Στατιστικά παικτών... με πόση ακρίβεια μας περιγράφουν?
+22
yanis
Marita89
cgakis
billys07
trexas
panoc
lerovith
CosaNostraISMYINGAMENAME
DocMustang
Kostis_Larsson
taramas
Midblue
Amerikanos
BLACK72
Ghostalker
dolofonos
Sanguinius
HeeroYuy997
ee3509
perseas
Founder
gregorakis
26 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 15
Σελίδα 4 από 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Απ: Στατιστικά παικτών... με πόση ακρίβεια μας περιγράφουν?
Σου απαντησε ο σισυφος. Αν και εσυ δεν το καταλαβαινεις πες μου το να στο γραψω.
Ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί η παρατήρηση ήταν άτυχη.
Καταλαβαίνω αν κάποιος θεωρεί ότι δεν τρέχει τίποτα να είσαι ανορθόγραφος και να γράφεις με κεφαλαία. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί η παρατήρηση είναι άτυχη.
Πρόσφατες έρευνες στο WOT έδειξαν ότι ο άνθρωπος οδηγείτε σε στείρωση ,παλιά ξεκινούσαν πόλεμοι για τα μουν@κια π.χ ωραία Ελένη , ενώ τώρα για κάτι ψιλομαλακίες π.χ stats , axaxaxaxa! (και γώ που νόμιζα ότι έπαιζα μόνο εγώ γρόθ@) αχαχαχαχα!
BLACK72- Αριθμός μηνυμάτων : 57
ee3509 έγραψε:
Ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί η παρατήρηση ήταν άτυχη.
Καταλαβαίνω αν κάποιος θεωρεί ότι δεν τρέχει τίποτα να είσαι ανορθόγραφος και να γράφεις με κεφαλαία. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί η παρατήρηση είναι άτυχη.
Πάνο η παρατήρηση ήταν άτυχη γιατί έγινε σε άτυχη για να μην πω ακατάλληλη και φορτισμένη στιγμή πράγμα που μόνο περισσότερα νεύρα θα δημιουργούσε παρά να λύσει τα ορθογραφικά προβλήματα του συμπαίκτη μας.
Θα μπορούσε να έχει γίνει πιο ήρεμα. με κατάλληλο τρόπο και σε καταλληλότερο χρόνο αν όντως το μόνο που σε ανησυχούσε ήταν ο βιασμός της ελληνικής γλώσσας.
Ελπίζω να κατάλαβες τώρα τι εννοω. Πιο αναλυτικά δεν μπορώ να το πω. Συγνώμη.
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
BLACK72 έγραψε:Πρόσφατες έρευνες στο WOT έδειξαν ότι ο άνθρωπος οδηγείτε σε στείρωση ,παλιά ξεκινούσαν πόλεμοι για τα μουν@κια π.χ ωραία Ελένη , ενώ τώρα για κάτι ψιλομαλακίες π.χ stats , axaxaxaxa! (και γώ που νόμιζα ότι έπαιζα μόνο εγώ γρόθ@) αχαχαχαχα!
Είσαι κορυφή ρε Αδελφέ Τιτανοτεράστιος 1000++++
(και με σωστή ορθογραφία για να μην υπάρχουν παράπονα)
????????- Επισκέπτης
@sisfos
Κατανοητό, αν και η επισήμανση με ήρεμο τρόπο έγινε κατα τη γνώμη μου.
Χαίρομαι που βλέπω βελτίωση πάντως στο συγκεκριμένο, χωρίς κεφαλαία και ανθρώπινη ορθογραφία well done.
Κατανοητό, αν και η επισήμανση με ήρεμο τρόπο έγινε κατα τη γνώμη μου.
Χαίρομαι που βλέπω βελτίωση πάντως στο συγκεκριμένο, χωρίς κεφαλαία και ανθρώπινη ορθογραφία well done.
Επειδή το θέμα μας είναι με πόση ακρίβεια περιγράφουν τα stats έναν παίκτη, μέσα απο το site της WG
Εικόνα παίκτη 800 wn7
Εικόνα παίκτη 1300 wn7
Εικόνα παίκτη 1600 wn7
everything falls into place...
Προκαλώ όποιους λένε οτι τα stats δεν έχουν καμία σχέση με το πως παίζει κάποιος να μου βρούν το αντίθετο απο αυτό που δείχνω
δηλαδή παίκτη 1600 wn7 με 0.78 K/D ratio και 0.67 damage ratio, 45% win rate
και παίκτη 800 wn7 με 1.75 K/D ratio και 1.45 damage ratio 57%, win rate
ή να εξηγήσουν αν αυτά τα δύο metrics δεν έχουν καμία σημασία.
Εικόνα παίκτη 800 wn7
Εικόνα παίκτη 1300 wn7
Εικόνα παίκτη 1600 wn7
Προκαλώ όποιους λένε οτι τα stats δεν έχουν καμία σχέση με το πως παίζει κάποιος να μου βρούν το αντίθετο απο αυτό που δείχνω
Προσωπική μου άποψη:
1) Τα στατιστικά λένε την αλήθεια (δε θα βγάλουμε και ολόκληρη επιστήμη άχρηστη)
2) Για να δεις την καθαρή αλήθεια θα πρέπει να πάρεις και να συνδυάσεις τα σωστά δεδομένα για τα στατιστικά σου.
3) Πρέπει να έχεις αρκετά μεγάλο δείγμα για να δεις όλη την αλήθεια. Αλλιώς θα δεις τη μισή.
και τέλος το πιο σημαντικό που μας αφορά κιόλας.
Άλλους τους ενδιαφέρουν τα στατιστικά και άλλους όχι. Πρέπει να σέβονται και οι μεν τους δε και οι δε τους μεν. Όσοι δεν ενδιαφέρονται δεν ασχολούνται με αυτούς που τους ενδιαφέρουν και όσοι ενδιαφέρονται δεν προσπαθούν να πείσουν αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει να ασχοληθούν.
1) Τα στατιστικά λένε την αλήθεια (δε θα βγάλουμε και ολόκληρη επιστήμη άχρηστη)
2) Για να δεις την καθαρή αλήθεια θα πρέπει να πάρεις και να συνδυάσεις τα σωστά δεδομένα για τα στατιστικά σου.
3) Πρέπει να έχεις αρκετά μεγάλο δείγμα για να δεις όλη την αλήθεια. Αλλιώς θα δεις τη μισή.
Άλλους τους ενδιαφέρουν τα στατιστικά και άλλους όχι. Πρέπει να σέβονται και οι μεν τους δε και οι δε τους μεν. Όσοι δεν ενδιαφέρονται δεν ασχολούνται με αυτούς που τους ενδιαφέρουν και όσοι ενδιαφέρονται δεν προσπαθούν να πείσουν αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει να ασχοληθούν.
Founder- Admin
Συμφωνώ απόλυτα.
perseas- Αριθμός μηνυμάτων : 176
ee3509 έγραψε:Επειδή το θέμα μας είναι με πόση ακρίβεια περιγράφουν τα stats έναν παίκτη, μέσα απο το site της WG
Εικόνα παίκτη 800 wn7
Εικόνα παίκτη 1300 wn7
Εικόνα παίκτη 1600 wn7
Ειμαι σιγουρος οτι οσο και να κατσω να γραψω για να στο εξηγησω δεν προκειται να καταλαβεις ουτε με σφαιρες. Οποτε οτι πεις εσυ εγω συμφωνω. Εσεις λοιπον ειστε παικταραδες και οι υπολοιποι νουμπαδες. ΟΚ???? Το τελειωνουμε καποια στιγμη αυτο γιατι δεν εχει νοημα???? Παμε λοιπον παρακατω.
Α και κατι που ξεχασα .....για να μην σας ενοχλουν και χαλανε τα ματια σας με τα χαλια στατς αφαιρω την υπογραφη μου για να μην χαλιεστε. Η επομενη κινηση ειναι να μην ξαναγραψω και να αποχωρησω απο το φορουμ διοτι ασχολουμαστε με ..............(ας βαλει ο καθεις οτι νομιζει).
Έχει επεξεργασθεί από τον/την danaos130GR στις Παρ Ιουν 07, 2013 2:39 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : για να μην στεναχωρω τους στατικολογους!!!!)
????????- Επισκέπτης
Κοίταξε το thread το λένε :
"Στατιστικά παικτών... με πόση ακρίβεια μας περιγράφουν?"
Όποιος θέλει συμμετέχει και ανταλλάσσει απόψεις, δεν είναι υποχρεωτικό για όλους.
Η κάθε πλευρά παραθέτει επιχειρήματα και έτσι μπορεί και εγώ να μάθω κάτι που δεν ήξερα και κάποιος άλλος κάτι που δεν ήξερε - το τι άποψη διαμορφώνει ο καθένας είναι δική του υπόθεση και κανείς δεν επιβάλλει τίποτα σε κανέναν.
Εγω δεν είμαι καθόλου σίγουρος οτι αν κάτσεις να γράψεις θα μου εξηγήσεις, αλλα το αν θα το κάνεις είναι δικό σου θέμα - ωστόσο είναι πολύ καλύτερο να το κάνεις απο το να λες εκ των προτέρων οτι δεν το κάνεις γιατί κάποιος άλλος δεν θα το καταλάβει - στο κάτω κάτω άμα είναι να μην το κάνεις δεν χρειάζεται να πεις και τίποτα, ούτε καν να ποστάρεις στο thread.
Επίσης το αν δεν θες να ξαναγράψεις ή να μην συμμετέχεις σε ένα forum, δεν είναι αντικείμενο ανακοίνωσης, είναι μια πολύ απλή πράξη - απλά δεν συμμετέχεις.
Το με τι ασχολείται ο καθένας και τι θεωρεί σημαντικό θα διατηρήσω το δικαίωμα να το καθορίζω εγώ για τον εαυτό μου και ο καθένας για τον δικό του, αν αυτό για σένα είναι λόγος να αποχωρήσεις - πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί έκατσες να μας το πεις και δεν έφυγες αμέσως.
Εκτός εάν πιστεύεις πως η δική σου πρόθεση να φύγεις πρέπει να ορίζει σε κάποιον άλλο το με τι θα ασχολείται.
Τέλος, όταν μελετάμε κάτι δεν καταλαβαίνω γιατι μερικοί ασχολείστε με το ποιος είναι ο παρατηρητής - άλλο νόημα έχει η ανάλυσή μου αν είμαι στα 800 wn7 και άλλο άμα είμαι στα 1600 ? Όποιος και να είμαι εγώ αυτά που αναλύω την ίδια ανάλυση έχουν πάντα. Και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λέτε για το ποιος την έχει πιο μεγάλη -> εγώ είμαι noobas μπροστά σε κάμποσους απο εδώ και το βλέπω και στα στατιστικά εσείς μου λέτε οτι το 45% win rate είναι γκαντεμιά και το 57% κωλοφαρδία - whatever...
"Στατιστικά παικτών... με πόση ακρίβεια μας περιγράφουν?"
Όποιος θέλει συμμετέχει και ανταλλάσσει απόψεις, δεν είναι υποχρεωτικό για όλους.
Η κάθε πλευρά παραθέτει επιχειρήματα και έτσι μπορεί και εγώ να μάθω κάτι που δεν ήξερα και κάποιος άλλος κάτι που δεν ήξερε - το τι άποψη διαμορφώνει ο καθένας είναι δική του υπόθεση και κανείς δεν επιβάλλει τίποτα σε κανέναν.
Εγω δεν είμαι καθόλου σίγουρος οτι αν κάτσεις να γράψεις θα μου εξηγήσεις, αλλα το αν θα το κάνεις είναι δικό σου θέμα - ωστόσο είναι πολύ καλύτερο να το κάνεις απο το να λες εκ των προτέρων οτι δεν το κάνεις γιατί κάποιος άλλος δεν θα το καταλάβει - στο κάτω κάτω άμα είναι να μην το κάνεις δεν χρειάζεται να πεις και τίποτα, ούτε καν να ποστάρεις στο thread.
Επίσης το αν δεν θες να ξαναγράψεις ή να μην συμμετέχεις σε ένα forum, δεν είναι αντικείμενο ανακοίνωσης, είναι μια πολύ απλή πράξη - απλά δεν συμμετέχεις.
Το με τι ασχολείται ο καθένας και τι θεωρεί σημαντικό θα διατηρήσω το δικαίωμα να το καθορίζω εγώ για τον εαυτό μου και ο καθένας για τον δικό του, αν αυτό για σένα είναι λόγος να αποχωρήσεις - πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί έκατσες να μας το πεις και δεν έφυγες αμέσως.
Εκτός εάν πιστεύεις πως η δική σου πρόθεση να φύγεις πρέπει να ορίζει σε κάποιον άλλο το με τι θα ασχολείται.
Τέλος, όταν μελετάμε κάτι δεν καταλαβαίνω γιατι μερικοί ασχολείστε με το ποιος είναι ο παρατηρητής - άλλο νόημα έχει η ανάλυσή μου αν είμαι στα 800 wn7 και άλλο άμα είμαι στα 1600 ? Όποιος και να είμαι εγώ αυτά που αναλύω την ίδια ανάλυση έχουν πάντα. Και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λέτε για το ποιος την έχει πιο μεγάλη -> εγώ είμαι noobas μπροστά σε κάμποσους απο εδώ και το βλέπω και στα στατιστικά εσείς μου λέτε οτι το 45% win rate είναι γκαντεμιά και το 57% κωλοφαρδία - whatever...
ee3509 έγραψε:
Ούτε το 45% ειναι γκαντεμιά ουτε το 57% κωλοφαρδία, αν και το παιχνίδι απο μόνο του εμπεριέχει το ποσοστό τύχης και πάλι δεν ικανό να αλλάξει δραματικά τα στοιχεία.
Αυτό που δεν λέτε να καταλάβετε μερικοί ειναι οτι το 45% δεν δείχνει απαραίτητα οτι κάποιος ειναι νοομπάς ή άσχετος να το πούμε ελληνιστί, μπορεί να δείχνει κάλλιστα τον τρόπο που αυτός βλέπει το παιχνίδι, να το κάνω φραγκοδίφραγκα, αν εγώ εχω παίξει 5000 μάχες με τον 12χρονο γιό μου διασκεδάζοντας εγώ με τον γιό μου και μερικές φορές δεκτον πηδώντας ολίγον και την εκάστοτε ομάδα που έβρισκα στα random, το ποσοστό μου ειναι 43% και ίσως και χαμηλότερο, αυτό τι δείχνει? κι αν επιπλέον έχει παίξει ο μικρός μου γιός τον λογαριασμό μου άλλες 1000 μάχες παίρνοντας το batchat και κάνοντας μπαντιλίκια το νούμερο που θα δείς θα σου δείξει οτι ειμαι άχρηστος?
Το παράδειγμα είναι πραγματικό και είναι δικό μου οπότε δεν είναι τυχαίο ούτε φανταστικό.
Απο την άλλη αν οχι όλοι οι περισσότεροι που έχουμε πολλές μάχες στην πλάτη που λένε, παράδειγμα 24000 μάχες, ξέρουμε και εχουμε διαπιστώσει στην πράξη πως φτιάχνονται τα στατιστικά, παράδειγμα πάλι για να καταλάβουμε τι λέω.. παίζω τις πρώτες 20 μάχες με το Leopard Tier9 σε random δουλεύοντας το κάτι σαν batchat, αποτέλεσμα τραγικά νούμερα, παίζω τις επόμενες 20 μάχες με το ίδιο άρμα αλλά με εντελώς διαφορετικό τρόπο, βολές απο μακριά καμπέρωμα σε καλό σημείο, προσοχή να μην φαμε καμμιά γιατί είναι και χωνευτήρι και το αποτέλεσμα? εντελώς αντίθετο απο το πρώτο.
Πάμε άλλο, εχω ενα αρμα TIER10, το συγκεκριμένο αρμα το βγάζω για μάχες μόνο σε TC & CW, δεν το παίζω σε random και δεν έπαιξε ποτέ με χαμηλό πλήρωμα αλλά απο την αρχή με 4 skills και πάντα με gold ammo, αποτέλεσμα 57%.
Ολα αυτά τα στοιχεία τα έχει ο ίδιος παίχτης, μπορείς να μου πείς τί είναι? noobας? καλός? άχρηστος?
Με απλά λόγια δεν φτάνουν τα στατιστικά για να καταλάβεις αν κάποιος είναι καλός ή όχι και που, ειχα εγω προσωπικά παίχτη που έπαιζα μαζί του, χρώμα μωβ και στατιστικά υπέροχα, οσες φορές μπήκε σε CW απλά χαντάκωσε την ομάδα και το δέχτηκε και ο ίδιος, ηταν απλά αποτέλεσμα της προσπάθειας που έκανε να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τα νούμερα σε βάρος της ομάδας και δεν ειναι λόγια δικά μου αλλά δικά του, εκανε 4000-6000 damage σε κάθε μάχη και η μάχη χανότανε, πέρασε τα τελευταία 5 CW που έπειξε μαζί μας με κυρίως μηδενικό ή ελάχιστο damage και ήταν όλα με νίκη, πραγματικό πρόσωπο και αυτό και έχει γράψει και εδώ μέσα και θα καταλάβει οτι μιλάω για τον ίδιο.
Καλά τα νούμερα φίλε μου αλλά δεν είναι παρά νούμερα, κοιτάξτε τους ανθρώπους πίσω απο τα άρματα, εχουν μεγαλύτερη σημασία.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
sisifos έγραψε:Προσωπική μου άποψη:
1) Τα στατιστικά στην καλυτερη περίπτωση θα σου πουν τι έχεις κάνει και αυτό κατά προσέγγιση, αυτό που έχει σημασία και δεν μπορούν να στο πούν είναι ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.
2) συμφωνώ
3) συμφωνώ για το μεγάλο δείγμα αλλά πάλι δεν θα δείς ολόκληρη την αλήθεια.
Και το τελευταίο, συμφωνώ απόλυτα και εξηγούμαι : τελικά τα στατιστικά δείχνουν κυρίως το ενδιαφέρον του καθενός, δηλαδή τον τρόπο που βλέπει το παιχνίδι, δεν έχουν καμμία σχέση με το εγώ ειμαι καλύτερος ή χειρότερος, ο κάθε τρόπος που αντιμετωπίζει ο καθένας το παιχνίδι πρέπει να είναι σεβαστός, τα σχόλια του τύπου ειμαι μωβ και γ@μ@ω οπως επίσης είσαι μωβ αρα μ@λ@κ@ς ειναι το λιγότερο χαζά.
Υ.Σ. επείδή κάτι σκαμπάζουμε απο στατιστική μην ξεχνάς οτι η επιστήμη δεν εχει ξεκάθαρο τρόπο υπολογισμού στατιστικών που αφορούν μια μονάδα και εξαρτώνται αποκλειστικά απο αυτήν, για να το πώ απλά, δεν μπορούν να προσμετρηθούν παράγοντες που επηρεάζουν την μονάδα αλλά παρά μόνο το σύνολο.
Παρεπιμπτωντως φίλε sisifos πρόσεξα οτι το reputation μου εχει ανέβει στα ύψη, σε λίγο θα γίνω μωβ εδω μέσα, τι λέει η επιστήμη γιαυτό το φαινόμενο?
Αντε να γελάσουμε και λίγο.
Το γνωρίζετε ότι ένας λογαριασμός στο WOT είναι δωρεάν??? Διότι και τα ανίψια μου παίζουν καμιά φορά αλλά με λογαριασμούς που δεν θα ....... τους υπόλοιπους 14 τις ομάδας. Όσα TC και CW να κάνεις οι περισσότερες μάχες στα άρματα είναι σε ραντομ. Αν μου βρείτε ομάδα που με κόκκινους κίτρινους πράσινους θα κερδίσει στα 10 παιχνίδια πάνω από 2 μωβ ομάδα πάω πάσο. Μάλλον δεν έχετε αντιμετωπίσει τέτοιες ομάδες σε CW γι αυτό υπάρχει ακόμη η αντίθετη άποψη. Ακόμη και την τύχη να βάλεις στο παιχνίδι το win ratio θα είναι +-1%. Αν κάποιος δεν ενδιαφέρετε για τα στατιστικά μην τρελαίνεται απ ότι γράφετε εδώ μέσα. Εγώ από την άλλη επειδή έχω τσεκάρει πάνω από 200 Έλληνες παίκτες με τα στατς τους λέω ότι λένε κατά 95% τι μπορεί να κάνει, διαφορά έχουμε αν μπορεί να παίξει καλά με την υπόλοιπη ομάδα.
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
dolofonos έγραψε:Το γνωρίζετε ότι ένας λογαριασμός στο WOT είναι δωρεάν??? Διότι και τα ανίψια μου παίζουν καμιά φορά αλλά με λογαριασμούς που δεν θα ....... τους υπόλοιπους 14 τις ομάδας. Όσα TC και CW να κάνεις οι περισσότερες μάχες στα άρματα είναι σε ραντομ. Αν μου βρείτε ομάδα που με κόκκινους κίτρινους πράσινους θα κερδίσει στα 10 παιχνίδια πάνω από 2 μωβ ομάδα πάω πάσο. Μάλλον δεν έχετε αντιμετωπίσει τέτοιες ομάδες σε CW γι αυτό υπάρχει ακόμη η αντίθετη άποψη. Ακόμη και την τύχη να βάλεις στο παιχνίδι το win ratio θα είναι +-1%. Αν κάποιος δεν ενδιαφέρετε για τα στατιστικά μην τρελαίνεται απ ότι γράφετε εδώ μέσα. Εγώ από την άλλη επειδή έχω τσεκάρει πάνω από 200 Έλληνες παίκτες με τα στατς τους λέω ότι λένε κατά 95% τι μπορεί να κάνει, διαφορά έχουμε αν μπορεί να παίξει καλά με την υπόλοιπη ομάδα.
Δωρεάν ε? μάλιστα, αυτό να το πείς στο γιό μου που ηθελε με το καλημέρα να παιξει με το MAUS, λές να μου κόστιζε δωρεάν να πάρει ο γιός μου MAUS, you don't get it my friend, μάλλον πρέπει να σου στείλω τον γιόκα μου καμμιά βδομαδούλα να μπείς στο νόημα.
Κοίτα, δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε και καλά κάνουμε και δεν συμφωνούμε αλλά πάραυτα μην τα παίρνεις και πολύ δεδομένα αυτα που γράφεις γιατί αν κρίνω απο τον εαυτό μου α) εχω παίξει με τις μεγαλύτερες κλαν του παιχνιδιού (αν θέλεις σου τις αναφέρω) εχω κάνει συνεργασία με κάποιες απο αυτές, επειδή μετράω απο την πρώτη φορά που συμμετείχα σε CW μετράω και κρατούσα και τα videaκια, σημερα ειναι 347 cw ακριβώς.
Απο την άλλη εχω τσεκάρει κι εγώ παίχτες οπως και πολλοι άλλοι φαντάζομαι, συνάντησα και ef 870 που δεν μπορούσε πράγματι να κάνει πολλά πράγματα το παιδί αυτό και συνάντησα και ef 1600+ με 25000+ μάχες που ήτανε για τα μπάζα, η διαφορά μεταξύ τους ειναι οτι ο πρώτος ηθελε να μάθει ενω ο δεύτερος ήθελε να διδάξει τρομάρα του. Ξέρουμε τι γινεται μην προβληματίζεσαι, δίπλα μου εχω παίχτη με 1600+ ef και μιλάμε κάθε μέρα πέρα απο αυτούς που βλέπω καθημερινά και μην πώ γιαυτούς που ξέρω απο παλιά, αστο να πάει άστο, αν ειχες εσυ ενα συμπαίχτη που μπαίνατε σε cw και μέχρι το τέλος της μάχης δεν τον έβρισκες πουθενά και αν ολα πήγαιναν καλά έβγαινε στο τέλος και φώναζε "αφηστε να τον φάω εγώ" τι θα έλεγες σήμερα? τι ωραία που είναι τα στατιστικά σου μήτσο μου? γιαυτό σου λέω άστο να πάει το ρημάδι.
ααα, και αυτό που είπες μόνος σου "η διαφορα ειναι αν μπορεί να παίξει με την υπόλοιπη ομάδα" οι περισσότερο ιαπο αυτούς που εχω συναντήσει εγω δεν μπορούν, και δεν μπορούν γιατί ο τρόπος που παίζουν για να ανεβάσουν τα stats δεν συμβαδίζει με τίποτα με την ομαδική δουλειά.
taramas έγραψε:Παρεπιμπτωντως φίλε sisifos πρόσεξα οτι το reputation μου εχει ανέβει στα ύψη, σε λίγο θα γίνω μωβ εδω μέσα, τι λέει η επιστήμη γιαυτό το φαινόμενο?
Εδώ είναι που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά φίλε Γιώργο
taramas έγραψε:
ααα, και αυτό που είπες μόνος σου "η διαφορα ειναι αν μπορεί να παίξει με την υπόλοιπη ομάδα" οι περισσότερο ιαπο αυτούς που εχω συναντήσει εγω δεν μπορούν, και δεν μπορούν γιατί ο τρόπος που παίζουν για να ανεβάσουν τα stats δεν συμβαδίζει με τίποτα με την ομαδική δουλειά.
Εδώ με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο! Όντως το ομαδικό παιχνίδι και να μπορεί κάποιος να δουλέψει αρμονικά με την υπόλοιπη ομάδα είναι ένα από τα πιο σημαντικά στατιστικά ενός παίκτη κατ΄εμέ καθώς αυτό θα καθορίσει πόσο αποτελεσματικά θα αποδοθούν στην μάχη όλα τα υπόλοιπα στατιστικά του.
Και δυστυχώς το συγκεκριμένο δεν φαίνεται πουθενά στα official stats ενός παίκτη.
Και για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω πως οι παίκτες με καλά στατιστικά έχουν τέτοιο πρόβλημα, προς θεού! Απλά όντως υπάρχει ένα μικρό ποσοστό τέτοιων παικτών που όντως στην προσπάθεια τους να γίνουν καλύτεροι αμέλησαν να βελτιώσουν αυτό το κομμάτι. Έχω δει και γω τέτοιους. Απλά θεωρώ πως αυτοί είναι λίγοι, απλά χτυπάνε άσχημα όταν τους βλέπεις γιατί περιμένεις περισσότερα από αυτούς.
Founder- Admin
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!Α!Α!Α!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ .. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ ΘΩΜΑΪΔΗ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ AVG TANK LEVEL 4 -5 ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
Y/S:taramas MHN ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ... ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩΜΕ ΣΤΟΝ sisifos και στον dolofono
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ .. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ ΘΩΜΑΪΔΗ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ AVG TANK LEVEL 4 -5 ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
Y/S:taramas MHN ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ... ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩΜΕ ΣΤΟΝ sisifos και στον dolofono
????????- Επισκέπτης
Μάλλον για τον gregoraki θα λες. Α ρε gregoraki ξερόλα και ο Ghostalker ξερόλας είναι.
perseas- Αριθμός μηνυμάτων : 176
... είσαι προβοκάτορας, εμένα ο τάσος με αγαπάει ... για ξερόλα όλοι ψηφίζουμε Ghostalker δαγκωτό ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Αυτοί που έχουν τα στατιστικά στην υπογραφή τους ενδιαφέρονται και πάρα πολύ μάλιστα για τα νούμερα τους.sisifos έγραψε:
Άλλους τους ενδιαφέρουν τα στατιστικά και άλλους όχι...
Οπότε ας σταματήσουν να λένε πράγματα αντίθετα από τις πράξεις τους.
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Αναγράφηκε το nickname μου 2 φορές και αμέσως εμφανίστηκα.
-ο Ghostalker ήξερε το wikitanks πριν αυτό γραφτεί
-ο Ghostalker ήξερε στατιστική όταν οι αρχαίοι έλληνες παίζαν με τον άβακα τους
-ο Ghostalker μπορεί να κάνει κάποιον ammorack ακόμα και όταν αυτός δεν έχει σφαίρες
- ο Ghostalker έχει winratio ανάλογα με τα κέφια του από 101%-200%
- ο Ghostalker έχει matchmaking όταν παίζει e100 tierm 5
- ο Ghostalker είχε σχεδιάσει το πρώτο tank όταν ο ntavintsi ακόμα βύζαινε.
ps. gregorakis επειδή η HARD 5 είναι ένα άκρως δημοκρατικό clan που σέβεται τις απόψεις όλων έχεις παρακράτηση 5000 gold.
-ο Ghostalker μπορεί να κάνει κάποιον ammorack ακόμα και όταν αυτός δεν έχει σφαίρες
ps. gregorakis επειδή η HARD 5 είναι ένα άκρως δημοκρατικό clan που σέβεται τις απόψεις όλων έχεις παρακράτηση 5000 gold.
Ghostalker- Αριθμός μηνυμάτων : 42
... έχω τη σολομώντεια λύση στο ερώτημα "Στατιστικά παικτών... με πόση ακρίβεια μας περιγράφουν?" ... λοιπόν όποιον έχει καλά στατιστικά τον περιγράφουν με ακρίβεια, όποιον δεν έχει καλά δεν τον περιγράφουν καθόλου κι όποιον έχει μέτρια στα @@ του γιατί έτσι κι αλλιώς ο μέτριος είναι πάντα κερδισμένος ...
... αρχίζω να νοιώθω πως το να έχεις καλά στατιστικά στο WoT είναι κατάρα ...
... μια χαρακτηριστική διαφορά ανάμεσα σε έναν καλό και έναν κακό παίκτη του WoT είναι πως ο καλός μετά από μια ήττα θα κάτσει να σκεφτεί τί έφταιξε τί δεν έκανε αυτός καλά, ενώ ο κακός ξέρει τί έφταιξε, η γκαντεμιά του και οι νουμπάδες συμπαίκτες του ...
... οι χειρότερες ανακαλύψεις στην ιστορία είναι η αμερική και το xvm ... και οι δύο όμως ήταν αναπόφευκτες ...
... στο WoT δεν ισχύει το "αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα" αλλά το ακριβώς αντίθετο ...
... περισσότερα αποφθέγματα για το WoT όταν μου έρθουν ...
... αρχίζω να νοιώθω πως το να έχεις καλά στατιστικά στο WoT είναι κατάρα ...
... μια χαρακτηριστική διαφορά ανάμεσα σε έναν καλό και έναν κακό παίκτη του WoT είναι πως ο καλός μετά από μια ήττα θα κάτσει να σκεφτεί τί έφταιξε τί δεν έκανε αυτός καλά, ενώ ο κακός ξέρει τί έφταιξε, η γκαντεμιά του και οι νουμπάδες συμπαίκτες του ...
... οι χειρότερες ανακαλύψεις στην ιστορία είναι η αμερική και το xvm ... και οι δύο όμως ήταν αναπόφευκτες ...
... στο WoT δεν ισχύει το "αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα" αλλά το ακριβώς αντίθετο ...
... περισσότερα αποφθέγματα για το WoT όταν μου έρθουν ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Να προσθέσω ότι:Ghostalker έγραψε:
- Η βάση του Ghostalker δεν μπορεί να γίνει cap... η βάση κάνει cap τα αντίπαλα άρματα που μπαίνουν εντός κύκλου.
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Άλλη μία φορά μην τρελαίνεστε τα φόρουμ γι αυτό είναι εδώ, να ανταλλάσουνε απόψεις. Πάμε τώρα στο κυρίως θέμα taramas πες μου μία από τις κλαν που αντιμετώπισες ή συνεργάστηκες και είναι κορυφαία. Τα στατιστικά ενός παίκτη με το αν είναι ομαδικός δεν έχουν καμία σχέση και είναι άλλο κομμάτι. Διότι αν όλοι είναι στο 800 και ο ένας είναι στο 2000 μην περιμένετε ποτέ συνεργασία. Και όχι να μην του δώσεις το MAUS να μπει σε ραντομ. Μάθε του 5 πραγματάκια με μικρά δες τον αν βελτιώνετε και μετά να παίξει. Έτσι μαθαίνει κάποιος.
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HELAS ΕΙΧΑΜΕ ΣΕ training VIS MATCH ΟΝΕ ΤΟ ΟΝΕ ΜΕ IS7 ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΙΣ CLAN(ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΙΣ CLAN) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΗΕLAS ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ....
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟΝ CHUCK NORRIS Ghostalker ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ 1000+++++
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟΝ CHUCK NORRIS Ghostalker ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ 1000+++++
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
????????- Επισκέπτης
Σελίδα 4 από 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Παρόμοια θέματα
» Ενδιαφέροντα στατιστικά
» Στατιστικά - Φόρμουλες - Personal Rating
» "Δεξαμενή" ελλήνων παικτών για TC & TB
» Συναντηση παικτών ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
» στατιστικα, πως διαβαζονται, τι σημασια εχουν και πως μεταφραζονται στη μαχη
» Στατιστικά - Φόρμουλες - Personal Rating
» "Δεξαμενή" ελλήνων παικτών για TC & TB
» Συναντηση παικτών ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