World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))

+31
barracudaz7
LASKAS
trollisok
mparmpas
BoTheGreat
gr1gorious
galanosauros
37EMA
Hit_them_HARD
Panzer82
blsbill
Rommelgr1970
astoxos_x
NIAM_NIAM
fc_rex
hoannis
TYRAELL75
Dennis20vt
falakros
gregorakis
perseas
kick1995
Gooakis
fotis12345
dimstam
Convii
imperiumgraecum
RNGD
Sanguinius
Karmar1
babis2015
35 απαντήσεις

Σελίδα 3 από 32 Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 3 Empty Απ: WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))

Δημοσίευση από TYRAELL75 Τετ Ιουν 22, 2016 4:23 pm

Πως ακριβώς οι αλλαγές που έρχονται θα φτιάξουν τα πράγματα?
εφόσον τα παράπονα των περισσοτέρων παιχτών για το game αφορούν θέματα που το sandbox δεν ακουμπάει?(machmaking,mods)
αυτό που θα αλλάξει είναι το στυλ παιχνιδιού και οι προτιμήσεις των καλών παιχτών σε άρματα, αυτή τη στιγμή ολοι οι καλοί παίχτες προτιμούν να οδηγουν lights,meds και με τις αλλαγες  απλα θα καβαλανε και μερικα βαρεια αρματα και παλι θα κανουν dominate την μαχη οπως τωρα.
να κανω και μια προβλεψη, τα παραπονα απο μετριους και κακούς παίχτες θα ειναι πολυ περισσότερα απο οτι τωρα αν περασουν αλλαγες σε τοσο μεγαλο βαθμο όπως φαίνεται.  

@babis2015

ρε φιλε νταξ οτι και να πω ειναι λιγο, 
ο κλασικος ο μαλακας ο ελληνας που λεει η φραση.

TYRAELL75

Αριθμός μηνυμάτων : 256

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 3 Empty Απ: WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))

Δημοσίευση από babis2015 Τετ Ιουν 22, 2016 8:17 pm

@RNGD έγραψε:κακολογείς κάποιον παίχτη για το αν είναι και καλά κακός ή όχι. Το γεγονός ότι είναι αυτή τη στιγμή στο 3ο clan σαν server rating δεν σου λέει κάτι; Θεωρείς ότι αν σε δώσει το account του θα παίζεις αντίστοιχα; Θεωρείς ότι όταν έρθει η ώρα να παίξεις CW με το account του θα αποδώσεις το ίδιο; Ή νομίζεις ότι οι SANTI είναι 3οι στο παιχνίδι επειδή καμπερώνουν;
Νοιώθεις καθόλου τι πάει να πει κόμπλεξ κατωτερότητας τώρα; Και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που έχεις παρατήσει το game σύμφωνα με τα λεγόμενα σου αλλά βγάζεις τη χολή τόσων χρόνων στη σφαλιάρα (στο παιχνίδι).
Είπαμε...εσύ ντομάτα..άλλοι καλύτεροι από εσένα, συμβαίνει σε όλους μας (απλά σε εσένα πιο πολύ), τι δεν καταλαβαίνεις;
Αλλά ξέχασα, εσύ παίζεις για την διασκέδαση, ενώ αυτοί που σε δέρνουν στο παιχνίδι δεν σπάνε πλάκα ενώ το κάνουν...
Εμένα όλο αυτό ρε κοκομοίρη δε με ενδιαφέρει και δεν με ενδιέφερε απο την αρχή...έπαιζα το παιχνιδάκι μου μια χαρά παλαιότερα και φχαριστιόμουν κιόλας...μπορεί να μην ήμουν unica αλλά έπαιζα τις μάχες μου και το διασκέδαζα...
Δεν τον κακολόγησα τον ήρωά σου...τον έρωτά σου (για να μην τον πώ αλλιώς..) τον αγιάτρευτο..περιμένω να μου απαντήσει στα ερωτήματα που του έθεσα και φυσικά "υλικό"..ας ανεβάσει αν θέλει 5-6 συνεχόμενες μάχες (όχι επιλεγμένες) να δούμε πως παίζει καθημερινά στις μάχες του και πως τον πάει το mm..έχω "προσωπικά" δώσει πολύ αγάπη σε παίκτες αντίστοιχου χρώματος όσο και έχω φάει κιόλας (για μάντεψε ποιόν πονάει πιό πολύ το χαστουκάκι όταν το τρώει..)????

Επίσης δεν αμφέβαλα ούτε αν είναι καλός  σε στατς ούτε σε πια ομάδα παίζει...προφανώς για να είναι εκεί που είναι τον επέλεξαν με κάποια κριτήρια....αυτό όμως "ξαναλέω" δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι το πρότυπο....αυτό το κόμπλεξ/μικρόβιο (δε ξέρω πως αλλιώς μπορώ να το πώ..) το έχεις εσύ και ορισμένοι άλλοι κολλημένοι στο μυαλό σας....ίσως η εξέλιξη - κατάντια του παιχνιδιού να οφείλεται & σε αυτό απο την πλειονότητα του community...και έχει γίνει ένας αδιάκωπος κυβερνοαγώνας των e-penis.

Αυτή την αρρώστεια με τα χρώματα που ο καθένας κοιτάει τον άλλο ρατσιστικά δε μπορώ να την καταλάβω...εγώ χαλιέμαι γιατί ο καθένας κοιτάει την πάρτη του στο game και τον κώλο του και το dmg του και δεν supporτάρει την ομάδα και το συμπαίχτη....πλην ελαχίστων εξαιρέσεων....και με χαλάει περισσότερο που αυτό το κάνουν οι "καλοί" παίκτες επί το πλείστον, παρά οι noobάδες...ειδικά με τα mods έχει καταντήσει αηδία το camperωμα και ακόμα και οι χειρότεροι παίκτες παίζουν με δεξί κλικ με ένα γ*μημένο modaki φορτωμένοι και με τα aimbot....

Τώρα όσον αφορά τις clan, το αστείο είναι ότι απο παίκτες σαν εσένα μέχρι ακόμα και clan βελινεκούς omni ανεβάζουν βίντεο που φαίνεται μέσα απο αυτά στην ομάδα τους αρκετοί παίκτες να είναι clickers & να παίζουν με μοντάκια..ψάξτο λίγο και θα δείς...θα ανεβάσω 1-2 που είχα βρεί και φαίνονται ξεκάθαρα...

@TYRAELL75 έγραψε:ρε φιλε νταξ οτι και να πω ειναι λιγο, 
ο κλασικος ο μαλακας ο ελληνας που λεει η φραση.
Σιγά εσύ παριζιάνα μου από την άνω ραχούλα.....θίχτηκες??
babis2015
babis2015

Αριθμός μηνυμάτων : 511

Δημοσίευση από imperiumgraecum Τετ Ιουν 22, 2016 10:07 pm

babis2015 έγραψε:Τι πίνεις και δε μας δίνεις....δλδ το ότι το έβγαλες 2,5 ώρες τη μέρα με μέσο όρο 6 λεπτά παιχνιδιού στους υπολογισμούς (ενώ κανονικά η μάχη διαρκεί 15 λεπτά max και αν είσαι και καμπέρης θα τον εξαντλήσεις μέχρι τέλους το χρόνο...) πως συμπαιρένεις ή αποδεικνύεις ότι φχαριστιέσαι το παιχνίδι απο αυτό που είπες μόλις...τι φχαριστιέσαι δλδ???και τι θες να αποδείξεις....???

το mm πως σε πάει στα ποσοστά σου???σε παίζει 60-40??70-30 νίκες???ή κάνω λάθος????αν η ομάδα σου έχανε 5 με 7-0 στα πρώτα 2 λεπτά της μάχης εσύ o unica μπορείς να αλλάξεις την εκβαση της μάχης μόνος σου???και θα έβγαζες το ίδιο αποτέλεσμα αν σε παίρνουν φαλάγγι όλη την ομάδα???θα έβγαζες 2 και 3 χιλιάρικα + dmg στη μάχη όταν χάνεις 10-0???μήπως σε ευνοεί το mm σε σχέση με άλλους???

Επίσης ανέβασε κάνα βιντεάκι μπάς και φχαριστηθούμε και μείς βλέποντας εσένα να ζωγραφίζεις στο χάρτη....Smile....να δούμε τι support κάνεις στην ομάδα σου στις μάχες σου και πως βοηθάς τους συμπαίκτες σου...για να σε δούμε να παίζεις με light/medium/heavy σου να δούμε πως βγάζεις τη μάχη μαζί με τα τόσο ψηλά στατιστικά που περηφανεύεσαι για να σου πούμε και μπράβο βρε αδερφέ..!!!έλα ελα θέλω υλικό να δούμε τους μάχιμους μη campeρηδες unica να παίζουν teamplay!!!

1)Η μάχη διαρκεί 15 λεπτά αν είσαι καμπέρης(ή παίζεις arty), οπότε μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. 
2)Οταν άρχισα να παίζω είναι λογικό πως έπαιζα παραπάνω πριν 5 χρόνια απ' ό,τι επί του παρόντος, και αν δεις από το ίδιο το signature ή κάποιο site καταγραφής στατιστικών, πλέον παίζω ελάχιστα. Ο μέσος χρόνος/μέρα είναι απλά ένας δείκτης.
3)Το 1 ερωτηματικό έχει την ίδια αποτελεσματικότητα με τα 3-4
4)Το mm δεν με ωφελεί παραπάνω απ' ό,τι ωφελεί εσένα ή οποιονδήποτε άλλον στο παιχνίδι
5)Oπως βλέπεις και από το signature, οι μάχες μου είναι γύρω στο 70-30 νίκες
6)Μπορείς να ψάξεις το όνομά μου στο wotreplays να δεις πως και με τι παίζω, αν και τα περισσότερα πλέον δεν είναι συμβατά με το τρέχον version του client

Karmar1 έγραψε:KV1 + Pz.Kpfw. IV Ausf. H + M4 Sherman + t67 να συνεχίσω Question

Για συνέχισε....
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Αριθμός μηνυμάτων : 444

Δημοσίευση από babis2015 Τετ Ιουν 22, 2016 11:13 pm

@imperiumgraecum έγραψε:4)Το mm δεν με ωφελεί παραπάνω απ' ό,τι ωφελεί εσένα ή οποιονδήποτε άλλον στο παιχνίδι

Κράτα αυτά τα 2 που έγραψες παραπάνω και επικεντρώσου στο (4)...είσαι σίγουρος πως δεν σε ωφελεί παραπάνω απο έναν 45%-50% win ratio π.χ. όταν σε 10μάχες τις 7 θα κερδίζει η ομάδα σου και θα παίρνεις παραπάνω (πολύ πιθανόν και τσαμπέ) βολές την ώρα που οι απέναντι τον πίνουν φαλάγγι??ενώ στην αντίστροφη περίπτωση (εάν ήσουν εσύ απέναντι )δεν θα έκλεινες ούτε στο χιλιάρικο τη μάχη?
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από TYRAELL75 Πεμ Ιουν 23, 2016 12:23 am

babis2015 έγραψε:
@imperiumgraecum έγραψε:4)Το mm δεν με ωφελεί παραπάνω απ' ό,τι ωφελεί εσένα ή οποιονδήποτε άλλον στο παιχνίδι

Κράτα αυτά τα 2 που έγραψες παραπάνω και επικεντρώσου στο (4)...είσαι σίγουρος πως δεν σε ωφελεί παραπάνω απο έναν 45%-50% win ratio π.χ. όταν σε 10μάχες τις 7 θα κερδίζει η ομάδα σου και θα παίρνεις παραπάνω (πολύ πιθανόν και τσαμπέ) βολές την ώρα που οι απέναντι τον πίνουν φαλάγγι??ενώ στην αντίστροφη περίπτωση (εάν ήσουν εσύ απέναντι )δεν θα έκλεινες ούτε στο χιλιάρικο τη μάχη?

εχεις σκεφτεί ποτε οτι κερδίζει 7-10 μάχες επειδη ειναι αυτος μέλος τις συγκεκριμενης ομαδας και οτι εσυ χάνεις 7 στις 10 μάχες επειδη αντιστοιχα εισαι μέλος τις απέναντι ομάδας?
προφανος ουτε σου περναει απο το μυαλο οτι εσυ φταις που χάνεις.
ποιο πιθανο ειναι να φταινε το mm οι  illuminati, oi μασωνοι και οι υπόλοιποι 29 παιχτες σωστα?
μιλας πιο πανω για κομπλεξ σχετικο με τα στατιστικα του παιχτη,ποιοι νομιζεις οτι βγαζουν περισοτερο κομπλεξ οι unica απεναντι στις ντομάτες η το ανάποδο? 
εδω μεσα πάντως περισοτερα hate ποστ εχω δει απο ντοματες κατα τον καλων παιχτων παρα το αντιθετο.

TYRAELL75

Αριθμός μηνυμάτων : 256

Δημοσίευση από babis2015 Πεμ Ιουν 23, 2016 2:31 am

@TYRAELL75 έγραψε:εχεις σκεφτεί ποτε οτι κερδίζει 7-10 μάχες επειδη ειναι αυτος μέλος τις συγκεκριμενης ομαδας και οτι εσυ χάνεις 7 στις 10 μάχες επειδη αντιστοιχα εισαι μέλος τις απέναντι ομάδας?
προφανος ουτε σου περναει απο το μυαλο οτι εσυ φταις που χάνεις.
ποιο πιθανο ειναι να φταινε το mm οι  illuminati, oi μασωνοι και οι υπόλοιποι 29 παιχτες σωστα?
μιλας πιο πανω για κομπλεξ σχετικο με τα στατιστικα του παιχτη,ποιοι νομιζεις οτι βγαζουν περισοτερο κομπλεξ οι unica απεναντι στις ντομάτες η το ανάποδο? 
εδω μεσα πάντως περισοτερα hate ποστ εχω δει απο ντοματες κατα τον καλων παιχτων παρα το αντιθετο.
Θόλωσες μου φαίνεται και λες ασυναρτησίες...το ότι χάνω είναι αναμενόμενο όπως όλοι χάνουν μάχες....το αν 3ος παράγοντας (δλδ το mm) σε βάζει σε μία ομάδα που χάνει 7 φορές & 3 νικά δεν νομίζω να είναι αντικειμενικά το ίδιο όπως ανέφερε ο @imperium για όλους...ότι έχουν όλοι δλδ το ίδιο matchmaking!!!! Το ότι τον έβαλε στη συγκεκριμένη ομάδα λοιπόν 7 στις 10 μάχες ενώ τον άλλον τον βάζει 3 στις 10 δεν είναι διάκριση του παιχνιδιού???Το ότι έχεις 20000-40000 μάχες και σε βάζει με συμπαίκτες στα tier 6 έως 9 που έχουν από 0 έως  2000μάχες και ψοφάνε σαν κοτόπουλα δεν είναι μ*λακία???
Tο WR% απόσο γνωρίζω το καθορίζει η Wargaming με το απίστευτο matchmaking της....εκτός αν θες να μου πείς ότι το winratio λοιπόν είναι στο χέρι του παίκτη...
Το ότι κερδίζει η ομάδα που βρίσκεσαι μέσα τη μάχη δεν νομίζω να το καθορίζεις "εσύ" ο superπαίκτης όσο καλός και να είσαι....Γιατί αν ήταν το παιχνίδι έτσι όπως το φαντασιώνεστε μερικοί τότε ο κάθε unica... τo 0,01% δλδ των παικτών θα έπαιρνε το κάθε παιχνίδι στις πλάτες του με μέσο όρο 4-5 kill το λιγότερο ανά μάχη +++τα υπόλοιπα...και φυσικά θα καθόριζε αυτός τη μάχη...γεγονός που στην πραγματικότητα δε συμβαίνει σχεδόν ποτέ...!!!Απ΄οτι φαίνεται λοιπόν  όταν ξεκινάς ένα λογαριασμό παίζοντας υψηλά και με μεθοδευμένο τρόπο, ταυτόχρονα σε επιλέγει σε καλύτερο mm από έναν άλλο που ξεκινάει παίζοντας χάλια...και η συνέχεια φυσικά αναμενόμενη......Το θέμα πάλι πήγε εκεί που το θέλατε υπερπαίχτες μου...!!!
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από RNGD Πεμ Ιουν 23, 2016 3:36 am

babis2015 έγραψε:
....Γιατί αν ήταν το παιχνίδι έτσι όπως το φαντασιώνεστε μερικοί τότε ο κάθε unica... τo 0,01% δλδ των παικτών θα έπαιρνε το κάθε παιχνίδι στις πλάτες του με μέσο όρο 4-5 kill το λιγότερο ανά μάχη +++τα υπόλοιπα...και φυσικά θα καθόριζε αυτός τη μάχη...γεγονός που στην πραγματικότητα δε συμβαίνει σχεδόν ποτέ...!!!Απ΄οτι φαίνεται λοιπόν  όταν ξεκινάς ένα λογαριασμό παίζοντας υψηλά και με μεθοδευμένο τρόπο, ταυτόχρονα σε επιλέγει σε καλύτερο mm από έναν άλλο που ξεκινάει παίζοντας χάλια...και η συνέχεια φυσικά αναμενόμενη......Το θέμα πάλι πήγε εκεί που το θέλατε υπερπαίχτες μου...!!!

Άμα κάτσεις και δεις στα stats του imperium, με το Ε50Μ του έχει 71% WR. Μέσος όρος kills/game 1,81 (αρκετά μακρυά από το 4 που ανέφερες), dmg/game 2848+average assisted damage 771, σύνολο damage =3550 περίπου. Κάνεις κάτι τέτοιο εσύ; Κοιτώντας τα δικά μου νούμερα βλέπω ότι έχω 2264+776 δηλαδή 3000 περίπου και αυτό με δίνει το 53,68% που έχω. Κάνεις κάτι τέτοιο εσύ;

Μήπως θεωρείς ότι αν πάρεις το account του θα έχεις αυτές τις βολές.
Γιατί ξέρεις το 70% έρχεται κυρίως από αυτά τα 2 νούμερα και όχι ανάποδα όπως εσύ νομίζεις.

Αλλά είσαι τόσο κουτορνήθι που με κάποιο τρόπο θα νομίζεις ότι κάτι άλλο φταίει εκτός από εσένα τον ίδιο.

πάρτο χαμπάρι, aimbots..mods ή όχι είσαι στη σφαλιάρα. Παλιότερα κλαιγόσουν ότι οι καλύτεροι από εσένα παίχτες καμπερώνουν (που και τώρα το κάνεις) και πλέον πρόσθεσες στο ρεπερτόριο σου και την κλάψα για τα mods νόμιμα ή όχι.

Ανεπίδεκτος μαθήσεως και για αυτό και σε δουλεύω ψιλό γαζί. Πάρτο χαμπάρι, όσο και να κλαίγεσαι στα forum τόσο ξύλο θα τρως και θα μένεις με το κόμπλεξ σου.

RNGD

Αριθμός μηνυμάτων : 392

Δημοσίευση από babis2015 Πεμ Ιουν 23, 2016 7:19 am

@Rngd έγραψε:
Άμα κάτσεις και δεις στα stats του imperium, με το Ε50Μ του έχει 71% WR. Μέσος όρος kills/game 1,81 (αρκετά μακρυά από το 4 που ανέφερες), dmg/game 2848+average assisted damage 771, σύνολο damage =3550 περίπου. Κάνεις κάτι τέτοιο εσύ; Κοιτώντας τα δικά μου νούμερα βλέπω ότι έχω 2264+776 δηλαδή 3000 περίπου και αυτό με δίνει το 53,68% που έχω. Κάνεις κάτι τέτοιο εσύ;

Άντε πάλι...ρε συ κουτόχορτο τρως πια έλεος...σε είπα ρε μπουγάτσα δεν με ενδιαφέρει τι κάνει και ούτε θέλω να του μοιάσω...γλύφτης στη ζωή μου δεν έγινα ποτέ (αντιθέτως με εσένα) ούτε έχτισα εικονικά πρότυπα για να προσκυνάω..ούτε να κάθομαι να την μετράω σε ένα game με τους άλλους...αυτά είναι για σένα τα στάνταρ σου και γιαυτό σε είπα και κακομοίρη...αν θές να αναλύσουμε πως δουλεύει το game να κάτσουμε να το δούμε...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μιλάς για εμένα αφού δεν ξέρεις ούτε τα στατς μου ούτε πως παίζω...αν πάρω το account του μπορεί να μην έχω τις ίδιες βολές..so what...σίγουρα θα με βγάλει με καλύτερο σύνολο ομάδας για αρκετές μάχες απότι με κάποιο άλλο account άσχετα πως θα παίξω εγώ...
εγώ δεν αγχώνομαι μην πέσουν τα stats μου όπως και νά χει..ούτε θα με διώξουν οι fame αν δούν και πέσω 100 μονάδες...οπότε στα παπ*ρια μου...εσύ που τα κοιτάς αυτά θα μείνεις μια ζωή δευτερότριτος και καταυδρωμένος εγώ δεν καίγομαι....
Και στην τελική εσύ τι ρόλο βαράς?εκτός απο γλύφτης....???Είσαι εκπαιδευτής ηλιθίων??η μαρία τερέζα των fc??? ή youtuber wannabe του ελληνικού wot, γιατί με έχεις μπερδέψει..???τι νομίζεις ότι προσφέρεις γνώση με τα βιντεά σου και τις noobιές σου?σε έχουν προλάβει άλλοι που είναι και πιο σοβαροί σαυτό έστω...τράβα φάε καμια φασολάδα να μας κλάσεις τα @@.
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από babis2015 Πεμ Ιουν 23, 2016 10:44 am

World of Cheats:
Έλα τα καλά modάκια  που δύσκολα βγάζουν και stats!!!
1)https://www.youtube.com/watch?v=m9HU5vqn3FQ

2)https://www.youtube.com/watch?v=1BQxp930lmI

3)https://www.youtube.com/watch?v=0v7mjGXnzVM

and 1 for fun:
https://www.youtube.com/watch?v=NYGlWjIKoY4
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από Gooakis Πεμ Ιουν 23, 2016 11:43 am

Κανένας unicum στα βίντεο που έδωσες, μετριο/καλούληδες σε στατς, ακριβώς το target group που λέγαμε. Είναι αυτοί που δεν είναι εντελώς χάλια παίχτες αλλά θέλουν να ανεβάσουν στατς. Παρόμοιο κόμπλεξ με τα reroll.

6 μάχες έχω παίξει ως τώρα το βράδυ, στις 3 έχω κατηγορηθεί για aimbot από random ντομάτες. Το πρόβλημα του παιχνιδιού είναι οι καθυστερημένοι παίχτες.-
Gooakis
Gooakis

Αριθμός μηνυμάτων : 120

Δημοσίευση από imperiumgraecum Πεμ Ιουν 23, 2016 11:56 am

babis2015 έγραψε:World of Cheats:
Έλα τα καλά modάκια  που δύσκολα βγάζουν και stats!!!
1)https://www.youtube.com/watch?v=m9HU5vqn3FQ

2)https://www.youtube.com/watch?v=1BQxp930lmI

3)https://www.youtube.com/watch?v=0v7mjGXnzVM

Στο 1ο το όνομα είναι κρυμμένο αλλά παίζει άσχημα(κακό relocate, επικίνδυνες κινήσεις κτλ), γενικά μέτριος.

Στο 2ο ο τύπος είναι μετά βίας πράσινος.

Στο 3ο είχα τσεκάρει τον τύπο και τα stats του όταν βγήκε το replay στο youtube, επίσης κακός.

Μέχρι στιγμής δεν έχω δει(γενικά, όχι από σένα) replay με unicum+ να χρησιμοποιεί aimbot(για άλλα mods δεν μπορώ να μιλήσω, πχ destructibles)

EDIT: ninja'd από τον Aκη
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Δημοσίευση από Gooakis Πεμ Ιουν 23, 2016 12:14 pm

Στο 1ο τον δίνουν στα comments (Borsig).

Επίσης απ'την άλλη είναι η περίπτωση Morgotz, που είχα δει το replay κι μου φαινόταν γελοίο, ο τύπος απλά παίζει γαμάτα.
Gooakis
Gooakis

Αριθμός μηνυμάτων : 120

Δημοσίευση από RNGD Πεμ Ιουν 23, 2016 2:58 pm

babis2015 έγραψε:
@Rngd έγραψε:

Άντε πάλι...ρε συ κουτόχορτο τρως πια έλεος...σε είπα ρε μπουγάτσα δεν με ενδιαφέρει τι κάνει και ούτε θέλω να του μοιάσω...γλύφτης στη ζωή μου δεν έγινα ποτέ (αντιθέτως με εσένα) ούτε έχτισα εικονικά πρότυπα για να προσκυνάω..ούτε να κάθομαι να την μετράω σε ένα game με τους άλλους...αυτά είναι για σένα τα στάνταρ σου και γιαυτό σε είπα και κακομοίρη...αν θές να αναλύσουμε πως δουλεύει το game να κάτσουμε να το δούμε...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μιλάς για εμένα αφού δεν ξέρεις ούτε τα στατς μου ούτε πως παίζω...αν πάρω το account του μπορεί να μην έχω τις ίδιες βολές..so what...σίγουρα θα με βγάλει με καλύτερο σύνολο ομάδας για αρκετές μάχες απότι με κάποιο άλλο account άσχετα πως θα παίξω εγώ...
εγώ δεν αγχώνομαι μην πέσουν τα stats μου όπως και νά χει..ούτε θα με διώξουν οι fame αν δούν και πέσω 100 μονάδες...οπότε στα παπ*ρια μου...εσύ που τα κοιτάς αυτά θα μείνεις μια ζωή δευτερότριτος και καταυδρωμένος εγώ δεν καίγομαι....
Και στην τελική εσύ τι ρόλο βαράς?εκτός απο γλύφτης....???Είσαι εκπαιδευτής ηλιθίων??η μαρία τερέζα των fc??? ή youtuber wannabe του ελληνικού wot, γιατί με έχεις μπερδέψει..???τι νομίζεις ότι προσφέρεις γνώση με τα βιντεά σου και τις noobιές σου?σε έχουν προλάβει άλλοι που είναι και πιο σοβαροί σαυτό έστω...τράβα φάε καμια φασολάδα να μας κλάσεις τα @@.

Δεν σε ενδιαφέρει το τι κάνει...αλλά έτσι απλά κατηγορείς την πλειοψηφία των παιχτών που παίζουν καλύτερα από εσένα ότι είναι cheaters. Προσπαθώ να σου δείξω με ένα πρακτικό παράδειγμα για πιο λόγο έχει κάποιος 70% ποσοστό νικών με ένα άρμα, για πιο λόγο εγώ έχω 50+% και για πιο λόγο εσύ είσαι ντομάτα και δεν θες να νοιώσεις... Σε παίζει κάποιος τριπλή και πάλι δεν σε πιάνει. Οπότε λοιπόν ας το αφήσουμε. Στερήσαι της διανοητικής ικανότητας να επεξεργαστείς πληροφορίες..
Τώρα για τα βίντεο μου.. θα μπορούσα να σε ρωτήσω με ποια ακριβώς προσόντα κρίνεις αν ο τρόπος που παίζω σαν FC είναι καλός ή κακός; Γιατί δέχομαι απόψεις από τους πάντες με μόνη προϋπόθεση να με πείσουν ότι έχουν κάτι να μου πουν για βοήθεια. Κατά συνέπεια, στο παρελθόν αλλά ακόμα και τώρα με έχουν βοηθήσει οι Humanfactor, dennisvt και κάποιο άλλοι ξένοι που με είχαν πάρει από το χεράκι στα πρώτα μου βήματα. Για να ακούσω λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους με είχαν πείσει ότι σε κάποιο βαθμό το έχουν και το έκαναν αυτό με επιχειρήματα αλλά και πείθοντας με, παίζοντας μαζί τους, ότι έχουν κάποια γνώση του παιχνιδιού. Είμαι ανοιχτός λοιπόν στη δικιά σου κριτική και στα δικά σου επιχειρήματα. Πρέπει απλά να με πείσεις ότι έχεις κάποια γνώση και πίστεψε με, θα σε ακούσω κλπ κλπ. Αλλά και οι 2 μας ξέρουμε ότι δεν το έχεις, ότι θα κάτσεις εκεί στη γωνίτσα σου και θα κράζεις απλά και φυσικά ποιος μπορεί να σου δώσει σημασία;
Και καταλήγω στον ρόλο μου εδώ στο forum. Όσον αφορά τους υπόλοιπους χρήστες, έχεις έλλειμμα της μέσης απαιτούμενης διανοητικής ικανότητας για το τι επιδιώκω. Άρα ας μείνω σε εσένα. Εσύ λοιπόν αγαπητέ Μπάμπη είσαι σαν ένα συμμαθητή στο γυμνάσιο που είχα που τον φωνάζαμε "Ράμπο". Ο Ράμπο λοιπόν κάθε μέρα φορούσε  μια κορδέλα στο κεφάλι (σαν το Ράμπο) και κάθε πρωί προκαλούσε όποιον έβρισκε μπροστά του σε "μονομαχία". Οι πιο πολλοί δεν ασχολούμασταν μαζί του μια και που lol ποιος μπορεί να τα βάλει με τον Ράμπο, αλλά κάποιοι λίγοι τον δέρνανε κάθε μέρα. Τον δέρνανε μάλιστα αρκετά αλλά πάντα ο Ράμπο σηκωνόταν και φώναζε "ελάτε να σας σκίσω ρεεεεε". Εν τέλει οι πιο πολλοί από αυτούς που τον δέρνανε βαρέθηκαν μια και που δεν είχε νόημα. 'Οσο ξύλο και να έτρωγε ο Ράμπο αυτός πάντα φώναζε "ελάτε ρεεεεε". Κανά 2-3 δεν βαρέθηκαν ποτέ, αλλά και αυτοί κάποια στιγμή σταμάτησαν γιατί οι υπόλοιποι άρχισαν να τους κράζουν που βαράνε το καθυστερημένο.
Εμ λοιπόν και εγώ αγαπητέ μου Ράμπο σταματάω τώρα. Ξέρω ότι μέσα σου φωνάζεις "ελάτε ρεεεεε" αλλά εν τέλει κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσεις να κακοποιείς το καθυστερημένο...

RNGD

Δημοσίευση από babis2015 Πεμ Ιουν 23, 2016 11:24 pm

@Gooakis έγραψε:Κανένας unicum στα βίντεο που έδωσες, μετριο/καλούληδες σε στατς, ακριβώς το target group που λέγαμε. Είναι αυτοί που δεν είναι εντελώς χάλια παίχτες αλλά θέλουν να ανεβάσουν στατς. Παρόμοιο κόμπλεξ με τα reroll.

6 μάχες έχω παίξει ως τώρα το βράδυ, στις 3 έχω κατηγορηθεί για aimbot από random ντομάτες. Το πρόβλημα του παιχνιδιού είναι οι καθυστερημένοι παίχτες.-
τα βίντεο που ανέβασα δεν αφορούν nicum όπως είχα πει ότι θα ανεβάσω...θα ψάξω όμως και θα τα βρώ και θα τα ανεβάσω κι αυτά...αυτά που ανέβασα δείχνουν πόσο πολύ εύκολα ένας απλός παίκτης ούτε unicum αλλά ούτε και άσχετος τελείως μέσα στο game φορτωμένος μπορεί άνετα να βγάλει 3-4k dmg και να σου μαμήσει & το game και φυσικά απότι φαίνεται τα γνωρίζετε όλοι πολύ καλά...επίσης ο ίδιος παίκτης με ένα reroll όπως αναφέρθηκε μπορεί άνετα να παίζει έτσι και να μην είναι "ντομάτα"....εκτός αν διαφωνείτε και σε αυτό πια οπότε δεν μπορώ να ανεβάσω κάτι άλλο πιο τρανό σαν παράδειγμα.....

Στο 2ο σκέλος του κειμένου σου σε πληροφορώ ότι αυτό που λές αφορά παντελώς άσχετους με το game και τα mechanics του, που δεν ξέρουν τί τους βάρεσε όταν τρώνε τη βολή, γιατί προφανώς δεν γνωρίζουν ούτε την λάμπα...!!!!!οπότε σε παρακαλώ μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μας...thx!!!!

@imperiumgraecum έγραψε:Στο 1ο το όνομα είναι κρυμμένο αλλά παίζει άσχημα(κακό relocate, επικίνδυνες κινήσεις κτλ), γενικά μέτριος.

Στο 2ο ο τύπος είναι μετά βίας πράσινος.

Στο 3ο είχα τσεκάρει τον τύπο και τα stats του όταν βγήκε το replay στο youtube, επίσης κακός.

Μέχρι στιγμής δεν έχω δει(γενικά, όχι από σένα) replay με unicum+ να χρησιμοποιεί aimbot(για άλλα mods δεν μπορώ να μιλήσω, πχ destructibles)

EDIT: ninja'd από τον Aκη
Ποτέ δεν είπα ότι mods χρησιμοποιούν μόνο οι καλοί ή unicum παίκτες και οι υπόλοιποι είναι αθώοι....απλά το mod στα χέρια ενός ακόμα καλύτερου παίκτη είναι ότι χειρότερο για το παιχνίδι σου...
όσο και να προσπαθήσεις να παίξεις καλά λοιπόν έχοντας φορτωμένα modακια και ειδικά ένα "reload timer" την ώρα που γεμίζεις με το b-c/t57/amx50b σου p.x. βγαίνει χωρίς φόβο και πάθος και στις αδειάζει γιατί ξέρει ότι γεμίζεις....τώρα αν έχεις προνοήσει και είσαι και τυχερός στη random μάχη και σε καλύψουν οι συμπαίκτες σου έχει καλώς...εάν όχι τότε τραβάς στο garage σου και πάμε για "άλλα"...!!!

@RNGD έγραψε:Τώρα για τα βίντεο μου.. θα μπορούσα να σε ρωτήσω με ποια ακριβώς προσόντα κρίνεις αν ο τρόπος που παίζω σαν FC είναι καλός ή κακός;
Σου ξαναλέω για 3η φορά έτυχε και είδα 1 βίντεο σου και δε μου άρεσε όπως έπαιζες...& δεν θέλησα να δώ άλλο...το ανέλυσα πιο νωρίς...mr UHU Stick!!!
Όσον αφορά τα υπόλοιπα που έγραψες περί "ράμπο" κτλ.....εμείς στο σχολείο τα "αγόρια" βγαίναμε στο προαύλιο και ματώναμε τα γόνατα στα τσιμέντα παίζοντας μπάλα κυνηγητό και διάφορα άλλα αγορίστικα παιχνίδια τότε...ταυτόχρονα είχαμε ένα συμμαθητή τον "Φίφη" που έπαιζε και αυτός στο προαύλιο..αλλά έπαιζε "τα μήλα" με τα κορίτσια και είχε όνειρο να γίνει "μπαλαρίνα"...είχε μάλιστα απο μικρός "καλλιτεχνικές τάσεις" σαν και σένα καθόσον τραγουδούσε με τα κορίτσια και έβγαινε φωτογραφίες μαζί τους σαν την "Αλίκη στο Ναυτικό"...πολύ πιθανόν σήμερα να έχει και αυτός ένα καναλάκι στο Youtube να ανεβάζει κι αυτός...θέλεις μήπως να σου δώσω το κανάλι του να γίνετε φίλες να κάνετε και "παρέα"???
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από dimstam Παρ Ιουν 24, 2016 12:21 am

Απάντηση από WG στο πρώτο βιντεάκι - πρώτο post
Thank you for helping us create a fair and safe game environment
ΧΑΧΑΧΑΧΑ το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?
dimstam
dimstam

Αριθμός μηνυμάτων : 99

Δημοσίευση από gregorakis Παρ Ιουν 24, 2016 1:37 am

... αχχχ πάνε αυτές οι παλιές, ωραίες, ρομαντικές εποχές που ήμασταν χωρισμένοι σε stats fans & stats haters ... τώρα πια κουμάντο στις αντιπαραθέσεις κάνουν οι cheats fans & cheats haters ...
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από babis2015 Παρ Ιουν 24, 2016 1:49 am

@gregorakis έγραψε:... αχχχ πάνε αυτές οι παλιές, ωραίες, ρομαντικές εποχές που ήμασταν χωρισμένοι σε stats fans & stats haters ... τώρα πια κουμάντο στις αντιπαραθέσεις κάνουν οι cheats fans & cheats haters ...

Πάνε και οι εποχές που τα άρματα είχαν & θωράκιση της προκοπής και έπρεπε να σημαδέψεις στο weakspot χωρίς χρυσές...μπήκε και το rng 25-30% ...άλλαξαν και το mm....γέμισε και ο server cheater....κατα τ'άλλα και γαμώ τα διασκεδαστικά παιχνίδια έχει γίνει που έγραψε ο @karmar1 νωρίτερα.....ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ GAME ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΕΜΕ!!!!!
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από kick1995 Παρ Ιουν 24, 2016 2:25 am

Ξεκινα Armored Warfare εκει δεν υπαρχουν mod και Cheats γιατι το παιχνιδι ειναι κλειστο ακομη....βεβαια δεν εχει πολυ κοσμο ωρες ωρες η αναμονη φτανει και τα 3 λεπτα αλλα μεχρι να μαθεις το παιχνιδι μπορεισ να παιζεις PvE (εναντιων bot)
kick1995
kick1995

Αριθμός μηνυμάτων : 49

Δημοσίευση από imperiumgraecum Παρ Ιουν 24, 2016 4:45 am

babis2015 έγραψε:Πάνε και οι εποχές που τα άρματα είχαν & θωράκιση της προκοπής και έπρεπε να σημαδέψεις στο weakspot χωρίς χρυσές...μπήκε και το rng 25-30% ...άλλαξαν και το mm....γέμισε και ο server cheater....

Ποτέ δεν είπα ότι mods χρησιμοποιούν μόνο οι καλοί ή unicum παίκτες και οι υπόλοιποι είναι αθώοι....απλά το mod στα χέρια ενός ακόμα καλύτερου παίκτη είναι ότι χειρότερο για το παιχνίδι σου...

To rng ήταν πάντα ±25%, τουλάχιστον από το beta, το δε ΜΜ άλλαξε προς το καλύτερο: ακόμα έχω εφιάλτες, να μπαίνει το jagdpanzer4 μου εναντίον is7(gl με τα 135pen) και sherman(460 hp) εναντίον E75(490dmg)

Oι unicums και superunicums αποτελούν(αθροιστικά) το 0.1% του server, η πιθανότητα να συναντήσει κανείς τουλάχιστον έναν στο αντίπαλο team(άνευ platoon) είναι P=1 - (1 - 0.1/100)15 =~1.489%. Kαι δεδομένου του ήδη μικρού αριθμού, η πιθανότητα να συναντήσεις cheater unicum unfair plane είναι ακόμα μικρότερη. 

Αρα, ουσιαστικά, γκρινιάζεις και ωρύεσαι, κυριολεκτικά από το 1ο post, για το <1 παιχνίδι στα 100 που θα βρεις μη λοβοτομημένο cheatερά. Να υποθέτω δηλαδή ότι κάνεις γαμιστερά carry στα υπόλοιπα 99+ παιχνίδια.
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Δημοσίευση από RNGD Παρ Ιουν 24, 2016 5:50 am

imperiumgraecum έγραψε:
Αρα, ουσιαστικά, γκρινιάζεις και ωρύεσαι, κυριολεκτικά από το 1ο post, για το <1 παιχνίδι στα 100 που θα βρεις μη λοβοτομημένο cheatερά. Να υποθέτω δηλαδή ότι κάνεις γαμιστερά carry στα υπόλοιπα 99+ παιχνίδια.

Πφφ, κάνεις σαν κολλημένος και εσύ. Αφού το έχει εξηγήσει ήδη: η WG συνωμοτεί εναντίον του

RNGD

Δημοσίευση από babis2015 Παρ Ιουν 24, 2016 6:33 am

@imperiumgraecum έγραψε:To rng ήταν πάντα ±25%, τουλάχιστον από το beta, το δε ΜΜ άλλαξε προς το καλύτερο: ακόμα έχω εφιάλτες, να μπαίνει το jagdpanzer4 μου εναντίον is7(gl με τα 135pen) και sherman(460 hp) εναντίον E75(490dmg)

Oι unicums και superunicums αποτελούν(αθροιστικά) το 0.1% του server, η πιθανότητα να συναντήσει κανείς τουλάχιστον έναν στο αντίπαλο team(άνευ platoon) είναι P=1 - (1 - 0.1/100)15 =~1.489%. Kαι δεδομένου του ήδη μικρού αριθμού, η πιθανότητα να συναντήσεις cheater unicum unfair plane είναι ακόμα μικρότερη. 

Πολύ ανάλυση κάνεις για το τίποτα...γκρίνιαξα εγώ για τον 1 στους 100 unicum που θα πετύχω η για τους 14 στους 15 που παίζουν με cheat καθημερινά από το πρωί ως το βράδυ και είναι range από κόκκινος μέχρι μπλε???εμένα με πειράζει που η εταιρεία τα επιτρέπει τα mods...να μην επιτρέπει τπτ ρε φίλε...ούτε σκοπευτικά προκειμένου να γλιτώσουμε απο αυτούς...το καταλαβαίνεις ή θες μεταφραστή στη γλώσσα σου τη μωβ???
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από imperiumgraecum Παρ Ιουν 24, 2016 6:58 am

babis2015 έγραψε:Μπορείς να είσαι ντομάτα στο μυαλό, αλλά να γίνεις unicum στους αριθμούς!!!μπορεί να είσαι σκράπας fc, αλλά με τα μοντάκια/hack που κυκλοφορούν να μπορείς και σύ να βγάζεις φοβερά σχέδια και να βγαίνεις σαν τον λουί ντεφυνέ και να κάνεις μόστρα(αφού βλέπεις τι σπάει ή κινείται στο χάρτη)..Μπορεί να ξεκινάς το game freetoplay, αλλά με γεμάτο πορτοφόλι και mods να θερίζεις....
babis2015 έγραψε:Τώρα ο κάθε καλός παίκτης ή unica ή δε ξέρω τί άλλο, προφανώς δεν τον συμφέρει να το παρατήσει μιας και έχει χτίσει μία "καριέρα" στην οποία προφανώς και εις γνώσην του χρησιμοποιεί mods/cheats για να είναι ανταγωνιστικός ή και ανέχεται τα cheat των άλλων..οπότε μεταξύ κατεργαρέων που λέμε υπάρχει εχεμήθεια....lololol!!!
babis2015 έγραψε:και μέσα σαυτούς τους camperοφουστες έχω δεί πολλούς "καλούς" παίκτες με κάτι obj140 και κάτι άλλα ταχύβολα να καμπερώνουν σε τέτοια σημεία μέχρι το τέλος της μάχης και να πέρνουν κάτι βολές από το πουθενά μπάς και κόψουν κάνα χιλιάρικο dmg...Δε νομίζω να χρειαστεί να ανεβάσω βίντεο έτσι???πλέον το camping είναι της μόδας ειδικά στο world of hacks... των unicum wannabes Wink!!!
babis2015 έγραψε:τώρα αν εσύ με σύνδεσες με ντομάτα επειδή πριν κανα μήνα είχα κράξει έναν άλλο unicum στο forum που προσπαθούσε να κάνει τον έξυπνο ή προπαγάνδα σε νέους παίκτες για το πώς πρέπει να κατευθύνεται ένας παίκτης και ποιός είναι ο σκοπός..... που ο unicum το 1% των παικτών δλδ (όπως ανέφερε κάποιος καμμένος)παίζοντας 48ώρες τη μέρα πρέπει να είναι το πρότυπο σε ένα παιχνίδι για να μπορεί να φχαριστιέται ο παίκτης....και όταν αυτοί μπαίνουν σε μάχη και συναντούν απο την ντομάτα όπως λές μέχρι τον unicum με 100 modakia φορτωμένους...χαλιούνται πως να το κάνουμε....

εγώ προτείνω να φτιάξουν ένα mm αποκλειστικά με τους warpackάδες - hackerοmodάδες (από ντομάτα έως unicum) και να παίζουν μεταξύ τους
babis2015 έγραψε:το καταλαβαίνεις ή θες μεταφραστή στη γλώσσα σου τη μωβ???

WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 3 Tongue
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Δημοσίευση από babis2015 Παρ Ιουν 24, 2016 7:02 am

Υπάρχει και καλύτερη...
WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 3 25053533833_9f7706c006_b
και έτσι καταντάς μετά από 5 χρόνια unicum....xD
WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 3 Retard
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από babis2015 Παρ Ιουν 24, 2016 7:12 am

Σου έχω και ένα είδος που αρχίζει να δημιουργείται στο game μετά τις τελευταίες εξελίξεις (patches/nerfs, cheats & mods) που θα αντικαταστήσει την κλίμακα win8 που ήδη υπάρχει...Τους μώβ tomatos...και κοίτα να τους μάθεις καλά γιατί μαυτούς θα παίζεις στο τέλος συμπαίκτες...
WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 3 Content_5
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από imperiumgraecum Παρ Ιουν 24, 2016 7:13 am

babis2015 έγραψε:WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:))) - Σελίδα 3 Retard

Σαν Εβραίος Χιπστεράς  Sad
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Σελίδα 3 από 32 Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης