CW και Ελληνικές Clan
+28
panoc
taramas
CosaNostraISMYINGAMENAME
Ghostalker
lerovith
Midblue
ee3509
panos13
The Judge
Bisbikis
stamthes
Amerikanos
The Beast Dam
cgakis
perseas
billys07
=GR=Tiger
Aristodikos
giannis71
Astronautis
HeeroYuy997
spatharios
Kostis_Larsson
trexas
Founder
harrygavros77
power4
dolofonos
32 απαντήσεις
World of Tanks Greece :: OFF TOPIC :: Αρχείο :: Basket
Σελίδα 2 από 7
Σελίδα 2 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: CW και Ελληνικές Clan
Χθες ήταν να το αφήσουμε μπαίνοντας με μικρά και το κρατήσαμε κακός. Σήμερα θα βγάλουμε και τα πούλια από εκεί. Δεν είναι να μπούμε ακόμη. Αύριο θα είναι αργά.
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Καλημέρα σε όλους. Θοδωρή καλή η Ευρώπη αλλά από τις ελληνικές clan νομίζω οτι μόνο η HARD έχει τις δυνατότητες να μπει σε καποια περιοχή .... λέω μήπως λέω θα ήτανε να πάμε όλες η clan που βάζουν πιόνια κάθε βράδυ προς τα νότια (Αφρικη) να πάρουμε εκεί περιοχές και να κρατήσουμε ένα κομμάτι εκεί για αρκετό καιρό ώστε και clan που δεν έχουν εμπειρία το πως κρατάνε περιοχή το πως μπαίνουν τα πιόνια στο χάρτη για να βοηθήσουν μια άλλη clan που δέχεται επίθεση απο ξένη, ακόμα και οι παίκτες να μάθουν οτι το βράδυ πρέπει να είναι μέσα να κρατήσουν την περιοχή ,οι διοικήσεις να μάθουν οτι πρέπει να συνεργαζονται με τις γειτονικές clan που θα είναι ελληνικές . Αυτή τη γνώμη έχω αν είναι λάθος ακούω γνώμες και άλλες ...και αν αποφασιστεί να χτυπήσουμε κάπου κοινά η HELAS ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ
giannis71- Αριθμός μηνυμάτων : 45
Ακριβώς αυτό πρέπει να γίνει. Αλλά αν δεν γίνει σε ένα ts συνάντηση και να υπάρχει ένας χώρος που θα μαζεύονται καθημερινά οι διπλωμάτες δεν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση. Πρώτα απ όλα όμως πρέπει να ξεκαθαρίσει καθένας αν ενδιαφέρετε να γίνει μια Ελληνική συμμαχία και ότι σ αυτή δεν θα έχει το γιατί αυτός και όχι εγώ.
Καλή ιδέα είναι να κάνουμε ένα clan room στο raidcall αν φτιαξει ο astronautis!
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
Η θέση της HELAS είναι να συμμαχήσουμε όλες η ελληνικές clan και να πάμε σε ένα μέρος το οποίο θα είναι προσιτό για όλες και συμφωνημένο να κάνουμε απόβαση ...και φυσικά για να συμφωνηθούν όλα αυτά χρειαζόμαστε TS H RAID
+1 για την ιδέα.power4 έγραψε:Καλή ιδέα είναι να κάνουμε ένα clan room στο raidcall αν φτιαξει ο astronautis!
Πολύ εύκολα και όποτε θέλετε.
Επειδή παλιότερα είχε δημιουργηθεί και κάποιο θέμα σε κάποιο TS, κάποια ομάδας(δε θυμάμαι λεπτομέρειες) και για να μη νιώθει κανένας πως "μπαίνει σε ξένα χωράφια", μπορούμε να δημιουργήσουμε στο RaidCall ένα κανάλι(σαν ουδέτερο έδαφος) για να έρχονται σε επικοινωνία οι commanders-diplomats απο τις Eλληνικές clans.
Astronautis- Αριθμός μηνυμάτων : 433
Αχ αχ. Αυτό το "μπαίνει σε ξένα χωράφια" δεν μπορώ να καταλάβω . Ξέρω ότι ισχύει βέβαια. Εμείς ρε παίδες πάμε από ένα ts στο άλλο χωρίς πρόβλημα η καθημερινή συγκέντρωση μας γίνετε εδώ και 1+ χρόνο σε συμμαχικό ts. Δεν πας μπροστά αν υπάρχουν τέτοια.
Και εγώ μαζί σου.dolofonos έγραψε:Αχ αχ. Αυτό το "μπαίνει σε ξένα χωράφια" δεν μπορώ να καταλάβω . Ξέρω ότι ισχύει βέβαια. Εμείς ρε παίδες πάμε από ένα ts στο άλλο χωρίς πρόβλημα η καθημερινή συγκέντρωση μας γίνετε εδώ και 1+ χρόνο σε συμμαχικό ts. Δεν πας μπροστά αν υπάρχουν τέτοια.
Απλά ανέφερα παλαιότερο περιστατικό που έχει συμβεί(σαν παράδειγμα προς αποφυγή περισσότερο) και είπα πως το RaidCall είναι διαθέσιμο να σας προσφέρει ένα κανάλι για να τα λέτε και να μη νιώθει κανένας άβολα.Αποφασίστε εσείς και τα υπόλοιπα είναι διαδικαστικά.Εγώ πάντως ήδη ετοίμασα κανάλι και σας βάζω και κωδικό αν θέλετε για να μπαίνουν μόνο commanders-diplomats κλπ. χωρίς να σας ενοχλεί κανένας.
Να σου θυμίσω θοδωρή μερικές ωραίες καταστάσεις με παικταράδες που είχαν πάρει αμπαριζα όλες τις ελληνικές clan και τις έκαναν άνω-κάτω και βέβαια γινόταν χαμός στο ts, κάτι αλλά παιχτρονια που έμπαιναν στα ts άλλων clan για να ζητήσουν τον λόγο από κάποιο μέλος τους επειδή τον είπε νουμπα σε ένα ματς,κάτι άλλοι που παρεξηγουν με το καλημέρα σας στο ts χαλωντας πιθανές διπλωματίας .......,αν δεν θυμασε αυτα τα γεγονότα ρώτα τους παλιούς από κάθε ελληνική clan να σου πουν τις ανατριχιαστικές λεπτομέριες !!!
OFF TOPIC
Μου ήρθε το τραγούδι του πασχάλη όταν έγραψα το πάνω όπα!!!
Μου ήρθε το τραγούδι του πασχάλη όταν έγραψα το πάνω όπα!!!
Δικαιώματα στο ts θα δίνονται μόνο σε διπλωμάτες και αρχηγούς. Πως μπορεί ένας παίκτης να τα κάνει μπάχαλο??
Θες να προσπαθήσω ?dolofonos έγραψε:Πως μπορεί ένας παίκτης να τα κάνει μπάχαλο??
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Είπαμε άλλη φορά !!!Kostis_Larsson έγραψε:Θες να προσπαθήσω ?dolofonos έγραψε:Πως μπορεί ένας παίκτης να τα κάνει μπάχαλο??
dolofonos έγραψε:Αχ αχ. Αυτό το "μπαίνει σε ξένα χωράφια" δεν μπορώ να καταλάβω . Ξέρω ότι ισχύει βέβαια. Εμείς ρε παίδες πάμε από ένα ts στο άλλο χωρίς πρόβλημα η καθημερινή συγκέντρωση μας γίνετε εδώ και 1+ χρόνο σε συμμαχικό ts. Δεν πας μπροστά αν υπάρχουν τέτοια.
Τι θα πει " Δεν πας μπροστά αν υπάρχουν τέτοια"?
Δεν είναι δυνατόν να επικοινωνούμε μέσω TS άλλων clan κι αυτό Θοδωρή θα το γνωρίζεις γιατί εγώ ΕΙΧΑ πρόβλημα να έρθω στο TS σας (δεν ξέρω τώρα που το αλλάξατε) ...Ειδικά εγώ προσωπικά έχω φάει ban από το TS κι από το φόρουμ της HARD καθώς και τα άλλα παιδιά που ήταν κάποτε στην HARD4...(προφανώς επειδή κατηγορηθήκαμε αλλά ας μην το θίξουμε το θέμα αυτό εδώ) ...εφόσον η HARD λοιπόν έχει banάρει τον αρχηγό και την διοίκηση της ΗΕΑΤ, η ιδέα ενός κοινού ελληνικού RADICALL για μένα είναι καλή.
Aristodikos- Αριθμός μηνυμάτων : 8
Aristodikos έγραψε:dolofonos έγραψε:Αχ αχ. Αυτό το "μπαίνει σε ξένα χωράφια" δεν μπορώ να καταλάβω . Ξέρω ότι ισχύει βέβαια. Εμείς ρε παίδες πάμε από ένα ts στο άλλο χωρίς πρόβλημα η καθημερινή συγκέντρωση μας γίνετε εδώ και 1+ χρόνο σε συμμαχικό ts. Δεν πας μπροστά αν υπάρχουν τέτοια.
Τι θα πει " Δεν πας μπροστά αν υπάρχουν τέτοια"?
Δεν είναι δυνατόν να επικοινωνούμε μέσω TS άλλων clan κι αυτό Θοδωρή θα το γνωρίζεις γιατί εγώ ΕΙΧΑ πρόβλημα να έρθω στο TS σας (δεν ξέρω τώρα που το αλλάξατε) ...Ειδικά εγώ προσωπικά έχω φάει ban από το TS κι από το φόρουμ της HARD καθώς και τα άλλα παιδιά που ήταν κάποτε στην HARD4...(προφανώς επειδή κατηγορηθήκαμε αλλά ας μην το θίξουμε το θέμα αυτό εδώ) ...εφόσον η HARD λοιπόν έχει banάρει τον αρχηγό και την διοίκηση της ΗΕΑΤ, η ιδέα ενός κοινού ελληνικού RADICALL για μένα είναι καλή.
Ορίστε λοιπόν τι εννοούσα παραπάνω γράφωντας για "ουδέτερο έδαφος" και τι ακριβώς ήθελα να προλάβω.
Θα σας παρακαλέσω ΟΛΟΥΣ να αποφύγετε τα post σχετικά με τα μεταξύ σας παράπονα και να τα λέτε κατ’ ιδίαν αυτά.
Δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να ξεφύγει η συζήτηση εδώ μέσα και προφανώς δε μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά σας όλους εμάς τους υπόλοιπους(εκτός και αν συνοδεύονται απο κανένα video με πικάντικες λεπτομέρειες φυσικά ).
Καταρχάς σε κανένα δεν είμαι διαχειριστής. Είναι 3 άτομα που
τα χειρίζονται αυτά. Στο φόρουμ της HARD δεν υπάρχει κανείς εκτός HARD. Οπότε λογικό να σε
βγάλουν όπως επίσης στο ts μιας και δεν ήρθε κανείς σαν διπλωμάτης ή αρχηγός. Έχουν
μπει από άλλες clan στο
ts χωρίς
πρόβλημα και έχουν και δικαιώματα κανονικά.
τα χειρίζονται αυτά. Στο φόρουμ της HARD δεν υπάρχει κανείς εκτός HARD. Οπότε λογικό να σε
βγάλουν όπως επίσης στο ts μιας και δεν ήρθε κανείς σαν διπλωμάτης ή αρχηγός. Έχουν
μπει από άλλες clan στο
ts χωρίς
πρόβλημα και έχουν και δικαιώματα κανονικά.
Νομίζω το κουράζουμε το θέμα .... εγώ προτείνω την επόμενη Κυριακή να βρεθούμε στο raidcall που έχει ετοιμάσει ο φίλος asronautis , 8:00 το βράδυ να σχεδιάσουμε αυτά που εδώ λέμε οι λιγοστοί . Δηλώστε
ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ CLAN:
HELAS :giannis71 COMANDER
GBOA : GR_Tiger DIPLOMAT
HARD : dolofonos Deputy Commander
ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ CLAN:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giannis71 στις Δευ Νοε 19, 2012 8:42 am, 2 φορές συνολικά
Μια πρόταση,δίπλα από το όνομα της clan μας να βάζουμε την ειδικότητά μας πχ commander,diplomat,treasurer....... Για να μπορούμε να συνεννοηθούμε καλύτερα ξέροντας με ποιον πρέπει να μιλήσουμε !
Και η HARD μέσα. Καλό είναι να ενημερωθούν και άλλες clan αν υπάρχει επικοινωνία.
Η GBOA θα συμμετέχει σε αυτή τη συζήτηση της Κυριακής.
GR_Tiger
Διπλωμάτης της GBOA
GR_Tiger
Διπλωμάτης της GBOA
=GR=Tiger- Αριθμός μηνυμάτων : 29
Τίγρη βαλε τα υπόλοιπα στοιχεία σου στο προφίλ να φαινετε κάτω από την φωτογραφία σου ,φτιαχτω σαν το δικό μου και του δολοφόνου να γράφει clan και (diplomat)
Btw έχεις περίεργο signature !
Btw έχεις περίεργο signature !
giannis71 έγραψε:Νομίζω το κουράζουμε το θέμα .... εγώ προτείνω την επόμενη Κυριακή να βρεθούμε στο raidcall που έχει ετοιμάσει ο φίλος asronautis , 8:00 το βράδυ να σχεδιάσουμε αυτά που εδώ λέμε οι λιγοστοί . Δηλώστε
ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ CLAN:
giannis71 έγραψε:giannis71 έγραψε:Νομίζω το κουράζουμε το θέμα .... εγώ προτείνω την επόμενη Κυριακή να βρεθούμε στο raidcall που έχει ετοιμάσει ο φίλος asronautis , 8:00 το βράδυ να σχεδιάσουμε αυτά που εδώ λέμε οι λιγοστοί . Δηλώστε
ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ CLAN:
GRF: power4 diplomat
Σελίδα 2 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Παρόμοια θέματα
» Ελληνικές clan στο WoT
» νεο clan [-MNS-]
» CLAN GAS ----------------
» clan ma poia clan?????