FCing με τον RNGD....
+7
Convii
dfk_7677
gregorakis
dolofonos
perseas
37EMA
imperiumgraecum
11 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 5
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: FCing με τον RNGD....
θετικο 1+ overDennis20vt έγραψε:Για ακομα μια φορα θα πω σε ορισμενους (εξυπνακιδες) τι γινεται με τα mods στο παιχνιδι!
Σε ολα τα games υπαρχουν hacks!Οπως υπαρχουν και σε αυτο!Σε αλλες εταιριες τα κυνηγάνε πολυ δινωντας ban σε λογαριασμους και ορισμενες φορες και στην IP!Εδω στην WG ειναι ποιο χαλαρα τα πραγματα!Η WG πολυ εξυπνα τα hacks αυτα τα περναει ολα σαν mods!Το εκανε για τον απλουστερο λογο για να μην υπαρχει συνεχεια η γκρινια απ ολους για τα hacks που ειναι και ο λογος για να σβησει ενα παιχνιδι με την παροδο του χρονου!
Καποια mods τα επιτρεπει και καποια οχι!Φυσικα δεν σου λεει ξεκαθαρα ποια δεν επιτρεπει!Επισης δεν μπορει να αποδειξει αν καποιος εχει iligeal mods!Εχω φαει ban για iligeal mod και μετα απο πολλα ticket που τους ειχα στειλει δεν μπορουσαν να μου αποδειξουν αν το ειχα η οχι!Εχω φτιαξει και μονος μου παλιοτερα mod και ξερω οτι δεν μπορει να στο αποδειξει γιατι βλεπωντας ενα replay δεν φαινεται!Μονο αν δεις κανα βιντεο απο το youtube μπορεις να καταλαβεις αν ο αλλος εχει iligeal mods!
Επισης να πω οτι το 80% των παιχτων μεσα στο παιχνιδι εχει modakia!Μεγαλες clan οπως η OM εχουν δικο τους setup για να μπορεις να περασεις οποιο modaki θες ακομα και iligeal mods!
Οποτε θεωρω λιγο χαζη την συζητηση για τα modakia!Ολοι εχουν!
Επισης επειδη εχω μεγαλη εμπειρια απο τα CWS ολοι οι fc εχουν mods!Και αν δεν εχουν οι fc iligeal mods οπως ειναι το destruction mod το εχει καποιος παιχτης την ωρα που παιζεις το cw!Το ιδιο πραγμα δηλαδη!
ειδικα το
destruction mod μ'αρεσει που οι κοινωνια greek wot (η πλειοψηφια δλδ) το λεει ρουφιανο mod
μια φορα το χρησιμοποιησα αλλα μου εσπαγε τα νευρα με τα μπιπ
falakros- Αριθμός μηνυμάτων : 108
Βγαίνει ο ήχος αν σκαλισεις σε notepad το set up. Τα mods, νόμιμα ή όχι είναι εκεί. Εδώ έχω φάει βολές χωρίς να αναψω στη Lakeville από την πάνω δεξιά γωνία στη νότια σημαία, έξω από το render range επειδή εσπασα φράχτη. Πάντως, ή εξήγηση ότι κερδίζει ή όχι μία μάχη ένα mod, είναι πολύ απλοϊκή. "Είχες τα σπασιματα και γι αυτό έστειλες τα άρματα μπροστά"...δηλαδή όταν έχεις 6 άρματα στη σημαία του αντιπάλου, κανείς cap και με τους 6; Δεν αφήνεις 3 μέσα και τους άλλους 3 μπροστά να κόψουν την επιστροφή; Πέρα από αυτό, ή ποιότητα των παιχτών που είχα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν μετράει; Το IS 3 συγκεκριμένα, παίζει φανταστικά,σχεδον πάντα στα CW. Το t54lt, επίσης παιχτουρα. Το πλάνο αυτό,ηταν της 1 φοράς. Ή ομάδα που μου διατεθεικε το εκτέλεσε στο 100%, οι αντίπαλοι πιάστηκαν στον ύπνο...gg και στους 10 μας.
RNGD- Αριθμός μηνυμάτων : 392
Συγγνώμη για τους περίεργους τονισμούς, γράφω από το κινητό. Αυτές τις μέρες συμμαζευω video με ήττες. Καλές στουκες, άλλες λόγω FC, άλλες λόγω κακής εκτέλεσης, άλλες λόγω συνδυασμό και των 2.
... είναι off topic αλλά αφού εδώ ξεκίνησε η κουβέντα δεν ανοίγω άλλο ...
... στα games υπάρχουν mods, cheats, hacks και exploits ... το κάθε ένα είναι διαφορετικό από το άλλο, αν ήταν το ίδιο θα τα χαρακτηρίζαμε με μια λέξη κι όχι με τέσσερις ... ας δούμε τι είναι το καθένα:
exploit: το να κάνεις χρήση της μηχανής του εκάστοτε παιχνιδιού ή κάποιου σφάλματος του κώδικα προς όφελός σου ... τρανταχτό και πολύ επίκαιρο παράδειγμα είναι το mortar mod που εμφανίστηκε πριν από μερικές μέρες link ... αυτό λοιπόν, όσο κι ακουστεί παράλογο σε κάποιους, δεν είναι cheat ... εκμεταλλεύεται τη μηχανή του παιχνιδιού, που δίνει καμπύλη τροχιά και μάζα στα βλήματα από το πυροβολικό ... είναι κάτι που σκέφτηκε ένας παίκτης, το επεξεργάστηκε και το χρησιμοποίησε ... είναι δουλειά λοιπόν της εκάστοτε εταιρίας να αποφασίσει αν θα το επιτρέψει ή όχι ...
hack: είναι η επέμβαση στον κώδικα του παιχνιδιού ... στο WoT δεν ξέρω αν υπάρχουν περιπτώσεις hackαρίσματος, προσωπικά πιστεύω πως όχι καθώς είναι server side game με μεγάλους και ασφαλείς servers ... hack για παράδειγμα θα ήταν να μπορεί κάποιος να προσθέτει credits ή gold στο λογαριασμό του, να παίρνει άρματα δωρεάν ή να αλλάζει τα attributes αυτών κτλ πράγματα που δεν πιστεύω να γίνονται αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ...
cheat: είναι απλά η κλεψιά, η χρήση εξωτερικών συνήθως μέσων που δίνουν πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων παικτών ...
mod: modification του παιχνιδιού που όμως ΔΕΝ επηρεάζει το gameplay (αυτό δεν ισχύει στα single player games)
... mod λοιπόν στο WoT είναι να βάλεις πχ μια ελληνική σημαία στο garage σου, να βάψεις πουά τα άρματά σου ή να αλλάξεις τους ήχους ... όλα τα άλλα είναι από λίγο έως πολύ CHEATS !!! μπορεί να μη σας αρέσει η λέξη αλλά αυτή είναι, τι να κάνουμε ...
@dennis20vt ... το ότι δεν μπορώ να αποδείξω πως κάποιος είναι cheater ή όχι δεν σημαίνει πως δεν είναι, μην ξεχνάμε πως ο Κεντέρης δεν πιάστηκε ποτέ ντοπαρισμένος ... επίσης το ότι κατά πάσα πιθανότητα ο διπλανός σου είναι cheater δε σε νομιμοποιεί στο να χρησιμοποιήσεις κι εσύ cheats ... πάντως συμφωνώ πως είναι αστείο να μιλάμε πλέον για cheats ... ίσως μάλιστα είναι αστείο να μιλάμε και τόσο πολύ για WoT ... αυτό είπαν και οι perseas & convii αλλά λίγοι το κατάλαβαν ...
... στα games υπάρχουν mods, cheats, hacks και exploits ... το κάθε ένα είναι διαφορετικό από το άλλο, αν ήταν το ίδιο θα τα χαρακτηρίζαμε με μια λέξη κι όχι με τέσσερις ... ας δούμε τι είναι το καθένα:
exploit: το να κάνεις χρήση της μηχανής του εκάστοτε παιχνιδιού ή κάποιου σφάλματος του κώδικα προς όφελός σου ... τρανταχτό και πολύ επίκαιρο παράδειγμα είναι το mortar mod που εμφανίστηκε πριν από μερικές μέρες link ... αυτό λοιπόν, όσο κι ακουστεί παράλογο σε κάποιους, δεν είναι cheat ... εκμεταλλεύεται τη μηχανή του παιχνιδιού, που δίνει καμπύλη τροχιά και μάζα στα βλήματα από το πυροβολικό ... είναι κάτι που σκέφτηκε ένας παίκτης, το επεξεργάστηκε και το χρησιμοποίησε ... είναι δουλειά λοιπόν της εκάστοτε εταιρίας να αποφασίσει αν θα το επιτρέψει ή όχι ...
hack: είναι η επέμβαση στον κώδικα του παιχνιδιού ... στο WoT δεν ξέρω αν υπάρχουν περιπτώσεις hackαρίσματος, προσωπικά πιστεύω πως όχι καθώς είναι server side game με μεγάλους και ασφαλείς servers ... hack για παράδειγμα θα ήταν να μπορεί κάποιος να προσθέτει credits ή gold στο λογαριασμό του, να παίρνει άρματα δωρεάν ή να αλλάζει τα attributes αυτών κτλ πράγματα που δεν πιστεύω να γίνονται αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ...
cheat: είναι απλά η κλεψιά, η χρήση εξωτερικών συνήθως μέσων που δίνουν πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων παικτών ...
mod: modification του παιχνιδιού που όμως ΔΕΝ επηρεάζει το gameplay (αυτό δεν ισχύει στα single player games)
... mod λοιπόν στο WoT είναι να βάλεις πχ μια ελληνική σημαία στο garage σου, να βάψεις πουά τα άρματά σου ή να αλλάξεις τους ήχους ... όλα τα άλλα είναι από λίγο έως πολύ CHEATS !!! μπορεί να μη σας αρέσει η λέξη αλλά αυτή είναι, τι να κάνουμε ...
@dennis20vt ... το ότι δεν μπορώ να αποδείξω πως κάποιος είναι cheater ή όχι δεν σημαίνει πως δεν είναι, μην ξεχνάμε πως ο Κεντέρης δεν πιάστηκε ποτέ ντοπαρισμένος ... επίσης το ότι κατά πάσα πιθανότητα ο διπλανός σου είναι cheater δε σε νομιμοποιεί στο να χρησιμοποιήσεις κι εσύ cheats ... πάντως συμφωνώ πως είναι αστείο να μιλάμε πλέον για cheats ... ίσως μάλιστα είναι αστείο να μιλάμε και τόσο πολύ για WoT ... αυτό είπαν και οι perseas & convii αλλά λίγοι το κατάλαβαν ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
gregorakis έγραψε:@dennis20vt ... το ότι δεν μπορώ να αποδείξω πως κάποιος είναι cheater ή όχι δεν σημαίνει πως δεν είναι, μην ξεχνάμε πως ο Κεντέρης δεν πιάστηκε ποτέ ντοπαρισμένος ... επίσης το ότι κατά πάσα πιθανότητα ο διπλανός σου είναι cheater δε σε νομιμοποιεί στο να χρησιμοποιήσεις κι εσύ cheats ... πάντως συμφωνώ πως είναι αστείο να μιλάμε πλέον για cheats ... ίσως μάλιστα είναι αστείο να μιλάμε και τόσο πολύ για WoT ... αυτό είπαν και οι perseas & convii αλλά λίγοι το κατάλαβαν ...
Γι' αυτό και τα τελικά σε μεγάλες διοργανώσεις είναι πάντα offline.
Όσον αφορά το 2, είναι η κλασσικότερη δικαιολογία αυτών που βάζουν cheat.
gregorakis έγραψε:
"Off topic"
Κοίταξε να δεις...μέχρι πριν ένα 3μηνο, δεν ήξερα ότι υπάρχει destruction mode. Πάντα όταν ήμουν σε random fight, έμενα με την απορία πως ο X αντίπαλος όταν μείναμε 1 vs 1 ήξερε που ήμουν και από ποια κατεύθυνση έρχομαι. Αναρωτιόμουν για πιο λόγο κάνουν ping στα randoms σε άσχετα μέρη στο χάρτη και όταν το έβαλα το mod είδα ότι δεν ήταν και τόσο άσχετα, κάτι έσπαγε εκεί.
Κάποια στιγμή, άρχισα να κάνω FC σε skirmishes. Βγάζεις μια τακτική, μένεις χωρίς να σε ανιχνεύσουν και τους βλέπεις στα 30-45 sec της μάχης να είναι ΟΛΟΙ στημένοι εκεί να σε περιμένουν. Εδώ στήνεις τακτικές στέλνοντας 1-2 lights να σπάνε πράγματα ενώ εσύ πηγαίνεις με την κύρια σου δύναμη από την άλλη...
Τέλος, για τον Περσέα και τον Convii, τι να πω; Συγκεκριμένο θέμα thread σε συγκεκριμένο section του forum.
Τι ζητάει το thread;---->γνώμες περί τακτικών. Τι συνεισφέρουν οι συγκεκριμένοι; Το γνωστό τριμπούρδελο. Και μάλιστα για πιο θέμα; Τα mods-cheats-exploits-hacks που η πλειοψηφία χρησιμοποιεί όπως ΟΛΟΙ συμφωνούμε (αλλά είναι λέει κακό να το λες στα ίσα) για να το παίξω έξυπνος σε ποιον; Εδώ έσκασε μύτη και ο dolofonos να μας κάνει ηθικό δίδαγμα περί destruction mode, λες και δεν παίζαμε μέχρι πριν 1 μήνα μαζί σε CW και δεν ξέρω τι γίνεται στις μάχες της ομάδας του αλλά και τις δικές του. Από τον ίδιο ή τους παίχτες της ομάδας του.
Οπότε greg έρχεσαι και εσύ, έχεις τη ευγένεια τουλάχιστον να γράψεις το "off topic". Να μου εξηγήσεις τι; Τι είναι hack-mod-exploit, τι μου αρέσει και τι δεν μου αρέσει κλπ κλπ γιατί δεν ξέρω και όχι μόνο αυτό...να μας πεις και τι εννοούν οι άλλοι κλπ κλπ. Οκ λοιπόν μου το είπες. Άλλαξε κάτι στον Server; Όχι. Τα έφτιαξα εγώ; Όχι. Μου έχουν ανεβάσει το WR σαν FC; Όχι.
Αλλά τι να πεις; Από ότι έχω δει στο forum, πάει να πει κάποιος κάτι σε αυτό το forum, τσουπ θα πεταχτεί κάποιος να κλάσει φωνάζοντας "κοιτάξτε με!" Έχει καμία σχέση με το θέμα; Καμία, Μας λέει κάτι κρυφό κάτι που δεν δείχνω μόνος μου; Όχι.
Σε λίγο βάζω στοίχημα ότι θα έχουμε τον άλλο τον τρόλια να ρωτάει που βρήκε ο Tyrael το gold για τους KISS, τον Λάσκα να μας λέει πόσες σαρδέλες παίρνεις ανάλογα με τα κουτάκια και πόσο δίκαια μοιράζει το gold στα μέλη, κανένα tarama και κυρίως τους anti-taramaδες να αλληλοκράζονται για το τι έγινε πριν 2-3 χρόνια..
Να σου πω ότι δεν με νοιάζει αν θα γίνει το τριμπούρδελο που εδώ οι "παλιοί" και "σοφοί" έχετε καταφέρει να φτιάξετε στα πιο πολλά threads; Με νοιάζει, είναι ένας Χ κόπος για μένα να κάνω video και να τα ανεβάζω. Εσάς σας βγαίνει από φυσικού σας πολύ πιθανό.
Δεν γουστάρετε αυτό που κάνω; Μαγκιά σας. Φτιάξτε ένα thread μαζευτείτε όλοι εκεί και κράξτε με αν δεν πληρώ τα υψηλά σας standard περί διαδικτυακής ηθικής. Θέλει κάποιος να συνεισφέρει; Ας το κάνει.
Και να σας πω γιατί τα γράφω αυτά; Γιατί 1-2 με έχουν πιάσει και έχουν γράψει κάτι σχετικό επί του θέματος. Με άλλο παίχτη από άλλο clan έχουμε φάει κανά 2 ώρες σε κάποιο map tactic βοηθώντας ο ένας τον άλλο. Άρα συνεχίζω.
Αν λοιπόν δεν γουστάρετε, μαγκιά σας, μπράβο σας, stick to the topic please ή gtfo.
'Η εν πάσει περιπτώσει, αν το forum δεν έχει συνηθίσει σε μέλη του να φτιάχνουν πιθανώς κάτι χρήσιμο για τους υπόλοιπους, μείνετε στη δημιουργία διαδικτυακών υπογραφών των ποσοστών σας από τις μάχες, της σύγκρισης σας με τους άλλους και το ξεκατίνιασμα μεταξύ σας.
Ή αν δεν πληρώ τις απαραίτητες προϋποθέσεις ξεκατινιάσματος που έχετε συνηθίσει, ban hammer σε εμένα.
... κοίτα, κακώς ξεκίνησε εδώ η κουβέντα για cheats αλλά αφού έγινε δε μπορούσα να αφήσω να αιωρείται έτσι το θέμα διότι το πράγμα εξελίσσεται σε κάτι ολοένα και πιο άσχημο ... είναι άλλο πράγμα να χρησιμοποιεί κάποιος cheats, άλλο το να μην το παραδέχεται, άλλο το να "αναγκάζεται" και άλλο το να είναι περήφανος γιαυτό !!! έχουμε φτάσει πλέον στην 4η κατηγορία ... αυτό που με άσχημο τρόπο είπε ο perseas (και με ομολογουμένως ασχημότερο ο convii) είναι πως υπεραναλύεις μια μάχη, σε βαθμό ντοκιμαντέρ του history chanel, με θεωρίες και ορολογία, κάνοντας παράλληλα χρήση cheat ... και για να επανέλθω στο παράδειγμα που έφερα προηγουμένως: αν ο Κεντέρης ερχόταν και μας έκανε μια ανάλυση της κούρσας του στα 19'', που άφησε πίσω όλους τους μαύρους όντας ο μόνος λευκός, τι θα έκανες??? εγώ προσωπικά θα το έβρισκα απίστευτα γελοίο ... αν το συνέχιζε κι έλεγε: "μα και οι άλλοι ντοπαρισμένοι ήταν, έτσι κάνουν όλοι", θα το έβρισκα φθηνή δικαιολογία ... ο Κεντέρης νίκησε, μπράβο του, μαγκιά του αλλά δε μπορεί να μας πουλάει και μούρη ...
... εσύ, όσον αφορά το forum, συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις, βλέπω πως το γουστάρεις ... το πιθανότερο είναι πως το γουστάρουν κι άλλοι και μπαίνουν διαβάζουν και βλέπουν τα βιντεάκια σου ... σ΄όποιον αρέσουμε !!!
... προσωπικά μου αρέσει να γίνονται κουβέντες στα threads του forum, να ακούγονται απόψεις και να βγάζει ο καθένας τα συμπεράσματά του ... είναι αλήθεια βέβαια πως σαν κοινότητα έχουμε ένα θέμα στο να γράφουμε σωστά και περιεκτικά στο forum χωρίς επαναλήψεις, τεράστια quotes, μεγάλα και δυσνόητα κείμενα κτλ ... αν θεωρείς πως χάλασε από την συζήτηση που είχαμε το θέμα σου, ζήτα από τη διαχείριση να μεταφέρει τα off topic και συνέχισε ...
... εσύ, όσον αφορά το forum, συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις, βλέπω πως το γουστάρεις ... το πιθανότερο είναι πως το γουστάρουν κι άλλοι και μπαίνουν διαβάζουν και βλέπουν τα βιντεάκια σου ... σ΄όποιον αρέσουμε !!!
... προσωπικά μου αρέσει να γίνονται κουβέντες στα threads του forum, να ακούγονται απόψεις και να βγάζει ο καθένας τα συμπεράσματά του ... είναι αλήθεια βέβαια πως σαν κοινότητα έχουμε ένα θέμα στο να γράφουμε σωστά και περιεκτικά στο forum χωρίς επαναλήψεις, τεράστια quotes, μεγάλα και δυσνόητα κείμενα κτλ ... αν θεωρείς πως χάλασε από την συζήτηση που είχαμε το θέμα σου, ζήτα από τη διαχείριση να μεταφέρει τα off topic και συνέχισε ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Εγω με λιγα λογια σας ειπα τι γινεται με την WG και τι εκανε με τα cheats(mods)!Γιατι ολα μπηκαν σε ενα καζανι!
Επισης να αναφερω οτι καποια mod τα εχει βαλει και μεσα στο παιχνιδι η ιδια η εταιρεια!!
Το zoom που αλλαξε και το εκανε μεχρι x25 οπως και στο mini map που βλεπεις πλεον που σποταριστικε τελευταια φορα ο καθε παιχτης!
Αν τα παρουμε ολα στην λογικη ολα τα mods επηρεαζουν το παιχνιδι και αυτην ειναι η αληθεια!Πειτε μ ενα mod που δεν βοηθαει τον παιχτη που το εχει απο εναν αλλον που δεν εχει!Ακομα και το xvm!
Και ξανα λεω απο την στιγμη που η ιδια εταιρεια τα επιτρεπει ειναι λιγο χαζο να το συζητατε!
Εχουν δικιο και αυτοι που εχουν mods και αυτοι που δεν εχουν!
Επισης να αναφερω οτι καποια mod τα εχει βαλει και μεσα στο παιχνιδι η ιδια η εταιρεια!!
Το zoom που αλλαξε και το εκανε μεχρι x25 οπως και στο mini map που βλεπεις πλεον που σποταριστικε τελευταια φορα ο καθε παιχτης!
Αν τα παρουμε ολα στην λογικη ολα τα mods επηρεαζουν το παιχνιδι και αυτην ειναι η αληθεια!Πειτε μ ενα mod που δεν βοηθαει τον παιχτη που το εχει απο εναν αλλον που δεν εχει!Ακομα και το xvm!
Και ξανα λεω απο την στιγμη που η ιδια εταιρεια τα επιτρεπει ειναι λιγο χαζο να το συζητατε!
Εχουν δικιο και αυτοι που εχουν mods και αυτοι που δεν εχουν!
Dennis20vt- Αριθμός μηνυμάτων : 155
Αυτά που έβαλε η εταιρεία μπορούν και τα έχουν όλοι, εμείς μιλάμε για mods - cheats που δεν μπορούν να τα έχουν όλοι, η στην τελική δεν γουστάρουν να τα έχουν γιατί θέλουν να παίζουν το παιχνίδι όπως το δίνει η εταιρεία. Και ποιος είπε οτι η εταιρεία το επιτρέπει? Θες να ανεβάσεις βιντεάκια με destruction mode και aimbot, να το στείλουμε στην εταιρεία να δούμε αν στο επιτρέπει τελικά?
Convii- Αριθμός μηνυμάτων : 92
Steppes χάρτης. Γρήγορη ανίχνευση δεξιά με υποστήριξη από snipers. Ανίχνευση της κύριας δύναμης του αντίπαλου και πίεση με πολλά ελαφριά άρματα στην αδύναμη μεριά. Ταυτόχρονη προώθηση 2-3 βαριών από τον μεσαίο δρόμο. Η τελική θέση για τα βαριά είναι σχετικά ασφαλής από το αντίπαλο πυροβολικό και τα βαριά βρίσκονται εκεί για να ανιχνεύουν και για ν ακρατάνε δεσμευμένη τη δύναμη του αντιπάλου. Η τακτική είναι καλή αν ο αντίπαλος δεν πιέσει τη δεξιά μεριά αποφασιστικά. Αν το κάνει είναι πιθανό να χάσεις από cap (χωρίς αυτό να είναι βεβαιότητα). Αν δεν πιέσει, βρίσκεται καμπερωμένος στο 1/4 του χάρτη και από εκεί και πέρα οι παίχτες πρέπει να έχουν υπομονή για να ροκανίσουν τους πόντους ζωής του αντίπαλου.
Δουλεύει λαμπρά απέναντι σε ιδιοκτήτες περιοχής σε 8άρια CW αν αυτός διαλέξει να αμυνθεί με Τ32 στην κάτω αριστερή γωνία του χάρτη, αλλά από την εμπειρία μου πρέπει να έχεις και πυροβολικό. Η προώθηση των βαριών προς τη νότια μεριά, εξουδετερώνει και τον γνωστό passive spotter του Κ7-Κ8.
Χρησιμοποιώ OMC mudpack, όχι destruction mode
Υ.Γ: στο 4:15-4:25 επιδεικνύω τις υψηλές μου ατομικές δυνατότητες στο παιχνίδι κάνοντας προφανώς "εσκεμμένα" ένα μεγαλοπρεπές 360 με το άρμα μου από το οποίο οι ανώτερες οδηγικές μου δυνατότητες το επαναφέρουν στα ίσα. κρίμα που δεν παίρνεις στατιστικά κάνοντας ανούσιες τούμπες στο ίσωμα
Δουλεύει λαμπρά απέναντι σε ιδιοκτήτες περιοχής σε 8άρια CW αν αυτός διαλέξει να αμυνθεί με Τ32 στην κάτω αριστερή γωνία του χάρτη, αλλά από την εμπειρία μου πρέπει να έχεις και πυροβολικό. Η προώθηση των βαριών προς τη νότια μεριά, εξουδετερώνει και τον γνωστό passive spotter του Κ7-Κ8.
Χρησιμοποιώ OMC mudpack, όχι destruction mode
Υ.Γ: στο 4:15-4:25 επιδεικνύω τις υψηλές μου ατομικές δυνατότητες στο παιχνίδι κάνοντας προφανώς "εσκεμμένα" ένα μεγαλοπρεπές 360 με το άρμα μου από το οποίο οι ανώτερες οδηγικές μου δυνατότητες το επαναφέρουν στα ίσα. κρίμα που δεν παίρνεις στατιστικά κάνοντας ανούσιες τούμπες στο ίσωμα
Convii έγραψε:Αυτά που έβαλε η εταιρεία μπορούν και τα έχουν όλοι, εμείς μιλάμε για mods - cheats που δεν μπορούν να τα έχουν όλοι, η στην τελική δεν γουστάρουν να τα έχουν γιατί θέλουν να παίζουν το παιχνίδι όπως το δίνει η εταιρεία. Και ποιος είπε οτι η εταιρεία το επιτρέπει? Θες να ανεβάσεις βιντεάκια με destruction mode και aimbot, να το στείλουμε στην εταιρεία να δούμε αν στο επιτρέπει τελικά?
Ναι αμέ θέλω. Θέλεις να ξεκινήσεις τη σταυροφορία σου σε ένα άλλο thread;
Αν δεν θες να το κάνεις, θες να μείνεις στο θέμα του thread;
Convii έγραψε:Έκλασε κανείς?
Πάλι προσπαθείς, λίγες λέξεις αυτή τη φορά, καθόλου memes. Αλλά και πάλι δεν το έχεις
Κάθε thread θέλει το χαζό του εδώ μέσα να υποθέσω.
Συγχαρητήρια κέρδισες.
Pro tip: Τα καλά trolls πρέπει καταρχάς να μην βρίζουν. Πρέπει επίσης να είναι πιο έξυπνα από τον στόχο.
Χάνεις 2-0 τώρα, αλλά μην χαλιέσαι.
Τουλάχιστον τώρα γνωρίζεις τη θέση σου.
θα με κάνεις να βάλω μάσκα μην αναφέρεσαι άλλο σε μένα.
Convii- Αριθμός μηνυμάτων : 92
Convii έγραψε:Αυτά που έβαλε η εταιρεία μπορούν και τα έχουν όλοι, εμείς μιλάμε για mods - cheats που δεν μπορούν να τα έχουν όλοι, η στην τελική δεν γουστάρουν να τα έχουν γιατί θέλουν να παίζουν το παιχνίδι όπως το δίνει η εταιρεία. Και ποιος είπε οτι η εταιρεία το επιτρέπει? Θες να ανεβάσεις βιντεάκια με destruction mode και aimbot, να το στείλουμε στην εταιρεία να δούμε αν στο επιτρέπει τελικά?
Μαλλον δεν καταλαβαινεις μεγαλε!Μαλλον!Κατσε ξαναδιαβασε τι εγραψα!Και η WG επιτρεπει αρκετα απ αυτα δεν μιλουσα για ολα!Επισης ειπα οτι υπαρχουν τα iligeal mods!
Και ξανα λεω οτι ολα τα mods αυτα που λεμε εμεις ολοι mods,που επηρεαζουν τον τροπο παιχνιδιου,θεωρουνται cheats!Αυτην ειναι η γνωμη μου!Απλος η εταιρεια κανει τα στραβα τα ματια σε αρκετα mods και δινει σημασια μονο σε καποια οπως ειναι το destruction mode και το aimbot!
Convii έγραψε:θα με κάνεις να βάλω μάσκα μην αναφέρεσαι άλλο σε μένα.
Μπορείς απλά να συγκεντρωθείς στο θέμα του thread.
Δυσκολάκι ε;
Σκοτώνουμε τον καμπερόσαυρο τον Μέγα στη Mines. 1821 vs δεν θυμάμαι.
Το πάμε από εδώ, το πάμε από εκεί στο τέλος κερδίζουμε. Δεν ήξερα τι να κάνω, συζήτησα και με τους παίχτες την ώρα της μάχης για το τι να κάνουμε, κακή χρήση των IS3 στη φάση της επίθεσης. Μέτρια απόδοση από μέρους μου σαν FC. Εν τέλει βγήκε
Υ.Γ: την ώρα που έκανα αυτό το ποστ, το video ανέβαινε. Δοκιμάστε λίγο αργότερα
Το πάμε από εδώ, το πάμε από εκεί στο τέλος κερδίζουμε. Δεν ήξερα τι να κάνω, συζήτησα και με τους παίχτες την ώρα της μάχης για το τι να κάνουμε, κακή χρήση των IS3 στη φάση της επίθεσης. Μέτρια απόδοση από μέρους μου σαν FC. Εν τέλει βγήκε
Υ.Γ: την ώρα που έκανα αυτό το ποστ, το video ανέβαινε. Δοκιμάστε λίγο αργότερα
και να χρησιμοποιουσες τον ρουφιανο, σιγα και τι εγινεRNGD έγραψε:Χρησιμοποιώ OMC mudpack, όχι destruction mode
ναι, εδω ειδα τεσταρες καλα την αναρτησηRNGD έγραψε:Υ.Γ: στο 4:15-4:25 επιδεικνύω τις υψηλές μου ατομικές δυνατότητες στο παιχνίδι κάνοντας προφανώς "εσκεμμένα" ένα μεγαλοπρεπές 360 με το άρμα μου από το οποίο οι ανώτερες οδηγικές μου δυνατότητες το επαναφέρουν στα ίσα. κρίμα που δεν παίρνεις στατιστικά κάνοντας ανούσιες τούμπες στο ίσωμα
καλα, δεν σκεφτηκες μηπως βγει το κεφαλι σου εξω, ή χυθουν λαδια και καυσιμο
στα 8αρια ποιο πολυ βλεπω γαλλικο ή αμερικανικο arty, πως τους ηρθε να βαλουν γερμανικο, ποιο καλο ειναι?
Γράφω τα mods για να ξέρει αυτός που βλέπει τι γίνεται και όχι για να πάρω την "ηθική έγκριση". Δυστυχώς δεν έχω ψαχτεί τεχνικά να βρω πως μπορώ να ηχογραφώ και την επικοινωνία της ομάδας κατά τη διάρκεια μιας μάχης. Πολλά πράγματα, καλά ή κακά δεν ακούγονται.
Το γαλλικό πυροβολικό χρησιμοποιείται όταν περιμένεις ότι θα έχεις πολύ πέρα δώθε ακόμα και από αυτό. Το ρώσικο και το γερμανικό 8άρι δεν είναι καθόλου άσχημα απλά είναι πολύ αργά στη μετακίνηση. Δεν σημαίνει αυτό ότι δεν μπορείς να τα βάλεις να παίξουν, όταν έχεις συγκεκριμένο χάρτη και ελάχιστη μετακίνηση.
Το αμερικάνικο μάλλον υπερέχει στα 8αρια όλων των άλλων σαν συνδυασμός κίνησης (πιο αργό από το γαλλικό, πιο γρήγορο από τα άλλα), ταχυβολίας ,splash damage .
Το αγγλικό ξέρω γω; ρίχνει σαν το γαλλικό, λίγο πιο γρήγορα νομίζω, αλλά είναι αργό.
Το γαλλικό πυροβολικό χρησιμοποιείται όταν περιμένεις ότι θα έχεις πολύ πέρα δώθε ακόμα και από αυτό. Το ρώσικο και το γερμανικό 8άρι δεν είναι καθόλου άσχημα απλά είναι πολύ αργά στη μετακίνηση. Δεν σημαίνει αυτό ότι δεν μπορείς να τα βάλεις να παίξουν, όταν έχεις συγκεκριμένο χάρτη και ελάχιστη μετακίνηση.
Το αμερικάνικο μάλλον υπερέχει στα 8αρια όλων των άλλων σαν συνδυασμός κίνησης (πιο αργό από το γαλλικό, πιο γρήγορο από τα άλλα), ταχυβολίας ,splash damage .
Το αγγλικό ξέρω γω; ρίχνει σαν το γαλλικό, λίγο πιο γρήγορα νομίζω, αλλά είναι αργό.
ναι το αγγλικο αστο καλητερα.
οσο για τα μοντακια, εσυ ξερεις πως χειριζεσαι το θεμα, απλα ειπα οτι και να το χρησιμοποιεις δεν χαθηκε και ο κοσμος αλλα ενταξει καταλαβα τι εννοεις
Η δικια μου γνωμη χωρις φωνη ποιο καλα, αν και το free camera με μπερδευε, και η μαχη καλη, τωρα ασχετος ή οχι(γενικα το λεω-σε forum ειμαστε-η συζητηση ειναι δημοσια), οπως ειπα δικια μου γνωμη
οσο για τα μοντακια, εσυ ξερεις πως χειριζεσαι το θεμα, απλα ειπα οτι και να το χρησιμοποιεις δεν χαθηκε και ο κοσμος αλλα ενταξει καταλαβα τι εννοεις
Η δικια μου γνωμη χωρις φωνη ποιο καλα, αν και το free camera με μπερδευε, και η μαχη καλη, τωρα ασχετος ή οχι(γενικα το λεω-σε forum ειμαστε-η συζητηση ειναι δημοσια), οπως ειπα δικια μου γνωμη
Ή free camera σε κάνει να χάνεις την ατομική τακτική του παίχτη που δείχνει. Πως στήνει δλδ το άρμα του πχ ο παίχτης κλπ. Σου δίνει όμως μία καλύτερη εικόνα για το τι κάνουν και οι 10. Ή τουλάχιστον αυτή είναι ή ιδέα. Το καλύτερο θα είναι να βρω κάποιο mod-tool με το οποίο θα μετακινώ την κάμερα στο 100% εγώ και δεν θα χρειάζεται να κάνω zoom out τόσο πολύ. Γενικά πάντως, με ενδιαφέρει περισσότερο να εμφάνισω ένα 3d minimap σε αυτά τα vids, να φαίνεται το τι κάνει ή ομάδα και όχι το κάθε άρμα ξεχωριστά. Ίσως αν κάνω κανά καλό παιχνίδι σε κάνα random να το κρατήσω στην κάμερα που είχε ο παίκτης και εκεί πλέον να φαίνονται καθαρά οι ατομικές του ενέργειες
Νέο video μπορείτε να δείτε στο κανάλι μου στο youtube. 1821 vs KISS Sand river. Ή μάχη αυτή με έχει μπερδέψει. Δεν έχω πειστεί ότι έχει γίνει outplay από τον αντίπαλο. Τα 3 light tanks , αν και τους ειχε τονιστεί ότι πρέπει να φτάσουν στην κάτω δεξιά γωνία του χάρτη, γίνονται 2 στη διαδρομή και στη συνέχεια χάνουν από 2 αντίπαλα light γιατί τρωνε snipe από τη μέση του χάρτη χωρίς λόγο. Τα heavy tanks... Προσπαθούμε να τους εξηγήσουμε ότι δεν μπορείς να καβαλας σαν τρολιας τον αυχένα από ύψωμα γιατί θα φας snipe από παντού στον χάρτη. Στη συνέχεια δεν πέφτουν μέσα στο ποτάμι για να αντιμετωπίσουν σε πρώτο χρόνο τα 3 lights και σε 2ο χρόνο τα υπεραριθμα βαριά που είναι 30 secs πίσω , άρα χάνοντας 2 διαδοχικα mini brawls, την κάτω δεξιά ή γωνία και τα βαριά που σαν γκρουπ πάνε οπουδήποτε εκτός από εκεί που τους ζητάς, ων το παιχνίδι είναι λίγο πολύ χαμένο.
