(πραγματικά) ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ
+9
gregorakis
galanosauros
PuN1Sh3R
TYRAELL75
dfk_7677
Sanguinius
babis2015
Gooakis
Ultimate_Spinach
13 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 5
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: (πραγματικά) ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ
imperiumgraecum έγραψε:Λοιπόν, επειδή έχω κουραστεί και εγώ και άλλοι συναναγνώστες από ανωριμότητες διαφόρων(που παίζει να μου ρίχνουν ο καθείς καμιά 20αρα χρόνια στο νερό), αρχίζω και σβήνω πόστ.
Και μην τολμήσει κανείς να μιλήσει για φίμωση δημοσίου λόγου γιατί θα πάω εγώ προσωπικά να βρω τον commander της SANTI να του πω να σας βάζει κάθε βδομάδα επιθέσεις και counter-attacks στα Stronghold και στα Clan Wars, μπας και βρείτε καμιά νέα ασχολία πλην του ξεκατινιάσματος.
A και που 'στε, εσείς οι "υπέρμετρα ευφυείς" wannabe ανταγωνιστικές clans: βάλτε και καμιά λογική ώρα για stronghold defence, 05-06:00 είναι η ώρα που μέχρι και οι βρυκόλακες πάνε για ύπνο
Χαχαχα, ωραίος, είμαι και ανώριμος, ομολογώ πως δεν το είχα ακούσει ούτε όταν ήμουν στην ηλικία σου αυτό και θα είχα περισσότερες ελπίδες τότε.
Anyway, βλέπω οτι άφησες ακριβώς τα σχόλια που έχουν μια κοινή βάση, τα παχιά λόγια και όσους συμφωνούν με αυτά, κάποια πράγματα στους Ελληνες δεν αλλάζουν ποτέ, αντε βρε καλή συνέχεια, και εγώ θα προτείνω να βάλουμε νωρίς το βράδυ τα SH, μην χάσουμε την ευκαιρία να μας επιτεθεί η SANTI, που θα την ξαναβρούμε.
Αντε γεια, και που κατανάλωσα σκέψεις πολύ ήτανε, καλές μάχες να έχετε.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
taramas έγραψε:
Χαχαχα, είμαι και ανώριμος
Συ είπας
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
+1 ... γιατί ο κυριάκος καλύτερος είναι ???Convii έγραψε:Vote Gregorakis for President !!!
... ελπίζω τα posts να μεταφέρθηκαν κι όχι να σβήστηκαν ... θα ήταν μεγάλο λάθος αν συνέβη το δεύτερο διότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να αφαιρεί πράγματα από ένα δημόσιο φόρουμ ... άσε που θα χανόταν και το διαμάντι του taramas, αυτό με το ένα ελάττωμά του (την ευφυΐα του) και το ένα προτέρημα (την ηλικία) ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Θέμα με τα capital controls
» Θέμα με skill πληρώματος
» ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ WOT
» Θέμα για χακαρισμα
» Θέμα για αγορά χρυσού!
» Θέμα με skill πληρώματος
» ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ WOT
» Θέμα για χακαρισμα
» Θέμα για αγορά χρυσού!