WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))
+31
barracudaz7
LASKAS
trollisok
mparmpas
BoTheGreat
gr1gorious
galanosauros
37EMA
Hit_them_HARD
Panzer82
blsbill
Rommelgr1970
astoxos_x
NIAM_NIAM
fc_rex
hoannis
TYRAELL75
Dennis20vt
falakros
gregorakis
perseas
kick1995
Gooakis
fotis12345
dimstam
Convii
imperiumgraecum
RNGD
Sanguinius
Karmar1
babis2015
35 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 32
Σελίδα 4 από 32 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 32
Απ: WOT!!!Best hacker game ever!!!!Lamer's choice:)))
@imperiumgraecum έγραψε:Σαν Εβραίος Χιπστεράς
Όντως..xaxaxaxax
babis2015- Αριθμός μηνυμάτων : 511
Άσε τις μαλ..... και δώσε όνομα , μην έχουμε καμιά παρεξήγηση.babis2015 έγραψε:
Όσον αφορά τα υπόλοιπα που έγραψες περί "ράμπο" κτλ.....εμείς στο σχολείο τα "αγόρια" βγαίναμε στο προαύλιο και ματώναμε τα γόνατα στα τσιμέντα παίζοντας μπάλα κυνηγητό και διάφορα άλλα αγορίστικα παιχνίδια τότε...ταυτόχρονα είχαμε ένα συμμαθητή τον "Φίφη" που έπαιζε και αυτός στο προαύλιο..αλλά έπαιζε "τα μήλα" με τα κορίτσια και είχε όνειρο να γίνει "μπαλαρίνα"...είχε μάλιστα απο μικρός "καλλιτεχνικές τάσεις" σαν και σένα καθόσον τραγουδούσε με τα κορίτσια και έβγαινε φωτογραφίες μαζί τους σαν την "Αλίκη στο Ναυτικό"...πολύ πιθανόν σήμερα να έχει και αυτός ένα καναλάκι στο Youtube να ανεβάζει κι αυτός...θέλεις μήπως να σου δώσω το κανάλι του να γίνετε φίλες να κάνετε και "παρέα"???
Ας αφήσουμε την πλάκα στην ακρη και ας βάλουμε λίγο τα πράγματα στην θέση τους.
Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι πέσατε να φάτε τον babis2015.
Δεν υπάρχουν cheat στο παιχνίδι?
Δεν τα χρησιμοποιούν πολλοί?
Δεν χαλάνε το παιχνίδι αυτών που δεν έχουν?
Και ειδικά το δικό μας παιχνίδι , για εμάς που είμαστε ντομάτες μιλάω.
Δηλαδή γιατί δεν πρέπει κάποιος να παραπονιέται?
Επειδή για να παίξεις στο παιχνίδι πρέπει ή να είσαι unicum ή φορτωμένος με cheats?
hoannis έγραψε:Άσε τις μαλ..... και δώσε όνομα , μην έχουμε καμιά παρεξήγηση.
Ας αφήσουμε την πλάκα στην ακρη και ας βάλουμε λίγο τα πράγματα στην θέση τους.
Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι πέσατε να φάτε τον babis2015.
Δεν υπάρχουν cheat στο παιχνίδι?
Δεν τα χρησιμοποιούν πολλοί?
Δεν χαλάνε το παιχνίδι αυτών που δεν έχουν?
Και ειδικά το δικό μας παιχνίδι , για εμάς που είμαστε ντομάτες μιλάω.
Δηλαδή γιατί δεν πρέπει κάποιος να παραπονιέται?
Επειδή για να παίξεις στο παιχνίδι πρέπει ή να είσαι unicum ή φορτωμένος με cheats?
Το πρόβλημα με τα Χ περίεργα mods είναι γνωστό. Το να κλαίγεσαι συνέχεια για αυτό είναι σαν να κλαίγεσαι ότι βρέχεσαι ενώ είσαι στη βροχή. Ή παίζεις ή δεν παίζεις.
Το συγκεκριμένο άτομο δεν κατηγορεί όμως μόνο τα mods και όσους τα χρησιμοποιούν το οποίο σε κάποιο βαθμό είναι εύλογο, κατηγορεί ακόμα πιο πολύ αυτούς που δεν παίζουν με αυτά και τους κατηγορεί περί χαζομάρας κλπ.
Κάποιοι προσπάθησαν να το εκλογικεύσουν και του εξήγησαν ότι ντομάτα ήταν πριν τα mods, ντομάτα και σάκκος του μποξ είναι με τα mods αυτά, οπότε ποια η διαφορά; Επίσης κάποιοι του έδειξαν ότι και χωρίς mods μπορείς εύκολα να παίζεις αρκετά καλά, αλλά και πάλι το δίποδο είχε νέα ακόμα πιο εμπεριστατωμένη εξήγηση: τους boostάρει η WG!!!!
Kάπου εκεί έριξα λευκή πετσέτα προσωπικά. Το πάει σε επίπεδα ηλιθιότητας που πραγματικά κανείς δεν μπορεί να ακολουθήσει
RNGD- Αριθμός μηνυμάτων : 392
Δηλαδή το πρόβλημα είναι γνωστό.
Όταν είσαι στην βροχή και μπορείς να πάς π.χ. κάτω από υπόστεγο ναι είναι βλακεία σου, αν δεν μπορείς, τι γίνεται?
H Διαφορά είναι ότι εγώ που δεν είμαι ούτε unicom ούτε έχω cheat θέλω να καθαρίσει το παιχνίδι , και ως τότε θα φωνάζω όσο μπορώ.
Δεν υπάρχει ή παίζεις ή δεν παίζεις.
Και εγώ δεν συμφωνώ σε όλα με τον babis αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.
Ντομάτα ήμουν και πρίν ντομάτα και τώρα αλλά γιατί να χάνω την ευχαρίστηση έστω και της μίας παραπάνω βολής επειδή με αποτελείωσε πρόωρα κάποιος με cheat?
Δεν είδα κανέναν να λέει το λογικό ,
ότι δηλαδή φίλε babis δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες αλλά σε μεγάλο βαθμό είναι.
Τώρα ρίχνω και εγώ λευκή πετσέτα γιατί σίγουρα θα παρασυρθώ από την τροπή που θα πάρει η συζήτηση και αρχίσουμε τα άλλα αντί άλλων.
Το παιχνίδι πρέπει να καθαρίσει ,μόνο καλό θα κάνει.
Όταν είσαι στην βροχή και μπορείς να πάς π.χ. κάτω από υπόστεγο ναι είναι βλακεία σου, αν δεν μπορείς, τι γίνεται?
H Διαφορά είναι ότι εγώ που δεν είμαι ούτε unicom ούτε έχω cheat θέλω να καθαρίσει το παιχνίδι , και ως τότε θα φωνάζω όσο μπορώ.
Ντομάτα ήμουν και πρίν ντομάτα και τώρα αλλά γιατί να χάνω την ευχαρίστηση έστω και της μίας παραπάνω βολής επειδή με αποτελείωσε πρόωρα κάποιος με cheat?
ότι δηλαδή φίλε babis δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες αλλά σε μεγάλο βαθμό είναι.
Τώρα ρίχνω και εγώ λευκή πετσέτα γιατί σίγουρα θα παρασυρθώ από την τροπή που θα πάρει η συζήτηση και αρχίσουμε τα άλλα αντί άλλων.
babis2015 έγραψε:το mm πως σε πάει στα ποσοστά σου???σε παίζει 60-40??70-30 νίκες???ή κάνω λάθος????αν η ομάδα σου έχανε 5 με 7-0 στα πρώτα 2 λεπτά της μάχης εσύ o unica μπορείς να αλλάξεις την εκβαση της μάχης μόνος σου???και θα έβγαζες το ίδιο αποτέλεσμα αν σε παίρνουν φαλάγγι όλη την ομάδα???θα έβγαζες 2 και 3 χιλιάρικα + dmg στη μάχη όταν χάνεις 10-0???μήπως σε ευνοεί το mm σε σχέση με άλλους???
babis2015 έγραψε:...είσαι σίγουρος πως δεν σε ωφελεί παραπάνω απο έναν 45%-50% win ratio π.χ. όταν σε 10μάχες τις 7 θα κερδίζει η ομάδα σου και θα παίρνεις παραπάνω (πολύ πιθανόν και τσαμπέ) βολές την ώρα που οι απέναντι τον πίνουν φαλάγγι??ενώ στην αντίστροφη περίπτωση (εάν ήσουν εσύ απέναντι )δεν θα έκλεινες ούτε στο χιλιάρικο τη μάχη?
babis2015 έγραψε:το αν 3ος παράγοντας (δλδ το mm) σε βάζει σε μία ομάδα που χάνει 7 φορές & 3 νικά δεν νομίζω να είναι αντικειμενικά το ίδιο όπως ανέφερε ο @imperium για όλους...ότι έχουν όλοι δλδ το ίδιο matchmaking!!!!
hoannis έγραψε:Δεν είδα κανέναν να λέει το λογικό ,
'Εχων ίδια εμπειρία από άτομα που επικαλούνται συνωμοσιολογικά σενάρια στο επίσημο forum της WG καθημερινώς, όταν κάποιος αρχίζει και ρίχνει τις σερί ήττες του στο "απολύτως άδικο ΜΜ", λίγα πράγματα μπορούν να κάνουν οι υπόλοιποι.
Εγώ πάντως έχω προ πολλού προτείνει επί τούτου συζήτηση εντός του game ή σε ts
Έχει επεξεργασθεί από τον/την imperiumgraecum στις Παρ Ιουν 24, 2016 3:02 pm, 1 φορά
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
Άσε τα συνωμοσιακά σενάρια , όταν σε μία random μάχη υπάρχει 70-30 είναι κακό και για τις δύο πλευρές.
Είμαι λάθος?
Είμαι λάθος?
hoannis έγραψε:Άσε τα συνωμοσιακά σενάρια , όταν σε μία random μάχη υπάρχει 70-30 είναι κακό και για τις δύο πλευρές.
Είμαι λάθος?
Χίλια συγγνώμη, στο επόμενο update θα καταθέσω αίτημα στη WG να nerfάρουν όλα μου τα άρματα, μην τυχόν και καταφέρνω να επιβιώνω από ορδές λοβοτομημένων πιθήκων
Έχει επεξεργασθεί από τον/την imperiumgraecum στις Παρ Ιουν 24, 2016 3:19 pm, 1 φορά
hoannis έγραψε:Δηλαδή το πρόβλημα είναι γνωστό.
Το παιχνίδι καθαρίζει από την πλειοψηφία των προβλημάτων εφόσον η WG αποφασίσει απλά να σβήσει αυτό το resmod folder. Δεν το κάνουν εδώ και χρόνια. Μπορείς να προσαρμοστείς σε αυτό.
Το να φεύγεις από το παιχνίδι όμως και να λες λίγο πολύ ότι όσοι μένουν είναι είτε cheaters είτε βλαμμένοι είναι πέραν κάθε λογικής.
Το "πρόβλημα" μου είναι ακριβώς αυτό και τίποτα άλλο...
Προσπαθώ να κάνω σοβαρή συζήτηση, άστο καλύτερα.imperiumgraecum έγραψε:
Χίλια συγγνώμη, στο επόμενο update θα καταθέσω αίτημα στη WG να nerfάρουν όλα μου τα άρματα, μην τυχόν και καταφέρνω να επιβιώνω από ορδές λοβοτομημένων πιθήκων
Το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό , πρέπει να καταργήσουν τον resmod folder , είτε ότι mod χρησιμοποιείται να είναι από την ίδια την εταιρεία.RNGD έγραψε:
Το παιχνίδι καθαρίζει από την πλειοψηφία των προβλημάτων εφόσον η WG αποφασίσει απλά να σβήσει αυτό το resmod folder. Δεν το κάνουν εδώ και χρόνια. Μπορείς να προσαρμοστείς σε αυτό.
Το να φεύγεις από το παιχνίδι όμως και να λες λίγο πολύ ότι όσοι μένουν είναι είτε cheaters είτε βλαμμένοι είναι πέραν κάθε λογικής.
Το "πρόβλημα" μου είναι ακριβώς αυτό και τίποτα άλλο...
Μην με μπερδεύεις με άλλους , ποτέ δεν είπα ότι όσοι μένουν είναι είτε cheaters είτε βλαμμένοι.
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν κάνει τίποτε η Wargaming.
H wargaming θέλει να βγάζει φράγκα. Αν διαπιστώσει ότι τα aimbots την περιορίζουν σε αυτό θα εξαφανιστούν σε μία νύχτα όλα.
Τώρα πχ διάβαζα ότι λέει θα κάνουν το armor να μετράει ακόμα πιο πολύ και το long range shooting όχι γιατί θα μειωθεί το penetration στις μακρινές αποστάσεις. Τη βλέπω τη φάση να παίζουμε όλοι με 8-9 IS3 στα 8άρια...και 1-2 light να κάνουν τους ρουφιάνους...
Υ.Γ: δεν σε παρεξηγώ βρε, ο Ράμπο είναι μόνο ένας και εσύ δεν έχεις καμία σχέση
Τώρα πχ διάβαζα ότι λέει θα κάνουν το armor να μετράει ακόμα πιο πολύ και το long range shooting όχι γιατί θα μειωθεί το penetration στις μακρινές αποστάσεις. Τη βλέπω τη φάση να παίζουμε όλοι με 8-9 IS3 στα 8άρια...και 1-2 light να κάνουν τους ρουφιάνους...
Υ.Γ: δεν σε παρεξηγώ βρε, ο Ράμπο είναι μόνο ένας και εσύ δεν έχεις καμία σχέση
@imperiumgraecum έγραψε:4)Το mm δεν με ωφελεί παραπάνω απ' ό,τι ωφελεί εσένα ή οποιονδήποτε άλλον στο παιχνίδι
@TYRAELL75 έγραψε:εχεις σκεφτεί ποτε οτι κερδίζει 7-10 μάχες επειδη ειναι αυτος μέλος τις συγκεκριμενης ομαδας και οτι εσυ χάνεις 7 στις 10 μάχες επειδη αντιστοιχα εισαι μέλος τις απέναντι ομάδας?
προφανος ουτε σου περναει απο το μυαλο οτι εσυ φταις που χάνεις.
@imperiumgraecum έγραψε:Άμα κάτσεις και δεις στα stats του imperium, με το Ε50Μ του έχει 71% WR. Μέσος όρος kills/game 1,81 (αρκετά μακρυά από το 4 που ανέφερες), dmg/game 2848+average assisted damage 771, σύνολο damage =3550 περίπου. Κάνεις κάτι τέτοιο εσύ; Κοιτώντας τα δικά μου νούμερα βλέπω ότι έχω 2264+776 δηλαδή 3000 περίπου και αυτό με δίνει το 53,68% που έχω. Κάνεις κάτι τέτοιο εσύ;
Μήπως θεωρείς ότι αν πάρεις το account του θα έχεις αυτές τις βολές.
Γιατί ξέρεις το 70% έρχεται κυρίως από αυτά τα 2 νούμερα και όχι ανάποδα όπως εσύ νομίζεις.
@imperiumgraecum έγραψε:hoannis έγραψε:Άσε τα συνωμοσιακά σενάρια , όταν σε μία random μάχη υπάρχει 70-30 είναι κακό και για τις δύο πλευρές.
Είμαι λάθος?
Στο κάτωθι link απότι προκύπτει απο τα σχόλια το WR% αντικατοπτρίζει την συνολική συνεισφορά του παίκτη στην ομάδα του σε βάθος χρόνου και πλήθους μαχών...Επίσης αναφέρεται ότι είναι stat που boosτάρεται/φαρμάρεται με τον εξής καλύτερο τρόπο: παίζοντας platoons + tank companies (ειδικά παλαιότερα) +stat padding με συγκεκριμένα άρματα (βλέπε T18..t67..m4 κ.ο.κ.) καθόσον συνεισφέρει τεράστιο ρόλο το dmg σου...
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/243806-is-win-ratio-more-relevant-to-how-good-you-are-than-all-other-stats/
το πρόβλημα είναι όμως ότι όσο πιο πολλές μάχες έχεις και όσο πιο χάλια είναι αυτό το WR% δύσκολα φτιάχνει μετά (και φυσικά έτσι πάει και το mm σου), όσο και να έχεις βελτιωθεί γιατί θέλει πάρα πολλές μάχες να παίζεις καλά, για να ανέβεις μία ποσοστιαία μονάδα 1% και ειδικά αν έχεις και χαμηλό WR.. είναι άδικος κόπος...θα παίξεις 1-2 μάχες καλά και στην 3η μάχη που θα χάνει 10-0 φαλάγγι η ομάδα σου δε θα προλάβεις να βγάλεις το dmg που απαιτείται να συνεισφέρεις κτλ...οπότε mm & WR% είναι αλληλένδετα και φυσικά υπάρχει τεράστιο χάσμα μεταξύ του πολύ καλού παίκτη ή unicum και τού απλά καλού ή μέτριου (ο οποίος βελτιώνεται σε βάθος χρόνου...) στην ουσία όμως ο 2ος δε θα καταφέρει ποτέ να φτάσει τον 1ο όσο και να προσπαθεί έτσι όπως είναι φτιαγμένο το mm της WG..και αυτό για αυτούς που τα κοιτάνε....γιαυτό ανέφερα αγαπητέ @RNGD ότι θα είσαι μια ζωή δευτερότριτος και καταυδρωμένος γλειφτράκος των unicum ( o7 )!!!
Επίσης δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να λαμβάνεις XP και win8 πέραν του dmg...άρα αν εσύ π.χ. παίζεις με MAUS και καθυστερήσεις 4-5 άρματα από 1 flank ενώ δεν έχεις πάρει καλό dmg αλλά από την άλλη πλευρά όσο εσυ κρατάς η ομάδα σου προχωράει στην τελική δεν ανταμίβεσαι γιαυτό...οπότε όλο το game είναι ένα "damagefest" όπου ο καθένας κοιτάει τον κ*λο του & το damage του...γιαυτό και τα modάκια είναι στα φόρτε τους.....
Και έρχομαι εγώ τώρα και λέω λοιπόν..ωραία ως εδώ...έχεις μάθει καλά το game...ξεκινάς να παίζεις τις μάχες σου (γνωρίζοντας απο τα βασικά μέχρι την κάθε πίστα και έχεις και λίγο skill) με τα modακια όλα φορτωμένα απο κεί που θα έβγαζες πες 1-3k dmg στη μάχη σου πρίν (από μία κακή έως μία καλή μάχη...) θα βγάλεις πλέον 3-4κ με όλα αυτά φορτωμένα...??Εαν έχεις ένα 2ο λογαριασμό θα πας απευθείας απο κόκκινος σε κίτρινος απο κίτρινος σε πράσινος κτλ???
Όταν θα το πάρει η ντομάτα αυτό το modάκι όπως είπα νωρίτερα με ένα aimbot + reload timer που βλέπει ότι γεμίζεις.. δε θα βγεί σαν τον "rambo" πίσω απο το βραχάκι και θα τις αδειάσει και όποιος είναι ο τυχερός εκεί θα πάει γκαράζ κατευθείαν (άσχετα αν θα τον φάνε σε 1 λεπτό μετά)...και αν είσαι εσύ ο τυχερός στο συγκεκριμένο παράδειγμα απο πορτοκαλί έως unicum δε θα θες να διακτινιστείς στο pc του να του κατεβάσεις την οθόνη στα μούτρα??
Φυσικά οι καλοί και οι καλύτεροι πάντα υπάρχουν δεν αμφέβαλα ποτέ γιαυτό...όμως και αυτοί με την ανοχή τους και την δίψα για stats κτλ δεν βοηθούν σε τπτ στο να βελτιωθεί η κατάσταση...για να μην πούμε για τις clan που έχουν το πλαφόν επιλογής παιχτών μόνο απο αριθμούς επι το πλείστον...!!!
Συμφωνώ με αυτό και να προσθέσω ότι πρέπει να αλλάξει όλο αυτό το "κατεστημένο" με το win8 race με κάποιο τρόπο + τα game mechanics να δίνουν και άλλα κίνητρα στους παίκτες (και άλλους τρόπους απόκτησης xp κτλ...βλέπε warthunder) ώστε να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν το game και το gameplay του μιάς και αυτό είναι που το κάνει και έχει κερδίσει τόσο κόσμο επί το πλείστον..χωρίς φυσικά να χαλιέται το παιχνίδι τους@HOANNIS έγραψε:Το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό , πρέπει να καταργήσουν τον resmod folder , είτε ότι mod χρησιμοποιείται να είναι από την ίδια την εταιρεία.
Μην με μπερδεύεις με άλλους , ποτέ δεν είπα ότι όσοι μένουν είναι είτε cheaters είτε βλαμμένοι.
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν κάνει τίποτε η Wargaming.
@Hoannis
... o babis2015 έχει δίκαιο σε αρκετά από αυτά που λέει, το χάνει όμως μέσα σε ένα πλήθος ανοησιών ... και κάπου εκεί εμφανίζονται κι οι "πολέμιοί" του με μεγαλύτερες ανοησίες ... έτσι μια συζήτηση μετατρέπεται σε γραπτή ψυχοθεραπεία, που περιλαμβάνει ιστορίες παιδικών χρόνων ... διασκεδαστικό ναι, ωφέλιμο όχι ...
... επίσης καλώς ή κακώς το WoT ανήκει στην WG, εσύ είσαι απλώς ένα πελατάκι ... αν δε σου αρέσει το προϊόν της απλά δεν αγοράζεις, συναισθηματισμοί του τύπου "εγώ το αγαπούσα το WoT και δε μπορώ να ανεχτώ το πως το κατάντησαν" δε χωρούν ...
@babis2015
... δεν υπάρχει "στημένο" mm, απλά ΔΕΝ ... και δεν υπάρχει διότι κάτι τέτοιο θα ήταν εντελώς ανόητο ... ακόμα κι αν συνέβαινε όμως θα ήταν τελείως διαφορετικό, δηλαδή δε θα προσπαθούσε να boostαρει παίκτες παρά να τους κρατήσει όλους σε ένα εύρος 48-52% W/R ... για ποιο λόγο η WG να θέλει παίκτες με 70% w/r?
... αν 3 φίλοι με 65% w/r έκαστος κάνουν ένα platoon είναι απολύτως λογικό να έχουν μεγάλη πιθανότητα νίκης και αυτό είναι που δίνει το xvm σαν win chance ... είναι απλή λογική ...
... το wn8 είναι για τον πούτσο και αυτό το έχω γράψει πριν 2 χρόνια όταν και έκανε την εμφάνισή του ... ακόμα και το ταπεινό efficiency, αν περιόριζαν την επίδραση των cap points, ήταν δέκα φορές καλύτερο από το wn8 ... όταν το wn8 εμφανίστηκε γεμίσαμε με πράσινες τομάτες, τώρα μετά από καιρό και με τα rerolls γέμισε το wot και με μπλε τομάτες ... παίκτες με καλά stats αλλά μυρωδιάδες ... υπάρχουν παίκτες με 3k wn8 & 55% w/r, αυτοί είναι χειρότεροι από τομάτες διότι η τομάτα μπορεί να σου φανεί και χρήσιμη μέσα στη μάχη ...
... για το xp που γράφεις κάνεις λάθος, δεν εξαρτάται τόσο από το dmg ... εξαρτάται κυρίως από το w/r αν νικάς το xp που λαμβάνεις είναι πολύ περισσότερο ... επίσης έχουμε το dmg assist και τα kills ... άρα λοιπόν το παράδειγμα με το maus που αναφέρεις δεν ισχύει, δηλαδή αν το maus δεν κάνει αρκετό dmg αλλά βοηθήσει την ομάδα του να νικήσει κρατώντας το flank τότε θα πάρει περισσότερο xp από τα αντίπαλα άρματα ακόμα κι αν αυτά έκαναν περισσότερο dmg ...
... αντίθετα λοιπόν με το wn8, που η χρήση του περιορίζεται στο να μπορείς να κοκορεύεσαι στην παρέα, το w/r είναι πολύ σημαντικό διότι σε βοηθά να grindαρεις τα άρματά σου ταχύτερα και γενικότερα βοηθά την εξέλιξή σου στο παιχνίδι ... το w/r λοιπόν boostαρεται προφανώς ... αυτό δεν είναι κάτι κακό, συμβαίνει σε όλα τα mmo και συμβαίνει κατ' αναλογία και στη ζωή ... ένα καλό platoon σίγουρα συμβάλει τα μάλα, όπως επίσης και η χρήση free xp ώστε να μην παίζεις σε random μάχες με stock άρματα ... μπορείς ακόμα να ανεβάζεις τα tier 6 & 8 άρματα σε skirmishes ...
... αν είσαι καλός παίκτης και νικάς 2 μάχες σερί δε σε απασχολεί τι θα γίνει στην 3η ... 2 στα 3 μεταφράζεται σε 66% w/r και είσαι super unicum ...
... αυτά τα λίγα /kappa νομίζω στα υπόλοιπα δεν έχω κάτι να παρατηρήσω ...
... o babis2015 έχει δίκαιο σε αρκετά από αυτά που λέει, το χάνει όμως μέσα σε ένα πλήθος ανοησιών ... και κάπου εκεί εμφανίζονται κι οι "πολέμιοί" του με μεγαλύτερες ανοησίες ... έτσι μια συζήτηση μετατρέπεται σε γραπτή ψυχοθεραπεία, που περιλαμβάνει ιστορίες παιδικών χρόνων ... διασκεδαστικό ναι, ωφέλιμο όχι ...
... επίσης καλώς ή κακώς το WoT ανήκει στην WG, εσύ είσαι απλώς ένα πελατάκι ... αν δε σου αρέσει το προϊόν της απλά δεν αγοράζεις, συναισθηματισμοί του τύπου "εγώ το αγαπούσα το WoT και δε μπορώ να ανεχτώ το πως το κατάντησαν" δε χωρούν ...
@babis2015
... δεν υπάρχει "στημένο" mm, απλά ΔΕΝ ... και δεν υπάρχει διότι κάτι τέτοιο θα ήταν εντελώς ανόητο ... ακόμα κι αν συνέβαινε όμως θα ήταν τελείως διαφορετικό, δηλαδή δε θα προσπαθούσε να boostαρει παίκτες παρά να τους κρατήσει όλους σε ένα εύρος 48-52% W/R ... για ποιο λόγο η WG να θέλει παίκτες με 70% w/r?
... αν 3 φίλοι με 65% w/r έκαστος κάνουν ένα platoon είναι απολύτως λογικό να έχουν μεγάλη πιθανότητα νίκης και αυτό είναι που δίνει το xvm σαν win chance ... είναι απλή λογική ...
... το wn8 είναι για τον πούτσο και αυτό το έχω γράψει πριν 2 χρόνια όταν και έκανε την εμφάνισή του ... ακόμα και το ταπεινό efficiency, αν περιόριζαν την επίδραση των cap points, ήταν δέκα φορές καλύτερο από το wn8 ... όταν το wn8 εμφανίστηκε γεμίσαμε με πράσινες τομάτες, τώρα μετά από καιρό και με τα rerolls γέμισε το wot και με μπλε τομάτες ... παίκτες με καλά stats αλλά μυρωδιάδες ... υπάρχουν παίκτες με 3k wn8 & 55% w/r, αυτοί είναι χειρότεροι από τομάτες διότι η τομάτα μπορεί να σου φανεί και χρήσιμη μέσα στη μάχη ...
... για το xp που γράφεις κάνεις λάθος, δεν εξαρτάται τόσο από το dmg ... εξαρτάται κυρίως από το w/r αν νικάς το xp που λαμβάνεις είναι πολύ περισσότερο ... επίσης έχουμε το dmg assist και τα kills ... άρα λοιπόν το παράδειγμα με το maus που αναφέρεις δεν ισχύει, δηλαδή αν το maus δεν κάνει αρκετό dmg αλλά βοηθήσει την ομάδα του να νικήσει κρατώντας το flank τότε θα πάρει περισσότερο xp από τα αντίπαλα άρματα ακόμα κι αν αυτά έκαναν περισσότερο dmg ...
... αντίθετα λοιπόν με το wn8, που η χρήση του περιορίζεται στο να μπορείς να κοκορεύεσαι στην παρέα, το w/r είναι πολύ σημαντικό διότι σε βοηθά να grindαρεις τα άρματά σου ταχύτερα και γενικότερα βοηθά την εξέλιξή σου στο παιχνίδι ... το w/r λοιπόν boostαρεται προφανώς ... αυτό δεν είναι κάτι κακό, συμβαίνει σε όλα τα mmo και συμβαίνει κατ' αναλογία και στη ζωή ... ένα καλό platoon σίγουρα συμβάλει τα μάλα, όπως επίσης και η χρήση free xp ώστε να μην παίζεις σε random μάχες με stock άρματα ... μπορείς ακόμα να ανεβάζεις τα tier 6 & 8 άρματα σε skirmishes ...
... αν είσαι καλός παίκτης και νικάς 2 μάχες σερί δε σε απασχολεί τι θα γίνει στην 3η ... 2 στα 3 μεταφράζεται σε 66% w/r και είσαι super unicum ...
... αυτά τα λίγα /kappa νομίζω στα υπόλοιπα δεν έχω κάτι να παρατηρήσω ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
@gregorakis
Οκ συμφωνώ στα περισσότερα που έγραψες όπως επίσης, μπορεί να μην υπάρχει στημένο mm ...όμως μεθόδευση υπάρχει και κάποιοι το δουλεύουν καλά και με mods ακόμα καλύτερα
Ίσως μερικούς δεν τους πειράζει να αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση cheaters και noobs με mods κτλ γιατί (εκτός από αδιαφορία/ή εχεμήθεια όπως προανέφερα) ίσως παίζοντας με την ομάδα τους μετά ή με την παρέα τους team battles - tank companies και clanwars να μην τους φαίνεται τόσο τραγικό και να ξεχνιούνται (αν και πολλούς ακούω στα platoon να βλαστημάνε κάθε 2-3 λεπτά σε κάθε μάχη lol..απλά κάτσε καμια 1 ώρα σε ένα κανάλι με platoon και άκου να μετρήσεις πόσα μπινελίκια πέφτουν το λεπτό..)...ειδικά οι καλοί παίκτες που βγάζουν και πιο πολύ κέρδος μέσα από τις ομάδες τους προφανώς δεν ασχολούνται και πολύ αφού βγάζουν κέρδος απο "αλλού"..!!!
Όταν παίζεις μόνος σου όμως να διασκεδάσεις 2-3 ώρες και στο χαλάνε και συναντάς το ίδιο καθημερινά δεν παλεύεται...δλδ και reroll να κανεις και να παίζεις πολύ καλύτερα απότι πριν βλέπεις κάτι τύπους ακόμα και με τα ασσάκια και τρέχουν σαν τρελοί πίσω απο το κτίριο να σε φάνε μόλις δουν ότι γεμίζεις και σε έχουν και lock target πίσω απο ντουβάρια και κτίρια...
το παιχνίδι έχει πλέον γίνει μη-noob-friendly..γιατί όταν ένας παίχτης μπαίνει στο χορό και βλέπει τι γίνεται, θα απογοητευτεί γρήγορα φτάνοντας στα 10άρια του...
ειδικά άμα δεν έχει φίλους σε ομάδα να τον βοηθήσουν να ανέβει λίγο με κάνα skirmish κτλ να πάρει γρήγορα xp και να μάθει το game πολύ πιθανόν να φρικάρει και να το παρατήσει...!
Το θέμα είναι ότι η εταιρεία δεν κάνει τπτ παρόλο το κράξιμο που έχει φάει για το warpack και όλα τα συναφή....είναι λυπηρό..!!!!
Οκ συμφωνώ στα περισσότερα που έγραψες όπως επίσης, μπορεί να μην υπάρχει στημένο mm ...όμως μεθόδευση υπάρχει και κάποιοι το δουλεύουν καλά και με mods ακόμα καλύτερα
Ίσως μερικούς δεν τους πειράζει να αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση cheaters και noobs με mods κτλ γιατί (εκτός από αδιαφορία/ή εχεμήθεια όπως προανέφερα) ίσως παίζοντας με την ομάδα τους μετά ή με την παρέα τους team battles - tank companies και clanwars να μην τους φαίνεται τόσο τραγικό και να ξεχνιούνται (αν και πολλούς ακούω στα platoon να βλαστημάνε κάθε 2-3 λεπτά σε κάθε μάχη lol..απλά κάτσε καμια 1 ώρα σε ένα κανάλι με platoon και άκου να μετρήσεις πόσα μπινελίκια πέφτουν το λεπτό..)...ειδικά οι καλοί παίκτες που βγάζουν και πιο πολύ κέρδος μέσα από τις ομάδες τους προφανώς δεν ασχολούνται και πολύ αφού βγάζουν κέρδος απο "αλλού"..!!!
Όταν παίζεις μόνος σου όμως να διασκεδάσεις 2-3 ώρες και στο χαλάνε και συναντάς το ίδιο καθημερινά δεν παλεύεται...δλδ και reroll να κανεις και να παίζεις πολύ καλύτερα απότι πριν βλέπεις κάτι τύπους ακόμα και με τα ασσάκια και τρέχουν σαν τρελοί πίσω απο το κτίριο να σε φάνε μόλις δουν ότι γεμίζεις και σε έχουν και lock target πίσω απο ντουβάρια και κτίρια...
το παιχνίδι έχει πλέον γίνει μη-noob-friendly..γιατί όταν ένας παίχτης μπαίνει στο χορό και βλέπει τι γίνεται, θα απογοητευτεί γρήγορα φτάνοντας στα 10άρια του...
ειδικά άμα δεν έχει φίλους σε ομάδα να τον βοηθήσουν να ανέβει λίγο με κάνα skirmish κτλ να πάρει γρήγορα xp και να μάθει το game πολύ πιθανόν να φρικάρει και να το παρατήσει...!
Το θέμα είναι ότι η εταιρεία δεν κάνει τπτ παρόλο το κράξιμο που έχει φάει για το warpack και όλα τα συναφή....είναι λυπηρό..!!!!
gregorakis έγραψε:... o babis2015 έχει δίκαιο σε αρκετά από αυτά που λέει, το χάνει όμως μέσα σε ένα πλήθος ανοησιών ... και κάπου εκεί εμφανίζονται κι οι "πολέμιοί" του με μεγαλύτερες ανοησίες ... έτσι μια συζήτηση μετατρέπεται σε γραπτή ψυχοθεραπεία, που περιλαμβάνει ιστορίες παιδικών χρόνων ... διασκεδαστικό ναι, ωφέλιμο όχι ...
Ο Μπαμπης δεν έχει πολέμιους εδώ μέσα και πυθενά αλλού. Μόνο η κακούργα η WG τον κατατρέχει.
Χαίρομαι που βρίσκεις διασκεδαστικές τις παιδικές μου ιστορίες, I aim to please
Έχετε γεια βρυσούλες λόγγοι βουνά ραχούλες...
Convii- Αριθμός μηνυμάτων : 92
@Convii έγραψε:Έχετε γεια βρυσούλες λόγγοι βουνά ραχούλες...
Κι εσείς Σουλιωτοπούλες..ελα ρε φίλε που είσαι εσυ??καλά είναι στη Φιλανδία ο καιρός...???πως πάνε τα Σουόμι???Σε δουλεύουν καθόλου τεμπέλη Έλληνα??
babis2015 έγραψε:Όταν παίζεις μόνος σου όμως να διασκεδάσεις 2-3 ώρες και στο χαλάνε και συναντάς το ίδιο καθημερινά δεν παλεύεται...δλδ και reroll να κανεις και να παίζεις πολύ καλύτερα απότι πριν βλέπεις κάτι τύπους ακόμα και με τα ασσάκια και τρέχουν σαν τρελοί πίσω απο το κτίριο να σε φάνε μόλις δουν ότι γεμίζεις και σε έχουν και lock target πίσω απο ντουβάρια και κτίρια...
Σου προτείνω να παίζεις platoons με φιλαράκια, μεγαλύτερη πιθανότητα για carry, παρέα, μλκίες να περνά η ώρα, και ευθύς αμέσως ωραία ατμόσφαιρα
Convii έγραψε:Έχετε γεια βρυσούλες λόγγοι βουνά ραχούλες...
Τόσα νερά που κουβαλάς ολημερίς λογικό είναι να χαιρετάς τις βρύσες
Σου προτείνω να παίζεις platoons με φιλαράκια, μεγαλύτερη πιθανότητα για carry, παρέα, μλκίες να περνά η ώρα, και ευθύς αμέσως ωραία ατμόσφαιρα
Ναι παίξε μαζί με imperium να δεις τη ωραία ατμόσφαιρα θα έχει.... Ρε man το Τ30 ρε man, Α! έχει το μικρό κανόνι....
Convii- Αριθμός μηνυμάτων : 92
ακυρο.πιο ακυρο δεν γινεται. Στερειται λογικης η παρομοιωση και δεν εχει καμια σχεση με την συζητηση. Κατι προσπαθεις να πεις αλλα δεν..RNGD έγραψε:Το να κλαίγεσαι συνέχεια για αυτό είναι σαν να κλαίγεσαι ότι βρέχεσαι ενώ είσαι στη βροχή. Ή παίζεις ή δεν παίζεις.
καπου εδω καταλαβα οτι εισαι παντελως ασχετος με το εμποριο και γενικα με την επιχειρηματικοτητα και την ελευθερη αγορα. αστο. αν κατι δεν το εχεις, καλυτερα μην εκφραζεις αποψη γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα πεις κοτσανα. παντα φιλικαgregorakis έγραψε:@Hoannis
λαθος. στη φορμουλα υπολογισμου win8 δεν συμπεριλαμβανοται ουτε καν τα bounce. σαν xp ναι, θα παρει αλλα win8 θα παρει ενα παπαρι.gregorakis έγραψε:άρα λοιπόν το παράδειγμα με το maus που αναφέρεις δεν ισχύει, δηλαδή αν το maus δεν κάνει αρκετό dmg αλλά βοηθήσει την ομάδα του να νικήσει κρατώντας το flank τότε θα πάρει περισσότερο xp από τα αντίπαλα άρματα ακόμα κι αν αυτά έκαναν περισσότερο dmg ...
fc_rex- Αριθμός μηνυμάτων : 29
Μιας και προαναφέρατε κάποιοι το Sandbox Rebalance ( http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/sandbox-server-global-rebalance/ ) που θα βγάλουν...σκεφτήκατε ότι ενώ ξέρουν πόσο πολύ έχουν χαλάσει το game και τα mechanics του....πως ήδη τρέχουν να μαζέψουν το κόσμο που χάνουν τόσο καιρό με τις ηλιθιότητες που έχουν κάνει μπρος στο χρήμα????Εγώ πάλι γιατί μυρίζομαι ότι ετοιμάζουν πουστιά για να βγάζουν πάλι φράγκα πίσω από όλο αυτο?????
Increase the importance of armour in the game. Currently, armour is significantly less important than speed and firepower. We would like to make armour more relevant in battle.
Τι θέλει να πεί εδώ ο ποιητής?μήπως ότι η πραγματική θωράκιση (όχι μόνο στα χαρτιά δλδ) είχε παντελώς nerfαριστεί στο πάτωμα και σε συνδυασμό με τα χρυσά βλήματα (που φυσικά "ποτέ" δεν θα βγάλουν απο το game,αλλά πρόκειται να "τροποποιήσουν" τον τρόπο διάτρησης τους και την ευστοχία τους..βλέπε παρακάτω...) κατέστρεψαν τον μέχρι καποτε ορθό τρόπο σκόπευσης και τρόπου παιξίματος που υπήρχε εναντια κάθε κατηγορία αρμάτων ξεχωριστά?
Reduce the cost of mistakes made by players in battle. We are going to encourage players to fight actively in battle. Increasing the role of armour will allow players to fight, without being afraid of going to the Garage right after being spotted, as to penetrate the tank from a distance will be much harder.
Decrease the risk of being focused from afar. Increased armour importance should increase player survivability at far distances, even when focused by several enemies. Covering directions and focusing spotted vehicles will become less effective, because it’ll be harder to penetrate armour at long distances.
The goal of the new system is to decrease the risk of being destroyed with one shot and increase the importance of the amount of damage a gun can cause per minute.
Με αυτά τα παραπάνω γιατί κάτι μου λέει ότι τα TΑΝΚ DESTROYER ΚΑΙ ΤΑ ARTY ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ????
Decrease combat distance. Long-range clashes should not be the ultimate way to win battles for the majority of vehicles. Vehicles should perform certain roles: shielding allies, soaking fire, pushing through the defence, etc.
Εδώ είναι το αστείο της υπόθεσης...Το να βοηθάς τους συμπαίκτες σου και να φτιάξεις ένα fire line π.χ. δεν είχε ποτέ να κάνει με την απόσταση....μάλλον ευκαιρία-δικαιολογία έψαχναν πάλι για να αλλάξουν τα mechanics του παιχνιδιού και βρήκαν την ευκαιρία αυτη με τόσες γκρίνιες για τους καμπεροwin8άδες και την μηδενική θωράκιση των αρμάτων που "ήδη είχαν εις γνώσην τους nerfάρει" (Τρυπάω στα 500μέτρα τα πάντα φορτωμένος με χρυσές)!!!
Improved gameplay experience. The changes to armour penetration at a distance will encourage players to put in more effort if victory is to be achieved.
Εδώ τώρα τι θέλει να πεί ο ποιητής θα παίζω με το TD στα 100 μέτρα για να τρυπήσω αλλιώς θα περιμένω 30 δεύτερα να γεμίζω για να την ξαναχάσω τη βολή???
Έχει να πέσει πολύ κλάμα λέμεεεεεεε.....τα bounce τα critical και τα ghost cell θα πάρουν φωτιές λέμεεεεεεε...!!
Increase the importance of armour in the game. Currently, armour is significantly less important than speed and firepower. We would like to make armour more relevant in battle.
Τι θέλει να πεί εδώ ο ποιητής?μήπως ότι η πραγματική θωράκιση (όχι μόνο στα χαρτιά δλδ) είχε παντελώς nerfαριστεί στο πάτωμα και σε συνδυασμό με τα χρυσά βλήματα (που φυσικά "ποτέ" δεν θα βγάλουν απο το game,αλλά πρόκειται να "τροποποιήσουν" τον τρόπο διάτρησης τους και την ευστοχία τους..βλέπε παρακάτω...) κατέστρεψαν τον μέχρι καποτε ορθό τρόπο σκόπευσης και τρόπου παιξίματος που υπήρχε εναντια κάθε κατηγορία αρμάτων ξεχωριστά?
Reduce the cost of mistakes made by players in battle. We are going to encourage players to fight actively in battle. Increasing the role of armour will allow players to fight, without being afraid of going to the Garage right after being spotted, as to penetrate the tank from a distance will be much harder.
Decrease the risk of being focused from afar. Increased armour importance should increase player survivability at far distances, even when focused by several enemies. Covering directions and focusing spotted vehicles will become less effective, because it’ll be harder to penetrate armour at long distances.
The goal of the new system is to decrease the risk of being destroyed with one shot and increase the importance of the amount of damage a gun can cause per minute.
Με αυτά τα παραπάνω γιατί κάτι μου λέει ότι τα TΑΝΚ DESTROYER ΚΑΙ ΤΑ ARTY ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ????
Decrease combat distance. Long-range clashes should not be the ultimate way to win battles for the majority of vehicles. Vehicles should perform certain roles: shielding allies, soaking fire, pushing through the defence, etc.
Εδώ είναι το αστείο της υπόθεσης...Το να βοηθάς τους συμπαίκτες σου και να φτιάξεις ένα fire line π.χ. δεν είχε ποτέ να κάνει με την απόσταση....μάλλον ευκαιρία-δικαιολογία έψαχναν πάλι για να αλλάξουν τα mechanics του παιχνιδιού και βρήκαν την ευκαιρία αυτη με τόσες γκρίνιες για τους καμπεροwin8άδες και την μηδενική θωράκιση των αρμάτων που "ήδη είχαν εις γνώσην τους nerfάρει" (Τρυπάω στα 500μέτρα τα πάντα φορτωμένος με χρυσές)!!!
Improved gameplay experience. The changes to armour penetration at a distance will encourage players to put in more effort if victory is to be achieved.
Εδώ τώρα τι θέλει να πεί ο ποιητής θα παίζω με το TD στα 100 μέτρα για να τρυπήσω αλλιώς θα περιμένω 30 δεύτερα να γεμίζω για να την ξαναχάσω τη βολή???
Έχει να πέσει πολύ κλάμα λέμεεεεεεε.....τα bounce τα critical και τα ghost cell θα πάρουν φωτιές λέμεεεεεεε...!!
πολύ δυσάρεστα τα νέα.babis2015 έγραψε:Μιας και προαναφέρατε κάποιοι το Sandbox Rebalance ( http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/sandbox-server-global-rebalance/ ) που θα βγάλουν...σκεφτήκατε ότι ενώ ξέρουν πόσο πολύ έχουν χαλάσει το game και τα mechanics του....πως ήδη τρέχουν να μαζέψουν το κόσμο που χάνουν τόσο καιρό με τις ηλιθιότητες που έχουν κάνει μπρος στο χρήμα????Εγώ πάλι γιατί μυρίζομαι ότι ετοιμάζουν πουστιά για να βγάζουν πάλι φράγκα πίσω από όλο αυτο?????
Αν μειωθεί η διατρητικότητα από απόσταση εκτός από τα spg-TD καταντάει ανούσιος και ο ρόλος των σπότερ.
Γιατί να αναψεις τον αντίπαλο και να ρισκάρεις όταν το κάμπινγκ δεν μπορεί να τον διατρήσει?
Για μένα να τεθεί όριο στις χρυσές.
NIAM_NIAM- Αριθμός μηνυμάτων : 13
Για το mm.
Πιστεύω ότι έχει χειροτερέψει.
Στο μεταξύ έχουν αυξηθεί και οι μάχες όπου η ομάδα εξαυλώνεται στο πρώτο λεπτό. Πραγματικά απίστευτες καταστάσεις.
Στο μεταξύ έχουν αυξηθεί και οι μάχες όπου η ομάδα εξαυλώνεται στο πρώτο λεπτό. Πραγματικά απίστευτες καταστάσεις.
NIAM_NIAM- Αριθμός μηνυμάτων : 13
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πώ πολλά περισσότερα απόσα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα βίντεο....ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ!!!!!ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!
NIAM_NIAM έγραψε:Για το mm.
Αυτό έχει να κάνει και με τα aimbots, παλιά έτρεχες με 60χλμ/ώρα στη Μαλίνκβα και σε πετύχαινε μία βολή στις 50. Τώρα ότι μούλος είναι απέναντι σε πετυχαίνει με την πρώτη
Σελίδα 4 από 32 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 32
Παρόμοια θέματα
» MM & RNG ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΤΟΥ GAME!!!
» cant load the game
» Έρχονται νέα game modes
» New Game Naval Action
» in game channel "greek WOT"
» cant load the game
» Έρχονται νέα game modes
» New Game Naval Action
» in game channel "greek WOT"