WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))
+31
barracudaz7
LASKAS
trollisok
mparmpas
BoTheGreat
gr1gorious
galanosauros
37EMA
Hit_them_HARD
Panzer82
blsbill
Rommelgr1970
astoxos_x
NIAM_NIAM
fc_rex
hoannis
TYRAELL75
Dennis20vt
falakros
gregorakis
perseas
kick1995
Gooakis
fotis12345
dimstam
Convii
imperiumgraecum
RNGD
Sanguinius
Karmar1
babis2015
35 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 32
Σελίδα 6 από 32 • 1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 32
Απ: WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))
1) pay to win δεν υπάρχει στο wot μαλον δεν ξερεις τι πα να πει pay to win.babis2015 έγραψε:Όταν ξεκίνησε τα mission μετά από τουλάχιστον 3 χρόνια και τα rewards αυτών..ήδη έχει φάει πολλά φράγκα από πολύ κόσμο με τα boostaronerfarismata και με τις συχνές αλλαγές των αρμάτων, του mm & του RNG.@TYRAELL75 έγραψε:1ον κατηγορεις μια εταιρια η οποια εχει φτιαξει ενα απολύτως free to play παιχνίδι για σενα για αισχροκερδια, σου εχει δωσει 4 προνομιακά άρματα μεσω τον προσωπικών αποστολών,
δυο οχταρια προνομιακα μεσω τον ingame missions, εκατοντάδες personal reserves και την δυνατοτητα μεσω των stronghold σε όλους τούς παίχτες να αποκτήσουν δωρεαν premium time και χρυσό.
Ήδη πολλοί είχαν παρατήσει το game λόγω ότι την πήραν χαμπάρι και φυσικά από την αρχή κοιτούσε την τσέπη της μέσω αγοράς premium tier 8 αρμάτων και premium ammo από την μέρα που βγήκε το game.
Δεν ξέρω πότε ξεκίνησες εσύ να παίζεις, εγώ το μόνο που είδα ήταν εξαρχής το pay-to-win element στο game. Για να μην αναφέρω το τι gold έβγαζες παλιά αυτό είναι αστείο όταν 5 clan μόνο είχαν όλο το χάρτη δικό τους για μήνες και τα παρακάτω tier δεν υπήρχαν πουθενά πέρα απο τα 10άρια.
Δεν έπιασα το game για να βγάζω λεφτά αλλά όταν πήρα premium άρμα πρώτη φορά ήλπιζα σε αυτό ακριβώς το λόγο in-game και δεν περίμενα ότι θα το νερφάρουν γιατί έσκασα 50ευρουλάκια τότε και ακόμα τα ΚΛΑΙΩ!Είχα επίσης ανεβάσει ένα βιντεάκι νωρίτερα απο youtube δεν ξέρω αν το είδες αλλά εκεί γράφει πολλά για το όλο concept των developer με αρκετά πικάντικα σχόλια..!
Θα αναφέρω όλα μαζί τα προβλήματα που έχει σαν εταιρεία δημιουργήσει συνολικά παρακάτω & γιατί έχει καταντήσει αηδία και πάει ακόμα χειρότερα ως προς την αντιμετώπισή της πρός τους παίκτες και τους fun του παιχνιδιού...
1) Pay to win elements μέσω αγοράς premium ammo & αρμάτων tier6-7-8
2) Ανεκδιήγητο mm και ως προς την δυσαναλογία δυναμικότητας αρμάτων στα τιερ αλλά και στην δυσαναλογία παικτών/μαχών (δλδ δεν γίνεται να έχεις 4-5 παίκτες με 0-900μάχες που δεν ξέρουν ακόμα το game σε μάχη δυναμικότητας tier 6 έως 9 και εσύ και οι υπόλοιποι στην ομάδα να έχεις πάνω από 20.000μάχες...ξεκινώντας τη μάχη είναι σαν να έχεις 4-5 μείον παίκτες)
3) Cheats/Mods/Bots/Warpack και όλα τα συναφή που γνωρίζουν ότι υπάρχουν και χρησιμοποιούνται παντού αλλά δεν κάνουν τίποτα για να τα αντιμετωπίσουν.
4) Boostαρίσματα και Nerfαρίσματα αρμάτων & ακόμα και Premium αρμάτων τα οποία έχεις πληρώσει λεφτά για να κάνουν 1 συγκεκριμένη δουλειά (δλδ να βγάζεις in-game currency για να συντηρείς και να αγοράζεις νέα άρματα).
Το αποκορύφωμα σε αυτή την περίπτωση ήταν όταν nerfαραν τα arty στα πατώματα και αποκλειστικοί arty players αναγκάστηκαν να παρατήσουν το game.
5)Αλλαγές στη διάτρηση των βολών,των αρμάτων και του RNG...το έχουν κάνει τραμπάλα πιά και θα συνεχίσουν να το πειράζουν ανάλογα με την οικονομική τους πολιτική.Για παράδειγμα..
α) θα βγάλουμε νέες σειρές TD...κάτσε να νερφάρουμε τα arty για να σκάσουν φράγκα πάλι να αγοράσουν τα νέα TD΄και να μπορούν να παίζουν άνετα....
β) θα βγάλουμε νέες σειρές medium και light....κάτσε να νερφάρουμε τα TD να παίζουν άνετα..
και πάει λέγοντας το πράμα......!!!
6) Αντί να βγάλουν νέα και αποκλειστικά Map Packs για κάθε game mode κτλ κάνουν μονίμως ρετουσάρισμα - λίφτινγκ στις ίδιες-ακατάλληλες πλέον πίστες για πολλές νέες κατηγορίες αρμάτων και game modes.
Αυτά προς το παρόν..αν θυμηθώ θα αναφέρω κι άλλα..!!!
φαντάσου λοιπόν να υπήρχε ένα άρμα στο premium shop με 400μμ θωράκιση 120μμ κανόνι που να ρίχνει ανα 5 δευτερόλεπτα και 50χμ τελική και να κοστιζε 200e.
αυτο θα πει pay to win .
2)ποσους παιχτες συναντας στα μεγαλα τιερ που να εχουν τοσες λιγες μαχες δλδ για να ειναι προβλημα? δλδ αν κανω reroll μπω με το νεο μου λογαριασμο με 0 μαχες σε μαχη με το cromwellb?
3)δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πιο ευκολο θα ηταν το game για τους καλους παιχτες χωρις την υπαρξη των mod.
4) nerfaran τα arty στα πατωματα..... οκ.....
5) τι αλλαγες εγιναν στο RNG? η μονη που ξερω ειναι οτι μειωσαν 5% την πιθανότητα να κανει high roll σε dmg βολη σου.
ποιο αρμα θεωρεις οτι νερφαριστικε αδικα? το super pershing? το foch ?ο κινητήρας του e75?
μην ξεχνας επισης πως παραληλα καποια αλλα αρματα buffaronte ετσι? ε50,λορ40τ πχ
6) σε αυτο συμφωνούμε ολοι bring new fucking maps ffs...........
TYRAELL75- Αριθμός μηνυμάτων : 256
gregorakis έγραψε:... ή μπορώ να σηκώσω ένα τσακ μπαμ να μπαίνει όποιος θέλει να βρίζει τον imperium (ts.flamingimperium.net) ... για κάθε έξυπνη και πρωτότυπη βρισιά θα κερδίζει steam points ...
Moυ θύμισες μια είδηση προ ετών, πως στην Ιαπωνία υπάρχουν συγκεκριμένα καταστήματα ελέγχου θυμού, που πας σε ένα τοίχο ή μια γωνία και αρχίζεις να φωνάζεις/ωρύεσαι για ό,τι σε ταλαιπωρεί στη ζωή για εκτόνωση, αν δε, τους πληρώσεις αρκετά, σου δίνουν και πιάτα για να τα πετάς στον τοίχο ή σε dummies.
Φαντάσου να κάνεις εσύ το πρώτο διαδικτυακό αντίστοιχο, με δωμάτια στο ts για τον καθέναν
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
@TYRAELL75 έγραψε:To mm ειναι προβληματικό το ξέρουμε ολοι το πρόβλημα όμως δεν είναι εκεί που το τοποθετείς.
δεν ειναι δυνατον το mm να παιρνει υποψην τον αριθμο των μαχων του καθε παιχτη καθως υπαρχουν παιχτες με 20κ μαχες που παιζουν μικρα τιερ και παιχτες με 0 μαχες που αγορασαν τ8 premium για παραδειγμα και αυτο που λες θα καθυστερουσε δραματικα την τακτοποιηση των ομαδων και την εναρξη της μαχης, και να ξερεις οτι ενα στοιχειο που εχει κανει το wot δημοφιλη εξαρχης ειναι οτι ειναι click to play.
@Gregorakis έγραψε:TYRAELL75 έγραψε:... θα καθυστερουσε δραματικα την τακτοποιηση των ομαδων και την εναρξη της μαχης, και να ξερεις οτι ενα στοιχειο που εχει κανει το wot δημοφιλη εξαρχης ειναι οτι ειναι click to play ...
... η θεωρία λέει πως ένα net cafe απαγορεύεται να έχει 2 πράγματα: ρολόι και παράθυρα ... δε πρέπει να έχει δηλαδή επαφή με τον "έξω κόσμο", δημιουργώντας ένα ξεχωριστό περιβάλλον για τον παίκτη εντείνοντας τον εθισμό του στο παιχνίδι ... με αυτό το σκεπτικό κινήθηκε και η WG, εκεί επένδυσε και το αποτέλεσμα τη δικαιώνει ...
Προτιμώ να περιμένω 5 λεπτά παρά να μπαίνω σε μάχη όπου θα χάνω 5-0 στο 1ο λεπτό επειδή 4-5 χαζοχαρούμενοι ή παντελώς άσχετοι με το game βγήκαν να βοσκήσουν στον αγρό...
Η WG κινήθηκε όπως κάποιες κινεζοεταιρείες που βγάζουν όμορφα free to play games (συνήθως copies άλλων παιχνιδιών) που μόλις ξεκινάς σου φαίνονται όλα ωραία και καλά και μετά αφού αρχίζεις και εθίζεσαι και προχωρας στο game (μετά τα 5 πρώτα tier δλδ)...
αρχίζουν και σου τα τρώνε ακόμα περισσότερο με διάφορα νέα παπαράκια (premium άρματα - bundles) και φυσικά ψιλοπειράζουν και παράμετρους του παιχνιδιού για να το στηρίξουν όλο αυτό....
babis2015- Αριθμός μηνυμάτων : 511
Χαχαχαχαχαχα....Να σαι καλά λιώσαμε στα γέλια...καλά λέω εγώ φρεσκαδούρα είσαι εσύ....Μάλλον δεν έχεις δει τπτ παλιά βιντεάκια απο Type59 τότε που τα med/TD/arty δεν ήταν 10άρια να δεις τι έκανε.....και επίσης τα premium ammo κοινώς "χρυσές σφαίρες" τί είναι???δεν είναι αυτά pay-to-win???δλδ αν εγώ παίζω free to play χωρις premium acc/άρμα και εσύ με βαράς με χρυσές απέναντι δεν χαλάς λεφτά για να με τρυπήσεις με περισσότερο penetration απότι εγώ και άρα να με νικήσεις....άσε μας ρε φιλαράκο....που τα χεις μελετήσει αυτά??στον καζαμία???@TYRAELL75 έγραψε:1) pay to win δεν υπάρχει στο wot μαλον δεν ξερεις τι πα να πει pay to win.
φαντάσου λοιπόν να υπήρχε ένα άρμα στο premium shop με 400μμ θωράκιση 120μμ κανόνι που να ρίχνει ανα 5 δευτερόλεπτα και 50χμ τελική και να κοστιζε 200e.
αυτο θα πει pay to win .
Συναντώ πολλούς ειδικά στα tier 6 έως 9 που έχουν κάτω απο 3000 μάχες και ας πούμε 2-3 παίκτες κάτω απο 1000 μάχες μέσο όρο σε κάθε μάχη μέχρι 4-5 παίκτες με 2-3κ μάχες. Το προβλημα βέβαια δεν είναι τόσο αυτοί οι κακομοίρηδες που ανεβάζουν τον λογαριασμό τους και το παλεύουν όσο οι: -πήρα τ34 sthn 2h μου μάχη...ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ......και τσουπ....στον βάζει συμπαίχτη....ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ PREMIUM ΑΡΜΑ (ΤΙΕΡ 8 κτλ) ΕΑΝ ΕΣΤΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ TIER ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ TANK LINE ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ!!! Το κατάλαβες τώρα ή να κάνω και κακά????2)ποσους παιχτες συναντας στα μεγαλα τιερ που να εχουν τοσες λιγες μαχες δλδ για να ειναι προβλημα? δλδ αν κανω reroll μπω με το νεο μου λογαριασμο με 0 μαχες σε μαχη με το cromwellb?
3)δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πιο ευκολο θα ηταν το game για τους καλους παιχτες χωρις την υπαρξη των mod.
Για όλους μας θα ήταν καλύτερο σίγουρα..Όμως δεν πάυει αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να τα χρησιμοποιούμε επειδή υπάρχουν...είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ και όποιος τα φορτώνει είναι υπάιτιος και ο ίδιος στην κατάντια του game.
Ναι...γιατί σου φαίνεται περίεργο???σήμερα βγήκες απο το αυγό???δεν το ξερες ότι τα χουν νερφάρει εδώ και καιρό????Δεν ήξερες ότι είχαν χαλάσει το accuracy, τo κλείσιμο του κύκλου κτλ????παλιά έβαζαν στο mm 4-5 arty se κάθε μάχη ακόμα και στα clanwars....μου χει τύχει σε random να έχω 7άρτυ μέσα στην ομάδα....έπαιζαν πολύ γιατί έκοβαν κώλους...δεν τό ξερες??ρώτα κάνα παλιό να σου πεί...
Και πάλι στο REBALANCE/SANDBOX που δίαβασα αν δεν κάνω λάθος θα μειώσουν το alpha dmg αυξάνοντας παράλληλα το dpm και το splash dmg ????
5) τι αλλαγες εγιναν στο RNG? η μονη που ξερω ειναι οτι μειωσαν 5% την πιθανότητα να κανει high roll σε dmg βολη σου.
ποιο αρμα θεωρεις οτι νερφαριστικε αδικα? το super pershing? το foch ?ο κινητήρας του e75?
μην ξεχνας επισης πως παραληλα καποια αλλα αρματα buffaronte ετσι? ε50,λορ40τ πχ
Το ότι το RNG των βολών σου το έχουν ρυθμίσει στο 15-25% τώρα θα γίνει 30-40% μετά το REBALANCE και στην τελική τόσο καιρό έχουν αλλάξει πολλές παραμέτρους....Το ότι νέρφαραν και boostaran άρματα αυτό είναι γνωστό ότι το κάνουν σχεδόν σε κάθε μεγάλο patch, ανάλογα με την οικονομική πολιτική-schedule των developer της εταιρείας....
Τι ωραίο που είναι να παρακολουθείς μια συζήτηση να κάνει τον ίδιο και ίδιο κύκλο συνέχεια...
Η WG αδικεί τον Μπάμπη και όσοι παίζουν καλύτερα από αυτόν (οι περισσότεροι από αυτόν) είναι κορόιδα της WG.
Και οι υπόλοιποι προσπαθείτε να εκλογικεύσετε αυτή τη λογική. Επειδή ο Μπάμπης δεν μπορεί να πετύχει τον πλανήτη Γη σημαδεύοντας προς τα κάτω.
καλή φάση!
Η WG αδικεί τον Μπάμπη και όσοι παίζουν καλύτερα από αυτόν (οι περισσότεροι από αυτόν) είναι κορόιδα της WG.
Και οι υπόλοιποι προσπαθείτε να εκλογικεύσετε αυτή τη λογική. Επειδή ο Μπάμπης δεν μπορεί να πετύχει τον πλανήτη Γη σημαδεύοντας προς τα κάτω.
καλή φάση!
RNGD- Αριθμός μηνυμάτων : 392
RNGD έγραψε:Τι ωραίο που είναι να παρακολουθείς μια συζήτηση να κάνει τον ίδιο και ίδιο κύκλο συνέχεια...
καλή φάση!
Εγω το πηρα αποφαση και παραιτουμαι !!!!!!
++++++1babis2015 έγραψε:ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ PREMIUM ΑΡΜΑ (ΤΙΕΡ 8 κτλ) ΕΑΝ ΕΣΤΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ TIER ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ TANK LINE ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ!!!
fc_rex- Αριθμός μηνυμάτων : 29
babis2015 έγραψε:Χαχαχαχαχαχα....Να σαι καλά λιώσαμε στα γέλια...καλά λέω εγώ φρεσκαδούρα είσαι εσύ....Μάλλον δεν έχεις δει τπτ παλιά βιντεάκια απο Type59 τότε που τα med/TD/arty δεν ήταν 10άρια να δεις τι έκανε.....και επίσης τα premium ammo κοινώς "χρυσές σφαίρες" τί είναι???δεν είναι αυτά pay-to-win???δλδ αν εγώ παίζω free to play χωρις premium acc/άρμα και εσύ με βαράς με χρυσές απέναντι δεν χαλάς λεφτά για να με τρυπήσεις με περισσότερο penetration απότι εγώ και άρα να με νικήσεις....άσε μας ρε φιλαράκο....που τα χεις μελετήσει αυτά??στον καζαμία???@TYRAELL75 έγραψε:1) pay to win δεν υπάρχει στο wot μαλον δεν ξερεις τι πα να πει pay to win.
αυτο θα πει pay to win .Συναντώ πολλούς ειδικά στα tier 6 έως 9 που έχουν κάτω απο 3000 μάχες και ας πούμε 2-3 παίκτες κάτω απο 1000 μάχες μέσο όρο σε κάθε μάχη μέχρι 4-5 παίκτες με 2-3κ μάχες. Το προβλημα βέβαια δεν είναι τόσο αυτοί οι κακομοίρηδες που ανεβάζουν τον λογαριασμό τους και το παλεύουν όσο οι: -πήρα τ34 sthn 2h μου μάχη...ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ......και τσουπ....στον βάζει συμπαίχτη....ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ PREMIUM ΑΡΜΑ (ΤΙΕΡ 8 κτλ) ΕΑΝ ΕΣΤΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ TIER ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ TANK LINE ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ!!! Το κατάλαβες τώρα ή να κάνω και κακά????2)ποσους παιχτες συναντας στα μεγαλα τιερ που να εχουν τοσες λιγες μαχες δλδ για να ειναι προβλημα? δλδ αν κανω reroll μπω με το νεο μου λογαριασμο με 0 μαχες σε μαχη με το cromwellb?
Για όλους μας θα ήταν καλύτερο σίγουρα..Όμως δεν πάυει αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να τα χρησιμοποιούμε επειδή υπάρχουν...είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ και όποιος τα φορτώνει είναι υπάιτιος και ο ίδιος στην κατάντια του game.
Ναι...γιατί σου φαίνεται περίεργο???σήμερα βγήκες απο το αυγό???δεν το ξερες ότι τα χουν νερφάρει εδώ και καιρό????Δεν ήξερες ότι είχαν χαλάσει το accuracy, τo κλείσιμο του κύκλου κτλ????παλιά έβαζαν στο mm 4-5 arty se κάθε μάχη ακόμα και στα clanwars....μου χει τύχει σε random να έχω 7άρτυ μέσα στην ομάδα....έπαιζαν πολύ γιατί έκοβαν κώλους...δεν τό ξερες??ρώτα κάνα παλιό να σου πεί...
Και πάλι στο REBALANCE/SANDBOX που δίαβασα αν δεν κάνω λάθος θα μειώσουν το alpha dmg αυξάνοντας παράλληλα το dpm και το splash dmg ????
Το ότι το RNG των βολών σου το έχουν ρυθμίσει στο 15-25% τώρα θα γίνει 30-40% μετά το REBALANCE και στην τελική τόσο καιρό έχουν αλλάξει πολλές παραμέτρους....Το ότι νέρφαραν και boostaran άρματα αυτό είναι γνωστό ότι το κάνουν σχεδόν σε κάθε μεγάλο patch, ανάλογα με την οικονομική πολιτική-schedule των developer της εταιρείας....
Ρε παιδί μου ανεξάντλητος είσαι...
1)άμα δεν ήθελες να παίζεις εναντίον pay to win ας μην έπαιζες. Το ανεξήγητο (πάλι) στη λογική σου είναι ότι και τότε ντομάτα ήσουν και τώρα ντομάτα είσαι.
2)Η εταιρεία κατά τη γνώμη σου πρέπει να είναι σοβαρή όταν πρέπει σε ανθρώπους που έχουν πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς (18+ συνήθως) και κατά συνέπεια έχουν το δικαίωμα να ψηφίζουν, να πρέπει να τους "αξιολογεί" ώστε να πουλήσει τα καθόλα άκακα προϊόντα της. Αν δεν το κατάλαβες, το Τ34 είναι pixels, στα χέρια σου είναι παντελώς ακίνδυνο για τον πραγματικό κόσμο αλλά και για τον εικονικό κόσμο. Στα χέρια ενός καλού παίχτη είναι και πάλι ακίνδυνο για τον πραγματικό κόσμο, απλά σε φαρμάρει στο διαδίκτυο με αυτό.
3) τα mods δεν είναι παράνομα. Έχει ένα ωραίο res_mod folder το οποίο η WG όποια στιγμή θέλει το σβήνει. Έτσι έχει επιλέξει να κάνει με το ESL wire στα τουρνουά και έτσι έχει διαλέξει να ΜΗΝ το κάνει στα υπόλοιπα.
4)Για δες...οι παίχτες βρήκαν παλιότερα τι να κάνουν με τα game mechanics. Και που nerfaran το πυροβολικό τι έγινε; Έχει τα ρώσσικα μεσαία, ή έχει τα Τ110Ε5 αυτή τη στιγμή ή τα IS3 στα 8άρια. Πάντα ότι και να γίνει, οι παίχτες θα ξεπερνάνε την κάθε εταιρεία γιατί πολύ απλά οι παίχτες ξέρουν καλύτερα.
5)Το RNG rebalance για μάντεψε ποιον ευνοεί; όταν κάποιος παίζει πχ με 75% ευστοχία πχ και 40% RNG να του βάλεις τον φτάνεις το μέγιστο στο 100%. Οι ντομάτες σαν εσένα όμως ευνοούνται γιατί παίρνεις το μέγιστο του RNG bonus ενώ συγχρόνως η μέγιστη τιμή του RNG penalty για εσένα είναι ταυτόχρονα πολύ μικρότερη από το penalty του καλύτερου παίχτη. Απλά μαθηματικά.
Για noobάς πολλά λες. Αλλά είπαμε, ο Ράμπο δεν πεθαίνει ποτέ
Ενα xvm έχει κάνει τα πράγματα πουτάνα.
Καλός ή κακός το παιχνίδι είναι p2w.
Αν γίνεις μωβ και αφού έχεις περάσει από το p2w ναι τότε και μόνο τότε το παιχνίδι γίνεται f2p λόγο του αρκετού gold που μαζεύεις από τα διάφορα events.
Μόνο ένα Online game έχει το καλύτερο μοντέλο f2p και αυτό δεν είναι το WOT ούτε κατά διάνοια.
Εδώ παίχτες καραμωβ αλλά και μπλε Ελληνες το παρατάνε και πουλάνε τα account τους γιατί το σιχάθηκαν και εσείς τσακώνεστε για το τι χρώμα είναι ο άλλος, για τον αν έχει cheats κλπ κλπ κλπ.
Ημαρτον που λέει και ο Γεωργίου.
Καλός ή κακός το παιχνίδι είναι p2w.
Αν γίνεις μωβ και αφού έχεις περάσει από το p2w ναι τότε και μόνο τότε το παιχνίδι γίνεται f2p λόγο του αρκετού gold που μαζεύεις από τα διάφορα events.
Μόνο ένα Online game έχει το καλύτερο μοντέλο f2p και αυτό δεν είναι το WOT ούτε κατά διάνοια.
Εδώ παίχτες καραμωβ αλλά και μπλε Ελληνες το παρατάνε και πουλάνε τα account τους γιατί το σιχάθηκαν και εσείς τσακώνεστε για το τι χρώμα είναι ο άλλος, για τον αν έχει cheats κλπ κλπ κλπ.
Ημαρτον που λέει και ο Γεωργίου.
dimstam- Αριθμός μηνυμάτων : 99
@TYRAELL75 έγραψε:RNGD έγραψε:Τι ωραίο που είναι να παρακολουθείς μια συζήτηση να κάνει τον ίδιο και ίδιο κύκλο συνέχεια...
καλή φάση!
Εγω το πηρα αποφαση και παραιτουμαι !!!!!!
Είχα αναφέρει σε προηγούμενο ποστ ότι οι μόνοι που τα βλέπουν όλα καλά και ρόδινα είναι όσοι έχουν όφελος από το παιχνίδι και φυσικά σαν χαρακτήρες και σαν υπόσταση εξαρτώνται μόνο από αυτό και απο τους γλείφτες τους, καθώς και απ'τους αριθμούς...μόλις πάρει την κατηφόρα όμως θα επιστρέψετε στην ανυπαρξία της υπόγας σας όλοι αυτοί οι δήθεν παιχταράδες...γιατί χωρίς αυτό θα είστε άλλος ένας απλός noob κακομοίρης του πραγματικού κόσμου...
Το μόνο που έχουν μάθει λοιπόν απότι καταλαβαίνω αυτοί οι "πολύ καλοί αλλά λίγοι" παίκτες....και πολυ καλά μάλιστα, είναι τον τρόπο να φαρμάρουν απο το game στατς και να παίζουν μεθοδευμένα....!!!
Στην τελική αν το δούμε σφαιρικά όμως κανείς δεν παίζει καλά (απο το γενικό σύνολο) γιατί πλέον στα random κανείς δεν κάνει την δουλειά που πρέπει σωστά με το κάθε άρμα και το ρόλο του....και σαυτό φταίει πάνω απο όλα η εταιρεία που δεν προωθεί τον σκοπό του παιχνιδιού σωστά, αλλά και το xvm και τα τρίτα site που βγάζουν τις φόρμουλες των στατς κτλ μαζί και με τους καλούς παίκτες οδηγούν σε λάθος κατεύθυνση τον παίκτη....στην ουσία αντί να πρέπει να σκίζεται για να βοηθήσει την ομάδα του κοιτάει πιο πολύ να βγάζει μόνο win8 και το dmg του..δλδ να κοιτάει τον κώλο του....!!!
Και μη μου πείτε εδώ ότι βγάζω dmg άρα βοήθησα...έλεος....γιατί αν π.χ. εγώ εχω MAUS και κλείσω στα 1000 win8 με 2 penetration και έχω φάει 20 βολες bounce/critical ktl( που δε θα πάρω καθόλου win8 και dmg) και ο άλλος ο διπλανός μου (π.χ. t110e5) αντί να με βοηθήσει να καθαρίσουμε 2-3 άρματα μπροστά να πάρουμε το flank κάθεται σαν την γαλοπούλα και πέρνει snipe βολές στα med/light στο απέναντι flank στην πλαγιά και έχει βγάλει 3000 win8 είναι ο παικταράς????εγώ είμαι κίτρινος και αυτός μωβ γιατί παίζει καλύτερα έτσι???ρε δε πα να γα.....λεω γω...!!!
ΞΑναλέω για πολλοστή φορά...ποτέ δεν είπα ότι δεν υπάρχουν καλύτεροι παίκτες απο μένα ή κάτι άλλο...παντού υπάρχουν καλύτεροι και χειρότεροι...δεν θα κάτσω να γλείφω τον άλλο επειδή έχει στατς σε ένα game και θα τον εκθειάζω γιατί π.χ. παίζει στη FAME και στην XNOM. Στα παπ*ρια μου...εγώ παίζω random και εκεί με ενδιαφέρει να υπάρχει σωστό και δίκαιο παιχνίδι γιατί το έχουν καταντήσει UNPLAYABLE πλέον για τους λόγους που ήδη προανέφερα....
Και σύ για μπινελίκια είσαι (ξύλο απελέκιτο...) γιατί δεν μπορείς να με αντικρούσεις με επιχειρήματα παρά μόνο να γράφεις ασυναρτησίες μέσα στο παραλήρημά σου σαν φαφλατάς που δεν ξέρει να χάνει στο διάλογο....Τι μλκίες είναι αυτές που έγραψες τώρα...περιμένεις να σε πάρω στα σοβαρά???Είπα εγώ π.χ. ότι δεν είναι pixel ή ότι τα άρματα κάνουν κακό στον παίκτη ή στην κοινωνία???@RNGD έγραψε:Ρε παιδί μου ανεξάντλητος είσαι...
1)άμα δεν ήθελες να παίζεις εναντίον pay to win ας μην έπαιζες. Το ανεξήγητο (πάλι) στη λογική σου είναι ότι και τότε ντομάτα ήσουν και τώρα ντομάτα είσαι.
2)Η εταιρεία κατά τη γνώμη σου πρέπει να είναι σοβαρή όταν πρέπει σε ανθρώπους που έχουν πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς (18+ συνήθως) και κατά συνέπεια έχουν το δικαίωμα να ψηφίζουν, να πρέπει να τους "αξιολογεί" ώστε να πουλήσει τα καθόλα άκακα προϊόντα της. Αν δεν το κατάλαβες, το Τ34 είναι pixels, στα χέρια σου είναι παντελώς ακίνδυνο για τον πραγματικό κόσμο αλλά και για τον εικονικό κόσμο. Στα χέρια ενός καλού παίχτη είναι και πάλι ακίνδυνο για τον πραγματικό κόσμο, απλά σε φαρμάρει στο διαδίκτυο με αυτό.
3) τα mods δεν είναι παράνομα. Έχει ένα ωραίο res_mod folder το οποίο η WG όποια στιγμή θέλει το σβήνει. Έτσι έχει επιλέξει να κάνει με το ESL wire στα τουρνουά και έτσι έχει διαλέξει να ΜΗΝ το κάνει στα υπόλοιπα.
4)Για δες...οι παίχτες βρήκαν παλιότερα τι να κάνουν με τα game mechanics. Και που nerfaran το πυροβολικό τι έγινε; Έχει τα ρώσσικα μεσαία, ή έχει τα Τ110Ε5 αυτή τη στιγμή ή τα IS3 στα 8άρια. Πάντα ότι και να γίνει, οι παίχτες θα ξεπερνάνε την κάθε εταιρεία γιατί πολύ απλά οι παίχτες ξέρουν καλύτερα.
5)Το RNG rebalance για μάντεψε ποιον ευνοεί; όταν κάποιος παίζει πχ με 75% ευστοχία πχ και 40% RNG να του βάλεις τον φτάνεις το μέγιστο στο 100%. Οι ντομάτες σαν εσένα όμως ευνοούνται γιατί παίρνεις το μέγιστο του RNG bonus ενώ συγχρόνως η μέγιστη τιμή του RNG penalty για εσένα είναι ταυτόχρονα πολύ μικρότερη από το penalty του καλύτερου παίχτη. Απλά μαθηματικά.
Είσαι τελείως τούβλο??ΜΙΛΑΩ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ GAME...ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 8ΑΡΙΑ PREMIUM AΡMAΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΣΤΩ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤIER ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ 100 ΓΑ*ΗΜΕΝΕΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΓΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΤΑΝ TO MM ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΣΥΜΠΑΙΧΤΗ ΜΟΥ...!!!!!
Επίσης μου λές μην παίζεις αμα δε σαρέσει...Δεν έχεις καταλάβει ότι κάθομαι και χαλάω το χρόνο μου επειδή μαρέσει και αφιέρωσα κάποιο χρόνο σαυτό το παιχνίδι και δε μαρέσει όπως εξελίσσεται ή το έχουν καταντήσει...?
Και δε το κατάλαβα....στο forum γράφω..αμα δεν σαρέσουν αυτά που γράφω κλείσε και σύ το pc ρε μπάμια...γιόκα μου...αρχινουμπάκο μου γλυκιέ και πως αλλιώς να σε πώ!!!!Οι αλήθειες ΠΟΝΑΝΕ λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
babis2015 έγραψε:Και σύ για μπινελίκια είσαι (ξύλο απελέκιτο...) γιατί δεν μπορείς να με αντικρούσεις με επιχειρήματα παρά μόνο να γράφεις ασυναρτησίες μέσα στο παραλήρημά σου σαν φαφλατάς που δεν ξέρει να χάνει στο διάλογο....Τι μλκίες είναι αυτές που έγραψες τώρα...περιμένεις να σε πάρω στα σοβαρά???Είπα εγώ π.χ. ότι δεν είναι pixel ή ότι τα άρματα κάνουν κακό στον παίκτη ή στην κοινωνία???@RNGD έγραψε:Ρε παιδί μου ανεξάντλητος είσαι...
Είσαι τελείως τούβλο??ΜΙΛΑΩ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ GAME...ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 8ΑΡΙΑ PREMIUM AΡMAΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΣΤΩ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤIER ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ 100 ΓΑ*ΗΜΕΝΕΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΓΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΤΑΝ TO MM ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΣΥΜΠΑΙΧΤΗ ΜΟΥ...!!!!!
Επίσης μου λές μην παίζεις αμα δε σαρέσει...Δεν έχεις καταλάβει ότι κάθομαι και χαλάω το χρόνο μου επειδή μαρέσει και αφιέρωσα κάποιο χρόνο σαυτό το παιχνίδι και δε μαρέσει όπως εξελίσσεται ή το έχουν καταντήσει...?
Και δε το κατάλαβα....στο forum γράφω..αμα δεν σαρέσουν αυτά που γράφω κλείσε και σύ το pc ρε μπάμια...γιόκα μου...αρχινουμπάκο μου γλυκιέ και πως αλλιώς να σε πώ!!!!Οι αλήθειες ΠΟΝΑΝΕ λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Ποια επιχειρήματα βρε στόχε σκοποβολής;
Σου εξηγώ ότι τα απλά μαθηματικά δείχνουν ότι όσο πιο υψηλό RNG υπάρχει, τόσο πιο πολύ ευνοούνται οι ντομάτες του συναφιού σου. Ο παίχτης που έχει 75-80% penetration shots σήμερα, με 40% RNG θα φτάσει στο 100%, όχι στο 120%, εσύ που είσαι ντομάτα όμως από το 50% θα ανέβεις στο στο 90% (κερδίζεις παραπάνω σαν ντομάτα). Η χασούρα επίσης από το -40% RNG από το 80% κατεβάζει τον καλό παίχτη στο 40%, ενώ εσένα στο 10%. Αν ρίχνεις πχ 5 βολές και έχεις διάτρηση λόγω κακού RNG 5*(ποσοστό ευστοχίας ντομάτας σαν εσένα)50%*(100%-40% bad RNG)=5*50%*60%=5*0,5*0,6=1,5 βολές.
Αντίστοιχα ο καλός παίχτης με 5*80% ευστοχία*(100%-40% κακό RNG)=5*0,8*,6=2,4 επιτυχημένες βολές.
Ας πούμε ότι έχεις ένα gun με 400 damage και ας πούμε ότι δεν υπάρχει RNG
Εσύ σαν ντομάτα θα έβγαζες 5 βολές * 50% ευστοχία*400=1000
Ο καλός παίχτης θα έβγαζε 5*80% ευστοχία*400=1600
Με κακό RNG θα έκανες ζημιά 1,5*400=600. Η απώλεια σου θα ήταν λοιπόν 1000-600=400 HP.
O καλός παίχτης όμως χάνει 1600-2,4*400=1600-960=640 HP.
Κατάλαβες ότι μας νερφάρουν για πάρτη σου;
Σου εξηγώ ότι δεν μπορείς να βγάλεις "διαδικτυακό δίπλωμα οδήγησης αρμάτων" επειδή οι αντίπαλοι πρέπει να πληρούν τα δικά σου κριτήρια περί ελάχιστης ικανότητας για τα άρματα (άραγες εσύ πληρείς τις προϋποθέσεις των άλλων Μήπως θα έπρεπε να παίζεις μέχρι κατηγορία 3-4 γιατί είσαι ντομάτα του κερατά;
Έχεις σκεφτεί ότι έχει κόσμο που απλά γουστάρει να βλέπει πχ το Leopard 1 στο garage του και ας είναι κακός στο παιχνίδι με αυτό; Έχεις σκεφτεί, ότι σε αντίθεση με το δικό σου κόμπλεξ περί στατιστικών, έχει κόσμο που απλά γουστάρει το παιχνίδι για το χαβαλέ του ανεξάρτητα από αυτά; (για μάντεψε, οι πιο πολλοί κιόλας έχουν και καλύτερα stats από εσένα).
Είναι εντελώς παράλογο, στα randoms που παίζεις (γιατί ομαδικό δεν μπορείς να βρεις το δεξιά από το αριστερά προφανώς) να βλέπεις τις ντομάτες του συναφιού σου να γκρινιάζουν για το 30% chance to win και στη συνέχεια να καμπάρουν δίπλα από το πυροβολικό, ή να κάνουν rush με batchat εναντίον 10 αρμάτων, να ρίχνουν 1-2 βολές και να βρίζουν την ομάδα τους μετά.
Στα βίντεο μου που δεν βλέπεις, δεν κατανοείς αλλά κατακρίνεις παρόλαυτά, δεν βλέπεις κάτι το φοβερό σαν τακτικές. Βλέπεις όμως παιχνίδια από 6% - 30% chance to win να γίνονται νίκες. Όχι γιατί είμαι ο "γαμάω", αλλά γιατί έχω ομάδα και παίχτες οι οποίοι δεν κλαίγονται για το ΜΜ, αλλά προσπαθούν να κάνουν κάτι για αυτό.
Εσένα όμως σε καταδιώκει η WG τρομάρα σου
ρε Μπάμπη random είναι.... πρέπει να τα περιμένεις όλα.babis2015 έγραψε:
Και μη μου πείτε εδώ ότι βγάζω dmg άρα βοήθησα...έλεος....γιατί αν π.χ. εγώ εχω MAUS και κλείσω στα 1000 win8 με 2 penetration και έχω φάει 20 βολες bounce/critical ktl( που δε θα πάρω καθόλου win8 και dmg) και ο άλλος ο διπλανός μου (π.χ. t110e5) αντί να με βοηθήσει να καθαρίσουμε 2-3 άρματα μπροστά να πάρουμε το flank κάθεται σαν την γαλοπούλα και πέρνει snipe βολές στα med/light στο απέναντι flank στην πλαγιά και έχει βγάλει 3000 win8 είναι ο παικταράς????εγώ είμαι κίτρινος και αυτός μωβ γιατί παίζει καλύτερα έτσι???ρε δε πα να γα.....λεω γω...!!!
Αντιομαδική συμπεριφορά έχουν και έμπειροι παίκτες και αυτό είναι το χειρότερο.
Εμένα δεν με ενδιαφέρουν στα random οι μαλακίες των συμπαικτών...απλά προσπαθώ να τις προβλέψω και να ζήσω με αυτές. Κι εγώ έχω κάνει μαλακίες. Πολλές φορές ακόμα και σε έμπειρους και καλούς παίκτες κολλάει το μυαλό τους.....
Προσωπικά πολλές φορές παίζω μηχανικά χωρίς να έχω την καύλα. Ο λόγος είναι ότι με κάτι άλλο -έξω από τό παιχνίδι-απασχολείται κατα βάθος το μυαλό ... τέλος πάντων δεν έχω την αυτοσυγκέντρωση και το πάθος που χρειάζεται, μουροχαβλίαση δηλαδή. Ε εκεί θα κάνω τις περισσότερες μαλακίες...πάντως όχι επίτηδες
Όταν το αντιλαμβάνομαι ότι "σήμερα φίλε δεν το χεις" επιλέγω μια "αργομαούνα" που λόγω βραδύτητας σου δίνει χρόνο να σκεφτείς όσο μπερδεμένος και να σαι, καμπερώνομαι και κάνω τα βασικά και απολύτως αναγκαία μήπως και σιγά σιγά ανεβάσω στροφές.
Όταν πάλι έχω τρομερή διάθεση, συνήθως παίρνω τις "κορδέλες" για ξεκαύλωμα έτσι ώστε να έρθω στα ίσα μου.
Γενικά ούτε η βαριστημάρα ούτε η υπερδιέργεση βοηθούν. Το καλύτερο είναι η μέση κατάσταση, για να παίξεις σβέλτα και συνετά. Αν βάλουμε και αυτό στην εξίσωση εξηγούνται πολλά κουφά που ζούμε στο παιχνίδι.
Είναι δηλαδή και το mood της ημέρας ένας ααστάθμητος παράγων.
NIAM_NIAM- Αριθμός μηνυμάτων : 13
κοιτάχτε πόσο ωραίο ήταν το "pilsen" στον αρχικό σχεδιασμό και σκεφτείτε πώς το καταντήσανε
NIAM_NIAM- Αριθμός μηνυμάτων : 13
Ρε συ μπαμπη εάν ξοδευες όλο αυτό το χρόνο και όλα αυτά τα ποστ ρωτώντας πράγματα για το παιχνίδι και παίρνοντας συμβουλές για το παιχνίδι αντί να γράφεις τις ασυναρτησίες σου θα γινοσουν 2 φορές καλύτερος παίχτης και θα καταλαβενες αυτά που σου λέμε.
Ανταυτου προτιμας τον κλασικό τροπάριο του νοομπα.
Και όλο αυτό είναι πολύ εύκολο για κάποιον που απλά πετάει κουβέντες στον αέρα χωρίς να μπορεί να αποδείξει τπτ.
Δείξε μας το λογαριασμό σου να δούμε τι κάνεις μπας και εξακριβώσουμε ότι έχεις δίκιο σε αυτά που λες.
Ποσο dmg absorved έχεις δλδ στα heavy σου αφού όπως λες κανείς την δουλειά σου και απορροφάς το dmg αλλά οι άλλοι δεν σε βοηθάνε, πόσα άρματα σποταρεις με τα med/light σου και πόσο assisted dmg έχεις. Απλά είναι τα πράγματα.
Για το παράδειγμα που ανεφερες με το maus απλά να πω ότι αν καταφέρεις και πάρεις 20 bounce και δεν έχεις κάνει 5 βολές pen είσαι μποτακι ρε φίλε δεν σου φταίνε οι άλλοι.
5 βολές με το maus είναι 2000 wn8 απλά πράγματα.
Εσύ όμως δυστυχώς μπαινεις με το heavy στην μάχη πεθαίνεις σαν βλακας χωρίς να έχεις πάρει βολη,μπαινεις με το med yolareis σαν βλακας να σποταρεις εκεί που κανένας από την ομάδα σου δεν έχει βολές να σε υποστηρίξει πεθαίνεις σαν βλακας και μετά ποιος φταίει? Φυσικά οι ντομάτες στην ομάδα σου, ή wg γιατί έχει δώσει στους unicum καλύτερο rng από εσένα και ασπίδα για να μην μπορείς να τους τρυπησεις.
Ανέβασε μας μερικά replay από μάχες σου καλές και κακές να τα δούμε και εμείς αυτά τα πράγματα που σου συμβαίνουν.
Ανταυτου προτιμας τον κλασικό τροπάριο του νοομπα.
Και όλο αυτό είναι πολύ εύκολο για κάποιον που απλά πετάει κουβέντες στον αέρα χωρίς να μπορεί να αποδείξει τπτ.
Δείξε μας το λογαριασμό σου να δούμε τι κάνεις μπας και εξακριβώσουμε ότι έχεις δίκιο σε αυτά που λες.
Ποσο dmg absorved έχεις δλδ στα heavy σου αφού όπως λες κανείς την δουλειά σου και απορροφάς το dmg αλλά οι άλλοι δεν σε βοηθάνε, πόσα άρματα σποταρεις με τα med/light σου και πόσο assisted dmg έχεις. Απλά είναι τα πράγματα.
Για το παράδειγμα που ανεφερες με το maus απλά να πω ότι αν καταφέρεις και πάρεις 20 bounce και δεν έχεις κάνει 5 βολές pen είσαι μποτακι ρε φίλε δεν σου φταίνε οι άλλοι.
5 βολές με το maus είναι 2000 wn8 απλά πράγματα.
Εσύ όμως δυστυχώς μπαινεις με το heavy στην μάχη πεθαίνεις σαν βλακας χωρίς να έχεις πάρει βολη,μπαινεις με το med yolareis σαν βλακας να σποταρεις εκεί που κανένας από την ομάδα σου δεν έχει βολές να σε υποστηρίξει πεθαίνεις σαν βλακας και μετά ποιος φταίει? Φυσικά οι ντομάτες στην ομάδα σου, ή wg γιατί έχει δώσει στους unicum καλύτερο rng από εσένα και ασπίδα για να μην μπορείς να τους τρυπησεις.
Ανέβασε μας μερικά replay από μάχες σου καλές και κακές να τα δούμε και εμείς αυτά τα πράγματα που σου συμβαίνουν.
@RNGD
Έχεις ξεπεράσει κάθε όριο βλακείας και ξεροκεφαλιάς και λυπάμαι αλλά δε θα ξανασχοληθώ μαζί σου...σου είπα για μένα είσαι άλλος ένας δυστυχής "RL" που βρήκε λόγο ύπαρξης στη ζωή του το συγκεκριμένο παιχνίδι...και απτην πολλή πόρωση νομίζοντας ότι κάτι κάνεις έχεις τυφλωθεί παντελώς....υπάρχουν βέβαια κι άλλοι όμοιοί σου που για διάφορους λόγους και αυτοί προσπαθούν να αποδείξουν κάτι όπως και το γλύψιμο πάει σύννεφο προς τους προνομιούχους που βγάζουν αρκετό gold χωρίς κανένα κόπο για να καλύψουν όλες τις in-game ανάγκες τους (όσο για σένα...με τέτοια μυαλά που κουβαλάς..μια χαρά θα σε φαρμάρει η WG για πολλά χρόνια ακόμα κοροϊδάκι..)...Παρόλαυτά εξακολουθώ να πιστεύω ότι αυτοί είναι πάρα πολύ λίγοι κα θα μείνουν ακόμα λιγότεροι όπως πάει με τις επερχόμερνες αλλαγές το πράμα..!
Έγραψα σε προηγούμενο ποστ ότι πάνε να το κάνουν noob-friendly αλλά προφανώς ούτε αυτο το διάβασες...και φυσικά θα χάσει περισσότερο αυτός που κάνει ήδη περισσότερο dmg..και γιαυτό είπα ότι κοιτούν την τσέπη τους και την ποσότητα (προσέλκηση noobs) και όχι την ποιότητα......άρα είναι κωλοεταιρεία που δε σέβεται το community της....όταν έρθει η ώρα λοιπόν που θα το παρατήσουν οι συμπαίκτες σου γιατί θα το σηχαθούν κι αυτοί έλα να με βρείς...!!!
Τώρα, όσο και να προσπαθείς να μειώσεις τον άλλο λέγοντάς τον ντομάτα...να σε ενημερώσω ότι είμαι πανω απο 53% WR και 1600win8 οπότε δεν με αγγίζει...όσο για τους υπόλοιπους.....η "αγουρη ντομάτα" μπορεί απλά να κάθεται σε μία γωνία και να γελάει μαζί σου όταν κάθεσαι και κάνεις μαθηματικές πράξεις για να αναλύσεις το win8 και το RNG όταν ¨αυτός" (που αποκαλέις ντομάτα) μπορεί να μπαίνει με full speed μέσα στο game για να αυτοκτονήσει σε μια λίμνη και να μείνεις με -1 συμπαίκτη στο 1ο λεπτό ή να σου πετάξει μία στον κώλο να σε κάνει teamkill και μετά να γελάει μαζί σου ή να βγεί στη μέση του αγρού στη malinovka για βοσκή όπως προανέφερα και συ να χαλάς χιλιάρικα silver για να τον πετύχεις αφού η εταιρεία θα προωθήσει το γεγονός ότι θέλει να διορθώνει τα λάθη τους.....
Τα λάθη "πoιανού"έρχομαι να ρωτήσω εγώ???προφανώς αυτού που μπαίνει βαράει 2-3 στον αέρα και βγαίνει....εδώ λοιπόν όλοι θα τον πιούμε κανονικά και συ κατακαημένε κάτσε και ανέλυε βίντεο και παπαριές....!!
Υ.Γ όταν τελειώσεις απο τα tanks στείλε mnm να σε πάρουμε για ντοκιμαντέρ στη nasa..έχει πολλά ufo σαν κι εσένα!!!
Έχεις ξεπεράσει κάθε όριο βλακείας και ξεροκεφαλιάς και λυπάμαι αλλά δε θα ξανασχοληθώ μαζί σου...σου είπα για μένα είσαι άλλος ένας δυστυχής "RL" που βρήκε λόγο ύπαρξης στη ζωή του το συγκεκριμένο παιχνίδι...και απτην πολλή πόρωση νομίζοντας ότι κάτι κάνεις έχεις τυφλωθεί παντελώς....υπάρχουν βέβαια κι άλλοι όμοιοί σου που για διάφορους λόγους και αυτοί προσπαθούν να αποδείξουν κάτι όπως και το γλύψιμο πάει σύννεφο προς τους προνομιούχους που βγάζουν αρκετό gold χωρίς κανένα κόπο για να καλύψουν όλες τις in-game ανάγκες τους (όσο για σένα...με τέτοια μυαλά που κουβαλάς..μια χαρά θα σε φαρμάρει η WG για πολλά χρόνια ακόμα κοροϊδάκι..)...Παρόλαυτά εξακολουθώ να πιστεύω ότι αυτοί είναι πάρα πολύ λίγοι κα θα μείνουν ακόμα λιγότεροι όπως πάει με τις επερχόμερνες αλλαγές το πράμα..!
Έγραψα σε προηγούμενο ποστ ότι πάνε να το κάνουν noob-friendly αλλά προφανώς ούτε αυτο το διάβασες...και φυσικά θα χάσει περισσότερο αυτός που κάνει ήδη περισσότερο dmg..και γιαυτό είπα ότι κοιτούν την τσέπη τους και την ποσότητα (προσέλκηση noobs) και όχι την ποιότητα......άρα είναι κωλοεταιρεία που δε σέβεται το community της....όταν έρθει η ώρα λοιπόν που θα το παρατήσουν οι συμπαίκτες σου γιατί θα το σηχαθούν κι αυτοί έλα να με βρείς...!!!
Τώρα, όσο και να προσπαθείς να μειώσεις τον άλλο λέγοντάς τον ντομάτα...να σε ενημερώσω ότι είμαι πανω απο 53% WR και 1600win8 οπότε δεν με αγγίζει...όσο για τους υπόλοιπους.....η "αγουρη ντομάτα" μπορεί απλά να κάθεται σε μία γωνία και να γελάει μαζί σου όταν κάθεσαι και κάνεις μαθηματικές πράξεις για να αναλύσεις το win8 και το RNG όταν ¨αυτός" (που αποκαλέις ντομάτα) μπορεί να μπαίνει με full speed μέσα στο game για να αυτοκτονήσει σε μια λίμνη και να μείνεις με -1 συμπαίκτη στο 1ο λεπτό ή να σου πετάξει μία στον κώλο να σε κάνει teamkill και μετά να γελάει μαζί σου ή να βγεί στη μέση του αγρού στη malinovka για βοσκή όπως προανέφερα και συ να χαλάς χιλιάρικα silver για να τον πετύχεις αφού η εταιρεία θα προωθήσει το γεγονός ότι θέλει να διορθώνει τα λάθη τους.....
Τα λάθη "πoιανού"έρχομαι να ρωτήσω εγώ???προφανώς αυτού που μπαίνει βαράει 2-3 στον αέρα και βγαίνει....εδώ λοιπόν όλοι θα τον πιούμε κανονικά και συ κατακαημένε κάτσε και ανέλυε βίντεο και παπαριές....!!
Υ.Γ όταν τελειώσεις απο τα tanks στείλε mnm να σε πάρουμε για ντοκιμαντέρ στη nasa..έχει πολλά ufo σαν κι εσένα!!!
babis2015 έγραψε:@RNGD
Χαίρομαι που ένα ποστ πριν ζητούσες "επιχειρήματα", τα έφαγες στη μάπα με μαθηματικά 3ης δημοτικού και φυσικά η απάντηση σου σε όλα αυτά....;εχω πρόβλημα στην πραγματική μου ζωή!!!
Το πρόβλημα σου δεν είναι το 1600, ή το 2000, ή το 17000. Το πρόβλημα σου είναι το κόμπλεξ κατωτερότητας που έχεις για ένα παιχνίδι που το βγάζεις βρίζοντας κάθε ένα καλύτερο από εσένα σαν κομπλεξικό και "θύμα" της WG που δεν έχει ζωή, βρίζεις τον κάθε χειρότερο παίχτη από εσένα σαν "ζώο" που του "καταστρέφει" το παιχνίδι και απαιτείς από την ίδια εταιρεία να σκέφτεται με τον "αλάνθαστο" τρόπο του σοφού "μπάμπη".
Προσπάθεια ατομικής βελτίωσης-διόρθωσης δεν υπάρχει από μέρους σου γιατί είπαμε, όποιος προσπαθεί να παίζει αποτελεσματικά, είναι χαζό-unicum...
Γνωρίζεις ότι έχει κόσμο στο community που έχει φτιάξει clan-university για νέους παίχτες; Γνωρίζεις ότι ζητάνε κόσμο να βοηθήσει εκεί; Καμία σχέση με τη WG το όλο θέμα.
Τα βίντεο που κατακρίνεις...γνωρίζεις από εδώ μέσα τουλάχιστον 3-4 που κάνουν βίντεο σαν προσπάθεια μεταφοράς γνώσεων. Έχεις προσφέρει κάποιο βίντεο; Ένα απλό προσωπικό μήνυμα είναι και στο φτιάχνουν, δεν κάνεις τίποτα εσύ στην ουσία.
Το μόνο λοιπόν που κάνεις είναι να κράζεις...να κράζεις και να κράζεις. Α και πριν από κάμποσο καιρό...ζητούσες από τους άλλους "πιο παλιούς" να οργανώσουν κάτι καλό ελληνικό ώστε να έρθεις και εσύ να μπεις...Εσύ πότε και τι ακριβώς κάνεις;
Ασφαλώς βέβαια και δεν νοιώθεις λοιπόν ότι η όλη συμπεριφορά αυτή σε κάνει "ντομάτα", όπως περιπαιχτικά σε αποκαλώ και ασφαλώς είμαι βέβαιος.
Τέλος, αυτό το 1600 που λες, άμα θέλουμε το πιστεύουμε κιόλας γιατί δεν γνωρίζω καν ποιος είναι ο λογαριασμός σου.
Τα βίντεο που συνεχίζεις και κράζεις βέβαια, δεν αφορούν τους "φτασμένους" Έλληνες παιχταράδες του επιπέδου σου, δεν αφορούν τους "φτασμένους" Έλληνες FC των ελληνικών clan, όπου η ικανότητα τους μετριέται κυρίως από το πόσο καλά ταιριάζουν στην εκάστοτε κλίκα.
Τα βίντεο μου αφορούν παίχτες που επώνυμα μου στέλνουν μηνύματα όπως το παρακάτω:
"Καλημερα φιλε μου!
Τα θερμα μου συγχαρητηρια για το εγχειρημα σου! Εισαι ο πρωτος Ελληνας FC που "εκτειθεται" στην κοινοτητα με vids & αναλυτικες περιγραφες και μονο για αυτο σου αξιζουν παρα μα παρα πολλα μπραβο! Τον τελευταιο καιρο δεν μπορω να αφιερωσω πολυ χρονο στο παιγνιο αλλα ειδα 2 δικα σου vids και ειναι πολυ χρησιμα σε εμας τους ποταπους εν δυναμει FC. Θα σε παρακαλουσα να συνεχισεις την προσπαθεια σου εναντια σε ολα τα κολοτρολ της κοινοτητας που ΔΕΝ εχουν προσφερει ΤΙΠΟΤΑ απολυτως. Απλα γραφτους στα @@ σου. Πιστευω να μιλας και με τον ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ για σχεδια και χαρτες γιατι εχει πολυ καλες αποψεις και γνωριζει το αντικειμενο. Το ιδιο και ο ΧΧΧΧΧΧ..
Καλη σου συνεχεια και μην χανεσαι "
Θεωρώ πολύ θετικό το γεγονός ότι με πιάνει κόσμος που δεν ξέρω για συζήτηση και βελτίωση και των 2 μεριών και στεναχωριέμαι όταν ρωτώντας μαθαίνω ότι στα ελληνικά clan που βρίσκονται, οι FC τους είναι πολύ απασχολημένοι με το να αναλύουν το πόσο φανταστικοί είναι.
Όσο για το πόσο gold παίρνω ή αγοράζω από τη WG. Τον τελευταίο μήνα μόνο πήρα 500 γιατί έχασα 2 παιχνίδια στο ESL, κανά 500άρι από κάτι χαζοτουρνουά που δεν τα πήγαμε και ιδιαίτερα καλά και κανά 800άρι από το clan στο οποίο είμαι.1500-1800 ανά μήνα λοιπόν... και που να ήμουν και καλός σε αυτό το παιχνίδι.
Υ.Γ: αν είσαι σε θέση να συμπεριφέρεσαι κόσμια, σε προσκαλώ να δοκιμάσεις να έρθεις στους joker, χαλαρό clan, αρέσκεται στο να παίζει ξύλο. Για συζήτηση, βοήθεια ή ότι άλλο θέλεις. Μόνο να μην έρθεις για κράξιμο στο αέρα, τα βαριόμαστε εκεί
Ξεκίνησα το thread για τα cheat & τα mods και το πόσο unplayable έχει γίνει το game..μετά πήγαμε σε 3ους παράγοντες που επηρρεάζουν το game + xvm + RNG κτλ και ΤΕΛΙΚΑ το πήγατε το θέμα πάλι στο win8 και ότι η κλάψα πάει μόνο σαυτούς που δεν ξέρουν να παίζουν καλά και ότι όλα τα άλλα είναι μια χαρά....ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΧΩΝΕΥΤΗ Η Π*ΥΤΣΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ...ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΟΥΝ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑαχχαχαΧΑ
Όσο για σένα @RNGD αγόρι μου γλυκό για να τελειώνουμε..σου είπα δεν ξανασχολούμαι μαζί σου και το εννοώ..στα παπ*ρια μου σε γράφω και σένα και στο τι κάνεις....εσύ άρχισες την επίθεση πρώτος σε μένα, όχι εγώ..ανέτρεξε στην 1η σελίδα αν δε το θυμάσαι......ο καθένας έχει την αποψή του και την ψυχωσή του λοιπόν...και σε άτομα σαν και σένα ο γιατρός εχεί πεί να λέμε ναι..
ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ @RNGD ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ..ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ FC ΠΟΥ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΥ & ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ COMMUNITY ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΑ "ΦΩΤΑ" ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ...ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.....ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ....ΕΙΣΑΙ Ο ΝΕΟΣ "ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ" ΤΟΥ WOT!!!!ΕΛΑ ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗΗΗ.....
Όσο για σένα @RNGD αγόρι μου γλυκό για να τελειώνουμε..σου είπα δεν ξανασχολούμαι μαζί σου και το εννοώ..στα παπ*ρια μου σε γράφω και σένα και στο τι κάνεις....εσύ άρχισες την επίθεση πρώτος σε μένα, όχι εγώ..ανέτρεξε στην 1η σελίδα αν δε το θυμάσαι......ο καθένας έχει την αποψή του και την ψυχωσή του λοιπόν...και σε άτομα σαν και σένα ο γιατρός εχεί πεί να λέμε ναι..
ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ @RNGD ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ..ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ FC ΠΟΥ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΥ & ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ COMMUNITY ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΑ "ΦΩΤΑ" ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ...ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.....ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ....ΕΙΣΑΙ Ο ΝΕΟΣ "ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ" ΤΟΥ WOT!!!!ΕΛΑ ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗΗΗ.....
babis2015 έγραψε:Ξεκίνησα το thread για τα cheat & τα mods και το πόσο unplayable έχει γίνει το game..μετά πήγαμε σε 3ους παράγοντες που επηρρεάζουν το game + xvm + RNG κτλ και ΤΕΛΙΚΑ το πήγατε το θέμα πάλι στο win8 και ότι η κλάψα πάει μόνο σαυτούς που δεν ξέρουν να παίζουν καλά και ότι όλα τα άλλα είναι μια χαρά....ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΧΩΝΕΥΤΗ Η Π*ΥΤΣΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ...ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΟΥΝ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑαχχαχαΧΑ
Αυτό που δεν καταλαβαίνεις αγαπητή ντομάτα μου, είναι ότι κανείς δεν θα πάθει τίποτα με οποιαδήποτε αλλαγή. Οι καλοί παίχτες θα παραμείνουν καλοί παίχτες και εσύ θα παραμείνεις ντομάτα.
Μιλάς για επίθεση σε σένα, όταν ξεκινάς και βρίζεις σχεδόν όλο τον κόσμο στο παιχνίδι από το πρώτο σου ποστ. Και μετά ενοχλείσαι που σε κράζουν και οι άλλοι. Θεωρείς ότι μόνο εγώ είμαι αυτός που σου κάνει επίθεση...για μάντεψε, η πλειοψηφία εδώ μέσα σου τη λέει. Όχι ,δεν είναι βροχή αυτό στο πρόσωπο σου, είναι ροχάλα.
Και πολύ καλά κάνουν. Κάποια στιγμή οι μετριότητες πρέπει να μάθουν να το βουλώνουν σε αυτή τη χώρα. Αν σε χαλάει το ότι εγώ είμαι πιο ευθύς, ξέρεις χέστηκα κιόλας.
Τέλος, δεν χρειάζεται να linkάρεις άσχετα memes και video από το youtube για να με πείσεις για τη σχέση σου με την ηλιθιότητα (Ασφαλώς δεν θα γνωρίζεις ότι υπάρχουν επιστημονικές έρευνες που συνδέουν τη χρήση τους με το χαμηλό IQ)
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να με "γράφεις". Το οποίο σαν δήλωση και μόνο είναι ηλίθια εφόσον κάθεσαι και απαντάς με ένα ωραίο τοίχο από λέξεις (αλλά προφανώς ελλείπεις του πνευματικού εύρους ώστε να το αντιληφθείς).
Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα σου όμως; Αν όντως με αγνοήσεις, εγώ θα βρω κάτι άλλο να κάνω, κάποιον άλλο να τρολάρω εφόσον το θελήσω. Εσύ όμως θα παραμείνεις ηλίθιος. Και από την ηλιθιότητα ξέρεις, δεν κάνεις log off, οπότε καλή ζωή.
Υ.Γ: ελπίζω να μην θεωρήσει κανείς τη λέξη "ηλίθιος" σαν βρισιά. Το απέδειξα και επιστημονικά άλλωστε. Δείτε το σαν διάγνωση. Αρκετά πια με τους ηλίθιους οι οποίοι θίγονται όταν τους αποκαλείς ηλίθιους. Δεν φταίω εγώ, αυτοί είναι ηλίθιοι
Συνεχίζω επί του αρχικού post...για τους φίλους που βγάζουν αυτά τα έξτρα 1-2-3-4-5κ win8 με τα βοηθήματα και τους fc που έχουν πάντα την αντίληψη απο πού θα έρθει ο αντίπαλος....και όχι μόνο.....να μένετε πάντα ενημερωμένοι παιδιά που να κάθεστε στην πίστα..και πάντα φορτωμένοι...ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΓΗΤΟ...ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ...ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ NOOBS...ΜΗ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΑ LIGHTΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ AIMBOT ΚΑΙ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΖΕ...
World of HACKS EP#1
World of HACKS EP#1
Και συνεχίζουμε ακάθεκτοι στο farming dmg/kills/win8 και φυσικά ατελείωτο skill εις γνώσην της φοβερής εταιρείας που λέγεται WG..ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ...CHEAT ΥΠΑΡΧΟΥΝ...!!!
εδώ τα ΚΑΛΑ LASERS ΤΟΥ SUPERMAN ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠ'ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ....ΜΗ ΨΟΦΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ NOOBΑΣ ΒΡΕ......
ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ TUNDRA STO 3' ΚΑΙ ΜΕΤΑ...
εδώ τα ΚΑΛΑ LASERS ΤΟΥ SUPERMAN ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠ'ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ....ΜΗ ΨΟΦΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ NOOBΑΣ ΒΡΕ......
ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ TUNDRA STO 3' ΚΑΙ ΜΕΤΑ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ MOD "ΔΕΝ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ" ΟΠΩς ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΡΟHΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ...ΙΣΑ ΙΣΑ....ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ....
ΚΑΙ ΔΩ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ WG Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ COPY PASTE ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ MODS ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ (ΣΤΟ: 4.35'+) :There is no official list of illegal MODS.You need to use your own judgement!ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ...στη ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΝΆΛΥΣΗ ΚΑΙ GAMEPLAY ΜΕ ΑΥΤΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ...
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ¨Η ΚΟΥΛΟΣ Η ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΣΤΩ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΡΜΑ ΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ DMG.....!!!!
EDIT από imperium: προηγούμενος, όχι προϋγούμενος*
ΚΑΙ ΔΩ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ WG Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ COPY PASTE ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ MODS ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ (ΣΤΟ: 4.35'+) :There is no official list of illegal MODS.You need to use your own judgement!ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ...στη ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΝΆΛΥΣΗ ΚΑΙ GAMEPLAY ΜΕ ΑΥΤΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ...
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ¨Η ΚΟΥΛΟΣ Η ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΣΤΩ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΡΜΑ ΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ DMG.....!!!!
EDIT από imperium: προηγούμενος, όχι προϋγούμενος*
Σας εγγυώμαι όσοι δεν έχετε ασχοληθεί κατεβάστε όλα τα mods για να μπορείτε να παίζετε ισοδύναμα με τους υπόλοιπους στο server..παραπάνω απο τους μισούς που συναντάτε παίζουν φορτωμένοι....κάντε και ένα reroll....μην το παλεύετε με χαμηλα στατς....Το MM δεν σας βοηθάει γιατί θα σας βγαζει μονίμως με σκατοομάδες και θα χάνετε 6-7 στις 10 μάχες....αν θέλετε να φτάσετε ψηλά και να βγάζετε τσάμπα χρυσό κάντε reroll αφού ήδη μάθετε τα βασικά και τους χάρτες....στη συνέχεια πρέπει να κατεβάζετε τακτικά όλα τα mods και φροντίστε να είστε "πάντα updated" πάρτε και κάνα καλό premium άρμα για συγκομιδή και μη βιάζεστε να τρέχετε μπροστά....τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους και τα stats και το dmg και οι καλές οι clan = profit!!!!
Αχ αχ έπεσα στην παγίδα και πόσταρα σοβαρό ποστ σε αυτό το thread μετα απο καιρό! Πως την πάτησα ετσι σαν noobας;;; Συνεχίστε σας παρακαλω!
astoxos_x- Αριθμός μηνυμάτων : 15
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ POST!!!MODAKIA ΠΑΝΤΟΥ CHEAT ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΘΑΨΟΥΝ......ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ....There is no official list of illegal MODS.You need to use your own judgement!!!ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΜΗΘΕΙΑ ετσι...????ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΛΕΜΕ...ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ REPLAY ΜΕΣΑ ΑΠΟ TΟ GAME KAI ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΙΚΕΡΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ CLAN ΣΑΣ...ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΩΡΑ....ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ DONT WORRY!!!!!!!
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ....There is no official list of illegal MODS.You need to use your own judgement!!!ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΜΗΘΕΙΑ ετσι...????ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΛΕΜΕ...ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ REPLAY ΜΕΣΑ ΑΠΟ TΟ GAME KAI ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΙΚΕΡΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ CLAN ΣΑΣ...ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΩΡΑ....ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ DONT WORRY!!!!!!!
Μαζί σου αδερφέ, αποκάλυψέ τους (ή μας, δεν ξέρω αν με παίρνει και εμένα η μπάλα) όλους! Και μετά walk of shame από το κάστρο της Himelsdorf μέχρι την αποβάθρα!!! Όλοι με πάνω από 2κ wn8 είναι ύποπτοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου, και προπαντώς οι s.unicums streamers με πολλά MoE όπως orzy, weenis, anfield και λοιποί που ενω δείχνουν ότι παίζουν vanilla on stream, off stream τι κάνουν;;;; ΟΕΕΕΟΟΟ;;;;
astoxos_x- Αριθμός μηνυμάτων : 15
Σελίδα 6 από 32 • 1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 32
Παρόμοια θέματα
» MM & RNG ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΤΟΥ GAME!!!
» cant load the game
» Έρχονται νέα game modes
» New Game Naval Action
» in game channel "greek WOT"
» cant load the game
» Έρχονται νέα game modes
» New Game Naval Action
» in game channel "greek WOT"