World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))

+31
barracudaz7
LASKAS
trollisok
mparmpas
BoTheGreat
gr1gorious
galanosauros
37EMA
Hit_them_HARD
Panzer82
blsbill
Rommelgr1970
astoxos_x
NIAM_NIAM
fc_rex
hoannis
TYRAELL75
Dennis20vt
falakros
gregorakis
perseas
kick1995
Gooakis
fotis12345
dimstam
Convii
imperiumgraecum
RNGD
Sanguinius
Karmar1
babis2015
35 απαντήσεις

Σελίδα 29 από 32 Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 29 Empty Απ: WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))

Δημοσίευση από RNGD Δευ Σεπ 12, 2016 1:16 pm

babis2015 έγραψε:
Για να μην πω για άλλους που ο κάθε commander/fc και γκαβός να είναι έχει πάντα δίκιο και άμα πεις τη γνώμη σου σε τρώνε τα κοράκια....
Πλην ελάχιστων εξαιρέσεων δεν έχω δει κανένα να μιλάει με FC του, όχι 5 λεπτά πριν από μία μάχη...αλλά στο άσχετο να του πει: "ξέρεις τι; έχω μια ιδέα μπλα μπλα μπλα..."

Όλη έχουν μία γνώμη...συνήθως μετά από μία ήττα

RNGD

Αριθμός μηνυμάτων : 392

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 29 Empty Απ: WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))

Δημοσίευση από blsbill Δευ Σεπ 12, 2016 1:37 pm

havale kanw mayta pou vlepw apo to mpampi na leei
blsbill
blsbill

Αριθμός μηνυμάτων : 129

Δημοσίευση από mementoM0ri Δευ Σεπ 12, 2016 2:06 pm

29 σελιδες , ενα μικρο βιβλιο το οποιο δεν καταλαβα ποτε το διαβασα. Πραγματικα το απολαυσα, αν εξαιρεσουμε  καποια σημεια που εκανε κοιλια το στορι (οπως εκει που ο Gregorakis εκανε αναλυση των fm η  εκει που ο perseas πηγε να ανοιξει τα ματια του βασικου ηρωα "Bambi" και να μας ξενερωσει ολους). κατα τα αλλα ολα σουπερ.

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 29 Latest?cb=20140519205423
mementoM0ri
mementoM0ri

Αριθμός μηνυμάτων : 206

Δημοσίευση από RNGD Δευ Σεπ 12, 2016 8:43 pm

LASKAS έγραψε:
RNGD έγραψε:
LASKAS έγραψε:αμφισβητείς ότι μας είπες ρουφιανoκλαν???????ρε φοράς παντελόνια????????????ΤΟ ΕΙΠΕΣ Η ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕΣ???????????????????????????????????????????? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Την πιθανότητα να είσαι όντως ρουφιανοclan την έχεις εξετάσει ποτέ;

και εμείς ακόμα γελάμε με τη πάρτη σου που έστελνες is3 να σποτάρει Very Happy  κάνε τον βασιλιά τώρα εκεί στους τυφλούς και είναι οκ
Οκ, το να σε περάσει η KISS, κάπου το καταλαβαίνω.. φαινόταν από παντού ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει.
Αλλά και οι τυφλοί ρε βλαχο-commander; Με τα spotter IS3;;;

RNGD

Δημοσίευση από babis2015 Δευ Σεπ 12, 2016 10:22 pm

Φυσικά δεν κακολογώ...ασχολούμαι μαζί σας γιατί ξεφτιλίζεστε μόνοι σας εδω μέσα κατα καιρούς...και τα έχετε γράψει και στο παρελθόν όλα τα άπλυτά σας φίλοι μου....εγώ απλά αναφέρω γεγονότα που έχουν ήδη ειπωθεί απο τον κύκλο σας... Smile
Το ότι κάποιοι έπαιζαν λογαριασμό αλλων αγαπητέ @blsbil για να μαζέψουν πόντους ενώ αυτοί έλειπαν εκτός game ας πούμε είναι μύθος...??μην κοροϊδευόμαστε plz...έγινε σε προηγούμενο event απο κάποιους...για ρώτα κανα γνωστό σου εκει μέσα..κάτι θα ξέρει...Wink Twisted Evil

Απαντάτε μόνο σε ότι αφορά εμένα και σε γενικεύσεις....σας έγραψα μία ολόκληρη λίστα με τα + και - του παιχνιδιού στην οποία δεν είδα κάποια γνώμη αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε...πέρα απο τον @persea ο οποίος είχε πολύ σωστή τοποθέτηση....αλλά δεν παίζει το game ούτε έχει clan να τρέχει απότι φαίνεται γιατί παίζει άλλο παιχνίδι....εκεί γιατί κάνετε τον κινέζο...????ας πούμε εν τέλει ότι η πλειοψηφία αποδέχεται την κοροϊδία στα μούτρα και είναι και αρεστό...κοινώς η κοινότητα πάσχει από "μαζοχισμό"..!

@TYRAELL75 έγραψε:Δεν κακολογησα κανέναν λέει ο άνθρωπος δλδ ημαρτον.
Περιμένει να φτιαχτει μία ομάδα ανταγωνιστική - αξιολογη και αξιομαχη.
Δλδ τι ακριβώς πρέπει να μπορεί να κάνει μία ελληνική ομαδα για να χαρακτηριστεί αξιομαχη και ανταγωνιστική? Το ότι σε όλα τα event είναι μέσα/κοντα στις πρώτες 100 clan και κερδίζει σταθερά 35 άρματα και το ότι είναι μόνιμα με περιοχές στον χάρτη και βγάζει 60-90 χιλιάδες χρυσό τον μήνα δεν σου κάνει?
Πόσο πιο αξιομαχη μπορεί να είναι μία ομάδα που αποτελείται από παίχτες του επιπέδου σου?

Όσο για την τελευταία παράγραφο ρε φίλε εάν νομίζεις ότι αυτή την στιγμή οι διοικήσεις των 2 ελληνικών clan δεν παλεύουν για την ομάδα αλλα για να κρατήσουν την καρέκλα είσαι βλακας.
Ευχαριστώ για το compliment...στο ανταποδίδω το σχόλιο περί βλακείας λοιπόν γιατί απότι φαίνεται δεν διαβάζεις προσεκτικά τι γράφω....
Δεν είπα ότι παλεύετε για την καρέκλα....προς θεού...αυτό ήδη το έχετε καταφέρει απο το παρελθόν με τις λαμογιές σας ο καθένας.... Twisted Evil έχει πλέον εδραιωθεί αυτό...και δε με απασχολεί καθόλου...Εγω τόνισα ότι δεν σας ενδιαφέρει γενικά η κοινότητα των Ελλήνων παικτών που απαρτίζουν το game και η προσπάθεια στο να βοηθήσετε να βελτιωθεί η κατάσταση...κοινώς είστε παρτάκηδες....

Το ότι ζητάς ή αρπάζεις όποιον έτοιμο παίκτη βρεις και τον θες έτοιμο, δε σημαίνει ότι βοηθάς σε τίποτα ή ότι μαθαίνεις πράγματα σε κανένα με μόνο γνώμονα την γνώση σου επι του παιχνιδιού και τα στατς σου...
Υπάρχουν κάποια άτομα που πιστεύω τους αρέσει αυτό το κομμάτι όπως ο @RNGD π.χ. αλλά σαν πολιτική στις clan σας αυτό το δεδομένο είναι ανύπαρκτο...οπότε ποια η προσφορά σου?απολύτως καμία....όσο για τα gold & campaign κτλ...θα σου πώ ότι τα άρματα τα κερδίζουν οι παίκτες με τον υδρώτα τους...δε τους τα δίνεις δώρο σαν kiss ή grbb ή οποιαδήποτε άλλη...απλά έχεις το οργανωτικό κομμάτι...
Εν κατακλείδι αυτό που θέλω να πώ είναι ότι αν σας ενδιέφερε να πάμε συνολικά πιο μπροστά θα μπορούσαν και άλλοι παίκτες να κερδίσουν κάτι απο όλο αυτό και όχι ατομικά ο καθένας σας με την ομάδα του....Το συμφέρον του καθενός σας είναι να φαίνεται σαν δερβέναγας ότι η ομάδα του βγάζει περισσότερα άρματα και χρυσό απο τους άλλους και ποιος θα κάνει πιο πολύ εντύπωση και ποιος είναι πιο δυνατός....εγώ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!
Αν υπήρχε η άλλη περίπτωση βέβαια που έχω αναφέρει στο παρελθόν ίσως να βλέπαμε και αρκετούς άλλους να είναι στην ίδια δυναμικότητα ή έστω θα υπήρχε ένα κίνητρο να κερδίσει η πλειοψηφία κάτι παραπάνω...πως θα δούν οι τυφλοί το φώς τους όταν απομονώνεις μέσα σε μία ομάδα μόνο ότι καλό υπάρχει χωρίς να έχεις δημιουργήσει προοπτικές και για τους υπολοίπους που μπορούν στο μέλλον να αποδώσουν....και μετά να υπάρχουν ακόμα καλύτεροι και περισσότεροι παίκτες-fc κτλ....δεν σας το έγραψα σε προηγούμενο ποστ ότι για να προοδεύσουμε σαν σύνολο πρέπει να βοηθήσουμε την κοινότητα και να ασχοληθούμε και με τους υπόλοιπους πέρα απο τη μύτη μας??Ποιός το κάνει αυτό...?

@blsbill έγραψε:havale kanw mayta pou vlepw apo to mpampi na leei
Εγώ να δείς τι χαβαλέ κάνω...
WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 29 Cat-plays-ipad-dancing-trolls-trollface-meme-lolcat-funny
babis2015
babis2015

Αριθμός μηνυμάτων : 511

Δημοσίευση από antkon Δευ Σεπ 12, 2016 10:42 pm

Ρε Μπαμπη ειλικρινα 30 σελιδες δεν βαρεθηκες ?

antkon

Αριθμός μηνυμάτων : 68

Δημοσίευση από babis2015 Δευ Σεπ 12, 2016 10:57 pm

@antkon έγραψε:Ρε Μπαμπη ειλικρινα 30 σελιδες δεν βαρεθηκες ?
Όχι ρε συ...τί είναι 30 σελίδες?εδώ μου λέει ο άλλος να περάσω απο WoT university, Hard , Soft κτλ για να μπορώ να γράφω...διάβασα καμιά 500αριά σελίδες κατινιές, βρωμιές και π*παριές εδω μέσα....θα βαρεθώ στις 30??χοχοχο σε γελάσανε αδερφε...!!!
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από TYRAELL75 Τρι Σεπ 13, 2016 1:30 am

@babis 
με διοικούντες άτομα με κύριο μέλημα την αγωνιστική δραστηριότητα της ομάδας και την πρόοδο του συνόλου στο παιχνίδι....και όχι την καρέκλα και τα κολλητηλίκια..

Μάλλον εσύ δεν διαβάζεις προσεκτικά τι γράφεις.

@babis
Το ότι ζητάς ή αρπάζεις όποιον έτοιμο παίκτη βρεις και τον θες έτοιμο, δε σημαίνει ότι βοηθάς σε τίποτα ή ότι μαθαίνεις πράγματα σε κανένα με μόνο γνώμονα την γνώση σου επι του παιχνιδιού και τα στατς σου...
Υπάρχουν κάποια άτομα που πιστεύω τους αρέσει αυτό το κομμάτι όπως ο @RNGD π.χ. αλλά σαν πολιτική στις clan σας αυτό το δεδομένο είναι ανύπαρκτο...οπότε ποια η προσφορά σου?απολύτως καμία....όσο για τα gold & campaign κτλ...θα σου πώ ότι τα άρματα τα κερδίζουν οι παίκτες με τον υδρώτα τους...δε τους τα δίνεις δώρο σαν kiss ή grbb ή οποιαδήποτε άλλη...απλά έχεις το οργανωτικό κομμάτι...

Τα άρματα φυσικά και τα κερδίζουν οι παίχτες,η clan δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να το επιτύχουν,
και στις υπολοιπες ελληνικες ομαδες παιχτες παιζουν αλλα παιρνουν τα @@ τους στα event που συμμετέχουν.
Οπότε ειναι πολυ ευδιάκριτο το ποια ειναι η προσφορά μας σαν clan, το ότι δίνουμε την δυνατότητα σε κάποιους παίχτες να διεκδικήσουν και να κερδίσουν κάτι το οποίο δεν μπορούσαν  να κανουν στις προηγούμενες ομάδες τους.
Και δεν μιλαω φυσικα για παιχτες ανω του 2000wn8 που μπορουν να πανε σε μια ξενη clan και να παρουν αρματα/gold αλλα για παιχτες μετριας δυναμικοτητας που καμια αλλη ομαδα δεν μπορεσε να τους προσφερει αυτη την δυνατοτητα.  

@babis
Εν κατακλείδι αυτό που θέλω να πώ είναι ότι αν σας ενδιέφερε να πάμε συνολικά πιο μπροστά θα μπορούσαν και άλλοι παίκτες να κερδίσουν κάτι απο όλο αυτό και όχι ατομικά ο καθένας σας με την ομάδα του...

Αν υπήρχε η άλλη περίπτωση βέβαια που έχω αναφέρει στο παρελθόν ίσως να βλέπαμε και αρκετούς άλλους να είναι στην ίδια δυναμικότητα ή έστω θα υπήρχε ένα κίνητρο να κερδίσει η πλειοψηφία κάτι παραπάνω...πως θα δούν οι τυφλοί το φώς τους όταν απομονώνεις μέσα σε μία ομάδα μόνο ότι καλό υπάρχει χωρίς να έχεις δημιουργήσει προοπτικές και για τους υπολοίπους που μπορούν στο μέλλον να αποδώσουν....και μετά να υπάρχουν ακόμα καλύτεροι και περισσότεροι παίκτες-fc κτλ....δεν σας το έγραψα σε προηγούμενο ποστ ότι για να προοδεύσουμε σαν σύνολο πρέπει να βοηθήσουμε την κοινότητα

Να δημιουργησουμε προοπτικές για τους άλλους.
Ωραίο αυτό.
Δλδ να κάνουμε ακαδημίες αυτό δεν εννοείς?
και γιατί αυτοί οι παίχτες που ενδιαφερονται να μάθουν δεν πάνε στις ήδη υπάρχουσες ακαδημίες?
Τ έχεις αναρωτηθεί πότε αυτό?
Έχεις καταλάβει οτι το 90% των ελληνων παιχτών είναι  κάτω του μετρίου που έχουν την εντύπωση ότι τα ξέρουν ολα σαν και εσενα?
Πως θα μπορείς να διδαξεις κάτι σε κάποιον που νομίζει οτι τα ξέρει όλα καλύτερα  από εσένα?
Θα το πω ακόμα μια φορά το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν έχεις ανθρώπους να βοηθήσουν αυτό που λείπει ειναι παίχτες που να θέλουν να βοηθηθούν.

TYRAELL75

Αριθμός μηνυμάτων : 256

Δημοσίευση από babis2015 Τρι Σεπ 13, 2016 4:36 am

@TYRAELL75 έγραψε:Τα άρματα φυσικά και τα κερδίζουν οι παίχτες,η clan δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να το επιτύχουν,
και στις υπολοιπες ελληνικες ομαδες παιχτες παιζουν αλλα παιρνουν τα @@ τους στα event που συμμετέχουν.
Οπότε ειναι πολυ ευδιάκριτο το ποια ειναι η προσφορά μας σαν clan, το ότι δίνουμε την δυνατότητα σε κάποιους παίχτες να διεκδικήσουν και να κερδίσουν κάτι το οποίο δεν μπορούσαν  να κανουν στις προηγούμενες ομάδες τους.
Και δεν μιλαω φυσικα για παιχτες ανω του 2000wn8 που μπορουν να πανε σε μια ξενη clan και να παρουν αρματα/gold αλλα για παιχτες μετριας δυναμικοτητας που καμια αλλη ομαδα δεν μπορεσε να τους προσφερει αυτη την δυνατοτητα. 
Δηλαδή εάν εγώ και ο κολλητός μου που είναι 1300win8 με 1600recent θέλει να παίξει για το άρμα θα τον πάρεις στην clan να παίξει?
ή αν είχα και κάποιον άλλο φίλο με 1100win8 και 1800recent ή και γω δε ξέρω τι σκατά άλλο θα τον πάρεις στην clan αφού προσφέρεις τη δυνατότητα σε όλους στην clan σου?
Ρε συ μας δουλεύετε??Έχετε φτιάξει 2 clan με πλαφόν τα 1500win8 περίπου και πάνω...και απο κει και πέρα το χάος....ένα καλό παιχτάκι με 1400 όπως έλεγε ο @RNGD ότι μπορεί να βγάλει μάτια άμα παίξει σωστά και έχει μάθει και το game καλά και παίζει και καλά τελευταία και έχει και αρκετά άρματα, σε ποιά ελληνική ομάδα έχει τη δυνατότητα να παίξει τα event??δεν χαντακώνεται με βάση την κατάσταση της ελληνικής κοινότητας και πραγματικότητας?.. καθώς και στο ότι υπάρχουν 2 μόνο ομάδες αγωνιστικές που απαιτούν συγκεκριμένα πράγματα για να μπείς???ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...??ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΝΝΟΕΙΣΑΙ ΣΕ ΞΕΝΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ CLAN>?

@TYRAELL75 έγραψε:Να δημιουργησουμε προοπτικές για τους άλλους.
Ωραίο αυτό.
και γιατί αυτοί οι παίχτες που ενδιαφερονται να μάθουν δεν πάνε στις ήδη υπάρχουσες ακαδημίες?
Σε ποιά να πάει να μάθει ένας 1200 win8 με 7000μάχες που μπορεί μεθαύριο να γίνει 1600win8 στις 15000κ και 1800 στις 20κ μάχες.......???σε ποιά.....?στις clan-στρατοπεδα-στρατοδικεία??που βγάζει ο καθένας την κ*βλα του...???
εδώ άκουσον άκουσον........ άλλος commander έλεγε μη παίζετε team battle αν δε ρωτάτε τη διοίκηση....άλλος έβαζε 80 σαρδέλες και υποσαρδέλες στο ts και δεν τους άφηνε να κατέβουν στα κανάλια των αξιωματικών της clan....σε τέτοιες clan θα κάνει εκπαίδευση ο παίκτης?????πες μου μία που παίζει clanwar 6άρια-8άρια-10άρια και συμμετέχει σε event και εκπαιδεύει κόσμο και να νιώθουν κιόλας....
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από antkon Τρι Σεπ 13, 2016 4:39 am

babis2015 έγραψε:
@TYRAELL75 έγραψε:Τα άρματα φυσικά και τα κερδίζουν οι παίχτες,η clan δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να το επιτύχουν,
Δηλαδή εάν εγώ και ο κολλητός μου που είναι 1300win8 με 1600recent θέλει να παίξει για το άρμα θα τον πάρεις στην clan να παίξει?
ή αν είχα και κάποιον άλλο φίλο με 1100win8 και 1800recent ή και γω δε ξέρω τι σκατά άλλο θα τον πάρεις στην clan αφού προσφέρεις τη δυνατότητα σε όλους στην clan σου?
Ρε συ μας δουλεύετε??Έχετε φτιάξει 2 clan με πλαφόν τα 1500win8 περίπου και πάνω...και απο κει και πέρα το χάος....ένα καλό παιχτάκι με 1400 όπως έλεγε ο @RNGD ότι μπορεί να βγάλει μάτια άμα παίξει σωστά και έχει μάθει και το game καλά και παίζει και καλά τελευταία και έχει και αρκετά άρματα, σε ποιά ελληνική ομάδα έχει τη δυνατότητα να παίξει τα event??δεν χαντακώνεται με βάση την κατάσταση της ελληνικής κοινότητας και πραγματικότητας?.. καθώς και στο ότι υπάρχουν 2 μόνο ομάδες αγωνιστικές που απαιτούν συγκεκριμένα πράγματα για να μπείς???ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...??ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΝΝΟΕΙΣΑΙ ΣΕ ΞΕΝΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ CLAN>?

Νομιζεις οτι το ενδιαφερει το wn8...... μαλλον δεν εχεις καταλαβε την KISS  και δεν εχω παιξει στην KISS  οποτε μπορω να ειμαι αντικειμενικος

antkon

Δημοσίευση από babis2015 Τρι Σεπ 13, 2016 5:10 am

@antkon έγραψε:Νομιζεις οτι το ενδιαφερει το wn8...... μαλλον δεν εχεις καταλαβε την KISS  και δεν εχω παιξει στην KISS  οποτε μπορω να ειμαι αντικειμενικος

Με διαφώτισες τώρα και συ...ΟΚ!

Αν έχεις γνωστούς μέσα βέβαια σε κάθε clan μπορεις να μπεις..... γιαυτό καμια φορά, βλέπεις και κάποιους ανόμοιους παίκτες μεσα το σύνολο...και λές τώρα αυτοί που κολλάνε....ένα φιλαράκι πάντως που δεν πληρούσε τις απαιτήσεις τον γείωσαν κανονικά...και το θέμα είναι ότι μία clan χοράει έναν αριθμό παικτών δε παίρνει πάνω απο 100...
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από RNGD Τρι Σεπ 13, 2016 5:18 am

babis2015 έγραψε:

@TYRAELL75 έγραψε:Να δημιουργησουμε προοπτικές για τους άλλους.
Ωραίο αυτό.
Σε ποιά να πάει να μάθει ένας 1200 win8 με 7000μάχες που μπορεί μεθαύριο να γίνει 1600win8 στις 15000κ και 1800 στις 20κ μάχες.......???σε ποιά.....?στις clan-στρατοπεδα-στρατοδικεία??που βγάζει ο καθένας την κ*βλα του...???
εδώ άκουσον άκουσον........ άλλος commander έλεγε μη παίζετε team battle αν δε ρωτάτε τη διοίκηση....άλλος έβαζε 80 σαρδέλες και υποσαρδέλες στο ts και δεν τους άφηνε να κατέβουν στα κανάλια των αξιωματικών της clan....σε τέτοιες clan θα κάνει εκπαίδευση ο παίκτης?????πες μου μία που παίζει clanwar 6άρια-8άρια-10άρια και συμμετέχει σε event και εκπαιδεύει κόσμο και να νιώθουν κιόλας....

Να πάνε και οι 2 σε όλα αυτά τα άχρηστα greek clans με κάτι βλαχο-commanders μέσα που δεν έχουν τα άντερα να κάτσουν να παίξουν CW γιατί θα χάσουν στα ιντερνετικά άρματα. Γιατί ασχολείσαι με τους KISS ή τους GRBB; Γιατί δεν "κράζεις" τους άλλους τους ανύπαρκτους να μαζευτούν να προσπαθήσουν κάτι;
Θα σε πω εγώ γιατί: γιατί δεν γουστάρεις εσύ και κυρίως αυτοί να περάσετε από το learning curve της ήττας. Όλοι θέλετε να πάτε κατευθείαν στην κορυφή με ασανσέρ που άλλοι φτιάξανε για εσάς. Γιατί λοιπόν να ανοίξει το "μαγαζί" του πάλι ο Tyrael στον WN8 1100; Νομίζεις ότι δεν το έχει ήδη κάνει; Νομίζεις ότι οι KISS ξεκίνησαν με νίκες; Δεν έχουν φάει στούκες; Απλά δεν τα παράτησαν.
Έτσι λειτουργούν τα πράγματα. Όταν δεν γουστάρει κάποιος, πάει αλλού και φτιάχνει αυτό που θέλει αν μπορεί καλύτερο. Ήμήπως νομίζεις ότι αν ανοίξω πχ το recruitment για Έλληνες στους ξένους που είμαι θα τρέξουν καμιά 30αριά 1100-1400άρηδες να έρθουν; Παπάρια. Μια ζωή ο Έλληνας είναι να "μαζευτούμε να τα κάνετε"

RNGD

Δημοσίευση από antkon Τρι Σεπ 13, 2016 5:25 am

babis2015 έγραψε:
@antkon έγραψε:Νομιζεις οτι το ενδιαφερει το wn8...... μαλλον δεν εχεις καταλαβε την KISS  και δεν εχω παιξει στην KISS  οποτε μπορω να ειμαι αντικειμενικος

Με διαφώτισες τώρα και συ...ΟΚ!

Αν έχεις γνωστούς μέσα βέβαια σε κάθε clan μπορεις να μπεις..... γιαυτό καμια φορά, βλέπεις και κάποιους ανόμοιους παίκτες μεσα το σύνολο...και λές τώρα αυτοί που κολλάνε....ένα φιλαράκι πάντως που δεν πληρούσε τις απαιτήσεις τον γείωσαν κανονικά...και το θέμα είναι ότι μία clan χοράει έναν αριθμό παικτών δε παίρνει πάνω απο 100...
Το μονο ποθ μπορω να σου πω ειναι οτι αν δεν χασεις δεν θα μαθεις και εσυ μαλλον τα θες ολα οπως εσυ οποτε keep walking m8

antkon

Δημοσίευση από blsbill Τρι Σεπ 13, 2016 5:47 am

kathomaste kai asxoloumaste me typo pou den exei idea apo teamplay.kai to xeirotero olwn oti sinexizei na petaei vatraxia xwris na kserei oti prin 25 meres efera stin clan pekti tou 1250wn8 pou DEN einai kanenos filos/kollitos alla pire arma.Giati? Giati kinoumene stoxe skopovolis(gia sou re RNGD ataka pou latrepsa) aytos PEZEI omadika.Den eine randomakias Kai episis AKOUEI
blsbill
blsbill

Δημοσίευση από blsbill Τρι Σεπ 13, 2016 5:54 am

kai episis i kakourga i wargaming eides mpampi ti ekane? sou edwse tin eykairia na pareis 2 premum 8aria kai ena premium 6ari etsi epidi eine kakia kai trisathlia.alla esy to 1 apo ayta de to pires sigoura.giati ftene oloi oi alloi kai sinomotise i wg na mi kaneis to 8o clan war sou gia na to diekdikiseis.de peirazei omws.gia randomakides dinei alla 2.Pay to win?
blsbill
blsbill

Δημοσίευση από babis2015 Τρι Σεπ 13, 2016 5:57 am

@RNGD έγραψε:Να πάνε και οι 2 σε όλα αυτά τα άχρηστα greek clans με κάτι βλαχο-commanders μέσα που δεν έχουν τα άντερα να κάτσουν να παίξουν CW γιατί θα χάσουν στα ιντερνετικά άρματα. Γιατί ασχολείσαι με τους KISS ή τους GRBB; Γιατί δεν "κράζεις" τους άλλους τους ανύπαρκτους να μαζευτούν να προσπαθήσουν κάτι;
Θα σε πω εγώ γιατί: γιατί δεν γουστάρεις εσύ και κυρίως αυτοί να περάσετε από το learning curve της ήττας. Όλοι θέλετε να πάτε κατευθείαν στην κορυφή με ασανσέρ που άλλοι φτιάξανε για εσάς. Γιατί λοιπόν να ανοίξει το "μαγαζί" του πάλι ο Tyrael στον WN8 1100; Νομίζεις ότι δεν το έχει ήδη κάνει; Νομίζεις ότι οι KISS ξεκίνησαν με νίκες; Δεν έχουν φάει στούκες; Απλά δεν τα παράτησαν.
Έτσι λειτουργούν τα πράγματα. Όταν δεν γουστάρει κάποιος, πάει αλλού και φτιάχνει αυτό που θέλει αν μπορεί καλύτερο. Ήμήπως νομίζεις ότι αν ανοίξω πχ το recruitment για Έλληνες στους ξένους που είμαι θα τρέξουν καμιά 30αριά 1100-1400άρηδες να έρθουν; Παπάρια. Μια ζωή ο Έλληνας είναι να "μαζευτούμε να τα κάνετε"
Κάνεις λάθος ΤΕΡΑΣΤΙΟ....φυσικά και είχα αναφέρει γιαυτούς που δε νιώθουν αλλά και γιαυτούς που δεν πρόκειται να βελτιωθούν ποτέ...γιατί πολύ απλά δε θέλουν ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ...υπάρχουν όμως παίκτες εκει μέσα που αξίζουν και χαντακώνονται....και δε πρόκειται να πάνε ποτέ παραπέρα όσο δεν υπάρχει κάποιος να τους ανοίξει τα ματια και να πάει το επίπεδο ένα βήμα παραπέρα...!!!

ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ που επίσης είχα προαναφέρει???Ο ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η "GREEK GAMAW ΤΑΟ"????LOL έλεος.........
Όμως αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι έτσι όπως είναι....και ο παίκτης θέλει να δει πρώτα για να ξυπνήσει...θέλει ένα κίνητρο...όταν τον κάνουν invite κάτι ανύπαρκτοι (να μην αναφέρω ονόματα clan που με το που βγαίνεις απο μία στέλνουν Invite...ή άλλα που έχουν φτιάξει στρατόπεδα όπως προανέφερα) και τα μαθαίνουν στραβά και ανάποδα πως θα έρθουν σε εσένα μετά?και αν έρθουν θα μπορούν να προσαρμοστούν σε άλλο επίπεδο και να μάθουν να ακούνε και να παιζουν διαφορετικά όταν ήδη έχουν μάθει στραβά απο την αρχή??

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ...ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....ούτε recruiter θα θες μετά και θα έχεις και ένα υγιές community (βλέπε G.Garde Community / ODem Mortis / Lucky Few κ.α.)  με rotation παικτών και fc και σωστή οργάνωση σε όλα...και ESL & CUPS & EVENT και τα πάντα.....ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΟΥΣ "GREEK LOVER" π.χ. να κάνει αίτηση ή θα ήθελε να μπεί εκεί???μόνο οι κάφροι και οι σταρχιδιστές θα έμεναν στην απέξω...

ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ  G2G/KAZNA/OMNI/EFE-Χ/3xr κτλ πόσοι θέλουν να μπούν καθημερινά???ο recruiter ψάχνει κόσμο???ή τον πιάνουν μόνοι τους και ζητάνε να μπούν???

Γιατί δε μπορεί να γίνει αυτό που λέω?Υποτίθεται ότι η μόνη εξέλιξη που έχουμε βασίζεται σε 2 clan αυτή τη στιγμή...αφού έχουν τον ίδιο στόχο και σκοπό γιατί δε δημιουργούν κάτι μεγαλύτερο αφού μας ενδιαφέρει???Επειδή έχει προηγούμενα ο TYRAELL με το LASKA ας πούμε και κανα-2 ακόμα??ας κάνει ο @BISBILL την κατάσταση ή ο UNICUM φίλος των SANTI ο @imperium ή οι υπόλοιποι καταξιωμένοι σε top clan παίκτες αν όχι οι εκ των 2 ελληνικών και μετά έλα να δεις πως βελτιώνεται και η υπόλοιπη κοινότητα...!!!
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από babis2015 Τρι Σεπ 13, 2016 6:01 am

@blsbill έγραψε:kai episis i kakourga i wargaming eides mpampi ti ekane? sou edwse tin eykairia na pareis 2 premum 8aria kai ena premium 6ari etsi epidi eine kakia kai trisathlia.alla esy to 1 apo ayta de to pires sigoura.giati ftene oloi oi alloi kai sinomotise i wg na mi kaneis to 8o clan war sou gia na to diekdikiseis.de peirazei omws.gia randomakides dinei alla 2.Pay to win?

Δίνει τα ίδια σε όλους?έδωσε obj 907 με αποστολή και δεν το θυμάμαι π.χ.?Δεν με ενδιαφέρει ρε φίλε το chieftain ούτε το πανάθλιο kv4 το is5 κάτι λέει (αλλά αν έχεις is3 προτιμάται πάντα) και βγάζει και υψηλο mm δε συμφέρει για φράγκα...τα στραβά της WG τα έχω ήδη γράψει πιο πίσω δεν σε είδα να σχολιάσεις όμως...
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από babis2015 Τρι Σεπ 13, 2016 6:14 am

@blsbill έγραψε:Giati kinoumene stoxe skopovolis(gia sou re RNGD ataka pou latrepsa) aytos PEZEI omadika.Den eine randomakias Kai episis AKOUEI

Ναι ρε σιδηρόστοκε χαλβαδοτσολιά....παίζω ομαδικά όταν βρω ομάδα και όταν θέλω...και ακούω...εσύ που ξέρεις?είδες πάλι τα link στο internet?μείνε με αυτά

(...άμα ήταν όλοι στόκοι σαν και σένα το 1821 π.χ. δεν θα πολεμούσαν τους Τούρκους...θα καθόντουσαν σε μια υπόγα με κομπιουτεράκι θα έβγαζαν τα στατιστικά και θα έλεγαν άστο κάτσε σπίτι καλύτερα θα μας μαμήσουν....έτσι κρίνεις εσύ τον ομαδικό παίκτη στα νούμερα απο το site...? )
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από TYRAELL75 Τρι Σεπ 13, 2016 6:41 am

@babis
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ...ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....ούτε recruiter θα θες μετά και θα έχεις και ένα υγιές community (βλέπε G.Garde Community / ODem Mortis / Lucky Few κ.α.)  με rotation παικτών και fc και σωστή οργάνωση σε όλα...και ESL & CUPS & EVENT και τα πάντα.....ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΟΥΣ "GREEK LOVER" π.χ. να κάνει αίτηση ή θα ήθελε να μπεί εκεί???μόνο οι κάφροι και οι σταρχιδιστές θα έμεναν στην απέξω...

βλεπεις εσυ αυτες τις clan να εχουν ακαδημιες και να εκπαιδευουν παιχτες?θα μας τρελλανεις?
και αυτη την στιγμη στο επιπεδο που ειναι οι 2 ελληνικες clan οι καφροι και οι σταρχιδιστες ειναι εξω.

ποιο πανω μιλας για ευκαιριες σε εναν παιχτη του 1100 wn8 να διεκδικησει το αρμα στην kiss- και ταυτοχρονα ζητας ομαδα αξιομαχη και αξιοκρατικη.
αξιοκρατια δεν σημαινει οτι προτεραιοτητα εχει ο καλυτερος παιχτης?Να σε ενημερωσω επισης πως στην kiss- δεν παιζεις στα clan war βαση του wn8 του αλλα βαση της αποδοσης του στα skirmish οπου και κρίνονται  ολοι ανεξαρτητος wn8 γιαυτο θα δεις εαν ασχοληθεις λιγο οτι αρματα εχουν παρει παρα πολοι παιχτες με χαμηλο wn8 μεσω της kiss-.

TYRAELL75

Δημοσίευση από TYRAELL75 Τρι Σεπ 13, 2016 6:46 am

Oσο για τον φιλο σου δεν υπαρχει περιπτωση να τον βγαλαμε απο την clan επιδη εχει χαμηλο wn8,δεν εχουμε διωξει κανεναν με γνωμονα το wn8 του.
ητε ηταν μη ενεργος ητε εκτος του χαμηλου wn8 ηταν και αθλιος παιχτης στο ομαδικο.

TYRAELL75

Δημοσίευση από blsbill Τρι Σεπ 13, 2016 6:49 am

to 907 de vgazei credit eipame.
blsbill
blsbill

Δημοσίευση από babis2015 Τρι Σεπ 13, 2016 9:30 am

Άμα θέλετε να μιλήσουμε..πολύ ευχαρίστως..άμα θέλετε να αρχίσουμε τα μπινελίκια και να βριζόμαστε επίσης κανένα πρόβλημα...και στα 2 είμαι εξίσου καλός...και έχω αντοχή τεράστια πιστέψτε με... Twisted Evil

@Tyraell75 έγραψε:βλεπεις εσυ αυτες τις clan να εχουν ακαδημιες και να εκπαιδευουν παιχτες?θα μας τρελλανεις?
και αυτη την στιγμη στο επιπεδο που ειναι οι 2 ελληνικες clan οι καφροι και οι σταρχιδιστες ειναι εξ
Βλέπω ότι είναι ενωμένοι σε 2-3-4 ακόμα και 6 clan όπως είναι οι Garde community π.χ. ή οι PXA/L-FEW/OM/EFE-FIRE και λοιποί όπου μέσα στο κοινό community τους και έχουν και παίκτες όπως έχετε εσεις οι 2...και φυσικά και καλύτερους....άνετα θα μπορούσαν κάθε μία απο αυτές να ήταν αυτόνομες πλήρως ομάδες και να παίζουν και αντίπαλοι αλλά προτίμησαν να είναι σύμμαχοι για το "κοινό καλό"....!!!!

Εμείς γιατί να είμαστε χώρια και να μη μιλιόμαστε κιόλας σαν σύνολο..ενώ μπορούμε να έχουμε κάτι δυνατό ενωμένοι αφού είμαστε και λίγοι σαν κοινότητα???

θα μπορούσε να φτιαχτεί κάτι σαν την pnx π.χ. αλλά με τελείως διαφορετική δομή και κανόνες...και φυσικά η ακαδημία θα μπορούσε να λειτουργήσει μετά πιλοτικά αφού χτιστεί πρώτα ο βασικός κορμός απο 2 ισοδύναμες σχεδόν clan...που θα στηρίζουν και θα αποτελούν τον κορμό της κοινότητας!

Στο ellada έχουμε μπερδέψει το ακαδημία και θυγατρική με το "κοινότητα"...αν λοιπόν πάρουμε ένα coctail των 2 clan αυτή τη στιγμή + μερικούς καλούς παίκτες απο εξωτερικό μιά χαρά κοινότητα ξεκινάς....και αφήνω απέξω τις υπόλοιπες...γιατί μπορεί οι Αρχικαραβανάδες αρχηγοί τους να μην θέλουν τέτοια "κακά" πράγματα (εξαιρούνται αυτοί που παίζουν μόνο με την παρέα τους και για χαβαλέ..) και γιατί αυτοί είναι οι "κηδεμόνες των ανηλίκων παικτών" (lol)...φτιάχνεις ένα σύνολο χαμηλότερου επιπέδου μεν, απότι είναι π.χ. οι:  EFE+FIRE ή ΟΜ+ΟΜΝΙ ή L-FEW+L-BUN ή  G_G+S_G+D_G+I_G ή RED_S+B+C+I κτλ...αλλά κάργα αξιόμαχο και αγωνιστικό δε..στη συνέχεια φωνάζεις 2-3 που θέλουν να ασχοληθούν με το κομμάτι εκπαίδευσης και διοργάνωσης Tournaments/CUps εντός clan κτλ...και ξεκινάς να βάζεις στην 3η clan πλέον νέους παίκτες ή άλλους που θέλουν να μπούν στο community αλλά θες να τους ψήσεις ή/και να τους τεστάρεις πρώτα και εκεί μέσα να δοκιμάζεις πολλά πράγματα που θες για το παιχνίδι για τους fc και τους παίκτες...και φυσικά άπειρα skirmish και training...Τέλος απο κεί όσοι αποφοιτούν ή τεστάρονται (αν δεν είναι νέοι παίκτες) θα παίρνουν το βάπτισμα του πυρός για να τροφοδοτούν και να εντάσσονται αυτόματα στις άλλες 2...
@TYRAELL75 έγραψε:ποιο πανω μιλας για ευκαιριες σε εναν παιχτη του 1100 wn8 να διεκδικησει το αρμα στην kiss- και ταυτοχρονα ζητας ομαδα αξιομαχη και αξιοκρατικη.
αξιοκρατια δεν σημαινει οτι προτεραιοτητα εχει ο καλυτερος παιχτης?Να σε ενημερωσω επισης πως στην kiss- δεν παιζεις στα clan war βαση του wn8 του αλλα βαση της αποδοσης του στα skirmish οπου και κρίνονται  ολοι ανεξαρτητος wn8 γιαυτο θα δεις εαν ασχοληθεις λιγο οτι αρματα εχουν παρει παρα πολοι παιχτες με χαμηλο wn8 μεσω της kiss-.
Αν ισχύει αυτό μέσω της απόδοσης τότε δε μπορώ να πώ ότι δεν είναι καλό, δεν ξέρω όμως πως είναι λογικό να κρίνει ο fc ποιός θα συμμετάσχει και ποιός όχι βάση της απόδοσης..?κανονικά πρέπει να φροντίσεις για όλους όσους θέλουν και θα είναι παρόν και όχι μόνο όσους βάζουν τουβλάκια ή αποδίδουν στο stronghold....αυτό είναι και λίγο άδικο για μερικούς βέβαια, αλλά τι να κάνουμε...παντού υπάρχουν παίκτες που θέλουν να παίζουν μόνο στα event και τα clanwar...το θέμα είναι να κάνουν κάτι έστω εκεί όμως, αλλιώς τι τους κρατάς???
εγώ λέω στο recruting ότι ως τώρα δε βάζατε παίκτες αν δεν είχαν minimum κάποια στάνταρ κριτήρια όπως win8/dmg/άρματα κτλ....οπότε ένας παίκτης δεν μπορεί να έρθει και να ψηθεί απο την αρχή εντός καποιας καλής clan με αποτέλεσμα να πηγαίνει σε άλλες που πολύ πιθανόν να τα μάθει και στραβά ή να ξενερώσει..άρα χάνεις εσύ ένα πιθανό ταλέντο + γενικά πάμε πίσω αν δεν υπάρχει προοπτική για εκπαίδευση και προετοιμασία παικτών απο την αρχή....επίσης τι ευκαιρία θα έχει να μπορεί να παίξει και να αποδείξει ότι είναι καλύτερος των περιστάσεων και ότι αξίζει κι αυτός μια θέση όταν δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο πέρα των 2 clan,για να μπορεί να μπεί και να βελτιωθεί....?
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από babis2015 Τρι Σεπ 13, 2016 9:38 am

............και απτην άλλη έχεις και τα cheat+aimbot+RNG, το MM και τους άχρηστους clicker και τους ηλίθιους Campers...την κακιά WG που δεν δίνει ίσα σε όλους τα πάντα και σε εξαπατά & μετά έχεις και τα neffelim και τα ξωτικά του δάσους και χεσε μέσα πολυχρόνη λέμε.......!!!!
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!
WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 29 JoeHEADNUTS-xx
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από babis2015 Τρι Σεπ 13, 2016 9:59 am

Α ξέχασα να πούμε και ένα μπράβο στην ελληνικές clan του campaign...35 licenses οι kiss - 15 Οι GRBB - 8 ή 10 περίπου οι EREKT....(και 100 η SANTI του @imperium Razz) αν δε κάνω λάθος.....ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ....ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΟ 35+15+8=58 ΑΡΜΑΤΑ στο ELLADA ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:
http://wotevent.guildity.com/clans/
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ Η KISS - 87
GRBB - 148
EREKT - 303

Πάντως αν τα προσθέσεις και τα 3 είναι σαν τα άρματα που πήρε η L-BUN μόνη της που είναι στην 76 θέση π.χ.
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από babis2015 Τρι Σεπ 13, 2016 10:42 am

Α ΜΠΕΜΠΑ ΜΠΛΟΜ ΤΟΥ ΚΙΘΕ ΜΠΛΟΜ - Α ΜΠΕΜΠΑ ΜΠΛΟΜ ΤΟΥ ΚΙΘΕ ΜΠΛΟΜ ΜΠΛΙΜ-ΜΠΛΟΜ!!!!!!!

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 29 J0l83k
babis2015
babis2015

Σελίδα 29 από 32 Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης