ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΝΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
+16
37EMA
Arxiereas_
taramas
ee3509
mementoM0ri
grekios
DeadlySin
gr68
Makelaris21
Gooakis
imperiumgraecum
sisifos
Sanguinius
panos13
Marita89
elladaris
20 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 4
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΝΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Εγώ πάντως επειδή έχω φάει ξεφώνημα θα ήθελα να πω ότι αν είμαι φασίστας ο κύριος λάσκας αποδέχθηκε ότι είναι και ο πρώτος ρατσιστής. Γιατί η φαντασίωση των στατιστικών του έφτασε σε ρατσισμό. Αν αναρωτιέται πως τον ανέχεστε στην PNX καλά η GBOA (που υποτηθετε ότι είμαι) είναι σερβιέτες φασιστόμουτρα ? Εσείς είστε σερβιέτες Ρατσιστόμουτρα. ???
@elladaris
Εγώ τον "κυριο" laska αγαπητέ ελλαδάρι δεν τον θεωρώ κοινωνικά αποδεκτό λόγο κάποιον θεμάτων που έχει δημιουργήσει και δείχνει ότι έχει. Θα σου πρωτινά να το προσπεράσεις έτσι και καλά έκανες που δεν τον έβρισες γιατί εδώ μέσα αν ακόμα και στο τέλος της συζήτησης τον έλεγες Μ@λ@κ@ θα σου έλεγαν ότι εσύ τον προκάλεσες κιόλας και ας σου έχει ρίξει 5 σελίδες βρισίδια και προσβολές πρώτος.
@elladaris
Εγώ τον "κυριο" laska αγαπητέ ελλαδάρι δεν τον θεωρώ κοινωνικά αποδεκτό λόγο κάποιον θεμάτων που έχει δημιουργήσει και δείχνει ότι έχει. Θα σου πρωτινά να το προσπεράσεις έτσι και καλά έκανες που δεν τον έβρισες γιατί εδώ μέσα αν ακόμα και στο τέλος της συζήτησης τον έλεγες Μ@λ@κ@ θα σου έλεγαν ότι εσύ τον προκάλεσες κιόλας και ας σου έχει ρίξει 5 σελίδες βρισίδια και προσβολές πρώτος.
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
taramas έγραψε:@ ee3509
off topic sorry,
με την ευκαιρία που εδωσες link στο δικό σου forum, πήγα για να δώ την απάντηση, αφού διάβασα τον κανονισμό που λέει για υβριστικά και άλλα,το πρώτο πράγμα που διαπίστωσα είναι είναι οτι έχει στηθεί ενα πάνελ που θυμίζει τρέμη-καψή με όλα τα καλά παιδιά που επιδίδονται στο να βρίζουν εμένα, δεν είδα πουθενά να γίνεται καμία παρατήρηση, δικαίως αν δεν είχες κανονισμό αλλά έχεις, μήπως τελικά είναι για τα μάτια του κόσμου?
Υ.Σ. δοκίμασα να εγγραφώ αλλά κάπου με μπλοκάρει το φορουμ, υπάρχει κάποιο θέμα?
Α. Δώσε μου συγκεκριμένα link που κάποιος σε βρίζει και αν υπάρχει θέμα το διορθώνουμε.
Β. Δεν έχω ακούσει για πρόβλημα στο να κάνει κάποιος register, υποθέτω οτι δούλεψε τελικά, αν όχι, let me know.
@ ee3509
α) ειμαι σίγουρος οτι δεν χρειάζεται να σου δώσω link, ακόμη και θέμα εχει ανοιχτεί για τον σκοπό αυτό, καλοί οι νόμοι φίλε μου αλλά γίνονται λάστιχο κατα πως θέλει ο καθένας, δεν με ενοχλεί πάντως ούτε και ζητώ τίποτα απλά βλέπω οτι η ελευθερία που υπερασπίζεσαι έγινε λάστιχο τελικά.
β) εγινε register τελικά, εβγαζε σφάλμα αρκετες φορες, ολα καλά.
α) ειμαι σίγουρος οτι δεν χρειάζεται να σου δώσω link, ακόμη και θέμα εχει ανοιχτεί για τον σκοπό αυτό, καλοί οι νόμοι φίλε μου αλλά γίνονται λάστιχο κατα πως θέλει ο καθένας, δεν με ενοχλεί πάντως ούτε και ζητώ τίποτα απλά βλέπω οτι η ελευθερία που υπερασπίζεσαι έγινε λάστιχο τελικά.
β) εγινε register τελικά, εβγαζε σφάλμα αρκετες φορες, ολα καλά.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
Marita89 έγραψε:Γεια,μπορεις να ποσταρεις μια βρισια εναντιον σου απο το thead που περιγραφεις?taramas έγραψε:@ ee3509
όλα τα καλά παιδιά που επιδίδονται στο να βρίζουν εμένα, δεν είδα πουθενά να γίνεται καμία παρατήρηση, δικαίως αν δεν είχες κανονισμό αλλά έχεις, μήπως τελικά είναι για τα μάτια του κόσμου?
Κοίτα, προσωπικά δεν με πειράζει και το έχω ξαναπεί, χάριν της "αγάπης" σας εχω γίνει διάσημος τόσο που δεν το αξίζω, συνεχίστε στον καλό δρόμο που βρίσκεστε, δεν χρειάστηκε να κάνω ποτέ επαφές, απλά σπρώχνετε ολο και περισσότερους προς το μέρος μου, ευχαριστώ απο καρδιάς δεν περίμενα να είστε τόσο κοντόφθαλμοι.
Δεν σε εβρισε κανεις δηλαδη,με αυτα που γραφεις,για παραδειγμα λες οτι σε βριζουν και δεν υπαρχει καπου κειμενο με βρισια εναντιον σου,κανεις τον κοσμο να μην σε παιρνει στα σοβαρα.Δεν θελω να σου την πω απλα χθες εκατσα κ διαβασα ολα τα ποστ που λες οτι σε εχουν βρισει και δεν βρηκα κατι ενω με εκανες να πιστευω οτι υπαρχει.Μην κατηγορεις αδικα καποιον λοιπον,χανεις το δικιο σου(ναι εψαξα να βρω βρισια εναντιον σου για να σε υποστηριξω,ειλικρινα).Ηρεμησεtaramas έγραψε:
Κοίτα, προσωπικά δεν με πειράζει και το έχω ξαναπεί, χάριν της "αγάπης" σας εχω γίνει διάσημος τόσο που δεν το αξίζω, συνεχίστε στον καλό δρόμο που βρίσκεστε, δεν χρειάστηκε να κάνω ποτέ επαφές, απλά σπρώχνετε ολο και περισσότερους προς το μέρος μου, ευχαριστώ απο καρδιάς δεν περίμενα να είστε τόσο κοντόφθαλμοι.
Marita89- Αριθμός μηνυμάτων : 230
Απάντηση από laskas:
http://unregulatedwotgr.forumgreek.com/t40-topic#729
Σαν PNX-R δεν πρόκειτε να ανακατευτούμε σε προσωπικές αντιπαλότητες μεταξύ μελών μας και μελών άλλων ελληνικών και μη ελληνικών ομάδων.
Επειδή βρισκόμαστε και σε απαρτία σαν community πιστεύω από Σεπτέβρη να λυθούν κάποια από τα σημαντικά ζητήματα και τυχόν παρεξηγήσεις.
http://unregulatedwotgr.forumgreek.com/t40-topic#729
Σαν PNX-R δεν πρόκειτε να ανακατευτούμε σε προσωπικές αντιπαλότητες μεταξύ μελών μας και μελών άλλων ελληνικών και μη ελληνικών ομάδων.
Επειδή βρισκόμαστε και σε απαρτία σαν community πιστεύω από Σεπτέβρη να λυθούν κάποια από τα σημαντικά ζητήματα και τυχόν παρεξηγήσεις.
Sniperas- Αριθμός μηνυμάτων : 32
@Sniperas υπερforumικες απαντήσεις...... Καλό... Αυτό δεν λύνει σαφώς το ότι βλέπουμε τον Laska να ρίχνει μαμάδες για δεύτερη φορά.
@Elladaris Νομίζω είδες για τι άτομα μιλάμε. Οπότε απλά keep calm and dont give a Sh!t. Γενικά με συγκεκριμένα άτομα δεν αξίζει, γιατί μπλέκουν ομάδες όταν συμφέρει όταν όχι απλά σφυρούν αδιάφορα.... !!! Καλώς ήρθες στο Forum γιατί απ'οτι είδα είναι και το πρώτο σου post και καλές αντοχές με κάποιους.
Edit: Marita εσύ βρισιές εννοείς μανάδες και πατεράδες ? κάτι σαν τον laska ? Γιατί αν θυμάμαι καλά εσύ με το που άνοιγε post έγραφες για καμιά εβδομάδα μην τον παίρνεται στα σοβαρά είναι τρελός και δίπλα υπάρχει post για τον tarama και μόνο γεμάτο προσβολές ? ή αυτό είναι αθώο trollling ?
@Elladaris Νομίζω είδες για τι άτομα μιλάμε. Οπότε απλά keep calm and dont give a Sh!t. Γενικά με συγκεκριμένα άτομα δεν αξίζει, γιατί μπλέκουν ομάδες όταν συμφέρει όταν όχι απλά σφυρούν αδιάφορα.... !!! Καλώς ήρθες στο Forum γιατί απ'οτι είδα είναι και το πρώτο σου post και καλές αντοχές με κάποιους.
Edit: Marita εσύ βρισιές εννοείς μανάδες και πατεράδες ? κάτι σαν τον laska ? Γιατί αν θυμάμαι καλά εσύ με το που άνοιγε post έγραφες για καμιά εβδομάδα μην τον παίρνεται στα σοβαρά είναι τρελός και δίπλα υπάρχει post για τον tarama και μόνο γεμάτο προσβολές ? ή αυτό είναι αθώο trollling ?
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Οχι ρε απλά το αγαπάνε το παιδί και του κάνουν πλακίτσα.
Μια ερώτηση αγαπητέ marita μια και είσαι και νομικός. Η προσβολή της προσωπικότητας του άλλου δεν θεωρείται το ίδιο κατακριτέα για να μην πω και πιο σοβαρό παράπτωμα από τις ύβρις? Πιστεύω να καταλαβαίνεις πως για να προσβάλεις τον άλλον δεν είναι ανάγκη να κατεβάσεις καντήλια, γίνεται και με άλλους τρόπους. Αυτό δεν αλλάζει όμως το αποτέλεσμα.
Μια ερώτηση αγαπητέ marita μια και είσαι και νομικός. Η προσβολή της προσωπικότητας του άλλου δεν θεωρείται το ίδιο κατακριτέα για να μην πω και πιο σοβαρό παράπτωμα από τις ύβρις? Πιστεύω να καταλαβαίνεις πως για να προσβάλεις τον άλλον δεν είναι ανάγκη να κατεβάσεις καντήλια, γίνεται και με άλλους τρόπους. Αυτό δεν αλλάζει όμως το αποτέλεσμα.
@ marita89
Δικό μου λάθος, δεν χρησιμοποίησα την καταλληλότερη λέξη, με κάλυψαν όμως οι δύο φίλοι απο πάνω οπότε να μην τα ξαναλέω. Εγω ο ίδιος έκρινα τον εαυτό μου δημόσια και είπα οτι ακολούθησα το τρολάρισμα και βοήθησα στο κατέβασμα του επιπέδου εδώ μέσα, όμως υπάρχει μια σημαντική διαφορά με κάποιους άλλους, ποτέ και το εννοώ ποτέ δεν ξεκίνησα εγώ, πάντα απαντούσα σε ψέματα και παραμύθια που έλεγαν διάφοροι οπως επίσης και στις διάφορες προσβολές τους.
Εχω πολλές φορές προκαλέσει οποιονδήποτε μπορεί να βρεί μια φασαρία που την ξεκίνησα εγώ να μας την δείξει και θα ζητήσω δημοσίως συγγνώμη, δεν το έχει κάνει κανείς γιατί απλά δεν υπάρχει, εχω κατηγορήσει 3 άτομα συγκεκριμένα γιατί τους γνωρίζω πολύ καλά και οι κατηγορίες μου αναφέρονται σε γεγονότα που αφορούσαν εμένα και την ομάδα μου, οι υπόλοιποι περαστικοί υποστηρικτές τους οπως εσύ κάποια στιγμή δεν ειχατε ιδέα καν γιατί πράγμα μιλούσα πόσο μάλλον δεν γνωρίζατε τα γεγονότα, πάραυτα επιλέξατε να προσφέρετε κάκιστες υπηρεσίες με αποτέλεσμα να αντιπαρατίθεμαι π.χ. με τον marita89 που δεν τον ξέρω και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που με-μας χωρίζουν με τους κυρίους.
Δικό μου λάθος, δεν χρησιμοποίησα την καταλληλότερη λέξη, με κάλυψαν όμως οι δύο φίλοι απο πάνω οπότε να μην τα ξαναλέω. Εγω ο ίδιος έκρινα τον εαυτό μου δημόσια και είπα οτι ακολούθησα το τρολάρισμα και βοήθησα στο κατέβασμα του επιπέδου εδώ μέσα, όμως υπάρχει μια σημαντική διαφορά με κάποιους άλλους, ποτέ και το εννοώ ποτέ δεν ξεκίνησα εγώ, πάντα απαντούσα σε ψέματα και παραμύθια που έλεγαν διάφοροι οπως επίσης και στις διάφορες προσβολές τους.
Εχω πολλές φορές προκαλέσει οποιονδήποτε μπορεί να βρεί μια φασαρία που την ξεκίνησα εγώ να μας την δείξει και θα ζητήσω δημοσίως συγγνώμη, δεν το έχει κάνει κανείς γιατί απλά δεν υπάρχει, εχω κατηγορήσει 3 άτομα συγκεκριμένα γιατί τους γνωρίζω πολύ καλά και οι κατηγορίες μου αναφέρονται σε γεγονότα που αφορούσαν εμένα και την ομάδα μου, οι υπόλοιποι περαστικοί υποστηρικτές τους οπως εσύ κάποια στιγμή δεν ειχατε ιδέα καν γιατί πράγμα μιλούσα πόσο μάλλον δεν γνωρίζατε τα γεγονότα, πάραυτα επιλέξατε να προσφέρετε κάκιστες υπηρεσίες με αποτέλεσμα να αντιπαρατίθεμαι π.χ. με τον marita89 που δεν τον ξέρω και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που με-μας χωρίζουν με τους κυρίους.
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Οι ελληνικές ομάδες και τα νέα CW
» ελληνες απο ελληνικη κλαν βριζουν ασυστολα.κλαν BARHS Ο ΑΡΧΗΓΟς ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΝΕΜΑS!!!!!
» Ελληνικές clan στο WoT
» CW και Ελληνικές Clan
» LASKAS vs. Ελληνικές Clans
» ελληνες απο ελληνικη κλαν βριζουν ασυστολα.κλαν BARHS Ο ΑΡΧΗΓΟς ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΝΕΜΑS!!!!!
» Ελληνικές clan στο WoT
» CW και Ελληνικές Clan
» LASKAS vs. Ελληνικές Clans
Σελίδα 4 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT