World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2

+38
avacus
PanayiotisG
Teknoman28
imperiumgraecum
steelalive17
ChessMaster
mementoM0ri
mais13
nightwish04
mparek4
griniaris
Gathunter
Aedile
killersot
KILLER01
Quickyelder
spartakos
Marita89
iRocket
[GREEK]aris25
gr68
LASKAS
37EMA
amauro
Ghostalker
GRC_Macedonian
trexas
panoc
DocMustang
HeeroYuy997
Kostis_Larsson
taramas
dolofonos
cgakis
Founder
perseas
Sanguinius
gregorakis
42 απαντήσεις

Σελίδα 29 από 29 Επιστροφή  1 ... 16 ... 27, 28, 29

Πήγαινε κάτω

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 29 Empty Απ: Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2

Δημοσίευση από gregorakis Δευ Φεβ 24, 2014 4:22 am

... προσωπικά sisifos συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ... έτσι λειτουργούν οι "μεγάλες" clan: φτιάχνεις την πρώτη, όταν γεμίσει φτιάχνεις δεύτερη κ.ο.κ ... δόξα τω θεώ υπάρχουν πολλοί έλληνες παίκτες καλοί και καλύτεροι για να επιλέξεις και με τον καιρό ο αριθμός τους θα αυξάνεται ... δυστυχώς όμως εδώ αυτό το μοντέλο δε μπορεί να δουλέψει ... είναι δύσκολο να "ξεμαντρώσεις" παίκτες και όταν το καταφέρεις πρέπει να τους μαντρώσεις ξανά για να μην τους χάσεις ... δεν είμαι μέσα στο κεφάλι των παιδιών που έφτιαξαν το community αλλά πιστεύω πως κάπως έτσι σκέφτηκαν ...
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 29 Empty Απ: Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2

Δημοσίευση από cgakis Δευ Φεβ 24, 2014 4:23 am

xiale έγραψε:
sisifos έγραψε:
Kostis_Larsson έγραψε:Οπότε λάθος είχα καταλάβει, συγνώμη.
Όμως θα γίνω κακός αν βγάλω συμπέρασμα ότι τελικά αυτό που έγινε με τους PNX, είναι ότι απλά προσχώρησαν κάποιοι παίκτες στους HARD (έστω και με άλλο όνομα) ?

Μπορεί ο Kostis να γίνεται κακός αλλά η διαπίστωση είναι εύλογη δε νομίζετε?

Η δικιά μου απορία είναι η εξής. Αφού το σχέδιο ήταν να στηθεί μια υπερομάδα που θα μαζέψει τους elite έλληνες παίκτες ώστε να μπορέσει να είναι τόσο ανταγωνιστική όσο άλλες μεγάλες ξένες ομάδες (το οποίο δέχομαι είναι μια πολύ καλή σκέψη), προς τι η δημιουργία 3 ακόμα PNX και μάλιστα με χαμηλότερες έως καθόλου απαιτήσεις σε επίπεδο παικτών? Που εξυπηρετεί αυτό στον βασικό στόχο της PNX?

όχι Αντώνη δεν νομίζουμε... 

1) δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι μετακινήσεις. 
2) ο σκοπός δεν είναι να γίνει μια υπερομάδα αλλα 2 αγωνιστικές ομάδες, 1 ακαδημία και 1 μόνο διασκέδασης. Αυτό γίνεται για να μην χαλαστούν οι παρέες αλλα ταυτόχρονα όσοι θέλουν αν ασχοληθούν αγωνιστικά να μπορούν ... 
3) Τέλος υπάρχει πολύς κόσμος που θα ερχόταν αλλα τελικά άλλαξαν γνώμη (άλλοι γιαυτόν) 

Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι ένα τόσο τεράστιο ενχείρημα προυποθέτει χρόνο πολύ κόπο και λίγη καλή θέληση. 
τον χρόνο και τον κόπο τον βάλαμε. Την καλή θέληση δεν βρίσκουμε και τόσο διαθέσιμη Smile
αντωνη η προταση δεν ηταν να στηθει μια υπερομαδα αλλα ενα community ελληνων παιχτων που να γινουν ολοι ενα και οχι 151 οπως ειναι σημερα 
ορισμενες clan συμφωνησαν και ηρθαν απο την αρχη αλλες παλι ζητησαν πιστωση χρονου για να δουν πως θα παει και αλλες ηταν αντιθετες εντελως 
στην τριτη κατηγορια δεν χρειαζεται να αναφερθουμε ουτε στην πρωτη στην δευτερη ομως ειναι απλο να θελουν να δουν τα παιδια πως θα παει σαν community 
δεν θα μεινουμε μονο σε αυτες τις τεσσερις clan αν χρειαστει θα δημειουργειθουν και αλλες αναλογος τον κοσμο που θελει να ερθει ειτε ειναι ενας μονος του ειτε παρεα καποιον ειτε ολοκληρη clan αυτο που δεν προκειται να αλλαξει οσες clan και να δημειουργειθουν ειναι οτι οποιος θελει να συμμετασχει θα αποδεχτει και την κατηγωριοποιηση του ως παιχτης αναλογα το wn8 ολικο και τελευταιων 1000 μαχων
cgakis
cgakis

Αριθμός μηνυμάτων : 360

Δημοσίευση από cgakis Δευ Φεβ 24, 2014 4:27 am

sisifos έγραψε:
Sanguinius έγραψε:Στο να μαζέψουν παίχτες οι οποίοι θα βελτιωθούν και θα ανέβουν στην καλή ομάδα προφανώς.Είναι η κλασσική δομή όλων των community

Ακριβώς! Η κλασσική δομή όλων των community. Γιατί λοιπόν να διαλυθούν τα παλιά community και να φτιαχτεί ένα από τα ίδια?

xiale έγραψε:

όχι Αντώνη δεν νομίζουμε... 

1) δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι μετακινήσεις. 
2) ο σκοπός δεν είναι να γίνει μια υπερομάδα αλλα 2 αγωνιστικές ομάδες, 1 ακαδημία και 1 μόνο διασκέδασης. Αυτό γίνεται για να μην χαλαστούν οι παρέες αλλα ταυτόχρονα όσοι θέλουν αν ασχοληθούν αγωνιστικά να μπορούν ... 
3) Τέλος υπάρχει πολύς κόσμος που θα ερχόταν αλλα τελικά άλλαξαν γνώμη (άλλοι γιαυτόν) 

Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι ένα τόσο τεράστιο ενχείρημα προυποθέτει χρόνο πολύ κόπο και λίγη καλή θέληση. 
τον χρόνο και τον κόπο τον βάλαμε. Την καλή θέληση δεν βρίσκουμε και τόσο διαθέσιμη Smile

LASKAS έγραψε:
CLAN ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Ανοίγω μια clan χωρίς όνομα ( δεν με ενδιαφέρει η ονομασία ...βάλτε ότι θέλετε ) που όσο και να με πιέσετε δεν θα είμαι στην διοίκηση και δίνω τον λόγο μου σε αυτό το θέμα γραπτώς.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ!!!
Νομίζω μετά απο 40.000 μάχες δικαιούμαι να έχω άποψη για το παιχνίδι.Βάζω λοιπόν τις βάσεις για την λειτουργία της clan με ένα πολύ απλό καταστατικό

Σου παραθέτω την ιδέα όπως την ξεκίνησε ο φίλος Laskas. Δεν ήμουν μπροστά στις συζητήσεις που κάνατε μετά για να καταλάβω που άλλαξε η ρότα αλλά αυτό που λες παραπάνω και όπως περιγράφετε την PNX στην παρουσίαση της δεν μου μοιάζει καθόλου με την αρχική ιδέα. Οπότε εύλογα δημιουργούνται τέτοιες εντυπώσεις στον Kostis και εδώ που τα λέμε και σε μένα και ίσως και σε άλλους.
Αν θες πάντως την προσωπική μου άποψη, όχι πως παίζει και καμιά σημασία, η αρχική αυτή ιδέα ήταν η πιο τίμια και πρωτοποριακή που ακούστηκε ποτέ εδώ μέσα. Χτύπαγε κατευθείαν στο ψαχνό. "Θέλω 100 γαμάτους παίκτες να φτιάξω μια καλή ομάδα να ρουλάρει στον χάρτη. Τέλος!". Όλα τα υπόλοιπα είναι αναμασημένες παλιές συνταγές. Και δεν ήταν ανάγκη να διαλυθούν τόσες ομάδες για να φτιάξει φυτώριο η PNX. Aν πήγαινε καλά αυτή η 100άδα και αποδείκνυε την αξία της, φυτώριο σας θα γινόταν όλες οι άλλες ομάδες από τις οποίες θα σας ερχόταν σιγά σιγά καλοί παίκτες που θα ψαχνόταν για ένα πιο pro παιχνίδι.
Αυτή είναι η άποψη μου και μακάρι να έχω λάθος. Καλή συνέχει και καλή επιτυχία.
https://wotgr.forumgreek.com/t477-topic
αυτη ειναι η PNX αντωνη αυτο που ειπε ο laskas ειναι αλλο οχι αυτο που φτιαξαμε οι clan που συννενωθηκαμε και δεν συγχωνευθηκαμε
cgakis
cgakis

Δημοσίευση από Founder Δευ Φεβ 24, 2014 4:57 am

Ναι ξέρω πια είναι η PNX. Έχω διαβάσει προσεκτικά και την παρουσίαση της ομάδας. Απλά παρέθεσα την αρχική πρόταση του Laskas γιατί εμένα προσωπικά μου φαίνεται ότι αυτή θα επέφερε πιο εύκολα το επιθυμητό αποτέλεμα. Την επιτυχία δηλαδή. Όχι ότι τώρα δεν θα έχετε το υλικό για κάτι τέτοιο, απλά δεν είναι το ίδιο εύκολα διαχειρίσιμο. Και οι περισσότεροι εδώ είχατε και έχετε διοικητικές θέσεις και καταλαβαίνετε τι εννοώ.
Χωρίς να θέλω να θίξω πρόσωπα και πράγματα η HARD ξεκίνησε με το ίδιο μοντέλο (ΗARD1, HARD2, HARD3 κλπ) και αν και έγινε η πιο γνωστή ελληνική ομάδα στο WoT κάποια στιγμή έχασε την μπάλα.
Δεν θέλω να παρεξηγηθώ από κανένα απλά το φέρνω σαν παράδειγμα για να δείξω πως ενός τέτοιου μεγέθους οργάνωση είναι δύσκολα διαχειρίσιμη σε βάθος χρόνου. Ειδικά σε εμάς τους Ελληνες με την γνωστή νοοτροπία μας. 
Τέλος πάντων ζητώ συγνώμη για την κινδυνολογία μου και ειλικρινά σας εύχομαι τα καλύτερα.
Founder
Founder
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 786

Δημοσίευση από cgakis Δευ Φεβ 24, 2014 5:05 am

επιτυχια για το εχγειρημα PNX ειναι πρωτα να μην υπαρχουν 100 ελληνικες clan με 5 -10 μελη 
μαζι και ο χαρτης με καθε ομαδα να μαχεται η μια δυπλα στην αλλη
cgakis
cgakis

Δημοσίευση από taramas Δευ Φεβ 24, 2014 6:17 am

Οταν εγινε η πρώτη συνάντηση ειχα την ευκαιρία οχι μόνο να καταθέσω την πρότασή μου (την οποία άλλοι αγνόησαν επιδεικτικά και άλλοι πολέμησαν το ίδιο επιδεικτικά) αλλά και να πώ την άποψή μου, σας θυμίζω ορισμένα απο αυτά..
1) η επιθυμία κάποιων να φτιάξουν μια υπερομάδα ήταν σεβαστή και θα μπορούσαν να την φτιάξουν χωρίς να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα στις υπόλοιπες ομάδες, έθεσα τον εαυτό μου πρώτο λέγοντας οτι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα για τα μέλη της δικής μας ομάδας που θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν, δεν με πιστέψατε αλλά ο χρόνος με δικαίωσε γιατί τελικά απο οτι φαίνεται μάλλον είμαι ο μόνος που δεν είχα κανένα πρόβλημα στην επιθυμία αυτή.
2) αποφασίσατε να στήσετε το "Ελληνικό community" ενω σας φώναζα οτι πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε το κλίμα, την εμπιστοσύνη, την συνεργασία έτσι ώστε να έρθουν κοντά οι περισσότεροι και να δεχθούν σαν φυσιολογική εξέλιξη την ένωσή τους, αυτό απαιτεί χρόνο τον οποίο φαίνεται δεν θέλατε να διαθέσετε.
3) σας είπα και τότε αλλά και αργότερα, προσέξτε τις πρακτικές που θα χρησιμοποιήσετε και τους αλεξιπτωτιστές που με χαρά αγκαλιάζατε απο την αρχή και ενίοτε χρησιμοποιήσατε σαν μπροστάρηδες οι οποίοι τελικά όπως δυστυχώς πρόβλεψα οχι μόνο λάκισαν αλλά έκαναν και ζημιά, οι δε πρακτικές κάποιων δημιούργησαν έχθρες αντί για συνεργασία και συνεννόηση.
4) αντιμετωπίσατε την "άλλη" πρόταση σαν μίασμα με αποτέλεσμα πολλές ομάδες που θα ήταν ίσως μελλοντικοί πιθανοί συνεργάτες, αντί να ερθουν κοντά καταφέρατε να τους κάνετε να εξαφανιστούν και να σας κοιτάνε εχθρικά.

Ξεκαθαρίζω οτι ολα αυτά είναι απόψεις προσωπικές και το ξαναλέω, εύχομαι να πάει μπροστά αυτή η προσπάθεια γιατί αν κάνει μπάμ θα ειναι κακό για πολλούς και για ολόκληρη την πραγματική Ελληνική κοινότητα και αυτό δεν θα έπρεπε να το θέλει κανείς.

Υ.Σ. Θα έλεγα στους φίλους της PNX-R να είναι μετριοπαθείς γενικά και ειδικά οταν συναντάνε Ελληνικές ομάδες γιατί οταν θα έρθουν οι αποτυχίες θα γελάνε ολα τα κατσίκια παρδαλά και μή αν την επικράτεια.

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 747

Δημοσίευση από dolofonos Δευ Φεβ 24, 2014 6:48 am

Πάμε πάλι από την αρχή. Απάντησα 100 φορές και πάλι αναφέρετε η HARD. Εκεί λοιπόν δούλευαν όλα, κάποια στιγμή κάποιοι άνθρωποι κουραστήκαν τα παράτησαν και το κλείσαμε, ήταν επιλογή μας να γίνει. Παρελθόν τέλος πάμε παρακάτω. Αυτό που κάνουμε δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε του παρελθόντος όποιος δεν το βλέπει δεν το έχει καταλάβει. Εγώ προσωπικά δεν είδα έγραψα πουθενά ότι πάει να γίνει καμία σούπερ κλαν αλλά όσες περισσότερες γίνεται και να μπουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες παίκτες. Κάποιοι μέσα σε 3 μέρες λειτουργίας των κλαν διέκριναν προβλήματα και έβγαλαν και ημερομηνία λήξης αφού βέβαια ευχηθούμε καλή τύχη. Λοιπόν τίποτε δεν είναι έτοιμο εκτός την REBEL που σχεδόν τέλειωσε. Έχουμε δουλειά στις άλλες δεν κάναμε την μία και τέλος, οπότε όποιος κρίνει καλό είναι να γνωρίζει. Τώρα ακόμη δεν αρχίσαμε και βλέπω κάποιοι κατηγορούν από τώρα την REBEL γιατί δεν ξέρω.
dolofonos
dolofonos

Αριθμός μηνυμάτων : 428

Δημοσίευση από gregorakis Δευ Φεβ 24, 2014 7:03 am

dolofonos έγραψε:... κάποιοι κατηγορούν από τώρα την REBEL γιατί δεν ξέρω ...
... κύριε κύριε, να πω εγώ, να πω εγώ !!!  study ...
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από cgakis Δευ Φεβ 24, 2014 7:34 am

gregorakis έγραψε:
dolofonos έγραψε:... κάποιοι κατηγορούν από τώρα την REBEL γιατί δεν ξέρω ...
... κύριε κύριε, να πω εγώ, να πω εγώ !!!  study ...
εσυ παιδι μου θα μας γραψεις 100 φορες (οχι copy - paste) δεν θα μιλαω την ωρα του μαθηματος Twisted Evil
cgakis
cgakis

Δημοσίευση από cgakis Δευ Φεβ 24, 2014 7:36 am

τελικα μηπως ειναι η ζηλια ψωρα και θελουν να μας βαλουν ταφοπλακα scratch
cgakis
cgakis

Δημοσίευση από Επισκέπτης Δευ Φεβ 24, 2014 7:36 am

taramas έγραψε:Οταν εγινε η πρώτη συνάντηση ειχα την ευκαιρία οχι μόνο να καταθέσω την πρότασή μου (την οποία άλλοι αγνόησαν επιδεικτικά και άλλοι πολέμησαν το ίδιο επιδεικτικά) αλλά και να πώ την άποψή μου, σας θυμίζω ορισμένα απο αυτά..
1) η επιθυμία κάποιων να φτιάξουν μια υπερομάδα ήταν σεβαστή και θα μπορούσαν να την φτιάξουν χωρίς να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα στις υπόλοιπες ομάδες, έθεσα τον εαυτό μου πρώτο λέγοντας οτι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα για τα μέλη της δικής μας ομάδας που θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν, δεν με πιστέψατε αλλά ο χρόνος με δικαίωσε γιατί τελικά απο οτι φαίνεται μάλλον είμαι ο μόνος που δεν είχα κανένα πρόβλημα στην επιθυμία αυτή.
2) αποφασίσατε να στήσετε το "Ελληνικό community" ενω σας φώναζα οτι πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε το κλίμα, την εμπιστοσύνη, την συνεργασία έτσι ώστε να έρθουν κοντά οι περισσότεροι και να δεχθούν σαν φυσιολογική εξέλιξη την ένωσή τους, αυτό απαιτεί χρόνο τον οποίο φαίνεται δεν θέλατε να διαθέσετε.
3) σας είπα και τότε αλλά και αργότερα, προσέξτε τις πρακτικές που θα χρησιμοποιήσετε και τους αλεξιπτωτιστές που με χαρά αγκαλιάζατε απο την αρχή και ενίοτε χρησιμοποιήσατε σαν μπροστάρηδες οι οποίοι τελικά όπως δυστυχώς πρόβλεψα οχι μόνο λάκισαν αλλά έκαναν και ζημιά, οι δε πρακτικές κάποιων δημιούργησαν έχθρες αντί για συνεργασία και συνεννόηση.
4) αντιμετωπίσατε την "άλλη" πρόταση σαν μίασμα με αποτέλεσμα πολλές ομάδες που θα ήταν ίσως μελλοντικοί πιθανοί συνεργάτες, αντί να ερθουν κοντά καταφέρατε να τους κάνετε να εξαφανιστούν και να σας κοιτάνε εχθρικά.

Ξεκαθαρίζω οτι ολα αυτά είναι απόψεις προσωπικές και το ξαναλέω, εύχομαι να πάει μπροστά αυτή η προσπάθεια γιατί αν κάνει μπάμ θα ειναι κακό για πολλούς και για ολόκληρη την πραγματική Ελληνική κοινότητα και αυτό δεν θα έπρεπε να το θέλει κανείς.

Υ.Σ. Θα έλεγα στους φίλους της PNX-R να είναι μετριοπαθείς γενικά και ειδικά οταν συναντάνε Ελληνικές ομάδες γιατί οταν θα έρθουν οι αποτυχίες θα γελάνε ολα τα κατσίκια παρδαλά και μή αν την επικράτεια.

Είπα και εγω καιρό έχουμε να τσακωθούμε ... 
Ρε Γιώργο σορρυ κιόλας αλλα ποιος εφτυσε ποιον και ποιος αντιμετώπισε ποιον σαν μίασμα ??? 
άλλη συζήτηση εβλεπα εγώ που συμφωνήσαμε όσοι θέλουν απλή συνεργασία να το κάνουν και όσοι θέλουν κατι παραπάνω να το κάνουν και ταυτόχρονα οι μεν να συνεργάζονται με τους δε ???

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από cgakis Δευ Φεβ 24, 2014 7:41 am

alex πολυ καλο αυτο το Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχαρίστου
υπαρχει και αλλιως
να φοβασαι παντα αυτον που ευεργετησες
cgakis
cgakis

Δημοσίευση από taramas Δευ Φεβ 24, 2014 10:37 am

Αλεξ, σωστό, βλέπεις όμως αυτό το πνεύμα συνεργασίας δεν το ακολούθησαν όλοι, εντάξει θα ήταν ονειρικό να είναι όλα καλά το δέχομαι αλλά τέλος πάντων θα μπορούσαν να είχαν πάει και καλύτερα τα πράγματα, μην το ψάξουμε, δεν είναι της παρούσης και δεν έχουμε και τίποτα να κερδίσουμε, όποτε θελήσεις να ακούσεις τη άποψή μου είσαι ευπρόσδεκτος.

Επειδή βλέπω οτι κάποιοι θα αρχίσουν να μιλάνε για πόλεμο που τους κάνουν και ειδικά αυτοί που είναι στην "απέξω" ξεκαθαρίζω, είπα την άποψή μου και δεν εχω καμία πρόθεση να πώ ούτε λέξη παραπάνω γιατί θα δώσω τροφή και δεν το θέλω, δεν είναι δικό μου θέμα, ειναι άλλων και αυτοί ξέρουν καλύτερα.

taramas

Δημοσίευση από LASKAS Δευ Φεβ 24, 2014 12:38 pm

Βλέπω ότι η κοινότητα κάνει σωστά βήματα ...είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλά!
Ο μόνος τρόπος για να φτιάξεις ανταγωνιστική ομάδα είναι αυτός που ακολουθείτε παιδιά.Θα ήθελα να είμαι μέσα σε αυτή την προσπάθεια αλλά λίγες μέρες πριν να ξεκινήσετε είχα μπει ήδη σε άλλη ομάδα.Δεν μπορώ να μπαινοβγαίνω στις clan για πλάκα...
LASKAS
LASKAS

Αριθμός μηνυμάτων : 580

Δημοσίευση από trexas Τρι Φεβ 25, 2014 11:29 pm

Καλημέρα στη παρέα. 
@Sisifos 
Σε πρώτη ευκαιρία βγάλε από την δεξιά μπάρα την BOHH.
Όλοι οι ενεργοί παίκτες της έχουν αποχωρίσει κ πλέον παίζουν στην H_T_F
Υπάρχουν κάποιοι φίλοι που παίζουν ακόμα σαν BOHH αλλά ουσιαστικά το κεφάλαιο BOHH έχει κλείσει.
Ευχαριστώ
trexas
trexas

Αριθμός μηνυμάτων : 337

Δημοσίευση από Founder Τετ Φεβ 26, 2014 12:24 am

Έγινε Στράτο.
Founder
Founder
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 786

Δημοσίευση από Kostis_Larsson Πεμ Μαρ 06, 2014 4:39 pm

Kostis_Larsson

Αριθμός μηνυμάτων : 651

Δημοσίευση από dolofonos Πεμ Μαρ 06, 2014 5:47 pm

Είπαμε HARD τέλος. Πολύ παλιοί παίκτες ήθελαν να ξαναγίνει αλλά δεν. Τώρα αν ο καθένας θέλει να κάνει κάτι σαν HARD εμείς πχ τί μπορούμε να κάνουμε?
dolofonos
dolofonos

Αριθμός μηνυμάτων : 428

Δημοσίευση από mparek4 Παρ Μαρ 07, 2014 8:10 am

dolofonos έγραψε:Είπαμε HARD τέλος. Πολύ παλιοί παίκτες ήθελαν να ξαναγίνει αλλά δεν. Τώρα αν ο καθένας θέλει να κάνει κάτι σαν HARD εμείς πχ τί μπορούμε να κάνουμε?
tipota
mparek4
mparek4

Αριθμός μηνυμάτων : 106

Δημοσίευση από Kostis_Larsson Παρ Μαρ 28, 2014 6:35 am

Marita89 έγραψε:
Kostis_Larsson έγραψε:
gregorakis έγραψε:
Kostis_Larsson έγραψε:
Έτσι είναι η πολιτική μέσα από κόντρες και διαμάχες προκύπτουν συγχωνεύσεις και συμμαχίες, ποτέ δεν ξέρεις.

cheers  .... επ' trollαρουμε, trollαρουμε ??? ....  cheers
Το αντίθετο, η ιστορία δείχνει ότι αυτό συμβαίνει... ποιος θα φανταζόταν τη δεκαετία του 80 ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα έκαναν μαζί κυβέρνηση.
Οπότε μην τρομάξεις αν δεις xiale και tarama σε platoonακι ή στην ίδια clan.
Lol ναι παιζει,ευκολα!Και ο Λασκας μαζι για να γουσταρουμε!bounce
Τελικά τα 2 από τα 3 πρόσωπα βρίσκονται στην ίδια clan... λέτε κάποια στιγμή να γίνει το 3 στα 3 ?

Kostis_Larsson

Δημοσίευση από taramas Παρ Μαρ 28, 2014 10:09 am

Kostis_Larsson έγραψε:
Marita89 έγραψε:
Kostis_Larsson έγραψε:
gregorakis έγραψε:
Kostis_Larsson έγραψε:
Έτσι είναι η πολιτική μέσα από κόντρες και διαμάχες προκύπτουν συγχωνεύσεις και συμμαχίες, ποτέ δεν ξέρεις.

cheers  .... επ' trollαρουμε, trollαρουμε ??? ....  cheers
Το αντίθετο, η ιστορία δείχνει ότι αυτό συμβαίνει... ποιος θα φανταζόταν τη δεκαετία του 80 ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα έκαναν μαζί κυβέρνηση.
Οπότε μην τρομάξεις αν δεις xiale και tarama σε platoonακι ή στην ίδια clan.
Lol ναι παιζει,ευκολα!Και ο Λασκας μαζι για να γουσταρουμε!bounce
Τελικά τα 2 από τα 3 πρόσωπα βρίσκονται στην ίδια clan... λέτε κάποια στιγμή να γίνει το 3 στα 3 ?

Εχει πολύ πλάκα αλλά εδω που τα λέμε Κωστή τα 2 στα 3 ηταν πιθανά, το 3 στα 3 είναι παντελώς απίθανο, τώρα τα έμπα εβγα που γίνονται μέχρι και σε στοιχήματα μπορούν να παίξουν κάλλιστα, ειδικά η θέση του commander είναι για χοντρά στοιχήματα  Very Happy

taramas

Δημοσίευση από Kostis_Larsson Τετ Απρ 02, 2014 1:44 am

Έπρεπε χτες να σας βάλω στο ίδιο platoon μέσω photoshop  Crying or Very sad 

Kostis_Larsson

Σελίδα 29 από 29 Επιστροφή  1 ... 16 ... 27, 28, 29

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης