FCing με τον RNGD....
+7
Convii
dfk_7677
gregorakis
dolofonos
perseas
37EMA
imperiumgraecum
11 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 5
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: FCing με τον RNGD....
Landing Ruinberg. Παίζουμε 9 vs 10. 1η μέρα στην ομάδα, δεν ξέρω κανένα και δεν γνωρίζουν και οι παίχτες ότι κάνω FC, Super pershing και ΑΜΧ 13 90...δεν είχανε κάτι άλλο να βάλουν αν και το pershing έβγαλε 1600 damage. Το XVM έδινε 20-30% νίκη για εμάς, παίζαμε και με 9...Α, δεν είχα και χρόνο για map tactic..
Το στήσιμο των αρμάτων προφανώς αμυντικό, δεν ήταν και το ιδανικό αλλά οι παίχτες αποδίδουν αρκετά καλά..
Κάποιοι από την ομάδα είχανε περίεργα mods, οπότε και εγώ που δεν τα έχω, μικρή σημασία έχει
Το βίντεο θα έχει ανέβει το πρωί...
Το στήσιμο των αρμάτων προφανώς αμυντικό, δεν ήταν και το ιδανικό αλλά οι παίχτες αποδίδουν αρκετά καλά..
Κάποιοι από την ομάδα είχανε περίεργα mods, οπότε και εγώ που δεν τα έχω, μικρή σημασία έχει
Το βίντεο θα έχει ανέβει το πρωί...
RNGD- Αριθμός μηνυμάτων : 392
και λοιπον, εχουμε και λεμε..... αυτο το τσιγαρο βρε παιδιμ ολο το αναβες
παντος βλεπω το is3 συνεχιζει να αποδιδει
και τελος, βλεπω ακουσες την γνωμη που ειχα πει για τα replays.....
παντος βλεπω το is3 συνεχιζει να αποδιδει
και τελος, βλεπω ακουσες την γνωμη που ειχα πει για τα replays.....
falakros- Αριθμός μηνυμάτων : 108
Εδώ έχω τα άλλα 2 landings, νίκη κόντρα στους WG12, πολύ καλύτεροι από εμάς σαν WN8 και ήττα από κάτι τύπους του χιλιάρικου, οι οποίοι βέβαια παίζουν μια χαρούλα..
και η ήττα
και η ήττα
Skirmish tier 8 SH , sand river κάνουν άσχημο καμπέρι με περισσότερα βαριά άρματα. Τους δειχνουμε ότι μπορείς να κάνεις καμπέρι στο καμπέρι
το βίντεο θα είναι διαθέσιμο μετά την ολοκλήρωση της μεταφόρτωσης (κανά 3ωρο μετά το μήνυμα αυτό)
το βίντεο θα είναι διαθέσιμο μετά την ολοκλήρωση της μεταφόρτωσης (κανά 3ωρο μετά το μήνυμα αυτό)
Ατομική πρωτοβουλία στα πλαίσια του πλάνου του FC...
Δεν κάνω FC εγώ, δείχνω απλά πως μπορείς να αναλάβεις πρωτοβουλία ατομικά σαν παίχτης ώστε να βοηθήσεις τον FC σου κατά τη διάρκεια του πανικού...
Δέρνουμε τούρκους στη ruinberg με ότι να'ναι set up. Μας έδινε 7%...
Χα, η άμυνα της περιοχής στο τελευταίο video.... φαίνεται δεν άρεσε σε ένα Τούρκο
Κατάκτηση περιοχής από τους GOT, Siekfried Line. Το πάμε από εδώ, το πάμε από εκεί...
Εναντίον Ελλήνων GVA:(
Υ.Γ: το video θα είναι διαθέσιμο κανά 2ωρο μετά από αυτό το μήνυμα
Υ.Γ: το video θα είναι διαθέσιμο κανά 2ωρο μετά από αυτό το μήνυμα
Μπορούν 50 μέτρα να κάνουν τη διαφορά μεταξύ εύκολης νίκης ή εύκολης ήττας;
όλα τα παιχνίδια και ο τελικός από κατάληψη περιοχής σε χάρτη Mines. Κάποιο fail έκανα προφανώς στον τελικό με το σκορ να είναι 7-0 υπέρ μας, τέλειωσε τελικά με 10-1
Βγάζουμε τις γαλλιδούλες βόλτα και στη Westfield...αντίπαλος οι 7th...
Άμυνα στη Westfield στο province που πήραμε με αντίπαλους τους 7th. Σήμερα θα κάνουμε κάτι διαφορετικό....ταχεία εναλλαγή στο ρυθμό σε μια μάχη που παίχτηκε στην κυριολεξία σε όλο το χάρτη
Επίθεση στη Sandriver. Πολλά μπρος πίσω και γύρω γύρω σε μια μάχη που έπαιξε στο δευτερόλεπτο (και λιγότερο..). Τύχη το decap στα 0 δευτερόλεπτα ή ατυχία η άστοχη βολή μου με το πυροβολικό;Όπως και να έχει, καμιά φορά τα χρειάζεσαι όλα.
Πάντως δεν πρόκειται να πάρω πυροβολικό ξανά σαν FC....
Πάντως δεν πρόκειται να πάρω πυροβολικό ξανά σαν FC....
Ξεκινάμε πολύ άσχημα, στα πρώτα 90 δευτερόλεπτα, ένα IS3 τουμπάρει και ψωφάει (πρώτη του μάχη στο clan, μπήκε με το δεξί), εγώ μένω με το t54lt με 70 HP. Στη συνέχεια κάνω κακό push με τα lights και το ένα λάθος φέρνει το άλλο....Κάποια παιχνίδια δεν πρέπει να τα κερδίζεις...
Δοκιμάζω κάτι καινούριο (πάλι) ώστε να είμαι ένα βήμα μπροστά από τον αντίπαλο FC και δουλεύει! Στα 2 πρώτα λεπτά της μάχης, είμαστε 3000 hitpoints μπροστά, το σκορ είναι 3-3, έχουμε σκοτώσει το πυροβολικό τους, τα 3 βαριά μας είναι ανέπαφα. Ζητώ rotation από την ομάδα, αρχίζουν οι περιττές συζητήσεις και κάπου εκεί χάνουμε 1 πολύτιμο λεπτό στο οποίο χάνουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Καμιά φορά οι παίχτες ξεχνάνε ότι παίζουμε με πολύ καλύτερο αντίπαλο από εμάς...
Πάμε με βαρύ για τα δεδομένα μου set up, 6 βαριά, 4 ελαφριά άρματα. Άλλη μια άμυνα στη Westfield με σωστή επιλογή του χρόνου εμπλοκής από μέρος μας...
Μας έδινε 40%
Μας έδινε 40%
Το πρώτο μου video στα αγγλικά...επίθεση στη Westfield , αμύνονται οι 7th στην περιοχή τους...
Προκορόβκα εναντίον GU-N, μετά τα πρώτα 45 δευτερόλεπτα ξεσπά κόλαση σε όλο το χάρτη. Δίνω ρεσιτάλ noobιάς με το άρμα μου αλλά τουλάχιστον βλέπω το χάρτη.
6% chance to win
6% chance to win
Τελικός στην Προκορόβκα εναντίον των JUMBO.
Μερικοί παίχτες πρέπει να κάνουν τη βρώμικη δουλειά. 2 IS3 πιέζουν τυφλά τις γραμμές 1-2...
Μερικοί παίχτες πρέπει να κάνουν τη βρώμικη δουλειά. 2 IS3 πιέζουν τυφλά τις γραμμές 1-2...
Νέο clan, υψηλότερες απαιτήσεις. Μπορεί να φαίνεται τρελό, αλλά τη δουλειά την "έπιασα" δοκιμαστικά χρησιμοποιώντας το κανάλι μου στα recruit EU forums. PSQD λοιπόν. Και να μην πάει καλά το ένα παραπάνω σκαλοπάτι, τι είχαμε τι χάσαμε...
Πρώτη μέρα στην ομάδα, παίζω μια άμυνα και μια επίθεση και λίγα skirmishes .
Πρώτη μέρα στην ομάδα, παίζω μια άμυνα και μια επίθεση και λίγα skirmishes .
Κανά 2 tier 10 skirmishes. Δεν εναντίον κανενός φοβερού αντίπαλου, αλλά και οι Joker από την άλλη, δεν είναι κανά φόβητρο ε;
και...
και...
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 4 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT