Συνενωση Ελληνικων clan Σκεψη - Προταση
+14
Kostis_Larsson
Sanguinius
Kokos78
gregorakis
mparek4
taramas
dolofonos
giorgosaxis
LicenseToKill
3ise3ise
LASKAS
Marita89
Gathunter
cgakis
18 απαντήσεις
World of Tanks Greece :: OFF TOPIC :: Αρχείο :: Basket
Σελίδα 4 από 5
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Συνενωση Ελληνικων clan Σκεψη - Προταση
Γιαυτο λεω οτι δεν εχω αποψη για το θεμα και θα ηθελα να μαθω.Η αποψη μου βασιζεται απλα στην εμπειρια μου χωρις να ξερω τις λεπτομεριες της συζητησης που εγινε.Χαιρομαι παντως που υπαρχουν παιχτες που αναγνωριζουν οτι για να υπαρξει προοδος θα πρεπει να υπαρξει μια αλλαγη,μπραβο στους commanders αυτους.Θεωρω οτι και ο Laskas και ο ghostalker εχουν δικιο.Ταραμα αν σου ειναι ευκολο εξηγησε μου γιατι αρνηθηκε το clan σου χωρις να με ειρωνευεσαι.Αν η εξηγηση ειναι μακροσκελης τα λεμε απο κανενα ts.taramas έγραψε:@marita89
Η λογική λέει οτι δεν μπορείς να έχεις άποψη αν δεν γνωρίζεις, οπότε καλά θα ήταν να μάθεις πρώτα.
@LASKAS
Εσύ ειδικά Κώστα δεν θα έπρεπε να το λές αυτό, εκτός αν στοχεύεις κάποιους που στη περίπτωση αυτή θα έπρεπε να τους κατονομάσεις.
Marita89- Αριθμός μηνυμάτων : 230
λοβοτομή θηλυκόGhostalker έγραψε:Όταν δεν κερδίζεις 2 συνεχόμενα χρόνια ενώ σε ενδιαφέρει η νίκη και θέλεις ακόμα να έχεις βαθμό σε μια Clav ούτε με λοβοτομή δεν θα βάλεις μυαλό.
- ιατρική μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε ευρύτατα σε πολλές χώρες, κατά τις προηγούμενες δεκαετίες, σύμφωνα με την οποία οι μπροστινοί λοβοί αποκόπτονται με χειρουργική επέμβαση από το υπόλοιπο τμήμα του εγκεφάλου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν διανοητικές διαταραχές και ψυχικές παθήσεις.
υπερβολικό σε βρίσκω , με ένα απλό ηλεκτροσόκ γινεται μια χαρά η δουλειά!
mementoM0ri- Αριθμός μηνυμάτων : 206
mementoM0ri έγραψε:λοβοτομή θηλυκόGhostalker έγραψε:Όταν δεν κερδίζεις 2 συνεχόμενα χρόνια ενώ σε ενδιαφέρει η νίκη και θέλεις ακόμα να έχεις βαθμό σε μια Clav ούτε με λοβοτομή δεν θα βάλεις μυαλό.
- ιατρική μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε ευρύτατα σε πολλές χώρες, κατά τις προηγούμενες δεκαετίες, σύμφωνα με την οποία οι μπροστινοί λοβοί αποκόπτονται με χειρουργική επέμβαση από το υπόλοιπο τμήμα του εγκεφάλου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν διανοητικές διαταραχές και ψυχικές παθήσεις.
Αν όντως κάποιος το δοκιμάσει να ξέρεις ότι είσαι ο ηθικός αυτουργός και παρακαλώ πριν κάποιος το δει να κατέβει η photo.
Ghostalker- Αριθμός μηνυμάτων : 42
Ghostalker έγραψε:mementoM0ri έγραψε:λοβοτομή θηλυκόGhostalker έγραψε:Όταν δεν κερδίζεις 2 συνεχόμενα χρόνια ενώ σε ενδιαφέρει η νίκη και θέλεις ακόμα να έχεις βαθμό σε μια Clav ούτε με λοβοτομή δεν θα βάλεις μυαλό.
Αν όντως κάποιος το δοκιμάσει να ξέρεις ότι είσαι ο ηθικός αυτουργός και παρακαλώ πριν κάποιος το δει να κατέβει η photo.
Σιγουρα αποτελεσματα!
Δεν υπάρχει λόγος πίεσης...
Ο καθένας κρίνει αυτό που πιστεύει οτι εξυπηρετεί το συμφέρον της κλαν του καλύτερα (σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια).
¨οπως πολύ σωστά αποφασίσαμε όσοι δεν θέλουν κάποια συνένωση να μην αποτελέσουν τροχοπέδη για αυτούς που θέλουν έτσι ισχύει και το αντίστροφο...
Ούτος η αλλιώς πέρα απο κάποιες κλαν που δεν ήθελαν ούτε να συζητήσουν η θα ήθελαν να μην κάνουμε τίποτα, οι υπόλοιπες θα στηρίξουν το επιχείρημα, αρχικώς περιφερειακά και στο μέλλον , ποιός ξέρει ....
Ο καθένας κρίνει αυτό που πιστεύει οτι εξυπηρετεί το συμφέρον της κλαν του καλύτερα (σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια).
¨οπως πολύ σωστά αποφασίσαμε όσοι δεν θέλουν κάποια συνένωση να μην αποτελέσουν τροχοπέδη για αυτούς που θέλουν έτσι ισχύει και το αντίστροφο...
Ούτος η αλλιώς πέρα απο κάποιες κλαν που δεν ήθελαν ούτε να συζητήσουν η θα ήθελαν να μην κάνουμε τίποτα, οι υπόλοιπες θα στηρίξουν το επιχείρημα, αρχικώς περιφερειακά και στο μέλλον , ποιός ξέρει ....
Επισκέπτης- Επισκέπτης
οποιος αρχηγος ή εξουσιωδοτημενο προσωπο απο clan ενδιαφερεται να συμμετασχει στην συνενωση ή στις συζητησεις για την συνενωση των ελληνικων clan μπορει να ερθει απο τις 19:00 και μετα στα εξεις team speak
α) HERD 85.236.105.30:10047
β) HARDS 85.10.194.85
παρακαλω πολυ να γραφετε το ονομα της clan σας πριν το nick name σας
ακομα θα ηθελα να ενημερωσω οτι η προσπαθεια που γινεται απο αρκετες clan για την συνενωση αυτων ειναι σε πολυ καλο και προχωρημενο βαθμο και σε λιγες μερες θα σας ανακοινωσουμε και το ονομα το σημα και το team speak του ελληνικου gamers comunnity
α) HERD 85.236.105.30:10047
β) HARDS 85.10.194.85
παρακαλω πολυ να γραφετε το ονομα της clan σας πριν το nick name σας
ακομα θα ηθελα να ενημερωσω οτι η προσπαθεια που γινεται απο αρκετες clan για την συνενωση αυτων ειναι σε πολυ καλο και προχωρημενο βαθμο και σε λιγες μερες θα σας ανακοινωσουμε και το ονομα το σημα και το team speak του ελληνικου gamers comunnity
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 360
Marita89 έγραψε:Γιαυτο λεω οτι δεν εχω αποψη για το θεμα και θα ηθελα να μαθω.Η αποψη μου βασιζεται απλα στην εμπειρια μου χωρις να ξερω τις λεπτομεριες της συζητησης που εγινε.Χαιρομαι παντως που υπαρχουν παιχτες που αναγνωριζουν οτι για να υπαρξει προοδος θα πρεπει να υπαρξει μια αλλαγη,μπραβο στους commanders αυτους.Θεωρω οτι και ο Laskas και ο ghostalker εχουν δικιο.Ταραμα αν σου ειναι ευκολο εξηγησε μου γιατι αρνηθηκε το clan σου χωρις να με ειρωνευεσαι.Αν η εξηγηση ειναι μακροσκελης τα λεμε απο κανενα ts.taramas έγραψε:@marita89
Η λογική λέει οτι δεν μπορείς να έχεις άποψη αν δεν γνωρίζεις, οπότε καλά θα ήταν να μάθεις πρώτα.
@LASKAS
Εσύ ειδικά Κώστα δεν θα έπρεπε να το λές αυτό, εκτός αν στοχεύεις κάποιους που στη περίπτωση αυτή θα έπρεπε να τους κατονομάσεις.
Δεν ειρωνεύτηκα καθόλου, πιστεύω οτι η απλή λογική λέει οτι πριν χαρακτηρίσεις κάποιον για κάτι πρέπει να ξέρεις, επίσης αν νομίζεις οτι πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε την άποψή σου αλλιώς είμαστε λάθος τότε κάτι πρέπει να κοιτάξεις.
Ο καθένας μας έκανε την τοποθέτησή του εκεί που έπρεπε και οπως πίστευε, δεν νομίζω οτι πρέπει να δίνουμε εξηγήσεις συνεχώς γιατί είχαμε άλλη πρόταση και μάλιστα έτυχε να είναι και πλειοψηφική, καλό είναι να μην πηγαίνουμε σε υπερβολές.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
Με ειρωνευεσαι παλι αλλα τεσπα.Δεν χαρακτηρησα κανεναν για τιποτα.Επισης πολυ τζαμπα μαγκας εισαι με τη φραση "δεν νομιζω οτι πρεπει να δινουμε εξηγησεις".Εγω μιλαω με επιχειρηματα και θεωρω οτι το clan σου δεν ειναι πετυχημενο στα clan wars διοτι αν και ειστε το δευτερο καλυτερο ελληνικο clan(κατα την αποψη μου) σε clan wars δεν εχετε περιοχη αν και κατα καιρους το καταφερνετε και μπραβο σας.Αν δεν σας νοιαζουν τα clan wars και θελετε να κανετε χαβαλε τοτε καλως.Το λεω αυτο γιατι θεωρω οτι αυτη η προσπαθεια που γινεται για συνενωση θα βοηθησει πολυ clans που ενδιαφερονται στα clan wars.Επισης ειμαι περιεργος να ακουσω γιατι αρνηθηκαν και τα αλλα μεγαλα clan.taramas έγραψε:Marita89 έγραψε:Γιαυτο λεω οτι δεν εχω αποψη για το θεμα και θα ηθελα να μαθω.Η αποψη μου βασιζεται απλα στην εμπειρια μου χωρις να ξερω τις λεπτομεριες της συζητησης που εγινε.Χαιρομαι παντως που υπαρχουν παιχτες που αναγνωριζουν οτι για να υπαρξει προοδος θα πρεπει να υπαρξει μια αλλαγη,μπραβο στους commanders αυτους.Θεωρω οτι και ο Laskas και ο ghostalker εχουν δικιο.Ταραμα αν σου ειναι ευκολο εξηγησε μου γιατι αρνηθηκε το clan σου χωρις να με ειρωνευεσαι.Αν η εξηγηση ειναι μακροσκελης τα λεμε απο κανενα ts.taramas έγραψε:@marita89
@LASKAS
Δεν ειρωνεύτηκα καθόλου, πιστεύω οτι η απλή λογική λέει οτι πριν χαρακτηρίσεις κάποιον για κάτι πρέπει να ξέρεις, επίσης αν νομίζεις οτι πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε την άποψή σου αλλιώς είμαστε λάθος τότε κάτι πρέπει να κοιτάξεις.
Ο καθένας μας έκανε την τοποθέτησή του εκεί που έπρεπε και οπως πίστευε, δεν νομίζω οτι πρέπει να δίνουμε εξηγήσεις συνεχώς γιατί είχαμε άλλη πρόταση και μάλιστα έτυχε να είναι και πλειοψηφική, καλό είναι να μην πηγαίνουμε σε υπερβολές.
@marita89
Κοίτα φίλε μου, το "τζάμπα μάγκας" να το λές εκεί που περνάει οκ? στο θέμα μας τώρα, ποιος νομίζεις ότι είσαι και πρέπει να σου δώσουμε και εξηγήσεις? κρίνεις και χαρακτηρίζεις οποιον γουστάρεις και προκαλείς, μάλιστα θεωρείς οτι μπορείς να μας πείς και τι θα κάνουμε, αν με κόβεις για τζάμπα μάγκα πίσω απο την οθόνη σου μπορούμε να το συζητήσουμε και αλλιώς.
Κοίτα φίλε μου, το "τζάμπα μάγκας" να το λές εκεί που περνάει οκ? στο θέμα μας τώρα, ποιος νομίζεις ότι είσαι και πρέπει να σου δώσουμε και εξηγήσεις? κρίνεις και χαρακτηρίζεις οποιον γουστάρεις και προκαλείς, μάλιστα θεωρείς οτι μπορείς να μας πείς και τι θα κάνουμε, αν με κόβεις για τζάμπα μάγκα πίσω απο την οθόνη σου μπορούμε να το συζητήσουμε και αλλιώς.
1.Δεν σε αναγκασα για εξηγησεις,αναρωτιεμαι γιατι να μην θελει καποιο clan που το ενδιαφερουν τα clan wars να συμετεχει στην συνενωση.
2.Θεωρω οτι αυτη η φραση "δεν νομιζω οτι πρεπει να δινουμε εξηγησεις" σε κανει τζαμπα μαγκα.
3.Δεν θεωρω οτι μπορω να πω στο clan σου τι θα κανει.
4.Πως αλλιως μπρουμε να το συζητησουμε?
2.Θεωρω οτι αυτη η φραση "δεν νομιζω οτι πρεπει να δινουμε εξηγησεις" σε κανει τζαμπα μαγκα.
Marita89 έγραψε:1.Δεν σε αναγκασα για εξηγησεις,αναρωτιεμαι γιατι να μην θελει καποιο clan που το ενδιαφερουν τα clan wars να συμετεχει στην συνενωση.
1. Ελα που επιμένεις και δεν καταλαβαίνεις απο ευγένεια, δεν αναρωτήθηκες, χαρακτήρισες όλους όσους είχαν άλλη άποψη σαν προστάτες της καρέκλας τους χωρίς να ξέρεις κανέναν απο αυτούς και χωρίς να έχεις ιδέα για τίποτα, θα τους ενημερώσω να σου απαντήσουν και οι ίδιοι.
2. Τις οποιες εξηγήσεις και προτάσεις της άκουσαν ολοι οι παρευρισκόμενοι απο όλες τις ενδιαφερόμενες clan που συμμετείχαν στην συζήτηση, εσύ τι εκπροσωπείς? για πές μας να ξέρουμε.
3. Ούτως ή άλλως δεν μπορείς.
4. Αν συνεχίσεις να με προσβάλλεις καλύτερα να το κάνεις απο κοντά για να έχει ενδιαφέρον.
Λοιπον,διαβασα καπου οτι εχεις γιο που σημαινει οτι εισαι αρκετα ωριμος και οχι 12 χρονων,παρολα αυτα με απειλεις οτι θα με ΔΕΙΡΕΙΣ ουσιαστικα γιατι διαφωνεις με την αποψη μου.Ηρεμησε λιγο και σκεψου λογικα αυτο που ειπες για να βελτιωθει και η ποιοτητα του φορουμ.Οσο για την απειλη σου θα σε κρινει η κοινοτητα του φορουμ,αν θελεις να με δειρεις,καντο.Δεν θελω προσωπικη κοντρα μαζι σου και δεν ασχολουμαι αλλο.taramas έγραψε:Marita89 έγραψε:1.Δεν σε αναγκασα για εξηγησεις,αναρωτιεμαι γιατι να μην θελει καποιο clan που το ενδιαφερουν τα clan wars να συμετεχει στην συνενωση.
1. Ελα που επιμένεις και δεν καταλαβαίνεις απο ευγένεια, δεν αναρωτήθηκες, χαρακτήρισες όλους όσους είχαν άλλη άποψη σαν προστάτες της καρέκλας τους χωρίς να ξέρεις κανέναν απο αυτούς και χωρίς να έχεις ιδέα για τίποτα, θα τους ενημερώσω να σου απαντήσουν και οι ίδιοι.
2. Τις οποιες εξηγήσεις και προτάσεις της άκουσαν ολοι οι παρευρισκόμενοι απο όλες τις ενδιαφερόμενες clan που συμμετείχαν στην συζήτηση, εσύ τι εκπροσωπείς? για πές μας να ξέρουμε.
3. Ούτως ή άλλως δεν μπορείς.
4. Αν συνεχίσεις να με προσβάλλεις καλύτερα να το κάνεις απο κοντά για να έχει ενδιαφέρον.
@marita89
Σου δείχνω με τον ποιο απλό τρόπο οτι πίσω απο την οθόνη σου αισθάνεσαι άνετος να κρίνεις και να προσβάλλεις άλλους που μάλιστα δεν τους ξέρεις και δεν έχεις την παραμικρή ιδέα ούτε ποιοι είναι, στην συνέχεια απαιτείς να σου δώσουμε και εξηγήσεις γιατί δεν συμφωνήσαμε με την άποψή σου γιατί αν δεν το κάνουμε είμαστε απλά αυτοί που δεν θέλουν να χάσουν την θέση τους, φαίνεται ξεκάθαρα οτι είσαι άσχετος παντελώς, εγω που χαρακτήρισες τζάμπα μάγκα θέλω να δώ εσενα να μου τα λές απο κοντά για να δούμε εσύ τι μάγκας είσαι.
Υ.Σ. δεν χρειάζεται να σε δείρω αγόρι μου, ειναι σίγουρο οτι δεν εχεις το θάρρος να πείς την υποτιθέμενη γνώμη σου μπροστά σε αυτούς που κατηγορείς οπότε μαζέψου και κόψε τις π@π@ριές.
Υ.Σ. αν η κοινότητα του φορουμ εχει αυτό το επίπεδο που παρουσιάζεις εσύ ας κάνει οτι νομίζει, εμένα με κρίνουν αυτοι που πρέπει και εξηγήσεις δίνω σε αυτούς που με επέλεξαν και εσύ δεν είσαι ενας απο αυτούς οπότε κόφτο το παραμυθάκι.
Σου δείχνω με τον ποιο απλό τρόπο οτι πίσω απο την οθόνη σου αισθάνεσαι άνετος να κρίνεις και να προσβάλλεις άλλους που μάλιστα δεν τους ξέρεις και δεν έχεις την παραμικρή ιδέα ούτε ποιοι είναι, στην συνέχεια απαιτείς να σου δώσουμε και εξηγήσεις γιατί δεν συμφωνήσαμε με την άποψή σου γιατί αν δεν το κάνουμε είμαστε απλά αυτοί που δεν θέλουν να χάσουν την θέση τους, φαίνεται ξεκάθαρα οτι είσαι άσχετος παντελώς, εγω που χαρακτήρισες τζάμπα μάγκα θέλω να δώ εσενα να μου τα λές απο κοντά για να δούμε εσύ τι μάγκας είσαι.
Υ.Σ. δεν χρειάζεται να σε δείρω αγόρι μου, ειναι σίγουρο οτι δεν εχεις το θάρρος να πείς την υποτιθέμενη γνώμη σου μπροστά σε αυτούς που κατηγορείς οπότε μαζέψου και κόψε τις π@π@ριές.
Υ.Σ. αν η κοινότητα του φορουμ εχει αυτό το επίπεδο που παρουσιάζεις εσύ ας κάνει οτι νομίζει, εμένα με κρίνουν αυτοι που πρέπει και εξηγήσεις δίνω σε αυτούς που με επέλεξαν και εσύ δεν είσαι ενας απο αυτούς οπότε κόφτο το παραμυθάκι.
Οι ενδιαφερόμενοι προχωράνε, τo τς στήνεται και μαζευόμαστε σιγά σιγά εκεί. Όποιος ενδιαφέρετε μπορεί να έρθει(θα το δώσουμε μόλις το τελειώσουμε).
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
σπανιο ντοκουμεντο ωμης βιας!
Φημες λενε πως κανεις δε γλιτωνει απο τα χερια του... marita89 προσεχε....
Φημες λενε πως κανεις δε γλιτωνει απο τα χερια του... marita89 προσεχε....
Κανω 14 χρονια aikido,δεν μασαω επισης αν δειρω καποιον μπορει να μου παρουν την αδεια για τους αγωνες.Αλλα δεν ειμαι της βιας εκτος αρενας,τελος.Dolofonos εγω ενδιαφερομαι για το νεο clan,οταν το στησετε θα ηθελα να ξερω για να μπω.
Marita89 έγραψε:Κανω 14 χρονια aikido,δεν μασαω επισης αν δειρω καποιον μπορει να μου παρουν την αδεια για τους αγωνες.Αλλα δεν ειμαι της βιας εκτος αρενας,τελος.Dolofonos εγω ενδιαφερομαι για το νεο clan,οταν το στησετε θα ηθελα να ξερω για να μπω.
Ενδιαφέρον, εχω κατεβάσει ήδη τα παντελόνια και περιμένω, ειναι άδικο όμως για σένα το καταλαβαίνω απόλυτα εγώ δεν έχω τίποτα να χάσω μιας και εχω σταματήσει τους αγώνες εδω και 20 χρόνια, εξακολουθώ όμως να μην ανέχομαι κάτι παιδάκια που κρύβονται στην ανωνυμία τους και δεν εχουν το θάρρος να αναγνωρίζουν τα λάθη τους και είσαι και 14 χρόνια στο άθλημα οπως λές, κρίμα.
Σου θυμίζω οτι κατηγόρησες μια ομάδα ανθρώπων και όχι μόνο εμένα και σου προτείνω να ασχοληθείς με αυτό που σε ενδιαφέρει οπως λές και να κόψεις τις εξυπνάδες, η σοφία έρχεται με τον χρόνο βέβαια και κάποια στιγμή θα σου δείξει οτι "η άδεια" ειναι το λιγότερο που μπορείς να χάσεις.
perseas έγραψε:Ήδη είμαστε στο νέο ts.
Καλή επιτυχία και οπως είπα δίπλα θα είμαστε κι εμείς γιατί έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι.
Προχωράμε όσο μπορούμε καθημερινά. Το τς μας είναι αυτό www.gamers-alliance.gr:9998 όποιος παίκτης όποια ομάδα ακόμη θέλει να συμμετέχει ας μας ενημερώσει. Πρέπει να δούμε τον αριθμό των παικτών που θα έχουμε στο σύνολο ώστε να μπορέσουμε να μοιραστούμε.
Να προσθέσω επίσης ότι έχουμε κανάλια για το World of warplanes Warthunder LOL διάφορα RPG-strategy και βλέπουμε.
Δηλαδή μπορώ κι εγώ να μπω στο τς;
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
φυσικά και μπορείς ...
μην σου πω ότι επιβάλλεται κιόλας
μην σου πω ότι επιβάλλεται κιόλας
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» ΣΚΕΨΗ ΠΡΟΤΑΣΗ...