Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2
+38
avacus
PanayiotisG
Teknoman28
imperiumgraecum
steelalive17
ChessMaster
mementoM0ri
mais13
nightwish04
mparek4
griniaris
Gathunter
Aedile
killersot
KILLER01
Quickyelder
spartakos
Marita89
iRocket
[GREEK]aris25
gr68
LASKAS
37EMA
amauro
Ghostalker
GRC_Macedonian
trexas
panoc
DocMustang
HeeroYuy997
Kostis_Larsson
taramas
dolofonos
cgakis
Founder
perseas
Sanguinius
gregorakis
42 απαντήσεις
World of Tanks Greece :: OFF TOPIC :: Αρχείο :: Basket
Σελίδα 28 από 29
Σελίδα 28 από 29 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29
Απ: Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2
Μα καλά η οικογένεια των HELA δεν είχε ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχει στη ένωση που έγινε ?
Άλλαξε κάτι ?
Άλλαξε κάτι ?
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
OXI ΑΛΕΧ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑxiale έγραψε:giannis71 έγραψε:Kostis_Larsson έγραψε:Απορία:
Οι παλιές clans (ΗΑRD, HELAS, HERD, κλπ.) διαλύθηκαν ?
Ρωτάω για να ξέρει και ο Sissifos τί να κάνει με τα σήματα που έχουμε στο forum (στα δεξιά)
Η HELAS παραμενει μαζι με της HELA1 KAI HELA2 .....
Την οποία φαντάζομαι θα αναλάβεις την ηγεσία της εεε γιάννη ???
giannis71- Αριθμός μηνυμάτων : 45
Στη συζήτηση που έγινε στην HELAS δεν αποφασίστηκε να συμμετάσχει όλη κλαν ...φύγανε κάποιοι παίκτες να συμμετάσχουν στην καινούργια κλαν και ολοι οι άλλοι παραμείναμε εκείKostis_Larsson έγραψε:Μα καλά η οικογένεια των HELA δεν είχε ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχει στη ένωση που έγινε ?
Άλλαξε κάτι ?
Οπότε λάθος είχα καταλάβει, συγνώμη.
Όμως θα γίνω κακός αν βγάλω συμπέρασμα ότι τελικά αυτό που έγινε με τους PNX, είναι ότι απλά προσχώρησαν κάποιοι παίκτες στους HARD (έστω και με άλλο όνομα) ?
Όμως θα γίνω κακός αν βγάλω συμπέρασμα ότι τελικά αυτό που έγινε με τους PNX, είναι ότι απλά προσχώρησαν κάποιοι παίκτες στους HARD (έστω και με άλλο όνομα) ?
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
giannis71 έγραψε:OXI ΑΛΕΧ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑxiale έγραψε:giannis71 έγραψε:Kostis_Larsson έγραψε:Απορία:
Οι παλιές clans (ΗΑRD, HELAS, HERD, κλπ.) διαλύθηκαν ?
Ρωτάω για να ξέρει και ο Sissifos τί να κάνει με τα σήματα που έχουμε στο forum (στα δεξιά)
Η HELAS παραμενει μαζι με της HELA1 KAI HELA2 .....
Την οποία φαντάζομαι θα αναλάβεις την ηγεσία της εεε γιάννη ???
Και τοτε θα μας εξηγησεις Γιάννη γιατί εμφανίστικες απο το πουθενά (αφου είχες παρατήσει την κλαν για δευτερη φορά και ήσουν αφαντος ενα μήνα) και μονοπολούσες την συζήτηση κατηγορόντας μας για recruiting ???
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Kostis_Larsson έγραψε:Οπότε λάθος είχα καταλάβει, συγνώμη.
Ναι θα γίνεις κακός και δεν υπάρχει κανένας λόγος .
Oσο αφορά την Helas όντως αρχικά ήταν να προσχωρήσουμε όλοι σαν ομάδα, αλλά εμφανίστηκαν 2-3 ανενεργοί "παλιοί"αλεξιπτωτιστές που σε συνδυασμό με κανα δυο από τις Hela1 Hela2 χάλασαν την υπόθεση τελευταία στιγμή....
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Τι χαλάσαμε αλεξη αυτά που είχες συμφωνησει εσύ .... ενώ δεν είχες μιλήσει με όλη την Κλαν ....τώρα για το ανενεργοί ....και η παρέα σου όλη, πρώτα εσείς γίνατε ανενεργοί ..... αν θυμάσαι καλά συζητουσαμε αν δεν μπαίνουν οι παλιοί δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι ... η κανω λαθοςxiale έγραψε:Kostis_Larsson έγραψε:Οπότε λάθος είχα καταλάβει, συγνώμη.
Ναι θα γίνεις κακός και δεν υπάρχει κανένας λόγος .
Oσο αφορά την Helas όντως αρχικά ήταν να προσχωρήσουμε όλοι σαν ομάδα, αλλά εμφανίστηκαν 2-3 ανενεργοί "παλιοί"αλεξιπτωτιστές που σε συνδυασμό με κανα δυο από τις Hela1 Hela2 χάλασαν την υπόθεση τελευταία στιγμή....
Καλημερα σε ολουs.ισωs ειναι ακομα λιγο νωριs για συμπερασματα,αλλα λεγαμε για ενωση με σκοπο δημιουργια ομαδαs-υπερομαδαs που θα ειμαστε περηφανοι που θα πρωταγωνιστουσε στον χαρτη.Μεχρι τωρα (το λεω με λυπη)δεν το βλεπουμε.Δυο πραγματα πρεπει να συμβαινουν,η ησυνταγη δεν εκτελειται σωστα η λειπουν υλικα.Ελπιζω να βιαστικα να μιλησω.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ φιλικα GR68
gr68- Αριθμός μηνυμάτων : 170
Ωστε μόνος μου τα συμφώνησα εεε ??? Ο Αντρέας τι λέει γιαυτό ??? Να φανταστώ σου το είπε αυτό μαζί με το πόσο καλά τα πάει ???
Και μόνο που λές εμένα και τα παιδιά ανενεργούς είναι τουλάχιστον αστείο ...
Ήρθες Κομήτης, χάλασες την κλαν ανεβάζοντας όλη την Hela1 και αυτό με τέτοια ανοργανωσιά που ξενέρωσες και τα παιδιά της 1 και τους καλούς της Helas και ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ....
για να εμφανιστείς στην συζήτηση ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ στην κλαν να μας λες οτι κανουμε ρεκρουιτινγκ.
Εμείς είδαμε ότι δεν δουλευε και πηγαμε να κανουμε κατι άλλο ...
Εσυ το πολέμησες όσο κανένας άλλος (στην 1 εμφανιση που έκανες στους τελευταιους μήνες) και μετά τους ξαναπαράτησες ...
Μια χαρά το είχαμε συζητήσει ...
Τώρα γιατί επιτράπηκε σε σένα και στον anemas (που όπως και εσύ πήδηξε απο το πλοίο στα δύσκολα) μαζί με τους καρεκλοκένταυρους των ακαδημιών να χαλάσεις την όλη φάση ένας θεός ξέρει ...
Και μόνο που λές εμένα και τα παιδιά ανενεργούς είναι τουλάχιστον αστείο ...
Ήρθες Κομήτης, χάλασες την κλαν ανεβάζοντας όλη την Hela1 και αυτό με τέτοια ανοργανωσιά που ξενέρωσες και τα παιδιά της 1 και τους καλούς της Helas και ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ....
για να εμφανιστείς στην συζήτηση ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ στην κλαν να μας λες οτι κανουμε ρεκρουιτινγκ.
Εμείς είδαμε ότι δεν δουλευε και πηγαμε να κανουμε κατι άλλο ...
Εσυ το πολέμησες όσο κανένας άλλος (στην 1 εμφανιση που έκανες στους τελευταιους μήνες) και μετά τους ξαναπαράτησες ...
Μια χαρά το είχαμε συζητήσει ...
Τώρα γιατί επιτράπηκε σε σένα και στον anemas (που όπως και εσύ πήδηξε απο το πλοίο στα δύσκολα) μαζί με τους καρεκλοκένταυρους των ακαδημιών να χαλάσεις την όλη φάση ένας θεός ξέρει ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xiale στις Δευ Φεβ 24, 2014 2:00 am, 1 φορά
Επισκέπτης- Επισκέπτης
gr68 έγραψε:Καλημερα σε ολουs.ισωs ειναι ακομα λιγο νωριs για συμπερασματα,αλλα λεγαμε για ενωση με σκοπο δημιουργια ομαδαs-υπερομαδαs που θα ειμαστε περηφανοι που θα πρωταγωνιστουσε στον χαρτη.Μεχρι τωρα (το λεω με λυπη)δεν το βλεπουμε.Δυο πραγματα πρεπει να συμβαινουν,η ησυνταγη δεν εκτελειται σωστα η λειπουν υλικα.Ελπιζω να βιαστικα να μιλησω.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ φιλικα GR68
Μάλλον βιάζεσαι...
Στην ουσία απο την Παρασκευή οργανωθήκαμε και ξεκινήσαμε ...
Άλλωστε πέρα απο όλα τα άλλα προβλήματα είχαμε μείνει και 3 μέρες χωρίς τς ...
Επίσης ο περισσότερος κόσμος ακόμα περιμένει να δει πως θα πάει και μετά θα έρθει ...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Αλεξη καλη επιτυχία να εχετε και στις 4 κλαν ..... μακάρι αυτα που ονειρεύεστε να πραγματοποιηθουν ..... ελπιζω να ξανα συναντηθούμε
Kostis_Larsson έγραψε:Οπότε λάθος είχα καταλάβει, συγνώμη.
Μπορεί ο Kostis να γίνεται κακός αλλά η διαπίστωση είναι εύλογη δε νομίζετε?
Η δικιά μου απορία είναι η εξής. Αφού το σχέδιο ήταν να στηθεί μια υπερομάδα που θα μαζέψει τους elite έλληνες παίκτες ώστε να μπορέσει να είναι τόσο ανταγωνιστική όσο άλλες μεγάλες ξένες ομάδες (το οποίο δέχομαι είναι μια πολύ καλή σκέψη), προς τι η δημιουργία 3 ακόμα PNX και μάλιστα με χαμηλότερες έως καθόλου απαιτήσεις σε επίπεδο παικτών? Που εξυπηρετεί αυτό στον βασικό στόχο της PNX?
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Στο να μαζέψουν παίχτες οι οποίοι θα βελτιωθούν και θα ανέβουν στην καλή ομάδα προφανώς.Είναι η κλασσική δομή όλων των community
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
sisifos έγραψε:Kostis_Larsson έγραψε:Οπότε λάθος είχα καταλάβει, συγνώμη.
Η δικιά μου απορία είναι η εξής. Αφού το σχέδιο ήταν να στηθεί μια υπερομάδα που θα μαζέψει τους elite έλληνες παίκτες ώστε να μπορέσει να είναι τόσο ανταγωνιστική όσο άλλες μεγάλες ξένες ομάδες (το οποίο δέχομαι είναι μια πολύ καλή σκέψη), προς τι η δημιουργία 3 ακόμα PNX και μάλιστα με χαμηλότερες έως καθόλου απαιτήσεις σε επίπεδο παικτών? Που εξυπηρετεί αυτό στον βασικό στόχο της PNX?
όχι Αντώνη δεν νομίζουμε...
1) δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι μετακινήσεις.
2) ο σκοπός δεν είναι να γίνει μια υπερομάδα αλλα 2 αγωνιστικές ομάδες, 1 ακαδημία και 1 μόνο διασκέδασης. Αυτό γίνεται για να μην χαλαστούν οι παρέες αλλα ταυτόχρονα όσοι θέλουν αν ασχοληθούν αγωνιστικά να μπορούν ...
3) Τέλος υπάρχει πολύς κόσμος που θα ερχόταν αλλα τελικά άλλαξαν γνώμη (άλλοι γιαυτόν)
Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι ένα τόσο τεράστιο ενχείρημα προυποθέτει χρόνο πολύ κόπο και λίγη καλή θέληση.
τον χρόνο και τον κόπο τον βάλαμε. Την καλή θέληση δεν βρίσκουμε και τόσο διαθέσιμη
Επισκέπτης- Επισκέπτης
giannis71 έγραψε:Αλεξη καλη επιτυχία να εχετε και στις 4 κλαν ..... μακάρι αυτα που ονειρεύεστε να πραγματοποιηθουν ..... ελπιζω να ξανα συναντηθούμε
Φυσικά ... τι να πείς ...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
xiale έγραψε:Τώρα γιατί επιτράπηκε σε σένα και στον anemas (που όπως και εσύ πήδηξε απο το πλοίο στα δύσκολα) μαζί με τους καρεκλοκένταυρους των ακαδημιών να χαλάσεις την όλη φάση ένας θεός ξέρει
Οι καρεκλοκένταυροι των ακαδημιών πληρώνονται κιόλας ?
αλεξη μάλλον δεν με ξέρεις καλά αν νομίζεις οτι θα ξεκατινιαζομαι εδώ κάνεις λάθος ...το φόρουμ ειναι για ανακοινώσεις και επιλύσεις προβλημάτων ... εχω και εγω πολλά να πω .... αλλά σέβομαι το κρασί που έχουμε πιει .xiale έγραψε:giannis71 έγραψε:Αλεξη καλη επιτυχία να εχετε και στις 4 κλαν ..... μακάρι αυτα που ονειρεύεστε να πραγματοποιηθουν ..... ελπιζω να ξανα συναντηθούμε
Φυσικά ... τι να πείς ...
xiale έγραψε:sisifos έγραψε:Kostis_Larsson έγραψε:Οπότε λάθος είχα καταλάβει, συγνώμη.
2) ο σκοπός δεν είναι να γίνει μια υπερομάδα αλλα 2 αγωνιστικές ομάδες, 1 ακαδημία και 1 μόνο διασκέδασης. Αυτό γίνεται για να μην χαλαστούν οι παρέες αλλα ταυτόχρονα όσοι θέλουν αν ασχοληθούν αγωνιστικά να μπορούν ...
3) Τέλος υπάρχει πολύς κόσμος που θα ερχόταν αλλα τελικά άλλαξαν γνώμη (άλλοι γιαυτόν)
Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι ένα τόσο τεράστιο ενχείρημα προυποθέτει χρόνο πολύ κόπο και λίγη καλή θέληση.
τον χρόνο και τον κόπο τον βάλαμε. Την καλή θέληση δεν βρίσκουμε και τόσο διαθέσιμη
Ας ξεκαθαρίσω οτι δεν μου πέφτει λόγος που λένε, επειδή εδω μέσα συνηθίζεται να λέει ο καθένας την άποψή του θα πώ κι εγώ την δική μου...
1) ειναι σίγουρο οτι μετακινήσεις θα γίνονται και θα συνεχίσουν και γιατί θα συμβεί αυτό? γιατί αρκετοί απο τους "πρωταγωνιστές" και ενίοτε υπερφίαλους στα λόγια είτε δεν κουνήθηκαν και έμειναν στα "λόγια" είτε την κοπάνησαν με ελαφρά πηδηματάκια, γιατί έγινε αυτό δεν γνωρίζω και δεν έχω άποψη.
2) το "πλάνο" δημιουργίας των ομάδων θα έπρεπε να είναι οπως το αναφέρει ο αλέξης ομως τελικά φαίνεται οτι δεν υλοποιείται έτσι αλλά στο κάπως έτσι.
3) Δεν μπορεί να αποφασίσει κάποιος για κάποιον άλλο και οτι κάποιοι "άλλαξαν" γνώμη εχει να κάνει με πρακτικές που χρησιμοποιήθηκαν, προσωπικά μιλώντας εχω παράδειγμα δικού μας μέλους που το συζητήσαμε και αποφάσισε να έρθει σε εσας αλέξη, δεν έχω κανένα απολύτως προβλημα με αυτό και το ξέρει και ο ίδιος πολύ καλά, άλλωστε η πόρτα μας είναι ανοικτή, ειναι στο χέρι σας να τον κρατήσετε, αν σε λίγο καιρό επιστρέψει τότε ισως θάπρεπε να δείτε τι κάνετε λάθος.
Υ.Σ. Ηδη η υποτιθέμενη υπερομάδα σας με το καλημέρα που λένε εχει δείξει στοιχεία υπεροψίας και ειρωνείας απέναντι σε άλλες Ελληνικές ομάδες, δεν με ξαφνιάζει καθόλου, οπως δεν θα με ξαφνιάσει καθόλου και ο κρότος που θα κάνει την ημέρα της πτώσης, το απεύχομαι αλλά το βλέπω να έρχεται.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
Sanguinius έγραψε:Στο να μαζέψουν παίχτες οι οποίοι θα βελτιωθούν και θα ανέβουν στην καλή ομάδα προφανώς.Είναι η κλασσική δομή όλων των community
Ακριβώς! Η κλασσική δομή όλων των community. Γιατί λοιπόν να διαλυθούν τα παλιά community και να φτιαχτεί ένα από τα ίδια?
xiale έγραψε:
LASKAS έγραψε:CLAN ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
Ανοίγω μια clan χωρίς όνομα ( δεν με ενδιαφέρει η ονομασία ...βάλτε ότι θέλετε ) που όσο και να με πιέσετε δεν θα είμαι στην διοίκηση και δίνω τον λόγο μου σε αυτό το θέμα γραπτώς.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ!!!
Νομίζω μετά απο 40.000 μάχες δικαιούμαι να έχω άποψη για το παιχνίδι.Βάζω λοιπόν τις βάσεις για την λειτουργία της clan με ένα πολύ απλό καταστατικό
Σου παραθέτω την ιδέα όπως την ξεκίνησε ο φίλος Laskas. Δεν ήμουν μπροστά στις συζητήσεις που κάνατε μετά για να καταλάβω που άλλαξε η ρότα αλλά αυτό που λες παραπάνω και όπως περιγράφετε την PNX στην παρουσίαση της δεν μου μοιάζει καθόλου με την αρχική ιδέα. Οπότε εύλογα δημιουργούνται τέτοιες εντυπώσεις στον Kostis και εδώ που τα λέμε και σε μένα και ίσως και σε άλλους.
Αν θες πάντως την προσωπική μου άποψη, όχι πως παίζει και καμιά σημασία, η αρχική αυτή ιδέα ήταν η πιο τίμια και πρωτοποριακή που ακούστηκε ποτέ εδώ μέσα. Χτύπαγε κατευθείαν στο ψαχνό. "Θέλω 100 γαμάτους παίκτες να φτιάξω μια καλή ομάδα να ρουλάρει στον χάρτη. Τέλος!". Όλα τα υπόλοιπα είναι αναμασημένες παλιές συνταγές. Και δεν ήταν ανάγκη να διαλυθούν τόσες ομάδες για να φτιάξει φυτώριο η PNX. Aν πήγαινε καλά αυτή η 100άδα και αποδείκνυε την αξία της, φυτώριο σας θα γινόταν όλες οι άλλες ομάδες από τις οποίες θα σας ερχόταν σιγά σιγά καλοί παίκτες που θα ψαχνόταν για ένα πιο pro παιχνίδι.
Αυτή είναι η άποψη μου και μακάρι να έχω λάθος. Καλή συνέχει και καλή επιτυχία.
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
... η PNX-R είναι για τα ελληνικά δεδομένα υπερομάδα, όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι εμπαθείς ... ο εχθρός της είναι και θα είναι εσωτερικός, μόνο τα γνωστά ελληνικά "θέματα" μπορούν να την εμποδίσουν από το να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα ...
... όχι μόνο είναι νωρίς για συμπεράσματα αλλά είναι πάρα μα πάρα πολύ νωρίς ... βέβαια για όποιον δε γνωρίζει η PNX-R έφτασε σε τελικό landing την πρώτη μέρα που κατέβηκε σε CW και ακόμα ψάχνονται ... θα χρειαστεί καιρός μέχρι να δούμε πραγματικά αποτελέσματα, και λέγοντας αποτελέσματα δεν εννοώ 1-2 αφρικανικές περιοχές ...
... όχι μόνο είναι νωρίς για συμπεράσματα αλλά είναι πάρα μα πάρα πολύ νωρίς ... βέβαια για όποιον δε γνωρίζει η PNX-R έφτασε σε τελικό landing την πρώτη μέρα που κατέβηκε σε CW και ακόμα ψάχνονται ... θα χρειαστεί καιρός μέχρι να δούμε πραγματικά αποτελέσματα, και λέγοντας αποτελέσματα δεν εννοώ 1-2 αφρικανικές περιοχές ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
taramas έγραψε:
Ας ξεκαθαρίσω οτι δεν μου πέφτει λόγος που λένε, επειδή εδω μέσα συνηθίζεται να λέει ο καθένας την άποψή του θα πώ κι εγώ την δική μου...
1) ειναι σίγουρο οτι μετακινήσεις θα γίνονται και θα συνεχίσουν και γιατί θα συμβεί αυτό? γιατί αρκετοί απο τους "πρωταγωνιστές" και ενίοτε υπερφίαλους στα λόγια είτε δεν κουνήθηκαν και έμειναν στα "λόγια" είτε την κοπάνησαν με ελαφρά πηδηματάκια, γιατί έγινε αυτό δεν γνωρίζω και δεν έχω άποψη.
2) το "πλάνο" δημιουργίας των ομάδων θα έπρεπε να είναι οπως το αναφέρει ο αλέξης ομως τελικά φαίνεται οτι δεν υλοποιείται έτσι αλλά στο κάπως έτσι.
3) Δεν μπορεί να αποφασίσει κάποιος για κάποιον άλλο και οτι κάποιοι "άλλαξαν" γνώμη εχει να κάνει με πρακτικές που χρησιμοποιήθηκαν, προσωπικά μιλώντας εχω παράδειγμα δικού μας μέλους που το συζητήσαμε και αποφάσισε να έρθει σε εσας αλέξη, δεν έχω κανένα απολύτως προβλημα με αυτό και το ξέρει και ο ίδιος πολύ καλά, άλλωστε η πόρτα μας είναι ανοικτή, ειναι στο χέρι σας να τον κρατήσετε, αν σε λίγο καιρό επιστρέψει τότε ισως θάπρεπε να δείτε τι κάνετε λάθος.
Υ.Σ. Ηδη η υποτιθέμενη υπερομάδα σας με το καλημέρα που λένε εχει δείξει στοιχεία υπεροψίας και ειρωνείας απέναντι σε άλλες Ελληνικές ομάδες, δεν με ξαφνιάζει καθόλου, οπως δεν θα με ξαφνιάσει καθόλου και ο κρότος που θα κάνει την ημέρα της πτώσης, το απεύχομαι αλλά το βλέπω να έρχεται.
Λοιπόν αν και είμαι απο τους πρώτους που στα σούρνω κάθε φορά οφείλω να παραδεχτώ ότι η στάση σου σε όλο αυτό το επιχειρημα ήταν ΑΨΟΓΗ ... Ξεκαθάρισες απο την αρχή την θέση σου, έμεινες σταθερός σε αυτή και δεν έθεσες κανένα εμπόδιο στην όλη διαδικασία. Οπότε σαφώς δεν αναφέρομαι σε σένα...
αναφέρομαι σε αυτούς που ενώ τόσο καιρό έλεγαν άλλα ξαφνικά έκαναν ΜΕΓΑ κωλοτούμπα και μας άφησαν ξεκρέμαστους.
Επίσης αναφέρομαι σε αυτούς που δούλευαν παρασκηνιακά εναντίων του όλου εγχειρήματος και κυρίως αυτούς που θέλοντας να κρατήσουν τις καρεκλίτσες τους άρχισαν τους χαρακτηρισμούς κτλπ κτλπ ...
Η αλήθεια είναι οτι εγω συγκεκριμένα δεν θα επρεπε να μιλάω γιατι είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πικραμένος απο την συμπεριφορά αρκετών που έχω ευεργετήσει ... και ακόμα συγκρατούμαι ...
Θα ήθελα σε παρακαλώ πολύ να μου πεις ακριβώς τι εχει γίνει που εξέλαβες σαν υπεροψία και ειρωνία (πριβε) για να το ΔΙΟΡΘΏΣΟΥΜΕ ...
Παιδιά άνθρωποι είμαστε δεν είπαμε ποτέ ότι έχουμε το αλάνθαστο και είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σημαντικό για μας τα σχόλια σας και οι παρατηρήσεις σας για να διορθωθούμε και να βελτιωθούμε.
Επίσης στην πορεία μείναμε αρκετά λιγότεροι απο οτι είχαμε ξεκινήσει σε επιπεδο οργανωσης όλου αυτου (ακομα και σε μένα έτυχε μαι μετακόμιση και ένα τεράστιο επαγγελματικό πρόβλημα) αποτέλεσμα οι εναπομεινοντες να φορτωθούν πάρα πολύ και να υπάρχει ενας εκνευρισμός ...
ΥΓ) ε9 ... έτοιμο στημένο και πληρωμένο τς, έτοιμο στημένο φορουμ και κλαν να κάνουν το κομμάτι τους ...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
sisifos έγραψε:
Ακριβώς! Η κλασσική δομή όλων των community. Γιατί λοιπόν να διαλυθούν τα παλιά community και να φτιαχτεί ένα από τα ίδια?
Σου παραθέτω την ιδέα όπως την ξεκίνησε ο φίλος Laskas. Δεν ήμουν μπροστά στις συζητήσεις που κάνατε μετά για να καταλάβω που άλλαξε η ρότα αλλά αυτό που λες παραπάνω και όπως περιγράφετε την PNX στην παρουσίαση της δεν μου μοιάζει καθόλου με την αρχική ιδέα. Οπότε εύλογα δημιουργούνται τέτοιες εντυπώσεις στον Kostis και εδώ που τα λέμε και σε μένα και ίσως και σε άλλους.
Αν θες πάντως την προσωπική μου άποψη, όχι πως παίζει και καμιά σημασία, η αρχική αυτή ιδέα ήταν η πιο τίμια και πρωτοποριακή που ακούστηκε ποτέ εδώ μέσα. Χτύπαγε κατευθείαν στο ψαχνό. "Θέλω 100 γαμάτους παίκτες να φτιάξω μια καλή ομάδα να ρουλάρει στον χάρτη. Τέλος!". Όλα τα υπόλοιπα είναι αναμασημένες παλιές συνταγές. Και δεν ήταν ανάγκη να διαλυθούν τόσες ομάδες για να φτιάξει φυτώριο η PNX. Aν πήγαινε καλά αυτή η 100άδα και αποδείκνυε την αξία της, φυτώριο σας θα γινόταν όλες οι άλλες ομάδες από τις οποίες θα σας ερχόταν σιγά σιγά καλοί παίκτες που θα ψαχνόταν για ένα πιο pro παιχνίδι.
Αυτή είναι η άποψη μου και μακάρι να έχω λάθος. Καλή συνέχει και καλή επιτυχία.
Αντώνη όπως πολύ σωστά είπες δεν ήσουν στις συζητήσεις. Η συζήτηση ξεκίνησε απο την ιδέα του Λάσκα αλλα εξελίχθηκε...
Αυτό που βλέπεις αυτη τη στιγμή έγινε αυτο που όλοι οι εμπλεκόμενοι θεωρήσαμε το καλύτερο για τους σκοπούς μας. και ξαναλέω τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό. Εμείς θεωρήσαμε σωστό να κάνουμε αυτο που κάναμε και σε όποιον του αρέσει η ιδέα μας ακολουθεί. Οι άνθρωποι που το κάναμε αυτο είμαστε πεπεισμένοι ότι όπως ήμασταν δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω ΕΝΩ ΘΕΛΑΜΕ. Αυτη είναι η ιδέα μας. Βάλαμε ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΟΠΟ και αρκετά χρήματα για να την υλοποιήσουμε.
Αν είναι σωστή η λάθος θα την κρίνει η ιστορία και τα αποτελέσματα μας.
ΥΓ1) ¨οποιος θέλει να έρθει είναι ευπροσδεκτος
ΥΓ2) όποιος θέλει ΘΕΣΗ είναι επίσης ευπροσδεκτος
ΥΓ3) Στο ΤΣ μας αυτη τη στιγμή υπαρχουν παιδια που παιζουν Wot, Wow, Warthunder ...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
κλασσικος giannis71 μπραβο για δευτερη φορα τα καταφερες αλλα δεν φταις εσυ εγω φταιω που σε επανεφερα και σου εδωσα πισω την HELAS για να παω για δουλεια μαγκια σου τα καταφερεςgiannis71 έγραψε:Αλεξη καλη επιτυχία να εχετε και στις 4 κλαν ..... μακάρι αυτα που ονειρεύεστε να πραγματοποιηθουν ..... ελπιζω να ξανα συναντηθούμε
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 360
Σελίδα 28 από 29 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29
Παρόμοια θέματα
» Νέα Ελληνικών Clan στα CW
» ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN
» CLAN GAS ----------------
» Συνενωση Ελληνικων clan Σκεψη - Προταση
» clan ma poia clan?????
» ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN
» CLAN GAS ----------------
» Συνενωση Ελληνικων clan Σκεψη - Προταση
» clan ma poia clan?????