World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2

+38
avacus
PanayiotisG
Teknoman28
imperiumgraecum
steelalive17
ChessMaster
mementoM0ri
mais13
nightwish04
mparek4
griniaris
Gathunter
Aedile
killersot
KILLER01
Quickyelder
spartakos
Marita89
iRocket
[GREEK]aris25
gr68
LASKAS
37EMA
amauro
Ghostalker
GRC_Macedonian
trexas
panoc
DocMustang
HeeroYuy997
Kostis_Larsson
taramas
dolofonos
cgakis
Founder
perseas
Sanguinius
gregorakis
42 απαντήσεις

Σελίδα 7 από 29 Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 7 Empty Απ: Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2

Δημοσίευση από taramas Κυρ Δεκ 08, 2013 5:11 am

perseas έγραψε:Φίλε Gregor έχω εγκαταλείψει το συστηματικό παιχνίδι στο WOT εδώ και μήνες. Τώρα πια ασχολούμαι με το WT μιας και έχω premium για τις επόμενες 393 μέρες, μετά θα δω.

Φίλε Tarama σε παρακαλώ στείλε μου μια φωτογραφία που είμαι πάνω στο καλάμι γιατί τις έχω χάσει.
Δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά και νομίζω οτι το κατάλαβες, αλλά δεν πειραζει να το εξηγήσω καλύτερα, αναφέρομαι σε κάποιες ομάδες που αναπτύσσουν αυτοί του είδους την νοοτροπία τπυ εμείς είμαστε και κανείς άλλος οπου βέβαια ανήκες και εσύ ή ανήκεις ακόμη δεν ξέρω.
Το παραπάνω ειναι απλά σχόλιο και οπωσδήποτε δεν είμαι εγώ αυτός που θα τους πώ τι θα κάνουν και πώς για να εξηγούμαστε, προσωπικά χαίρομαι για κάθε επιτυχία Ελληνικής clan και λυπάμαι για κάθε αποτυχία, επίσης λυπάμαι κάθε φορά που βλέπω την έπαρση κάποιων που σε κάθε επιτυχία αλαλάζουν και οταν έρθει η αποτυχία τους χάνουμε και δεν ακούγονται πουθενά.

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 747

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 7 Empty Απ: Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2

Δημοσίευση από LASKAS Κυρ Δεκ 08, 2013 9:04 am

Καλοσορίζουμε επίσημα την ASPIS!Η τέταρτη ομάδα πλέον ( GREEK - GREED - GAMAW -ASPIS ) που ενσωματώνεται στην νέα GREEK - GREK1.Καλές μάχες παιδιά!
Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν κ θα ολοκληρωθούν οι μετακινήσεις των παικτών.
Ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας να ενώσουμε και άλλες παρέες ελλήνων παικτών με σκοπό να δημιουργηθεί μια δυνατή ΕΛΛΗΝΙΚΗ κοινότητα στο WOT.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την LASKAS στις Τρι Ιαν 21, 2014 8:52 am, 1 φορά
LASKAS
LASKAS

Αριθμός μηνυμάτων : 580

Δημοσίευση από dolofonos Κυρ Δεκ 08, 2013 10:05 am

Βρε μία λογική. Άρα μπάλα και μπάσκετ Ελληνικές ομάδες δεν έχουμε πολλές. Επιτυχίες είχαν για τα δεδομένα τους πολλές Ελληνικές κλαν. Κάποιοι μπορεί να είναι καινούργιοι στο παιχνίδι και να μην ξέρουν κάποιοι άλλοι απλά δεν θέλουν να το αναγνωρίσουν. Άλλο πήρα πρωτάθλημα ερασιτεχνικό και άλλο champions  league. Για μένα και τα δύο είναι πολύ σημαντικά απλά να ξέρεις και εσύ ο ίδιος που βρίσκεσαι και να μην πετάς στα σύννεφα.
dolofonos
dolofonos

Αριθμός μηνυμάτων : 428

Δημοσίευση από LASKAS Κυρ Δεκ 08, 2013 11:06 am

Καλοσορίζουμε επίσημα την ASPIS!Η τέταρτη ομάδα πλέον ( GREEK - GREED - GAMAW -ASPIS ) που ενσωματώνεται στην νέα GREEK - GREK1.Καλές μάχες παιδιά!
Ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας να ενώσουμε και άλλες παρέες ελλήνων παικτών με σκοπό να δημιουργηθεί μια δυνατή ΕΛΛΗΝΙΚΗ κοινότητα στο WOT.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την LASKAS στις Τρι Ιαν 21, 2014 8:52 am, 2 φορές συνολικά
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από dolofonos Κυρ Δεκ 08, 2013 12:07 pm

Αυτά που λες όμως τα λες σαν να μην τα έκανε κανείς πριν από εσένα. Επίσης για να υποτιμήσεις(έτσι καταλαβαίνω) την προσπάθεια άλλων μιλάς για τους ξένους παίκτες που μπαίνουν σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδες. Μιλάς για την HARD του παρελθόντος αλλά πόσο καλά ξέρεις τι γινόταν?
dolofonos
dolofonos

Δημοσίευση από LASKAS Κυρ Δεκ 08, 2013 12:43 pm

Έχει επεξεργασθεί από τον/την LASKAS στις Τρι Ιαν 21, 2014 8:53 am, 1 φορά
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από dolofonos Κυρ Δεκ 08, 2013 12:54 pm

Οκ ήσουν στην HARD2 κάποτε, πόσες CW TC platoon μάχες έκανες με κάποιον από εκεί μέσα??? Τς μπήκες ποτέ???
dolofonos
dolofonos

Δημοσίευση από LASKAS Κυρ Δεκ 08, 2013 1:03 pm

Tο θέμα μας είναι αν έμπαινα στο ts ή αν μιλάτε αγγλικά εσείς στο ts?δεν έχει νόημα να συνεχιστεί αυτή η κουβένταVery Happy
Καλή συνέχεια στις ελληνικές clan και στις << ελληνικές >>  clan Very Happy
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από dolofonos Κυρ Δεκ 08, 2013 4:40 pm

Οπότε δεν συμμετείχες σε τίποτα στην HARD2 αλλά γνωρίζεις τα πάντα και για την HARD HARDS HARDX κ.τ.λ. γιατί κάποιος σου είπε κάτι. ΟΚ πάω πάσο. Και το θέμα δεν είναι η HARD αλλά οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα να σέβεται τον άλλο και όχι να προσπαθεί να μειώσει την προσπάθεια του.
dolofonos
dolofonos

Δημοσίευση από LASKAS Κυρ Δεκ 08, 2013 9:36 pm

LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από Επισκέπτης Δευ Δεκ 09, 2013 4:19 am

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι οτι αυτη τη στιγμή παίζουμε σε ενα χάρτη ερασιτεχνικό και να χαμηλώσουμε τους τόνους. 
Δεν σημαίνει οτι ο ξαφνου η Helas έγινε Clan Ευρώπης... 

Τέλος θα ήθελα να παρατηρήσω οτι εκει που συζητάγαμε για μεγάλωμα και συμμαχίες και και και έχουμε βρεθει με αποσπάσεις και δημιουργία και καινούριων συμμαχιών, στρατολογήσεις αναμεταξυ μας και το γνωστο ξεκατίνιασμα... 

Μια χαρά τα πάμε ...

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από spartakos Δευ Δεκ 09, 2013 11:56 am

Αν θές κάτι πέσ' το στα ίσα. Πιο είναι το πρόβλημά σου ακριβώς? Οι ξένοι στις ελληνικές clan? 

Εκεί που είσαι τώρα δηλαδή βγάζεις το premium του μήνα? Και μάλλον όπως έχεις καταλάβει μιλάμε english.Και χρυσό πέρνουμε και καλά περνάμε και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Κάτι που μάλλον εσύ δεν έχεις και γι' αυτό τρώγεσαι με τα ρούχα σου.

spartakos
spartakos

Αριθμός μηνυμάτων : 41

Δημοσίευση από LASKAS Δευ Δεκ 09, 2013 2:10 pm

LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από taramas Δευ Δεκ 09, 2013 3:26 pm

Κοίτα THRACIAN, εγώ τουλάχιστον δεν εχω πρόβλημα με οτι θέλει να κάνει ο καθένας οχι μόνο γιατί είναι δικαίωμά του αλλά και γιατί πρέπει το δικαίωμα αυτό να γίνεται και σεβαστό, αν θέλετε να είστε πολυεθνική ομάδα καλώς να το κάνετε, θα κόψετε ομως το "Ελληνική" γιατί δεν κολλάει και θυμίζει την φέτα δανίας, απο την άλλη αν περνάτε καλά εσείς το ξέρετε και στην τελική εσείς το απολαμβάνετε, εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο όπως δεν έχετε και εσεις για τους άλλους, αρα τα διάφορα σχόλια που κατα καιρούς πέφτουν είναι περιττά και αδιάφορα.
Τώρα οσο για τους "καλούς Ελληνες παίχτες που παίζουν σε ξένες clan" ειδικά για κάποιυς που γνωρίζω μόνο γέλια προκαλεί και δεν αναφέρομαι σε όλους για να μην παρεξηγηθώ, αναφέρομαι σε μερικούς απο αυτούς που γνωρίζω.

taramas

Δημοσίευση από dolofonos Δευ Δεκ 09, 2013 4:39 pm

Λοιπόν θα ορίσουμε μία επιτροπή η οποία θα μας λέει ποιοι μπορούν να χρησιμοποιούν το "Ελληνική κλαν" για το τι γλώσσα μιλάνε στο τς τους την σύνθεση τον παικτών ΑΦΜ ποινικό μητρώο κτλ.. Άντε έχουμε πολλούς υποψήφιους βλέπω οπότε θα λυθούν τα δικά μας χέρια όταν θα βλέπουμε τον χάρτη δεν θα λέμε όπα HARDX HELLAS GREED κτλ είναι μία Ελληνική κλαν θα κοιτάμε την λίστα και αν η επιτροπή μας πει ότι είναι Ελληνική τότε λέμε μπράβο στα παιδιά αν όχι λέμε τα λαμόγια δυσφημούν το τίμιο Ελληνικό ταλέντο.
dolofonos
dolofonos

Δημοσίευση από gregorakis Τρι Δεκ 10, 2013 2:57 am

... η διαβρωση ξεκίνησε όταν άνοιξε το πρώτο "αγγλικά στρατηγάκης" στην αθήνα ... τελικά καταλήξαμε στην τρόικα ... αχ αν είχαμε προβλέψει και το είχαμε κάψει τότε  Embarassed ...
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τρι Δεκ 10, 2013 4:51 am

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 7 Stephen-Colbert-Popcorn

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από taramas Τρι Δεκ 10, 2013 5:04 am

Εξυπνάδες εχουμε ολοι να πούμε, αν πρόκειται να κάνουμε διαγωνισμό εξυπνάδας να φέρω καφέ και να απολαύσω τις εξυπνάδες του gregorakis που ειναι πράγματι απολαυστικές άσχετα αν το γεγονός οτι οταν άνοιξε το πρώτο "αγγλικά στρατηγάκης" ο ίδιος δεν ήταν ούτε στο μυαλό του πατέρα του.
Ας πάμε όμως στο προκείμενο μέχρι την επόμενη εξυπνάδα, τουλάχιστον θεωρητικά (κατά την άποψη μου και πρακτικά) ειναι ευκολότερο να στηθεί μια ομάδα και με ξένους παίχτες παρά μια αμιγώς Ελληνική, κι αυτό γιατί η συμπεριφορά των Ελλήνων αλλάζει άρδην στην συνεργασία τους με ξένους, αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος για το προηγούμενο σχόλιό μου, γνωρίζω Ελληνες παίχτες που σε Ελληνικές ομάδες δημιουργούσαν μόνο προβλήματα κυρίως προβάλλοντας το "εγώ" τους και οταν πήγαν σε ξένη ομάδα το εγώ τους πήγε περίπατο, μερικοί δε απο αυτούς το έχουν παραδεχτεί και οι ίδιοι.
Ειναι δυσκολότερο να στήσεις μια αμιγώς Ελληνική ομάδα και να πάει καλά με 100 Ελληνες που έχουν 200 απόψεις και που ο καθένας πιστεύει οτι είναι καλύτερος όλων, τώρα οπως είπα και πρίν, κάθε προσπάθεια είναι σεβαστή και οι επιτυχίες μόνο χαρά μπορούν να μας δώσουν και αρκεί που συμμετέχουν Ελληνες γιατι ενα κομμάτι της επιτυχίας ανοίκει και σε αυτούς.
Τέλος για μένα ισχύει ενα πράγμα, στο παιχνίδι αυτό είναι σπάνιο να βρείς φίλους, αν τους βρείς τότε δεν εχει καμμία σημασία αν είναι ξένοι ή Ελληνες πρέπει να τιμήσεις την φιλία αυτή εξισου το ίδιο.
Τώρα στα ονόματα δεν θα κολλήσουμε ειναι δευτερεύουσας σημασίας αρεκί μόνο να γνωρίζουμε και να αναγνωρίζουμε τι κάνουμε και πώς.

taramas

Δημοσίευση από iRocket Τετ Δεκ 11, 2013 10:20 am

Ελα τι θα γινει ρε παιδες? περασανε ποσες ωρες απο το τελευταιο ποστ και ακομα καμια απαντηση? Αντε ρε παιδι μου να δουμε τι θα γινει!

iRocket

Αριθμός μηνυμάτων : 24

Δημοσίευση από taramas Τετ Δεκ 11, 2013 5:57 pm

Μην ανησυχείς η επόμενη εξυπνάδα είναι καθ'οδόν, το καλό πράγμα αργεί, υπομονή.

taramas

Δημοσίευση από Marita89 Πεμ Δεκ 12, 2013 6:20 am

LASKAS έγραψε:Η hardx είναι ελληνική ομάδα???Αν στο μέλλον το 70% έλληνες - 30% ξένοι γίνει 40% έλληνες και 60 % ξένοι θα είναι πάλι ελληνική επειδή αυτό σας αρέσει να λέτε???
Όταν θέλετε να βάλετε στην ομάδα έναν παικταρά ξένο ...τι του υπόσχεστε από χρυσό???
Η απόφαση να βάλετε στην ομάδα ξένους ήταν γιατί τσακωνόσασταν ή γιατί δεν βγάζατε το premium σας από τον χάρτη???
Οταν απαντήσετε σε όλα αυτά τα ερωτήματα θα καταλάβετε και πόση αξία έχουν οι δικές μας επιτυχίες ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ παίκτες....

ΥΓ. ούτε χρυσαυγίτης είμαι, ούτε έχω κάτι με τους ξένους αφού ήμουν σε ξένη clan 5 μήνες!Απλά θέλω να δω ελλήνικές ομάδες να δυναμώνουν, όχι μούφα ελληνικές ομάδες..

Τι ειναι αυτα ρε?παλι μαλωνετε?ο ενας εχει να πει κατι κακο για τον αλλον(δεν εχεις καλα στατιστικα,ο αλλος δεν εχετε ελληνικη ομαδα).Ψαξε ρε συ Λασκας την HARDX(η οποια ειναι η μοναδικη που παιζει Ευρωπη οπου οι περιοχες δινουν τριπλασιο gold απο τις χωρες του τριτου κοσμου)και δες οτι εχει μπολικους ελληνες καλους(πανω απο 1400 wn7)και οτι οι ξενοι μισθοφοροι οπως λες ειναι πολυ πολυ λιγοι.Δεν λεω οτι η HARDX ειναι αμιγως ελληνικη ομαδα αλλα ειναι η καλυτερη ομαδα με Ελληνες commander και πλειοψηφια Ελληνων παιχτων.Και Λασκας δεν λεω οτι εσεις δεν ειστε καλοι,το μονο π λεω ειναι οτι φαγωνεστε επειδη εχεσε η φοραδα του αλλου στο δικο σας χωραφι πριν απο χρονια..Το νεο Thread ανοιξε επειδη στο παλιο εγινε χαμος.Και επειδη αρχισα κ εγω να μαλωνω με αυτο το ποστ δεν θα γραψω ξανα τπτ στο φορουμ αν δω οτι εχει προηγηθει χαμος.  rendeer 

Marita89

Αριθμός μηνυμάτων : 230

Δημοσίευση από LASKAS Πεμ Δεκ 12, 2013 10:25 am

Έχει επεξεργασθεί από τον/την LASKAS στις Τρι Ιαν 21, 2014 8:54 am, 1 φορά
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από iRocket Πεμ Δεκ 12, 2013 1:26 pm

Παντως για μουφα Ελληνικη ομαδα κατι κανουμε να'ουμ !

iRocket

Αριθμός μηνυμάτων : 24

Δημοσίευση από taramas Πεμ Δεκ 12, 2013 1:56 pm

iRocket έγραψε:Παντως για μουφα Ελληνικη ομαδα κατι κανουμε να'ουμ !

Μιά χαρά είστε, περιοχές έχετε, συμμαχίες κάνατε για να πάτε μπροστά, περνάτε καλά (εσείς το ξέρετε), βάλατε και μερικούς ξένους στην ομάδα (δεν ειμαι αντίθετος σε αυτό, μάλιστα άποψή μου ειναι οτι καλό σας εκανε, πιθανόν να έκοψαν το ηλίθιο στύλ κάποιοι), οπότε ολα μια χαρά, προς τι το μίσος αδελφοί?

taramas

Δημοσίευση από taramas Πεμ Δεκ 12, 2013 2:02 pm

Marita89 έγραψε:

Τι ειναι αυτα ρε?παλι μαλωνετε?ο ενας εχει να πει κατι κακο για τον αλλον(δεν εχεις καλα στατιστικα,ο αλλος δεν εχετε ελληνικη ομαδα).Ψαξε ρε συ Λασκας την HARDX(η οποια ειναι η μοναδικη που παιζει Ευρωπη οπου οι περιοχες δινουν τριπλασιο gold απο τις χωρες του τριτου κοσμου)και δες οτι εχει μπολικους ελληνες καλους(πανω απο 1400 wn7)και οτι οι ξενοι μισθοφοροι οπως λες ειναι πολυ πολυ λιγοι.Δεν λεω οτι η HARDX ειναι αμιγως ελληνικη ομαδα αλλα ειναι η καλυτερη ομαδα με Ελληνες commander και πλειοψηφια Ελληνων παιχτων.Και Λασκας δεν λεω οτι εσεις δεν ειστε καλοι,το μονο π λεω ειναι οτι φαγωνεστε επειδη εχεσε η φοραδα του αλλου στο δικο σας χωραφι πριν απο χρονια..Το νεο Thread ανοιξε επειδη στο παλιο εγινε χαμος.Και επειδη αρχισα κ εγω να μαλωνω με αυτο το ποστ δεν θα γραψω ξανα τπτ στο φορουμ αν δω οτι εχει προηγηθει χαμος.  rendeer 

Μάλλον δεν εχεις προσέξει καλά τον χάρτη, κατά την διάρκεια της ισχνής περιόδου των Τ8 μάλλον δυσκολότερα είναι τα πράγματα στις χώρες του τρίτου κόσμου, οσο για το 1400 wn7 μην το δένεις και κόμπο που λένε αν και ειμαι απόλυτα σύμφωνος στην μάζωξη των μπλέ-λιλά σε μία ομάδα γιατί οσο τριγυρνάνε σε άλλες ομάδες μόνο προβλήματα φέρνουν (οχι όλοι βέβαια αλλά αρκετοί).

taramas

Σελίδα 7 από 29 Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης