World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

F2P, P2W and Mods

+13
BeMyBan
grekios
Veyder
Founder
sisifos
Marita89
mementoM0ri
admin
TasosHellbound
Arxiereas_
dimstam
Sanguinius
yanis
17 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 5 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

F2P, P2W and Mods - Σελίδα 2 Empty Απ: F2P, P2W and Mods

Δημοσίευση από mementoM0ri Σαβ Ιουλ 26, 2014 3:16 pm

@ μαριτα
Μα να υπαρχει cheat, εε γκουχου γκουχου mod ηθελα να πω και να μην το ξερω ?
mementoM0ri
mementoM0ri

Αριθμός μηνυμάτων : 206

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από Sanguinius Σαβ Ιουλ 26, 2014 3:51 pm

mementoM0ri έγραψε:@ μαριτα
Όχι αυτό είναι όντως cheat.Δίνει την δυνατότητα σε παίχτες solo q να κάνουν κλήση μεταξύ τους,αποκτώντας έτσι πλεονέκτημα έναντι της ομάδας που δεν έχει και το κυνηγάει η Riot
Sanguinius
Sanguinius

Αριθμός μηνυμάτων : 968

Δημοσίευση από mementoM0ri Σαβ Ιουλ 26, 2014 3:55 pm

Sanguinius έγραψε:
Όχι αυτό είναι όντως cheat.Δίνει την δυνατότητα σε παίχτες solo q να κάνουν κλήση μεταξύ τους,αποκτώντας έτσι πλεονέκτημα έναντι της ομάδας που δεν έχει και το κυνηγάει η Riot
Ναι οντως , διαβασα τι ειναι. λεει χρονους απο ulti και τα λοιπα ... δεν υπηρχε αυτο οταν επαιζα (κριμα  lol! ). 
Ισως κανω κανα update to client  να παμε κανα game. πες οτι παιζεις και κανα smite να γινουμε ?!
mementoM0ri
mementoM0ri

Αριθμός μηνυμάτων : 206

Δημοσίευση από Sanguinius Σαβ Ιουλ 26, 2014 4:39 pm

mementoM0ri έγραψε:
Sanguinius έγραψε:
Ναι οντως , διαβασα τι ειναι. λεει χρονους απο ulti και τα λοιπα ... δεν υπηρχε αυτο οταν επαιζα (κριμα  lol! ). 
Ισως κανω κανα update to client  να παμε κανα game. πες οτι παιζεις και κανα smite να γινουμε ?!
Ναι και μετά μου λένε εμένα πως το last position  είναι cheat.Mid adc supp  παίζω :Ρ
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από Arxiereas_ Σαβ Ιουλ 26, 2014 11:18 pm

admin έγραψε:Καπου εδώ μέσα όμως διαβασα που έλεγε ένα παιδι  για ένα mod pack που δουλευει μόνο σε premium accounts. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο είμαι απολύτως αντίθετος!
https://wotgr.forumgreek.com/t666-topic#9272

Το είχα αναφέρει σε αυτό το post, αν αυτό διάβασες. Η WG κατηγορείτε ότι βρίσκεται πίσω από αυτό όπως και για την κατάσταση με τα όλο και αυξανόμενα bots για το λόγο ότι απαιτείται premium account για να δουλέψουν αυτά τα προγράμματα. Οπότε άμεσα κερδισμένη είναι αυτή. 

Kαι μια περίεργη εμπειρία με γνωστό modpack. 
Χρησιμοποιούσα εγώ και ένας φίλος το πακέτο της ΟΜ, ευρέως διαδεδομένο στο επίσημο φορουμ. Είμαστε μια μέρα platoon με 140 και μας την πέφτει 50Β της ΟΜ. Ρίχνει μία στον δικό μου, χτυπάει πυρομαχικά. Η 2η σκάει το άρμα. Γυρνάει σ' εμένα, πυρομαχικά, η 2η σκάει το άρμα. Με μια γεμιστήρα καθάρισε 2 10άρια. Ρε τον παιχταρά λέω τι μας έκανε. Το φιλαράκι μου μωβ παίκτης σε αναμμένα κάρβουνα, βρώμα η δουλειά λέει. Άντε ρε λέω RNG ήταν.
Σε άλλη μάχη λίγες μέρες μετά με bc στην arctic και έχω γυρίσει να βοηθήσω άμυνα. ΔΕΝ έχω ανάψει φαίνεται ίσα ίσα μια γωνία του πύργου μου και μου έρχονται 2 βολές από τ54ε1 της ΟΜ το οποίο το μόνο μέρος στο οποίο μπορεί να ήταν είναι τουλάχιστον 400μ μακρυά. τραβιέμαι, ξαναβγαίνω και σε λίγο ρίχνει άλλη μία, ammorack. Λάμπα γιοκ πάλι. Sniperιά από 400μ+ με τ54ε1 3/3 στόχο και χωρίς να έχω ανάψει. Ένα jag δίπλα μου εκτεθειμένο από τη μέση και πάνω γράφει στο chat "WTF???????" και με ρωτάει πώς και τι. Του απαντάω και λέει ότι ούτε αυτός άναψε.

Ξηλώνω άρων άρων το modpack της ΟΜ κάνω καινούρια εγκατάσταση το παιχνίδι και βάζω τα modάκια ένα ένα χωριστά. Σε σύνολο τα αρχεία (του φακέλου res_mods) ήταν τα μισά σχεδόν (γιατί πάντα κρατάω backup και τα σύγκρινα). Τα άλλα μισά του modpack τι ήταν? Ok είναι server based το παιχνίδι. Είμαστε σίγουροι ότι είναι απαραβίαστο? Όσο καιρό παίζω οι μοναδικές φορές που υποψιάστηκα ότι κάτι μπορεί να τρέχει ήταν αυτές οι δύο. Δυστυχώς με την απεγκατάσταση σβήστηκαν και τα replay.

Από mods τώρα χρησιμοποιώ πλέον το XVM για το minimap και το hp left των αντιπάλων, τα χρώματα για να ρίχνω σε κινητήρες/καύσιμα, το loading time του αντιπάλου (δεν είναι παράνομο αλλά έγινε θέμα στο forum το ποστάρισμα SS που δείχνει το όνομα το παίκτη που βάρεσε-naming and shaming το θεωρούν), το soundmod της λάμπας και χ24 zoom για να καθαρίζει τους θάμνους. Ενώ το remove vegetation είναι παράνομο το zoom in που κάνει αυτή τη δουλειά από χ24 και πάνω δεν τους πειράζει. Οκ...
Arxiereas_
Arxiereas_

Αριθμός μηνυμάτων : 197

Δημοσίευση από dimstam Κυρ Ιουλ 27, 2014 12:06 am

@arxiereas
Αν δεν κάνω λάθος η ΟΜ ειναι από τις κορυφαίες clan.
Μην σου φαίνεται καθόλου περίεργο η WG να βοηθά με κάποιον τρόπο τις ομάδες αυτές.
dimstam
dimstam

Αριθμός μηνυμάτων : 99

Δημοσίευση από sisifos Κυρ Ιουλ 27, 2014 1:04 am

Ξέρω πως ίσως πρόκαλέσω τώρα με αυτό που θα πω, αλλά εμένα δε μου φαίνεται επίσης διόλου απίθανο ένα σεβαστό ποσοστό από το gold που παράγει ο χαρτης των CW, να πηγαίνει σε ομάδες στημένες απο WG για να μην διαρρέει πολύς χρυσός σε απλούς παίκτες και επηρεάζει τις εισπράξεις της.
sisifos
sisifos
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 282

http://wotgr.blogspot.gr

Δημοσίευση από Arxiereas_ Κυρ Ιουλ 27, 2014 1:37 am

dimstam έγραψε:@arxiereas
Αν δεν κάνω λάθος η ΟΜ ειναι από τις κορυφαίες clan.
Μην σου φαίνεται καθόλου περίεργο η WG να βοηθά με κάποιον τρόπο τις ομάδες αυτές.
Δεν αμφισβητώ την αξία των παικτών της ούτε έχω κατηγορήσει ποτέ κανέναν άλλο για cheat. Αυτά τα 2 ήταν κάτι που μου έκανε εντύπωση στις τόσες μάχες που έχω κάνει και συμπτωματικά ήταν από άτομα της ίδιας clan όσο χρησιμοποιούσα το modpack τους. Όταν τους το ανέφερα στο forum αρνήθηκαν φυσικά ότι υπάρχει το παραμικρό ύποπτο αλλά δεν μου απάντησαν για το πλήθος των αρχείων. Δυστυχώς δεν έχω τα replay.

@sisifos
Απ' ότι έχω διαβάσει η WG βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με κάποιους παίκτες και clan για διάφορα θέματα. Το πόσο δαιδαλώδες είναι το παιχνίδι αφήνει παράθυρο για πολλά αλλά μέχρι να αποδειχτεί κάτι όσα λέμε είναι εικασίες.
Arxiereas_
Arxiereas_

Δημοσίευση από Sanguinius Κυρ Ιουλ 27, 2014 4:09 am

sisifos έγραψε:Ξέρω πως ίσως πρόκαλέσω τώρα με αυτό που θα πω, αλλά εμένα δε μου φαίνεται επίσης διόλου απίθανο ένα σεβαστό ποσοστό από το gold που παράγει ο χαρτης των CW, να πηγαίνει σε ομάδες στημένες απο WG για να μην διαρρέει πολύς χρυσός σε απλούς παίκτες και επηρεάζει τις εισπράξεις της.
Δεν ξερω αν κάνει κάτι τέτοιο η wg αλλά η ανοχή της στο στήσιμο που κάνουν οι μεγάλες κλαν στον χάρτη είναι εντυπωσιακή
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από Marita89 Κυρ Ιουλ 27, 2014 4:27 am

Τι εννοεις sanguinious?

Marita89

Αριθμός μηνυμάτων : 230

Δημοσίευση από Founder Κυρ Ιουλ 27, 2014 4:50 am

Παίδες σίγουρα η WG υποστηρίζει κάποιες PRO ομάδες ή αυτόνομους παίκτες που κάνουν διαφήμιση εγώ θυμάμαι μια λίστα που είχε βγει πριν 1 χρόνο με άτομα από το stuff της WG που έπαιζαν και με τι ονόματα. Αρκετοί από αυτούς ήταν σε μεγάλες ομάδες όπως οι PTS. Το αν του δίνουν cheat ή gold δεν ξέρω και δεν νομίζω ότι και θα μάθουμε στα σίγουρα ποτέ.

@sisifos αυτό που λες είναι αρκετά λογικό. Ενώ ο χάρτης δίνει πχ 1Μ χρυσό την μέρα αν οι ομάδες που προμοτάρονται από την WG παίρνουν τα 300.000-500.000 χιλιάρικα τότε κάνεις και διαφήμιση αλλά και ελέγχεις το gold που δίνεις στον κόσμο καθημερινά.
Founder
Founder
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 786

Δημοσίευση από Sanguinius Κυρ Ιουλ 27, 2014 5:25 am

Οι μεγάλες ομάδες στήνουν τον χάρτη και φαρμάρουν με την σειρά και για καιρό τις περιοχές με τον περισσότερο χρυσό.Αυτό το φαινόμενο είναι εντονότερο στην αμερικάνικο και στον ρώσικο σερβερ όπου έχει γίνει reset στον χάρτη 3 και 4 φορές αντίστοιχα,πέρα των reset έχουν γίνει για το cw campaign
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από Marita89 Κυρ Ιουλ 27, 2014 5:34 am

Ναι ετσι ειναι αλλα τι να κανει η WG?Θα ηταν αδικο αν εβαζε περιορισμους σε αυτες τις ομαδες.Οι ομαδες αυτες ειναι τοσο καλες που κρατουν τις περιοχες για μηνες(πχ οι FAME ειναι στην Μ.Βρετανια εδω και μηνες).Αφου δεν υπαρχουν αλλες τοσο καλες ομαδες ωστε να τους χαλασουν το "σερι".Επισης δεν νομιζω οτι η WG βοηθα τετοιες ομαδες(ουτε δινει gold,ουτε RNG κτλ),δεν χρειαζονται βοηθεια αλλωστε(ειναι τοσο καλοι).

Marita89

Δημοσίευση από Sanguinius Κυρ Ιουλ 27, 2014 5:37 am

Marita89 έγραψε:Ναι ετσι ειναι αλλα τι να κανει η WG?Θα ηταν αδικο αν εβαζε περιορισμους σε αυτες τις ομαδες.Οι ομαδες αυτες ειναι τοσο καλες που κρατουν τις περιοχες για μηνες(πχ οι FAME ειναι στην Μ.Βρετανια εδω και μηνες).Αφου δεν υπαρχουν αλλες τοσο καλες ομαδες ωστε να τους χαλασουν το "σερι".Επισης δεν νομιζω οτι η WG βοηθα τετοιες ομαδες(ουτε δινει gold,ουτε RNG κτλ),δεν χρειαζονται βοηθεια αλλωστε(ειναι τοσο καλοι).
Το θέμα είναι πως οι καλές ομάδες δεν τους κάνουν επίθεση,μόνο κατόπιν συμφωνίας γίνονται τέτοιες κινήσεις.Σίγουρα κι εγώ δεν πιστεύω πως τέτοιου βεληνεκούς παίχτες χρειάζονται την βοήθεια της wg
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από Veyder Δευ Ιουλ 28, 2014 2:15 am

sisifos έγραψε:Ξέρω πως ίσως πρόκαλέσω τώρα με αυτό που θα πω, αλλά εμένα δε μου φαίνεται επίσης διόλου απίθανο ένα σεβαστό ποσοστό από το gold που παράγει ο χαρτης των CW, να πηγαίνει σε ομάδες στημένες απο WG για να μην διαρρέει πολύς χρυσός σε απλούς παίκτες και επηρεάζει τις εισπράξεις της.

Sisife είμαι σίγουρος ότι πιστεύεις ότι μας ψεκάζουν κίολας αλλά τέσπα μην επεκταθώ.

Οι μεγάλες clan όντως συνεργάζοντε εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι στο site των PTS υπήρχαν link των site των EFE , KAZNA και λοιπών clan. Και αν το σκεφτεί κάποιος είναι λογικό αφού με συνεργασία μεταξύ τους μπορούν να εξασφαλίζουν να πέρνουν τόσο χρυσό που να μην χρείαζετε να πληρώνουν ούτε euro για premium account and tanks. Έχουν βέβαια πολύ καλούς παίχτες αλλά κυρίως ομάδες που τους επιτρέπει να το κάνουν. Όσα τώρα ακούγοντε περί συνομοσίας με την WG τα θεωρώ αστεία και δικαιολογίες για την αλεπού που δε φτάνει. Κάποιος μίλησε για PTS και ότι είχαν member employee WG.Αληθεύει αυτό αλλά έχοντας δουλέψει σε ετερία πληροφορικής με server and admin access το να πάει κάποιος στον admin και να ζητήσει help επειδή μπορεί να έχουν φιλική σχέση δε το καθηστά αυτόματα και ότι είναι πολιτική της εταιρίας. Νομίζω κιόλας ότι το συγκεκριμένο άτομο ήταν στο 24/7 department of support or monitoring που συνήθως αυτοί δεν έχουν password access se server. Tώρα σχετικά με f2p and p2w το WOT δεν πιστεύω ότι είναι p2w αφού δεν υπάρχει item με euro που να σου δίνει πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων. Σωστά κάποιος είπε ότι ουσιαστικά το f2p στηρίζετε στην δhμιουργία ανάγκης να ρίξεις euro μέσα απο το gameplay που γίνετε εθιστικό. Εξάλου η WG επίσημα έχει πει ότι το 70% των χρηστών δεν αγοράζει gold παρά μόνο το 30%. Βέβαια 30% από ένα σύνολο 60m παιχτών είναι ένα αρκέτα μεγάλο νούμερο  Very Happy
Veyder
Veyder

Αριθμός μηνυμάτων : 59

Δημοσίευση από sisifos Δευ Ιουλ 28, 2014 3:04 am

Veyder έγραψε:

Sisife είμαι σίγουρος ότι πιστεύεις ότι μας ψεκάζουν κίολας αλλά τέσπα μην επεκταθώ.

Θα μπορούσες να πεις τη γνώμη σου χωρίς να ειρωνευτείς ξέρεις, αλλά τέλος πάντων.
Αν πρόσεξες τα λόγια μου είπα "δεν είναι απίθανο" που σημαίνει απλά πως είναι μια πιθανότητα.
Εσύ πάλι πως είσαι τόσο σίγουρος πως δεν το κάνουν, μιλάς εκ των έσω?
Περισσότερο σέβομαι την άποψη του arxierea. Για όσα δεν έχουμε αποδείξεις είναι απλές εικασίες.
sisifos
sisifos
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 282

http://wotgr.blogspot.gr

Δημοσίευση από Founder Δευ Ιουλ 28, 2014 5:45 am

lolz people ......

Ενοήτε πως δεν χρειάζονται βοήθεια κάποιες ομάδες αλλά επειδή το gold που μοιράζεται πρέπει να ελέγχεται κάπως... Εγώ πιστεύω ότι βάζει δάκτυλο και η WG στα διπλωματικά των μεγάλων.

@veyder εσύ δούλευες σε εταιρία πληροφορικής ? απλά ή για παιχνίδια ? Γιατί απ ότι ξέρω όλο το stuff (programmers , designers etc (όχι support ή forum mods)) έχουν press Account και αρκετοί έχουν και ADMIN. Το θέμα δεν είνα τι λογαριασμούς έχει ο καθένας αλλά η συνεννόηση που υπάρχει μεταξύ τους. 
Και μην ξεχνάτε ότι αν και αρκετά μεγάλο είναι το ποσό του gold στα Clan War μπροστά στο ESL και άλλα τέτοια προταθλήμτατα είναι ψίχουλα.

Ουσιαστικά υπάρχουν οι ομάδες που παίρνουν 30-40κ gold από το CW σε ένα 6μινο και θεωρούν ότι κάνουν κάτι , υπάρχουν αυτές που βγάζουν 10κ gold την μέρα και νομίζουν ότι κάνουν κάτι αλλά παίρνουν τα μεγάλα ψίχουλα και χαίρονται, και υπάρχουν και αυτές που βγάζουν 500-1000 Ε τον μήνα ανά παίκτη και όντος παίρνουν το χρήμα Smile

Το σίγουρο είναι ότι με την τελευταία κατηγορία η WG έχει επικοινωνία. Τώρα με την ενδιάμεση κατηγορία ... ποιος ξέρει ? και έχει στοιχεία να μας πει στα σίγουρα ?
Founder
Founder
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 786

Δημοσίευση από Arxiereas_ Δευ Ιουλ 28, 2014 6:03 am

Veyder έγραψε:Όσα τώρα ακούγοντε περί συνομοσίας με την WG τα θεωρώ αστεία και δικαιολογίες για την αλεπού που δε φτάνει.

H WG είναι μια εταιρία που έχει εκτεθεί πάμπολλες φορές με κραυγαλέα παραδείγματα για το πόσο στημένα είναι τα αποτελέσματά της, όπως και για τον προσανατολισμό της. 
Εθελοτυφλεί και ειρωνεύεται μέσω των εκπροσώπων της σε οποιαδήποτε παρατήρηση γίνεται σχετικά με τα bugs τους παιχνιδιού, αγνοεί τις φωνές των παικτών της πλην του RU server για το balancing των αρμάτων, προσπαθεί με θεμιτά και αθέμιτα μέσα να κρατήσει το ενδιαφέρον των παικτών και το ίδιο κάνει όταν έρχεται η ώρα των διεθνών αναγνωρίσεων. Αλησμόνητο το πόσοι λογαριασμοί "lola" ξεφύτρωσαν με 0-50 μάχες όταν υπήρχε έρευνα για το δημοφιλέστερο on-line game όπως και το πόσες φορές κατηγορήθηκε για τα προνομιακά events άλλων server έναντι του EU.