Εδώ αξίζει να δει κάποιος τη διαχείριση τέτοιων ηττων. Σαν FC , πρέπει να μιλήσεις με την ομάδα, να δεις αν κατάλαβαν τι εννοούσες. Ειδικά όταν παίζεις για πρώτη φορά με μία ομάδα, θα έχεις φαινόμενα που μοιάζει ή ομάδα απειθαρχη αλλά δεν είναι. Το πρόβλημα το εντοπιζω στον απαιτούμενο χρόνο προσαρμογής σε τακτικές του νέου FC αλλά και το αντίστροφο. Το ότι βλέπω πχ ένα πλάνο από τους Santi-Fame, δεν σημαίνει ότι οι παίχτες που έχουμε μπορούν να το βγάλουν, ή ότι εμείς οι ίδιοι σαν FC μπορούμε να το τρέξουμε.
Σίγουρα πάντως,οι φωνές και τα νεύρα δεν βοηθάνε. Οι παίχτες μας, μας "τιμούν" με το gaming time τους και το αντίστροφο. Τα νεύρα,οσο δίκιο και να έχουμε,απλα χαλάνε το κλίμα. Αυτά έχω καταλάβει από τα δικά μου λάθη επί του θέματος.
Τέλος, τα σχόλια των KISS στην αρχή ,δεν απευθύνονται στους 1821, αλλά σε εμένα που όταν ήμουν εκεί το έλεγα 5 φορές το λεπτό τουλάχιστον και κάναμε χαβαλε.
Οπότε δεν υπάρχει λόγος για δράματα. Στο τέλος της μάχης το σχόλιο από την ομάδα μου ήταν απλή παρανόηση
Εδώ αξίζει να δει κάποιος τη διαχείριση τέτοιων ηττων. Σαν FC , πρέπει να μιλήσεις με την ομάδα, να δεις αν κατάλαβαν τι εννοούσες. Ειδικά όταν παίζεις για πρώτη φορά με μία ομάδα, θα έχεις φαινόμενα που μοιάζει ή ομάδα απειθαρχη αλλά δεν είναι. Το πρόβλημα το εντοπιζω στον απαιτούμενο χρόνο προσαρμογής σε τακτικές του νέου FC αλλά και το αντίστροφο. Το ότι βλέπω πχ ένα πλάνο από τους Santi-Fame, δεν σημαίνει ότι οι παίχτες που έχουμε μπορούν να το βγάλουν, ή ότι εμείς οι ίδιοι σαν FC μπορούμε να το τρέξουμε.
Σίγουρα πάντως,οι φωνές και τα νεύρα δεν βοηθάνε. Οι παίχτες μας, μας "τιμούν" με το gaming time τους και το αντίστροφο. Τα νεύρα,οσο δίκιο και να έχουμε,απλα χαλάνε το κλίμα. Αυτά έχω καταλάβει από τα δικά μου λάθη επί του θέματος.
Τέλος, τα σχόλια των KISS στην αρχή ,δεν απευθύνονται στους 1821, αλλά σε εμένα που όταν ήμουν εκεί το έλεγα 5 φορές το λεπτό τουλάχιστον και κάναμε χαβαλε.
Οπότε δεν υπάρχει λόγος για δράματα. Στο τέλος της μάχης το σχόλιο από την ομάδα μου ήταν απλή παρανόηση
Λαθος και απο τους 2 fc που δεν κανετε σποτ μεσα στην μεση!Μιλαω για το G5 απο την μια μερια και το G6 απο την αλλη!Απο εκεινο το σποτ βλεπεις που παει η αντιπαλη ομαδα!Για την συνεχεια,επειδη ειναι πιστα που πρεπει να σποταρεις και το χασατε και οι 2 το σποτ,εσυ εκανες κινηση με τα ht χωρις να σποταρεις με τα lt πουθενα τα ειχες μαζεμενα πισω,ουτε απο μεριας kiss- δεν καναν σποτ απλα φλαγκαρανε με τα ht απο πισω σας.Απλος οταν καναν το rush μετα ht ειχαν μαζι τους και τα lts!Εσεις ενω μεσα στην μεση τα hts σας τρωγαν ξυλο απο lt και ht ειχατε σε διαφορετικα σημεια τα lts σας χωρις λογο!Παντως και απο της δυο μεριες παιζωντας σε πιστα που με καλα σποτ περνεις την μαχη ειδα μια μαχη χωρις να υπαρχει σποτ!
sorry μπερδευτικα, ναι zoom out ηταν........RNGD έγραψε:Ή free camera σε κάνει να χάνεις την ατομική τακτική του παίχτη που δείχνει. Πως στήνει δλδ το άρμα του πχ ο παίχτης κλπ. Σου δίνει όμως μία καλύτερη εικόνα για το τι κάνουν και οι 10. Ή τουλάχιστον αυτή είναι ή ιδέα. Το καλύτερο θα είναι να βρω κάποιο mod-tool με το οποίο θα μετακινώ την κάμερα στο 100% εγώ και δεν θα χρειάζεται να κάνω zoom out τόσο πολύ. Γενικά πάντως, με ενδιαφέρει περισσότερο να εμφάνισω ένα 3d minimap σε αυτά τα vids, να φαίνεται το τι κάνει ή ομάδα και όχι το κάθε άρμα ξεχωριστά. Ίσως αν κάνω κανά καλό παιχνίδι σε κάνα random να το κρατήσω στην κάμερα που είχε ο παίκτης και εκεί πλέον να φαίνονται καθαρά οι ατομικές του ενέργειες
επειδη οπως ειπες οτι χρησιμοποιεις αλλο πακετο mod, στο aslain εχει επιλογη για enable free camera, σε περιπτωση που δεν το ξερεις κανω μια ενημερωση
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 3 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk