Στατιστικά παικτών... με πόση ακρίβεια μας περιγράφουν?
+22
yanis
Marita89
cgakis
billys07
trexas
panoc
lerovith
CosaNostraISMYINGAMENAME
DocMustang
Kostis_Larsson
taramas
Midblue
Amerikanos
BLACK72
Ghostalker
dolofonos
Sanguinius
HeeroYuy997
ee3509
perseas
Founder
gregorakis
26 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 15
Σελίδα 5 από 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Απ: Στατιστικά παικτών... με πόση ακρίβεια μας περιγράφουν?
Εδώ με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο! Όντως το ομαδικό παιχνίδι και να μπορεί κάποιος να δουλέψει αρμονικά με την υπόλοιπη ομάδα είναι ένα από τα πιο σημαντικά στατιστικά ενός παίκτη κατ΄εμέ καθώς αυτό θα καθορίσει πόσο αποτελεσματικά θα αποδοθούν στην μάχη όλα τα υπόλοιπα στατιστικά του.
Και δυστυχώς το συγκεκριμένο δεν φαίνεται πουθενά στα official stats ενός παίκτη.
Το win rate δείχνει την ομαδικότητα ενός παίκτη στον βαθμό που μια νίκη είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας μιας ολόκληρης ομάδας.
Ο παίκτης του 45% αδυνατεί να κατανοήσει την σημασία του να έχει αντίληψη της θέσης του και των θέσεων της ομάδας του, γι αυτό τον λόγο πεθαίνει συνέχεια, κάνει πολύ λιγότερο dmg απο αυτό που δέχεται και χαντακώνει τις ομάδες του.
Ο παίκτης του 55+% έχει αντίληψη του χάρτη, του που πρέπει να βρίσκεται, και το κυριότερο που ΔΕΝ πρέπει να βρίσκεται, γι' αυτό μένει περισσότερο ζωντανός, κάνει πιο πολύ ζημιά, και η ομάδα του κερδίζει πιο συχνά - η αντίληψη της ομαδικότητας είναι αυτή που κάνει τη διαφορά.
Ο ένας θα βρίσει τους συμπαίκτες του που τον άφησαν μόνο, ενώ ο άλλος θα χρησιμοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τους συμπαίκτες για υποστήριξη όπου και αν πηγαίνουν στο χάρτη.
Ο ένας κοιτάζει τον χάρτη μια φορά στην αρχή της μάχης, και ο άλλος κάθε δύο δευτερόλεπτα.
Ο ένας δίνει μάχες με μειονέκτημα, ο άλλος έχει μετρήσει πόσα άρματα είναι σε κάθε lane και κάνει push εκεί που έχει το πλεονέκτημα.
Η αντίληψη είναι για μένα το 80% του παίκτη, κάτι που εκ του αποτελέσματος έχει ο 55+% και δεν έχει ο 45%.
Επίσης ο καλός παίκτης συνήθως δεν συζητάει 1vs1, ο noobas απο την άλλη νομίζει οτι το παιχνίδι είναι 1v1 και όχι 15vs15 και θεωρεί οτι παίζεται στήνοντας το άρμα σου απέναντι σε ένα άλλο και κάνοντας trade damage.
@gregorakis
+1
@Ghostalker
LoL γαμάτο !
@Taramas
Πόσοι πιστεύεις οτι έχουν χάλια stats για ειδικούς λόγους, και πόσοι επειδή είναι άσχετοι ?
Επίσης το να πηδάς μια tier10 ομάδα δίνοντας το maus σε κάποιον που δεν ξέρει να παίζει είναι μαλακία. Τουλάχιστον έτσι νιώθω όταν είμαι σε αυτή την ομάδα. Καταλαβαίνω τη δυσκολία απο αυτό που λες, αλλά δεν παύει να είναι λάθος.
--------------------------------
Back to the stats arguments...
Ενα άλλο κριτήριο ανικανότητας είναι η έλλειψη βελτίωσης. Έχουμε λοιπόν τον παίκτη του 800 ο οποίος μπορεί να σου πει, ξέρεις ήμουν άσχετος αλλά τώρα έχω γίνει αστέρι - και φυσικά όλοι απο το μηδέν ξεκινήσαμε, το θέμα είναι που βρισκόμαστε μετά απο μερικές χιλιάδες μάχες - θα έλεγα 5000 είναι αρκετές για να διαμορφώσεις προσωπικότητα, μπορεί και λιγότερες.
Στο παράδειγμα έχουμε παίκτη 761 wn7, δείτε όμως την απόδοση τους στις τελευταίες 905 μάχες (απο τις 13.805) - μέχρι τώρα αν ήταν να μάθει θα είχε μάθει. Βλέπουμε wn7 800, WR 44.20% - avg Kills 0.63 K/D 0.84, survived 25%. Με αυτή την πρόοδο δεν φαίνεται να έχει ελπίδα να μάθει ποτέ.
Μα θα μου πεις, έπαιζε avg tier 8.04 ενώ οι άλλοι έπαιζαν 4-5
Ας παραθέσουμε λοιπόν την σύγκριση με έναν παίκτη 1333 wn7 για τις τελευταίες 999 μάχες (απο τις 10.351). Βλέπουμε 1423 wn7, WR 56.96%, avg kills 1.02, K/D 1.68, survived 39%.
Αυτά για average tier 7.69 και όχι 4-5.
Οποιος έχει επιχειρήματα ας εξηγήσει γιατί τα στατιστικά είναι άσχετα με τον παίκτη, μιας και αυτό είναι το βασικό αντικείμενο της κουβέντας.
dolofonos έγραψε:Άλλη μία φορά μην τρελαίνεστε τα φόρουμ γι αυτό είναι εδώ, να ανταλλάσουνε απόψεις. Πάμε τώρα στο κυρίως θέμα taramas πες μου μία από τις κλαν που αντιμετώπισες ή συνεργάστηκες και είναι κορυφαία. Τα στατιστικά ενός παίκτη με το αν είναι ομαδικός δεν έχουν καμία σχέση και είναι άλλο κομμάτι. Διότι αν όλοι είναι στο 800 και ο ένας είναι στο 2000 μην περιμένετε ποτέ συνεργασία. Και όχι να μην του δώσεις το MAUS να μπει σε ραντομ. Μάθε του 5 πραγματάκια με μικρά δες τον αν βελτιώνετε και μετά να παίξει. Έτσι μαθαίνει κάποιος.
Παράδειγμα, PMHC, PTS, ASEET, OM-V, ελπίζω να σου κάνουν σαν παράδειγμα, οσο για το MAUS αν ενδιαφερόμουνα για τα στατιστικά μου δεν θα έδινα τον λογαριασμό μου ούτε και σε συμπαίκτες μου αλλά επειδή αυτη την περίοδο εργάζομαι οποτε χρειαστεί η κλαν τον λογαριασμό μου είναι διαθέσιμος, ειναι το πως το βλέπει ο καθένας, εγώ στο 47,60 wr θα είμαι, δεν πρόκειται να πάει παραπάνω αλλά δεν με προβληματίζει.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
ee3509 έγραψε: 1)Ο ένας δίνει μάχες με μειονέκτημα, ο άλλος έχει μετρήσει πόσα άρματα είναι σε κάθε lane και κάνει push εκεί που έχει το πλεονέκτημα.
2)Επίσης ο καλός παίκτης συνήθως δεν συζητάει 1vs1, ο noobas απο την άλλη νομίζει οτι το παιχνίδι είναι 1v1 και όχι 15vs15 και θεωρεί οτι παίζεται στήνοντας το άρμα σου απέναντι σε ένα άλλο και κάνοντας trade damage.
... πολύ σωστές κουβέντες ... είναι σημαντικό προσόν ενός καλού παίκτη το να ΜΗΝ εμπλέκεται ποτέ σε μάχη που δεν έχει το πλεονέκτημα ... είναι μεγάλο λάθος να εκτεθείς απέναντι σε ένα IS7 με το δικό σου IS7 να πεθάνεις είτε σκοτώνοντας τον είτε αφήνοντας τον με λίγο HP και να θεωρείς πως έκανες τη "δουλειά" σου ... πρέπει όσο μπορείς να μένεις ζωντανός, το battles survived είναι βασικό στατιστικό στοιχείο ...
... 1vs1 είναι κάτι σαν τον Άι Βασίλη, απλά δεν υπάρχει ... το παιχνίδι είναι TvT και όχι PvP, τόσο σε randoms όσο και σε CW, TC κτλ ...
... όλοι κάνουν λάθη και οι κακοί και οι καλοί παίκτες απλά οι καλοί προσπαθούν να τα ελαττώσουν ώστε να βελτιωθούν ... κοιτάτε τα στατιστικά σας για να βλέπετε που υστερείτε, τι κάνετε λάθος και που χρειάζεστε βελτίωση ... κάντε το αν σας ενδιαφέρει να γίνετε καλύτεροι, αν όχι δε τρέχει και τίποτα ... αν κάποιος δεν είναι εξοικειωμένος και δεν μπορεί να διαβάσει τα stats του μπορώ να τον βοηθήσω ...
... μετά από αρκετό καιρό γράφονται πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν έναν αρχάριο παίκτη ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
ee3509 έγραψε:Εδώ με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο! Όντως το ομαδικό παιχνίδι και να μπορεί κάποιος να δουλέψει αρμονικά με την υπόλοιπη ομάδα είναι ένα από τα πιο σημαντικά στατιστικά ενός παίκτη κατ΄εμέ καθώς αυτό θα καθορίσει πόσο αποτελεσματικά θα αποδοθούν στην μάχη όλα τα υπόλοιπα στατιστικά του.
Και δυστυχώς το συγκεκριμένο δεν φαίνεται πουθενά στα official stats ενός παίκτη.
Το win rate δείχνει την ομαδικότητα ενός παίκτη στον βαθμό που μια νίκη είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας μιας ολόκληρης ομάδας.
Ο παίκτης του 45% αδυνατεί να κατανοήσει την σημασία του να έχει αντίληψη της θέσης του και των θέσεων της ομάδας του, γι αυτό τον λόγο πεθαίνει συνέχεια, κάνει πολύ λιγότερο dmg απο αυτό που δέχεται και χαντακώνει τις ομάδες του.
Ο παίκτης του 55+% έχει αντίληψη του χάρτη, του που πρέπει να βρίσκεται, και το κυριότερο που ΔΕΝ πρέπει να βρίσκεται, γι' αυτό μένει περισσότερο ζωντανός, κάνει πιο πολύ ζημιά, και η ομάδα του κερδίζει πιο συχνά - η αντίληψη της ομαδικότητας είναι αυτή που κάνει τη διαφορά.
Ο ένας θα βρίσει τους συμπαίκτες του που τον άφησαν μόνο, ενώ ο άλλος θα χρησιμοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τους συμπαίκτες για υποστήριξη όπου και αν πηγαίνουν στο χάρτη.
Ο ένας κοιτάζει τον χάρτη μια φορά στην αρχή της μάχης, και ο άλλος κάθε δύο δευτερόλεπτα.
Ο ένας δίνει μάχες με μειονέκτημα, ο άλλος έχει μετρήσει πόσα άρματα είναι σε κάθε lane και κάνει push εκεί που έχει το πλεονέκτημα.
Η αντίληψη είναι για μένα το 80% του παίκτη, κάτι που εκ του αποτελέσματος έχει ο 55+% και δεν έχει ο 45%.
Επίσης ο καλός παίκτης συνήθως δεν συζητάει 1vs1, ο noobas απο την άλλη νομίζει οτι το παιχνίδι είναι 1v1 και όχι 15vs15 και θεωρεί οτι παίζεται στήνοντας το άρμα σου απέναντι σε ένα άλλο και κάνοντας trade damage.
@Taramas
Πόσοι πιστεύεις οτι έχουν χάλια stats για ειδικούς λόγους, και πόσοι επειδή είναι άσχετοι ?
Επίσης το να πηδάς μια tier10 ομάδα δίνοντας το maus σε κάποιον που δεν ξέρει να παίζει είναι μαλακία. Τουλάχιστον έτσι νιώθω όταν είμαι σε αυτή την ομάδα. Καταλαβαίνω τη δυσκολία απο αυτό που λες, αλλά δεν παύει να είναι λάθος.
Δεν λέω εχουν κάποια βάση αυτά που περιγράφεις, αυτό που λέω ειναι οτι δεν πρέπει να τα θεωρείς δεδομένα, για παράδειγμα αν μπώ σε μια μάχη και θέλω να ξέρω ποιο ειναι το καλύτερο σημείο για να κρυφτώ και να μην με βρίσκουν θα ρωτήσω συγκεκριμένο παίχτη γιατί ξέρω οτι γνωρίζει και την τελευταία κρυψώνα στον χάρτη, το λένε και τα στατιστικά του άλλωστε, οταν τον είχα δίπλα μου και κάναμε rush για να πάρουμε το cap και δεν σταμάτησε κανείς αυτός παράτησε την ομάδα και κρύφτηκε για να μην φάει βολή και να προλάβει να κάνει damage, με το συμπαθειο που λένε φίλε μου αλλά να τα χέσω τα στατιστικά του, τώρα θα μου πείς τι μπορείς να κανεις? απλά τον χρησιμοποιώ εκεί που μπορεί να βοηθήσει και να μην χαντακώσει την ομάδα.
Οσο για την συμπεριφορά μέσα στο παιχνίδι μου θυμίζεις εναν συγκεκριμένο μωβάτο παίχτη που στήνεται πάνω σε ενα καλό σημείο με το batchat και βρίζει τους υπόλοιπους οταν δεν σποτάρουν κανέναν για να βαρέσει.
Αλλο παράδειγμα, παίζω αρκετά με arty, στις χιλιάδες μάχες με arty που εχω παιξει συνήθως οι σποτερς ξεφευγουν και τα arty χάνονται, 2 φορές μου έχει τύχει να ζητήσει συγγνώμη κάποιος λέγοντας "συγγνωμη που δεν κατάφερα να σε προστατέψω" και τις 2 φορές δεν ήταν μωβ, τυχαίο?
gregorakis έγραψε:ee3509 έγραψε: 1)Ο ένας δίνει μάχες με μειονέκτημα, ο άλλος έχει μετρήσει πόσα άρματα είναι σε κάθε lane και κάνει push εκεί που έχει το πλεονέκτημα.
2)Επίσης ο καλός παίκτης συνήθως δεν συζητάει 1vs1, ο noobas απο την άλλη νομίζει οτι το παιχνίδι είναι 1v1 και όχι 15vs15 και θεωρεί οτι παίζεται στήνοντας το άρμα σου απέναντι σε ένα άλλο και κάνοντας trade damage.
... πολύ σωστές κουβέντες ... είναι σημαντικό προσόν ενός καλού παίκτη το να ΜΗΝ εμπλέκεται ποτέ σε μάχη που δεν έχει το πλεονέκτημα ... είναι μεγάλο λάθος να εκτεθείς απέναντι σε ένα IS7 με το δικό σου IS7 να πεθάνεις είτε σκοτώνοντας τον είτε αφήνοντας τον με λίγο HP και να θεωρείς πως έκανες τη "δουλειά" σου ... πρέπει όσο μπορείς να μένεις ζωντανός, το battles survived είναι βασικό στατιστικό στοιχείο ...
... 1vs1 είναι κάτι σαν τον Άι Βασίλη, απλά δεν υπάρχει ... το παιχνίδι είναι TvT και όχι PvP, τόσο σε randoms όσο και σε CW, TC κτλ ...
... όλοι κάνουν λάθη και οι κακοί και οι καλοί παίκτες απλά οι καλοί προσπαθούν να τα ελαττώσουν ώστε να βελτιωθούν ... κοιτάτε τα στατιστικά σας για να βλέπετε που υστερείτε, τι κάνετε λάθος και που χρειάζεστε βελτίωση ... κάντε το αν σας ενδιαφέρει να γίνετε καλύτεροι, αν όχι δε τρέχει και τίποτα ... αν κάποιος δεν είναι εξοικειωμένος και δεν μπορεί να διαβάσει τα stats του μπορώ να τον βοηθήσω ...
... μετά από αρκετό καιρό γράφονται πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν έναν αρχάριο παίκτη ...
Σωστό για σένα, οταν χρειαστώ να μάθω τα στατιστικά μου θα σε εχω υπόψιν μου, επίσης οταν κάνουμε cap και πρεπει να βγεί μπροστά κάποιος να φάει το ξύλο και να σταματήσει αυτούς που πάνε να το κόψουνε δεν θα σε έχω υπόψιν μου για να μην τυχόν και γδάρεις το ακρυλικό χρώμα του αρματός σου, αυτό εσυ δεν πρόκειται να το αλλάξεις απο οτι φαίνεται, δικαίωμά σου φυσικά αλλά μην μας το κάνεις και μάθημα, καλό θα ήταν να μας διδάξεις το ΜΗ ΕΜΠΛΕΚΕΣΤΕ ΣΕ ΜΑΧΗ, αφηστε τους υπόλοιπους, αλλωστε άλλοι 14 υπάρχουν, οταν οι αλλοι δημιουργήσουν το πλεονέκτημα τότε πεδίο δόξης λαμπρο, αυτό ειναι πράγματι καλό μάθημα.
... δεν μπορώ να σου μάθω τίποτα taramas ... εγώ αναφέρθηκα σε αρχάριους παίκτες ... εσύ έχεις 25k μάχες, ό,τι ήταν να μη μάθεις δεν το έμαθες ... εσύ κάτσε και μάθε σε άλλους πως να κάνουν σωστό cap ... α μη ξεχάσεις να τους μάθεις να κάνουν και ram είναι ο μόνος τρόπος μαθητής σου να κάνει dmg ...
gregorakis έγραψε:... δεν μπορώ να σου μάθω τίποτα taramas ... εγώ αναφέρθηκα σε αρχάριους παίκτες ... εσύ έχεις 25k μάχες, ό,τι ήταν να μη μάθεις δεν το έμαθες ... εσύ κάτσε και μάθε σε άλλους πως να κάνουν σωστό cap ... α μη ξεχάσεις να τους μάθεις να κάνουν και ram είναι ο μόνος τρόπος μαθητής σου να κάνει dmg ...
ΧΑΧΑΧΑ, μεγάλε, έτσι ετσι, σωστός, εγω ειμαι ανεπίδεκτος μαθήσεως, εσυ cap δεν θα μαθεις να κάνεις γιατι δεν φτάνεις εκεί παρά μόνο οταν η μάχη ειναι 14-0, αλλά εγω πάλι σου λέω ειναι δικαίωμά σου να παίζεις οπως θέλεις και κακώς σου κάνω και κριτική καμμιά φορά αλλά για το ονομα του θεού ασε τα μαθήματα ρε δάσκαλε, τουλάχιστον σε αυτούς που σε ξέρουν, κάτσε εκεί με το παρεάκι σου να τα λέτε να ανεβάζετε ο ενας τον άλλο και ολα καλά.
Οσο για το ram καλό, που το θυμήθηκες? σου ειχα κάνει ποτέ ram με το Ε50? δεν θυμάμαι, με τι έπαιζες τότε? κοίτα ρε να μην θυμάμαι.
taramas έγραψε:
Παράδειγμα, PMHC, PTS, ASEET, OM-V, ελπίζω να σου κάνουν σαν παράδειγμα, οσο για το MAUS αν ενδιαφερόμουνα για τα στατιστικά μου δεν θα έδινα τον λογαριασμό μου ούτε και σε συμπαίκτες μου αλλά επειδή αυτη την περίοδο εργάζομαι οποτε χρειαστεί η κλαν τον λογαριασμό μου είναι διαθέσιμος, ειναι το πως το βλέπει ο καθένας, εγώ στο 47,60 wr θα είμαι, δεν πρόκειται να πάει παραπάνω αλλά δεν με προβληματίζει.
Αντιμετώπισες αυτές τις ομάδες σε CW????? Που και πότε? Και τέλος πάντων ποιο ήταν το αποτέλεσμα που αυτοί ήταν όλοι μωβ??? Έχεις 24000+ μάχες από αυτές να έκανε ο γιός σου 4-5000 και σου χάλασε τα στατς ή μέλη της κλαν σου δεν είχαν άρμα και έμπαιναν στα χιλιάδες CW με το δικό σου λογαριασμό? Αποφάσισε που έχουν χαλάσει τα νούμερα εκτός και εάν σε αυτό το επίπεδο βρίσκεσαι διότι μέχρι εκεί μπορείς, κάτι που για εμένα δεν είναι κακό αρκεί κάποιος να το παραδεχτεί. Το πρόβλημα υπάρχει όταν δεν το παραδεχόμαστε με τίποτα. Δεν θέλω να σου την πω αλλά βλέπω πολύ κόμπλεξ με το μωβ. Διότι μαλακίες κάνουν όλοι ανεξαρτήτου χρώματος. Απλά οι μωβ θα κάνουν ποιο λίγες
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
... ρε συ dolofonos προσπαθείς να επιχειρηματολογήσεις απέναντι σε έναν άνθρωπο που έχει γράψει πολλάκις πως με ξέρει σαν παίχτη ενώ δεν έχουμε παίξει μαζί σχεδόν ποτέ ... αυτό άλλωστε είναι και το θέμα που έχει μαζί μου ... βάζω στοίχημα πως έχει κεράσει γλυκό τους OM-V τους PTS κτλ ... μην την ψάχνεις τώρα, έλα κάτσε κι εσύ στο παρεάκι μου να τα λέμε και να ανεβάζουμε ο ένας τον άλλο... ότι τώρα έχω ανάγκη εγώ να ανεβάσω εσένα κι εσύ εμένα και τούμπαλιν ... δε παλεύεται λέμε ...
@taramas
Τα stats τα πιάνει κάποιος αφήνοντας τους άλλους να κάνουν όλη τη δουλειά ?
Ποιο stat θέλεις να δούμε για σύγκριση σε χαμηλό και υψηλό rating ?
Πες ένα, average dmg σε άρμα? k/d ? average kills ? WR ?
Δηλαδή όλη αυτή η ικανότητα δεν φαίνεται ποτέ πουθενά σε τίποτα ?
Η θεωρείς οτι εσύ κερδίζεις της μάχες που προστατεύεις το cap και οι άλλοι με 10% νίκες παραπάνω απο εσένα δεν ξέρουν τι να κάνουν ?
Μήπως με αυτό τον τρόπο κάνεις παραπάνω dmg ? Ούτε αυτό το βλέπω.
Μήπως σκοτώνεις παραπάνω και έχει καλύτερο K/D ? Ούτε.
Αυτα που λες δεν φαίνονται πουθενά
Η θεωρείς οτι εσύ κερδίζεις της μάχες που προστατεύεις το cap και οι άλλοι με 10% νίκες παραπάνω απο εσένα δεν ξέρουν τι να κάνουν ?
Και αφού είδε ότι όλα ήταν καλώς καμωμένα την 7η ημέρα αναπαύθηκε.
perseas- Αριθμός μηνυμάτων : 176
Τ γαματο με αυτή τν διαφωνία είναι πως η πλευρα υπέρ τν στατς μιλάει με επιχειρήματα και η άλλη πλευρά απαντάει με αερολογίες.Η άρνηση είναι πανίσχυρη
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
gregorakis έγραψε:... ρε συ dolofonos προσπαθείς να επιχειρηματολογήσεις απέναντι σε έναν άνθρωπο που έχει γράψει πολλάκις πως με ξέρει σαν παίχτη ενώ δεν έχουμε παίξει μαζί σχεδόν ποτέ ... αυτό άλλωστε είναι και το θέμα που έχει μαζί μου ... βάζω στοίχημα πως έχει κεράσει γλυκό τους OM-V τους PTS κτλ ... μην την ψάχνεις τώρα, έλα κάτσε κι εσύ στο παρεάκι μου να τα λέμε και να ανεβάζουμε ο ένας τον άλλο... ότι τώρα έχω ανάγκη εγώ να ανεβάσω εσένα κι εσύ εμένα και τούμπαλιν ... δε παλεύεται λέμε ...
Καλά κοιτα ενταξει τα ξαναείπαμε, μην τα ξαναλέμε, εισαι ο γαμάω, γυρνας μια μάχη μόνος σου, εισαι ο αδερφός του τσακ νορρις κλπ κλπ ολα καλά μέχρι εδώ αλλά σταμάτα τα παραμύθια ρε καραγκιόζη, αν επιμένεις σε αυτά που λές πάμε το στοίχημα να τελέιώνουμε, να δούμε επιτέλους ποιός λέει παραμύθια εδω μέσα, εγω και άλλα 4 ατομα να βεβαιώσουν αν εχουμε παίξει μαζί και μαζί τους και σε ξέρουνε,οπως ξέρουνε ολοι που σου γράφανε στο chat και δεν τους ελεγες ουτε γεια για να μην χαλάσεις το χρώμα σου, εχω τα στοιχεία με τις μάχες που έχω κάνει, βάλε το στοίχημα και αν εχω δίκηο θα σκάσεις και δεν θα ξαναμιλήσεις, εντάξει μεγάλε?
ee3509 έγραψε:@taramas
Δεν βλέπω πουθενα να είπα εγώ κάτι απο αυτά που παρουσιάζεις, επανελλειμένως εχω πεί οτι τα στατιστικά απο μόνα τους δεν δείχνουν πάντα την πραγματικότητα και εχω αναφέρει αρκετούς λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό, επίσης δεν ειπα οτι οι άλλοι με 10% νίκες παραπάνω δεν ξέρουν τι να κάνουν, απεναντίας ξέρουν πολύ καλά τι να κάνουν αλλά δεν το κάνουν, αυτό είναι το θέμα.
Επιτελους αν δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι που πιθανόν το κάνεις και εσύ τι να πω εγώ? να σου το εξηγήσω? δεν λέει, και για να τελειώνουμε εσυ νομίζεις οτι οταν παίζεις σε μια μάχη εισαι αόρατος? δεν βλέπουν οι άλλοι 14 τι κάνεις? ειμαι περίεργος να σε πετύχω σε κανένα random να δώ και με τα μάτια μου που λένε, θα σε βρώ όμως ή θα σε ψάχνω? εδω η απορία.
Δλδ θές να μας πείσεις πως ο GeneralHeinz ή ο SamJax δν ξέρουν τ κάνουν και πάντα παίζουν εις βάρος της ομάδας τους;taramas έγραψε:ee3509 έγραψε:@taramas
Δεν βλέπω πουθενα να είπα εγώ κάτι απο αυτά που παρουσιάζεις, επανελλειμένως εχω πεί οτι τα στατιστικά απο μόνα τους δεν δείχνουν πάντα την πραγματικότητα και εχω αναφέρει αρκετούς λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό, επίσης δεν ειπα οτι οι άλλοι με 10% νίκες παραπάνω δεν ξέρουν τι να κάνουν, απεναντίας ξέρουν πολύ καλά τι να κάνουν αλλά δεν το κάνουν, αυτό είναι το θέμα.
Επιτελους αν δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι που πιθανόν το κάνεις και εσύ τι να πω εγώ? να σου το εξηγήσω? δεν λέει, και για να τελειώνουμε εσυ νομίζεις οτι οταν παίζεις σε μια μάχη εισαι αόρατος? δεν βλέπουν οι άλλοι 14 τι κάνεις? ειμαι περίεργος να σε πετύχω σε κανένα random να δώ και με τα μάτια μου που λένε, θα σε βρώ όμως ή θα σε ψάχνω? εδω η απορία.
... θα γράψω μόνο κάτι τελευταίο και δε θα ασχοληθώ ξανά με αυτή την προσωπική κόντρα που δεν ενδιαφέρει κανένα ... έτσι για την ιστορία να πω πως το μένος σου απέναντί μου πηγάζει από το γεγονός πως όταν ήμασταν συμπαίκτες στη GR-AF δε πήγαινα ΠΟΤΕ platoon μαζί σου και με κάποιους άλλους π.χ. kenseis (εκτός ίσως από κανα δύο περιπτώσεις που ήταν ήδη το platoon έτοιμο και σε έβαζε ο τρίτος, ο thracian, ο maik907 ή ο dimis1987, γιατί εγώ αποκλείεται να σου έστελνα πρόσκληση) ... δε είχα τίποτα εναντίον σου ή εναντίον του κλεισθένη απλώς ΔΕΝ κάνω platoon με παίκτες κάτω από 51%-52% WR ... το ίδιο συνέβη και όταν ήμουν μέλος της HELAS αλλά εκεί τα παιδιά αν κι ενοχλήθηκαν από αυτό τουλάχιστο δε βγήκαν ποτέ δημόσια να μου επιτεθούν, να με ειρωνευτούν ή να με προσβάλλουν ... δεν έχω προσωπικά προβλήματα με κανένα στο παιχνίδι και έχω ξαναγράψει πως άλλο πράγμα είναι ένα avatar και άλλο πράγμα ο άνθρωπος πίσω από αυτό ... taramas μπορεί να είσαι ο καλύτερος σύζυγος, πατέρας, οικογενειάρχης, επαγγελματίας, χριστιανός και άνθρωπος γενικότερα αλλά στο WoT είσαι μεγάλος "μυρωδιάς" και τα αστεία επιχειρήματα που βρίσκεις για να αποδείξεις το αντίθετο σε καθιστούν επιεικώς γραφικό ...
... ο λόγος που δε συγκροτώ platoons με παίκτες με χαμηλό WR δεν είναι ο φόβος του να χάσω (που φυσικά υπάρχει διότι ένας παίκτης με 48% WR χάνει πιο πολλές φορές απ' όσες νικά, απλά μαθηματικά) αλλά ο κίνδυνος να επηρεαστεί η εξέλιξή μου... αν για παράδειγμα χάσω μια μάχη με τον taramas στο platoon το πρώτο πράγμα που θα σκεφτώ είναι πως κάποια μαλακία έκανε και χάσαμε και πως αυτός έφταιγε ... ο taramas όμως μπορεί να είχε παίξει πολύ πιο σωστά από μένα και η μάχη να χάθηκε από δικά μου κυρίως λάθη ... θα έχανα λοιπόν την ουσία, δε θα παρατηρούσα τα λάθη μου, θα είχα έτοιμο άλλοθι για κάθε αποτυχία και θα έπαιρνα σιγά σιγά την "κάτω βόλτα" ... θα γινόμουν ένας από αυτούς που γράφουν στο chat μόλις ψοφήσουν "noob team" ... πολλοί παίζουν το WoT για να χαλαρώνουν και να γουστάρουν ... άλλοι όμως παίζουμε το WoT για να ΝΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ... πρέπει να απολογηθούμε γιαυτό??? ... sry κιόλας ...
... ζητώ συγγνώμη από όλους για αυτήν τη δημόσια προσωπική αντιπαράθεση, δε θα έπρεπε εξ΄αρχής να εμπλακώ γνωρίζοντας πως δε θα κατέληγε πουθενά ... δε θα συνεχιστεί ...
... ο λόγος που δε συγκροτώ platoons με παίκτες με χαμηλό WR δεν είναι ο φόβος του να χάσω (που φυσικά υπάρχει διότι ένας παίκτης με 48% WR χάνει πιο πολλές φορές απ' όσες νικά, απλά μαθηματικά) αλλά ο κίνδυνος να επηρεαστεί η εξέλιξή μου... αν για παράδειγμα χάσω μια μάχη με τον taramas στο platoon το πρώτο πράγμα που θα σκεφτώ είναι πως κάποια μαλακία έκανε και χάσαμε και πως αυτός έφταιγε ... ο taramas όμως μπορεί να είχε παίξει πολύ πιο σωστά από μένα και η μάχη να χάθηκε από δικά μου κυρίως λάθη ... θα έχανα λοιπόν την ουσία, δε θα παρατηρούσα τα λάθη μου, θα είχα έτοιμο άλλοθι για κάθε αποτυχία και θα έπαιρνα σιγά σιγά την "κάτω βόλτα" ... θα γινόμουν ένας από αυτούς που γράφουν στο chat μόλις ψοφήσουν "noob team" ... πολλοί παίζουν το WoT για να χαλαρώνουν και να γουστάρουν ... άλλοι όμως παίζουμε το WoT για να ΝΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ... πρέπει να απολογηθούμε γιαυτό??? ... sry κιόλας ...
... ζητώ συγγνώμη από όλους για αυτήν τη δημόσια προσωπική αντιπαράθεση, δε θα έπρεπε εξ΄αρχής να εμπλακώ γνωρίζοντας πως δε θα κατέληγε πουθενά ... δε θα συνεχιστεί ...
... και για να πάμε παρακάτω ...
... "affirmative", "negative" και μαλακίες ... θέλω "noob arty" στο F5 και "noob team" στο F6 ...
... μεγάλη πληγή για μια ομάδα είναι οι παίκτες που έχουν την τάση να ψοφάνε πρώτοι, όχι τόσο γιατί κρεμούν την ομάδα αλλά γιατί παραμένουν στη μάχη και πρήζουν τα "νεύρα" των υπολοίπων ...
... OP για κάποιον είναι συνήθως το άρμα που ΔΕΝ έχει, αν το αποκτήσει θα έχει "νερφαριστεί" ...
... είναι τυχαίο ή αυτός που επέλεξε τα χρώματα ανάλογα με τα στατιστικά των παικτών έχει διεστραμμένο χιούμορ???? τα "χαμηλά" χρώματα είναι έντονα και ευχάριστα (κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί) ενώ τα υψηλά πένθιμα και μουντά (μπλε, μωβ, άντε να βάλουμε και μαύρο) ... λες όσο ανεβαίνουν τα stats να πέφτουμε σε κατάθλιψη ... "Μακάριοι οι πτωχοί των στατιστικών, ότι αυτών εστί η βασιλεία του WoT" ...
... "affirmative", "negative" και μαλακίες ... θέλω "noob arty" στο F5 και "noob team" στο F6 ...
... μεγάλη πληγή για μια ομάδα είναι οι παίκτες που έχουν την τάση να ψοφάνε πρώτοι, όχι τόσο γιατί κρεμούν την ομάδα αλλά γιατί παραμένουν στη μάχη και πρήζουν τα "νεύρα" των υπολοίπων ...
... OP για κάποιον είναι συνήθως το άρμα που ΔΕΝ έχει, αν το αποκτήσει θα έχει "νερφαριστεί" ...
... είναι τυχαίο ή αυτός που επέλεξε τα χρώματα ανάλογα με τα στατιστικά των παικτών έχει διεστραμμένο χιούμορ???? τα "χαμηλά" χρώματα είναι έντονα και ευχάριστα (κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί) ενώ τα υψηλά πένθιμα και μουντά (μπλε, μωβ, άντε να βάλουμε και μαύρο) ... λες όσο ανεβαίνουν τα stats να πέφτουμε σε κατάθλιψη ... "Μακάριοι οι πτωχοί των στατιστικών, ότι αυτών εστί η βασιλεία του WoT" ...
Καλησπέρα σας,
Αν μου επιτρέπετε απο τους λοιπούς σεβαστούς παίκτες με μεγαλύτερα στατιστικά απο εμένα να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Σέβομαι την άποψη των παικτών που λένε ότι όντως τα στατιστικά παίζουν σημαντικό ρόλο και εκφράζωντας αυτήν την άποψη θα έπρεπε να μην βρίσκομαι εδώ σύμφωνα με τα λεγόμενα του σεβαστού παίκτη (εε3509) αλλά και του κριτή (Sanguinius).
Θα ξεκινήσω απο τις τελευταίες εκφράσεις του αξιόλογου παίκτη (dolofonou) εάν μου επιτρέπετε που είπε τα εξής "όλα τα χρώματα κάνουν τις ίδιες μαλακίες απλά οι μώβ τις λιγότερες".
Εφόσον τα στατιστικά παίζουν το σημαντικότερο λόγο, που σημαίνει κανείς απο εσάς τους πολύ καλούς χρωματιστούς παίκτες δεν θα με βάζατε ποτέ στο πλατούν σας(επιτρεψέ μου αγαπητέ gregoraki να σεβαστώ και να συμφωνήσω με αυτό που γράφεις "το μυαλό σου θα πάει σίγουρα στο τι βλακεία έκανα εγώ και χάσαμε" σε μένα το μεγάλο κακό αλλά όχι σε σένα τόσο, με ποιό κρητήριο οι μώβ, ληλά παίκτες αποφασίζουν εάν θα εμπλακούν στην μάχη γρήγορα η αργά?
Εάν βαθμολογούσατε τα κριτήρια σε κλίμακα απο 0 εώς 10, σίγουρα θα τα βάζατε 7ή8ή9 και το 1 απλά η γρήγορη σκέψη και αντίληψη του παίκτη να καλύψει τα πιθανά κενά (όπως εκφράστκε κάποιος παίκτης δεν είναι pvp μόνο,αλλά υπάρχουν και άλλοι 14 που παίζουν) που πιστεύετε οι παίκτες ληλά και μώβ αντλούν την κινητήρια δύναμη να προωθηθούν η να μείνουν πίσω?
Σας ερωτώ, δίοτι όντως έχω δεί παίκτες ληλά ή μώβ, να τρέχουν γρήγορα να πάρουν την μάχη αλλά να μην ακολουθούν τόσο απο πίσω τους οι πράσινοι,κίτρινοι,πορτοκαλοί και να χάνουν τον αγώνα ρίχνωντας το φταίξιμο στους άλλους και όχι σε αυτούς. Αλλά και κάποιες φορές δεν ακολουθούν , οι πράσινοι, κίτρινοι, πορτοκαλοί κάνουν τους ήρωες, τρώνε τους εχθρούς και οι μώβ ή λιλά έχουν πεθάνει εδώ και ώρα χωρίς να φωνάξουν τους άλλους.
Και τελειώνοντας για να μην σας κουράζω,θα ήθελα να σταθώ στην προτελευταία πρόταση του πολύ καλού παίκτη (gregoraki) παίζουμε το wot για να νικάμε και να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Θεωρώ ότι όλοι ανεξαρτήτως χρώματος παίζουμε το παιχνίδι αυτό για να νικάμε και να γινόμαστε καλίτεροι,απλά εσείς (μώβ ή λιλά )που σας αποδεχόμαστε το παίζετε για να ξεπεράσετε τους ευατούς σας και σεβόμαστε αυτό που κάνετε, ενώ εμείς απο την πλευρά μας που δεν θα φτάσουμε ποτέ να είμαστε μώβ ή λιλά απλά προσπαθούμε να μάθουμε απο τα λάθοι μας και ίσως κάποτε παίκτες σαν εσάς μας σεβαστείτε και μας δώσετε την ευκαιρία να παίξουμε μαζί σε ένα πλατούν.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Με εκτίμηση
DocMustang Greek Brothers of Arms
Αν μου επιτρέπετε απο τους λοιπούς σεβαστούς παίκτες με μεγαλύτερα στατιστικά απο εμένα να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Σέβομαι την άποψη των παικτών που λένε ότι όντως τα στατιστικά παίζουν σημαντικό ρόλο και εκφράζωντας αυτήν την άποψη θα έπρεπε να μην βρίσκομαι εδώ σύμφωνα με τα λεγόμενα του σεβαστού παίκτη (εε3509) αλλά και του κριτή (Sanguinius).
Θα ξεκινήσω απο τις τελευταίες εκφράσεις του αξιόλογου παίκτη (dolofonou) εάν μου επιτρέπετε που είπε τα εξής "όλα τα χρώματα κάνουν τις ίδιες μαλακίες απλά οι μώβ τις λιγότερες".
Εφόσον τα στατιστικά παίζουν το σημαντικότερο λόγο, που σημαίνει κανείς απο εσάς τους πολύ καλούς χρωματιστούς παίκτες δεν θα με βάζατε ποτέ στο πλατούν σας(επιτρεψέ μου αγαπητέ gregoraki να σεβαστώ και να συμφωνήσω με αυτό που γράφεις "το μυαλό σου θα πάει σίγουρα στο τι βλακεία έκανα εγώ και χάσαμε" σε μένα το μεγάλο κακό αλλά όχι σε σένα τόσο, με ποιό κρητήριο οι μώβ, ληλά παίκτες αποφασίζουν εάν θα εμπλακούν στην μάχη γρήγορα η αργά?
Εάν βαθμολογούσατε τα κριτήρια σε κλίμακα απο 0 εώς 10, σίγουρα θα τα βάζατε 7ή8ή9 και το 1 απλά η γρήγορη σκέψη και αντίληψη του παίκτη να καλύψει τα πιθανά κενά (όπως εκφράστκε κάποιος παίκτης δεν είναι pvp μόνο,αλλά υπάρχουν και άλλοι 14 που παίζουν) που πιστεύετε οι παίκτες ληλά και μώβ αντλούν την κινητήρια δύναμη να προωθηθούν η να μείνουν πίσω?
Σας ερωτώ, δίοτι όντως έχω δεί παίκτες ληλά ή μώβ, να τρέχουν γρήγορα να πάρουν την μάχη αλλά να μην ακολουθούν τόσο απο πίσω τους οι πράσινοι,κίτρινοι,πορτοκαλοί και να χάνουν τον αγώνα ρίχνωντας το φταίξιμο στους άλλους και όχι σε αυτούς. Αλλά και κάποιες φορές δεν ακολουθούν , οι πράσινοι, κίτρινοι, πορτοκαλοί κάνουν τους ήρωες, τρώνε τους εχθρούς και οι μώβ ή λιλά έχουν πεθάνει εδώ και ώρα χωρίς να φωνάξουν τους άλλους.
Και τελειώνοντας για να μην σας κουράζω,θα ήθελα να σταθώ στην προτελευταία πρόταση του πολύ καλού παίκτη (gregoraki) παίζουμε το wot για να νικάμε και να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Θεωρώ ότι όλοι ανεξαρτήτως χρώματος παίζουμε το παιχνίδι αυτό για να νικάμε και να γινόμαστε καλίτεροι,απλά εσείς (μώβ ή λιλά )που σας αποδεχόμαστε το παίζετε για να ξεπεράσετε τους ευατούς σας και σεβόμαστε αυτό που κάνετε, ενώ εμείς απο την πλευρά μας που δεν θα φτάσουμε ποτέ να είμαστε μώβ ή λιλά απλά προσπαθούμε να μάθουμε απο τα λάθοι μας και ίσως κάποτε παίκτες σαν εσάς μας σεβαστείτε και μας δώσετε την ευκαιρία να παίξουμε μαζί σε ένα πλατούν.
Με εκτίμηση
DocMustang- Αριθμός μηνυμάτων : 17
Εγω τ έχω πει η WG μια φορα τν μέρα πρέπει να μας δίνει τ δικαίωμα να χαστουκιζουμε έναν παίχτηgregorakis έγραψε:... και για να πάμε παρακάτω ...
Πρώτον ποτέ δν είπα πως όσοι δν ειναι καλοί δν πρέπει να παίζουν,έχω φάει πολύ κράξιμο και negrep γιατί υποστηρίζω ακράδαντα πως δν πρέπει να υπάρξει skill based mm,γιατί υα καταδίκαζε τους λιγοτερο ικανούς παίχτες.Αυτο που λέω ειναι πως τ στατιστικά δείχνουν τς ικανότητες τ παίχτη και οταν λέω στατιστικά δν εννοω τ wn7 και τ eff αυτά εύκολα φτιαχνοντε,πάρε ένα 50 100 κάνε μέσο όρο ζημίας 1500 εχε και ένα wr 50% και τσιμπησες 2000 wn7 ενώ στν ουσία δν έκανες τίποτα 1500 ειναι ο μέσος όρος ζημίας ενός γεμιστηρα.Δευτερον κάθε παίχτης έχει τς δικές τ προϋποθέσεις για πλατουν,άλλοι έχουν τιερς άλλοι έχουν στατιστικά,προσωπικά δν μου αρέσει να κανω πλατουνς γενικά μόνο με 4 άτομα κάνω γιατί πραγματικα διασκεδάζω μαζί τς,είτε νικαμε είτε χάνουμε με τς 3 ρίχνω πολύ γέλιο γιατί λέμε μαλακιες όλη τν ώρα και με τν 4η μ αρέσει γτ τν εκτιμώ πολύ για τ εύρος τν γνώσεων που έχει τοσο στ παιχνίδι όσο και εκτός παιχνιδιού,οπότε για αν θές να κανείς πλατουν μαζί μου θα πρέπει να μου προκαλείς τ ενδιαφέρον σαν άνθρωπος και όχι σαν παίχτης.Τελος δν είμαι κριτής,εριστικός και μισάνθρωπος ναι αλλά όχι κριτήςDocMustang έγραψε:Καλησπέρα σας,
Με εκτίμηση
Και στις δύο ερωτήσεις η απάντηση είναι το μυαλό και η κρίση τους (στα αγγλικά λέγεται "situational awareness"), που προφανώς λόγω του αποτελέσματος είναι καλύτερη από των κόκκινων και κίτρινων παικτών.DocMustang έγραψε:
- ...με ποιό κρητήριο οι μώβ, ληλά παίκτες αποφασίζουν εάν θα εμπλακούν στην μάχη γρήγορα η αργά?
- ...που πιστεύετε οι παίκτες ληλά και μώβ αντλούν την κινητήρια δύναμη να προωθηθούν η να μείνουν πίσω?
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Δικαίωμα του καθενός είναι νε γουστάρει τα νούμερα που έχει είτε είναι άψογα είτε όχι. Από εκεί και πέρα όμως αν έστω και λίγο ενδιαφέρετε πρέπει να δει τι φταίει. ΟΧΙ δεν φταίει το ΜΜ ούτε η τύχη ούτε η WG ούτε τα ντινκ ούτε η μηδενικές φταίει ο ίδιος και όσο ποιο γρήγορα το καταλάβει τόσο καλύτερα γι αυτόν και την ομάδα του. Δικαιολογίες έχω ακούσει άπειρες γιατί πολύ απλά δεν παραδέχεται κανείς ότι τόσο μπορώ βρε άνθρωπε μου. Και αντί πχ να πιάσει τον gregoraki και να τον ρωτήσει πως μπορεί να γίνει καλύτερος απλά του την λέει. Έχω ζαλίσει πολύ κόσμο με το παράδειγμα του ανιψιού μου που από 400 eff έχει φτάσει σχεδόν στο 1100 wn γιατί πολύ απλά ζορίστηκε, τον έβαλα σε training του έδειξα τα βασικά μετά platoon TC και έκανε και την πρώτη του μάχη πριν λίγες μέρες σε CW με 4000 damage. Δεν θα γίνει μπλε αλλά στο 1300 θα φτάσει που σημαίνει ότι μπήκε στο νόημα του παιχνιδιού. Στους Έλληνες υπάρχει κόμπλεξ.- όταν λες κάποιον έλα να σου δείξω κάτι είναι σαν να τον βρίζεις. Και για να λέμε την αλήθεια το 80% τον Ελλήνων παικτών θέλει training από άτομα που γνωρίζουν ΚΑΙ ΟΧΙ από άτομα που νομίζουν ότι γνωρίζουν.
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Ένας άντρας 33 ετών μιλάει με μυαλό 53 ετών και για αυτο παίζεις τοσο καλά.'nough saiddolofonos έγραψε:Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Δικαίωμα του καθενός είναι νε γουστάρει τα νούμερα που έχει είτε είναι άψογα είτε όχι. Από εκεί και πέρα όμως αν έστω και λίγο ενδιαφέρετε πρέπει να δει τι φταίει. ΟΧΙ δεν φταίει το ΜΜ ούτε η τύχη ούτε η WG ούτε τα ντινκ ούτε η μηδενικές φταίει ο ίδιος και όσο ποιο γρήγορα το καταλάβει τόσο καλύτερα γι αυτόν και την ομάδα του. Δικαιολογίες έχω ακούσει άπειρες γιατί πολύ απλά δεν παραδέχεται κανείς ότι τόσο μπορώ βρε άνθρωπε μου. Και αντί πχ να πιάσει τον gregoraki και να τον ρωτήσει πως μπορεί να γίνει καλύτερος απλά του την λέει. Έχω ζαλίσει πολύ κόσμο με το παράδειγμα του ανιψιού μου που από 400 eff έχει φτάσει σχεδόν στο 1100 wn γιατί πολύ απλά ζορίστηκε, τον έβαλα σε training του έδειξα τα βασικά μετά platoon TC και έκανε και την πρώτη του μάχη πριν λίγες μέρες σε CW με 4000 damage. Δεν θα γίνει μπλε αλλά στο 1300 θα φτάσει που σημαίνει ότι μπήκε στο νόημα του παιχνιδιού. Στους Έλληνες υπάρχει κόμπλεξ.- όταν λες κάποιον έλα να σου δείξω κάτι είναι σαν να τον βρίζεις. Και για να λέμε την αλήθεια το 80% τον Ελλήνων παικτών θέλει training από άτομα που γνωρίζουν ΚΑΙ ΟΧΙ από άτομα που νομίζουν ότι γνωρίζουν.
Sanguinius έγραψε:Ένας άντρας 33 ετών μιλάει με μυαλό 53 ετών και για αυτο παίζεις τοσο καλά.'nough saiddolofonos έγραψε:Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Δικαίωμα του καθενός είναι νε γουστάρει τα νούμερα που έχει είτε είναι άψογα είτε όχι. Από εκεί και πέρα όμως αν έστω και λίγο ενδιαφέρετε πρέπει να δει τι φταίει. ΟΧΙ δεν φταίει το ΜΜ ούτε η τύχη ούτε η WG ούτε τα ντινκ ούτε η μηδενικές φταίει ο ίδιος και όσο ποιο γρήγορα το καταλάβει τόσο καλύτερα γι αυτόν και την ομάδα του. Δικαιολογίες έχω ακούσει άπειρες γιατί πολύ απλά δεν παραδέχεται κανείς ότι τόσο μπορώ βρε άνθρωπε μου. Και αντί πχ να πιάσει τον gregoraki και να τον ρωτήσει πως μπορεί να γίνει καλύτερος απλά του την λέει. Έχω ζαλίσει πολύ κόσμο με το παράδειγμα του ανιψιού μου που από 400 eff έχει φτάσει σχεδόν στο 1100 wn γιατί πολύ απλά ζορίστηκε, τον έβαλα σε training του έδειξα τα βασικά μετά platoon TC και έκανε και την πρώτη του μάχη πριν λίγες μέρες σε CW με 4000 damage. Δεν θα γίνει μπλε αλλά στο 1300 θα φτάσει που σημαίνει ότι μπήκε στο νόημα του παιχνιδιού. Στους Έλληνες υπάρχει κόμπλεξ.- όταν λες κάποιον έλα να σου δείξω κάτι είναι σαν να τον βρίζεις. Και για να λέμε την αλήθεια το 80% τον Ελλήνων παικτών θέλει training από άτομα που γνωρίζουν ΚΑΙ ΟΧΙ από άτομα που νομίζουν ότι γνωρίζουν.
Δηλαδή και οι 2 παίζανε wot από 1s χρόνου οπότε το ηλικιακό είναι δείκτης εμπειρίας; Αν όχι μπορείς να μου εξηγήσεις πως εσύ συνδυάζεις το ηλικιακό ως προς τις απόψεις τους στο wot;
Ghostalker- Αριθμός μηνυμάτων : 42
Εγώ έχω μια απορία πως πάντα οι μοβ όταν παίζουν με 10 πέφτουν πρώτοι ??? μάλλον φταίει οτι έχουν μάθει τα μικρά TIER μόνο . . .
HeeroYuy997- Αριθμός μηνυμάτων : 96
Σελίδα 5 από 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Παρόμοια θέματα
» Ενδιαφέροντα στατιστικά
» Στατιστικά - Φόρμουλες - Personal Rating
» "Δεξαμενή" ελλήνων παικτών για TC & TB
» Συναντηση παικτών ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
» στατιστικα, πως διαβαζονται, τι σημασια εχουν και πως μεταφραζονται στη μαχη
» Στατιστικά - Φόρμουλες - Personal Rating
» "Δεξαμενή" ελλήνων παικτών για TC & TB
» Συναντηση παικτών ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
» στατιστικα, πως διαβαζονται, τι σημασια εχουν και πως μεταφραζονται στη μαχη