Τα παραπάνω είναι κάποια δείγματα για το πόσο αφοσιωμένοι είναι στο κέρδος, no matter what. Δεν με ενδιαφέρει αν χαρίζουν χρυσό και stats σε κάποιους ή τους βοηθάνε με οποιονδήποτε τρόπο αλλά το ότι έχουν τα μέσα και απ' ό,τι έχουν δείξει και τη διάθεση να κινηθούν με πλάγιους ή άνισους τρόπους για να επιτύχουν τους σκοπούς τους.
Arxiereas_
Arxiereas_

Δημοσίευση από Marita89 Δευ Ιουλ 28, 2014 7:07 am

Arxiereas_ έγραψε:
Veyder έγραψε:Όσα τώρα ακούγοντε περί συνομοσίας με την WG τα θεωρώ αστεία και δικαιολογίες για την αλεπού που δε φτάνει.

H WG είναι μια εταιρία που έχει εκτεθεί πάμπολλες φορές με κραυγαλέα παραδείγματα για το πόσο στημένα είναι τα αποτελέσματά της, όπως και για τον προσανατολισμό της.
Μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις?Ισως ενα παραδειγμα θα με βοηθουσε να καταλαβω.  Smile

Marita89

Δημοσίευση από Veyder Δευ Ιουλ 28, 2014 7:12 am

Arxiereas_ έγραψε:

Εθελοτυφλεί και ειρωνεύεται μέσω των εκπροσώπων της σε οποιαδήποτε παρατήρηση γίνεται σχετικά με τα bugs τους παιχνιδιού, αγνοεί τις φωνές των παικτών της πλην του RU server για το balancing των αρμάτων, προσπαθεί με θεμιτά και αθέμιτα μέσα να κρατήσει το ενδιαφέρον των παικτών και το ίδιο κάνει όταν έρχεται η ώρα των διεθνών αναγνωρίσεων. Αλησμόνητο το πόσοι λογαριασμοί "lola" ξεφύτρωσαν με 0-50 μάχες όταν υπήρχε έρευνα για το δημοφιλέστερο on-line game όπως και το πόσες φορές κατηγορήθηκε για τα προνομιακά events άλλων server έναντι του EU.

Τα παραπάνω είναι κάποια δείγματα για το πόσο αφοσιωμένοι είναι στο κέρδος, no matter what. Δεν με ενδιαφέρει αν χαρίζουν χρυσό και stats σε κάποιους ή τους βοηθάνε με οποιονδήποτε τρόπο αλλά το ότι έχουν τα μέσα και απ' ό,τι έχουν δείξει και τη διάθεση να κινηθούν με πλάγιους ή άνισους τρόπους για να επιτύχουν τους σκοπούς τουΑρχιερεα 
Αρχιερέα εσύ μου αναφέρεις περιπτώσεις που άγοντε σε marketing και αθέμιτο ανταγωνισμό. Οι ενέργειες που περιγράφεις παραπάνω εσένα προσωπικά όπως και κάθε παίχτη δεν τον έχουν επηρεάσει είτε θετικά είτε αρνητικά. Το balancing αρμάτων που αναφέρεις θα πρέπει να καταλάβεις ότι είναι σχεδόν ανέφικτο σε απόλυτο βαθμό. Καμία ετερία και σε κανένα παιχνίδι δεν έχουν καταφέρει το απόλυτο balance γι'υατό και το δουλεύουν σχεδόν σε κάθε update. Για το προνομιακά event δεν έχει να κάνει με θεωρίες συνομοσίας όπως αρεσκόμαστε στην Ουγγαντα που αποκαλούμε Ελλάδα αλλά με το γεγονός ότι για παράδειγμα ο US server εχει σχεδον το μισο activity απο τον EU γι'αυτό και τα προνομιακά mission ενώ ο ASIAN server έχει να κάνει με ένα κοινό τελείως διαφορετικό σε μια αγορά με τεράστιο ανταγωνισμό γι'αυτό και εκεί μπορείς να αγοράσεις με GOLD άρματα που εδω πέρνεις μόνο sε campaign. Μιλάμε δηλαδή για διαφορετικά department και marketing policies per continnent. Σχετικά με την αφοσίωση στο κέρδος μιλάμε για Α.Ε που κάθε quarter παρουσιάζει αποτελέσματα τα οποία κρίνουν τον CEO στο board των μετόχων και την αξία της μετοχής της. Με λίγα λόγια χωρίς λεφτά δε θα περίμενες τώρα ούτε havoc ούτε update κάθε μήνα οπότε και ποιο slow rebalancing.Όλα τα παραπάνω βέβαια ούτε σε αφορούν ούτε θα έπρεπε αλλά σε καμιά περίπτωση δεν επηρεάζουν το παιχνίδι σου δινοντάς σου advantage or disadvantage έναντι των άλλων παιχτών. 

@Founder.
Έχω δουλέψει και δουλεύω σαν τεχνικός σε εταιρία πληροφορικής. Κάθε IT department ειδικά όταν απαρτίζετε απο πολλά άτομα χωρίζετε σε υποτμήματα. Κάποιο τμήμα έχει access στους server κάποιο άλλο στο παιχνίδι σαν admin και κάποια δεν έχουν καθόλου. Αν εγώ τώρα δουλεύω σε ένα τμήμα το support or monitoring που είναι 24/7 αυτά τα τμήματα συνήθως δεν έχουν access. Τώρα το ποιος έχει access και ποιος όχι αλλά και όλο το policy του IT department κανόνιζετε από τον CIO της εταιρίας εγγράφως με υπογραφή στο οποίο υποχρεούντε να εναρμονίζοντε όλοι ακόμα και ο CEO ενώ είναι απαραίτητη προυπόθεση η συνταξή του και compliance από όλους τους εργαζομένους προκείμενου μια εταιρία να μπει σε οποιόδηποτε stock market. Με λίγα λόγια policy υπάρχει και σίγουρα δεν αναφέρει πουθενά καταστρατήγιση των κανονισμών ή unfair συμπεριφορά προς τους πελάτες. Τώρα αν εγώ που δουλεύω στην WG ενώ δεν έχω access Πάω στον Founder που έχει access στο δίπλα department που τον ξέρω και μιλάμε και του πω δώσμου ένα type59 ή 10k gold αυτό είναι προσωπική ενέργεια και παράβαση και όχι company policy.

Δεν υπερασπίζομε την WG η οποιαδήποτε εταιρία αλλά έχω βαρεθεί να βλέπω άτομα και μιλάω γενικά να εναποθέτουν τα όποια στραβα η ανέφικτα από τους ίδιους σε ένα σύμπαν συνομοσίας που σκοπό έχει να τους καταστρέφουν το παιχνίδι σε προσωπικό επίπεδο.Λάθοι γίνοντε και σκοπιμότητες υπάρχουν σε επιχειρηματικό επίπεδο γιατί το MMORPG είναι bussiness αλλά όχι να φτάνουμε σε σημείο να πιστεύουμε σε NEFELIM.

Προσωπικά με ενδιαφέρει να παίζω το παιχνίδι μου να βελτιώνομε και στις αναποδιές να κοιτάζω πρώτα τι έκανα εγώ λάθος και μετά να ρίχνω το ανάθεμα στην noob team, lag, pc perfomance, κράμπα στο δάχτυλο , μου χύθηκε ο καφές , το μαμημένο αεροπλάνο που ψέκασε Parkinson και την WG που δε με γουστάρει και δε θέλει να κερδίζω γιατί τα κέρδοι θα μειωθούν.
Veyder
Veyder

Αριθμός μηνυμάτων : 59

Δημοσίευση από Arxiereas_ Δευ Ιουλ 28, 2014 8:30 am

Veyder έγραψε:
Arxiereas_ έγραψε:

Τα παραπάνω είναι κάποια δείγματα για το πόσο αφοσιωμένοι είναι στο κέρδος, no matter what. Δεν με ενδιαφέρει αν χαρίζουν χρυσό και stats σε κάποιους ή τους βοηθάνε με οποιονδήποτε τρόπο αλλά το ότι έχουν τα μέσα και απ' ό,τι έχουν δείξει και τη διάθεση να κινηθούν με πλάγιους ή άνισους τρόπους για να επιτύχουν τους σκοπούς τουΑρχιερεα 
Αρχιερέα εσύ μου αναφέρεις περιπτώσεις που άγοντε σε marketing και αθέμιτο ανταγωνισμό. Οι ενέργειες που περιγράφεις παραπάνω εσένα προσωπικά όπως και κάθε παίχτη δεν τον έχουν επηρεάσει είτε θετικά είτε αρνητικά. Το balancing αρμάτων που αναφέρεις θα πρέπει να καταλάβεις ότι είναι σχεδόν ανέφικτο σε απόλυτο βαθμό. Καμία ετερία και σε κανένα παιχνίδι δεν έχουν καταφέρει το απόλυτο balance γι'υατό και το δουλεύουν σχεδόν σε κάθε update. Για το προνομιακά event δεν έχει να κάνει με θεωρίες συνομοσίας όπως αρεσκόμαστε στην Ουγγαντα που αποκαλούμε Ελλάδα αλλά με το γεγονός ότι για παράδειγμα ο US server εχει σχεδον το μισο activity απο τον EU γι'αυτό και τα προνομιακά mission ενώ ο ASIAN server έχει να κάνει με ένα κοινό τελείως διαφορετικό σε μια αγορά με τεράστιο ανταγωνισμό γι'αυτό και εκεί μπορείς να αγοράσεις με GOLD άρματα που εδω πέρνεις μόνο sε campaign. Μιλάμε δηλαδή για διαφορετικά department και marketing policies per continnent. Σχετικά με την αφοσίωση στο κέρδος μιλάμε για Α.Ε που κάθε quarter παρουσιάζει αποτελέσματα τα οποία κρίνουν τον CEO στο board των μετόχων και την αξία της μετοχής της. Με λίγα λόγια χωρίς λεφτά δε θα περίμενες τώρα ούτε havoc ούτε update κάθε μήνα οπότε και ποιο slow rebalancing.Όλα τα παραπάνω βέβαια ούτε σε αφορούν ούτε θα έπρεπε αλλά σε καμιά περίπτωση δεν επηρεάζουν το παιχνίδι σου δινοντάς σου advantage or disadvantage έναντι των άλλων παιχτών. 

Προσωπικά με ενδιαφέρει να παίζω το παιχνίδι μου να βελτιώνομε και στις αναποδιές να κοιτάζω πρώτα τι έκανα εγώ λάθος και μετά να ρίχνω το ανάθεμα στην noob team, lag, pc perfomance, κράμπα στο δάχτυλο , μου χύθηκε ο καφές , το μαμημένο αεροπλάνο που ψέκασε Parkinson και την WG που δε με γουστάρει και δε θέλει να κερδίζω γιατί τα κέρδοι θα μειωθούν.
Κάτσε να τα δούμε ένα ένα. 

Με ενοχλεί σαν παίκτη όταν στον ίδιο server υπάρχουν άρματα τα οποία δεν μου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσω (type59) υπό την έννοια ότι μου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσω ένα κατά πολύ υποδεέστερο του type 59 Κινέζικο medium. Στην ουσία δεν υπάρχει ούτε ένα 8άρι med της προκοπής πλέον και όποιος πρόλαβε πρόλαβε. 
Για τα άρματα που δίνει ως δώρο σε campign δεν έχω να πω κάτι. Το πρώτο είναι επιλογή της εταιρίας, το 2ο ήταν επιλογή δική μου να μην αποκτήσω.

Το balancing 
είναι κάτι που με ενοχλεί απίστευτα στα 10αρια όσο με ενοχλεί το ότι η εταιρία του κινητού μου ενώ μου πούλησε ένα πρόγραμμα, εν μέσω συμβολαίου μου αύξησε τις χρεώσεις. Ξεπατώνεσαι να βγάλεις ένα 10άρι και όταν το πάρεις σου λέει όοοοοοχι ήταν OP και πρέπει να κοπεί. Supertesters υπάρχουν, test server υπάρχει, 1,5 χρόνο μετά θυμήθηκαν ότι το FV 183 είναι OP. Και το ξεκλείδωσα λίγες μέρες αφ' ότου ανακοινώθηκε το nerf και αυτή τη στιγμή, εκτός του χαμένου χρόνου, αυτό που κλαίω είναι το gold που έδωσα για πλήρωμα UK TD (αγορά + μεταφορά σχεδόν 2k) και για να ξηλώνω equipment. Ούτε λόγος για αποζημίωση, έτσι? Στο μεταξύ με έκανε να παρατήσω τα med γιατί το παιχνίδι είχε γίνει αφόρητο με αυτά και με έστρεψε η ίδια στα TD που μου ήταν παντελώς αδιάφορα μέχρι πρότινος. Παρ' όλα αυτά αφήνει να διαιωνίζεται η κατάσταση με το KV1S, το SU100 το ISU152 (και άλλα Ρώσσικα) λες και αυτά είναι ισορροπημένα, και πειράζει όλα τα άλλα εκτός από τα Ρώσσικα. Μας κοροϊδεύει στα μούτρα δηλαδή. 

Ηavoc και μηνιαία updates.
Παίζουμε εδώ και 1 μήνα την 9.1 και βλέπουμε νεκρά άρματα να ρολάρουν και να μην ξέρουμε αν και πού να βαρέσουμε. Οι βολές στα κουφάρια πάνε σύννεφο, δεν υπάρχει ούτε μια μάχη που να μην εμφανιστεί το bug και το μόνο που έχουν να πουν (αφού για μεγάλο διάστημα κάνανε την πάπια) είναι ότι ΘΑ διορθωθεί στην επόμενη έκδοση. Ούτε λόγος για αποζημίωση κι εδώ. Η οποία επόμενη έκδοση θα έχει κάποιο άλλο bug. Στην 9.0 είδαμε τα FPS να πέφτουν κατακόρυφα και τα μηχανάκια να βαράνε κόκκινα από θερμοκρασίες. Μόνο gj δεν είναι αυτό και είμαι σχεδόν σίγουρος πως ούτε του havoc τις βελτιώσεις θα μπορέσουμε να απολαύσουμε γιατί στην τελική αυτό που μας ενδιαφέρει είναι σταθερά fps και χαμηλό ping. Είναι αδιανόητο ένα μηχάνημα με i7 και nvidia 755 να ρίχνει τα fps από 60-70 σε 20 εν μέσω μάχης και να μου λένε ότι δεν υφίσταται θέμα fps drops πλέον!

Θέλω να καταλήξω ότι τα παραπάνω μπορεί να είναι κοινά προβλήματα για όλους αλλά προέρχονται από μια εταιρία που διαχειρίζεται με το χειρότερο τρόπο τουλάχιστον το επικοινωνιακό κομμάτι με τους παίκτες και τα προβλήματα του προϊόντος της, σε σημείο που κάθε πράξη ή επιλογή της να θεωρείται επίσης ύποπτη και να επιδέχεται έντονης κριτικής. 
Γι' αυτό βάζει ο καθένας με το μυαλό του τα χειρότερα.

Edit: μικροπροσθήκες-διορθώσεις-ορθογραφικά
Arxiereas_
Arxiereas_

Δημοσίευση από Marita89 Δευ Ιουλ 28, 2014 8:48 am

Ανοιξες μεγαλο θεμα:Το FV183 θελει να φαει κ αλλο nerf γιατι δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να μπορεις να εχεις 1hit ολα το 50% των t10 στο παιχνιδι,230 pen σιγα το nerf.Επισης οταν ΔΕΝ κανει pen κανει 400-900 dmg(δηλαδη αντιστοιχο dmg t10 heavy η φτανει μεχρι και αντιστοιχο dmg με t10 td).Ειναι τερμα OP και πρεπει να φαει κ αλλο nerf.Τωρα το καταλαβαν,καλα εκαναν και το nerfaroun.Συμφωνω με τα υπολοιπα που γραφεις πανω κατω αλλα και παλι δεν σου ριχνουν ουτε σου ανεβαζουν τα στατς αυτα.Παντως οπως τα γραφεις μου δινεις την εντυπωση πως το παιχνιδι ειναι ανυποφορο για σενα και θελεις να σταματησεις να παιζεις  Neutral  Να πω οτι εμενα στο παιχνιδι δεν με ενοχλει τιποτα ουτε τα maps,ουτε τα fps,ουτε τα ελαχιστα και σπανια bugs.Με ενοχλουν μονο  3-4 τανκ που ειναι OP,αυτα ειναι το t57(λιγακι),FV183,WTe100 και το βρετανικο τ10 arty.

Marita89

Δημοσίευση από Arxiereas_ Δευ Ιουλ 28, 2014 9:19 am

Marita89 έγραψε:Ανοιξες μεγαλο θεμα:Το FV183 θελει να φαει κ αλλο nerf γιατι δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να μπορεις να εχεις 1hit ολα το 50% των t10 στο παιχνιδι,230 pen σιγα το nerf.Επισης οταν ΔΕΝ κανει pen κανει 400-900 dmg(δηλαδη αντιστοιχο dmg t10 heavy η φτανει μεχρι και αντιστοιχο dmg με t10 td).Ειναι τερμα OP και πρεπει να φαει κ αλλο nerf.Τωρα το καταλαβαν,καλα εκαναν και το nerfaroun.Συμφωνω με τα υπολοιπα που γραφεις πανω κατω αλλα και παλι δεν σου ριχνουν ουτε σου ανεβαζουν τα στατς αυτα.Παντως οπως τα γραφεις μου δινεις την εντυπωση πως το παιχνιδι ειναι ανυποφορο για σενα και θελεις να σταματησεις να παιζεις  Neutral  Να πω οτι εμενα στο παιχνιδι δεν με ενοχλει τιποτα ουτε τα maps,ουτε τα fps,ουτε τα ελαχιστα και σπανια bugs.Με ενοχλουν μονο  3-4 τανκ που ειναι OP,αυτα ειναι το t57(λιγακι),FV183,WTe100 και το βρετανικο τ10 arty.
χμμμ ok then [drama/off]. Ήταν η συγκυρία με το STA που ξενέρωσα αυτές τις μέρες (ακόμη σε περιμένω για κεινο το platoon) γι' αυτό είμαι τσιτωμένος στα μηνύματα σχετικά με το παιχνίδι.
Μαζί σου και βάλε για το 183. Να το εξαφανίσουν γίνεται? Δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά στατς, η ανισότητα και τα προβλήματα που δημιουργούνται στο παιχνίδι είναι το θέμα (όλων μας). Στο τέλος λες εκεί που είναι να τις τρώω π.χ. από το 183 ας τις ρίχνω. Και τσουπ! Σε περιμένει στη γωνία ο SerB λέγοντας NEIN! 183 NERF! ok αλλά έφτασα στη βρύση και νερό δεν πίνω μάστορα. Πες το 2 μήνες νωρίτερα αφού ήδη τα συζητάτε πολύ πιο πριν να ξέρω να μην το ξεκινήσω.

Το έπαιξα πάντως στον test server. Εντάξει από μπροστά δεν μπορεί να κάνει αυτά που έκανε στα heavy αλλά πλάγια ο χορός καλά κρατεί. Δεν ξέρω αν είναι ενδεικτικό, αλλά πολλοί το παίζαν με κανονικές. Avg dmg μπροστά 650-800, πλάγια το Ε5 απογειώθηκε σούμπιντο και τα χιλιάρικα πάνε σύννεφο
Arxiereas_
Arxiereas_

Δημοσίευση από Marita89 Δευ Ιουλ 28, 2014 9:37 am

Εχεις δικιο για τον Serb!Το platoon μολις σε δω online θα στειλω  Smile

Marita89

Δημοσίευση από Arxiereas_ Δευ Ιουλ 28, 2014 9:40 am

Marita89 έγραψε:οπως τα γραφεις μου δινεις την εντυπωση πως το παιχνιδι ειναι ανυποφορο για σενα και θελεις να σταματησεις να παιζεις  Neutral  
Κάτσε γιατί τώρα το θυμήθηκα. Εδώ είναι η περσινή έκκληση της WG να ψηφίσουμε για να πάρει το golden joystic. 
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/295893-protect-golden-joystick-vote-for-world-of-tanks/

To 1o post μέσα σε 2 μέρες είχε μαζέψει 600+ αρνητικές. 
Αν διαβάσεις έστω τα πρώτα reply θα δεις ότι η WG έχει εκνευρίσει πολύ κόσμο και να σε σίγουρος φίλε ότι φέτος θα τα ακούσει ακόμη χειρότερα
Arxiereas_
Arxiereas_

Σελίδα 2 από 5 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης