World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

(πραγματικά) ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ

+9
gregorakis
galanosauros
PuN1Sh3R
TYRAELL75
dfk_7677
Sanguinius
babis2015
Gooakis
Ultimate_Spinach
13 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 5 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

(πραγματικά) ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: (πραγματικά) ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ

Δημοσίευση από TYRAELL75 Παρ Ιαν 01, 2016 3:02 pm

mpravo loipon na ksereis oti exei allaxei o xarths kai den iparxei pleon eyropi,o xarths exei xoristei se metopa analoga me to tier kai to prime time pou thes na paixeis.
mporeis na paixeis clan me 10ria,8ria kai 6ria. 
kato apo aytes tis proipotheseis loipon mporei mia elliniki clan na stathei poli antagwnistika.
exeis 3 xronia na paixeis wot alla exeis 700 post sto forum stin ousia milontas gia kati apo to opio apexeis kai ousiastika min exontas idea gia to ti pragma milas,i epafi sou me to wot einai to forum ayto eytixos oli i elliniki koinotita den postarei se ayto to forum

TYRAELL75

Αριθμός μηνυμάτων : 256

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από Sanguinius Παρ Ιαν 01, 2016 3:02 pm

dfk_7677 έγραψε:
Sanguinius έγραψε:
Το να παίζεις στην superleague,δεν έχει κανένα νόημα.Τα περιφερειακά του ESL,είναι για μικρές ομάδες.Στόχος είναι οι μεγαλύτερες κατηγορίες aka bronze/silver league,αλλά για να γίνει αυτό,οι ελληνικές clan θα πρέπει πρώτα να καταταχθούν στις καλύτερες στα CW και μετά.Εκτός κι ανταγωνισμό θεωρείται τα ερασιτεχνικά regionals.Αλλά όπως έγραψες,ο καθένας έχει διαφορετική αντίληψη του ανταγωνισμού

Ναι σωστά, ο καινούριος παίκτης στο WoT πρέπει να ξεκινήσει από τη silver league. Είναι σαν να λέμε ο Α.Ο. Τριπολιτσάς σαν πρώτο βήμα να παίξει CL.

Δε βλέπω το συσχετισμό μεταξύ CW και competitive 7on7. Γιατί κάποιος να χάνει το χρόνο του να παίζει ένα διαφορετικό mode και να μην ξεκινήσει με το 7on7 κατευθείαν; Και αν δε σου αρέσει το τοπικό (ξέρουμε γιατί), υπάρχει και ευρωπαϊκό ladder.
Για να μάθει ο νέος παίχτης να παίζει 7on7,θα πρέπει να ψηθεί στο ομαδικό σε μια clan.Το ίδιο ισχύει και για έναν fc.Δεύτερον,δεν έγραψα πως το πρώτο βήμα θα είναι το CL,αλλά αυτός θα είναι ο στόχος.Αν ο στόχος είναι τα ανύπαρκτα περιφερειακά,τότε θα είσαι μια ζωή ένα μηδενικό με τόνο ( 0΄).Ούτε το ευρωπαϊκό αξίζει,είναι ερασιτεχνικά,είναι ανύπαρκτα ουσιαστικά.Τα ερασιτεχνικά,είναι ωραίο όταν τα διοργανώνει κάνα νετ καφέ,αλλά μέχρι εκεί.BTW,σε παρακαλώ πες μου,γιατί δεν μου αρέσει το τοπικό,είμαι πολύ περίεργος να μάθω
Sanguinius
Sanguinius

Αριθμός μηνυμάτων : 968

Δημοσίευση από TYRAELL75 Παρ Ιαν 01, 2016 3:09 pm

taramas έγραψε:@ tyraell75

Δεν αντιλέγω, φαίνεται όμως οτι είτε δεν γνωρίζεις πολλά είτε δεν θέλεις να τα μάθεις, οπως και νάχει το ίδιο είναι τελικά αλλά θάπρεπε να είσαι πιο προσεκτικός.
Το θέμα δεν αφορά κανέναν εδώ μέσα και δεν έχω καμία πρόθεση ούτε και διάθεση να ξεκινήσω κουβέντα με κανέναν, η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όποιον 
den katalavenw ti les,tha eprepe na eimai pio prosektikos se ti?

TYRAELL75

Δημοσίευση από Sanguinius Παρ Ιαν 01, 2016 3:09 pm

TYRAELL75 έγραψε:mpravo loipon na ksereis oti exei allaxei o xarths kai den iparxei pleon eyropi,o xarths exei xoristei se metopa analoga me to tier kai to prime time pou thes na paixeis.
kato apo aytes tis proipotheseis loipon mporei mia elliniki clan na stathei poli antagwnistika.
exeis 3 xronia na paixeis wot alla exeis 700 post sto forum stin ousia milontas gia kati apo to opio apexeis kai ousiastika min exontas idea gia to ti pragma milas,i epafi sou me to wot einai to forum ayto eytixos oli i elliniki koinotita den postarei se ayto to forum
Κατ'αρχάς,όταν γράφω Ευρώπη,δεν αναφέρομαι στον χάρτη,αλλιώς θα έγραφα <<ευρωπαϊκό χάρτη>>.Όταν γράφω Ευρώπη,εννοώ τις ευρωπαϊκές clan.Δεύτερον πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι έχω να παίξω 3 χρόνια,δεν κατέχω.Το τρίτο Logical fallacy,είναι πως,η μόνη πηγή ενημέρωσης για τα δρώμενα είναι αυτό το forum.Πουθενά δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο.Για αυτό,διόρθωσε το σχόλιό σου και απάντησε μου σωστά
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από TYRAELL75 Παρ Ιαν 01, 2016 3:26 pm

Sanguinius έγραψε:
TYRAELL75 έγραψε:mpravo loipon na ksereis oti exei allaxei o xarths kai den iparxei pleon eyropi,o xarths exei xoristei se metopa analoga me to tier kai to prime time pou thes na paixeis.
Κατ'αρχάς,όταν γράφω Ευρώπη,δεν αναφέρομαι στον χάρτη,αλλιώς θα έγραφα <<ευρωπαϊκό χάρτη>>.Όταν γράφω Ευρώπη,εννοώ τις ευρωπαϊκές clan.Δεύτερον πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι έχω να παίξω 3 χρόνια,δεν κατέχω.Το τρίτο Logical fallacy,είναι πως,η μόνη πηγή ενημέρωσης για τα δρώμενα είναι αυτό το forum.Πουθενά δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο.Για αυτό,διόρθωσε το σχόλιό σου και απάντησε μου σωστά
Πολλές clan το έχουν εκφράσει αυτό,τα τελευταία 2 χρόνια και είναι ένας από τους στόχους που θέτουν,όσοι κάνουν μεγαλεπήβολα σχέδια.Αν θεωρείς ουτοπικό να ανταγωνιστείς τέτοιες clan,τότε μπορείς απλά να αφήσεις την κοινότητα ως έχει και να μπαίνουν οι ελληνικές clans μια φορά το 6μηνο στην Ευρώπη και να βαράμε με τα κανόνια από το Ναύπλιο.Δεν παίζω WoT,λόγω τεχνικών προβλημάτων.Άλλωστε δεω έχει σημασία το πόσο παίζεις,με το αν ξέρεις τι συμβαίνει με την κοινότητα και το 12-13 που έλιωνα στο WoT,αδιαφορούσα πλήρως για τους Έλληνες παίχτες
ayto egrapses gia eyropi kai giayto sou apantisa gia ton xarth.
den lew oti to isxiristikes esy pos pigi enimerwseis einai ayto to forum lew pos apo edw enimeronese gia tin koinotita afou pleon den paizeis to paixnidi,ta 3 xronia apo to 2013 pou egrapses oti epezes wot mporei na katalava lathos.

o taramas twra den mporo na katalavw ti leei pia apospi nomizei oti exw giayton kai se ti prepei na eimai pio prosektikos,diavazw  prosektika ta post tou toso kairo gia tin katantia tou wot kai nomizw perigrafei ton eayto tou

TYRAELL75

Δημοσίευση από Sanguinius Παρ Ιαν 01, 2016 3:35 pm

TYRAELL75 έγραψε:
Sanguinius έγραψε:
Πολλές clan το έχουν εκφράσει αυτό,τα τελευταία 2 χρόνια και είναι ένας από τους στόχους που θέτουν,όσοι κάνουν μεγαλεπήβολα σχέδια.Αν θεωρείς ουτοπικό να ανταγωνιστείς τέτοιες clan,τότε μπορείς απλά να αφήσεις την κοινότητα ως έχει και να μπαίνουν οι ελληνικές clans μια φορά το 6μηνο στην Ευρώπη και να βαράμε με τα κανόνια από το Ναύπλιο.Δεν παίζω WoT,λόγω τεχνικών προβλημάτων.Άλλωστε δεω έχει σημασία το πόσο παίζεις,με το αν ξέρεις τι συμβαίνει με την κοινότητα και το 12-13 που έλιωνα στο WoT,αδιαφορούσα πλήρως για τους Έλληνες παίχτες
ayto egrapses gia eyropi kai giayto sou apantisa gia ton xarth.
den lew oti to isxiristikes esy pos pigi enimerwseis einai ayto to forum lew pos apo edw enimeronese gia tin koinotita afou pleon den paizeis to paixnidi,ta 3 xronia apo to 2013 pou egrapses oti epezes wot mporei na katalava lathos.

o taramas twra den mporo na katalavw ti leei pia apospi nomizei oti exw giayton kai se ti prepei na eimai pio prosektikos,diavazw  prosektika ta post tou toso kairo gia tin katantia tou wot kai nomizw perigrafei ton eayto tou
Ξέρω αρκετούς Έλληνες,που ασχολούνται με την ελληνική κοινότητα,όποτε μαθαίνω αρκετά.Όχι,το 12-13 έλιωνα στο WoT.Σταμάτησα να παίζω πέρυσι τον Μάρτη,αν δεν κάνω λάθος,λόγω τεχνικών προβλημάτων,όπως έγραψα πριν.Όσον αφορά την SGTA,ξέχασα να σου απαντήσω επί τούτου,είναι μια clan που ο μοναδικός σκοπός ύπαρξής της,είναι να προπονεί παίχτες και να τους βελτιώνει
PS Πίστεψέ με,δεν είσαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει τον ταραμά......
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από dfk_7677 Παρ Ιαν 01, 2016 4:01 pm

TYRAELL75 έγραψε:ta logistika sou einai ligo lathos giati pairneis tin xeiroteri periptosi,to na exeis mia mono perioxi dld,kai mirazeis to gold se oli tin clan enw stin ousia den tha ginei etsi.
apo ekei kai pera ayto pou les gia to esl simfono alla ti sxesy ena me to allo?allo pragma einai i clan allo i esl team mporeis na eisai kai sta 2
to oti oi ellinikes omades apofeygoun na paizoun metaxi tous me vriskei simfono

Ειλικρινά δεν ξέρω πόσα βγάζει η KISS για παράδειγμα το μήνα, ούτε σε πόσους το μοιράζει. Σαφώς μπορείς να μοιραστείς μαζί μας κάποια στοιχεία ώστε να διορθώσω τους υπολογισμούς μου.

Εννοείται πως κάποιος παίκτης μπορεί να παίζει και στα δύο. Αλλά καλός σε κάτι δεν γίνεσαι αν πρέπει να δίνεις και αλλού χρόνο. Σαφώς είναι απόφαση της κάθε clan με το τι θα ασχοληθεί.

Γνώμη μου παραμένει ότι το 7on7 είναι σημαντικότερο, γνώμη που δεν συμμερίζεται κανένας commander εδώ και 3 χρόνια που έχω επαφή με το WoT, γι' αυτό κιόλας δεν υπάρχουν Ελληνικές competitive 7on7 team.

Sanguinius έγραψε:Για να μάθει ο νέος παίχτης να παίζει 7on7,θα πρέπει να ψηθεί στο ομαδικό σε μια clan.Το ίδιο ισχύει και για έναν fc.Δεύτερον,δεν έγραψα πως το πρώτο βήμα θα είναι το CL,αλλά αυτός θα είναι ο στόχος.Αν ο στόχος είναι τα ανύπαρκτα περιφερειακά,τότε θα είσαι μια ζωή ένα μηδενικό με τόνο ( 0΄).Ούτε το ευρωπαϊκό αξίζει,είναι ερασιτεχνικά,είναι ανύπαρκτα ουσιαστικά.Τα ερασιτεχνικά,είναι ωραίο όταν τα διοργανώνει κάνα νετ καφέ,αλλά μέχρι εκεί.BTW,σε παρακαλώ πες μου,γιατί δεν μου αρέσει το τοπικό,είμαι πολύ περίεργος να μάθω

Γνώμη σου. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να ψηθεί και ο παίκτης και ο team captain κατευθείαν στο 7on7.

Ο στόχος είναι να γίνεις καλύτερος. Δε μπορούν όλοι να παίξουν στο CL γιατί δεν είναι όλοι Μέσι.

Διάβασα πολλά για μηδενικά, ανυπαρξία, ερασιτέχνες. Έχω την εντύπωση ότι είσαι ένας από αυτούς που αυτοπροσδιορίζονται μέσα από την ικανότητά τους στο παιχνίδι... Ειλικρινά ελπίζω να κάνω λάθος.

Δεν βλέπω το που αποσκοπεί να βλέπεις αφ' υψηλού τους υπόλοιπους. Ο καθένας έχει κάποιες ικανότητες, όπως και κάποιο χρόνο να διαθέσει. Το θέμα κατά τη γνώμη μου είναι να διαθέτει αυτό το χρόνο και την προσπάθειά του σε κάτι που μπορεί να τον κάνει καλύτερο, να ανταγωνιστεί εκεί που μπορεί. Αν γίνει καλύτερος να ανταγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο κ.ο.κ.

Πιθανολογώ ότι δεν σου αρέσει το τοπικό διότι το βλέπεις κι αυτό αφ' υψηλού, ή γιατί ανησυχείς ότι θα χάσεις από κάποιο θεωρητικά υποδεέστερο team και πάει η φήμη σου.
dfk_7677
dfk_7677

Αριθμός μηνυμάτων : 65

http://httpσ://www.heat-clan.gr

Δημοσίευση από TYRAELL75 Παρ Ιαν 01, 2016 4:13 pm

ma den exoun sxesy oi commander opias clan me to 7x7 mporeis na eisai se mia clan na p[aizeis 1 wra clan war kai ligotero kai taytoxrona na paizeis kai se tournoua.
esy me ena gamei asxolise mono?

TYRAELL75

Δημοσίευση από Sanguinius Παρ Ιαν 01, 2016 4:25 pm

dfk_7677 έγραψε:
Sanguinius έγραψε:Για να μάθει ο νέος παίχτης να παίζει 7on7,θα πρέπει να ψηθεί στο ομαδικό σε μια clan.Το ίδιο ισχύει και για έναν fc.Δεύτερον,δεν έγραψα πως το πρώτο βήμα θα είναι το CL,αλλά αυτός θα είναι ο στόχος.Αν ο στόχος είναι τα ανύπαρκτα περιφερειακά,τότε θα είσαι μια ζωή ένα μηδενικό με τόνο ( 0΄).Ούτε το ευρωπαϊκό αξίζει,είναι ερασιτεχνικά,είναι ανύπαρκτα ουσιαστικά.Τα ερασιτεχνικά,είναι ωραίο όταν τα διοργανώνει κάνα νετ καφέ,αλλά μέχρι εκεί.BTW,σε παρακαλώ πες μου,γιατί δεν μου αρέσει το τοπικό,είμαι πολύ περίεργος να μάθω

Γνώμη σου. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να ψηθεί και ο παίκτης και ο team captain κατευθείαν στο 7on7.

Ο στόχος είναι να γίνεις καλύτερος. Δε μπορούν όλοι να παίξουν στο CL γιατί δεν είναι όλοι Μέσι.

Διάβασα πολλά για μηδενικά, ανυπαρξία, ερασιτέχνες. Έχω την εντύπωση ότι είσαι ένας από αυτούς που αυτοπροσδιορίζονται μέσα από την ικανότητά τους στο παιχνίδι... Ειλικρινά ελπίζω να κάνω λάθος.

Δεν βλέπω το που αποσκοπεί να βλέπεις αφ' υψηλού τους υπόλοιπους. Ο καθένας έχει κάποιες ικανότητες, όπως και κάποιο χρόνο να διαθέσει. Το θέμα κατά τη γνώμη μου είναι να διαθέτει αυτό το χρόνο και την προσπάθειά του σε κάτι που μπορεί να τον κάνει καλύτερο, να ανταγωνιστεί εκεί που μπορεί. Αν γίνει καλύτερος να ανταγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο κ.ο.κ.

Πιθανολογώ ότι δεν σου αρέσει το τοπικό διότι το βλέπεις κι αυτό αφ' υψηλού, ή γιατί ανησυχείς ότι θα χάσεις από κάποιο θεωρητικά υποδεέστερο team και πάει η φήμη σου.
Κατ' αρχάς,ο συλλογισμός Δεν μπορούν όλοι να παίξουν στο CL γιατί δεν είναι όλοι μέσοι,είναι γελοία λανθασμένος και πιστεύω πως δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί.Δεύτερον,ο στόχος για έναν παίχτει που θέλει να βελτιωθεί,δεν είναι να βελτιωθεί,αλλά να γίνει ο καλύτερος,από και πέρα,εξαρτάται από τις ικανότητες του παίχτη.Όσο ψηλότερα στοχεύεις,τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις.Επιπλέον,ο μόνος λόγος που δεν προτιμώ τα τοπικά και όλα τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά e sports,είναι γιατί δεν προσφέρουν,τίποτα άλλο,παρά ένα στάδιο προπόνησης,για το επόμενο επίπεδο.Για έναν gamer,σαν εμένα,που μου είναι solo και δεν αρέσκεται να παίζει με άλλους,τόσο πολύ,ο μόνος λόγος για να ενταχθεί σε μια ομάδα είναι η ανταμοιβή.Η πλειοψηφία των ομάδων που παίζουν στις ερασιτεχνικές κατηγορίες,βολεύονται να μένουν εκεί,για μένα οι ανταμοιβές αυτών των κατηγοριών,είναι μηδενικές,όπως και οι ίδιες διοργανώσεις,που εν τέλη όντως είναι,γιατί δεν τραβούν και το ενδιαφέρον των viewers και λοιπών παιχτών.Τέλος,όλος ο συλλογισμός σου είναι λάθος,γιατί πολύ απλά,δεν πρόσεξες το <<οι clan με ντομάτες και πράσινες σαλάτες σαν και του λόγου μου,δεν πάνε πουθενά,που έγραψα σε προηγούμενο σχόλιό μου.Το να βλέπω αφ' υψηλού τους υπόλοιπους,ενώ είμαι ένας απλός παίχτης,άνω του μετρίου,είναι παράλογο.Ο λόγος λοιπόν,που έκανες ένα λάθος συλλογισμό,είναι γιατί δεν φρόντισες να λάβεις τις σωστές πληροφορίες,πριν βγάλεις ένα συμπέρασμα.Άλλωστε,στο WoT 40% μετράει το πλήθος των πληροφοριών που έχεις και 60% αφορά την αξιολόγηση και την δράση που θα αναλάβεις κι αυτό ξεχωρίζει ένα unicum από ένα super unicum.Για αυτό,την επόμενη φορά πριν βγάλεις ένα συμπέρασμα,πρέπει να φροντίζεις να συλλέξεις όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από imperiumgraecum Παρ Ιαν 01, 2016 6:09 pm

Eπιτέλους το "ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ" έγινε σοβαρότατο θέμα.

Και επειδή αναφέρθηκε επί παραδείγματι η ΚΑΖΝΑ: στους αλητήριους και αδηφάγους uni(s)cum κύκλους οι Ελληνες παίκτες ακούν ελληνική clan και φτύνουν τον κόρφο τους.

Eγώ εκ μέρους της SANTI, προσφέρομαι να εξασφαλίσω θέση(στο μέτρο του δυνατού) στην clan μου σε οποιονδήποτε από ελληνική clan που ενδιαφέρεται να δει πώς λειτουργούν οι unicum clans εκ των έσω(με μόνη προϋπόθεση τη γνώση Αγγλικής), στο επόμενο μικρό ή μεγάλο campaign, ή ακόμα και με το άνοιγμα των clan wars μετά τις 12(νομίζω...) Ιανουαρίου.
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Αριθμός μηνυμάτων : 444

Δημοσίευση από TYRAELL75 Σαβ Ιαν 02, 2016 1:00 am

imperiumgraecum έγραψε:Eπιτέλους το "ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ" έγινε σοβαρότατο θέμα.

Και επειδή αναφέρθηκε επί παραδείγματι η ΚΑΖΝΑ: στους αλητήριους και αδηφάγους uni(s)cum κύκλους οι Ελληνες παίκτες ακούν ελληνική clan και φτύνουν τον κόρφο τους.

Eγώ εκ μέρους της SANTI, προσφέρομαι να εξασφαλίσω θέση(στο μέτρο του δυνατού) στην clan μου σε οποιονδήποτε από ελληνική clan που ενδιαφέρεται να δει πώς λειτουργούν οι unicum clans εκ των έσω(με μόνη προϋπόθεση τη γνώση Αγγλικής), στο επόμενο μικρό ή μεγάλο campaign, ή ακόμα και με το άνοιγμα των clan wars μετά τις 12(νομίζω...) Ιανουαρίου.
kali skepsi einai ayto alla den nomizw na endiaferete kai kanenas allios tha prospathousan na pane apo monoi tous se kapia kseni clan na doun pos leitourgoun ta pragmata,
apo ekei kai pera den einai kai toso xrisimo giati exei megali diafora na koumantareis pextes pou vlepoun to paixnidi pio sovara kai exoun kapion stoxo sto game apo ton meso ellina paixti.
giati oi ellines unica ftinoun ton korfo tous molis akoun elliniki clan?ektos apo to kathara paixtiko(avg wn8 dld)ti einai ayto pou tous kanei na min theloun na akoune gia elliniki clan?
pia einai i apopsi sou,ean oi unica pou p[ezoun se ksenes clan mazeytoun se elliniki se enan sovaro arithmo 30-40 atomon se mia elliniki clan mporei ayto to pragma na proxorisei?
egw pisteyo pos den mporei ayto na doulepsei giati giati ektos ton stats se ola ta alla einai idioi me tous loipous ellines paixtes.

TYRAELL75

Δημοσίευση από dfk_7677 Σαβ Ιαν 02, 2016 1:27 am

TYRAELL75 έγραψε:ma den exoun sxesy oi commander opias clan me to 7x7 mporeis na eisai se mia clan na p[aizeis 1 wra clan war kai ligotero kai taytoxrona na paizeis kai se tournoua.
esy me ena gamei asxolise mono?

Δε διαφωνώ (νομίζω το έγγραψα παραπάνω), μπορείς να το κάνεις, απλά κανείς μας δεν έχει άπειρο χρόνο. Όταν μοιράζεις το διαθέσιμο χρόνο σου, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μικρότερη βελτίωση σε καθένα από τους επιμέρους τομείς.

Sanguinius έγραψε:Κατ' αρχάς,ο συλλογισμός Δεν μπορούν όλοι να παίξουν στο CL γιατί δεν είναι όλοι μέσοι,είναι γελοία λανθασμένος και πιστεύω πως δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί.

Ω, ναι χρειάζεται. Εμένα σε μια συζήτηση μου αρέσει να βλέπω κάτι παραπάνω από χαρακτηρισμούς της άποψης του άλλου: Επιχειρήματα.

Sanguinius έγραψε:Δεύτερον,ο στόχος για έναν παίχτει που θέλει να βελτιωθεί,δεν είναι να βελτιωθεί,αλλά να γίνει ο καλύτερος,από και πέρα,εξαρτάται από τις ικανότητες του παίχτη.Όσο ψηλότερα στοχεύεις,τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις.

Όχι και πάλι κάνεις λάθος. Το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας έχει 3 συνιστώσες: Την προσπάθεια που καταβάλεται (χρόνος και κόπος), τις ικανότητες (IQ, EQ κα) και βέβαια ένα παράγοντα τύχη. Κάνεις διαρκώς ένα λάθος, να κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλώτρια. Μπορεί για σένα ένας υψηλός (ή σχεδόν αδύνατος) στόχος να σε κάνει να προσπαθείς περισσότερο, κάποιον άλλον να το απογοητεύσει και να τα παρατήσει. Το σκεπτικό μεγαλύτερος στόχος-> μεγαλύτερο αποτέλεσμα είναι λογικό άλμα.

Sanguinius έγραψε:Επιπλέον,ο μόνος λόγος που δεν προτιμώ τα τοπικά και όλα τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά e sports,είναι γιατί δεν προσφέρουν,τίποτα άλλο,παρά ένα στάδιο προπόνησης,για το επόμενο επίπεδο.Για έναν gamer,σαν εμένα,που μου είναι solo και δεν αρέσκεται να παίζει με άλλους,τόσο πολύ,ο μόνος λόγος για να ενταχθεί σε μια ομάδα είναι η ανταμοιβή.

Μου κάνει εντύπωση ότι ενώ το τελευταίο που σε ενδιαφέρει είναι να παίζεις ομαδικά, έχεις τόσο σθεναρή άποψη για το τί πρέπει να κάνουν οι ομάδες και το community εν γένει. Μήπως το κίνητρό σου που είναι η ατομική βελτίωση και το προσωπικό συμφέρον (ανταμοιβή) δε σε βοηθάει να έχεις σωστή άποψη για το πως λειτουργεί κάτι ομαδικό ή παραπάνω από ομαδικό (κοινότητα);

Sanguinius έγραψε:Η πλειοψηφία των ομάδων που παίζουν στις ερασιτεχνικές κατηγορίες,βολεύονται να μένουν εκεί,για μένα οι ανταμοιβές αυτών των κατηγοριών,είναι μηδενικές,όπως και οι ίδιες διοργανώσεις,που εν τέλη όντως είναι,γιατί δεν τραβούν και το ενδιαφέρον των viewers και λοιπών παιχτών.Τέλος,όλος ο συλλογισμός σου είναι λάθος,γιατί πολύ απλά,δεν πρόσεξες το <<οι clan με ντομάτες και πράσινες σαλάτες σαν και του λόγου μου,δεν πάνε πουθενά,που έγραψα σε προηγούμενο σχόλιό μου.Το να βλέπω αφ' υψηλού τους υπόλοιπους,ενώ είμαι ένας απλός παίχτης,άνω του μετρίου,είναι παράλογο.Ο λόγος λοιπόν,που έκανες ένα λάθος συλλογισμό,είναι γιατί δεν φρόντισες να λάβεις τις σωστές πληροφορίες,πριν βγάλεις ένα συμπέρασμα.Άλλωστε,στο WoT 40% μετράει το πλήθος των πληροφοριών που έχεις και 60% αφορά την αξιολόγηση και την δράση που θα αναλάβεις κι αυτό ξεχωρίζει ένα unicum από ένα super unicum.Για αυτό,την επόμενη φορά πριν βγάλεις ένα συμπέρασμα,πρέπει να φροντίζεις να συλλέξεις όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς

Με ρώτησες ποιος ο λόγος που κάνεις κάτι. Ρίσκαρα να απαντήσω, χωρίς να είμαι βέβαια σίγουρος (γι' αυτό και έγραψα 'πιθανολογώ'). Εν πάση περιπτώσει η συζήτηση δεν γίνεται για το ποιους λόγους κάνεις ή δεν κάνεις κάτι εσύ, εσύ είσαι απλά ένα ακόμα μέλος της κοινότητα και μάλιστα ανενεργό παικτικά (όπως κι εγώ).
dfk_7677
dfk_7677

Δημοσίευση από gregorakis Σαβ Ιαν 02, 2016 2:42 am

... καλά αφού μπήκαμε στα χωράφια του competitive gaming και των esports είπα να σκάσω μύτη ... ο dfk είναι πολύ πιο χωμένος στο χώρο αυτό από μένα αλλά έχω περισσότερη εμπειρία από αυτόν όσον αφορά στο WoT ...

1. Και στο WoT όπως και σε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι competitive gaming και gaming είναι δύο διαφορετικά πράγματα και έχουν διαφορετικές απαιτήσεις. Συμφωνώ με τον dfk πως πρέπει ένας παίκτης να αποφασίσει σε ποιον από τους δύο τομείς θέλει να εστιάσει αλλά δεν είναι και τόσο απόλυτο. Για παράδειγμα αν κάποιος θέλει να γίνει pro gamer φυσικά θα πρέπει αν ξεχάσει το θέμα clan - clan wars - campaigns κτλ. Από την άλλη όμως μπορεί κάποιος σε ένα μέσο επίπεδο να τα συνδυάσει και τα δύο. 
2. Το ίδιο συμβαίνει και με τις clan όμως. Ο κάθε παίκτης θα πρέπει να αποφασίζει σε τι clan θέλει να βρίσκεται, τι ζητά από αυτή και τι είναι διατεθειμένος να δώσει. Αν τα ζητούμενα και οι απαιτήσεις του δε συμβαδίζουν με αυτές της clan τότε υπάρχει πρόβλημα, πρόβλημα όχι μόνο για τον παίκτη αλλά και για την clan. Δεν μπορεί να προχωρήσει μια clan με μέλη που έχουν άλλες φιλοδοξίες και προτεραιότητες.
3. Ανταγωνιστική ομάδα 7vs7 αμιγώς ελληνική υπήρχε μια. Τώρα την πήγαμε στα 5vs5 tournaments καθώς τις Κυριακές ένα μέλος δεν μπορούσε και οι υπόλοιποι δεν ήθελαν. Άλλωστε η διαχείριση 5 μελών (7-8 συνολικά σαν ομάδα για να υπάρχει το απαραίτητο activity) είναι πιο εύκολη. Αυτή η ομάδα όμως όσο καλή κι αν είναι, όση θέληση κι αν έχουν τα μέλη της, λόγω της παρούσας κατάστασης στην ελληνική κοινότητα, έχει δυστυχώς ταβάνι. Κάθε Δευτέρα μπαίνουμε στην 16αδα. Αυτή τη στιγμή έχουμε ranking 12 και είμαστε κοντά πιστεύω σιγά σιγά να μπούμε στην 8αδα. Και εκεί θα είναι το ταβάνι μας όσο δεν υπάρχει ανταγωνιστικό ελληνικό πρωτάθλημα. Πως να συναγωνιστούμε τους Τσέχους, Ούγγρους, Ρουμάνους, Σέρβους κτλ που είναι ομάδες έμπειρες και μπαρουτοκαπνισμένες στα τοπικά τους πρωταθλήματα. Απλά δε γίνεται!!! Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια trainings με ομάδα φίλων από την 1821 (και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ γιαυτό) αλλά δε βγάζει πουθενά αυτό, ήταν σαν τα παιχνίδια προετοιμασίας που κάνουν το καλοκαίρι οι ομάδες και λήγουν 12-0. Τα παιδιά δεν ήταν έτοιμα και πως να είναι αφού δεν έχουν κίνητρο? Πως να ζητήσεις από κάποιον να προπονείται για να μπορεί να σε προπονεί? Δε γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα. 
4. Τώρα όσον αφορά στα κίνητρα: για ποιο λόγο κάποιος να ασχοληθεί με το competive gaming. Η απάντηση είναι απλή: πρέπει να του αρέσει, πρέπει να θέλει να το κάνει. Ο στόχος πρέπει να είναι η νίκη και η καταξίωση, τα έπαθλα είναι επακόλουθο αυτών. Αν κάποιος βρίσκεται σε μια ομάδα για να παίρνει gold για παράδειγμα έχει χάσει το νόημα και στη δική μου ομάδα δε πρόκειται να βρει ποτέ θέση. Και αναφέρομαι σε μια ομάδα που κερδίζει κάπου 3-4k gold την εβδομάδα. Όταν χάνουμε για μια ώρα περίπου γίνεται χαμός στο ts, φωνές βρισιές ψάχνουμε να δούμε τι έφταιξε, τι πήγε στραβά, πως θα διορθωθεί. Κι αυτό όχι γιατί κερδίσαμε λιγότερο gold (άλλωστε εμένα δε μου χρειάζεται πια καθώς μόνο το lowe έχει μείνει να μπορώ να αγοράσω και οι υπόλοιποι κοντεύουν σε ανάλογα επίπεδα) αλλά γιατί δε κατακτήσαμε μια θέση παραπάνω, μια νίκη ακόμα, μια διάκριση.
5. Το θέμα ελληνικές clan πονάει. Όπως όμως είπα και πιο πάνω το επίπεδο των ελληνικών clan είναι υψηλότερο από το παρελθόν. Η κάθε μια έχει τις επιδιώξεις της. Για παράδειγμα η GRBB της οποίας υπήρξα μέλος είναι μια "κανονική" clan: θέλει να είναι στο χάρτη, να έχει ένα οργανωμένο SH και να μπορεί με αυτό τον τρόπο να βοηθά (με gold, αποστολές, credits bonus κτλ) τα μέλη της. Φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο ισχύει για την KISS, την PNX κτλ. Αλλά μιλάμε για clans που δεν είναι ούτε μέσα στις 100 καλύτερες του σέρβερ. Δεν ξέρω αν επιδιώκουν κάτι τέτοιο πάντως απέχουν πολύ από το να το πραγματοποιήσουν. 

@imperium μην τάζεις θέσεις διότι ξέρουμε πως στη SANDΙ είσαι η τελευταία τρύπα του ζουρνά !!! και πάρε σε παρακαλώ την κουβέντα που έγινε από ένα σημείο και μετά και βάλ' την καθαρή σε ένα άλλο thead καθώς έχει ενδιαφέρον...

@anyone Αν κάποιος έχει μια ανενεργή clan που να μη τη χρειάζεται και να μπορεί να μου τη δώσει θα τον παρακαλούσα να επικοινωνήσει μαζί μου εδώ ή στο παιχνίδι. Εννοείται πως θα ανταμειφθεί ανάλογα. Ευχαριστώ.
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από TYRAELL75 Σαβ Ιαν 02, 2016 3:01 am

o xronos pou mporo na asxolithome.to game einai periorismenos kai giayto den exw asxolithei prosopika me to esl.eixa Ksekinisei na.parw meros sto event tou grigoraki alla telika aposirthika giati den me voleyan oi wres.   ean thelete o dfk kai o grigorakis elate ayrio to apogeyma apo to ts tis kiss na mou eksigisete gia ton elliniko tomea tou esl sto wot isws na mporoume na voithisoume san clan na stisoume 2-3 omades na pernoun meros katje tetarth pou apo.oti eida einai ta tournoua kai isws mia pio sovari katastasi gia kiriakes.

TYRAELL75

Δημοσίευση από gregorakis Σαβ Ιαν 02, 2016 3:07 am

... δε χρειάζεται, μίλα με τον dennis20vt γνωρίζει και έχει πάρει μέρος ... για ό,τι άλλο εδώ είμαστε ...
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από TYRAELL75 Σαβ Ιαν 02, 2016 3:57 am

diavazw to post tou dfk kai mpeno sto site.tou esl kai vlepo pos douleyei to sistina me ta tier gia na ayksithoun ta epathla.diavazw sto diko sou post oti den mporei I omada sou na ginei kaliteri epidi den mporei na grapsei maxes logo elipsis allon ellinikon omadon oi opirs an ipirxan kai epernan metos sta event tha anevazan kai to tier tou ellinikou esl ara.kai ta epathla. kai skeftomai loipon an mporesoume na dimioirgisoume kapies omades ,na paroume adeia apo.to esl na to strimsroume gia na to diafimisoume kai endiaferthoun kai alloi kai dimipurgithoun kai alles omades,sas protino na milisoume oi 2 pou endiafereste mazi mou pou pisteyopos mporo na voithisw tin katastasy kai esy mou les mila me ton dennis.

TYRAELL75

Δημοσίευση από Sanguinius Σαβ Ιαν 02, 2016 5:40 am

dfk_7677 έγραψε:
Sanguinius έγραψε:Κατ' αρχάς,ο συλλογισμός Δεν μπορούν όλοι να παίξουν στο CL γιατί δεν είναι όλοι μέσοι,είναι γελοία λανθασμένος και πιστεύω πως δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί.

Ω, ναι χρειάζεται. Εμένα σε μια συζήτηση μου αρέσει να βλέπω κάτι παραπάνω από χαρακτηρισμούς της άποψης του άλλου: Επιχειρήματα.

Sanguinius έγραψε:Δεύτερον,ο στόχος για έναν παίχτει που θέλει να βελτιωθεί,δεν είναι να βελτιωθεί,αλλά να γίνει ο καλύτερος,από και πέρα,εξαρτάται από τις ικανότητες του παίχτη.Όσο ψηλότερα στοχεύεις,τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις.

Όχι και πάλι κάνεις λάθος. Το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας έχει 3 συνιστώσες: Την προσπάθεια που καταβάλεται (χρόνος και κόπος), τις ικανότητες (IQ, EQ κα) και βέβαια ένα παράγοντα τύχη. Κάνεις διαρκώς ένα λάθος, να κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλώτρια. Μπορεί για σένα ένας υψηλός (ή σχεδόν αδύνατος) στόχος να σε κάνει να προσπαθείς περισσότερο, κάποιον άλλον να το απογοητεύσει και να τα παρατήσει. Το σκεπτικό μεγαλύτερος στόχος-> μεγαλύτερο αποτέλεσμα είναι λογικό άλμα.

Sanguinius έγραψε:Επιπλέον,ο μόνος λόγος που δεν προτιμώ τα τοπικά και όλα τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά e sports,είναι γιατί δεν προσφέρουν,τίποτα άλλο,παρά ένα στάδιο προπόνησης,για το επόμενο επίπεδο.Για έναν gamer,σαν εμένα,που μου είναι solo και δεν αρέσκεται να παίζει με άλλους,τόσο πολύ,ο μόνος λόγος για να ενταχθεί σε μια ομάδα είναι η ανταμοιβή.

Μου κάνει εντύπωση ότι ενώ το τελευταίο που σε ενδιαφέρει είναι να παίζεις ομαδικά, έχεις τόσο σθεναρή άποψη για το τί πρέπει να κάνουν οι ομάδες και το community εν γένει. Μήπως το κίνητρό σου που είναι η ατομική βελτίωση και το προσωπικό συμφέρον (ανταμοιβή) δε σε βοηθάει να έχεις σωστή άποψη για το πως λειτουργεί κάτι ομαδικό ή παραπάνω από ομαδικό (κοινότητα);

Sanguinius έγραψε:Η πλειοψηφία των ομάδων που παίζουν στις ερασιτεχνικές κατηγορίες,βολεύονται να μένουν εκεί,για μένα οι ανταμοιβές αυτών των κατηγοριών,είναι μηδενικές,όπως και οι ίδιες διοργανώσεις,που εν τέλη όντως είναι,γιατί δεν τραβούν και το ενδιαφέρον των viewers και λοιπών παιχτών.Τέλος,όλος ο συλλογισμός σου είναι λάθος,γιατί πολύ απλά,δεν πρόσεξες το <<οι clan με ντομάτες και πράσινες σαλάτες σαν και του λόγου μου,δεν πάνε πουθενά,που έγραψα σε προηγούμενο σχόλιό μου.Το να βλέπω αφ' υψηλού τους υπόλοιπους,ενώ είμαι ένας απλός παίχτης,άνω του μετρίου,είναι παράλογο.Ο λόγος λοιπόν,που έκανες ένα λάθος συλλογισμό,είναι γιατί δεν φρόντισες να λάβεις τις σωστές πληροφορίες,πριν βγάλεις ένα συμπέρασμα.Άλλωστε,στο WoT 40% μετράει το πλήθος των πληροφοριών που έχεις και 60% αφορά την αξιολόγηση και την δράση που θα αναλάβεις κι αυτό ξεχωρίζει ένα unicum από ένα super unicum.Για αυτό,την επόμενη φορά πριν βγάλεις ένα συμπέρασμα,πρέπει να φροντίζεις να συλλέξεις όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς

Με ρώτησες ποιος ο λόγος που κάνεις κάτι. Ρίσκαρα να απαντήσω, χωρίς να είμαι βέβαια σίγουρος (γι' αυτό και έγραψα 'πιθανολογώ'). Εν πάση περιπτώσει η συζήτηση δεν γίνεται για το ποιους λόγους κάνεις ή δεν κάνεις κάτι εσύ, εσύ είσαι απλά ένα ακόμα μέλος της κοινότητα και μάλιστα ανενεργό παικτικά (όπως κι εγώ).
Δεν νομίζω πως χρειάζεται να σου εξηγήσω το αυτονόητο.Δεύτερον,οι συνιστώσες είναι 2,ανώτατος στόχος,για μέγιστη θέληση και ικανότητες,ο παράγων τύχη,ουσιαστικά δεν υφίσταται.Επίσης το σκεπτικό μεγαλύτερος στόχος-->μεγαλύτερο αποτέλεσμα,δεν είναι λογικό άλμα/σόφισμα,είναι εντελώς λάθος ορισμός και δεν είναι συνισταμένη,αλλά συνιστώσα.Επίσης,καθώς είναι αναπόφευκτο,κάποια στιγμή σε οποιοδήποτε game να χρειαστεί να παίξω ομαδικά,έτσι,δυστυχώς,έχω μάθει τι χρειάζεται ένα community ή μια ομάδα για να βελτιωθεί και να εξελιχθεί.Το προσωπικό συμφέρον και η ατομική βελτίωση,δεν θόλωσαν ποτέ την <<ομαδική>> μου κρίση για 2 λόγους.1)Στα παιχνίδια που εν τέλη εντάσσομαι σε μια ομάδα,είμαι ήδη φτασμένος,έχω χτυπήσει ταβάνι στην προσωπική μου εξέλιξη,οπότε δεν μπορώ να γίνει καλύτερος.2) Όταν το ατομικό συμφέρον επιτάσσει να την νίκη,τότε είμαι διατεθειμένος,να κάνω και πράγματα που δεν μου αρέσουν,οπότε είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις και δεν κρατάω το σύνολο πίσω.Στην προκειμένη περίπτωση,ακόμα και αν η ελληνική κοινότητα ακολουθήσει κατά γράμμα αυτά που πρότεινα και πάλι δεν έχω προσωπικό συμφέρον,γιατί δεν πρόκειται να συμμετέχω σε αυτό,μπορεί να βοηθήσω σε κάποια πράγματα,άλλωστε είναι δική μου πρόταση,αλλά μόλις η κατάσταση λάβει τον δρόμο δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με αυτό.Εν κατακλείδι,το μόνο που κάνεις είναι να πιθανολογείς συνέχεια,χωρίς τις σωστές πληροφορίες,στην δική μου περίπτωση φυσικά.Οπότε συνεχώς εσύ πέφτεις σε σοφισμούς/λογικά άλματα
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από Sanguinius Σαβ Ιαν 02, 2016 5:42 am

gregorakis έγραψε:

@anyone Αν κάποιος έχει μια ανενεργή clan που να μη τη χρειάζεται και να μπορεί να μου τη δώσει θα τον παρακαλούσα να επικοινωνήσει μαζί μου εδώ ή στο παιχνίδι. Εννοείται πως θα ανταμειφθεί ανάλογα. Ευχαριστώ.
Ποιοί θα είναι οι στόχοι αυτής της clan;

PS Συμφωνώ με την πρόταση του Βασίλη,θα ήταν καλό οι Έλληνες παίχτες,να γνωρίσουν την λειτουργία μια ξένης unica clan,τουλάχιστον στην οργανωτική δομή της
Sanguinius
Sanguinius

(πραγματικά) ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ - Σελίδα 2 Empty (πραγματικά) ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ

Δημοσίευση από imperiumgraecum Σαβ Ιαν 02, 2016 5:46 am

gregorakis έγραψε:imperium μην τάζεις θέσεις διότι ξέρουμε πως στη SANDΙ είσαι η τελευταία τρύπα του ζουρνά !!!

Ασε ρε νουμπά ψευτομπλέ, εγώ μέχρι και τον Hami βάζω στην clan χωρίς να φάω kick  Razz

TYRAELL75 έγραψε:giati oi ellines unica ftinoun ton korfo tous molis akoun elliniki clan?ti einai ayto pou tous kanei na min theloun na akoune gia elliniki clan?

pia einai i apopsi sou,ean oi unica pou pezoun se ksenes clan mazeytoun se elliniki se enan sovaro arithmo 30-40 atomon se mia elliniki clan mporei ayto to pragma na proxorisei?

egw pisteyo pos den mporei ayto na doulepsei giati giati ektos ton stats se ola ta alla einai idioi me tous loipous ellines paixtes.

Το πρώτιστο είναι η έλλειψη οργάνωσης. Λίγο πολύ όλοι οι Ελληνες είναι χαβαλέδες, ανεξαρτήτως χρώματος, αλλά όταν ο άλλος επιδιώκει να βελτιωθεί χωρίς να υπάρχει ανάλογη τάση στον συνεθνικό περίγυρό του, αρχίζει να εκνευρίζεται. Οι περισσότεροι Ελληνες είναι δε, pley4fun(πιθανότατα λόγω μεγάλου μέσου ηλικιακού όρου εν συγκρίσει με άλλα παιχνίδια) οπότε υπάρχει και μια αποστασιοποίηση.

Τώρα ως προς το 2ο μέρος του quote, προσωπικά πιστεύω ότι μπορούν να βρεθούν ακόμα και 100 unicum-superunicum Ελληνες(άντε και βαθύμπλέ, θα έχουμε το Gregoraki να κουβαλάει τα νερά) να στελεχώσουν τυχόν νεότευκτη clan. Μόνο εγώ γνωρίζω τουλάχιστον άλλα 10 τέτοια άτομα.

Ως προς το 3ο μέρος.....χμ..πραγματικά πολύ δύσκολο να απαντηθεί, διότι δεν έχει γίνει κάποια τέτοια συγκέντρωση παικτών για να έχουμε εικόνα μεν, και συμφωνώ ότι μετά την υπέρβαση μιας κρίσιμης μάζας Ελλήνων αρχίζει το πράγμα και χάνεται, αλλά οι έμπειροι παίκτες έχουν την πειθαρχία και τη γνώση που λείπει από τους υπολοίπους

Kαι βασικά, κάπου εδώ θα κάνω split σε καινούριο topic
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Αριθμός μηνυμάτων : 444

Δημοσίευση από Sanguinius Σαβ Ιαν 02, 2016 6:35 am

imperiumgraecum έγραψε:
Το πρώτιστο είναι η έλλειψη οργάνωσης. Λίγο πολύ όλοι οι Ελληνες είναι χαβαλέδες, ανεξαρτήτως χρώματος, αλλά όταν ο άλλος επιδιώκει να βελτιωθεί χωρίς να υπάρχει ανάλογη τάση στον συνεθνικό περίγυρό του, αρχίζει να εκνευρίζεται. Οι περισσότεροι Ελληνες είναι δε, pley4fun(πιθανότατα λόγω μεγάλου μέσου ηλικιακού όρου εν συγκρίσει με άλλα παιχνίδια) οπότε υπάρχει και μια αποστασιοποίηση.

Τώρα ως προς το 2ο μέρος του quote, προσωπικά πιστεύω ότι μπορούν να βρεθούν ακόμα και 100 unicum-superunicum Ελληνες(άντε και βαθύμπλέ, θα έχουμε το Gregoraki να κουβαλάει τα νερά) να στελεχώσουν τυχόν νεότευκτη clan. Μόνο εγώ γνωρίζω τουλάχιστον άλλα 10 τέτοια άτομα.

Ως προς το 3ο μέρος.....χμ..πραγματικά πολύ δύσκολο να απαντηθεί, διότι δεν έχει γίνει κάποια τέτοια συγκέντρωση παικτών για να έχουμε εικόνα μεν, και συμφωνώ ότι μετά την υπέρβαση μιας κρίσιμης μάζας Ελλήνων αρχίζει το πράγμα και χάνεται, αλλά οι έμπειροι παίκτες έχουν την πειθαρχία και τη γνώση που λείπει από τους υπολοίπους

Kαι βασικά, κάπου εδώ θα κάνω split σε καινούριο topic
Συμφωνώ σε όλα,σε γενικές γραμμές.Έχω όμως να κάνω 2 παρατηρήσεις.1)Έχουμε έναν καλό οδηγό για να οργανωθεί μια clan super unica,την clan του Laska.Με μια εισροή,έμπειρων παιχτών,το μοντέλο αυτό θα μπορούσε να βελτιωθεί και να εξελιχθεί,ώστε να είναι αποδοτικότερο.2)Αν και φαίνεται σωστό,πως η διάθεση των Ελλήνων παιχτών γέρνει προς το pla4fun,λόγω μεγάλου ηλικιακού όρου,δεν μπορώ να κατανοήσω,γιατί ένας 13χρονος που παίζει LoL έχει την τάση να βελτιωθεί και ένας 30ρης που παίζει WoT,δεν θέλει.Υποτίθεται πως ο ένας είναι ωριμότερος του άλλου και σίγουρα έχει λιγότερο χρόνο να διαθέσει στο game,αλλά λόγω της ωριμότητάς του,καταλαβαίνει πως πρέπει να βελτιωθεί για να μην είναι βάρος στην εκάστοτε τυχαία 15δα στα randoms
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από dfk_7677 Σαβ Ιαν 02, 2016 6:39 am

@Sanguinius

Μπορείς να διαβάσεις οποιοδήποτε εγχειρίδιο Human Resources και θα δεις ότι η καλύτερη τακτική είναι σταδιακοί, ρεαλιστικοί στόχοι. Και κάπου εδώ θα εγκαταλείψω τον μη ρεαλιστικό στόχο να σε κάνω να καταλάβεις. Είναι στην ευχέρεια των υπολοίπων να καταλάβουν τί είναι καλύτερο.

imperiumgraecum έγραψε:Τώρα ως προς το 2ο μέρος του quote, προσωπικά πιστεύω ότι μπορούν να βρεθούν ακόμα και 100 unicum-superunicum Ελληνες(άντε και βαθύμπλέ, θα έχουμε το Gregoraki να κουβαλάει τα νερά) να στελεχώσουν τυχόν νεότευκτη clan. Μόνο εγώ γνωρίζω τουλάχιστον άλλα 10 τέτοια άτομα.

Γνώμη μου είναι ότι μια προσπάθεια δημιουργίας μιας υπερ-clan, είναι τελείως ενάντια στην πρόοδο της κοινότητας. Αν θέλετε η κοινότητα να ανέβει ως σύνολο, τότε πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός, όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες που θέλουν η μια να κερδίσει την άλλη. Είναι ένα καλό κίνητρο, γι' αυτό ακριβώς και τα τοπικά πρωταθλήματα μπορούν να προσφέρουν κάτι.

Είναι αλήθεια ότι η Ελληνική κοινότητα κατά πλειοψηφία παίκτες που είναι μάλλον 'υπερήλικες' για gaming. Αρκετοί από αυτούς είναι δεδομένο ότι θα παίζουν για πλάκα, έχουν οικογένειες, δουλειές, παιδιά, πράγματα που για τους περισσότερους είναι αρκετά σημαντικότερα από το αν θα παίζουν καλά στο WoT.

TYRAELL75 έγραψε:diavazw to post tou dfk kai mpeno sto site.tou esl kai vlepo pos douleyei to sistina me ta tier gia na ayksithoun ta epathla.diavazw sto diko sou post oti den mporei I omada sou na ginei kaliteri epidi den mporei na grapsei maxes logo elipsis allon ellinikon omadon oi opirs an ipirxan kai epernan metos sta event tha anevazan kai to tier tou ellinikou esl ara.kai ta epathla. kai skeftomai loipon an mporesoume na dimioirgisoume kapies omades ,na paroume adeia apo.to esl na to strimsroume gia na to diafimisoume kai endiaferthoun kai alloi kai dimipurgithoun kai alles omades,sas protino na milisoume oi 2 pou endiafereste mazi mou pou pisteyopos mporo na voithisw tin katastasy kai esy mou les mila me ton dennis.

Δυστυχώς τα παραπάνω τα κάναμε και στο eLeague, αλλά δεν υπήρχε αρκετό ενδιαφέρον από τις ομάδες... Και το έγραψα και παραπάνω, όσο ο χάρτης είναι πιο σημαντικός, δε γίνεται κάτι άλλο να πάρει τη θέση του. Δεν είναι κακό, επιλογή είναι.

Προσωπικά το χάρτη δεν το θεωρώ καλό διότι αναγκάζει να μαζεύονται 100 άτομα σε ένα clan, που είναι και πιο δύσκολο να οργανωθούν, ούτε τόσο κοινά έχουν και πιο δύσκολο είναι να γίνει διαχείρηση. Συν του ότι ο κάθε recruiter θα 'ασελγήσει' σε κάθε μικρό clan για να μαζέψει περισσότερα άτομα. Και μετά έχουμε τα φαινόμενα των διασπάσεων κτλ.

Και θα στο πω και πιο απλά. Πόσες είναι ενεργές clan τώρα; Εγώ θα σου μετρήσω μόλις 4 και θα ξεχάσω τις άλλες. Αυτές συμφωνούν να κατεβάζουν κάθε βδομάδα μια 7άδα στο ESL, να δούμε ποιος τα πάει καλύτερα; Πολύ αμφιβάλλω...
dfk_7677
dfk_7677

Δημοσίευση από taramas Σαβ Ιαν 02, 2016 7:40 am

imperiumgraecum έγραψε:Eπιτέλους το "ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ" έγινε σοβαρότατο θέμα.

Μάλιστα, εδω πραγματικά επικροτώ και ασπάζομαι, αυτό είναι κάτι που θά έπρεπε να το έχουν κάνει και άλλοι εδώ και πολύ καιρό, δεν πειράζει κάλιο αργά παρά ποτέ.

Δράττομαι της ευκαιρίας να σου θυμίσω ότι πάει πολύς καιρός που το είχα πεί και έπεσε κράξιμο από πολλούς και από σένα, anyway, np εγώ αν και δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά επειδή είμαι οπαδός του "γηράσκω αει διδασκόμενος" είμαι διαθέσιμος όποτε και αν θέλεις, θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον μετά απο αυτό να συζητήσουμε για τα συμπεράσματά μας.

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 747

Δημοσίευση από Sanguinius Σαβ Ιαν 02, 2016 7:51 am

dfk_7677 έγραψε:@Sanguinius

Μπορείς να διαβάσεις οποιοδήποτε εγχειρίδιο Human Resources και θα δεις ότι η καλύτερη τακτική είναι σταδιακοί, ρεαλιστικοί στόχοι. Και κάπου εδώ θα εγκαταλείψω τον μη ρεαλιστικό στόχο να σε κάνω να καταλάβεις. Είναι στην ευχέρεια των υπολοίπων να καταλάβουν τί είναι καλύτερο.
Βάζοντας ως στόχο το περιφερειακό του ESL,περνάς στο 2ο βήμα,χωρίς να έχεις ολοκληρώσει το 1ο,δηλαδή να υπάρχουν έτοιμοι,ανταγωνιστικοί Έλληνες παίχτες.Επιπλέον το να θεωρείς ανταγωνιστικό το περιφερειακό,δεν είναι ρεαλιστικό.Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από dfk_7677 Σαβ Ιαν 02, 2016 8:01 am

Sanguinius έγραψε:Βάζοντας ως στόχο το περιφερειακό του ESL,περνάς στο 2ο βήμα,χωρίς να έχεις ολοκληρώσει το 1ο,δηλαδή να υπάρχουν έτοιμοι,ανταγωνιστικοί Έλληνες παίχτες.Επιπλέον το να θεωρείς ανταγωνιστικό το περιφερειακό,δεν είναι ρεαλιστικό.Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις

dfk_7677 έγραψε:Και κάπου εδώ θα εγκαταλείψω τον μη ρεαλιστικό στόχο να σε κάνω να καταλάβεις.
dfk_7677
dfk_7677

Δημοσίευση από TYRAELL75 Σαβ Ιαν 02, 2016 8:03 am

dfk_7677 έγραψε:@Sanguinius

imperiumgraecum έγραψε:Τώρα ως προς το 2ο μέρος του quote, προσωπικά πιστεύω ότι μπορούν να βρεθούν ακόμα και 100 unicum-superunicum Ελληνες(άντε και βαθύμπλέ, θα έχουμε το Gregoraki να κουβαλάει τα νερά) να στελεχώσουν τυχόν νεότευκτη clan. Μόνο εγώ γνωρίζω τουλάχιστον άλλα 10 τέτοια άτομα.

Γνώμη μου είναι ότι μια προσπάθεια δημιουργίας μιας υπερ-clan, είναι τελείως ενάντια στην πρόοδο της κοινότητας. Αν θέλετε η κοινότητα να ανέβει ως σύνολο, τότε πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός, όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες που θέλουν η μια να κερδίσει την άλλη. Είναι ένα καλό κίνητρο, γι' αυτό ακριβώς και τα τοπικά πρωταθλήματα μπορούν να προσφέρουν κάτι.

Είναι αλήθεια ότι η Ελληνική κοινότητα κατά πλειοψηφία παίκτες που είναι μάλλον 'υπερήλικες' για gaming. Αρκετοί από αυτούς είναι δεδομένο ότι θα παίζουν για πλάκα, έχουν οικογένειες, δουλειές, παιδιά, πράγματα που για τους περισσότερους είναι αρκετά σημαντικότερα από το αν θα παίζουν καλά στο WoT.

TYRAELL75 έγραψε:diavazw to post tou dfk kai mpeno sto site.tou esl kai vlepo pos douleyei to sistina me ta tier gia na ayksithoun ta epathla.diavazw sto diko sou post oti den mporei I omada sou na ginei kaliteri epidi den mporei na grapsei maxes logo elipsis allon ellinikon omadon oi opirs an ipirxan kai epernan metos sta event tha anevazan kai to tier tou ellinikou esl ara.kai ta epathla. kai skeftomai loipon an mporesoume na dimioirgisoume kapies omades ,na paroume adeia apo.to esl na to strimsroume gia na to diafimisoume kai endiaferthoun kai alloi kai dimipurgithoun kai alles omades,sas protino na milisoume oi 2 pou endiafereste mazi mou pou pisteyopos mporo na voithisw tin katastasy kai esy mou les mila me ton dennis.

Δυστυχώς τα παραπάνω τα κάναμε και στο eLeague, αλλά δεν υπήρχε αρκετό ενδιαφέρον από τις ομάδες... Και το έγραψα και παραπάνω, όσο ο χάρτης είναι πιο σημαντικός, δε γίνεται κάτι άλλο να πάρει τη θέση του. Δεν είναι κακό, επιλογή είναι.

Προσωπικά το χάρτη δεν το θεωρώ καλό διότι αναγκάζει να μαζεύονται 100 άτομα σε ένα clan, που είναι και πιο δύσκολο να οργανωθούν, ούτε τόσο κοινά έχουν και πιο δύσκολο είναι να γίνει διαχείρηση. Συν του ότι ο κάθε recruiter θα 'ασελγήσει' σε κάθε μικρό clan για να μαζέψει περισσότερα άτομα. Και μετά έχουμε τα φαινόμενα των διασπάσεων κτλ.

Και θα στο πω και πιο απλά. Πόσες είναι ενεργές clan τώρα; Εγώ θα σου μετρήσω μόλις 4 και θα ξεχάσω τις άλλες. Αυτές συμφωνούν να κατεβάζουν κάθε βδομάδα μια 7άδα στο ESL, να δούμε ποιος τα πάει καλύτερα; Πολύ αμφιβάλλω...
i apopsi sou gia tin dimiourgia mias iperclan me vriskei apolitos symfono den mporo na dw to ofelos apo mia tetia kinisi,i erwtisi mou pros ton imperium itan filologikou endiaferontos prospathontas apla na entopiso pia einai ta asxima pragmata pou entopizoun oi unicum pextes mas stis ellinikes clan.
To e-league itan mia telios diaforetiki katastasi giati organwsate enan marathonio 5-6 minon kai oi pextes eprepe na desmeytoun stin ousia oti tha theloun na paixoun kai meta apo toso kairo.
sto teleyteo skelos rwtas an theloun oi 4 se isagwgika kaliteres clan na katevasoun omada sto 7x7 na diagwnistoun metaxi tous?
an einai ayti i erwtisi sou apo tim mia emena prosopika me vriskei entelos simfono to na ginei kati tetio apo tin alli omos pali mperdeyeis tis clan me tis omades sto esl.
an thewreis to oti na dimiourgisoume kapies sinthikes antagwnismou katevazontas omades san clan mpas kai kinisoume to endiaferon emena me psinei para poli kati tetio

TYRAELL75

Σελίδα 2 από 5 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης