Ευγενης και κοσμια συμπεριφορα μεταξυ Ελληνων
+6
babis2015
RNGD
Dennis20vt
mparek4
blsbill
GREEK_STEEL
10 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 4
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Ευγενης και κοσμια συμπεριφορα μεταξυ Ελληνων
Αυτα εχει μεχρι στιγμης ο λογαριασμος μου για οτι αλλη πληροφορια κοιτα την καρτελα μου στο game η στειλρ μου μηνυμα
kick1995- Αριθμός μηνυμάτων : 49
babis2015 έγραψε:Εσύ έχεις τη βλακεία που είπαμε...έχεις μεγάλο θέμα με τα χρώματα και την αχρωματοψία...άστο τώρα...να πάρεις ειδικά γυαλιά πολύχρωμα να βλέπεις γκάβακα...έχεις μπερδέψει τα χρώματα με τους ανθρώπους...κανονικά είσαι για μεγάλο ξεφτίλισμα...αλλά σε σώζει το ότι υπάρχουν κι άλλοι με την αρρώστεια και βγαίνεις αλώβητος και τα περνάς τα σχόλια σαν τη κλανιά...πλαγίως...@blsbill έγραψε:enan enan mas ksetripwnei.na dw to xeri sou na sou pw to moira sou eine o babis.
Babi thelw kai mena na mou kaneis mia anaskopisi. giati gamaw kai dernw kai thelw na mou vgaleis ta aplyta sti fora.thelw na mou peis ti ekana stous PNX-A, giati me kickaran oi ORLY kai ti pextike kai emeina ektos apo tous GRTG kai tous TOKI.Το θέμα είναι ότι και απο τις 2 που έφυγες κάτι παραπάνω απο σένα κάνουν....να το κοιτάξεις αυτό πάντως....κάτι θα φταίει μάλλον!?!@RNGD έγραψε:Έχω τις ατομικές μου φιλοδοξίες και για αυτό το λόγο έφυγα από τους KISS, έφυγα επίσης από το καράβι που το βούλιαζε ο βλαχο-commander στους GRBB. Και ασφαλώς έφυγα κατά τον βλαχο-commander σαν αποτυχημένος. Γι αυτό του έχωσα 40 θέσεις στο event με ομάδα με -400 wn8. Τουλάχιστον ο βλαχο-commander, κατάλαβε ότι δεν το έχει, έδωσε αλλού το clan και δες τι ωραία που πάει; 6 provinces στα 10αρια και μπράβο τους.Μπετόβλακας...στουρνάρι και στόκος...τέλος.....@RNGD έγραψε:Εσύ όμως με θεωρείς noobά. Γιατί είσαι σε clan που δεν βρίσκεται στο χάρτη καν. Γιατί δεν παίζεις CW και προφανώς, το 75-80% που παίζω μέχρι τώρα στο season και οι 8 περιοχές που έχουμε είναι λίγο.
Τέλος, αν είμαι μάγκας και μπορώ να διαθέτω για κάποια χόμπι μου χρήματα, εσένα τι σε χαλάει; Σου φαίνονται πολλά 15 ευρώ το μήνα; Εμένα όχι, γιατί μπορώ.
Σε είπα εγώ nooba?διάβασες τι έγραψα παραπάνω ότι κράζεις τους άλλους νουμπάδες και ντομάτες ενώ ήσουν και σύ ντομάτα κάποτε και αγόρασες account?
το ότι το παίζετε έξυπνοι και "εσύ" ειδικά ότι βγάζεις λεφτά απο το game..ενώ πρώτα έχεις δώσει τα κέρατά σου.....είναι σαν να πάω να πάρω ένα LADA 20000ευρώ και να το παίζω μάγκας στους άλλους, αλλά οι άλλοι το πήραν 500ευρώ απο το γείτονα..πως είμαι μάγκας λοιπόν όταν εγώ έδωσα 20000ευρώ και οι άλλοι 500 για το ίδιο προϊόν..??κατάλαβες λοιπόν τι είσαι..δεν είσαι μάγκας..ούτε είσαι απλός βλάκας.....είσαι ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ....πάρτο χαμπάρι...γιτί πρώτα τα έσκασες και μετά έφτασες στο σημείο να στα δίνει τσάμπα τα credit και τα gold το game...και δεν είναι 15 ευρώ μόνο γίδι....αλλού αυτά λοιπόν....
Με το δικό σου/σας σκεπτικό λοιπόν αν άυριο εγώ παίζω στα 3000 πάω και παίρνω ένα στα 3000 και μετά μπαίνω και σε κράζω άνετα νοομπά όπου γουστάρω σωστά?και στο game και στην clan και στα φόρουμ και παντού και είμαστε οκ μετά σωστά?φίλοι?την έχω μεγαλύτερη και μακρύτερη μετά για να στην πετάω στη μάπα??
Μπαμπη εισαι βλακας!
Dennis20vt- Αριθμός μηνυμάτων : 155
babis2015 έγραψε:Το θέμα είναι ότι και απο τις 2 που έφυγες κάτι παραπάνω απο σένα κάνουν....να το κοιτάξεις αυτό πάντως....κάτι θα φταίει μάλλον!?!Μπετόβλακας...στουρνάρι και στόκος...τέλος.....@RNGD έγραψε:Εσύ όμως με θεωρείς noobά. Γιατί είσαι σε clan που δεν βρίσκεται στο χάρτη καν. Γιατί δεν παίζεις CW και προφανώς, το 75-80% που παίζω μέχρι τώρα στο season και οι 8 περιοχές που έχουμε είναι λίγο.
Τέλος, αν είμαι μάγκας και μπορώ να διαθέτω για κάποια χόμπι μου χρήματα, εσένα τι σε χαλάει; Σου φαίνονται πολλά 15 ευρώ το μήνα; Εμένα όχι, γιατί μπορώ.
Σε είπα εγώ nooba?διάβασες τι έγραψα παραπάνω ότι κράζεις τους άλλους νουμπάδες και ντομάτες ενώ ήσουν και σύ ντομάτα κάποτε και αγόρασες account?
το ότι το παίζετε έξυπνοι και "εσύ" ειδικά ότι βγάζεις λεφτά απο το game..ενώ πρώτα έχεις δώσει τα κέρατά σου.....είναι σαν να πάω να πάρω ένα LADA 20000ευρώ και να το παίζω μάγκας στους άλλους, αλλά οι άλλοι το πήραν 500ευρώ απο το γείτονα..πως είμαι μάγκας λοιπόν όταν εγώ έδωσα 20000ευρώ και οι άλλοι 500 για το ίδιο προϊόν..??κατάλαβες λοιπόν τι είσαι..δεν είσαι μάγκας..ούτε είσαι απλός βλάκας.....είσαι ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ....πάρτο χαμπάρι...γιτί πρώτα τα έσκασες και μετά έφτασες στο σημείο να στα δίνει τσάμπα τα credit και τα gold το game...και δεν είναι 15 ευρώ μόνο γίδι....αλλού αυτά λοιπόν....
Με το δικό σου/σας σκεπτικό λοιπόν αν άυριο εγώ παίζω στα 3000 πάω και παίρνω ένα στα 3000 και μετά μπαίνω και σε κράζω άνετα νοομπά όπου γουστάρω σωστά?και στο game και στην clan και στα φόρουμ και παντού και είμαστε οκ μετά σωστά?φίλοι?την έχω μεγαλύτερη και μακρύτερη μετά για να στην πετάω στη μάπα??
Μπάμπη, πως μπορεί μια ολόκληρη ομάδα να είναι συγκρίσιμο μέγεθος με ---->1<----παίχτη; Δηλαδή, αν φύγω από τους Joker και πάω σε ένα clan που βρίσκεται στα 10άρια στο χάρτη αυτή τη στιγμή, τι θα με κάνει; Εμένα καλύτερο από μία ομάδα 100 παιχτών;
Είσαι βλάκας.
Ο μόνος τρόπος για να βγάλεις λεφτά από το παιχνίδι, είναι να παίζεις ESL σε κορυφαίο επίπεδο ή να παίζεις στοίχημα (το ήξερες ότι έχει betting sites για online games?). Είπα ποτέ ότι κάνω ένα από τα 2; Μπερδεύεις τον συσχετισμό μεταξύ πραγματικού χρήματος και του in game currency σε credits-gold. Με τα credits-gold δεν αγοράζεις να φας βλάκα.
Είσαι βλάκας.
Επιμένεις ότι το έχω αγοράσει το account.
Αυτό είναι ένα ένα screenshot από όταν άλλαξα nickname το 2011. Όπως σε είπα, ήμουν on and off στο παιχνίδι γιατί έπαιζα άλλα παιχνίδια. Το μόνο στο οποίο δεν θυμόμουν σωστά, ήταν η ημερομηνία αλλαγής του nickname που δεν έγινε ο 2013-2014 αλλά πολύ νωρίτερα το 2011. Τώρα βέβαια, θα προσπαθήσεις να με πείσεις, ότι είμαι ο photoshop master και ότι το έχω αλλάξει για να κρύψω και καλά ότι έχω αγοράσει account γιατί το βγάζεις εσύ με τη φαντασία σου. Αλλά όπως δεν καταλαβαίνεις...
Είσαι βλάκας.
Επειδή επιμένεις ότι αν αγοράσεις account από κάποιον από τους FAME πχ, θα παίζεις στους FAME. Είσαι βλάκας πάλι. Γιατί αγόρι μου, δεν έχει σημασία αυτό, αλλά η τελευταία σου μάχη. Αν σήμερα δεν παίζεις αρκετά καλά για το επίπεδο που ζητάς να παίξεις, αύριο έχεις φύγει.
Είσαι βλάκας.
Νομίζεις ότι μπορείς να παίξεις σαν Μπάμπης με 3000 WN8 χωρίς stat padding.
Είσαι βλάκας.
Τέλος, το κόμπλεξ κατωτερότητας με τα στατιστικά, το έχεις εσύ. Όπως έχεις ήδη δει, δεν είμαι ρατσιστής. Την έχω πει στο Λάσκα που είναι καλύτερος παίχτης από εμένα γιατί ήταν βλαχο-commander, τη λέω και σε σένα γιατί
Είσαι βλάκας.
Άντε φάε κερασμένο ένα διπλό χαρ τρικ. Θα πάω στο gym τώρα να κάνω κορμί λολ. Αν καταφέρω να κάνω κορμί και καλά. Το καλοκαίρι στην παραλία πρέπει να με κοροϊδεύει ο κόσμος γιατί έχει και κόσμο που δεν πληρώνει και δουλεύει στην οικοδομή σωστά;
Είσαι βλάκας (αυτό το τελευταίο είναι τσάμπα)
RNGD- Αριθμός μηνυμάτων : 392
Μπάμπη άσχετο, ξέρεις τσέχικα;
Προφανώς απέτυχες στο ellada και το βάφτισες "φιλοδοξία" τώρα το να κάνεις καριέρα έξω σαν FC....Ω ναι είσαι ένας αποτυχημένος εδώ....@RNGD έγραψε:Μπάμπη, πως μπορεί μια ολόκληρη ομάδα να είναι συγκρίσιμο μέγεθος με ---->1<----παίχτη; Δηλαδή, αν φύγω από τους Joker και πάω σε ένα clan που βρίσκεται στα 10άρια στο χάρτη αυτή τη στιγμή, τι θα με κάνει; Εμένα καλύτερο από μία ομάδα 100 παιχτών;
Είσαι βλάκας.
@RNGD έγραψε:Αυτό είναι ένα ένα screenshot από όταν άλλαξα nickname το 2011. Όπως σε είπα, ήμουν on and off στο παιχνίδι γιατί έπαιζα άλλα παιχνίδια. Το μόνο στο οποίο δεν θυμόμουν σωστά, ήταν η ημερομηνία αλλαγής του nickname που δεν έγινε ο 2013-2014 αλλά πολύ νωρίτερα το 2011. Τώρα βέβαια, θα προσπαθήσεις να με πείσεις, ότι είμαι ο photoshop master και ότι το έχω αλλάξει για να κρύψω και καλά ότι έχω αγοράσει account γιατί το βγάζεις εσύ με τη φαντασία σου. Αλλά όπως δεν καταλαβαίνεις...
Είσαι βλάκας.
Επειδή επιμένεις ότι αν αγοράσεις account από κάποιον από τους FAME πχ, θα παίζεις στους FAME. Είσαι βλάκας πάλι. Γιατί αγόρι μου, δεν έχει σημασία αυτό, αλλά η τελευταία σου μάχη. Αν σήμερα δεν παίζεις αρκετά καλά για το επίπεδο που ζητάς να παίξεις, αύριο έχεις φύγει.
Είσαι βλάκας.
Νομίζεις ότι μπορείς να παίξεις σαν Μπάμπης με 3000 WN8 χωρίς stat padding.
Είσαι βλάκας.
Τέλος, το κόμπλεξ κατωτερότητας με τα στατιστικά, το έχεις εσύ. Όπως έχεις ήδη δει, δεν είμαι ρατσιστής. Την έχω πει στο Λάσκα που είναι καλύτερος παίχτης από εμένα γιατί ήταν βλαχο-commander, τη λέω και σε σένα γιατί
Είσαι βλάκας.
Τα stat padding και τις μαλ*κίες αυτές και δεν τις κάνω και δεν μαρέσουν όπως κάνουν μερικοί εδω μέσα...βλέπε @dennis κτλ...δε με ενδιαφέρει το όλο θέμα αν με ενδιέφερε θα ασχολούμουν...εσείς που ασχολείστε όμως με αυτό και που χαρακτηρίζετε τον κόσμο βάση χρώματος είστε ένα μάτσο ηλίθιοι που δεν έχουν άλλο τρόπο επίδειξης της υπεροψίας τους και επιβολής του λόγου τους πέρα απο αυτό....για λύπηση που λέμε RL!
αν θες λοιπον να λαμβάνουμε τα στατιστικά ως δεδομένο για να αρθρώνουμε λόγο στο φόρουμ ή οπουδήποτε, σου ξαναλέω ότι αν έπαιρνα π.χ. ένα acc στα 2000-3000 και έπαιζα και γώ τόσο με τα δικά σας τα μυαλά θα έπρεπε να σε έλεγα noobaκο και άσχετο ετσι? με αυτή τη λογική δε θέλετε να πηγαίνουμε λοιπόν?όποιος τα έχει πιο "μεγάλα" στο παιχνίδι αρθρώνει και "λόγο" σωστά?
Μη μου λες για ρατσισμό γιατί εσύ αυτό το κάνεις ήδη και αποκαλείς κάποιον που δεν τον ξέρεις ή χωρίς να έχει το χρώμα που σου αρέσει ντομάτα και βλάκα....ενω ουσιαστικά είσαι ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ!!!
Και στο Λάσκα προφανώς έχεις άλλους λόγους για να την πεις...σε μένα βρίκες την πιπίλα "ντομάτα" στατς κτλ...και μετά το αλλάξαμε και το κάναμε Βλάκας....οκ.....
Δε μπορώ να ξέρω τι έχει χαλάσει ο καθένας ατομικά και σε πόσο χρόνο και δε με ενδιαφέρει...το παράδειγμα το έθεσα για κάποιον π.χ. που έφτιαξε 2ο λογαριασμο και πήρε και premium tanks κτλ ενώ είχε ήδη λογαριασμό στα 1600win8.......για να φαίνεται unicum και να την λέει στις "ντοματες" ή να φαίνεται παικταράς στους υπόλοιπους ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο κομπλεξισμού και βλακείας!@kick1995 έγραψε:se 4 χρονια που παοζω εχω χαλασει 200€
Τα 2 πρωτα χρονια δεν τα μετραω γτ ημουν νοοβας......οποτε πες 200€ σε 2 χρονια 200/24=8.8€ το μηνα
Τωρα εγω δεν κοροιδεψα κανεναν χωρις λογο αν μου ερχεταο ο νοοβας με 4000PR στις 25000 τοτε ναι θα του την πω του χαλβα......μου αρεσει παντως που δν ασχολεισαι με την τσεπη των αλλως και λες οτι εγω και ο RNGD ριχνουμε ενα μισθο το μηνα....lol...
Το ότι απο κεί και πέρα η WG σαν εταιρεία είναι στα top των πιο κερδοφορων επιχειρήσεων παγκοσμίως κάτι πρέπει να λέει στο τι πραγματικά πάει στις τσέπες τους απο 1 παιχνίδι.....μετά λέμε το mm δεν με έβγαλε καλά....ρε γαμωτο το RNG δεν με πήγε σαυτή τη μάχη έχασα και τις 5 βολές με το B-C πάνω στο κώλο του leopard....μετά, πω ρε φίλε 4 άρτυ απέναντι στη μάχη....με πήρε μονόβολο το TD με βολή στην ερπύστρια...LoL....
Έχει πέσει όλη η μαθηματική ομάδα της Ρωσίας μέσα μπρος τα φράγκα και εμείς εδώ ευτυχισμένοι δυστυχείς.....αρε να χα κανα θείο Ρώσο στη WG.....καλά θα ήταν....
και μη ξεχνίεστε παιδιά κάθε νέο patch τα update στα mods/warpack!!!
Λοιπόν χόρτασα τυράκια...τα λέμε..
babis2015- Αριθμός μηνυμάτων : 511
Μπάμπη...είναι περίεργο το τι μπορεί να βρει κάποιος κάνοντας ένα απλό google το :Babis0SougiaS"
Μπορεί να βρει ένα παλικαράκι από την Καρδίτσα ας πούμε στο FB. Μπορεί να βρει ένα φασιστάκο στο you tube με αρκετά like σε βιντεάκια της ΧΑ.
Μπορεί επίσης να δει, αρκετά ποστ στο τσέχικο forum όπως για παράδειγμα εδώ
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/436237-rozmach-lahkych-tankov/page__st__20#topmost
Ξέρεις τι λέω; Δεν με νοιάζει που αγόρασες με πραγματικά χρήματα κάποιο τσέχικο account. Δεν με νοιάζει καν που έσκασες 2500 gold (15 ευρά) για το rename του account. Δεν με νοιάζει καν που παίζεις με χαμηλά tiers για ν σώσεις την κατρακύλα.
Πως ακριβώς κατηγορείς τους άλλους για κάτι τέτοιο; Πως κατηγορείς αυτούς που περνάνε το χρόνο τους σε ένα χόμπι; Ενώ εσύ ο ίδιος το κάνεις;
Πόσα ακριβώς ευρά κλαίς Μπάμπη;
Μπάμπη είσαι τελικά πάρα πολύ βλάκας.
Μπορεί να βρει ένα παλικαράκι από την Καρδίτσα ας πούμε στο FB. Μπορεί να βρει ένα φασιστάκο στο you tube με αρκετά like σε βιντεάκια της ΧΑ.
Μπορεί επίσης να δει, αρκετά ποστ στο τσέχικο forum όπως για παράδειγμα εδώ
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/436237-rozmach-lahkych-tankov/page__st__20#topmost
Ξέρεις τι λέω; Δεν με νοιάζει που αγόρασες με πραγματικά χρήματα κάποιο τσέχικο account. Δεν με νοιάζει καν που έσκασες 2500 gold (15 ευρά) για το rename του account. Δεν με νοιάζει καν που παίζεις με χαμηλά tiers για ν σώσεις την κατρακύλα.
Πως ακριβώς κατηγορείς τους άλλους για κάτι τέτοιο; Πως κατηγορείς αυτούς που περνάνε το χρόνο τους σε ένα χόμπι; Ενώ εσύ ο ίδιος το κάνεις;
Μπάμπη είσαι τελικά πάρα πολύ βλάκας.
Δε κλαίω για κανένα ευρώ γιατί δεν έχω σκάσει κανένα ευρώ πέρα απο ένα light premium...όλα τα άλλα είναι παπ*ριές...ουτε με ΧΑ έχω σχέση ούτε με Fb ούτε με youtube...σου είπα υπάρχουν και οι ανταλλαγές..κάνε καμια ερευνα και θα βρείς μπόλικα trades...
Το ότι λειτουργείς έτσι εσύ όπως και οι υπόλοιποι όπως ανέφερα δεν αλλάζει τη ρατσιστική συμπεριφορά εντός και εκτός game...
ο Νουμπάς του 1200 + κάτω βρίζει....ο Unicum δε βρίζει
ο Κόκκινος και ο πορτοκαλιός είναι νουμπάδες και δε πρέπει να μιλάνε...μιλάνε μόνο οι μπλέ και πάνω...lol
Εμείς δε βάζουμε mod έχουμε skill....δεν τα έχουμε ανάγκη...πάλι lol
Όλοι ξεκίνησαν και έβγαζαν φράγκα με 10ευρώ το μήνα στο game χωρίς premium άρματα-mods-boost απο clan...yeah sure...
Χορτάσαμε ψώνια και επιδειξίες στο forum...και αποτυχημένους σαν κι εσένα.....καλή συνέχεια στα skirmish και καλές αυτοκτονίες..
ψοφάς με στυλ πάντως
Βίντεο γιατί ανεβάζεις αφού ξέρεις ότι βλέπουν το φόρουμ 10άτομα και δεν μπαίνουν και νέοι παίκτες καθημερινα.....για να κάνεις εντύπωση στο Λάσκα και τον Tyrael? είσαι μεγάλο νούμερο το ξαναλέω...βρες κάτι να ασχοληθείς όσο είσαι νέος....την έχεις κάνει λάστιχο πια!
Το ότι λειτουργείς έτσι εσύ όπως και οι υπόλοιποι όπως ανέφερα δεν αλλάζει τη ρατσιστική συμπεριφορά εντός και εκτός game...
ο Κόκκινος και ο πορτοκαλιός είναι νουμπάδες και δε πρέπει να μιλάνε...μιλάνε μόνο οι μπλέ και πάνω...lol
Όλοι ξεκίνησαν και έβγαζαν φράγκα με 10ευρώ το μήνα στο game χωρίς premium άρματα-mods-boost απο clan...yeah sure...
Χορτάσαμε ψώνια και επιδειξίες στο forum...και αποτυχημένους σαν κι εσένα.....καλή συνέχεια στα skirmish και καλές αυτοκτονίες..
ψοφάς με στυλ πάντως
Δεν κατηγορώ αυτους που περνάνε το χρόνο τους σε ένα χόμπι.....κατηγορώ εσένα ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ και αντίστοιχους με σένα που ενώ τα σκάνε χοντρά και έχουν φάει και τη φάπα της αρκούδας στο παρελθόν μετά κατηγορούν άλλους για ασχετοσύνη και το παίζουν μάγκες λέγοντας νουμπάδες όσους δεν συμφωνούν μαζί τους....στο χω πει σε 10 ποστ τώρα αλλα μονίμως το προσπερνάς....@RNGD έγραψε:Πως ακριβώς κατηγορείς τους άλλους για κάτι τέτοιο; Πως κατηγορείς αυτούς που περνάνε το χρόνο τους σε ένα χόμπι; Ενώ εσύ ο ίδιος το κάνεις;
Βίντεο γιατί ανεβάζεις αφού ξέρεις ότι βλέπουν το φόρουμ 10άτομα και δεν μπαίνουν και νέοι παίκτες καθημερινα.....για να κάνεις εντύπωση στο Λάσκα και τον Tyrael? είσαι μεγάλο νούμερο το ξαναλέω...βρες κάτι να ασχοληθείς όσο είσαι νέος....την έχεις κάνει λάστιχο πια!
babis2015 έγραψε:Δε κλαίω για κανένα ευρώ γιατί δεν έχω σκάσει κανένα ευρώ πέρα απο ένα light premium...όλα τα άλλα είναι παπ*ριές...ουτε με ΧΑ έχω σχέση ούτε με Fb ούτε με youtube...σου είπα υπάρχουν και οι ανταλλαγές..κάνε καμια ερευνα και θα βρείς μπόλικα trades...
ψοφάς με στυλ πάντως
Δεν κατηγορώ αυτους που περνάνε το χρόνο τους σε ένα χόμπι.....κατηγορώ εσένα ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ και αντίστοιχους με σένα που ενώ τα σκάνε χοντρά και έχουν φάει και τη φάπα της αρκούδας στο παρελθόν μετά κατηγορούν άλλους για ασχετοσύνη και το παίζουν μάγκες λέγοντας νουμπάδες όσους δεν συμφωνούν μαζί τους....στο χω πει σε 10 ποστ τώρα αλλα μονίμως το προσπερνάς....@RNGD έγραψε:Πως ακριβώς κατηγορείς τους άλλους για κάτι τέτοιο; Πως κατηγορείς αυτούς που περνάνε το χρόνο τους σε ένα χόμπι; Ενώ εσύ ο ίδιος το κάνεις;
ναι Μπάμπη, αλλά κοίτα τώρα τι έγινε.
Με κατηγόρησες ότι έχω αγοράσει account . Σου απέδειξα ότι δεν έχω αγοράσει account.
Αποκαλείς χαζούς όσους έχουν δώσει χρήματα για ένα χόμπι τους. Ενώ έχεις δώσει και ο ίδιος! Δεν έχει σημασία πόσα, έχεις δώσει.
Κατηγόρησες άλλους ότι κάνουν 2α accounts ενώ σου εξηγούν ότι το έχουν κάνει για να έχουν ξεκλείδωτα άρματα για CWs (πχ έχω 3 άρματα κλειδωμένα αυτή τη στιγμή).
Και έρχεσαι εσύ, που κατηγορείς τους άλλους για stat padding με το τσέχικο το account το οποίο το πήρες γιατί Μπάμπη; Έχει σημασία το πως το πήρες Μπάμπη; Καμία. Το πήρες γιατί έχεις τρελό κόμπλεξ κατωτερότητας για κάτι στατιστικά.
Και λες ότι δεν έσκασες χρήματα, Έλα όμως που τα ακούμπησες μια χαρά για την αλλαγή ονόματος, 2500 gold είναι αυτά.
Και να σε πω και κάτι άλλο. Αυτά που λες περί mods aimbots κλπ; Ποιος μπορεί να σε πιστέψει ότι και εσύ ο ίδιος δεν έχεις (που έχεις).
Αφού είσαι ψευτοθόδωρος.
Έχεις παραδεχτεί ότι έχεις κάνει οτιδήποτε κατηγορείς τους άλλους (πλην των aimbots αλλά και ποιος να σε πιστέψει).
και αυτά που λες περί FB; είσαι τόσο βλάκας που έχεις ακριβώς το ίδιο mail. Το ίδιο ακριβώς με αυτό που έκανες και το account. Το ίδιο ακριβώς που χρησιμοποιείς και στο youtube επίσης
Και λογικά, είσαι τόσο βλάκας που και password αυτό θα βάζεις.
Και Μπάμπη, το τι είμαι εγώ στο game, ένα check στο χάρτη, 9 provinces με ομάδα του 1700. Δεν είμαι κανένας γαμάτος παίχτης Μπάμπη.
Απλά καλύτερος από εσένα
Και εσύ Μπάμπη είσαι βλάκας
btw...Μπάμπη, αυτό που σε βαραίνει το βλέφαρο, είναι τα φλόκια μου.
@RNGD έγραψε:ναι Μπάμπη, αλλά κοίτα τώρα τι έγινε.
Με κατηγόρησες ότι έχω αγοράσει account . Σου απέδειξα ότι δεν έχω αγοράσει account.
Αποκαλείς χαζούς όσους έχουν δώσει χρήματα για ένα χόμπι τους. Ενώ έχεις δώσει και ο ίδιος! Δεν έχει σημασία πόσα, έχεις δώσει.
Κατηγόρησες άλλους ότι κάνουν 2α accounts ενώ σου εξηγούν ότι το έχουν κάνει για να έχουν ξεκλείδωτα άρματα για CWs (πχ έχω 3 άρματα κλειδωμένα αυτή τη στιγμή).
Και έρχεσαι εσύ, που κατηγορείς τους άλλους για stat padding με το τσέχικο το account το οποίο το πήρες γιατί Μπάμπη; Έχει σημασία το πως το πήρες Μπάμπη; Καμία. Το πήρες γιατί έχεις τρελό κόμπλεξ κατωτερότητας για κάτι στατιστικά.
Και λες ότι δεν έσκασες χρήματα, Έλα όμως που τα ακούμπησες μια χαρά για την αλλαγή ονόματος, 2500 gold είναι αυτά.
Και να σε πω και κάτι άλλο. Αυτά που λες περί mods aimbots κλπ; Ποιος μπορεί να σε πιστέψει ότι και εσύ ο ίδιος δεν έχεις (που έχεις).
Αφού είσαι ψευτοθόδωρος.
Έχεις παραδεχτεί ότι έχεις κάνει οτιδήποτε κατηγορείς τους άλλους (πλην των aimbots αλλά και ποιος να σε πιστέψει).
και αυτά που λες περί FB; είσαι τόσο βλάκας που έχεις ακριβώς το ίδιο mail. Το ίδιο ακριβώς με αυτό που έκανες και το account. Το ίδιο ακριβώς που χρησιμοποιείς και στο youtube επίσης
Και λογικά, είσαι τόσο βλάκας που και password αυτό θα βάζεις.
Και Μπάμπη, το τι είμαι εγώ στο game, ένα check στο χάρτη, 9 provinces με ομάδα του 1700. Δεν είμαι κανένας γαμάτος παίχτης Μπάμπη.
Απλά καλύτερος από εσένα
Και εσύ Μπάμπη είσαι βλάκας
btw...Μπάμπη, αυτό που σε βαραίνει το βλέφαρο, είναι τα φλόκια μου.
Λέγε εσύ τα δικά σου και γω θα λέω τα δικά μου.
Ξέρεις πόσους babis έχει?το ξ'ερω ότι είσαι πονεμένο και θες να ξεσπάσεις την αποτυχία σου στα εγχώρια....μετα τις κλωτσιές που έφαγες αλλά αυτοί που στις έριξαν μάλλον γελάνε μαζι σου παρά σε παίρνουν στα σοβαρά..κάτσε με τους σλάβους να μιλάτε κορακίστικα!
άμα θες το account μου τόσο πολύ να στο δώσω να παίξεις μη ψάχνεις άλλο...μπας και αφήσεις το πουλάκι σου λίγο...lol...
Το οτι linkares ένα ticket δε μου λέει τιποτα γιατι δεν ξέρουμε ποιος ήταν ο gala_gidas (lol) μιας και είσαι γίδι....είδα ότι είχε και Έλληνα recruiter η clan...μήπως πήρες το δικό του?η άλλου?lol
Δεν κατηγορώ αυτους που περνάνε το χρόνο τους σε ένα χόμπι ψευτράκο.....μη διαστρεβλώνεις αυτά που λέω....κατηγορώ εσένα ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ και αντίστοιχους με σένα που ενώ τα σκάνε χοντρά και 3πλα σαν καλά πελατάκια της wg και έχουν φάει και τη φάπα της αρκούδας στο παρελθόν... μετά μπαίνουν στα forum και κατηγορούν άλλους για ασχετοσύνη και το παίζουν μάγκες και παικταράδες λέγοντας νουμπάδες όσους δεν συμφωνούν μαζί τους ή έχουν άλλο χρώμα....
Στο χω πει σε 10 ποστ τώρα αλλα μονίμως το προσπερνάς....
Βίντεο γιατί ανεβάζεις αφού ξέρεις ότι βλέπουν το φόρουμ 10άτομα και δεν μπαίνουν και νέοι παίκτες καθημερινα.....για να κάνεις εντύπωση στο Λάσκα και τον Tyrael? είσαι μεγάλο νούμερο το ξαναλέω...
βρες κάτι να ασχοληθείς όσο είσαι νέος....την έχεις κάνει λάστιχο πια!
babis2015 έγραψε:Ξέρεις πόσους babis έχει?το ξ'ερω ότι είσαι πονεμένο και θες να ξεσπάσεις την αποτυχία σου στα εγχώρια....μετα τις κλωτσιές που έφαγες αλλά αυτοί που στις έριξαν μάλλον γελάνε μαζι σου παρά σε παίρνουν στα σοβαρά..κάτσε με τους σλάβους να μιλάτε κορακίστικα!
Το οτι linkares ένα ticket δε μου λέει τιποτα γιατι δεν ξέρουμε ποιος ήταν ο gala_gidas (lol) μιας και είσαι γίδι....είδα ότι είχε και Έλληνα recruiter η clan...μήπως πήρες το δικό του?η άλλου?lol
Βίντεο γιατί ανεβάζεις αφού ξέρεις ότι βλέπουν το φόρουμ 10άτομα και δεν μπαίνουν και νέοι παίκτες καθημερινα.....για να κάνεις εντύπωση στο Λάσκα και τον Tyrael? είσαι μεγάλο νούμερο το ξαναλέω...
βρες κάτι να ασχοληθείς όσο είσαι νέος....την έχεις κάνει λάστιχο πια!
Βίντεο ανεβάζω γιατί έτσι γουστάρω. deal with it. Άσε που με την τεράστια εμπειρία της ντομάτας που έχεις+ το αγοραστό τσέχικο account σου, έχει πλάκα να διαβάζω τη γνώμη σου.
Μπάμπη είσαι βλάκας.
Οπότε κάτσε...για μια στιγμή. Για το account δηλαδή...θες να πεις ότι πήγα και αγόρασα account το 2011;;;Το παιχνίδι πότε είχε βγει; Μόλις είχε πρωτοβγεί σωστά;
Α, οκ. Μπάμπη είσαι βλάκας.
Μπάμπηδες έχει πολλούς, Μπάμπηδες που αγοράζουν account, έχουν το ίδιο mail, τους λένε Αντώνη (όπως άλλωστε μου είχες γράψει στο TS) έχει λίγους.
Μπάμπη είσαι βλάκας.
Έτσι στα γρήγορα ένα χαρ τρικ. Εδώ θα είσαι εδώ θα είμαι. Με την ξεφτίλα να μην σε χαλάει, περνάμε μια χαρά εδώ μέσα ντοματούλα. Αλήθεια, ποια τα σχέδια σου για το επόμενο account που θα αγοράσεις; Αφού καταστρέψεις αυτό;
Θα το ονομάσεις Babis_o_blakas μοιάζει να ταιριάζει πολύ ωραία
Ρε σύ όταν πας και κουτουλάς τις μάντρες στα skirmish και μετά αναλύεις τη μάχη...... μου θυμίζεις κάτι κωμωδίες παλιές χωρίς ήχο σαν του ΤΣΑρλυ τσαπλιν...σαν το Χοντρό και το Λιγνό...κάτι τέτοιο ένα πράμα....@RNGD έγραψε:Έτσι στα γρήγορα ένα χαρ τρικ. Εδώ θα είσαι εδώ θα είμαι. Με την ξεφτίλα να μην σε χαλάει, περνάμε μια χαρά εδώ μέσα ντοματούλα. Αλήθεια, ποια τα σχέδια σου για το επόμενο account που θα αγοράσεις; Αφού καταστρέψεις αυτό;
Θα το ονομάσεις Babis_o_blakas μοιάζει να ταιριάζει πολύ ωραία
Γελοίος γίνεσαι εσύ με αυτά που κάνεις λοιπόν....
εγώ σου είπα δε με χαλάει ότι και να πεις...και χορτάτος είμαι και σέχω χορέψει μια χαρά...σε έφερα εκεί που ήθελα μαζί με τα κολλητάρια σου (και ακόμα τα τρως όλα..δεν έχεις αφήσει σταγόνα βρε Τζενούλα...)& όλη αυτή την όμορφη παρεούλα του forum που έχετε φτιάξει (και που όλοι ξέρουμε πίσω απο το πληκτρολόγιο τα μαχαιράκια τα έχετε έτοιμα ο ένας για τον άλλο..χι χι χι χο χοχ ο ) καλά που είμαι εγώ εδώ τώρα και είστε πάλι όλοι φίλοι αυτό είναι που μετράει....
Babis= Μας ενώνει!!!
Υ.Γ.
Το ticket μπορεί το έκανε και ο παραδίδων για σένα...δεν έχει σημασία..και αλήθεια να λες τα έχεις σκάσει απο τότε και με το παραπάνω!
Υ.Γ.2.
Το ότι ήσουν ντομάτα και λες τους άλλους ντομάτες και κατακρίνεις πάικτες και άτομα βάσει χρώματος δεν αναιρεί τη ρατσιστική σου συμπεριφορά...μετά θες και να τους κάνεις training....και απο πίσω να τους λές ντομάτες...ή στον πρώτο διαπληκτισμό να τους πληγώσεις όπως σε κλώτσησε ο παλιός σου commander...κλαψ!
Υ.Γ.3
Που είμαι ντοματούλα?lol ? στο μυαλό σου?και πως θα το καταστρέψω αφου παίζω παραπάνω η καλύτερα απόσο έχω?ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!
Υ.Γ.4
Μπορούσα να μπω σε όποια ήθελα και να σας τρολάρω εκει μέσα αλλα δεν το κανα....μου δωσες το κίνητρο....αλλα και να θελα προλαβαίνεις εσυ ΠΑΝΤΑ πρώτος τις βουτιές στο γκρεμό
Υ.Γ.5
Και Το πιο σημαντικό....είμαι μέλος του ελληνικού community με τσέχικο λογαρισμό και με τρελαίνει η οργάνωση και το forum + 100gold θέλω απο τον @blisbill για κάθε μέλος της Διοίκησης της kiss που θα τρώω με Bonus τον RNGD
Θα τον διάβαζα αυτόν τον τοίχο τον δακρύων, αλλά και ποιος να σε πιστέψει;
Είσαι ψεύτης και βλάκας
Είσαι ψεύτης και βλάκας
@RNGD έγραψε:Θα τον διάβαζα αυτόν τον τοίχο τον δακρύων, αλλά και ποιος να σε πιστέψει;
Είσαι ψεύτης και βλάκας
Ε βέβαια είμαι και ψεύτης τώρα....λολ...κλάψε εσύ τώρα εκεί στους τυφλούς που σε λέει ο άλλος και κάτσε στην απέξω και ανέβαζε βίντεο.... μπας και δείξεις ότι αξίζεις τόσο πολύ που αδίκως σε κλώτσησαν απο το ellada!!!
ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ
Έχει μεγάλη πλάκα να προσπαθείς σκληρά να την πεις σε κάποιον που μπήκε σαν executive σε μία ομάδα του 1700 και η οποία 2 μήνες μετά, έχει 9 περιοχές στο χάρτη ενώ μέχρι πριν είχε μέχρι 3-4 το πολύ.
Είσαι βλάκας.
Άσχετο, για πόσο καιρό θα παρακαλάς κάποιος άλλος να φτιάξει κάτι για να σε κουβαλάει; Για πάντα.
Γιατί είσαι βλάκας.
Άντε, τρέχα στο παζάρι να ψωνίσεις κανά τσέχικο account. Αυτό που έχεις ιδρώνεις πολύ να το κρατήσεις στάσιμο με stat padding.
Τι έγινε; Δεν πήρες τη νέα έκδοση aimbot; Ή μήπως είσαι απλά βλάκας;.
Μη χαλιέσαι όμως, η Τσεχία να'ναι καλά.
Τέλος, αυτούς που αποκαλείς τυφλούς....500 average damage είχες και σε κουβαλούσαν, βλάκα
Είσαι βλάκας.
Άσχετο, για πόσο καιρό θα παρακαλάς κάποιος άλλος να φτιάξει κάτι για να σε κουβαλάει; Για πάντα.
Γιατί είσαι βλάκας.
Άντε, τρέχα στο παζάρι να ψωνίσεις κανά τσέχικο account. Αυτό που έχεις ιδρώνεις πολύ να το κρατήσεις στάσιμο με stat padding.
Τι έγινε; Δεν πήρες τη νέα έκδοση aimbot; Ή μήπως είσαι απλά βλάκας;.
Μη χαλιέσαι όμως, η Τσεχία να'ναι καλά.
Τέλος, αυτούς που αποκαλείς τυφλούς....500 average damage είχες και σε κουβαλούσαν, βλάκα
o exw 7 clan war stin zwi mou (an den eine kiolas tou proigoumenou owner) kserei kalitera apo olous sas to pia clan eine kali kai pia oxi.melima tou eine an vazoume lefta sto game i oxi.de xwraei to myaloudaki tou oti mporei kapios na min vazei kai na pernei kai to gold tou kai ta armatakia tou free. Episis oloi palia eimastan ntomates.pou mas dernane kai twra vgazoume ta komplex mas pou agorasame alla account.ostoso babi opou se petixenoume tha trws fapes.giati apla eise portokalios kai sto myalo.
blsbill- Αριθμός μηνυμάτων : 129
a kai episis otan eixes protoanaferei ta cheatpacks eixes pei merika kai apo ayta exw akousta mono to warpack.ta alla babouino pos ta mathes esy pou pezeis kai kala vanilla?
blsbill- Αριθμός μηνυμάτων : 129
Αμαν...μια μέρα έλειψα και μου ξεθαρέψατε..λυσσάρες μου...
Είχα πιο πολλές μάχες απο σένα στο άλλο μου account μπούλη...δυστυχώς παίζει άλλος οπότε δεν μπορώ να το linkάρω...διαφορετικά θα έκανα την πατέντα του Dennis...
Εκεί ήθελα να δω τι θα μου πείτε για το game και to mm ρε κορίτσια μου.... είναι δυνατον να είσαι 49%-51% με 40κ μάχες + 1100-1300+ και να σε βοηθήσει να ανέβεις ποτέ το mm...και αν ναί πότε?στις 100κ μάχες>?είσαι ή δεν είσαι doomed να σε βάζει με όλους τους ανάπηρους τις μισές μάχες+....??
Οκ γίνεται μετά θάνατον κάποια στιγμή....θα έχει γυρίσει και το mm προς όφελός σου αλλά εως τότε μπορεί να μην υπάρχει το game ή εσύ... είναι σαν να σκάβεις 10 μέτρα λάκκο με τα χέρια....στον αγγελικά πλασμένο σέρβερ της WG το βλέπω κομματάκι δύσκολο να συνεχίζεις δε χαρντ γουέι.....
Αλλά δεν με πειράζει αυτό τόσο διότι όταν έπαιζα με συγκεκριμένα άρματα που είχα win ratio πάνω του 55-60% μια χαρά έβγαζα τα 2κ+ win8 και dmg....αλλά και πάλι σιχαμένο είναι το πως δουλεύει το σύστημα τους γενικά....έβαζα το kv5/amx 50100 π.χ......? 55% + 60% σταθερά win ratio, έβαζα το t32...? με πηδούσε α*ύστολα σε κάθε μάχη το mm με 48% σε πάνω απο 1000μάχες....συνέχεια με fail teams σε 5-6-7 μάχες σερί όπου έκανα struggle να μπορέσω να πάρω dmg...ενώ στην αρχη ξεκίνoυσες πολύ καλά μετά μόνο του σε πηδού*ε σερί με τις ομάδες που σε έβαζε (15-5, 10-0 κτλ κτλ).....δεν με ενδιαφέρει τι scales έχει το mm και τι λαμβάνει υπόψη αν είναι 30λεπτο η κλείνει να σε πηγαίνει προς το 50% ή οτιδήποτε άλλο.....είναι RIGGED ΣΙΓΟΥΡΑ και είναι για τον *ούτσο...τύφλα να χει το ΚΑΖΙΝΟ & ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ...!
Πέρα απο αυτό ξαναλέω ότι το win8 εκτός ότι είναι μια μα*ακία και μισή δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα γιατί άλλο gameplay σε random άλλο σε cw/sh όπου ακολουθείς plan κτλ....
Aς είχαν άλλο στατ τύπου WIN8 ή άλλου είδους "RATING" π.χ. βάση της απόδοσής σου στα CW και στα SH και να φαίνεται αντίστοιχα σε κάθε παίκτη...να δούμε ποιοι θα έμπαιναν που και πως θα γίνονταν τα recruit και με τι κριτήρια....αλλά αφού είναι μπουρδελοπαίχνιδο άφησαν κριτήριο το win8 απο τα random....Ας υπήρχε κάτι με μορφή rating να ξεκινάει απο το 0 π.χ. και να ανεβαίνει όσο και η απόδοσή σου σε αυτά..έτσι θα ήξερες ποιοι είναι padders ποιοι είναι ομαδικοί παίκτες και ποιοι solo win8 grinders (βλέπε @tyrael/dennis κτλ) και τι απόδοση έχουν....
έχει μαζέψει όμως τόσα πολλά κ*λο*ουσταριά και noobάκια το game και τόσους ξεφτιλισμένους που έχουν & το cheat δεύτερη φύση...που έτσι και ανοίξω το replay folder θα γεμίσει ο σέρβερ ρε λαμόγια......
απο κάτι obj με 400άρες στα 500μέτρα με 60km μέχρι κάτι ανύπαρκτους campers που κάθονται πίσω απο τη βάση με ότι άρμα και αν έχουν καραφορτωμένοι mods και αν δεν έχει ψοφήσει η μισή αντίπαλη ομάδα δεν κάνουν βήμα (ενώ πρέπει) μπας και μαζέψουν κανένα 1000άρικο παραπάνω......μετά αυτός κλείνει στα 3κ win8 και τον λέμε παικταρά.....αυτό είναι skill???ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ..
και μόλις μαζέψει αρκετό απο αυτό και βγάλει και 5-6 δεκάρια έρχεται και κάνει apply στην κάθε clan...και του κάνουν και *ίπες για να παίξει.....
Το αστείο δε όταν ξεκινάς για ένα φλανκ με 2-3 heavy τύπου e5/is7 και έχεις κανένα e100/MAUS...μόλις ψοφήσει ο ανύπαρκτος σπότερ μπροστά σηκώνονται και φεύγουν και μένεις μόνος ενώ πρέπει να κρατήσουν το spot για να μην περάσουν τραίνο οι αντίπαλοι.....και είναι πάρα πολύ εύκολο να αλλάξεις flank σε πίστες τύπου el haluf/prokhorovka/malinovka κτλ σωστά?έχεις φοβερές επιλογές........έτσι????? ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!
Τώρα επειδή θα πείτε μαλακίες πάλι αν είναι τότε όλοι να παίζουμε medium και να γυρνάμε γυρω γύρω την πίστα και όπου βλέπεις ότι έρχοναι πάνω απο 1-2 αντίπαλοι να παίρνεις δρόμο και να τρέχεις στην άλλη μεριά του χάρτη....αρκεί να μένεις last man standing και να έχεις καλό dmg...........WoW.........φοβερό gameplay, ΚΑΡΑΟΜΑΔΙΚΟ και πάνω απόλα αξιόλογο....αναρωτιέμαι για ποιο λόγο έκατσα και έβγαλα όλα τα line προ τσέχικων κτλ
άσε ρε......αλλού αυτά....ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΑΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ....ΟΛΟΙ PRO είστε....!!!!!PRO ΠΙΘΙΚΑΚΙΑ ΜΕ ΜΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟ WIN8!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ
ΡΕ DELETE ΤΟ FOLDER λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Εννοείται ότι πλέον για να επιβιώσεις με τους "πονηρούς" πρέπει να είσαι ο ίδιος πιο "πονηρός"...όλα μέσα και δώσε πόνο!!!@blsbill έγραψε:o exw 7 clan war stin zwi mou (an den eine kiolas tou proigoumenou owner) kserei kalitera apo olous sas to pia clan eine kali kai pia oxi.melima tou eine an vazoume lefta sto game i oxi.de xwraei to myaloudaki tou oti mporei kapios na min vazei kai na pernei kai to gold tou kai ta armatakia tou free. Episis oloi palia eimastan ntomates.pou mas dernane kai twra vgazoume ta komplex mas pou agorasame alla account.ostoso babi opou se petixenoume tha trws fapes.giati apla eise portokalios kai sto myalo.
a kai episis otan eixes protoanaferei ta cheatpacks eixes pei merika kai apo ayta exw akousta mono to warpack.ta alla babouino pos ta mathes esy pou pezeis kai kala vanilla?
Είχα πιο πολλές μάχες απο σένα στο άλλο μου account μπούλη...δυστυχώς παίζει άλλος οπότε δεν μπορώ να το linkάρω...διαφορετικά θα έκανα την πατέντα του Dennis...
Εκεί ήθελα να δω τι θα μου πείτε για το game και to mm ρε κορίτσια μου.... είναι δυνατον να είσαι 49%-51% με 40κ μάχες + 1100-1300+ και να σε βοηθήσει να ανέβεις ποτέ το mm...και αν ναί πότε?στις 100κ μάχες>?είσαι ή δεν είσαι doomed να σε βάζει με όλους τους ανάπηρους τις μισές μάχες+....??
Οκ γίνεται μετά θάνατον κάποια στιγμή....θα έχει γυρίσει και το mm προς όφελός σου αλλά εως τότε μπορεί να μην υπάρχει το game ή εσύ... είναι σαν να σκάβεις 10 μέτρα λάκκο με τα χέρια....στον αγγελικά πλασμένο σέρβερ της WG το βλέπω κομματάκι δύσκολο να συνεχίζεις δε χαρντ γουέι.....
Αλλά δεν με πειράζει αυτό τόσο διότι όταν έπαιζα με συγκεκριμένα άρματα που είχα win ratio πάνω του 55-60% μια χαρά έβγαζα τα 2κ+ win8 και dmg....αλλά και πάλι σιχαμένο είναι το πως δουλεύει το σύστημα τους γενικά....έβαζα το kv5/amx 50100 π.χ......? 55% + 60% σταθερά win ratio, έβαζα το t32...? με πηδούσε α*ύστολα σε κάθε μάχη το mm με 48% σε πάνω απο 1000μάχες....συνέχεια με fail teams σε 5-6-7 μάχες σερί όπου έκανα struggle να μπορέσω να πάρω dmg...ενώ στην αρχη ξεκίνoυσες πολύ καλά μετά μόνο του σε πηδού*ε σερί με τις ομάδες που σε έβαζε (15-5, 10-0 κτλ κτλ).....δεν με ενδιαφέρει τι scales έχει το mm και τι λαμβάνει υπόψη αν είναι 30λεπτο η κλείνει να σε πηγαίνει προς το 50% ή οτιδήποτε άλλο.....είναι RIGGED ΣΙΓΟΥΡΑ και είναι για τον *ούτσο...τύφλα να χει το ΚΑΖΙΝΟ & ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ...!
Πέρα απο αυτό ξαναλέω ότι το win8 εκτός ότι είναι μια μα*ακία και μισή δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα γιατί άλλο gameplay σε random άλλο σε cw/sh όπου ακολουθείς plan κτλ....
Aς είχαν άλλο στατ τύπου WIN8 ή άλλου είδους "RATING" π.χ. βάση της απόδοσής σου στα CW και στα SH και να φαίνεται αντίστοιχα σε κάθε παίκτη...να δούμε ποιοι θα έμπαιναν που και πως θα γίνονταν τα recruit και με τι κριτήρια....αλλά αφού είναι μπουρδελοπαίχνιδο άφησαν κριτήριο το win8 απο τα random....Ας υπήρχε κάτι με μορφή rating να ξεκινάει απο το 0 π.χ. και να ανεβαίνει όσο και η απόδοσή σου σε αυτά..έτσι θα ήξερες ποιοι είναι padders ποιοι είναι ομαδικοί παίκτες και ποιοι solo win8 grinders (βλέπε @tyrael/dennis κτλ) και τι απόδοση έχουν....
έχει μαζέψει όμως τόσα πολλά κ*λο*ουσταριά και noobάκια το game και τόσους ξεφτιλισμένους που έχουν & το cheat δεύτερη φύση...που έτσι και ανοίξω το replay folder θα γεμίσει ο σέρβερ ρε λαμόγια......
απο κάτι obj με 400άρες στα 500μέτρα με 60km μέχρι κάτι ανύπαρκτους campers που κάθονται πίσω απο τη βάση με ότι άρμα και αν έχουν καραφορτωμένοι mods και αν δεν έχει ψοφήσει η μισή αντίπαλη ομάδα δεν κάνουν βήμα (ενώ πρέπει) μπας και μαζέψουν κανένα 1000άρικο παραπάνω......μετά αυτός κλείνει στα 3κ win8 και τον λέμε παικταρά.....αυτό είναι skill???ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ..
και μόλις μαζέψει αρκετό απο αυτό και βγάλει και 5-6 δεκάρια έρχεται και κάνει apply στην κάθε clan...και του κάνουν και *ίπες για να παίξει.....
Το αστείο δε όταν ξεκινάς για ένα φλανκ με 2-3 heavy τύπου e5/is7 και έχεις κανένα e100/MAUS...μόλις ψοφήσει ο ανύπαρκτος σπότερ μπροστά σηκώνονται και φεύγουν και μένεις μόνος ενώ πρέπει να κρατήσουν το spot για να μην περάσουν τραίνο οι αντίπαλοι.....και είναι πάρα πολύ εύκολο να αλλάξεις flank σε πίστες τύπου el haluf/prokhorovka/malinovka κτλ σωστά?έχεις φοβερές επιλογές........έτσι????? ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!
Τώρα επειδή θα πείτε μαλακίες πάλι αν είναι τότε όλοι να παίζουμε medium και να γυρνάμε γυρω γύρω την πίστα και όπου βλέπεις ότι έρχοναι πάνω απο 1-2 αντίπαλοι να παίρνεις δρόμο και να τρέχεις στην άλλη μεριά του χάρτη....αρκεί να μένεις last man standing και να έχεις καλό dmg...........WoW.........φοβερό gameplay, ΚΑΡΑΟΜΑΔΙΚΟ και πάνω απόλα αξιόλογο....αναρωτιέμαι για ποιο λόγο έκατσα και έβγαλα όλα τα line προ τσέχικων κτλ
άσε ρε......αλλού αυτά....ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΑΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ....ΟΛΟΙ PRO είστε....!!!!!PRO ΠΙΘΙΚΑΚΙΑ ΜΕ ΜΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟ WIN8!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ
ΡΕ DELETE ΤΟ FOLDER λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
@blsbill έγραψε:ostoso babi opou se petixenoume tha trws fapes.giati apla eise portokalios kai sto myalo.
Προσεξε τι δηλώνεις γιατί μετά δεν το σώνεις
Επιτελους noobako Μπαμπη μας βγαζεις ολους αληθινους!Οτι εισαι χαλια παιχτης 40κ μαχες με 1000wn8!
Αρα εμεις ειμασταν μεντουμ που το ξεραμε απο την αρχη απο τα λεγομενα σου?
Αγορασες 2 acc στα 1700 και δεν το παιζεις γιατι θα το ριξεις!
Το 2 σου acc ειναι οσο ειναι το πρωτο μου!Εγω εκανα 2 και σου ειπα τον λογο και εσυ πηρες το 2 για να φενεσαι καλυτερος παιχτης!
Εχω βαλει στο signature και τα 2 acc μου ενω εσυ εχεις βαλει μονο το ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ
Γκρινιαζες για τα cheats και λες οτι εσυ ο ιδιος εχεις cheats!
Μετα σου φταιει το mm σε χαλαει λεει!Αφου εισαι noobas ρε γιδι πως θα εχεις μεγαλο win rate?
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ!!ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ
Το 2 σου acc ειναι οσο ειναι το πρωτο μου!Εγω εκανα 2 και σου ειπα τον λογο και εσυ πηρες το 2 για να φενεσαι καλυτερος παιχτης!
Εχω βαλει στο signature και τα 2 acc μου ενω εσυ εχεις βαλει μονο το ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ
Γκρινιαζες για τα cheats και λες οτι εσυ ο ιδιος εχεις cheats!
Μετα σου φταιει το mm σε χαλαει λεει!Αφου εισαι noobas ρε γιδι πως θα εχεις μεγαλο win rate?
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ!!ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ
Dennis20vt- Αριθμός μηνυμάτων : 155
Το να έχεις 1000 wn8 στο account σου δεν ενοχλεί και δεν ενδιαφέρει κανέναν.
Το να αγορασεις 2ο account να παίζεις με aimbot και να πιανεις μετά βίας 1800 wn8 παίζοντας εξαρια πάλι δεν ενοχλεί και δεν ενδιαφέρει κανέναν.
Το να μην παραδεχεσαι όμως μετά από όλο αυτό ότι τελικά έχεις άδικο και το aimbot δεν σε κάνει παιχταραδες τελικά ή το ότι ο λόγος που έχεις 1000 wn8 και 48% στο account σου είναι ότι δεν ξέρεις να παίζεις και όχι ή κακία wg ,το ότι ή διάφορα στο win rate και στο wn8 ανάμεσα στα άρματα σου οφείλεται στο ότι σε κάποια άρματα είσαι καλύτερος από ότι σε άλλα και ότι ή εταιρία δεν έχει να κάνει με αυτό καθώς και ότι ακόμα νομίζεις ότι το wn8 είναι μονάδα μέτρησης της wg και αγνοεις ότι ή wg έχει το personal rating σαν μονάδα μέτρησης μαρτυρα ρε φίλε ότι τελικά δεν σου κοφτει και πολύ.
Το να αγορασεις 2ο account να παίζεις με aimbot και να πιανεις μετά βίας 1800 wn8 παίζοντας εξαρια πάλι δεν ενοχλεί και δεν ενδιαφέρει κανέναν.
Το να μην παραδεχεσαι όμως μετά από όλο αυτό ότι τελικά έχεις άδικο και το aimbot δεν σε κάνει παιχταραδες τελικά ή το ότι ο λόγος που έχεις 1000 wn8 και 48% στο account σου είναι ότι δεν ξέρεις να παίζεις και όχι ή κακία wg ,το ότι ή διάφορα στο win rate και στο wn8 ανάμεσα στα άρματα σου οφείλεται στο ότι σε κάποια άρματα είσαι καλύτερος από ότι σε άλλα και ότι ή εταιρία δεν έχει να κάνει με αυτό καθώς και ότι ακόμα νομίζεις ότι το wn8 είναι μονάδα μέτρησης της wg και αγνοεις ότι ή wg έχει το personal rating σαν μονάδα μέτρησης μαρτυρα ρε φίλε ότι τελικά δεν σου κοφτει και πολύ.
TYRAELL75- Αριθμός μηνυμάτων : 256
Ρε συ όταν ρουφάς βάζε και κανενα φιλτράκι μη κατεβάζεις και τα χοντράδια....ποτε είπα εγώ ότι αγόρασα account για να κάνω μόστρα σαν και σένΑ...LoL@Dennis20vt έγραψε:Επιτελους noobako Μπαμπη μας βγαζεις ολους αληθινους!Οτι εισαι χαλια παιχτης 40κ μαχες με 1000wn8!
Μη ψάχνεις για εξιλαστήριο θύμα κορο"ιδοοοοοοοοοοοοοοοο......
αμέσως τρώτε το τυράκι ρε έχετε πολύ πλάκα xaaxaxaxxxxxxxxx
Μη ξεχνας noobako μου καλέ όταν πόσταρα εδώ δεν είχα βάλει καθόλου signature...για σας το έβαλα γιατί το κωλαράκι σας το θέλει το τρολάρισμα.....
Εχετε φάει όλο το κεφάλι μαζί και τη μούχλα!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Θέλει πολυ μυαλό να σκεφτείς ότι δεν γίνετε να υπάρξει ποτέ μονάδα μέτρησης χρησιμότητας σε clan war απλά και μόνο διότι σε ένα clan war κάνεις πράγματα για την ομάδα σου που δεν αποτυπώνεται σε καποιο νούμερο? Δλδ το πρώτο heavy τανκ σε ένα rush που πεθαίνει πάντα χωρίς dmg δεν είναι χρήσιμο για την ομάδα? Ένας σποτερ στην άλλη μεριά του χάρτη που μπορεί να μην εμπλακεί σε μάχη μέχρι τέλους δεν βοηθάει? Τον παίχτη στα clan war τον κρίνει ή υπόλοιπη ομάδα αν είναι καλος ή όχι και με 1000 και 1300 wn8 δεν γίνεται να είσαι καλός στο ομαδικό γιατί πολύ απλά για να έχεις τόσο χαμηλό wn8 σημαίνει ότι δεν ξέρεις να παίζεις.
Η μοναδικη κατηγορία που εξαιρω είναι οι αρτυλεραδες.
Η μοναδικη κατηγορία που εξαιρω είναι οι αρτυλεραδες.
Σωστά τα λές...σημαίνει ότι δεν ξέρεις να παίζεις καλά στα "random".....και με τον συγκεκριμένο τρόπο που πρέπει να μάθεις σωστά να παίζεις στα "random" μάλλον δεν είσαι καλός....(Δεν εννοούμε φυσικά να μάθεις που τρυπάς το κάθε τι)Μέσα στο βόθρο δλδ με τα σκατά πρέπει να παίζεις σαν τη λούγκρα....όπως περιέγραψα νωρίτερα...να μείνεις ζωντανός και να κάνεις αυτοσυντήρηση - αυτοσυγκέντρωση - yoga και όλα τα σχετικά....LoL...Οπότε εν κατακλείδι αφού μάθεις να παίζεις σαν τη λούγκρα είσαι έτοιμος και για clanwar σωστά...??@TYRAELL75 έγραψε:όχι και με 1000 και 1300 wn8 δεν γίνεται να είσαι καλός στο ομαδικό γιατί πολύ απλά για να έχεις τόσο χαμηλό wn8 σημαίνει ότι δεν ξέρεις να παίζεις.
Αν θυμάμαι καλά σε ένα προϋγούμενο ποστ είχα γράψει για κάτι μπλε και φούξια που δε ξέρουν να φτιάχνουν fire line γιατί φοβόντουσαν μην φάνε τη βολή (σαν καλές λούγκρες) και τις τρώγανε οι άλλοι 2 που έσβηναν πρώτοι.....επίσης αν θυμάμαι καλά κάποιος φωστήρας απο δω το είχε δικαιολογήσει λέγοντας πως αυτοί που έχουν μάθει να παίζουν solo(λουγκρες) δεν μπορούν να αποδώσουν στο ομαδικό.....εν τέλει τι είναι ομαδικό???το ραντομ η το clanwar και το STronghold????Γιατί στο RANDOM παίζω απο BETA δεν έχω δει ομαδικότητα ΠΟΤΕ!
Πας στα 2 άκρα και εκεί είναι ή διαφωνία μου,wn8 σε συνδιασμό με ψηλό win rate δεν φτιαχνεις αν κάθεσαι πίσω και snipareis. Για να πιάσεις πάνω από 53-54% πρέπει να οδηγησεις την ομάδα σου στην νίκη αρκετές φορες,να κουβαλησεις δλδ την ομάδα.
Ένας παίχτης του 1000 wn8 δεν.μπορει είναι καλύτερος από έναν του 3000 στα clan war για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχει την αντίληψη και τις αντιδράσεις που πρέπει όπως μάρτυρα το wn8 του.
Γιαυτο που λες ότι φοβούνται να φάνε βολες,ειναι αρκετοί αυτοί ναι όπως αρκετοί είναι όμως και οι κόκκινοι και οι πράσινοι και οι μπλε έτσι? Πολλές φορές έχω αφήσει συμπαιχτη μου να.πεθανει χωρίς να τον βοηθήσω γιατί πολύ απλά κρίνω πως δεν αξίζει να θυσιασω τα hit points μου σε εκείνο το σημείο και πώς αν τα κρατήσω θα οδηγησω την ομάδα μου στην νίκη. Όταν κρίνω πως πρέπει να κρατήσουμε εκείνο το σημείο για να κερδίσουμε θα μείνω εκεί και θα τις παίξω αυτό δεν έχει να κάνει με το wn8 όμως αλλά με την πιθανότητα νικης.
Αυτο που λέω ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο να το κατανόηση ένας παίχτης που δεν έχει την αντίληψη που έχω εγώ μέσα στην μάχη.
Εάν μπεις στο twich θα βρεις 15-20 stream από unicum παιχτες. Έχεις παρατηρήσει αυτοί να λειτουργούν όπως λες να καμπερονουν πίσω και να κάνουν snipe?να μην ενδιαφεροντε για την νίκη αλλά μόνο για το wn8 τους? Προφανώς και οχι,γιατι λοιπόν δεν παίρνεις αυτά τα παραδείγματα σαν κανονα για τους unicum και απλά υποστηρίζεις την λανθασμένη εντύπωση που έχεις?
Την τρίτη εάν το θέλεις που δεν δουλεύω θα κάνω ένα βιντεακι με τις random μάχες μου και να κατσουμε να το δούμε και να το αναλύσουμε για να καταλάβεις τι εννοώ.
Ένας παίχτης του 1000 wn8 δεν.μπορει είναι καλύτερος από έναν του 3000 στα clan war για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχει την αντίληψη και τις αντιδράσεις που πρέπει όπως μάρτυρα το wn8 του.
Γιαυτο που λες ότι φοβούνται να φάνε βολες,ειναι αρκετοί αυτοί ναι όπως αρκετοί είναι όμως και οι κόκκινοι και οι πράσινοι και οι μπλε έτσι? Πολλές φορές έχω αφήσει συμπαιχτη μου να.πεθανει χωρίς να τον βοηθήσω γιατί πολύ απλά κρίνω πως δεν αξίζει να θυσιασω τα hit points μου σε εκείνο το σημείο και πώς αν τα κρατήσω θα οδηγησω την ομάδα μου στην νίκη. Όταν κρίνω πως πρέπει να κρατήσουμε εκείνο το σημείο για να κερδίσουμε θα μείνω εκεί και θα τις παίξω αυτό δεν έχει να κάνει με το wn8 όμως αλλά με την πιθανότητα νικης.
Αυτο που λέω ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο να το κατανόηση ένας παίχτης που δεν έχει την αντίληψη που έχω εγώ μέσα στην μάχη.
Εάν μπεις στο twich θα βρεις 15-20 stream από unicum παιχτες. Έχεις παρατηρήσει αυτοί να λειτουργούν όπως λες να καμπερονουν πίσω και να κάνουν snipe?να μην ενδιαφεροντε για την νίκη αλλά μόνο για το wn8 τους? Προφανώς και οχι,γιατι λοιπόν δεν παίρνεις αυτά τα παραδείγματα σαν κανονα για τους unicum και απλά υποστηρίζεις την λανθασμένη εντύπωση που έχεις?
Την τρίτη εάν το θέλεις που δεν δουλεύω θα κάνω ένα βιντεακι με τις random μάχες μου και να κατσουμε να το δούμε και να το αναλύσουμε για να καταλάβεις τι εννοώ.
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Σελίδα 3 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk