Free mparmpas
+26
imperiumgraecum
mparmpas
JohBolter
37EMA
patatomhden
falakros
dfk_7677
dolofonos
TYRAELL75
RNGD
Convii
gregorakis
Gooakis
antkon
Sanguinius
galanosauros
sisifos
astoxos_x
Dennis20vt
barracudaz7
taramas
perseas
Pligomenos
blsbill
Xi@Le
mementoM0ri
30 απαντήσεις
Σελίδα 18 από 20
Σελίδα 18 από 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Απ: Free mparmpas
δεν μπορώ να συμφωνήσω σε αυτό δυστυχώς.sisifos έγραψε:Μάλλον δεν με έπιασες Να υποθέσω, φιλικά πάντα και χωρίς παρεξήγηση πως μάλλον είσαι ελεύθερος? Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι οι 2-3 ώρες για 3-4 μέρες την εβδομάδα. Είναι πως αυτές οι ώρες δεν είναι της δικής σου επιλογής αλλά της clan. Οι προπονήσεις (skirmishes, team battles όπως θες πέστο) θα γίνουν συγκεκριμένες ώρες (συνήθως πριν τα CW) και για τα CW τα ίδια δεν το συζητάμε καν...οι ώρες είναι προκαθορισμένες. Ελα λοιπόν εσύ με 2-3 πιτσιρίκια, άλλο να θέλει να το πας-φέρεις από φροντηστήριο, άλλο να θέλει διάβασμα και όλα τα συναφή (που μόνο όσοι έχουν οικογένεια και παιδιά γνωρίζουν) να μου βρεις αυτές τις 2-3 ώρες σε συγκερκριμένες στιγμές της ημέρας χωρίς να φοβάσε πως θα σου τύχει κάτι και θα κρεμάσεις τους συμπαίκτες σου.RNGD έγραψε:sisifos έγραψε:TYRAELL75 έγραψε:ουτε επαγγελματιας πρεπει να εισαι για να παρεις gold/clan war rewards ουτε να χαθει η διασκεδαση απο το παιχνιδι.
...πρέπει όμως να διαθέτεις τον απαραίτητο χρόνο ώστε να μπορείς να συμμετέχεις καθημερινά σε προπονήσεις, προετοιμασίες και CW. Αν δεν έχεις αυτό το χρόνο (και μάλιστα σε συγκεκριμένες στιγμές της ημέρας) αλλά παρόλα αυτά σου αρέσει το παιχνίδι, βρίσκεις άλλους τρόπους να το ευχαριστηθείς όσο μπορείς. Μην ξεχνάς πως με το WoT ασχολούντε αρκετά μεγαλης ηλικίας παίκτες και μεγάλο ποσοστό από αυτούς είναι οικογενειάρχες με ότι αυτό συνεπάγεται.
Εδώ διαφωνώ. Αν παίζεις κανά 2-3ωρο/μέρα κάθε 3-4 μέρες την εβδομάδα, μπορείς άνετα να πεις ότι θα παίξεις στο ομαδικό παιχνίδι αντί στον τρόμο των randoms.
Οι προπονήσεις πλέον είναι τόσο εύκολα να τις κάνεις παίζοντας σε ομάδα σε skirmishes.
Και να σε πω το καλύτερο; Ούτε οι KISS ύτε οι GRBB κάνουν προπονήσεις. Απλά παίζουν μαζί σε skirmishes και CW+1. Αυτό ξαναπές το! Απλά ο καθένας βρίσκει το δικό του τρόπο που τον βολεύει καλύτερα.patatomhden έγραψε:
P.Σ θεωρώ δεδομένο ότι όλοι διασκεδάζουν, και θεωρώ δεδομένο ότι όλοι το αποδέχονται αυτό.
αυτη την στιγμη υπαρχουν clan wars με 3 διαφορετικα tiers(6-8-10) οπου καθε ομαδα μπορει να συμμετάσχει αναλόγως της δυναμικής της
και 3 διαφορετικα timezone (21:00,22:00,23:00) οπου καθε clan διαλεγει σε πιο να παιζει αναλογα ποτε εχει online τα περισσότερα μελη της.
στης ενδεκα το βραδυ φαντάζομαι τα πιτσιρικια θα κοιμούνται.
ολα ειναι θεμα οργάνωσης και στόχων.
εαν θελεις να παιξεις ανταγωνιστικα το παιχνιδι θα βρεις και τον χρονο και την clan αλλα δεν μιλαμε γιαυτο αυτη την στιγμη.
TYRAELL75- Αριθμός μηνυμάτων : 256
patatomhden έγραψε:πες μου μια clan που μπορώ να πάω εγώ και όλα μου τα αδέρφια τα "κιτρινακια" , να παίρνουμε gold και ταυτοχρόνως να μην είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης ώστε καθημερινά να μην αιωρείται στον αέρα το "μην διαλέγεις τον nooba"
Δεν είναι λίγο φυσικό αν θες να παίζεις παρέα με το κοινωνικό κομμάτι (teamspeak, clan chat κλπ )το παιχνίδι, να πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε μια κόκκινη clan και να ξεχάσεις το gold και χωρίς πολύ κόπο να παίζεις ανάμεσα σε ίσους? Η να διαλέξεις να παίζεις με καλύτερους συμπαίκτες και μόνιμα να είσαι στη τσίτα ως ο χειρότερος του συνόλου?
... όταν φτιάξαμε την 8ball σαν clan μέσα στα βασικά ζητούμενα ήταν το να πληρώνονται όλοι οι παίκτες με τουλάχιστο το prem του μήνα ... το πλάνο λοιπόν έλεγε πως οι πιο έμπειροι παίκτες, που μάλιστα δε έχουν και ανάγκη από gold, θα τραβούσαν το "κουπί" στο χάρτη ώστε να υπάρχει εισόδημα στο ταμείο απ' όπου θα πληρώνονταν μόνο οι "φτωχοί" παίκτες ... φυσικά αυτοί δε θα ήταν παραγκωνισμένοι αλλά σταδιακά θα έμπαιναν πιο ενεργά στις δραστηριότητες της ομάδας ... ξέρεις πολύ καλά πως μόνο ένας παίκτης βρέθηκε !!! εσύ δε μετράς γιατί σε πήραμε για γραμματειακή υποστήριξη ...
... ο κομμουνισμός δε λειτούργησε ούτε σε λευκορωσικό παιχνίδι ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Θα ερχόμουν κι εγώ στην 8ball,αλλά δεν είμαι του ομαδικού :Ρgregorakis έγραψε:
... όταν φτιάξαμε την 8ball σαν clan μέσα στα βασικά ζητούμενα ήταν το να πληρώνονται όλοι οι παίκτες με τουλάχιστο το prem του μήνα ... το πλάνο λοιπόν έλεγε πως οι πιο έμπειροι παίκτες, που μάλιστα δε έχουν και ανάγκη από gold, θα τραβούσαν το "κουπί" στο χάρτη ώστε να υπάρχει εισόδημα στο ταμείο απ' όπου θα πληρώνονταν μόνο οι "φτωχοί" παίκτες ... φυσικά αυτοί δε θα ήταν παραγκωνισμένοι αλλά σταδιακά θα έμπαιναν πιο ενεργά στις δραστηριότητες της ομάδας ... ξέρεις πολύ καλά πως μόνο ένας παίκτης βρέθηκε !!! εσύ δε μετράς γιατί σε πήραμε για γραμματειακή υποστήριξη ...
... ο κομμουνισμός δε λειτούργησε ούτε σε λευκορωσικό παιχνίδι ...
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
sisifos έγραψε:Μάλλον δεν με έπιασες Να υποθέσω, φιλικά πάντα και χωρίς παρεξήγηση πως μάλλον είσαι ελεύθερος? Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι οι 2-3 ώρες για 3-4 μέρες την εβδομάδα. Είναι πως αυτές οι ώρες δεν είναι της δικής σου επιλογής αλλά της clan. Οι προπονήσεις (skirmishes, team battles όπως θες πέστο) θα γίνουν συγκεκριμένες ώρες (συνήθως πριν τα CW) και για τα CW τα ίδια δεν το συζητάμε καν...οι ώρες είναι προκαθορισμένες. Ελα λοιπόν εσύ με 2-3 πιτσιρίκια, άλλο να θέλει να το πας-φέρεις από φροντηστήριο, άλλο να θέλει διάβασμα και όλα τα συναφή (που μόνο όσοι έχουν οικογένεια και παιδιά γνωρίζουν) να μου βρεις αυτές τις 2-3 ώρες σε συγκερκριμένες στιγμές της ημέρας χωρίς να φοβάσε πως θα σου τύχει κάτι και θα κρεμάσεις τους συμπαίκτες σου.RNGD έγραψε:sisifos έγραψε:TYRAELL75 έγραψε:ουτε επαγγελματιας πρεπει να εισαι για να παρεις gold/clan war rewards ουτε να χαθει η διασκεδαση απο το παιχνιδι.
...πρέπει όμως να διαθέτεις τον απαραίτητο χρόνο ώστε να μπορείς να συμμετέχεις καθημερινά σε προπονήσεις, προετοιμασίες και CW. Αν δεν έχεις αυτό το χρόνο (και μάλιστα σε συγκεκριμένες στιγμές της ημέρας) αλλά παρόλα αυτά σου αρέσει το παιχνίδι, βρίσκεις άλλους τρόπους να το ευχαριστηθείς όσο μπορείς. Μην ξεχνάς πως με το WoT ασχολούντε αρκετά μεγαλης ηλικίας παίκτες και μεγάλο ποσοστό από αυτούς είναι οικογενειάρχες με ότι αυτό συνεπάγεται.
Εδώ διαφωνώ. Αν παίζεις κανά 2-3ωρο/μέρα κάθε 3-4 μέρες την εβδομάδα, μπορείς άνετα να πεις ότι θα παίξεις στο ομαδικό παιχνίδι αντί στον τρόμο των randoms.
Οι προπονήσεις πλέον είναι τόσο εύκολα να τις κάνεις παίζοντας σε ομάδα σε skirmishes.
Και να σε πω το καλύτερο; Ούτε οι KISS ύτε οι GRBB κάνουν προπονήσεις. Απλά παίζουν μαζί σε skirmishes και CW+1. Αυτό ξαναπές το! Απλά ο καθένας βρίσκει το δικό του τρόπο που τον βολεύει καλύτερα.patatomhden έγραψε:
P.Σ θεωρώ δεδομένο ότι όλοι διασκεδάζουν, και θεωρώ δεδομένο ότι όλοι το αποδέχονται αυτό.
Όχι αδερφέ, παντρεμένος 2 παιδάκια, 1η και 4η δημοτικού πάνε και η σύζυγος δυστυχώς δουλεύει πολλά απογεύματα (πάλι καλά που δουλεύει θα με πεις). Εγώ εργάζομαι το πρωί, σε χαλαρό ρυθμό, διαβάσματα το απόγευμα και τρέξιμο στις δραστηριότητες τους. Επίχης πηγαίνω 4-5 φορές το gym μου. Και φέτος, παίζω σε όποια ομάδα και να είμαι full στο ομαδικό. Απλά, αφού τα αρματάκια είναι hobby μου, θα κοιτάξω να συνδυάσω και το γυμναστήριο μου και τα τρεξίματα με τα παιδιά εκεί που μπορώ και όταν θα έρθει η ώρα να παίξω θα ψάξω το ομαδικό παιχνίδι στο primetime του ομαδικού, από τις 20:30 και μετά.
Σαφώς με πιο βαρύ πρόγραμμα θα ήταν ακόμα λιγότερος ο χρόνος για αρματάκια, αλλά αυτός ο χρόνος που θα έριχνα στα αρματάκια, θα ήταν με την ομάδα....
Επίσης, ανά περίοδο μπορείς να κάνεις και κανά minibreak, να ανεβάσεις κανά καινούριο άρμα, κανά credit, αλλά όπως είπα θα είναι το minibreak, όχι το minibreak σου το ομαδικό, αλλά το ανάποδο.
Αλλιώς, γιατί πάω να μπω σε clan;
Για τις συγκεντρώσεις;
RNGD- Αριθμός μηνυμάτων : 392
Να τα χαίρεσαι φίλε μου
Αυτό που λές το έκανα και γω για κανα δυό χρόνια. Δεν αντιλέγω πως δε γίνεται. Απλά εμένα με κούρασε. Τώρα με ευχαριστεί περισσότερο κανένα random battle, όποτε και αν μου έρθει η όρεξη, χωρίς δεσμεύσεις και πίεση.
Οπότε όπως είπε και η patatomhden...όπως τη βρίσκει ο καθένας τελικά
Αυτό που λές το έκανα και γω για κανα δυό χρόνια. Δεν αντιλέγω πως δε γίνεται. Απλά εμένα με κούρασε. Τώρα με ευχαριστεί περισσότερο κανένα random battle, όποτε και αν μου έρθει η όρεξη, χωρίς δεσμεύσεις και πίεση.
Και μόνο που βρίσκεις τον χρόνο να παίξεις,είναι αξιοθαύμαστοRNGD έγραψε:
Όχι αδερφέ, παντρεμένος 2 παιδάκια, 1η και 4η δημοτικού πάνε και η σύζυγος δυστυχώς δουλεύει πολλά απογεύματα (πάλι καλά που δουλεύει θα με πεις). Εγώ εργάζομαι το πρωί, σε χαλαρό ρυθμό, διαβάσματα το απόγευμα και τρέξιμο στις δραστηριότητες τους. Επίχης πηγαίνω 4-5 φορές το gym μου. Και φέτος, παίζω σε όποια ομάδα και να είμαι full στο ομαδικό. Απλά, αφού τα αρματάκια είναι hobby μου, θα κοιτάξω να συνδυάσω και το γυμναστήριο μου και τα τρεξίματα με τα παιδιά εκεί που μπορώ και όταν θα έρθει η ώρα να παίξω θα ψάξω το ομαδικό παιχνίδι στο primetime του ομαδικού, από τις 20:30 και μετά.
Σαφώς με πιο βαρύ πρόγραμμα θα ήταν ακόμα λιγότερος ο χρόνος για αρματάκια, αλλά αυτός ο χρόνος που θα έριχνα στα αρματάκια, θα ήταν με την ομάδα....
Επίσης, ανά περίοδο μπορείς να κάνεις και κανά minibreak, να ανεβάσεις κανά καινούριο άρμα, κανά credit, αλλά όπως είπα θα είναι το minibreak, όχι το minibreak σου το ομαδικό, αλλά το ανάποδο.
Αλλιώς, γιατί πάω να μπω σε clan;
Για τις συγκεντρώσεις;
Αυτό είναι με τα games,αρκεί να μην καταστρέφεις την χαρά των υπόλοιπωνsisifos έγραψε:Να τα χαίρεσαι φίλε μου
Αν δεν σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις δεν πρέπει να το κάνεις. Παίζουμε για το ατομικό μας συμφέρον όλοι. Δεν είναι εγωιστικό αυτό που λέω. Αν δεν σε γεμίζει το ομαδικό παιχνίδι, τότε πρέπει να κάνεις αυτό που γουστάρεις, Αλλιώς και να μείνεις σε μια ομάδα, αρχίζει η γκρίνια κλπ κλπsisifos έγραψε:Να τα χαίρεσαι φίλε μου
Εγω προσωπικά γουστάρω να κάνω τον διαστημικό φορτηγατζή στο Elite dangerous για διάλειμμα. Και αν δεν υπήρχαν τα κωλο capital controls θα είχα πάρει και το expansion για να μπορώ να προσγειώνομαι σε πλανήτες στην άκρη του γαλαξία να χαζεύω ηλιοβασιλέματα, πίνωντας το καφεδάκι μου ειρηνικά, χωρίς να κινδυνεύω από τις κανονιές
Αν δε είχαμε τα capital controls,τώρα θα είχα το kofte,θα ανέβαινα lvl,θα έμπαινα στα dungeons και θα έπαιρνα γαμάτα items,but NOPERNGD έγραψε:Αν δεν σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις δεν πρέπει να το κάνεις. Παίζουμε για το ατομικό μας συμφέρον όλοι. Δεν είναι εγωιστικό αυτό που λέω. Αν δεν σε γεμίζει το ομαδικό παιχνίδι, τότε πρέπει να κάνεις αυτό που γουστάρεις, Αλλιώς και να μείνεις σε μια ομάδα, αρχίζει η γκρίνια κλπ κλπ
Εγω προσωπικά γουστάρω να κάνω τον διαστημικό φορτηγατζή στο Elite dangerous για διάλειμμα. Και αν δεν υπήρχαν τα κωλο capital controls θα είχα πάρει και το expansion για να μπορώ να προσγειώνομαι σε πλανήτες στην άκρη του γαλαξία να χαζεύω ηλιοβασιλέματα, πίνωντας το καφεδάκι μου ειρηνικά, χωρίς να κινδυνεύω από τις κανονιές
taramas έγραψε:galanosauros έγραψε:@ imperiumgraecum
Η δημοκρατία όπως την ευαγγελίζεται ο taramas και άλλοι κατά καιρούς είναι απόλυτα λάθος προσδιορισμός!! Για ποια δημοκρατία μιλάμε?? για ποιες εκλογές?? αυτές που έγιναν σε κάποια Ελληνική clan??από ποιούς?? από τους ίδιους καμμένους και αποτυχημένους (για το wot μιλάω πάντα) και καλά commandarades που γ*** και έσπηραν???με ποιους να ψηφίζουν??
Η δημοκρατία, ακόμα και έτσι όπως ορίζεται εδώ, δεν έχει εφαρμοστεί πουθενά.
@JohnBolter
σιγά να μην ξεχαστεί τίποτα...όπως βλέπεις εδω τηρούνται αρχεία μεγαλύτερα και απο την ΕΡΤ!
όπου να ναι θα βγάλουμε και post ανα ημερομηνία (αντίστοιχο της τηλεόρασης), να θυμόμαστε όλοι τι "wot-ιστορικές" στιγμές είχαν γίνει κάθε μέρα από τους τιτάνες.
Βλέπω οτι το πήραμε ζεστά το θέμα οπότε να απαντήσω ανάλογα,
α) η δημοκρατία σαν θεωρία δεν έχει βρεί την πράξη της πουθενά και ποτέ στην ιστορία, εγώ μιλώ για δημοκρατικές διαδικασίες, αν ανέφερα κάτι άλλο ζητώ συγγνώμη, και δημοκρατικές διαδικασίες υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν αμέτρητες.
β) δεν συμφωνώ με τη λαιμητόμο που κρεμάς στο κεφάλι οποιουδήποτε έχει υπάρξει commander, υπήρξαν και υπάρχουν και σήμερα μέτριοι ή καλοί και σπανιότερα πολύ καλοί, στην τελική αν κάποιος καταφέρνει να τον εκτιμούν και να τον εκλέγουν τα μέλη της ομάδας του για μένα οκ, θέλω να πώ οτι ακόμα και ο καραγκιόζης εδώ μέσα που δεν ξέρει τι του γίνεται μπορεί να ήταν για τους συμπαίκτες του καλός, δεν είναι δικό μου θέμα να τον κρίνω, εγώ θα τον κρίνω σε ότι έχει να κάνει με μένα, θα τον κρίνω μα βάση αυτά που έχουμε πει ή συμφωνήσει μεταξύ μας και που ενίοτε επηρεάζουν τις ομάδες μας. Τέλος θα έλεγα οτι οποιος νομίζει οτι είναι εύκολο να παριστάνει τον commander ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
γ) Ανέφερα και πριν οτι στην Ελληνική κοινότητα ειδικά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι κλίκες, θέτοντας λοιπόν ενα χρονικό όριο ας πούμε 2 ετών, οποιος πάρει την καρέκλα πρώτον έχει εκλεγεί (με τις δημοκρατικές διαδικασίες που έλεγα πριν) και γνωρίζει απο την αρχή οτι στα 2 χρόνια θα την αφήσει την καρέκλα, αν το κοιτάξουμε σε βάθος σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορούν να γίνουν λαμογιές και κλίκες, το δαιμόνιο του Ελληνα είναι τεράστιο, όμως οπως και να το δεί κανείς είναι μια τεράστια βελτίωση.
δ) Βλέπω οτι κρίνεις τους πάντες (πράγμα εύκολο και ανέξοδο) αλλά ουσιαστικά μάλλον δεν έχεις τις γνώσεις να κρίνεις κανέναν, είναι σίγουρο οτι πολλά που ειπώθηκαν εδώ είναι παλιές ιστορίες και δεν αφορούν τους περισσότερους, θα μπορούσατε λοιπόν απλά να μην συμμετάσχετε παρά να λέτε ανοησίες.
α) δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω μαζί σας σε αυτό!
β) για να μπορέσουμε να μιλάμε επί της ίδιας βάσης, θα σας παρακαλούσα να μου ορίσετε τι εννοείται "καλό commander". Θα διαφωνήσω ότι δεν έχετε δικαίωμα να κρίνετε τον οποιονδήποτε commander. Φυσικά και μπορείτε, μιας και βλέπετε τι κάνει η ομάδα του κλπ.
γ)για ακόμη μια φορά θα σας πω ότι την καρέκλα για την κοινότητα που εσείς ορίζετε και τις κλίκες, την παίρνει αυτό που πληρώνει συνήθως το TS ή φτιάχνει την clan ή και τα δυο. Οπότε αυτό που λέτε ούτε εφαρμόστηκε ποτέ ούτε πρόκειτε να εφαρμοστεί. Επίσης είναι αστείο να το προτείνετε συνέχεια όταν ούτε εσείς το έχετε εφαρμόσει, είτε ως commander είτε ως executive (για παίκτης απλως δε θα πω, μιας και από όπου περάσατε είσασταν στην διοίκηση)
δ) κρίνω (και φυσικά κρίνομε από) οποιονδήποτε γράφει εδώ μέσα μιας και ότι γράφετε εδώ μέσα είναι δημόσιο και όχι απόρρητο. Το αν έχω τις γνώσεις είστε ο τελευταίος (ίσως προτελευταίος μετά τον fotis12345) που θα μπορούσατε πιθανά να κρίνετε. Επίσης το ότι σε ότι γράφετε πιστεύετε ότι έχετε δίκαιο, λυπάμε που σας το λέω, αλλά δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι λένε ανοησίες. Τέλος, θα μπορούσαμε όντως να μην συμμετέχουμε, αν εσείς ο ίδιος πρώτος από όλους δεν ανοίγατε το θέμα, οπότε και για αυτό (παρότι θεωρείτε ότι λέω ανοησίες) κάνετε λάθος.
galanosauros- Αριθμός μηνυμάτων : 50
Sanguinius έγραψε:Αν δε είχαμε τα capital controls,τώρα θα είχα το kofte,θα ανέβαινα lvl,θα έμπαινα στα dungeons και θα έπαιρνα γαμάτα items,but NOPERNGD έγραψε:Αν δεν σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις δεν πρέπει να το κάνεις. Παίζουμε για το ατομικό μας συμφέρον όλοι. Δεν είναι εγωιστικό αυτό που λέω. Αν δεν σε γεμίζει το ομαδικό παιχνίδι, τότε πρέπει να κάνεις αυτό που γουστάρεις, Αλλιώς και να μείνεις σε μια ομάδα, αρχίζει η γκρίνια κλπ κλπ
Δεν τα θέλουν ρε λέμε τα λεφτά μας,,,χωνεύτε το Σε λίγο τα ελληνικά ευρώ θα περνάνε μόνο στην εφορία
@RNGD Εχω υπηρετήσει και γω διαστημικός φορτηγατζής (και ανθρακωρύχος ) αλλά σε άλλο game (EVE)
sisifos έγραψε:Sanguinius έγραψε:Αν δε είχαμε τα capital controls,τώρα θα είχα το kofte,θα ανέβαινα lvl,θα έμπαινα στα dungeons και θα έπαιρνα γαμάτα items,but NOPERNGD έγραψε:Αν δεν σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις δεν πρέπει να το κάνεις. Παίζουμε για το ατομικό μας συμφέρον όλοι. Δεν είναι εγωιστικό αυτό που λέω. Αν δεν σε γεμίζει το ομαδικό παιχνίδι, τότε πρέπει να κάνεις αυτό που γουστάρεις, Αλλιώς και να μείνεις σε μια ομάδα, αρχίζει η γκρίνια κλπ κλπ
Δεν τα θέλουν ρε λέμε τα λεφτά μας,,,χωνεύτε το Σε λίγο τα ελληνικά ευρώ θα περνάνε μόνο στην εφορία
@RNGD Εχω υπηρετήσει και γω διαστημικός φορτηγατζής (και ανθρακωρύχος ) αλλά σε άλλο game (EVE)
gala gidas, katsi ka, tododamoynaki, Sudey, Max50, xlempoyras είναι κάποια από τα chars μου εκεί.
Νομίζω ότι η gala gidas και ο Max50 ήταν τα chars με τα οποία οι πιο πολλοί Έλληνες στο EVE με μισούσαν
+1sisifos έγραψε:Sanguinius έγραψε:Αν δε είχαμε τα capital controls,τώρα θα είχα το kofte,θα ανέβαινα lvl,θα έμπαινα στα dungeons και θα έπαιρνα γαμάτα items,but NOPERNGD έγραψε:Αν δεν σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις δεν πρέπει να το κάνεις. Παίζουμε για το ατομικό μας συμφέρον όλοι. Δεν είναι εγωιστικό αυτό που λέω. Αν δεν σε γεμίζει το ομαδικό παιχνίδι, τότε πρέπει να κάνεις αυτό που γουστάρεις, Αλλιώς και να μείνεις σε μια ομάδα, αρχίζει η γκρίνια κλπ κλπ
RNGD έγραψε:
gala gidas, katsi ka, tododamoynaki, Sudey, Max50, xlempoyras είναι κάποια από τα chars μου εκεί.
Νομίζω ότι η gala gidas και ο Max50 ήταν τα chars με τα οποία οι πιο πολλοί Έλληνες στο EVE με μισούσαν
To gala gidas σαν κάτι να μου λέει. Ήσουνα πολύ παλιά σε καμιά Ypsilon ή αργότερα στην MYTHOS?
sisifos έγραψε:RNGD έγραψε:
To gala gidas σαν κάτι να μου λέει. Ήσουνα πολύ παλιά σε καμιά Ypsilon ή αργότερα στην MYTHOS?
Από ελληνικά corps μόνο στην Parental control X ήμουν. Αν και ακόμα όταν πήγαινα σε ξένους, πάντα κρατούσα χαρακτήρες μέσα.
@ galanosauros
Μάλλον δεν με κατάλαβες, εξηγούμαι :
α) ο καθένας που παίρνει μια θέση αλλά και χωρίς θέση και μόνο που ανήκει σε μια ομάδα ανθρώπων αυτομάτως κρίνεται, το ζητούμενο είναι απο ποιους και σε τί κρίνεται, οταν λέω οτι δεν έχεις εσύ ή κάποιος άλλος τις γνώσεις στοχεύω ακριβώς σε γεγονότα ή περιστάσεις που δεν γνωρίζεις καθόλου και αποτελούν το μεγαλύτερο κομμάτι αυτού του θέματος εδώ.
β) Το αντίθετο ακριβώς, τις δημοκρατικές διαδικασίες τις πίστευα και εξακολουθώ να τις πιστεύω και τις εφάρμοσα στην μοναδική περίπτωση που ήμουν commander και είναι αυταπόδεικτο γιατί κατηγορήθηκα γιαυτό το γεγονός, έκτοτε μπορεί να είμαι μέλος της διοίκησης αλλα οι αποφάσεις είναι συλλογικές και πέρα απο τον συμβουλευτικό χαρακτήρα που μπορεί να έχουν οι όποιες παρεμβάσεις μου δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Επίσης είναι αλήθεια οτι και εγώ προσωπικά έχω πειστεί οτι σαν Ελληνες δεν είμαστε ούτε κατα διάνοιαν έτοιμοι να δεχθούμε τέτοιες ανοιχτές διαδικασίες, η δημοκρατία θέλει και κόπο και μεγάλη προσπάθεια και εμείς δεν είμαστε διαθέσιμοι να προσπαθήσουμε.
α) ο καθένας που παίρνει μια θέση αλλά και χωρίς θέση και μόνο που ανήκει σε μια ομάδα ανθρώπων αυτομάτως κρίνεται, το ζητούμενο είναι απο ποιους και σε τί κρίνεται, οταν λέω οτι δεν έχεις εσύ ή κάποιος άλλος τις γνώσεις στοχεύω ακριβώς σε γεγονότα ή περιστάσεις που δεν γνωρίζεις καθόλου και αποτελούν το μεγαλύτερο κομμάτι αυτού του θέματος εδώ.
β) Το αντίθετο ακριβώς, τις δημοκρατικές διαδικασίες τις πίστευα και εξακολουθώ να τις πιστεύω και τις εφάρμοσα στην μοναδική περίπτωση που ήμουν commander και είναι αυταπόδεικτο γιατί κατηγορήθηκα γιαυτό το γεγονός, έκτοτε μπορεί να είμαι μέλος της διοίκησης αλλα οι αποφάσεις είναι συλλογικές και πέρα απο τον συμβουλευτικό χαρακτήρα που μπορεί να έχουν οι όποιες παρεμβάσεις μου δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Επίσης είναι αλήθεια οτι και εγώ προσωπικά έχω πειστεί οτι σαν Ελληνες δεν είμαστε ούτε κατα διάνοιαν έτοιμοι να δεχθούμε τέτοιες ανοιχτές διαδικασίες, η δημοκρατία θέλει και κόπο και μεγάλη προσπάθεια και εμείς δεν είμαστε διαθέσιμοι να προσπαθήσουμε.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
taramas έγραψε:@ galanosauros
α) σε ότι και αν έγραψα προς εσάς, ποτέ δεν σχολίασα τα γεγονότα ή τις καταστάσεις της heat κλπ.
β) καλά κάνετε και τις πιστέυετε, αλλά δεν σημαίνει ότι και εγώ είμαι υποχρεωμένος (ή οποιοσδήποτε άλλος εδω μέσα) να πιστέυω ότι έχουν εφαρμοστεί από εσάς ή ομολόγους σας στο game.
galanosauros- Αριθμός μηνυμάτων : 50
Μουρη?Sanguinius έγραψε:Την Μ μου;Wut?fotis12345 έγραψε:etsi .... kati sta laika gia sas. an itan to pouli biolh tha to pezane poli. .......... Sanguinius : ..... nai .. krima. tha afiso to afentiko mou etsi.... nai krima ............ alla 3eris ti den tha afiso ?
ΤΗΝ Μ...... ΣΟΥ. ....... . ( ama einai na fao to ban na to fao me stil re aderfe ...)
Μύτη?
Μπυροκοιλιά?
Μουτζαχεντίν
Μουσταλευρια
Μνάρα
και πολλά ακόμη απο Μ
Και για να μην παρεξηγηθω, χαβαλέ κάνω, ετσι να σπάσει το παγόβουνο.Χλωμο το κόβω βέβαια.
dimstam- Αριθμός μηνυμάτων : 99
Στάσου ΜΥΓΔΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑantkon έγραψε:
Teliosan ta pop corn ksanarxomai
dimstam- Αριθμός μηνυμάτων : 99
Όλα τα δέχομαι,αλλά την μπυροκοιλιά μου,δεν την αγγίζει κανείςdimstam έγραψε:Μουρη?
Μύτη?
Μπυροκοιλιά?
Μουτζαχεντίν
Μουσταλευρια
Μνάρα
και πολλά ακόμη απο Μ
Και για να μην παρεξηγηθω, χαβαλέ κάνω, ετσι να σπάσει το παγόβουνο.Χλωμο το κόβω βέβαια.
Ο Έλληνας παίκτης δεν ξέρει τι πραγματικά θελει.
Παίζω με τ ανιψακι μου αυτές τις μερες(όχι δεν είναι μικρός αλλά ανιψακι παραμενει) και άρχισα να σκέφτομαι μήπως ανοίξω την hards για Έλληνες με χαμηλά στατς που έχουν θεμα με κρεντιτς κτλ και να παίζουμε sh μπας και ανεβάσουν αρματα στατς κτλ και μπορέσουν να μάθουν σωστά το παιχνίδι. Το ερώτημα είναι πόσοι θα μπουν και θα μαθουν? Και μόνο για εκπαίδευση μετά ας πάνε σε όποια κλαν θέλουν.
Παίζω με τ ανιψακι μου αυτές τις μερες(όχι δεν είναι μικρός αλλά ανιψακι παραμενει) και άρχισα να σκέφτομαι μήπως ανοίξω την hards για Έλληνες με χαμηλά στατς που έχουν θεμα με κρεντιτς κτλ και να παίζουμε sh μπας και ανεβάσουν αρματα στατς κτλ και μπορέσουν να μάθουν σωστά το παιχνίδι. Το ερώτημα είναι πόσοι θα μπουν και θα μαθουν? Και μόνο για εκπαίδευση μετά ας πάνε σε όποια κλαν θέλουν.
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Αυτή είναι μια καλή σκέψηdolofonos έγραψε:Ο Έλληνας παίκτης δεν ξέρει τι πραγματικά θελει.
... έλα να σου δώσω την 8ball, έχει και τρεις φουκαράδες "εγκλωβισμένους" μέσα που δεν έχουν παρέα να κάνουν ούτε platoon ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Auto fobamai..........gregorakis έγραψε:... έλα να σου δώσω την 8ball, έχει και τρεις φουκαράδες "εγκλωβισμένους" μέσα που δεν έχουν παρέα να κάνουν ούτε platoon ...
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Σιγά μωρή Μαρία Τερέζα !!!gregorakis έγραψε:... έλα να σου δώσω την 8ball, έχει και τρεις φουκαράδες "εγκλωβισμένους" μέσα που δεν έχουν παρέα να κάνουν ούτε platoon ...
Convii- Αριθμός μηνυμάτων : 92
Σελίδα 18 από 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Παρόμοια θέματα
» Arma 2 Free
» 350 Gold - 7 Days Premium - Pz.Kpfw. S35 739 (F) - Free Garage Slot
» Free Laskas...
» Άλλα free-to-play arcade/sim MMO's
» teamspeak www.gamers-alliance.gr free ts server
» 350 Gold - 7 Days Premium - Pz.Kpfw. S35 739 (F) - Free Garage Slot
» Free Laskas...
» Άλλα free-to-play arcade/sim MMO's
» teamspeak www.gamers-alliance.gr free ts server