677 έγραψε:Αν ήταν στο χέρι σου θα τους banαρες από το WoT;

Προφανώς και όχι, όλοι έχουν δικαίωμα στο παιγνίδι.

Αυτό που θα έκανα θα ήταν να τους πέρναγα από tutorials μπας και εμπεδώσουν τίποτα, καμιά academy από τις πολλές στο game etc.
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Αριθμός μηνυμάτων : 444

Δημοσίευση από Sanguinius Πεμ Μάης 12, 2016 5:13 am

gregorakis έγραψε:... νοιώθω πολύ έντονα την ανάγκη να υπερασπιστώ τον taramas, περνάει με αντιβίωση?
There is no hope for you anymoe
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από kick1995 Πεμ Μάης 12, 2016 6:53 am

taramas έγραψε:Αρα λοιπόν η οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια για κατηγοριοποίηση των ανθρώπων είναι το ολιγότερο ανεπαρκής και τα στατιστικά είναι εντελώς υποκειμενικά, ο commander δεν είναι απαραίτητο να είναι unicum και ο μόνος λόγος που συμβαίνει (στα Ελληνικά δεδομένα) είναι γιατί πιστεύουμε οτι αν δεν έχει καλά στατιστικά δεν θα τον σέβονται οι υπόλοιποι, και αυτό υποκειμενικό γιατί μπορεί κάλλιστα κάποιος να διαθέτει stats και να μην είναι ικανός για να ηγηθεί όπως και το αντίστροφο, ο fc μπορεί να είναι κάτοχος έξοχων στατιστικών αλλά να μην διαθέτει τα προσόντα να οδηγήσει μια ομάδα 15 ατόμων στα επιθυμητά αποτελέσματα, παραδείγματα για όλα αυτά υπάρχουν αμέτρητα.

Α)Ο Commander μιας Clan δεν πρεπει απαραιτητα, ακομη και με τα Ελληνικα δεδομενα να εχει unicum stats για να κερδιζει το σεβασμο των παικτων.....αυτο ειναι λιγο απολυτο και αδικει πολλους commander....π.χ Στην προηγουμενη clan που ημουν o Commander μας ειχε μετρια και οχι unicum στατιστικα αλλα παρ'ολα αυτα ειχε κερδισει των σεβασμο μας σαν παικτες απο την συμπεριφορα του και μονο διοτι ακουγε τις αποψεις ανεξαρτητως τι πιστευε ο ιδιος και απο εκει και περα συζυτουσαμε για να βρουμε την χρυση τομη (Εφοσον οι αποψεις ηταν σε λογικα πλαισια ή δεν ηταν σε κρισιμες περιπτωσεις που απιατουσε εμπειρια τις αποδεχοταν).Και τα καλυτερα στατιστικα στο WoT να εχει ο Commander αν δεν εχει σωστο χαρακτηρα και ειναι απολυτος στις αποψεις του τοτε η Clan δεν λειτουργει σωστα και διαλυεται συντομα.Βεβαια για να σταθει μια clan πανω απο πρεπει να εχει και την αντιστοιχη συνεργασια των παικτων.! Αυτη την στιγμη βρισκομαι στην KISS- ο commander και η διοικηση μας με την αψογη συμπεριφορα τους εχουν κερδισει τον σεβασμο εμας των παικτων, γι'αυτο τον λογο και η clan ειναι ενεργη 1,5 χρονο και θα συνεχισει να ειναι για πολυ καιρο ακομη γεματη επιτυχιες. Very Happy Cool

Β)Πως μπορει να ειναι καποιος FC και να μην μπορει να οδηγησει μια ομαδα 15 ατομων?O FC θα πρεπει να εχει δοκιμαστει απο τους FC της clan πρωτα ή να εχει καποιο καλο ιστορικο που και παλι θα πρεπει να δοκιμαστει απο την διοικηση για να ηγηθει σε 15 ατομα? αν εννοειται βεβαια οτι ενας FC με 1500 wn8 μπορει να ειναι καλυτερος απο εναν αντιστοιχο με 2000 wn8 τοτε θα συμφωνησω.
kick1995
kick1995

Αριθμός μηνυμάτων : 49

Δημοσίευση από gregorakis Πεμ Μάης 12, 2016 7:12 am

... λοιπόν πρωτ' απ΄όλα είναι αστείο τη σήμερον να μιλάμε για stats στο WoT, όταν οι παίκτες του 1500 παίζουν με 3000 recent ... αλλά αφού πουλάει μια τέτοια κουβέντα ας το κάνουμε ...

... το βρίσκω λογικό στο πρόσωπο του taramas οι wannabe unicums να βλέπουν τον εξ' από 'δω αλλά είναι παράλογο να συμβαίνει το ίδιο και με τους unicums ... για να γίνω κατανοητός θα ξεκινήσω με κάποιες βασικές αρχές φυσικής επιστήμης: στη φύση όλα τα πράγματα συναντώνται σε ζεύγη ... έχουμε για παράδειγμα αρσενικό-θηλυκό, δράση-αντίδραση, ισχυρό-ασθενές κτλ ... στην επιστήμη γενικότερα όλα τα υπολογίζουμε με αναλογίες, για παράδειγμα η μάζα του σώματός μου είναι 74 κιλά (χιλιόγραμμα) διότι ισούται με 74 φορές τη μάζα που έχουμε ορίσει σαν 1 κιλό ... επίσης πιο σύγχρονες μονάδες μέτρησης είναι αναλογίες από μόνες τους πχ τo db (ντεσιμπέλ) ...

... κατά τα παραπάνω πρότυπα λοιπόν για να υπάρχουν οι unicums απαραίτητη προϋπόθεση είναι το να υπάρχουν και οι "τομάτες", για να υπάρχουν οι καλοί παίκτες πρέπει να υπάρχουν οι κακοί ... είναι τελείως παράλογο λοιπόν κάποιος unicum, που γουστάρει να διατυμπανίζει πως είναι unicum, να μέμφεται τον taramas διότι σε αυτόν χρωστά την ύπαρξή του ...

... ο καθένας βλέπει το παιχνίδι από τη δική του μεριά ... ο unicum θέλει να καταργηθεί το xvm ώστε να μην τον διακρίνουν μέσα στη μάχη και να μην τον βάζουν σαν πρώτο στόχο ... θέλει όμως απλά αυτό να γίνεται μόνο κατά τη διάρκεια της μάχης, δε θέλει να καταργηθούν τα stats και το xvm γενικά χάνοντας έτσι το "κύρος" του ... ο κακός παίκτης ζητά από τη WG να θέσει σε λειτουργία skilled mm ώστε το παιχνίδι να κληρώνει ισοδύναμες ομάδες, κάτι στο οποίο ο καλός παίκτης είναι κάθετα αντίθετος διότι τον εξισώνει ουσιαστικά με τον κακό και μειώνει κατά πολύ τις πιθανότητες νίκης γι αυτόν (ενώ τις αυξάνει αντίστοιχα για τον κακό παίκτη) ...

... στο παιχνίδι δεν είμαστε ούτε ίδιοι αλλά ούτε και ίσοι ... δεν έχουμε τις ίδιες δυνατότητες άρα δε θα πρέπει να έχουμε και τις ίδιες απαιτήσεις ... 

... συμφωνώ με αρκετά από αυτά που έχει γράψει ο taramas και αν δε τα έγραφε αυτός με τον τρόπο του (ξέρω κάποιον, μου είπαν, ξέρω αλλά δε σας λέω κτλ) και τις υπερβολές του (πιάνεται από κάτι και το τεντώνει μέχρι εκεί που δεν πάει) μπορεί κι άλλοι να βρίσκατε κάποιες αλήθειες ... φυσικά μέσα εκεί υπάρχουν και "τούβλα" του τύπου: "τα στατιστικά είναι εντελώς υποκειμενικά" LoL δεν υπάρχει τίποτα το υποκειμενικό στα στατιστικά !!!
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από Convii Πεμ Μάης 12, 2016 7:22 am

gregorakis έγραψε:... λοιπόν πρωτ' απ΄όλα είναι αστείο τη σήμερον να μιλάμε για stats στο WoT, όταν οι παίκτες του 1500 παίζουν με 3000 recent ... αλλά αφού πουλάει μια τέτοια κουβέντα ας το κάνουμε ...

... το βρίσκω λογικό στο πρόσωπο του taramas οι wannabe unicums να βλέπουν τον εξ' από 'δω αλλά είναι παράλογο να συμβαίνει το ίδιο και με τους unicums ... για να γίνω κατανοητός θα ξεκινήσω με κάποιες βασικές αρχές φυσικής επιστήμης: στη φύση όλα τα πράγματα συναντώνται σε ζεύγη ... έχουμε για παράδειγμα αρσενικό-θηλυκό, δράση-αντίδραση, ισχυρό-ασθενές κτλ ... στην επιστήμη γενικότερα όλα τα υπολογίζουμε με αναλογίες, για παράδειγμα η μάζα του σώματός μου είναι 74 κιλά (χιλιόγραμμα) διότι ισούται με 74 φορές τη μάζα που έχουμε ορίσει σαν 1 κιλό ... επίσης πιο σύγχρονες μονάδες μέτρησης είναι αναλογίες από μόνες τους πχ τo db (ντεσιμπέλ) ...

... κατά τα παραπάνω πρότυπα λοιπόν για να υπάρχουν οι unicums απαραίτητη προϋπόθεση είναι το να υπάρχουν και οι "τομάτες", για να υπάρχουν οι καλοί παίκτες πρέπει να υπάρχουν οι κακοί ... είναι τελείως παράλογο λοιπόν κάποιος unicum, που γουστάρει να διατυμπανίζει πως είναι unicum, να μέμφεται τον taramas διότι σε αυτόν χρωστά την ύπαρξή του ...

... ο καθένας βλέπει το παιχνίδι από τη δική του μεριά ... ο unicum θέλει να καταργηθεί το xvm ώστε να μην τον διακρίνουν μέσα στη μάχη και να μην τον βάζουν σαν πρώτο στόχο ... θέλει όμως απλά αυτό να γίνεται μόνο κατά τη διάρκεια της μάχης, δε θέλει να καταργηθούν τα stats και το xvm γενικά χάνοντας έτσι το "κύρος" του ... ο κακός παίκτης ζητά από τη WG να θέσει σε λειτουργία skilled mm ώστε το παιχνίδι να κληρώνει ισοδύναμες ομάδες, κάτι στο οποίο ο καλός παίκτης είναι κάθετα αντίθετος διότι τον εξισώνει ουσιαστικά με τον κακό και μειώνει κατά πολύ τις πιθανότητες νίκης γι αυτόν (ενώ τις αυξάνει αντίστοιχα για τον κακό παίκτη) ...

... στο παιχνίδι δεν είμαστε ούτε ίδιοι αλλά ούτε και ίσοι ... δεν έχουμε τις ίδιες δυνατότητες άρα δε θα πρέπει να έχουμε και τις ίδιες απαιτήσεις ... 

... συμφωνώ με αρκετά από αυτά που έχει γράψει ο taramas και αν δε τα έγραφε αυτός με τον τρόπο του (ξέρω κάποιον, μου είπαν, ξέρω αλλά δε σας λέω κτλ) και τις υπερβολές του (πιάνεται από κάτι και το τεντώνει μέχρι εκεί που δεν πάει) μπορεί κι άλλοι να βρίσκατε κάποιες αλήθειες ... φυσικά μέσα εκεί υπάρχουν και "τούβλα" του τύπου: "τα στατιστικά είναι εντελώς υποκειμενικά" LoL δεν υπάρχει τίποτα το υποκειμενικό στα στατιστικά !!!
Εσένα θέλουμε ! Εσένα θέλουμε !!!

Convii

Αριθμός μηνυμάτων : 92

Δημοσίευση από galanosauros Πεμ Μάης 12, 2016 7:23 am

taramas έγραψε:
Τελικά έχει πολύ περισσότερη πλάκα το θέμα απο ότι νόμιζα, 

α) αυτό που περιγράφετε λέγεται "stat padding" και δεν γίνεται από όλους τους παίκτες με υψηλά στατιστικά!! Γίνεται από κάποιους ναι, όχι όμως από όλους. Επίσης, αν κάποιος "διαβάσει" τα σταστιστικά ενός παίκτη (recents, av. tier κλπ) μπορεί εύκολα να καταλάβει αν κάνει padding ή αν είναι παικταράς, ή ακόμη και τα 2. Τέλος, ας σταματήσει αυτή η αηδία επιτέλους όλων όσων δεν κατάφεραν στην ζωή τους να κάνουν πάνω απο 1200 win8 και τους φταίει μόνινα η WG, οι πλανήτες και δεν ξέρω και γω τι άλλο...και φυσικά το μόνιμο σχόλιό τους ότι όποιος είναι μπλέ η μωβ είναι cheater, padder κλπ....ελπίζω να γνωρίζεται την φράση "όσα δεν φτάνει η αλεπού...".
Κλέινωντας να πω μόνο ότι όπως σε όλα τα παιχνίδια έτσι και σε αυτό υπάρχουν κάποιοι που το "έχουν" ή το "κατέχουν" καλύτερα από κάποιους άλλους...και όχι ο Dyaebl πχ δεν είναι padder, είναι απλά παιχτούρα!
galanosauros
galanosauros

Αριθμός μηνυμάτων : 50

Δημοσίευση από Dennis20vt Πεμ Μάης 12, 2016 7:41 am

Καταρχην ταραμα ο unicom παιχτης ειναι unicom απλα γιατι παιζει καλυτερα απο το 95% των παιχτων του παιχνιδιου..Ουτε τα αρματα δεν τον κανουν ουτε τα πληρωματα ουτε το καμπερι..Απλα ειναι καλυτερος παιχτης απο καποιους αλλους..Οπως και ο super unicom ειναι καλυτερος απο τους unicom..
Δεν ισχυει καμοια δικαιολογια γιατι ειναι..Απλα ειναι...
Εσυ στις 46000 μαχες που παιζεις με καλα πληρωματα εχεις 1300 recent...Αρα ακυρο οσο αναφορα τα πληρωματα...Ακυρο οσο αναφορα την εμπειρια τα αρματα ολα γιατι εισαι ζωντανο παραδειγμα του 1300wn8 παιχτη..Εχει παιχτες καλυτερους απο σενα οπως υπαρχουν παιχτες χειροτεροι... 

Και παμε στο θεμα του Fc. 
Καταρχην πρεπει να εχεις εμπειρια στα cws,να ξερεις να διαβαζεις καλα τους χαρτες,να ξερεις που να spotareis σωστα,που να κανεις rush,που να μην κανεις,που να κανεις rotation,ποτε να καπαρεις,ποτε να μην το κανεις,και φυσικα να ξερεις αν η ομαδα σου μπορει να τα κανει αυτα γιατι μια νικη του fc την παιρνουν οι παιχτες..
Dennis20vt
Dennis20vt

Αριθμός μηνυμάτων : 155

Δημοσίευση από galanosauros Πεμ Μάης 12, 2016 7:43 am

και για να το κάνω πιο σαφές θα δώσω και ένα παράδειγμα για αυτό που σας είπα....

Και τα ίδια αναβολικά να μου έδιναν, και στην Barcelona να με βάζανε, όπως και να το κάνουμε σαν τον Messi δεν θα έπαιζα!!!
Το ίδιο και στο WOT...αυτός που παίζει στα 1400 ότι mods και να του δώσεις, πάλι στα 1400 θα παίζει γιατί πολύ απλά μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει!
galanosauros
galanosauros

Αριθμός μηνυμάτων : 50

Δημοσίευση από Sanguinius Πεμ Μάης 12, 2016 8:14 am

gregorakis έγραψε:... λοιπόν πρωτ' απ΄όλα είναι αστείο τη σήμερον να μιλάμε για stats στο WoT, όταν οι παίκτες του 1500 παίζουν με 3000 recent ... αλλά αφού πουλάει μια τέτοια κουβέντα ας το κάνουμε ...

Δεν μέμφεται κανείς τον ταραμά,γιατί δεν είναι unicum,αλλά αυτά που λέει περί stats
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από Dennis20vt Πεμ Μάης 12, 2016 8:38 am

Ποο σορρυ πριν για τα κεφαλαια εγραφα απο το κινητο και δεν το ειδα!!
Dennis20vt
Dennis20vt

Αριθμός μηνυμάτων : 155

Σελίδα 19 από 20 Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης