World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Στατιστικά παικτών... με πόση ακρίβεια μας περιγράφουν?

+22
yanis
Marita89
cgakis
billys07
trexas
panoc
lerovith
CosaNostraISMYINGAMENAME
DocMustang
Kostis_Larsson
taramas
Midblue
Amerikanos
BLACK72
Ghostalker
dolofonos
Sanguinius
HeeroYuy997
ee3509
perseas
Founder
gregorakis
26 απαντήσεις

Σελίδα 14 από 15 Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Στατιστικά παικτών... με πόση ακρίβεια μας περιγράφουν? - Σελίδα 14 Empty Απ: Στατιστικά παικτών... με πόση ακρίβεια μας περιγράφουν?

Δημοσίευση από Sanguinius Παρ Φεβ 07, 2014 10:43 am

Καλά ντάξει το τ57 δεν είναι και τόσο δύσκολο τανκ,όσο για το πανθερ μ10 ισχύει θεωρείται UP και σπάνια πετυχαίνω καλούς παίχτες μαζί του
Sanguinius
Sanguinius

Αριθμός μηνυμάτων : 968

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Στατιστικά παικτών... με πόση ακρίβεια μας περιγράφουν? - Σελίδα 14 Empty Απ: Στατιστικά παικτών... με πόση ακρίβεια μας περιγράφουν?

Δημοσίευση από Marita89 Παρ Φεβ 07, 2014 10:59 am

Sanguinius έγραψε:Καλά ντάξει το τ57 δεν είναι και τόσο δύσκολο τανκ,όσο για το πανθερ μ10 ισχύει θεωρείται UP και σπάνια πετυχαίνω καλούς παίχτες μαζί του
Απλα το t57h δεν το εχω παιξει και δεν θεωρω οτι τα stats απο τοσο λιγες μαχες που εχω εγω με αυτο ειναι αντιπροσωπευτικες..Ξερω οτι ειναι τελειο και καλοι παιχτες εχουν 2.6k+ av dmg με αυτο  Smile

Marita89

Αριθμός μηνυμάτων : 230

Δημοσίευση από yanis Παρ Φεβ 07, 2014 10:36 pm

Marita to thema sou den einai na piseis emena alla tin clan pou thes na pas kai opos proeipa oloi koitane to overall. Kamia fora voithaei to na exeis kapoion gnosto na se traviksei stin clan pou thes na pas. An se endiaferei to paixnidi toso poli sinexise etsi kai tha ftaseis peri to 1900 se sintomo xroniko diastima. Episis stamata na paizeis low tiers (ektos apo auta pou kaneis grind gia 10ari) kai epikentrosou sta 10aria pou exeis na anevaseis ta stats tous ligo (w/r, kills/battle, avg tier). Akoma thes sto garage sou to T110E5, 50B kai leopard toulaxiston

yanis

Αριθμός μηνυμάτων : 117

Δημοσίευση από Marita89 Σαβ Φεβ 08, 2014 1:42 am

yanis έγραψε:Marita to thema sou den einai na piseis emena alla tin clan pou thes na pas kai opos proeipa oloi koitane to overall. Kamia fora voithaei to na exeis kapoion gnosto na se traviksei stin clan pou thes na pas. An se endiaferei to paixnidi toso poli sinexise etsi kai tha ftaseis peri to 1900 se sintomo xroniko diastima. Episis stamata na paizeis low tiers (ektos apo auta pou kaneis grind gia 10ari) kai epikentrosou sta 10aria pou exeis na anevaseis ta stats tous ligo (w/r, kills/battle, avg tier). Akoma thes sto garage sou to T110E5, 50B kai leopard toulaxiston
Οχι εγω θελω να πεισω εσενα,δεν με νοιαζει να μπω σε αλλο clan με αυτο το acc πλεον,το clan που ειμαι ειναι το κορυφαιο platoon clan στον EU server και αυτο κυνηγουσα.Εσενα θελω να πεισω λοιπον οτι δεν παιζω low tiers που λες και οτι δεν εχω πολυ καλα stats.Οποιος δει τα stats μου θα καταλαβει,7.75 av tier δεν ειναι low tier.Σε επεισα λοιπον οτι τα stats μου ειναι κορυφαια και οτι δεν παιζω low tiers?

Υ.Γ οταν εχεις το t57h δεν το χρειαζεσαι το 50b σε cw(τουλαχιστον τα κορυφαια clan δεν το χρησιμοποιουν-και καλα κανουν),επισης μου κανει εντυπωση που θεωρεις το leopard cw tank :/

Marita89

Δημοσίευση από yanis Σαβ Φεβ 08, 2014 2:30 am

Diakrino mia epithetikotita....profanos autos pou thes einai na akouseis apo allous to poso dikios exeis. Oson afora to YG sou (mias kai i empieria sou se CW einai aniparkti) mathe oti HTs ta opoia katastrefontai kleidonoun gia 1 evdomada i pikilia kai o arithmos mporoun na sou epitrepsoun simmetoxi se CWs opou an eisai kalos paiktis i clan tha se xreiazete kai me t57 kai 50b. To Leo einai pleon CW tank, ama epaizes CWs tha to evlepes na simmetexei arketa sixna. 
Ta Platton Clans einai mono gia stat whores, episis gia na paikseis platoon den apaiteitai na eisai se clan mporeis na to kaneis kai me ena kalo FriendList, se periptosi pou den to gnorizeis.
Oso kai na deixneis stous allous sto noobmeter poso kalos eisai stis teleutaies 5000 maxes to overall einai auto pou menei, avg tier 7.01

yanis

Δημοσίευση από Marita89 Σαβ Φεβ 08, 2014 3:44 am

yanis έγραψε:Diakrino mia epithetikotita....profanos autos pou thes einai na akouseis apo allous to poso dikios exeis. Oson afora to YG sou (mias kai i empieria sou se CW einai aniparkti) mathe oti HTs ta opoia katastrefontai kleidonoun gia 1 evdomada i pikilia kai o arithmos mporoun na sou epitrepsoun simmetoxi se CWs opou an eisai kalos paiktis i clan tha se xreiazete kai me t57 kai 50b. To Leo einai pleon CW tank, ama epaizes CWs tha to evlepes na simmetexei arketa sixna. 
Ta Platton Clans einai mono gia stat whores, episis gia na paikseis platoon den apaiteitai na eisai se clan mporeis na to kaneis kai me ena kalo FriendList, se periptosi pou den to gnorizeis.
Oso kai na deixneis stous allous sto noobmeter poso kalos eisai stis teleutaies 5000 maxes to overall einai auto pou menei, avg tier 7.01
Οχι καμια επιθετικοτητα,με παρεξηγησες επειδη δεν τα λεμε απο κοντα και τα γραφω.Απλα μου κανει εντυπωση πως τα stats των 5k μαχων μου δεν σου φαινονται κορυφαια,και θελω να σου αποδειξω πως ειναι.Τελικα τι σου αποδεικνυουν τα stats των τελευταιων μαχων μου?

Marita89

Δημοσίευση από Sanguinius Σαβ Φεβ 08, 2014 5:28 am

Όσον αφορά το 50Β κατά την γνώμη μου είναι πολύ ανώτερο του τ57,πολύ πιο εύστοχο πολύ πιο γρήγορο και μπορεί να λάβει διάφορους ρόλους μέσα στην μάχη ενώ το τ57 παραμένει σαπορτ 2ης γραμμής και μόνο
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από gregorakis Σαβ Φεβ 08, 2014 5:56 am

... τα άρματα που πρέπει να έχει κάποιος για CW είναι τα εξής: IS7, T110E5, T57, russian meds (all three), Batchat ... όποιος έχει αυτά μπορεί να μπει σε όποια clan θέλει ... μετά καλό είναι να έχει 268, Foch, Ε100, IS4 ... ό,τι άλλο έχει καλό είναι αλλά σπάνια χρησιμοποιείται ... πχ δεν έχω δει ποτέ (σε σοβαρή clan) leopard, FV's, Maus, κινέζους ...
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από yanis Σαβ Φεβ 08, 2014 7:19 am

Marita ama diavaseis ta proigoumena post mou that deis oti leo oti ontos ta stats sou to teleutaio kairo (5k) einai poli kala akoma tha diavaseis oti sou leo oti oloi, distixos i eutixos,  koitane to overall. Ean istera apo teteies epidoseis to overall sou einai ekei pou einai tora tote stis proigoumenes 13k itan kakistes opote thes alles 5k gia fanei sto overall sou. Telos sou epesimana oti gia ton arithmo maxon kai avg xp pou exeis tha eprepe na exeis perissotera 10aria.
Agapite sympolemisti gregoraki isos ekei pou paizeis (ammos) esu to Leo na min vriskei xrisi, ekei pou paizo ego einai mia xara. Ta armata pou anafereis einai ontos auta pou paizoun kurios sta CW, den ksero gia ta loipa russian meds dioti eixa paratisei to paixnidi gia peripou 1misi xrono, alla vlepo to obj140 an den kano lathos. Ta agglika ontos den paizoun CWs opos kai oi kinezoi an kai exo dei to UK TD na paizei ektos kai ean theoreis tin 1SBP "mi sovari" clan. To MAUS kapote itan "must" se kapoies pistes opos himeldorf, ruinberg kai artic alla pleon logo tis apousia mou den gnorizo

yanis

Δημοσίευση από gregorakis Σαβ Φεβ 08, 2014 9:54 am

... έπαιξα κεντρική και βόρια ευρώπη τόσο με τους HARD (για ένα δίμηνο περίπου) όσο και με τους EFE (για 3 μήνες) ... ensk, erlenberg, mountain pass, ruinberg, redshire, westfield τις έχω παίξει αρκετά με διάφορους FC ... ποτέ δεν είδα μέσα leopard ... από τη δική μας πλευρά εννοώ ...
... η 1sbp είναι πολύ καλή clan ...
... κάποτε το maus ήταν ένα από τα 3 δεκάρια, από τότε έχουν αλλάξει πάρα πολλά ...
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από imperiumgraecum Δευ Φεβ 10, 2014 1:48 pm

Y U SOW MAD VITH STETZ?

Όλο stats, stats, stats. Οποιος παίζει καλύτερα, φαίνεται και καλύτερα
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Αριθμός μηνυμάτων : 444

Δημοσίευση από gregorakis Τρι Φεβ 11, 2014 12:41 am

...  Twisted Evil  pedobear ==> imperiumgraecum <== sealcluber  Twisted Evil  ...
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από dolofonos Δευ Μαρ 03, 2014 6:46 pm

Νομίζω βρήκα τον κορυφαίο παίκτη............... Very Happy  Very Happy 
Στατιστικά παικτών... με πόση ακρίβεια μας περιγράφουν? - Σελίδα 14 2r5uljc

Έχει επεξεργασθεί από τον/την dolofonos στις Δευ Μαρ 03, 2014 7:59 pm, 3 φορές συνολικά
dolofonos
dolofonos

Αριθμός μηνυμάτων : 428

Δημοσίευση από imperiumgraecum Δευ Μαρ 03, 2014 7:41 pm

dolofonos έγραψε:Νομίζω βρήκα τον κορυφαίο παίκτη............... Very Happy  Very Happy 
Στατιστικά παικτών... με πόση ακρίβεια μας περιγράφουν? - Σελίδα 14 Shot_013

Πού? Εγώ βλέπω μόνο μια κατακερματισμένη φωτογραφία η οποία δεν φαίνεται  Question
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Αριθμός μηνυμάτων : 444

Δημοσίευση από billys07 Τρι Μαρ 04, 2014 3:31 am

αμα πατησεις Click to see fullsize θα εμφανιστει.. Smile
billys07
billys07

Αριθμός μηνυμάτων : 259

Δημοσίευση από gregorakis Τρι Μαρ 04, 2014 5:32 am

... dolofonos αν αναφέρεσαι στον adelia_kamala, που μάλλον σε αυτόν αναφέρεσαι καθώς δε βλέπω κάποιον άλλο "ιδιαίτερο" παίκτη στη μάχη, σε πληροφορώ πως το 46% W/R δεν είναι τραγικό ... πρόσφατα πέτυχα παίκτη με 10Κ μάχες και 38% W/R ... τώρα το 208 wn8 είναι τραγικό αλλά και το ίδιο το wn8 σαν φόρμουλα είναι τραγικότερο ... θέλω να γράψω ένα κείμενο με το πόσο παραπλανητικό και κατ' επέκταση άχρηστο είναι το wn8 αλλά ψιλοβαριέμαι ...
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από Kostis_Larsson Τρι Μαρ 04, 2014 5:55 am

Δεν γνωρίζω τι ακριβώς επηρεάζει την κάθε φόρμουλα (eff, wn6,7,8 κλπ) παρά μόνο πολύ γενικά, όμως μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση οι διαφορές μεταξύ WN7 και WN8.
Συγκεκριμένα κοίταγα το τι έχω κάνει με κάθε άρμα και το μάτι μου έπεσε πάνω σε μια τεράστια διαφορά της τάξης των 1000 μονάδων για ένα συγκεκριμένο άρμα.
Αναφέρομαι στο AMX 12t... εδώ είναι "τα κατορθώματά" μου
Στατιστικά παικτών... με πόση ακρίβεια μας περιγράφουν? - Σελίδα 14 2e5cfc7658ead430468bb14e2cbfbac5
edit: επίσης το άρμα αυτό έχει: 244 cap points και 339 def points.
Και σύμφωνα με το vbaddict το WN7 είναι 1460 ενώ το WN8 είναι 2488...  confused 
Τί είναι αυτό που το WN8 λαμβάνει τόσο πολύ σοβαρά υπόψιν και εκτοξεύεται το νούμερο ?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kostis_Larsson στις Τρι Μαρ 04, 2014 6:48 am, 1 φορά

Kostis_Larsson

Αριθμός μηνυμάτων : 651

Δημοσίευση από taramas Τρι Μαρ 04, 2014 6:04 am

Μην αγχώνεσαι Κωστή, εγώ με το wn8 έγινα πράσινος, το διανοείσαι? τρελάθηκα, εχω φάει το δούλεμα της ζωής μου, δεν το περίμενα να πέσω σε τέτοιο επίπεδο, ασε που οπως το πάει θα με κάνει και μπλέ στο τέλος και θα αρχίσω τις αναγούλες  Evil or Very Mad

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 747

Δημοσίευση από Sanguinius Τρι Μαρ 04, 2014 6:16 am

Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από Kostis_Larsson Τρι Μαρ 04, 2014 6:46 am

Sanguinius έγραψε:http://blog.noobmeter.com/2013/10/wn8-rating-alpha-testing.html Εδώ είναι η φόρμουλα του wn8 και η φόρμουλα του wn7 http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/184017-wn7-what-is-it-and-how-does-it-work/
Μιας και τα έχεις διαβάσει δε μου λύνεις την απορία με 2 λόγια ?

Kostis_Larsson

Δημοσίευση από gregorakis Τρι Μαρ 04, 2014 6:57 am

... οι φόρμουλες αποτελεσματικότητας υπάρχουν για δύο βασικούς και πρακτικούς λόγους: 
1) για να έχουν οι recruiters των clans μια πρώτη εικόνα με μια ματιά για έναν παίκτη (πράγμα που δε με ενδιαφέρει καθόλου) και 
2) για να έχουν οι παίκτες μια εικόνα για τα μέλη της ομάδας τους σε ένα random battle (αυτό είναι που ενδιαφέρει εμένα) 
... τη γνώμη μου την έχω χιλιογράψει, όλες οι φόρμουλες είναι λειψές και ελαττωματικές αλλά είναι χρήσιμα εργαλεία ... ώσπου έσκασε το wn8 ... με μια πρώτη ματιά "πρασίνισε το σύμπαν", από 1250 και πάνω νομίζω είσαι πράσινος ... αλλά δεν τρέχει κάστανο λες, θα συνηθίσουμε στα νέα χρώματα (αν κι ένας παίκτης με 1300 έχει το ίδιο χρώμα με έναν παίκτη 1900 !!!! ) ... όμως δεν είναι τόσο απλό ...

... οι πολύ καλοί παίκτες δεν επηρεάζονται, το ίδιο και οι πολύ κακοί (ο μωβ είναι μωβ και ο κόκκινος κόκκινος) ... το πανηγύρι γίνεται στα "μεσαία στρώματα" ...
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από dolofonos Τρι Μαρ 04, 2014 7:00 am

Αυτόν με το wn8 1 λέω και 39%. Ποιο κάτω δεν γίνεται.
dolofonos
dolofonos

Αριθμός μηνυμάτων : 428

Δημοσίευση από gregorakis Τρι Μαρ 04, 2014 7:06 am

Kostis_Larsson έγραψε:
Μιας και τα έχεις διαβάσει δε μου λύνεις την απορία με 2 λόγια ?
... μα το ζητούμενο δεν είναι τι μετράει αλλά τι αποτέλεσμα μας δίνει και κατά πόσο αυτό είναι πραγματικό - ρεαλιστικό - αντιπροσωπευτικό ... στη δική σου περίπτωση είδες μεγάλες διαφορές σε ένα άρμα, μπορεί όλοι σχεδόν οι παίκτες να διαπίστωσαν παρόμοιες διαφορές άρα η αναλογία είναι ίδια ... πχ οι περισσότεροι παίκτες βελτιώθηκαν από το wn7 στο wn8 κατά 200-600 μονάδες ... αφού μετράει άλλα πράγματα επιστρέφει άλλα αποτελέσματα ... το ζητούμενο είναι τα αποτελέσματα μας δείχνουν την ικανότητα ενός παίκτη???
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από gregorakis Τρι Μαρ 04, 2014 7:10 am

dolofonos έγραψε:Αυτόν με το wn8 1 λέω και 39%. Ποιο κάτω δεν γίνεται.
... ρε συ θοδωρή αυτός, όταν έγινε η καταγραφή του wn8, είχε λιγότερες από 500 μάχες ... μπορεί να είναι πολύ καλός τώρα που μιλάμε ή να γίνει στο μέλλον  Wink ...
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από Kostis_Larsson Τρι Μαρ 04, 2014 7:20 am

gregorakis έγραψε: ... το ζητούμενο είναι τα αποτελέσματα μας δείχνουν την ικανότητα ενός παίκτη???
Όμως σύμφωνα με το WN7 είμαι μέτριος ενώ με το WN8 είμαι εξαιρετικός, κανονικά και οι 2 φόρμουλες θα έπρεπε να βγάζουν το ίδιο αποτέλεσμα.
Άρα μία από τις 2 πέφτει πάρα πολύ έξω...

Kostis_Larsson

Σελίδα 14 από 15 Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης